Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

χειμωνιατικη καλημερα σε ολες!!

καλε τι καιρος ειναι αυτος? ουτε τον Φλεβαρη τετοιος καιρος:shock::shock:

καλη εβδομαδα να εχουμε..

Αγγελικουλα αναψατε τζακι? που μενετε καλε?

και εμεις παραγγειλαμε και μας εφεραν ξυλα αλλα ακομα δεν το εχουμε αναψει, 22-23 βαθμους εχουμε μεσα στο σπιτι αλλα αν παει ετσι θα το μπουμπουνισουμε!!!

Ο αντρουλης ειναι καλυτερα, πηγε σημερα για δουλεια και απο αυριο εχει αδεια.

Η μπεμπαρα το βαρδυ μου εκανε κολπα... την καναμε μπανιο στις 9:30, εφαγε και κοιμηθηκε, αλλα μια ωρα μετα εκανε κακα και ξυπνησε..ε! αυτο ηταν ξανακοιμηθηκε στις 12:30 αφου πρωτα εσπασε τα νευρα της μαμας γιατι γκρινιαζε κιολας.. τελικα θηλασε και κοιμηθηκε..

Στις 4 βεβαια ξανασηκωθηκε η προκομενη μου:rolleyes::rolleyes:

την ταισα σχεδον κοιμησμενη και μετα ξυπνησε στις 7 για να πει καλημερα στον μπαμπα μας.. αυτη κοιμαται τωρα εγω παλι οχι!!!

βρε κοριτσια πως το καταλαβαινουμε το αλμα αναπτυξης?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααα :)

πολύ κρύο βρε παιδιά! Κι εμείς τα ίδια απόψε Μαρακι, 2 φορές σηκώθηκε για φαΐ πάλι απόψε, στις 12 και στις 5. Τα άλματα από τετοιες συμπεριφορες τα καταλαβαίνουμε. Τρώνε πιο συχνά, περισσότερο και είναι λίγο ανησυχα.

Αγγελικουλα πρέπει να έχει ψωφο εκεί στας εξοχας που μένεις, Καπανδριτι, νομίζω;

Κι εγώ έχω ανάψει από χθες το κλιματιστικο. Για να σπάει λίγο την παγωνιά.

Εμείς είμαστε ορθιες και κάνουμε κούνια μπελα :)

τι τραγουδατε στα παιδάκια σας; Εμένα της αρέσει πολύ το «κούνια μπελα», το «μια ωραία πεταλούδα» και ξετρελαινεται με την «ταβέρνα του Μανωλη»!

Πάμε για πρωινό γαλατακι ;)

καλημέρα σας

Mopep2.png1LxNp2.png

καλημερα Φλωρουκο,

καλα εμας τωρα εβγαλε λιγο ηλιακο..

εγω τις τραγουδαω τον "αν ολα τα παιδια της γης", το "δεν περνας κυρα-Μαρια" για να μαθαινει και το ονομα της μαμας...χιχιχιχι!!!

"μια ωραια πεταλουδα" και επισης το "παιζουν μπαλα τα χταποδια"

Καλημερες!!!

Δεν διαβασα τιποτα, θα ξαναρθω, απλα θυμηθηκα οτι καποια κοπελα εψαχνε χαλι, κατι απλο σχετικα, Μαρια μαλλον εσυ,ε; Βρηκα αυτο : http://www.flycarpet.gr/category.php?cid=252&page=2&ppid=

(ειναι το 13ο απο την αρχη, το μπεζ με τα λουλουδακια)

ψαχνοντας για τον δικο μου κανακαρη (εγω δεν βρηκα!)

Φιλακια, θα τα πουμε μετα!

wcBmp3.png

Μινακι τι κανεις καλο μου?

εγω εψαχνα και το βρηκα αυτο το σαιτ και τα ειδα και εγω. πολυ ωραια αλλα θα δουμε..

σε ευχαριστω πολυ μου με σκεφτηκες!

Διαφημίσεις

Μινακι τι κανεις καλο μου?

εγω εψαχνα και το βρηκα αυτο το σαιτ και τα ειδα και εγω. πολυ ωραια αλλα θα δουμε..

σε ευχαριστω πολυ μου με σκεφτηκες!

Καλα ειμαι μαρακι, τρεχουμε εδω γενικως, σας διαβαζω αλλα πολλες φορες δεν προλαβαινω να απαντησω!

Ψαχνουμε χαλι για το παιδικο, και για το σαλονι, ειναι ενα μεγαλο κομματι που μενει γυμνο και θαθελα να το καλυψω. Δεν μιλαμε για το δικο μας υπνοδωματιο και της πεθερας (:rolleyes:) που δεν θα μπορεσουμε να τα ντυσουμε προς το παρον. Πολλα τα εξοδα ρε κοριτσια...

Αυριο ειπαμε πια να παμε να παρουμε ενα γυμναστηριο για τον μπεμπη, γιατι στο ριλαξ δεν καθεται λεπτο, κανει και κατι σαλτα, φοβαμαι μην τον βρω με τη μουρη κατω καμια ωρα :cool:.

Βασικα ειμαι πολυ στενοχωρημενη... Δεν ξερω τι θα κανω με την τωρινη κατασταση μου... Νοιωθω οτι η πεθερα ηρθε για να μεινει και νοιωθω οτι πνιγομαι...:(

wcBmp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,έβαλα το μπεμπουλη για ύπνο και πριν ξεκινήσω διάβασμα είπα να σας γράψω!

Δεν πρόλαβα να ευχηθώ στην Βιργινία καλο ταξίδι και να περάσουν τέλεια,αχ αν είχαμε χρήματα θα ήθελα και εγω να πάρω τον αντρουλη μου και το παιδάκι μου και να πάμε ένα ταξιδακι!!!

Μινουλα υπομονην ελπίζω να βρείτε γρήγορα την ισορροπία σας!αν και εδώ που τα λέμε είσαι ηρωίδα!!!

Αχ κορίτσια αγχωνομαι για τις στέρεες!ξαπλωνω και το σκέφτομαι!

Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποια μωρά τρώνε πρωι βράδυ μόνο και κάποια αλλα κάνουν περισσότερα γεύματα!δεν θέλω να αποθηλασω γρήγορα αλλα απο την άλλη σκέφτομαι ότι αν του μωρού του αρέσουν οι τροφές δεν μπορώ να του τις στέρησω για να θηλαζει!

Αχ!!!!φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

γεια σας γλυκομανουλες!!!

τι μου κανετε??

τα μωρουδελια σας βλεπω ειναι μια χαρουλα..

κ μεις καλα ειμαστε αλλα κοριτσια μου η μπεμπα μου δεν παιζεται..οσο ησυχος κ φρονιμος ειναι ο μπεμπακος μου αλλο τοσο ανυσηχη ειναι η μπεμπα..με βγαζει οφ...ουφ..

αφηστε που εμεις ακομα δεν κοιμομαστε τα βραδια..κ δεν ειναι σταδια αναπτυξης..

το πολυ να κανουμε ενα 5ωρακι..

ξεκινησα να τους βαζω στο γαλατακι το κοιμαμαι μεγαλωνω..δεν βαζω οσο λεει βεβαια

αλλα νομιζω πως κατι ψευτοκανει..

παλι χαθηκα γιατι εχει αρρωστησει η μαμα μου κ δεν με βοηθαει καθολου 5 μερες τωρα..

ουφ το εχει η μοιρα μου να κουραζομαι..

σας στελνω την αγαπη μου κ τα φιλια μου..

αληθεια εσεις θα παρετε υπνοσακους??

ειδα στην λαικη κατι καταπληκτικους που ειναι κουβερτα κ εχει φερμουαρ...κ το ειχαν μονο 16?

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Καλημερα απο εμας, τι κανετε; Ειχα αρρωστο τον αντρα μου γι'αυτο δεν εγραφα αυτες τις μερες, ενταξει, μια χαρα ειναι τωρα.

Πως ειστε εσεις; Τα μωρακια μας;

Μαριλου μου, πολυ χαιρομαι που διαβασα νεα σου, κουραγιο με τα διδυμακια σου, να τους δωσεις πολλα φιλια στα πατουσακια!!!!! :D

Διαβαζω οτι γκρινιαζουν τα μωρακια μας, ε; Εμενα παραδοξως εχει ηρεμησει παρα πολυ ο μπεμπακος, κοιμαται ησυχος, ειναι ησυχος μεσα στη μερα, εχει γκρινια μονο με τα ουλα του και οταν θελει να κοιμηθει, θελει λιγο κουνημα, αλλα κατα τα αλλα μια χαρα.

Πολλα φιλακια σε ολες!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Αχ κορίτσια αγχωνομαι για τις στέρεες!ξαπλωνω και το σκέφτομαι!

Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποια μωρά τρώνε πρωι βράδυ μόνο και κάποια αλλα κάνουν περισσότερα γεύματα!δεν θέλω να αποθηλασω γρήγορα αλλα απο την άλλη σκέφτομαι ότι αν του μωρού του αρέσουν οι τροφές δεν μπορώ να του τις στέρησω για να θηλαζει!

βρε Ευακι μην αχγωνεσαι απο τωρα, θα δεις πως θα παει, απλα κοιτα να ενημερωθεις σωστα και θα πανε ολα καλα!

γεια σας γλυκομανουλες!!!

τι μου κανετε??

τα μωρουδελια σας βλεπω ειναι μια χαρουλα..

κ μεις καλα ειμαστε αλλα κοριτσια μου η μπεμπα μου δεν παιζεται..οσο ησυχος κ φρονιμος ειναι ο μπεμπακος μου αλλο τοσο ανυσηχη ειναι η μπεμπα..με βγαζει οφ...ουφ..

αφηστε που εμεις ακομα δεν κοιμομαστε τα βραδια..κ δεν ειναι σταδια αναπτυξης..

το πολυ να κανουμε ενα 5ωρακι..

ξεκινησα να τους βαζω στο γαλατακι το κοιμαμαι μεγαλωνω..δεν βαζω οσο λεει βεβαια

αλλα νομιζω πως κατι ψευτοκανει..

παλι χαθηκα γιατι εχει αρρωστησει η μαμα μου κ δεν με βοηθαει καθολου 5 μερες τωρα..

ουφ το εχει η μοιρα μου να κουραζομαι..

σας στελνω την αγαπη μου κ τα φιλια μου..

αληθεια εσεις θα παρετε υπνοσακους??

ειδα στην λαικη κατι καταπληκτικους που ειναι κουβερτα κ εχει φερμουαρ...κ το ειχαν μονο 16?

ΜΑΡΙΛΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παντα χαιρομαι παρα πολυ οταν διαβαζω μην. σου!

τι κανουν τα διδυμακια μας? περαστικα στην μαμα σου και κουραγιο σε εσενα..

Διπλη κουραση αλλα και διπλες χαρες βρε τυχερουλα!!!

πολλα φιλια και γραφε εστω και ενα γεια, ετσι για να βλεπουμε οτι εισαι καπου εδω γυρω...

Καλημερα απο εμας, τι κανετε; Ειχα αρρωστο τον αντρα μου γι'αυτο δεν εγραφα αυτες τις μερες, ενταξει, μια χαρα ειναι τωρα.

Διαβαζω οτι γκρινιαζουν τα μωρακια μας, ε; Εμενα παραδοξως εχει ηρεμησει παρα πολυ ο μπεμπακος, κοιμαται ησυχος, ειναι ησυχος μεσα στη μερα, εχει γκρινια μονο με τα ουλα του και οταν θελει να κοιμηθει, θελει λιγο κουνημα, αλλα κατα τα αλλα μια χαρα.

Πολλα φιλακια σε ολες!!

Κατερινα τι επαθε ο συμπεθερος???:cool::cool: περαστικα του..!

Μπραβο μωρε που ηρεμησε ο μπεμπακος.. φαση θα ηταν και περναει..

καλα η νυφη σου συνεχισει να παριστανει τον μικρο Βουδα στην υσηχια..!

πολλα φιλια σε ολες!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!τι κανετε?

απεργιες παντου σημερα ε?

πηγαμε μια βολτιτσα σημερα ειχε και ηλιο!ευτυχως δεν μου εκλαψε σημερα στο καροτσι και ας τον ειχα δεμενο,πηγε βεβαια καποια στιγμη να κλαψει αλλα ειχα παιχνιδακια μαζι μου και τον αποσπουσα,του τραγουδουσα κιολας και αισιως φτασαμε να συναντησουμε και τον μπαμπα μας!

μετα πηγαμε να δουμε την πεθερα μου και με τσατισε,οτι ειχα ελαφρια ντυμενο το παιδι!!!!!!!οτι επρεπε να του βαλω το μπουφαν!!!:shock: και δεν απευθυνοταν σε μενα αλλα στον αντρα μου!

του φοραγα κοντομανικο ζιπουνακι,μακρυμανικο, απο πανω ζακετα και τον ειχα και με κουβρτουλα σκεπασμενο!ειχα και αλλη κουβερτα μαζι μου αλλα τον αγγιζα και ηταν ζεστος!ελες δηλαδη!απαντησα και εγω οτι ο γιατρος ειπε να φοραμε ενα ρουχο παραπανω απο εμας,και οτι δεν ειμαι αναισθητη και τελειωσε το θεμα!!!!

αυτο το πραγμα οτι οι παπουδες νοιαζονται περισσοτερο για το παιδι,απο εμας δεν μπορω να το χωνεψω!!!!!!

αντε φιλακια!!!!!!!θα φαω πρωτη φορα φασολαδα σημερα ελπιζω να μην πειραξει τον μπεμπη,αν και λιγο θα φαω!εσεις τρωτε κανονικα οσπρια ε?

5LOMp3.png

wkcLp3.png

γεια σου Ευακι, μια χαρουλα το ειχες νυτμενο το παιδι, ετσι την ειχα και εγω προχθες και μαλιστα χωρις κουβερτουλα.. ασε τις γιαγιαδες να λενε..

συμφωνω μαζι σου για το ενδιαφερον τους.. ειναι ποτε δυνατον να αγαπαει καποιος πιο πολυ απο εσενα το παιδι σου?

Καλησπέρα κορίτσια!!

Είχα γράψει ένα κατεβατό και το έχασα γμτ!!

Τεσπα, είχα πολλέες δουλειές από την Δευτέρα γι' αυτό δεν προλαβα να μπω καθόλου, κι ακόμα δεν έχω ξεμπερδέψει με τα χειμωνιάτικα!! Μένουν του αντρούλη μου που τον έχω αφήσει να γυρνάει ακόμα με τα κοντομάνικα!!:D

evi2010, μου θυμίζεις εμένα όταν ήταν να αρχίσει ο Αλεξανδρούλης τις στέρεες, είχα κατααγχωθεί, νόμιζα ότι δεν θα μάθει ποτέ να τρώει με κουτάλι!!:rolleyes:

Όσο για την πεθερά σου θέλει πολύ υπομονή και να μην ιδρώνει το αυτί σου από τέτοια θα ακούς συνέχεια!! και όχι μόνο από συγγενείς αλλά και από άσχετους που θέλουν να πουν την άποψή τους ακόμα και αν δεν τους έχεις ρωτήσει!!:evil:

Θύμαμαι στον μεγάλο μια φορά τον τάιζα αυγό και το είχα σε ένα μπολάκι σκέτο, το παιδί το έτρωγε μια χαρά!! μου λέει η πεθερά μου που έτυχε να έιναι εκει "βάλτου και λίγο ψωμάκι να τον πιάσει", βάζω ψωμάκι το τρώει όλα καλά..... μετα από λίγες μέρες το ίδιο σκηνικό ταίζω το παιδί αυγό, είναι και η πεθερά εκεί λέω ας την προλάβω να βάλω ψωμί να μην έχει να μου πει κάτι....με βλέπει και τι μου λέει? "τι του βάζεις καλέ ψωμι, αστο σκέτο να το καταλάβει το παιδί το αυγό!!!:shock:" ε, μετά από αυτό όπως καταλαβαίνεις δεν δίνω απολύτως καμία σημασία!!

blu-blu, κι εγώ Πειραιωτάκι γέννημα θρέμα, μόνο που εμείς δεν έχουμε ξεκουνήσει καθόλου μένουμε κοντά στον Άγιο Νείλο. Κάποτε μου άρεσε πολύ που έμενα στον Πειραιά, πλέον όμως με την τόση βρώμα και την έλλειψη χώρων για τα παιδιά, πολύ θα ήθελα να μένω κάπου αλλού......

Πολλά φιλιά σε όλες!!

3Bjap3.png

clNKp3.png

maria-elpida, τι έγινε βρήκατε χαλάκι? ρωτάω γιατί κι εγώ μάλλον θα χρειαστώ μοκέτα για το καθιστικό και θυμήθηκα μια ωραία βιοτεχνία μοκετών - χαλιών στην Ν. Σμύρνη που είχα πάρει παλιότερα και έχει καλές τιμές! Βέβαια δεν ξέρω αν σε βολεύει η περιοχή.....

Εμενα έχει γίνει χάλια η μοκέτα και δεν καθαρίζει πλέον αλλά δεν σκοπέυω να δώσω πολλά λεφτά γιατι με τα παιδιά εδώ γίνεται χαμός!!;)

3Bjap3.png

clNKp3.png

Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές alexandoulis!

Δεν αγχωνομαι για το αν μάθει το κουταλι,το αντίθετο θα έλεγα,έχω την εντύπωση ότι θα καταβροχθιζει τις τροφές και δεν θα θέλει το στήθος!

ΕΣΥ θηλασες το γιο σου?πως πηγε με τις στέρεες?Ποτέ αρχισατε τα γεύματα?

Αχ και εμείς είμαστε για χαλια στα δωμάτια,άντε να δούμε τι θα βρούμε και δεν έχουμε και πολλές επιλογές εδώ δυστυχώς,κάτι φτηνό και καλο αποκλείεται να βουμε!

Φιλακια στα μωρακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...