Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

maria-elpida, τι έγινε βρήκατε χαλάκι? ρωτάω γιατί κι εγώ μάλλον θα χρειαστώ μοκέτα για το καθιστικό και θυμήθηκα μια ωραία βιοτεχνία μοκετών - χαλιών στην Ν. Σμύρνη που είχα πάρει παλιότερα και έχει καλές τιμές! Βέβαια δεν ξέρω αν σε βολεύει η περιοχή.....

Εμενα έχει γίνει χάλια η μοκέτα και δεν καθαρίζει πλέον αλλά δεν σκοπέυω να δώσω πολλά λεφτά γιατι με τα παιδιά εδώ γίνεται χαμός!!;)

Aλεξανδρουλα, καλησπερα μαλλον θα παρουμε αυτο:

http://www.flycarpet.gr/product.php?pid=2255

τα φερνει ενα μαγαζι φιλου μας και θα το παρουμε απο αυτον, τιμη ακομα δεν ξερω ακριβως, θα παμε αυριο..

μας αρεσε και αυτο:

http://www.flycarpet.gr/product.php?pid=3069

εσεις τι λετε?

Ευακι κοιτα απο μια ερευνα που εκανα, καλυτερα να παρεις χαλακι γιατι και μοκετα να παρεις τα ιδια λεφτα θα σου στοιχισει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α! κοριτσια να σας ρωτησω κατι,

εδω και δυο βραδια η μικρη ξυπναει τα βραδια.

εχει κοψει το βραυνο μαμ εδω και 1 1/5 μηνα.

Δηλαδη τρωει γυρω στις 10-11 και ξυπανει 6-7

ε, τωρα δυο νυχτες μου εχει ξυπνησει 2, 5 και 7..

τι να ειναι αραγε? μηπως κρυωνει, σημερα της εβαλα κουβερτα και θα δουμε...

ή να ειναι αλμα αναπτηξης?

καλα ειχα βολευτει να κοιμαμαι ολη νυχτα και τωρα μου κακοφανηκε και δεν θελω να χαλασει ακι το παιδι το προγραμμα του..

Επισης τωρα το απογευμα πηγα να βγαλω γαλα με το θηλαστρο επειδη θα εφευγα για μια ωρα και δεν εβγαινα τιποτα, μονο 30μλ και απο τα δυο.

η μικρη κοιμονταν αλλα ξυπνησε 10λ πριν φυγω και ετσι την εβαλα στο στηθος, ε! τρεχαν και τα δυο ποταμι..

τι να εκανα λαθος?

α! κοριτσια να σας ρωτησω κατι,

εδω και δυο βραδια η μικρη ξυπναει τα βραδια.

εχει κοψει το βραυνο μαμ εδω και 1 1/5 μηνα.

Δηλαδη τρωει γυρω στις 10-11 και ξυπανει 6-7

ε, τωρα δυο νυχτες μου εχει ξυπνησει 2, 5 και 7..

τι να ειναι αραγε? μηπως κρυωνει, σημερα της εβαλα κουβερτα και θα δουμε...

ή να ειναι αλμα αναπτηξης?

καλα ειχα βολευτει να κοιμαμαι ολη νυχτα και τωρα μου κακοφανηκε και δεν θελω να χαλασει ακι το παιδι το προγραμμα του..

Επισης τωρα το απογευμα πηγα να βγαλω γαλα με το θηλαστρο επειδη θα εφευγα για μια ωρα και δεν εβγαινα τιποτα, μονο 30μλ και απο τα δυο.

η μικρη κοιμονταν αλλα ξυπνησε 10λ πριν φυγω και ετσι την εβαλα στο στηθος, ε! τρεχαν και τα δυο ποταμι..

τι να εκανα λαθος?

Στα γρηγορα γιατι κοιμαμαι ορθια.Το θηλαστρο δεν ειναι ενδεικτικο του ποσο γαλα εχουμε στα ζιζια μας:rolleyes:. Οχι παντα δλδ. Μπορει να βγαζουμε λιγα μλ ή και καθολου, και το μωρο να τρεφεται μια χαρα. Μην αγχωνεσαι με αυτο. Αν δεν βγαζεις και συστηματικα, το ζιζι ξεσυνηθιζει γιαυτο δεν βγαζει. Δεν εκανες τιποτα λαθος;).

Τωρα για το θεμα του υπνου...δεν ξερω. Ισως να αλλαζουν οι συνηθειες της. Ισως την ενοχλουσε κατι. Ισως ειναι αλμα αναπτυξης. Δεν ξερω..

Παιδακια παω νανακια μου, ο μικρος κοιμηθηκε πριν μιση ωρα και ειχε ξυπνιος απο την 1 το μεσημερι :shock:. Περαστικα μου :cool:

Φιλακια στα πατουσακια

wcBmp3.png

Πρωινή καλημέρα κορίτσια!

Έχει δίκιο η μινουλα για το θυμάστε μαρακι,ειδικά αν το χρησιμοποίησε πρώτη φορά δεν βγάζεις πολυ,έχει βέβαια σημασία και ποιο θηλαστρο έχεις!εγω αγόρασαν το mini electric medela και δεν ξέρω χαλασμένο ηταν,ηταν μικρή η χοανη,δεν έβγαζαν τπτ και το χρειάστηκα γιατί είχε πετρωσει,χαλια η κατάσταση!ε μετα νοικιασα το symphony medela γιατί είχα γυρίσει για λίγο στο Γραφειο και ήθελα να αφήνω λίγο γάλα,και έβγαζα μια χαρα!ακόμα το κρατάω έστω και για περίπτωση ανάγκης δεν θέλω να παιδευομαι!

Όσο για το βραδυνο ξύπνημα,αμ είναι άλμα ανάπτυξης,θα περάσει σε λίγες μέρες!κοιταξες το στοματακι της,μήπως είναι πρησμενα τα ουλα?τώρα αν αλλάζει συνήθειες που δεν το νομίζω,join the club και καλα κουραγια αλλα συνηθίζεται εμένα αν δεν έτρωγε το βράδυ που καταλαβαίνω ότι τρώει πολυκαλαδεν ξέρω τι θα κάναμε!χιχιχι!

Φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Συγνώμη βρε κορίτσια για τα λαθησυνεχεια αλλα γράφω απο ipad και έχει λεξικό και μου αλλάζει τις λέξεις χωρίς να το καταλάβω!οποτεβαλτε και λίγη φαντασία στα λεγόμενα μου!χαχαχ

Θηλαστρο ήθελα να γράψω,θυμάστε εβγαλε:rolleyes:

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια μου.

ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια μας καλύτερα.εμείς περνάμε οικογενειακώς μια ίωση με μύξες και βήχα εδώ κ μια εβδομάδα και τώρα κόλλησε κ η νεραιδούλα και είναι ένα δράμα...ειδικά όταν βουλώνει εντελώς η μυτούλα υποφέρει...μόνο όταν της βάζω λίγο γαλατάκι είναι καλύτερα....περιττό να πω ότι έχω τρελαθεί από την αυπνία, μια το ένα παιδί μια το άλλο όλη νύχτα..

πολλά φιλιά σε όλες.

Καλημερα!!!! 2η μερα που γραφω μεγααααααααααλο μην και χανεται... θα τα ξαναγραψω οταν βρω χρονο γιατι μολις ξυπνησε ο μπεμπακος μου!!! Ειμαστε καλα! Φιλια σε ολες!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Στα γρηγορα γιατι κοιμαμαι ορθια.Το θηλαστρο δεν ειναι ενδεικτικο του ποσο γαλα εχουμε στα ζιζια μας:rolleyes:. Οχι παντα δλδ. Μπορει να βγαζουμε λιγα μλ ή και καθολου, και το μωρο να τρεφεται μια χαρα. Μην αγχωνεσαι με αυτο. Αν δεν βγαζεις και συστηματικα, το ζιζι ξεσυνηθιζει γιαυτο δεν βγαζει. Δεν εκανες τιποτα λαθος;).

Τωρα για το θεμα του υπνου...δεν ξερω. Ισως να αλλαζουν οι συνηθειες της. Ισως την ενοχλουσε κατι. Ισως ειναι αλμα αναπτυξης. Δεν ξερω..

Παιδακια παω νανακια μου, ο μικρος κοιμηθηκε πριν μιση ωρα και ειχε ξυπνιος απο την 1 το μεσημερι :shock:. Περαστικα μου :cool:

Φιλακια στα πατουσακια

Mινακι το ξερω αυτο με το θηλαστρο αλλα ειχα να θηλασω τουλαχιστον 3 ωρες και περιμενα οτι θα εβγαζα τουλαχιστον 50-60μλ αλλα αφου μετα ετρεχε κανονικα:shock: δεν ανυσηχησα, αδιαθετησα κιολας σημερα οποτε μπορει και αυτο να παιζει ρολο.

Ισως και να μην εβαζα καλα το θηλαστρο.. τελος παντων..

Σημερα η μικρη κοιμηθηκε μια χαρα, αργησε βεβαια, στις 12:30 την πηρε ο υπνος αλλα ξυπνησε στις 7:30..

οποτε υποθετω οτι μπορει να κρυωνε..

Πρωινή καλημέρα κορίτσια!

Έχει δίκιο η μινουλα για το θυμάστε μαρακι,ειδικά αν το χρησιμοποίησε πρώτη φορά δεν βγάζεις πολυ,έχει βέβαια σημασία και ποιο θηλαστρο έχεις!εγω αγόρασαν το mini electric medela και δεν ξέρω χαλασμένο ηταν,ηταν μικρή η χοανη,δεν έβγαζαν τπτ και το χρειάστηκα γιατί είχε πετρωσει,χαλια η κατάσταση!ε μετα νοικιασα το symphony medela γιατί είχα γυρίσει για λίγο στο Γραφειο και ήθελα να αφήνω λίγο γάλα,και έβγαζα μια χαρα!ακόμα το κρατάω έστω και για περίπτωση ανάγκης δεν θέλω να παιδευομαι!

Όσο για το βραδυνο ξύπνημα,αμ είναι άλμα ανάπτυξης,θα περάσει σε λίγες μέρες!κοιταξες το στοματακι της,μήπως είναι πρησμενα τα ουλα?τώρα αν αλλάζει συνήθειες που δεν το νομίζω,join the club και καλα κουραγια αλλα συνηθίζεται εμένα αν δεν έτρωγε το βράδυ που καταλαβαίνω ότι τρώει πολυκαλαδεν ξέρω τι θα κάναμε!χιχιχι!

Φιλακια!

Ευακι και εγω αυτο εχω αλλα το χρησιμοποιω πολυ περιαστασιακα, μονο κανα 2-3 φορες ολες και ολες!!

το στοματακι της ειναι ενταξει.

καλημέρα κορίτσια μου.

ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια μας καλύτερα.εμείς περνάμε οικογενειακώς μια ίωση με μύξες και βήχα εδώ κ μια εβδομάδα και τώρα κόλλησε κ η νεραιδούλα και είναι ένα δράμα...ειδικά όταν βουλώνει εντελώς η μυτούλα υποφέρει...μόνο όταν της βάζω λίγο γαλατάκι είναι καλύτερα....περιττό να πω ότι έχω τρελαθεί από την αυπνία, μια το ένα παιδί μια το άλλο όλη νύχτα..

πολλά φιλιά σε όλες.

Οζαλινακι περαστικα σας.. αχ μωρε το νεραιδακι...

τι εννοεις της βαζεις γαλα? στην μυτουλα της?

καλο κουραγιο!!

Καλημερα!!!! 2η μερα που γραφω μεγααααααααααλο μην και χανεται... θα τα ξαναγραψω οταν βρω χρονο γιατι μολις ξυπνησε ο μπεμπακος μου!!! Ειμαστε καλα! Φιλια σε ολες!!!

που εισαι εσυ μανουλα? γιατι χανεσαι?

:)Καλησπέρα κορίτσια!!

evi2010, εμένα δεν θήλασε ακριβώς αλλά αντλούσα και έπινε το δικό μου περίπου μέχρι τριών μηνών, οπότε όταν αρχίσαμε στέρεες είχε αποθηλάσει έτσι εγώ δεν είχα αυτό το άγχος!! Απλά δυσκολεύτηκε αρκετά με το κουτάλι και είχα αγχωθει ότι δεν θα το μάθαινε ποτέ...:rolleyes:! Άδικα όπως καταλαβάινεις!!

Βέβαια ακόμα και τώρα τις περισσότερες φορές τρώει με τα χέρια και μαλώνουμε!!!:P

maria-elpida, ωραία και χαρούμενα και τα δύο χαλάκια!!!

Πάντως και γω με το θήλαστρο (mini elecric medela) λίγα πράγματα καταφέρνω, κάκώς που δεν νοικιασα από την αρχή ένα νοσοκομειακό να είχα κάνει μια τράπεζα γιατί όποτε θέλω να τον αφήσω μου βγαίνει η πίστη για να βγάλω ένα γεύμα!!

linakioz, περαστικά σας!!! αχ! αυτές οι μύξες, πέρσι που είχα στείλει τον μεγάλο σταθμό για τέσσερις μήνες, κόντεψα να τρελαθώ!! ορούς με το κιλό και οτρισαλίν φουλ!!!

μινούλα, βλέπω και σεις καλοπερνάτε στο θέμα ύπνου ε? εμένα τρεις μέρες κράτησε το σερι του βραδυνού ύπνου και πάλι έχουμε επανέλθει στο τρίωρο άντε μέχρι πεντάωρο!! :?

Καλό βράδυ σε όλους, πάω να στριμώξω τον μεγάλο για ύπνο!!!

3Bjap3.png

clNKp3.png

καλησπερα κοριτσια,

τελικα δεν βρηκαμε στις διαστασεις τα χαλια που θελαμε και μαλλον θα καταληξουμε σε αυτο:

http://www.goldencarpets.gr/eshop/#/shop/product/51542655

πιστευουμε οτι ταιριαζει στο λιτο μας δωματιο, ειναι εντυπωσιακο και πρωτοτυπο και θα μας μεινει αν προκυψει και κανας γιος!!! χιχιχιχι!!!

Αλεξανδρουλα παντως θεωρειται καλο θηλαστρο αν και εγω λιγο το εχω δουλεψει..

καλο βραδυ σε ολες!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες, χαθηκα γιατί ο μπεμπης έχει γίνει ανήσυχος! Απο καλοβολος που κοιμόταν απο τις 8.30-9 τώρα κοιμάται γύρω στις 11 με πολλή γκρίνια κ κλάματα κ δείχνει να πονάει πολυ στα ουλα. Αφού χτες κ σημερα μόνο με ντεπον κοιμήθηκε.

Αρχίσαμε πριν λίγες μερες κρεμουλα κ αφου φάει 4-5 κουταλακια αρχίζει γοερο κλάμα αν συνεχίσω κ δεν του δώσω γαλα...αχ πως θα μάθει να τρώει με κουταλι;;

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω πάω για υπνο μολις ξεμπερδεψα με τις δουλειές του σπιτιού! Φιλια σε όλες κ στα μπεμπινια!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Καλησπερουδιααααααα!!! Σπιτι με τον 4 μηνων μπεμπακο μου και κανω δουλειες!!! Πως περναν οι μηνες...!!! Εμεις ειμαστε καλα, αν εξαιρεσουμε λιγη γκρινιτσα που μας πιανει στη διαρκεια της ημερας!!! Το βραδυ κοιμομοστε κ ξυπναμε 1 με 2 φορες. Ηρθε κ ο υπνοσακος μας!

Μαρακι, κολπα μας κανουν τα ζοθζουνια μας!!!! Κ εγω ελεγα οτι εκοψε το βραδυνο ξυπνημα, αλλα που τετοια τυχη... Ειχες ρωτησει που μενω, στο Καπανδριτι. Εχει κρυο αρκετο στα μερη μας!!! Ααααα, πολυ ωραιο το χαλι!!!!!!!!

Μινουλα τι κανει ο μπομπιρας? Το ειδες το πμ?

Λιζακι, με αγχωσες λιγακι με τις κρεμες....δυσκολος μηνας...σημερα καλυτερα?

Αλεξανδρουλη, τι κανουν τα αντρακια σου?

Ευη μου, καλα ο μπεμπακος σου?

Οζαλινα, πως ειστε????? Περαστικα σας!!!

Μπλουμπλου, που χαθηκες....

Μαριλου-ηρωας, σουπερ τα διδυμακια σου!!!! Παρε σακους θα σωθεις!!!!

Βρε Μαρακι μου, μου λειπει η βανιλιτσα μας... γιατι χαθηκε ετσι...

Σας φιλωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Καλησπέρα κι από μένα!!!

Αγγελική, μια χαρά είναι τα ζουζούνια μου, ο μεγάλος κοιμάται ακόμα και ο μικρός μόλις έφαγε και ψιλο-γκρινιάζει!!

Σκέφτομαι την Δευτέρα που θα τον πάω για εμβόλιο αν του αυξηθεί η γκρίνια τι θα τον κάνω?:rolleyes:

Αλήθεια πότε στρώνετε χαλιά?

3Bjap3.png

clNKp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!πως είστε?

Εγω σήμερα νιώθω κουρασμένη!!!!ο μπεμπης έχει αρχίσει να τριριζει σχεδόν όλη μέρα,όχι γκρινιαρικα σαν να τραγουδάει,έχει πλάκα αλλα απο κάποια στιγμή σε πιάνει πονοκέφαλος :D

Μου έκανε και λίγα κολπακια σήμερα στο φαΐ και στενόχωρεθηκα πάλι,αλλα προσπαθω να μην το δείχνω,ούτε τον πιεζω καθόλου για να μην έχω αρνητικά αποτελέσματα!

Αλλα αυτο που έχει κουράσει είναι το τοσο πρωινό ξύπνημα!λες και έχει ρολόι κάνει κακακια πέντε το πρωι και μετα ώσπου να τον αλλάξω πολλές φορές ξυπνάει και έχει κεφακια!μπορεί να ξανακοιμηθει και στις έξι πάλι εγερτηριο!

Βέβαια κοιμάται νωρίς το ξέρω αλλα τι να κάνω δεν μπορω να τον κρατάω με το ζόρι αφού νυσταζει και γκρινιαζει!

Εσείς τι λέτε?

Εμείς θα στρωσουμε αύριο!αλεξανδρουλη!αληθεια πως σε λένε κανονικά?αν θες βέβαια το μοιραζεσαι!!

Λιζακι αφού τρώει έστω και λίγο σημαίνει ότι θα το συνηθισει το κουταλι!

Μην αγχωνεσαι!σιγά σιγά!σε λίγο καιρο θα μας δίνεις ΕΣΥ συμβουλές!!

Φιλακια μανουλες!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Koριτσάκια μου χάθηκα, περάσαμε κάτι ιωσούλες και ξεκινάω από την προηγούμενη Τρίτη ο μικρός με μυξούλες, μετά η μπέμπα απο το Σάββατο, μετά την Τρίτη πάλι ο μικρός τον πήραμε απο τον παιδικό γιατί έκανε εμετό, ευτυχώς μία φορά μόνο και το απόγευμα ανέβασε 38.5 του έπεσε χωρίς αντιπυρετικό ευτυχώς, η μικρή το πέρασε απ' ότι φαίνετια με διάροια, δηλαδή έκανε κάκα της 3 φορές που συνήθως κάνει κάθε δεύτερη και βλένα στα κάκα, οπότε ήμασταν στο τρέξιμο, επίσης δυστύχώς από την προηγούμενη βδομάδα είδα στα κάκα της σαν κουκουδίλες ροζ, χθες κάναμε μάγιερ κοπράνων και τελικά έδειξε θετικό, που σημαίνει αλλεργία, κάτι που η αλήθεια είνια οτι το υποψιαζόμουν, καθώς έβλεπα ξηρότητα σε διάφορα σημεία στο σώμα μας και ανυσηχία, οπότε κορίτσια ξεκινάω αποχή απο γαλακτοκομικά και βλέπουμε.

Κατά τα άλλα ο ύπνος και εμάς έχει γίνει χάλια απο το Σάββατο και εδώ κοιμάται στην ώρα της μετά απο μία ώρα ξυπνάει την πέρνουμε αγκαλιά τσουπ κοιμάται, την ακουμπάμε στην κούνια, πάλι τα ίδια, την βάζω στήθος κοιμάται, την ακουμπάνε τσουπ πετάγεται, τελικά έχουμε καταλήξει να κοιμόμαστε παρεούλα, δείχνει να τρώγεται πολύ με τα ούλα της, θα περιμένω και τα αποτελέσματα αύριο για καλλιέργεια ούρων που κάναμε, επί της ευκαιρίας και θα πάρω την ομοιοπαθητικό για να της δώσω chamomilla μπας και ηρεμήσει, όλη μέρα κοιμάται σπαστά μισάωρα, πάνε τα 2ώρα και τα 3ώρα που μου έκανε.

Από μια γρήγορα ματιά βλέπω ότι πάμε όλες καλά.

Μαράκι μου η δοντάκια η μικρή σου ή θέλει να αυξήσει παραγωγή ή απλά σε θέλει κοντά της.

Οζαλινάκι μου περαστικά και σε σας κοριτσάκι μου, αυτά είναι τώρα με τα σχολεία, και πιστεύω τώρα είναι ο χειρότερος μήνας με την αλλαγή του καιριού.

Αγγελική μου μεγειά ο υπνόσακός.

Ευάκι μου τα πάτε καλά με το μικρό, είδες κοριτσάκι μου, όσο για τις στέρες μην αγχώνεσαι, τα μικρά θα μας οδηγήσουν.

Αλεξανδρούλης εμβόλιο έ, μήπως να το καθυστερούσες, εμείς θα κάνουμε μετά το χρόνο και τελικά ευτυχως που δεν ξεκινήσαμε θα γινόταν χειρότερα τα πράγματα με την αλλεργία.

Όσο για χαλιά η αλήθεια είναι ότι το ζητάει το σπιτάκι μας, τώρα, αλλά θα αφήσω να περάσει και η γιορτή του μικρού, γιατί φανταστείτε τώρα καθαρά χαλιά και τα πιτσιρίκια να γυρίζουν όλο το σπίτι με τα μπισκοτάκια :shock:, οπότε μετά την 1η Νοέμβρη, να πω την αλήθεια ανάψαμε χθες και σήμερα λίγο καλοριφέρ να σπάσει λίγο την υγρασία γιατί εδώ στο νησί δεν παλεύεται.

Σας κουράσα φιλανάδες μου, πάω για ένα ντουζάκι και μετά θα μπω δίπλα να διαβάσω λίγο για τις αλλεργίες.

Φιλάκια σε όλες τις μανουλίτσες με τα όμορφα μώράκια.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...