Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

μαρακι εμενα καλη μου φαινεται η τιμη !

δες κ στο parents εχουν πολλα site με παιδικα χαλακια ! εγω απο κει σκεφτομαι να παρω, αλλα επειδη ειναι η μικρη στο δωματιο μας θ ατο αφησω για του χρονου !

μπλουμπλουδακι μου σε νιωθω ! θα τρεχεις κ δεν θα φτανεις !!!!

πραγματι θα υπαρχουν πολλες κακες μερες........ το ξερω....... απλα αυτο με τι ςτσιριδες που το κανει κ στις καλες της αλλα κ στι ςγκρινιες της με γονατιζει!!!!!!!!!

κ ειδικα οταν το κανει εξω στον κοσμο που ολοι απο μεσα τους θα με βριζουν κ θα λενε να ενα κακομαθημενο !!!!!!! τεσπα !!!! ευχομαι απλα να ειναι κατι που εχει ανακαλυψει κ καποια στιγμη να το βαρεθει !!!!!!!!!!!!!!!!!!

η δολια η μανα ελπιζει !!!!!! χαχαχαχ!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανουλες τι κάνετε?

Η αλήθεια είναι ότι στενόχωρεθηκα λίγο αλλα δεν βαριεστε το ξέρω ότι δεν τα είπατε απο κακιά!

Βιργινία το πρωί μου το κάνει ναι,στα επόμενα γεύματα δεν υπάρχει προβλημα,σήμερα για παράδειγμα έφαγε στις πέντε το πρωί και μετα είπα θα τον αφήσω να δω ποτε θα πεινασει,έφτασε οχτώ η ώρα και είπα να δοκιμάσω,γκρινιαξε λίγο αλλα δεν έκανα τπτ απλά κοθομουν ξαπλωμενυ δίπλα του,και ξαφνικά γύρισε το κεφάλι και άρπαξε το στήθος,τι να πω?ελπίζω να μη θεωρείται πίεση αυτο!όσο για το ρεψιμο,ο παιδιατρος μας είπε να τον κρατάω απλά όρθιο,όχι στον ώμο όπως έλεγαν παλιά,έχει απαγορευτεί και η αλήθεια είναι ότι το βράδυ που τρώει στον ύπνο του μετα τον κρατάω κανά δεκάλεπτο και δεν γεύση πάντα σπάνια!εσείς τι κάνετε το βράδυ?

Φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

αχ καλο μου Ευακι εισουν αχγωμενη και εμεις οι κακουργες σε στεναχωρησαμε... συγνωμη μωρε...:oops::oops:

κοιτα να δεις εμενα χτες εφαγε στις 8:30, καναμε μπανιο καμια ωρα μετα και κοιμηθηκε.

στις 11 τις ξαναεδωσα και το επιασε κοιμησμενη για να βγαλουμε την νυχτα αλλα στις 5:30 ξυπνησε, ε, εφαγε και εγω την κραταω απλα για λιγο ορθια, δεν ρευτηκε και μετα ξυπνησε στις 10.

ειδες σημερα εφαγε... απο πανες και βαρος πως παει?

θα στρωσει που θα παει, καμια φαση θα ειναι..

Βιργινακι καλημερα! εγω θα της βαλω χαλακι αφου εκει κοιμαται απλα επειδη με σχεδια δεν μου αρεσει κανενα ή θα βρω κανα απλο ή θα της βαλω μοκετα αλλα οχι σε ολο τον χωρο.

θα κοιταξω και απο εκει..

βρε παιδια τι θα το κανω το πλασμα? 10 ξυπνησε και τωρα ξανακοιμαται!!!!

Καλημέρα Μαράκι μου, και δεν χαίρεσαι, το ζουζούνι σου σε αφήνει και κάνεις και καμιά δουλειά.Ο ύπνος θρέφει τα μωρά.

Και η δική μου κοιμάται απο της δέκα παρά τέταρτο και ξύπνησε 8, βέβαια το καήμενο ήταν ξύπνιο απο της 3.30 μέχρι της 4.30 είχε μυξούλα, ήταν ο μικρός λίγο με μύξα, ευτυχώς τώρα το πρωί ξύπνησε καλά, θα της ξαναβάλω ορό.

dYU4p3.png

Χαλί έχω ένα με λουλούδια το οποιό και δεν θα αλλάξω το είχα από πριν πάει και με τα χρώματα.

Του πάει τώρα να μπουν τα χαλιά να παίζουμε κάτω με τα μικρά, αλλά το καθυστερώ να περάσει η γιορτή του μικρού 1η του Νοέμβρη, γιατί καταλαβαίνεις θα μαζευτούν παιδάκια και θα τα κάνουν χάλια τα χαλιά.;)

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Χάθηκα, είμασταν αρρωστούλες και οι δύο :( Με τις παράξενες αλλαγές του καιρού συναχωθήκαμε γμτ...εγώ με πυρετό και συνάχι 3 μέρες, ευτυχώς η μικρή μόνο συνάχι...αλλά βούλωνε το μυτάκι της και είχε λίγη γκρίνια. Τη βγάλαμε με πολύ φυσιολογικό ορό, ortisalin και πολλές πολλές αγκαλίτσες :) Ευτυχώς το ξεπεράσαμε...έτρεμα μήπως μου κάνει πυρετό μωρέ...αλλά δόξα το Θεό, μόνο μυξούλες!!!

Να καλοσορίσω τα καινούρια κοριτσάκια, Σοφία και Αλεξανδρούλη, να χαίρεστε τα μωράκια σας!

Έυη μου, καταλαβαίνω το άγχος σου, απόλυτα. Για πες μας σε αυτά που ρώτησαν τα κορίτσια, να βγάλουμε μια άκρη...

Οζαλίνα, μια χαρά η καβάτζα!!!...μη το λές ούτε του παπά που λένε...να δούμε πότε θα αρχίσουν να πληρώνουν το εξάμηνο, να πάρουμε κανένα φράγκο :S

Mαράκι, πόσο επί πόσο το χαλί και κανει 100ευρώ? Τα παιδικά τα τσακίζουν ρε γμτ...κι εμένα κάτι απλό θα μου άρεσε, όχι με πολλά πολλά...θα κάνει πολύ βαβούρα στο δωμάτιο ;)

Μπλουμπλου, ωραία εικόνα μας έδωσες με τα παιχνιδιάρικα μικρά σου :)

Βιργινάκι, τα διάβασα τα άγχη σου...είμαι σίγουρη πως είσαι ήδη καλύτερα, που τα έβγαλες από μέσα σου. Θα στρώσει το κοριτσάκι σου, θα δεις...μην το λές κακομαθημένο, εγώ προσωπικά κανένα μωράκι που κλαίει ή τσιρίζει δεν το χαρακτηρίζω έτσι...τη μανούλα του σκέφτομαι...την καταλαβαίνω. Κι η δικιά μου όταν την πιάνουν τα νεύρα της βγάζει κάτι τσιρίδες άλλο πράγμα, πόσες φορές έχω γυρίσει τα πίσω μπρος από τη βόλτα μας (και σκέψου πως εμείς τρώμε και κάθε 1 ώρα!!!)...όλα τα μωρά, από λίγο έως πολύ, τα έχουν αυτά. Να προσπαθείς να είσαι ήρεμη και θα στρώσει σιγά σιγά.

Σας φιλώ,

ξύπνησε το κοριτσάκι μου.

Mopep2.png1LxNp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

maria-elpida, καλή μου φαίνεται κι εμένα η τιμή για το χαλάκι σας!! Εμείς είχαμε πάρει για τον Αλεξανδρούλη το 2009 ένα πολύ ωραίο με τον Mcqueen (αχ!!! εγώ δεν θα δω ποτέ λουλουδάκια και πεταλουδίτσες!!!:rolleyes:) και είχε πάει 120 ευρώ νομίζω, αλλά έχει βγει πολύ καλό... ουτε μαδάει και είναι πολύ απαλό!

evi2010, καταλαβαίνω κι εγώ το άγχος σου γιατί και μενα κάποιες μέρες μου φαίνονται λίγοι οι θηλασμοί που κάνει αλλά από την στιγμή που παίρνει πολύ ικανοποιητικό βάρος μου έχει πει και η παιδίατρος να μην τρελαίνομαι!!!

Καλά κάνεις και του προσφέρεις στο τρίωρο αλλά μπορεί και να μην φάει όλες τις φορές, εμένα τουλάχιστον έτσι κάνει!!! Νομίζω ότι σ' αυτές τις περιπτώσεις το βάρος είναι αυτό που μας λέει αν τρωει καλά ή όχι!!;)

virgi, πριν κάνω παιδιά αν έβλεπα ένα παιδάκι να τσιρίζει και να κάνει υστερίες σκεφτόμουν "τι κακομαθημένο και ότι οι γονείς δεν το έχουν μάθει τρόπους":oops::oops:! Κούνια που με κούναγε!!!! Τώρα ποτέ δεν λέω μεγάλες κουβέντες και ξέρω ότι όλα μα όλα τα παιδάκια θα έρθει η ώρα που θα πάθουν και υστερία και θα φερθούν άσχημα και τα πάντα και συμπονω την μανούλα ή τον πατερούλη που εκείνη την ώρα προσπαθεί να μαζέψει το βλαστάρι του!! Εννοείται ότι έχω βρεθεί πολλέεες φορές σε αυτήν στην θέση με τον μεγάλο και είμαι σίγουρη ότι θα βρεθω και με τον μικρό!!!:rolleyes:

aobatsan, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και περαστικούλια σας!!!!!

Βλεπω κι εσύ από Πειραιά ε???

Πάω γιατί ο σκατούλης μου θέλει αγκαλιές!!!

Πολλά φιλιά και στις υπόλοιπες μανούλες!!!

3Bjap3.png

clNKp3.png

Καλο μου Ευακι !!!! σου ζηταω 1000 συγνωμη !!! δεν ηθενα να σε στεναχωρησω καλη μου, στ'ορκιζομαι ! ηθελα απλα να χαλαρωσεις λιγακι !!! συγνωμη !!!

εγω απλα βγαζω το συμπερασμα οτι ισως δεν θελει το πρωινο το γαλα ! το βρισκεις απιθανο να συμβαινει ? γι αυτο σε ρωτησα αν το κανει την ιδια ωρα κ γιαυτο σου ειπα μηπως δεν ρευεται στο προηγουμενο απο αυτο γευμα κ του πεφτει πολυ !

Αφου οι υπολοιποι θηλασμοι σας ειναι οκ !!!!

Οσο για το ρεψιμο, εγω το βραδυ οταν την ειχα στο κρεββατι μου που κοιμομασταν μαζι (καμια φορα ακομα κ τωρα) τη θηλαζω πλαγια ξαπλωτη ! δεν την σηκωνω καν για να ρευτει ! μολις φαει γυρναει απο την αλλη κ κοιμαται ! δεν μπαινω στη διαδικασια να τη σηκωσω κ να την ξυπνησω !!!

αλλα κ τωρα που ειναι στην κουνια διπλα της,μολις θηλασει σηκωνομαι για να την βαλω στην κουνια, δεν περιμενω καθολου συνηθως ρευεται αλλα οχι παντα !

Μαρακι εσυ μη μιλας καθολου λεμεεεεεεεεεε χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!

Αλεξανδρουλη αστα να πανε σου λεω !!! Κ γω τωρα πια απο οσα σχολιαζα κανω πισω ! λεω κατσε γιατι παιδι εχεις κ μπορει να βγει κ χειροτερο !!!!! αααχχχχ !!!!! παναγια μου !!!!!!!!!!!

παντως χωρις πλακα κοριτσια αντεχω γκρινια αντεχω τα παντα αλλα οχι ! την τσιριδα δεν την αντεχω ειλικρινα σας μιλαω !!!!!!

καλησπερα μανουλες!!!

μη ζητατε καλε συγνωμη εξαλλου για αυτο σας τα λεω για να μου λετε τη γνωμη σας!!!!!!!!

πανες λερωνει αρκετες 4-7,και βρεχει και αρκετες,η αληθεια ειναι οτι δεν τις μετραω γιατι καθε φορα πριν το γευμα που τον αλλαζω ειναι βρεγμενη!

οσο για το βαρος τον ζυγιζω μονο στον παιδιατρο ο οποιος μου ειπε οτι εχει εξαιρετικο βαρος,6500 κιλα ηταν αρχες του μηνα!τωρα τι να πω!και το παιδι ολη τη μερα ειναι μες στη χαρα και στα παιχνιδια,αυτο το κλαμα της πεινας δεν το εχω ακουσει,παντα εγω του προσφερω!

σας αφηνω για να τον παρω αγκαλιτσα!!!!!!!!

φιλακια!!!!!!!!!!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας!!!! Τι κανετε? Καλα σας βλεπω!!!! Αλεξανδρουλη και Σοφακι καλως μας ηρθατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!!

Εμεις ειμαστε καλα, αν και εχουμε γινει γκρινιαριδες:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ολο θελει να τρωει τα παιχνιδια του και οταν δε τα καταφερνει γκρινιαζει... δε μπορει να τα φαει ολα, τι να του κανω??? Και το μασητικο, στο φτυσιμο! Η' θα μουγκριζει ή θα κανει ανιαν ανιαν... οση γκρινια δεν ειχε μωρο εχει τωρα! Και να θελω να κανω δουλειες δε μπορω... σημερα το απογευμα εμεινα σπιτι να σιδερωσω και κατεληξα να τον βαλω στο μαρσιπο... οταν τον εχω αγκαλια δε ποναει?????????? Τι να πω... οπου και κοιμηθηκε!!!! Κατα τα αλλα, τρωμε, κοιμομοστε ελαχιστα κατα τη διαρκεια της ημερας και απο λιγη ωρα, γελαμε και κανουμε και μπρρρρ με τα χειλια μας και γεμιζουμε σαλια!!!!! Α! εχει φαγωθει να καθεται...μου πιανει τα χερια και σηκωνεται και εχει μια χαρα, μια ικανοποιηση! Και του λεω οτι δεν κανει ακομα, αλλα αυτος εκει....του κεφαλιου του!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγω μαγαζι-σπιτι...δουλειες εδω δουλειες εκει, κομματια! Και αυριο να συμμαζεψω γιατι περιμενω κοσμο το σκ. Τους κουμπαρους μου το Σαββατο και ενα φιλικο ζευγαρι τηνν Κυριακη! Με την φιλη μας εγκυμονουσα λιγο πριν τον ενατο και πολυ αγχωμενη και ερχεται για οδηγιες!!!

Ευακι μου, μια χαρα ειναι ο μπεμπακος σου! Ολα καλα θα πανε!!! Και εγω τον βαζω με το ζορι, οταν αισθανομαι οτι δεν εχει καλοφαει-αλλα δε τρωει! Εμενα χαζευει πολυ-παρα πολυ! Εχω καταληξει να του κλεινω το οπτικο του πεδιο με ενα σεντονακι στο κεφαλι...!!!! Κουτσομπολης!!!!!!!!

Μπλουμπλου μου, σουπερ τα παιδακια σου!!!

Μαρακι, και πλεξιμο...χρυσοχερα!!!!!!! Τι καλα που ξεκινησες χορο, ζηλευω...!!!!

Βιργινια μου, χαιρομαι που εισαι καλυτερα!!!! Θα τους περασει η γκρινια που θα παει...ελπιζω να αντεξουμε! Φωνακλου η μικρη απο τωρα, ε? Γυναικα με τα ολα της!!!!!!!!!!!! Να ρωτησω... και εγω θηλαζω ετσι τον μικρο και πολλες φορες μας παιρνει και τους 2 ο υπνος και φοβαμαι μην μου πνιγει που δεν εχει ρευτει. Και τη νυχτα επισης δε ρευεται οση ωρα τον κραταω. Γουλιες δε μου βγαζει...να μην ανησυχω οταν δε ρευεται???

Αοβατσαν μου, περαστικουλια σας!!!!

Ασχετο...βρηκα τη φωτογραφο του γαμου μου και την ρωτησα ποσο κοστιζει η βαπτιση και μου ειναι περιπου 600 ? ολο το πακετο σε ψηφιακο αλμπουμ. Πολλα μου φανηκαν...

Ωραια χαλια ειχε και στο leroy merlin.

Α!να ρωτησω... θα παρετε σακο???? Το εχει κοιταξει καμμια??? Δωστε μου τα φωτα σας, γιατι τωρα που εχει χαλασει ο καιρος και το αγορακι μου το υπερκινητικο δε μενει σκεπασμενο καταληγω να τον παιρνω στο κρεβατι μας για να τον σκεπαζω για να μη μου κρυωσει..!!!!

Αυτα απο εμας...σας φιλω και σας καληνυχτω!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Καλημερουδια μανουλιτσες !!!!!

Ειναι να μην μιλησω ! αμα μιλησω τελειωσε !!!!!!!!!

Ειμαι πολυυυυυυυυυυ ταλαιπωρημενη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ω ναι !!!

Χτες παλεψα να κοιμησω τη μικρη κ αφου κοιμηθηκε τη βαζω στην κουνια της ! ξυπναει !

την ξανακοιμιζω,,,,,, ξυπναει κ παλι.....ε φτου ξανα κ πο την αρχη κ στο τελος λεω ε οχι !

ΘΕΛΩ Κ ΓΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ !

Την πηρα στο κρεββατι μου κ κοιμηθηκε κυρια !!! γγγκκκρρρρ!!!!!!

Τονιζω οτι τοσες μερες κοιμαται στην κουνια της με εξαιρεση το εμβολιο κ κανα δυο φορες !

Ειπα θα κοιμηθω αλλα η μικρη ειχε αλλα σχεδια ! ηθελε να φαει στις 1, στις 4, στις 6, στις 8.οπου κ εμεινε ξυπνια ! νυσταζε πολυ αλλα ειχε γκρινια ! γκρινια γκρινια γκρινια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

την κουνησα τιποτα... την εβαλα στο ριλαξ τιποτα ! την εβαλα στο καροτσι τιποτα.στηθος.........απολυτως τιποτα !!!! ολα ξανα απο την αρχη ! τιποτα ! μονο γκρινια κ κλαμα !!!!!!!! αγκαλια περα δωθε απο τις 8μιση 9 παρα εως τωρα !!!!

στο διαστημα αυτο την αφησα κ στο καροτσι να γκρινιαζει///κανα 3λεπτο λεω δεν μπορει θα βαρεθει ! δυστυχως ομως συνεχισε !

Εκατσα κατω την ειχα αγκαλια της τραγουδουσα (με νευρακια βεβαια) αλλα δεν καταφερα το παραμικρο ! σηκωνομαι την παιρνω παραμασχαλα παλι με λιγο κουνα απο αδω κ απο κει κοιμηθηκε ! το καλο που της θελω να κοιμηθει τουλαχιστον 1 ωρα γιατι δεν την παλευω !

Ειμαι υπερβολικη ρε γμτ???? Ειπα να τη δω αλλιως με τις τσιριδες, αλλα να νυσταζει κ να θελει 2ωρες για να ξανακοιμηθει στα χερια ε παει πολυ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχω στο προγραμμα να φυγω τη Δευτερα ! ΕΥχομαι να μην το μετανιωσω μονο !!!!

Κ ας κανω ενα γκαλοπ ! Μανουλες, πως κοιμιζετε τα μωρα σας ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

αγγελικουλα μου οχι βρε δεν πειραζει καθολου !

κ ουτε προκειται να πνιγει !

Εγω σκεψου αυτο το εκανα απο 40 ημερων μεχρι κ 2μιση μηνων ! μονο ετσι θηλαζα τα βραδυα, κ τωρα καθε φορα που ειναι να κοιμηθει μαζι μας ετσι την θηλαζω !!!!!

καλησπερα μανουλες!!!

μη ζητατε καλε συγνωμη εξαλλου για αυτο σας τα λεω για να μου λετε τη γνωμη σας!!!!!!!!

πανες λερωνει αρκετες 4-7,και βρεχει και αρκετες,η αληθεια ειναι οτι δεν τις μετραω γιατι καθε φορα πριν το γευμα που τον αλλαζω ειναι βρεγμενη!

οσο για το βαρος τον ζυγιζω μονο στον παιδιατρο ο οποιος μου ειπε οτι εχει εξαιρετικο βαρος,6500 κιλα ηταν αρχες του μηνα!τωρα τι να πω!και το παιδι ολη τη μερα ειναι μες στη χαρα και στα παιχνιδια,αυτο το κλαμα της πεινας δεν το εχω ακουσει,παντα εγω του προσφερω!

σας αφηνω για να τον παρω αγκαλιτσα!!!!!!!!

φιλακια!!!!!!!!!!!!

ειδες κοριτσακι μου ??? στα ερωτηματα σου εχεις ηδη δωσει μονη σου τις απαντησεις !!!!! πραγματικα πιστευω οτι δεν πρεπει να ανυσηχεις καθολου ! κ απλα πιστευω οτι δν πολυγουσταρει το πρωινο εκεινης της ωρας γευματακι !!! μην αγχωνεσαι καθολου ! οι θηλασμοι σου ειναι πολυ συχνοι κ δεν προκειται να παθεις απολυτως τπτ ! απορω γιατι σου ειπαν κ για συριγκα ! αν ειναι δυνατον !!!!!!!! τσαμπα αγχος γλυκουλα μου ! το παιδακι σου ειναι αψογο κ απο βαρος κ ολα !

Επισης να συμπληρωσω πως η μαμα μου, μου λεει οτι εγω ημουνα ετσι κ χειροτερα μεχρι 2μιση χρονων !!!!!!!!!

Αν ειναι κ το παιδι μου ετσι μεχρι τοτε...........ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ μια θεση στο δαφνι !!!! χαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το δευτερο θα το κανω απο κει μεσα !!!!!!!!! χαχαχαχαχχααχαχ!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...