Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

aggeliki83, να 'σαι καλά και συ να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!

Τα ίδια ακριβώς κάνει και ο δικός μου, λυσάει να σηκωθεί να κάτσει στον ποπό του!! Αφού αν τον αφήσω στο ρηλάξ ή στο μαξιλάρι θηλασμού σηκώνει κεφάλι και ποδαράκια και κάνει κοιλιακούς!!!! :D

virgi, μήπως περνάει κανένα άλμα ανάπτυξης και γι' αυτό ήθελε να θηλάζει τόσο συχνα? αλλά και δοντάκια παίζουν..... ελπίζω μόνο να μην είναι η κληρονομικότητα που ανέφερες γιατί τότε κάηκες!!!:lol::lol:

Εγώ να σου πω τον κοιμίζω όπως κάτσει!!:rolleyes: Δλδ αν είναι ήρεμος παίζει να κοιμηθεί και μόνος του στην κούνια ή στο μαξιλάρι θηλασμού, αν έχει γκρίνια τότε χεράκια και κούνημα και νανούρισμα!!

Αυτό που με έχει σώσει πολλές φορές είναι η κούνια της Fisher Price που κουνιέται μόνη της με μπαταρίες, έχει ψαρακια που κουνιούνται από πάνω και μουσικούλα και έτσι ηρεμεί και κοιμάται τις περισσότερες φορές!! Την είχα από τον Αλεξανδρούλη και έχει βγάλει τα λεφτά της!!!!:D

Πάω γιατί θα μου καεί το φαί!!

Φιλιά σε όλες τις μανούλες!!!

3Bjap3.png

clNKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα απο το βροχερο Καπανδριτι! Ο μπεμπακος μου κοιμαται και εγω κανω δουλειες!!! Βιργινια μου, σε παιδεψε η μικρη σου. Αχ! αυτα τα ατιμα τα ζουζουνια μας!!!! Μηπως πονανε τα ουλακια της??? Και για αυτο ειναι εκνευρισμενη και δυσκολευεται να κοιμηθει? Εμεις εχτες τον καναμε μπανακι, τον ταισα και δεν ειχε κοιμηθει πανω μου οπως αρκετες φορες και μετα τον εβαλα στην κουνια και εφυγα απο το δωματιο- η ωρα ηταν 11.10! Κοιμηθηκε στις 11.40. Ετσι κοιμαται συνηθως μονος του. Του αρεσει να μιλαει στο λαγουδακι στην παντα και στο παιχνιδι πανω απο την κουνια που του το αναβω και παιζει μουσικουλα και οταν βαρεθει αρχιζει και στριμωχνεται στην γωνια της κουνιας και πιπιλαει και το χερακι του και κοιμαται. Οταν θελει να κοιμηθει κοιμαται!!!! Τα μεσημερια που θελει και δε θελει του βαζω πιπιλα, τη φτυνει, του ξαναβαζω, κουναω λιγο το καροτσι ή το ριλαξ και κοιμαται! Το βραδυ ταισα στις 4 και στις 8.30 ξαπλωτη και κοιμηθηκαμε μαζι μεχρι της 9.30. Στις 11 και κατι ξανακοιμηθηκε. Υπναρας τα πρωινα...!!!! Παω να συνεχισω της δουλειες-φιλακια και υπομονη οσο γινεται! Ευχομαι να πανε ολα καλα και να φυγετε τη Δευτερα το ταξιδακι σας!!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

aggeliki83, να 'σαι καλά και συ να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!

Τα ίδια ακριβώς κάνει και ο δικός μου, λυσάει να σηκωθεί να κάτσει στον ποπό του!! Αφού αν τον αφήσω στο ρηλάξ ή στο μαξιλάρι θηλασμού σηκώνει κεφάλι και ποδαράκια και κάνει κοιλιακούς!!!! :D

virgi, μήπως περνάει κανένα άλμα ανάπτυξης και γι' αυτό ήθελε να θηλάζει τόσο συχνα? αλλά και δοντάκια παίζουν..... ελπίζω μόνο να μην είναι η κληρονομικότητα που ανέφερες γιατί τότε κάηκες!!!:lol::lol:

Εγώ να σου πω τον κοιμίζω όπως κάτσει!!:rolleyes: Δλδ αν είναι ήρεμος παίζει να κοιμηθεί και μόνος του στην κούνια ή στο μαξιλάρι θηλασμού, αν έχει γκρίνια τότε χεράκια και κούνημα και νανούρισμα!!

Αυτό που με έχει σώσει πολλές φορές είναι η κούνια της Fisher Price που κουνιέται μόνη της με μπαταρίες, έχει ψαρακια που κουνιούνται από πάνω και μουσικούλα και έτσι ηρεμεί και κοιμάται τις περισσότερες φορές!! Την είχα από τον Αλεξανδρούλη και έχει βγάλει τα λεφτά της!!!!:D

Πάω γιατί θα μου καεί το φαί!!

Φιλιά σε όλες τις μανούλες!!!

Καλημερα και σε σενα!!!!!! Μαζι γραφαμε.... ειδες που θελουν να κατσουν απο τωρα... αχ! τι εχουμε να τραβηξουμε!!! Ειναι πολυ ατιθασα τα σημερινα παιδια ή μου φαινεται??? Καλο μαγειρεμα!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Kαλησπερούδια κορίτσια βρέχει απο χθες δεν έχει σταματήσει.

Λοιπόν ή βραδιά μας ήταν κάπως όπως και η αομπατσάν είχαμε θέμα με μυξούλες και απο τις 4 μέχρι 5.30 είμασταν στο πόδι, δεν μπορούσε η καημενούνα να κοιμηθεί, σήμερα πολύ καλύτερα μόνο ένα βηχαλάκι της έχει μείνει και έκανε και έναν ύπνο πολύτελείας απο της 2.30 μέχρι της 6, σούπερ, σήμερα είπα να βγάλω και το πάρκο και έβαλα το γυμναστήριο μέσα να παίζει, γιατί μας έχει τρελάνει στην αγκαλίτσα, τελεία όλα στην ίδια φάση είναι. Πολύ αγκαλιά, τη βάζω και στο σλίνγκ, αλλά μισή μερίδα άνθρωπος πόνεσε η πλάτη μου.

Από ύπνο εμείς όπως κάτσει ή με θηλασμό, ή μετά την αγκαλίτσα αν την δω γλαρωμένη την βάζω στην κούνια της και κοιμάται, το βράδυ κλασικά στήθος κια ξεραίνεται, τη νύχτα επειδή έχει την παλλινδρόμηση κάθομαι σε μία καρεκλα που έχω απο τα ικεα που κουνιέται και τρώει κια στο 5λεπτο έχει κοιμηθεί κιόλας.

Αγγελική μου στο στόμα και εμείς όλα δεν έχουμε αφήσει τίποτα, χθες απο τη μανία της είχε κοκκινήσει την μπουνιά της, λέτε να βγάλουμε κανά δόντι :rolleyes:

Ευάκι μου να σου πω ότι η δικιά μου τα ίδια κάνει αποσπάται πολύ η προσοχή της και όταν σκέφτομαι το μικρό στη ηλικία της μπέμπας το πρωί που τον σήκωνα γιατί πήγαινα για δουλειά και ενώ ήταν νυστικός απο το προηγούμενο βράδυ,σε πληροφορώ ότι δεν έτρωγε παρά μόνο χάζευε, οπότε αναγκαζόμουν να βγάζω με το θήλαστρο και του το έδινε η μητέρα μου.

Κάποια είπε για υπνόσακό, λοιπόν παρήγγειλα απο εδώ http://www.thedreambag.gr/index.php?manufacturers_id=3, το έπλυνα κιόλας, φαίνεται πολύ ωραίος.

dYU4p3.png

Λοιπόν ή βραδιά μας ήταν κάπως όπως και η αομπατσάν είχαμε θέμα με μυξούλες και απο τις 4 μέχρι 5.30 είμασταν στο πόδι, δεν μπορούσε η καημενούνα να κοιμηθεί, σήμερα πολύ καλύτερα μόνο ένα βηχαλάκι της έχει μείνει και έκανε και έναν ύπνο πολύτελείας απο της 2.30 μέχρι της 6, σούπερ, σήμερα είπα να βγάλω και το πάρκο και έβαλα το γυμναστήριο μέσα να παίζει, γιατί μας έχει τρελάνει στην αγκαλίτσα, τελεία όλα στην ίδια φάση είναι. Πολύ αγκαλιά, τη βάζω και στο σλίνγκ, αλλά μισή μερίδα άνθρωπος πόνεσε η πλάτη μου.

Από ύπνο εμείς όπως κάτσει ή με θηλασμό, ή μετά την αγκαλίτσα αν την δω γλαρωμένη την βάζω στην κούνια της και κοιμάται, το βράδυ κλασικά στήθος κια ξεραίνεται, τη νύχτα επειδή έχει την παλλινδρόμηση κάθομαι σε μία καρεκλα που έχω απο τα ικεα που κουνιέται και τρώει κια στο 5λεπτο έχει κοιμηθεί κιόλας.

Αγγελική μου στο στόμα και εμείς όλα δεν έχουμε αφήσει τίποτα, χθες απο τη μανία της είχε κοκκινήσει την μπουνιά της, λέτε να βγάλουμε κανά δόντι :rolleyes:

Ευάκι μου να σου πω ότι η δικιά μου τα ίδια κάνει αποσπάται πολύ η προσοχή της και όταν σκέφτομαι το μικρό στη ηλικία της μπέμπας το πρωί που τον σήκωνα γιατί πήγαινα για δουλειά και ενώ ήταν νυστικός απο το προηγούμενο βράδυ,σε πληροφορώ ότι δεν έτρωγε παρά μόνο χάζευε, οπότε αναγκαζόμουν να βγάζω με το θήλαστρο και του το έδινε η μητέρα μου.

Κάποια είπε για υπνόσακό, λοιπόν παρήγγειλα απο εδώ http://www.thedreambag.gr/index.php?manufacturers_id=3, το έπλυνα κιόλας, φαίνεται πολύ ωραίος.

Γεια σου, Χαριτινη μου!!!!! Εγω ρωτησα για το σακο! Τι μεγεθος πηρες? 0-6?

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα απο την πολυ βροχερη Καλαματα!

τι κανετε κοριτσακια?

εμεις ειμαστε καλα, το πρωι ειχε καλο καιρο και ετσι βγηκαμε και πηγαμε Ζαρα, της πηρα ενα κοτλε φουστανακι και δυο μπλουζακια, και φυσικα καλσον!

Βιργινακι εμενα ειναι ανεξαρτητη στον υπνο, κοιμαται οταν νυσταζει οπουδηποτε!!! χιχιχι!! εννοω οτι κοιμαται στην αγκαλια μου το βραδυ μετα το μπανιο ενω θηλαζει αλλα την μερα τρωει, ρευεται και μετα χαζευει στην κουνια και κοιμαται σχεδον μονη της. Καμια φορα της κραταω το χερακι και της κανω παρεα..

κατα τα αλλα μπρουμητα δεν θελει, βαζει τα παντα στο στομα αλλα εχουμε προτιμηση στο δακτυλο μας το μεγαλο!!!

και εμενα δεν ρευεται παντα, καλα ξαπλωμενη δεν της πολυαρεσει αλλα οταν τρωμε ετσι συνηθως κοιμαται και δεν ρευεται ποτε..

Μπλουμπλου μεγια ο υπνοσακος, πολυ ωραιοι!!!

φιλακια σε ολα τα κοριτσακια!!

Καλημερουδια μανουλιτσες !!!!!

Ειναι να μην μιλησω ! αμα μιλησω τελειωσε !!!!!!!!!

Ειμαι πολυυυυυυυυυυ ταλαιπωρημενη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ω ναι !!!

Χτες παλεψα να κοιμησω τη μικρη κ αφου κοιμηθηκε τη βαζω στην κουνια της ! ξυπναει !

την ξανακοιμιζω,,,,,, ξυπναει κ παλι.....ε φτου ξανα κ πο την αρχη κ στο τελος λεω ε οχι !

ΘΕΛΩ Κ ΓΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ !

Την πηρα στο κρεββατι μου κ κοιμηθηκε κυρια !!! γγγκκκρρρρ!!!!!!

Τονιζω οτι τοσες μερες κοιμαται στην κουνια της με εξαιρεση το εμβολιο κ κανα δυο φορες !

Ειπα θα κοιμηθω αλλα η μικρη ειχε αλλα σχεδια ! ηθελε να φαει στις 1, στις 4, στις 6, στις 8.οπου κ εμεινε ξυπνια ! νυσταζε πολυ αλλα ειχε γκρινια ! γκρινια γκρινια γκρινια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

την κουνησα τιποτα... την εβαλα στο ριλαξ τιποτα ! την εβαλα στο καροτσι τιποτα.στηθος.........απολυτως τιποτα !!!! ολα ξανα απο την αρχη ! τιποτα ! μονο γκρινια κ κλαμα !!!!!!!! αγκαλια περα δωθε απο τις 8μιση 9 παρα εως τωρα !!!!

στο διαστημα αυτο την αφησα κ στο καροτσι να γκρινιαζει///κανα 3λεπτο λεω δεν μπορει θα βαρεθει ! δυστυχως ομως συνεχισε !

Εκατσα κατω την ειχα αγκαλια της τραγουδουσα (με νευρακια βεβαια) αλλα δεν καταφερα το παραμικρο ! σηκωνομαι την παιρνω παραμασχαλα παλι με λιγο κουνα απο αδω κ απο κει κοιμηθηκε ! το καλο που της θελω να κοιμηθει τουλαχιστον 1 ωρα γιατι δεν την παλευω !

Ειμαι υπερβολικη ρε γμτ???? Ειπα να τη δω αλλιως με τις τσιριδες, αλλα να νυσταζει κ να θελει 2ωρες για να ξανακοιμηθει στα χερια ε παει πολυ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχω στο προγραμμα να φυγω τη Δευτερα ! ΕΥχομαι να μην το μετανιωσω μονο !!!!

Κ ας κανω ενα γκαλοπ ! Μανουλες, πως κοιμιζετε τα μωρα σας ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Βιργινια ειναι σαν να γραφω εγω!! Το μπεμπιτακι μου τρελη γκρινια η οποια μετα απο λιγο γινεται τρελη τσιριδα! Δεν αντεχω αλλο, τα νευρα μου. Τι τραγουδια, τι χορους, τι λογακια, τιποτα. Ησυχαζει μονο οταν ειναι στα χερια-και αυτο οχι παντα- και οταν θηλαζει που ο κυριος θελει να θηλαζει εν κινησει!!! Δλδ, μου χει βγει η πλατη να σηκωνω τα 7.200 γρ του γιου μου να θηλαζω και να πηγαινω περα δωθε!!! Κοντευω να σαλταρω. Δεν κοιμαται καθολου σχεδον απο το πρωι μεχρι το βραδυ, τωρα μας αλλαξε και τα ωραρια του, κοιμαται στις 12 το βραδυ, το οποιο σημαινει οτι μεχρι τις 12 εγω τον κανω βολτα ή ο μπαμπας του αν ειναι εδω, μηπως και τον παρει ο υπνος στα χερια! δεν μπορω ουτε για πιπι μου να παω, εχω εκπαιδευσει την φουσκα μου να μην κανει τα δικα της :rolleyes:.

Και μου το σκαει η πεθερα μου, α λεει και ο αντρας σου ηταν ετσι μικρος:shock:. Εμ, ατιμα γονιδια! Τι εχω να τραβηξω!!!

Σοφια και Αλεξανδρουλη καλωσορισατε!!

Και γω υπνοσακο εχω παρει απο το dreambags, αλλα απο το αγγλικο σαιτ, περισυ, ειχα παρει 6-12 μηνων και τον χοντρο.

Σας αφηνω, τσιριζει το καμαρι μου.

wcBmp3.png

Καλημέρα απο την βροχερη Άρτα!έβαλε κρύο κορίτσια!!καιρός να στρωσουμε χαλακια!τι του φορατε έξω του μωρού σας τώρα απο πάνω?ζακετακι Η μπουφάν?θα πάω στην πεθερά μου η οποία είχε παει αυτές τις μέρες στην Αθήνα και τη χτύπησε μηχανάκι!ευτυχώς όχι σοβαρά,ένα πλευρο έσπασε και κακωση στην κλειδα,με το αυτοκίνητο θα πάμε βέβαια κακής μπούμε σπίτι αμέσως!

Εμείς σηκωθηκαμε πάλι νωρίς νωρις:rolleyes:Το βράδυ ξυπνουσε κάθε δυόμιση ωρες για φαΐ,μετ; Το έπεφτε η πιπιλα,μετα μου ερχόταν και δαγκωνε τη πυζαμαμου και τον έπαιρνα αγκαλια!πολυ ωραίος ύπνος σημερα!χιχι!Άντε να έρθει η κούνια να δούμε πως θα συνηθισει!

Καλα εμείς αν τον είχαμε όλη μέρα αγκαλια θα ηταν ευτυχισμένος!δεν μπορώ όμως συνέχεια,παει η μέση μου!

Βιργινία εμάς αν είναι κουρασμένος μπορεί να του βάλω τηην πιπιλακαι να κοιμηθεί,αλλιώς αγκαλιτσα και λίγο κουνημα!τι να κάνουμε?ελπίζω μεγαλώνοντας να αλλάξουν προς το καλυτερο!

Φιλακια στα πατουσακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Καλημερες! Τι κρύο είναι αυτό που έβαλε;;!!! Καλά λες Εύη, πρέπει να στρωσουμε...

Κι εμείς απόψε δεν κοιμηθηκαμε καλά, ξύπνησε στις 12.30, στις 3.30 και στις 6.00!!! Μου βγήκε το μάτι...δεν με εχει συνηθίσει σε τέτοια ξυπνηματα! Κοιμάται όλη νύχτα πάντα! Τεσπα έτρωγε κάθε φορά ξαπλα και την ξαναεβαζα στο κρεβάτι της. Τώρα λαγοκοιμαται πάλι.

Βιργινία, εμένα κοιμάται κυρίως στο στήθος. Κατα τη διάρκεια της ημέρας δεν πολυκοιμαται αλλά αν τύχει (!!) και κοιμηθεί στο στήθος θα τον πάρει και την ακουμπαω στο ρηλαξ. Το βράδυ μόλις παει η ώρα 10 την παίρνω στο κρεβάτι μας να θηλασει και αφού καλοφαει αποκοιμιεται και τη μεταφέρω στο δικό της.

Αν τύχει και την έχω αφήσει στο μπαμπά της ή στη μαμά μου, αν δεν τους κοιμηθεί αγκαλιά με το μπουκάλι την κουνάνε λίγο στο καρότσι και κοιμάται. Βράδυ δεν την εχω αφήσει ακόμα...

Πάω να μαγειρεψω και να ανοίξω λίγο κλιματιστικο...καλέ ξύλιασαν τα πόδια μου!!!!

Mopep2.png1LxNp2.png

καλημερα κοριτσακια!!

τι μου κανετε? εμεις καλα, σπιτακι σημερα γιατι κανει και κρυο και βρεχει!!

η μπεμπουλα κοιμαται, και ο μπαμπουλης ειναι ξαπλα γιατι τον επιασε η μεση του και υποφερει ο καημενουλης...

το παιδακι μου χτες μετα το μπανακι κοιμηθηκε στις 10 και ξυπνησε 4, καλα ηταν και μετα 9.. μολις ξεκινουσε η φορμουλα οπου εχουμε αδυναμια οικογενειακος!

Μινουλα γκρινιαζει ο μπεμπακος σου? αχ παιδια σας συμπονω, εμενα μια στις τοσες που ειναι γκρινιαρα σας σκεφτομαι και λεω πως τα καταφερνουν οι φιλεναδες???:shock::shock:

Ευακι ειδες που δεν τρωει, καθε δυο ωρες σε σκεφτοταν ο μπεμπακος σου!!:tongue::tongue:

Φλωρακι μου κανει νυστα σημερα ε? θα κοιμηθει η μικρη το μεσημερι και θα ησυχασεις και εσυ!!

σημερα περιμενουμε τους γονεις μου να φαμε αρνακι με πατατες!!!!

Μολις ηρθαν, φιλακια!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Πολύ βροχή και κρύο σήμερα στον Πειραιά!!! Πάντως μια βολτίτσα την πήγαμε με το αυτοκίνητο..... τρελαίνομαι να βλέπω την θάλασσα με αυτόν τον καιρό!!! Ε'ιχα βγάλει να βάλω στο μωρό φόρμα εξόδου αυτές τις χοντρές αλλά μου φάνηκε υπερβολικό και τελικά του έβαλα ένα χοντρό ζακετάκι με κουκούλα και μια κουβερτούλα μέχρι το αυτοκίνητο!!

Πάντως αυτό το είχα και με τον μεγάλο, πάντα αναρωτιόμουν τι πρέπει να του βάλω και τελικά κατέληγα να τον ντύνω υπερβολικά κάτι που θέλω να αποφύγω με τον μικρούλη... ελπίζω να μην το πουντιάσω το παιδί!:rolleyes:

maria - elpida, ωραίο το αρνάκι? μιαμ μιαμ!!!

evi2010, περαστικά στην πεθερά σου, σιδερένια και γρήγορα!!

aobatsan, κι εγώ τσάμπα χάρηκα ότι θα κοιμάται όλο το βράδυ από δω και πέρα, χθες έφαγε στις 10, 12, 4, 9 και 11:30:rolleyes:

μινούλα, ζόρικος ο μπέμπης, αυτό να θηλαζει περπαντώντας το έκανα μία φορά και μετά στεκόμουν με έμπλαστρο στη μέση οπότε δεν το ξαναδοκίμασα!!!:cool:

Φιλιά σε όλες!!

3Bjap3.png

clNKp3.png

Γεια σας αγαπουλιτσες μου !!!

Τελικα βλεπω οτι αρκετες περναμε λιγα ζορια !

Κοριτσια τι επαθαν τα μωρα μας ? κ μενα το βραδυ εφαγε στις 11 στις 2+, στις 5 παρα, στς 7+, στις 10παρα οπου κ ξυπνησε ! Καλε τετοια νουμερα εχει να χτυπησει απο ημερων γμτ !!! βρε μπας κ περναμε αλμα αναπτυξης ????? κ επεισης κ κατα τη διαρκεια της ημερας θελει να ειναι συχνα στο στηθος ακομα κ αν δεν τρωει η δεν πιπιλαει ! μπορει απλα να καθεται ετσι με το στηθος στο στομα !!!

Α ρε μανουλες υπομονη ! Ολα θα περασουν !!!

Σημερα σκεφτομουν κ λεω μεγαλωνουν τοσο γρηγορα.... ας τα ζησουμε λοιπον με οποιο τιμημα (ειτε ειναι αγκαλια ειτε γκρινια ειτε..οτιδηποτε....) γιατι αργοτερα θα τα νοσταλγουμε !!!!

Ενταξει ειναι πολυ δυσκολο κομματι η μητροτητα αλλα αντεξαν τοσα εκατομμυρια γυναικες.,........ ο Θεος μας δινει παντα την καταλληλη δυναμη !!

Μινακι μου ! Κουραγιο !! Ατιμα γονιδια δε λες τιποτα !!!! Ετσι μεω κ γω αφου εγω ημουν χειροτερη σαν μωρο !!!!

Ευακι περαστικα στην πεθερα, κ συ Μαρακι μου στον αντρουλη σου !!!

Κοριτσια μου φευγουμε αυριο...και δεν θα παρω υπολογιστη μαζι, θα τα πουμε σε καμια βδομαδα παλι !!! Πρωτα ο Θεος την αλλη τριτη η τεταρτη !!!

Ελπιζω μονο οπως ειπα κ πριν να μην μετανιωσω που εφυγα ! χαχαχαχαχ!!!

Οσο για το ντυσιμο, εδω την εβγαζα με μακρυμανικο φορμακι, το ντυσιμο της, τη ζακετα κ κουβερτουλα φλιζ!

Στο χωριο εχει πολυ κρυο οποτε αγορασα ολοσωμο μπουφαν με γουνα απο μεσα ! τελειοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!

Φιλια σε ολες σας θα μου λειψετε εννοειται κ αντε τωρα χειμωνιασε ολες τα κεφαλακια μεσα !!!!!

Φιλακια στα μωρακια μας!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε'ιχα βγάλει να βάλω στο μωρό φόρμα εξόδου αυτές τις χοντρές αλλά μου φάνηκε υπερβολικό και τελικά του έβαλα ένα χοντρό ζακετάκι με κουκούλα και μια κουβερτούλα μέχρι το αυτοκίνητο!!

Πάντως αυτό το είχα και με τον μεγάλο, πάντα αναρωτιόμουν τι πρέπει να του βάλω και τελικά κατέληγα να τον ντύνω υπερβολικά κάτι που θέλω να αποφύγω με τον μικρούλη... ελπίζω να μην το πουντιάσω το παιδί!

γεια σου Αλεξανδρουλα!

εγω δεν την εχω βγαλει εξω με πολυ κρυο ή βροχη αλλα χτες για παραδειγμα που ειχε λιγη συννεφια της φορουσα μακρυμανικο ζυπουνακι, μακρυμανικο λεπτο μπλουζακι και μια λεπτη ζακετουλα.

Μολις εβγαλε λιγο ηλιο, βγηκε η ζακετα.

Παντως εγω δεν θα την πολυμαθω σε ζεστα ρουχα, εχει και την δερματιτιδα και αν την πολυντυνω γινεται κατακοκκινη!

και σημερα που βρεχει της φοραω ενα μακρυμανικο ζυπουνακι και ενα παντελονακι με μεσα τα πατουσακια και ετσι θα κοιμηθει με σεντονι και πικε κουβερτα.

η παιδιατρος μου ειπε πως τα παιδια δεν κρυωνουν απο το κρυο αλλα απο τους ιους.

Κοριτσια μου φευγουμε αυριο...και δεν θα παρω υπολογιστη μαζι, θα τα πουμε σε καμια βδομαδα παλι !!! Πρωτα ο Θεος την αλλη τριτη η τεταρτη !!!

Οσο για το ντυσιμο, εδω την εβγαζα με μακρυμανικο φορμακι, το ντυσιμο της, τη ζακετα κ κουβερτουλα φλιζ!

Στο χωριο εχει πολυ κρυο οποτε αγορασα ολοσωμο μπουφαν με γουνα απο μεσα ! τελειοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!

Φιλια σε ολες σας θα μου λειψετε εννοειται κ αντε τωρα χειμωνιασε ολες τα κεφαλακια μεσα !!!!!

Φιλακια στα μωρακια μας!!!!!!!!!!!!!!!!

Βιργινακι καλα να περασετε και καλο ταξιδι! καλα κανεις και πατε..

βρε Βιργινακι δεν ξερω το κρυο της Αθηνας αλλα μηπως ειναι πολλα?

φιλια πολλα!!!

Καλησπέρα κορίτσια, βρήκα λίγο χρόνο να σας διαβάσω μιας και η μικρή μου παίζει με τον μπαμπά της. Κρύο σήμερα και βροχή όλη μέρα...μέσα τη βγάλαμε αλλά δεν με πειράζει, τους χόρτασα και τους δυο :)

Βρε κορίτσια, παρόλη την κούραση (δεν κοιμάται όλη μέρα το καμάρι μου) μου γελάει και λιώνω!!!!! έχει αρχίσει και κάνει και κάτι γέλια ξεκαρδιστικά τώρα και πεθαίνω!!! θέλω να τη ζουλάω όλη την ώρα...έχει αφρατέψει κιόλας τώρα και είναι ότι πρέπει χεχεχεχε

Καλησπέρα κορίτσια!

aobatsan, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και περαστικούλια σας!!!!!

Βλεπω κι εσύ από Πειραιά ε???

Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι :) Γέννημα θρέμα Πειραιώτισσα!! Το πατρικό μου είναι στη Ζέα, τώρα μένω στα Καμίνια. Εσύ?

Να ρωτησω... και εγω θηλαζω ετσι τον μικρο και πολλες φορες μας παιρνει και τους 2 ο υπνος και φοβαμαι μην μου πνιγει που δεν εχει ρευτει. Και τη νυχτα επισης δε ρευεται οση ωρα τον κραταω. Γουλιες δε μου βγαζει...να μην ανησυχω οταν δε ρευεται???

Αοβατσαν μου, περαστικουλια σας!!!!

Α!να ρωτησω... θα παρετε σακο???? Το εχει κοιταξει καμμια??? Δωστε μου τα φωτα σας, γιατι τωρα που εχει χαλασει ο καιρος και το αγορακι μου το υπερκινητικο δε μενει σκεπασμενο καταληγω να τον παιρνω στο κρεβατι μας για να τον σκεπαζω για να μη μου κρυωσει..!!!!

Αυτα απο εμας...σας φιλω και σας καληνυχτω!!!!!!

Αγγελικούλα σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, είμαστε πολύ καλύτερα και οι δύο :)

Όσων αφορά στο ρέψιμο, τα μωράκια που θηλάζουν δεν τραβούν αέρα και δεν είναι απαραίτητο να ρευτούν σε κάθε γεύμα. Εγώ από ημερών θηλάζω τη Βικτώρια ξάπλα σε κρεβάτι και καναπέ και ποτέ δεν την σήκωσα να ρευτεί...ειδικά αν την έχει πάρει ο ύπνος!!!

Για σάκο σκεφτόμουν κι εγώ, αλλά μου έφερε η μαμά μου ένα ωραίο-μαλακό κουβερτάκι, το οποίο έχει φερμουάρ μπροστά και διπλώνει με έναν περίεργο τρόπο και γίνεται από κάτω σαν φάκελος και από πάνω σαν κουκούλα. Το απλώνεις στο κρεβάτι, ξαπλώνεις πάνω το μωρό, το διπλώνεις και κλείνεις το φερμουάρ. Είναι απλούστατο και πολύ τέλειο!!! Έχει ρίξει η μικρή κάτι ύπνους εκεί μέσα!!!

Λοιπόν ή βραδιά μας ήταν κάπως όπως και η αομπατσάν είχαμε θέμα με μυξούλες και απο τις 4 μέχρι 5.30 είμασταν στο πόδι, δεν μπορούσε η καημενούνα να κοιμηθεί, σήμερα πολύ καλύτερα μόνο ένα βηχαλάκι της έχει μείνει

Μπλουμπλού μου περαστικά σας. Ελπίζω να είσταε σούπερ σήμερα. Τα φιλιά μου :)

Βιργινια ειναι σαν να γραφω εγω!! Το μπεμπιτακι μου τρελη γκρινια η οποια μετα απο λιγο γινεται τρελη τσιριδα! Δεν αντεχω αλλο, τα νευρα μου. Τι τραγουδια, τι χορους, τι λογακια, τιποτα. Ησυχαζει μονο οταν ειναι στα χερια-και αυτο οχι παντα- και οταν θηλαζει που ο κυριος θελει να θηλαζει εν κινησει!!! Δλδ, μου χει βγει η πλατη να σηκωνω τα 7.200 γρ του γιου μου να θηλαζω και να πηγαινω περα δωθε!!! Κοντευω να σαλταρω. Δεν κοιμαται καθολου σχεδον απο το πρωι μεχρι το βραδυ, τωρα μας αλλαξε και τα ωραρια του, κοιμαται στις 12 το βραδυ, το οποιο σημαινει οτι μεχρι τις 12 εγω τον κανω βολτα ή ο μπαμπας του αν ειναι εδω, μηπως και τον παρει ο υπνος στα χερια! δεν μπορω ουτε για πιπι μου να παω, εχω εκπαιδευσει την φουσκα μου να μην κανει τα δικα της :rolleyes:.

Και μου το σκαει η πεθερα μου, α λεει και ο αντρας σου ηταν ετσι μικρος:shock:. Εμ, ατιμα γονιδια! Τι εχω να τραβηξω!!!

Κουράγιο βρε Μινούλα μου...κι αυτός ο περπατητός ο θηλασμός...τι να πω...εγώ αγκαλιά την παίρνω και νιώθω στη μέση μου καρφιά!! (7500kg η δικιά μου!)

Καλημέρα απο την βροχερη Άρτα!έβαλε κρύο κορίτσια!!καιρός να στρωσουμε χαλακια!τι του φορατε έξω του μωρού σας τώρα απο πάνω?ζακετακι Η μπουφάν?θα πάω στην πεθερά μου η οποία είχε παει αυτές τις μέρες στην Αθήνα και τη χτύπησε μηχανάκι!ευτυχώς όχι σοβαρά,ένα πλευρο έσπασε και κακωση στην κλειδα,με το αυτοκίνητο θα πάμε βέβαια κακής μπούμε σπίτι αμέσως!

Ευη μου περαστικά στην πεθερά σου, σιδερένια να είναι.

Στις βόλτες μας αναλόγως τη θερμοκρασία φοράμε ζακετούλα στους 18C και πάνω και μπουφανάκι ή ολόσωμη φορμίτσα κάτω των 18C. Βασικά το υπολογίζω από τις δικές μας ανάγκες. Ότι φοράμε εμείς, τα ίδια και το παιδί, άντε να της βάλω ένα ζιπουνάκι από μέσα επιπλέον.

καλημερα κοριτσακια!!

τι μου κανετε? εμεις καλα, σπιτακι σημερα γιατι κανει και κρυο και βρεχει!!

η μπεμπουλα κοιμαται, και ο μπαμπουλης ειναι ξαπλα γιατι τον επιασε η μεση του και υποφερει ο καημενουλης...

το παιδακι μου χτες μετα το μπανακι κοιμηθηκε στις 10 και ξυπνησε 4, καλα ηταν και μετα 9.. μολις ξεκινουσε η φορμουλα οπου εχουμε αδυναμια οικογενειακος!

Μαράκι περαστικά στο αγοράκι σου! Η υγρασία τα κάνει αυτά...

Όσο για το παιδάκι σου...η προσωποποίηση του ζεν, φτου-φτου!!!τέτοιους ύπνους ούτε λεχούδι δεν τους έκανε η δικιά μου :P

Γεια σας αγαπουλιτσες μου !!!

Τελικα βλεπω οτι αρκετες περναμε λιγα ζορια !

Κοριτσια τι επαθαν τα μωρα μας ? κ μενα το βραδυ εφαγε στις 11 στις 2+, στις 5 παρα, στς 7+, στις 10παρα οπου κ ξυπνησε ! Καλε τετοια νουμερα εχει να χτυπησει απο ημερων γμτ !!! βρε μπας κ περναμε αλμα αναπτυξης ????? κ επεισης κ κατα τη διαρκεια της ημερας θελει να ειναι συχνα στο στηθος ακομα κ αν δεν τρωει η δεν πιπιλαει ! μπορει απλα να καθεται ετσι με το στηθος στο στομα !!!

Βιργινία, μια από τα ίδια...κι εγώ για άλμα ανάπτυξης σκέφτομαι!

Καλά να περάστε κοριτσάκι μου και δεν θα μετανιώσεις, θα δεις...θα αλλάξει παραστάσεις η ζουζούνα σου και θα είναι κυρία ;)

Θα μας λείψεις!!!

Σας καληνυχτώ γιατί πείνασε πάλι το καμάρι μου

φιλάκια σε όοοοολα τα πατουσάκια!

Mopep2.png1LxNp2.png

Καλησπερα σας!!!! Τι κανετε? Ο μπεμπακος μου κοιμαται, ο συζυξ βλεπει μια ταινια στη nova που δε μου αρεσει και ετσι εγω δικτυωνομαι!!!!! Εχτες το βραδυ ηρθαν οι κουμπαροι μας με την 9 μηνων κορη τους και την μεγαλη(12 ετων). Αυτη η μικρη ολο φωνες και ο μπεμπακος μου τρομαζε και εκλαιγε!!! Πανζουρλισμος μεσα στο σπιτι!!!!!!!!!!! Τελικα κοιμηθηκε στις 10.30 και μετα ξυπνησε στις 4. Στις 5-7 ειχε εντερικα προβληματα, οπου και ξανακοιμηθηκε και ξυπνησε στις 10.30! Μετα ηρθε σπιτι ενα φιλικο ζευγαρι και πηηγαμε για φαι σε μια ταβερνα. Οχτω βαθμους ειχε το μεσημερι εξω. Εγω του φορεσα μακρυμανικο εσωρουχακι,μπλουζακι, ζακετακι,παντελονακι και κουβερτουλα φλις και κοιμοταν το χρυσο μου ολη την ωρα που ειμασταν εξω μεσα στο πορτ μπεμπε του. Μετα γυρισαμε και χαλαρωνουμε παρεα με το τζακι μας!!! Κατα τη διαρκεια της ημερας σημερα πνιγηκε με τα σαλια του 2 φορες, οπου δε τα καταπινει και τολυκοβεται η ανασα και κοκκινιζει και κλαει και τωρα το βραδυ μου εβγαλε και γαλα αρκετουλι. Πονανε μαλλον και τα ουλα του γιατι δαγκωνει με μανια...εβαλε το δαχτυλο μου στο στομα του και με πονεσε απο το δαγκωμα! Τι να πω...

Σακο παρηγγειλα αυτον : http://www.thedreambag.gr/index.php?cPath=0_1_5 , αν και προβληματιστηκα λιγακι γιατι αφου τον παρηγγειλα μου ειπαν καποιες μαναδες οτι επρεπε να εχει και μανικια. Τι λετε? Μεγεθος πηρα το 6-18 και tog 2.

Φλωρα μου, ο Πειραιας ειναι υπεροχος!!!! Εγω γεννηθηκα και μεγαλωσα μεχρι που εμεινα με τον αντρα μου στο Ρεντη. Τωρα ειναι το πατρικο μου εκει οπου μενει ο μπαμπας μου με τον αδερφο μου και απο κατω η γιαγια και ο παππους μου!!!

Πολυ ωραιος αυτος ο "σακος" που σου πηρε η μαμα σου-πρακτικος!

Βιργινια μου, καλο ταξιδι να εχετε, να προσεχετε γιατι αυριο θα ειναι πιο χαλια ο καιρος, καλα να περασετε και να γεμισετε μπαταριες!!!!!

Μαρακι μου, περαστικα στον αντρουλι σου!!!

Ευη μου, τι επαθε η πεθερουλα σου...ζουγκλα η Αθηνα! Περαστικα της!

Μινουλα μου, ο γιος σου σε παιδευει νομιζω... και ειναι τα μοναδικα αρσενικα που δε παιρναει η γκρινια μας!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αυριο πηγμενη ημερα, απο το πρωι στους δρομους θα ειμαι...παω για νανακια!!! Καληνυχτα σας!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...