Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

γεια σας μανουλες και μπεμπακια..

τι κανετε? εμεις εχουμε ζωηρεψει, δηλαδη ησυχη ειναι αλλα απλα κουναει ολξ μερα χερια ποδια, πιανει πραγματα, τραβαει τα μαλλια του μπαμπα... ( η μαμα τα πιανει..:rolleyes:) και γενικα μας εχει τρελανει με γελακια και χαρες!!

κοριτσια χτες δεν προλαβα να γραψω ειμασταν εξω, σαν χτες εμαθα οτι ειμαι εγκυος...

Μπλουμπλουδακι περαστικα σας μωρε.. ταλαιπωρειτε το ψυχουλακι μου..

αδιαθετησα και ισως να εχω μειωμενη παραγωγη οποτε θελει συνεχεια τσιτισιο.. παντως και τα ουλα της αν και δεν ειναι πρησμενα ολο το χερακι χωνει μεσα..

Λιζακι γκρινιαρουλης ο μικρος μωρε, μπραβο βρε κοριτσια εμενα λιγο γκρινιαζει καμια μερα και δεν ξερω τι να την κανω.. με εχει μαθει στην ησυχια η καραμελα..

Αγγελικουλα με εμενα μου λειπει η καλη μας Βανιλιτσα... της εχω στειλει μην. κανα δυο φορες αλλα δεν μου εχει απαντησει και τηλεφωνο την εχω παρει αλλα τιποτα..:|

τελικα εγω της εβαλα κουβερτουλα πιο χοντρη και κοιμαται μια χαρουλα το βραδυ, ξυπναει κατα τις 5-6 και ξανακοιμαται μεχρι τις 9...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια μου!!! Σημερα σπιτι... αυριο θα μαζευτουμε η οικογενεια μου και θα παμε για φαγητακι!!! Μαρακι, ας ελπισουμε να ειναι καλα η Βανιλιτσα μας και το ζουζουνακι της!!!! Ζωηρεψε και η καραμελενια σου!!! Εμεις ηδη εχουμε αρχισει να σκεφτομαστε πως θα τον μαντρωνουμε οταν αρχισει το περπατημα!!!! Ατιθασο παιδι μας βγηκε!!!! Αλλα και φοβιτσιαρης... να δεις σημερα πως ετρεμε και εκλαιγε οταν εβαλα σκουπα! Τι να πω...λες και ειναι 1η φορα που σκουπιζω!!!! Παω να φτιαξω ενα κεικ! Μπολουμπλου μου περαστικα σας!!!!!!!

Σας φιλωωω!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Μόλις κάθησα από το πρωί!!! Είχαμε πάει στο Αττικό Πάρκο στα Σπάτα και ήταν πολύ ωραία!!! Αλλά πολύ ποδαρόδρομος!!! Φύσαγε και είχε ολίγον ψύχρα αλλά ευτυχώς ο μπέμπης δεν ξύπνησε καθόλου ένα τρίωρο που είμασταν εκεί και έτσι ήταν στο καρότσι του με την μεμβράνη από πάνω και ήταν στα ζεστά!!! Είχαμε και ένα ατύχημα.....ο Αλεξανδρούλης έβαλε το χεράκι του πάνω σε ένα κλουβί με παπαγάλους και πριν τον προλάβω τον δάγκωσε ένα άσπρο παπαγαλάκι!!!:rolleyes: Του έβγαλε αίμα και ειχαμε πολύ κλάμα!! Ευτυχώς είχαν εκεί φαρμακείο και του βάλαμε μπεταντιν και γαζούλα!! Μετά για να του περάσει πήγαμε στο μαγαζάκι με τα σουβενίρ και μου έφυγαν καμια σαρανταριά ευρώ:rolleyes: πήραμε και ένα λούτρινο παπαγαλάκι σαν κι αυτό που τον δάγκωσε και μου λέει "Μαμά να το φάω κι εγώ?":lol:

Evi2010, Δώρα είναι το ονοματάκι μου!!:wink:

Bloublou, παλιότερα είχα διαβάσει δίπλα όλη την ενότητα με τα εμβόλια και είχα πει ότι αν έκανα ποτέ δεύτερο παιδί θα τα καθυστερούσα κι εγώ τα εμβόλια ή δεν έκανα καθόλου..... τώρα όμως με έχει πιάσει μια ανασφάλεια και τελικά απλά τα καθυστέρησα κανα μήνα, αρχίσαμε δλδ στους τρεις μήνες και δεν θα του κάνω τα προαιρετικά και τις ηπατίτιδες προς το παρόν:rolleyes:

Όσο για την ομοιοπαθητική την δοκιμάσαμε πέρισυ στον Αλεξανδρούλη χωρίς πολύ καλά αποτελέσματα και τώρα διστάζω να ξαναδοκιμάσω....εσύ είσαι ευχαριστημένη, έχεις δει αποτελέσματα?

maria-elpida, κι εγώ σαν αύριο πριν ένα χρόνο άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια που δεν είχα αδιαθετήσει και πήγα για χοριακή!!:D

aggeliki83, εμένα τρελαίνεται για την ηλεκτρική, το πιστολάκι και τον απορροφητήρα αλλά έμπηξε τα κλάματα χθες όταν φύσηξα τη μύτη μου!!:rolleyes:

Καλό βράδυ σε όλες τις μανούλές, πάω να ξεραθώ!!!

3Bjap3.png

clNKp3.png

Tσα !! Να μαι κ γωωωωωωω !!!!!!!!!!!!!

Καλημερουδακια !!!!

Τι κανετε ??

δεν εχω διαβασει εννοειται !!!!!!!!

Γυρισαμε χθες βραδυ τελικα, στο χωριο ηταν ομορφα κ ησυχα ημουν απο τον μικρο καναπε στον μεγαλο, κ απο τον μεγαλο στο κρεββατι ! χαχαχαχ!!!! τους εχωσα ολους κανονικοτατα με τη μπεμπα !!! χαχαχαχ!!! μεχρι που μου την κοιμιζε η μαμα μου συνεχεια !!! Ουφ !! Γεμισα μπαταριες εννοειται ! Καλα η μικρη ηθελε 2 μερες για να προσαρμοστει...εκει ηταν λιγο ζορικα αλλα τις υπολοιπες 3-4 μερες σας λεω ρεκλαααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!! καλε αφου χτες την κρατησα παρα πολυ αγκαλια κ πονεσαν τα χερια μου !

Τελικα σαββατο πηγαμε λαμια , βγηκαμε Κλασσικα γκρινια η δικια μου κ ενα αλλο μωρο στην παρεα 3 μηνων δεν ακουγοταν καθολου ! εμενα με κοιταγε ολη η καφετερεια ! χαχχαχα!!!! αλλα η μανουλα εκεινη....εχει τακτικη που καθολου δεν μου αρεσε ! δλδ αφηνει το μωρο να κλαιει(οταν κλαιει δλδ) κ δεν της δινει καθολου σημασια ! την αφηνει λεει μεσα στην κουνια κ δεν πτοειται με το κλαμα της για να μην κακομαθει !!! Ε ΚΑΛΑ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ που εχω κακομαθει με τετοιο τροπο το παιδι μου γιατι σε καμια περιπτωση δεν θα τομλησω να κανω κατι τετοιο !! χμ !! κατα τα αλλα ομορφα ητν κ στην Λαμια πηγαμε κ για φαγητο με τους κουμπαρους, πηγαμε κ στα ανηψια μας, εκει με επιασε πονοκεφαλος ! χαχαχα!!!! κ ετσι χθες βραδακι γυρισαμε οπου σαν το σπιτι μας τελικα δεν ειναι πουθενα ! εννοω απο θεμα βολης !!!! αλλος ανθρωπος ξανανιωσα κ παλι εδω !!!

σημερα κ αυριο ο καλος μου εχει αδεια, οποτε σε κανα 2 ωρες θα παμε βολτα στο εκπτωτικο χωριο στα σπατα, κ θα ψωνισουμε κ της μπεμπουλας !Εχει ολα τα μαραζιλ 50% ! κ μετα θα παμε κ απο τα λητω !! βολτουλα λοιπον κ σημερα οποτε σας φιλω για την ωρα κ θα τα πουμε πιο αργα !!!

καλημερα κοριτσια!

Βιργινακι καλω ηρθες και καλη βολτουλα σημερα!!

Αλεξανδρουλα εγω δεν θα σε λεω Δωρα, θελω να σε λεω Αλεξανδρουλα, πειραζει???;);)

Αγγελικουλα φοβαται την σκουπα? ελα βρε τον μαγκα!!!

εμενα του αρεσει πολυ!

λοιπον βιαζομαι γιατι εχω κατι δουλιτσες να κανω θα τα πουμε αργοτερα..

φιλακια!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

virgi, καλωσήρθες!!! έίδες που τελικά τα περάσατε όμορφα?:wink:

Εγώ πάντως αμα ξανακούσω αυτό το "αστο να κλαίει για να μην κακομάθει" θα τσιρίξω!!! Προσωπικά αισθάνομαι απίστευτα άσχημα όταν κλαίει το μωρό και όχι μονο αγκαλιά το παίρνω αλλά είμαι ικανή να κρεμαστώ κι ανάποδα προκειμένου να σταματήσει!!:rolleyes: Έτσι έκανα και στον Αλεξανδρούλη και δεν το έχω μετανιώσει!!!

maria-elpida, να με λες όπως σου αρέσει!!:wink:

Πολλά φιλιά πάω για μπανάκι μια που κοιμηθήκανε τα μωρά μου!!

3Bjap3.png

clNKp3.png

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?

Αχ και εγω δώρα σαν σήμερα έκανα τη χοριακη και βγήκε θετική!

Είχα κάνει και τεστ βέβαια λίγες μέρες πριν αλλα ήθελα να βεβαιωθω!τι χαρα ηταν αυτή!μετα βέβαια όταν μπήκε ο νοέμβριος άρχισαν οι εμετοι και περνούσα μουρλια!!έλεγα τότε ότι δεν θα περάσει με τπτ ο καιρός!στενοχωριομουν κιόλας ότι έκανα κακό στο μωρακι μου!αφήστε κορίτσια!και ο γιατρός χαιροταν γιατί έλεγε ότι ηταν ένδειξη ότι όλα πήγαιναν μια χαρα!ευτυχώς τέλη Γενάρη σταμάτησαν οι εμετοι αφού βέβαια νοσηλευτηκα γιατί ένα βράδυ ξεπατωθηκα κάθε μια ώρα σηκωνομουν για εμετο,οπότε με έχωσαν για ορούς!τι ωραία να είμαι στο Μαευτηριο και να βλεπω δίπλα ένα άδειο καλαθακι,όλες είχανε τα μωρακια τους και εγω τον όρο!αχ πως μου ήρθαν τώρα?

Βιργινακι καλώς Ήρθες πολυ χαίρομαι που ξεκουραστηκες!

Ούτε εγω μπορω κορίτσια να κλαίει το μπουμπούκι μου!βέβαια στην αρχή ήμουν πιο ευσυγκινητη,τώρα ξέρω ας πουμς ότι το βράδυ πριν τον ύπνο που γκρινιαζει λίγο γιατί είναι κουρασμένος,ε σε λίγο του περνάει και κομαται,τον έχω βέβαια αγκαλιτσα!

ΑυτΑ κορίτσια σας καληνυχτω!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Καλα αυτο που ήθελα να πω τελικά δεν τοειπα :rolleyes:

Σήμερα είδα δυο πολυ μικρές κουκιδες αίμα στα κακά του μπεμπη και μάλλον τον πειράζει το ταχινι,που άρχισα να τρωωεδω και τρειςμερες!κάτι είδε στα γρήγορα το μάτι μου δίπλα,και μου είπε και ο παιδιατρος ν το σταματήσω!

Αχ έφαγα και μπόλικο γιατί μου άρεσε!νομιΖα ότι θα του έκανε και καλο επειδή είναι θρεπτικο!Αχ κρίμα το μωρό μου μακάρι να είναι αυτο!

Παει ο χαλβας την καθαρά δευτερΑ!χιιχχ!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Μανουλίτσες μου τι διαβάζω, για χοριακές, αχ τι τέλεια όταν είδα εκείνο το σταυρό και δεν ήταν και πολυ έντονος:P, το απόγευμα με πήρε και μία φιλενάδα μου που το μωράκι της είνια 6,5 και μαντέψτε είναι έγκυος, ;)

Κατ' αρχήν καλώς ήρθε βιργινάκι μου είδες μια χαρά τα περάσατε, μπράβο το κοριτσάκι μας. όσο για τις αγκαλιές δεν το συζητώ την έχω κακομάθει αλλά δεν με νοίαζει, δεν μπορώ λεπτό να το ακούω να κλαίει και στο γιόκα μου αυτά έκανα και δεν το μετάνιωσα, που λέει και η Δώρα μας.

Ευάκι μου αίμα στα κάκα και εσείς, βρε παιδί μου, κάνε μια μάγιερ για σιγουριά, αλλά συνήθως το αίμα στα κάκα είνια απο τα γαλακτοκομικά, συμβουλεύσου και το γιατρό σου, αλλά μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσεις αποχή απο εκεί. Ήδη ξεκίνησα και να πω την αλήθεια, δεν ξέρω τι να τρώω, όχι τίποτε άλλο, αλλά έφτασα και στα κιλά μου, δείγμα με βλέπω, θα με πάρει ο άνεμος στο τέλος:tongue:

Δεν σας είπα όλα, μαζί με την μάγιερ που κάναμε η παιδίατρος ζήτησε και καλλιέργεια ούρων οπότε βρέθηκε κολοβακτηρίδιο απο το πουθενά, το λέω αυτό, γιατί το παιδί είναι καλοδιάθετο και δεν έχει πυρετό, οπότε μας είπαν να ξαναεπαναλάβουμε γιατί μπορεί να μην την είχα καθαρίσει καλά, όταν έβαλαν το σακουλάκι. Σήμερα όμως ανέλαβα δράση εγώ και πήγα τα τσισάκια σε ιδιωτικό μικροβιολογικό αύριο θα έχω αποτελέσματα, μια αγωνία την έχω στα καλά του καθουμένου.

Ο μικρός μου περνάει φάση ''΄μαμά κοίτα, γιαγιά κοίτα'' θέλει διαρκώς να τραβάει την προσοχή και με το δίκιο του, μεγαλώνει η μικρή και αρχίζει να κλέβει την παράσταση, ζόρικα τα βλέπω τα πράγματα, για να δούμε, για οτιδήποτε θα σας ενημερώνω:wink:

Σας φιλώ κοριτσάκια μου, τα νεότερα αύριο.΄

dYU4p3.png

γεια σας κοριτσακι και μπεμπακια..

τι κανετε?

εμεις χαζευουμε τους αρβυλα που κανουν καραγκιοζιλια..

κοιμηθηκε το μαναρακι μου πριν καμια ωρα και ολα καλα!

Ευακι μου μαλλον τα γαλακτοκομικα φταινε, κανε αποχη και περαστικα σας βρε.

Μπλουμπλουδακι μου ζηλευει ακομα ο μικρουλης σου? αχ μωρε ο καψερος, θελει την προσοχη σας οσο παει...

κοριτσια και εγω την παιρνω αγκαλιτσα συνεχεια και ο μπαμπας της το ιδιο..

ποτε θα το χαρουμε καλε το παιδακι μας??

και στο κρεβατι την παιρνουμε αλλα οχι για υπνο μονο για παιχνιδι...

παω για ενα μπανακι και μετα ξαπλα με τον αντρουλη..

φιλια πολλα σε ολες!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια.

πως είστε? εμάς ακόμα μας ταλαιπωρούν οι μυξούλες και η νεραιδούλα μόλις με βλέπει με την σύριγγα στο χέρι αρχίζει να κλαίει προκαταβολικά.

όσο για αγκαλιές μονίμως στα χέρια την έχω και καθόλου δεν με απασχολεί γιατί ξέρω καλά πως ο καιρός που θα είμαστε έτσι είναι πολύ λίγος και καθόλου δεν θέλω να την αφήνω να κλαίει.....

αφήστε που έχει αρχίσει και κάνει κάτι φωνούλες σκέτη τρέλα......πεθαίνω να την βλέπω να προσπαθεί να μιλήσει.

μπλουμπλουδάκι καλά αποτελέσματα ελπίζω να μην είναι τίποτα, μάλλον καλό καθάρισμα θα θέλει πριν βάλεις το σακουλάκι.....

Βιργινία πέρασες καλά ε?εγώ να δω πότε θα αποφασίσω να πάω στους γονείς μου......είναι και αρκετές οι ώρες να οδηγώ με δυό παιδάκια παρέα..

evi2010 σταματησέτο για λίγες μέρες και ξαναφάε.....μην το θεωρήσεις με την μια αλλεργία...

alexandroulis κάνε πολλές αγκαλιές το μωράκι σου.κανείς δεν έπαθε ποτέ τίποτα από την πολύ αγάπη.

maria-elpida βλέπω ίδιο πρόγραμμα είχαμε χθες βράδυ.....

Καλημέρα κορίτσια!

Περαστικά στα άρρωστα ζουζουνια!!!

Γαλακτοκομικά κορίτσια δεν τρώω και πολλά,γάλα το χω κόψει,τα τυριά τα κίτρινα τα έχω περιορίσει γιατί είχα παρατηρήσει ότι έκανε πολλα κακακια ο μπεμπης,μόνο φέτα τρώω,και γιδινοτυρι,γάλα γυδινο είχα δοκιμάσει και ηταν χαλια δε μου άρεσε!γιαούρτι προβιο δεν έχω δοκιμάσει!

Αχ περιμένω να ξυπνήσει ο μπεμπης και ελπίζω να φάει γιατί το στήθος με πονάει και νιώθω ένα γρουμπαλακι!:(

Αν και το ίδιο στήθος έδωσα και στο προηγούμενο γεύμα θα ξαναδωσω!

Καμία συμβουλή?

Φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου!!!! Τι μου κανετε? Εμεις τωρα καλυτερα...εχουμε ενα θεματακι τα σκ απο τα εντερικα μας... την Κυριακη απο το μεσημερι δεν ειχε κανει κακακια του μεχρι σημερα το μεσημερι, με αποτελεσμα να ποναει, να γκρινιαζει και περασαμε 2 νυχτες σουπερ!!! Την Κυριακη κοιμηθηκε στις 11 και κατι, ξυπνησε στις 4 και μεχρι τις 8 ηταν ξυπνιος!!! Κοιμοταν για λιγο, ερχοταν σφαχτης και ξαναξυπναγε. Να τον βλεπεις να κλεινουν τα ματακια του, να κλαιει και να χασμουριεται ταυτοχρονα, τον λυπηθηκε η ψυχη μου. Ας ελπισουμε να μην του ξανασυμβει.

Βιργινακι, καλα τα λες! Ουτε εγω μπορω να βλεπω τον μπεμπακο μου να κλαιει... και μπορει να τον κακομαθαινω-δικαιωμα μου ειναι και εγω θα τα πληρωσω!!!! Παραδειγμα: τις τελευταιες μερες κοιμαται στη διαρκεια της ημερας μονο με κουνημα του καροτσιου, γιατι εχει σταματισει το πιπιλισμα πιπιλας ή δαχτυλου. Ε, και τι να κανω να τον αφηνω να γκρινιαζει για να μην μαθει στο κουνημα??????? Ετσι και εγω τον κουναω λιγακι και κοιμαται. Το βραδυ δεν εχουμε τετοιο θεμα. Κοιμαται συνηθως τρωγοντας!!!

Ωραιο το εκπτωτικο χωριο????????

Μαρακι μου, τι κανει η καραμελενια???? Ασε Μαρακι μου, εμας μας βγηκε πολυ φοβιτσιαρης!!!!!!!!

Ευακι, εφυγε το γρουμπουλακι????? Μιλα στον παιδιατρο για τα κακακια του μικρου καλυτερα. Αχ! υπεροχο συναισθημα η θετικη χοριακη!!!!!! Μακαρι να μας ξανατυχει!!!!!!

Μπλουμπλου, διεκδιτικος ο μικρουλης!!!!! Μπραβο που εφτασες στα κιλα σου!!!! Τι να κανεις και εσυ...κοψε το ενα φαι κοψε το αλλο... εγω οσπρια δε τρωω, πρασινα δε τρωω και αλλα!!! Και ολοι μου λενε χασε κανα κιλο επιπλεοΝ (της εγκυμοσυνης ευτυχως φυγανε) γιατι τωρα που θηλαζεις βοηθαει. Αλλα πως????? Βαρεθηκα να τρωω ντοματοσαλατα...!!!! Και ετσι τρωμε και τα ζυμαρικα μας και τις πατατουλες μας που μονο για διαιτα δεν ειναι!!!!! Κατα τα αλλα, αυτη η κοιλιτσα θα φυγει??????? Και τρελλαινομαι βρε κοριτσια που βλεπεις τις τηλεπαρουσιαστριες (Σκορδα Φαιη) πλακα κοιλια και πιο αδυνατες απο πριν!!! Τι να πω....

Αχ! ποσο χαρηκα με την φιλη σου, που ξαναειναι εγκυος!!!! Με το καλο!!!!!!! Θελω και εγω πολυ, παρα πολυ, αν και ωρες ωρες καταρρεω!!! Αλλα ο αντρουλης μου φοβαται λιγο τα οικονομικα μας...εγω πιστευω θα τα καταφερουμε! Μας εχουν σκισει και αυτοι με τα μετρα τους....

Οζαλινακι, παιδευεστε ακομα με την γριπουλα σας,ε? Περαστικα σας και παλι!!!

Δωρα μου, και εγω μια απο τα ιδια-δε θελω να κλαιει το παιδι μου!!!

Φιλακιαααααα!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

τοκ τοκ!!!!!...............

Με θελετε παλι στην παρέα;;;

Ειμαστε καλα! Ελειπα 2 βδομαδες στη μαμα μου! Αχ μανουλα.....

Ο Γιαννης καλα! Η μπέμπα....λιγάκι άλλαξε. Θελει περισσοτερες αγκαλιες και γενικα γκρινιαζει..Να ειναι απο τα δοντακια...Δεν ξέρω!

Γενικα, μεγαλώνουν και τα δυο μια χαρα!

Δεν μπορεσα να σας διαβασω και με στεναχωρει πολυ αυτο. Αλλα πραγματικα δεν υπάρχει χρονος για τιποτα.

Ποια θα μου πει τα νεα σας εν ταχει????

σας φιλω γλυκα...παω να δω τι μπορω να διαβασω!!!

ΥΓ: ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ....ΕΧΑΣΑ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ :(

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπερα κοριτσακια!

τι κανετε? σημερα εκανα παλι "μαθημα πλεξιματος" στην φιλη μου, ειναι πολυ ωραια ακομα να μαθω βεβαια αλλα που θα παει.. τωρα κανω σκουφακι..

θα δουμε..

Πηγα και πηρα και φορμουλα κοκκινη της κορης μου.. φανταστικη..!

Κατερινακι σε χασαμε.. περασες καλα βρε? αυτο εχει σημασια..

αδω στην παρεα ολα καλα.. λιγο ιωσουλες, λιγο γκρινιτσα αλλα ολα τα μωρακια ειναι καλα..

εμφανιστηκε και η Μαριλου ειναι μια χαρα με τα διδυμακια της.. μακαρι να εγραφαν και τα αλλα κοριτσια που εχουν χαθει..

Αρχισαμε και να αναπολουμε και τις περσινες μερες που ειχαμε θετικες χοριακες...!! Τι ωραια..

Αγγελικουλα αχ καλε τα λες κοπελα μου.. και εγω θελω δευτερο αλλα εκομα ειναι δυσκολα οικονομικα.. εδω ακομα πρεπει να μαζεψουμε λεφτα για την βαπτιση.. αλλα και εγω θελω να τα βλεπω αισιοδοξα τα πραγματα..

Ασε με μωρε με ολες στη τιβι που βγαινουν φετες.. που ξερεις τι διαιτα τραβανε.. οι κακομοιρες:lol::lol: ενω εμεις τα χανουμε (λεμε τωρα.....) σταδιακα...:D:D

Οζαλινακι πως εισαστε? ολα καλα?

Ευακι εσυ καλα? δωσε ξανα το ιδιο και την ωρα που τρωει το μικρο κανε λιγο μασαζακι στο σημειο..

τελικα παραγγειλαμε το χαλακι με το παζλ θα το εχουμε την Πεμπτη!:-D

φιλακια σε ολες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...