Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου!

εχω τον αντρουλη παρεα σημερα εχει αδεια.

Να σας πω οτι σημερα ξεκιναω χορο και επισης μια φιλη μου μου μαθαινει πλεξιμο! ειναι τελειο!!

Να καλωσορισω το Σοφακι και να σας ζησει το μωρακι σας...

Οζαλινακι μας ελειψες... μην χανεσαι!

Βιργινακι εισαι εσυ καλα ειναι και η κουκλα σου ησυχη, ειδες???

Μινακι εμας για καθαρισμο μας ειχαν παρει την ανοιξη 50? και ειχε πολυ πραγμα γιατι ειχαμε να το καθαρισουμε 3 χρονια.

Φιλακια πολλα στα ζουμερα μπουτακια!!!!

Μπορείς να μου στείλεις σε μηνυμα τα στοιχεία του ,μηπως θέλει και εμένα καθάρισμα γιατι κάθε φορά που ανάβαμε το τζάκι την επόμενη μέρα έπρεπε να σφουγγαρίσω 2-3 φορές το σαλόνι για να φύγει η μαυρίλα και είναι 3 ετών το σπίτι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφακι εισαι στην Καλαματα?? γιατι εγω ειμαι εδω και εδω παιζουν αυτες οι τιμες...

Στην Αθηνα απο οσο ξερω ειναι πολυ παραπανω..

γεια σου Αλεξανδρουλα (θα σε λεω ετσι, μου αρεσει..!)

δυο μηνες αντλησεις? μπραβο βρε θηριο, σου ευχομαι να τα καταφερεις με τον δευτερο μαγκα πιο πολυ καιρο..

αλεξανδρουλη σε καλοσωριζω κ γω στην παρεα μας !!! συγνωμη που σε ξεχασα το πρωι !!!

καλα τι ηταν κι αυτο στην παραλια ? θα τα ειδες ολα ειμαι σιγουρη !!!!!!!

ομως ουτε κ γω το βαζω κατω, αληθεια απλα εκεινη τη στιγμη ημουν εκτος οριων ! μετα εγραψα εδω ξεσπασα διαβασα οσα μου γραψατε κ την ειδα κ γω αλλιως !!!!

σημερα ειμαστε καλυτερα !

να χαιρεσαι ολους τυς αντρες σου !!!!

Κοριτσια καναμε εμβολιο πρωτη φορα στην παιδιατρο μας , καλα μιλαμε μας το εκανε στο ποπουδακι κ δεν καταλαβε τιποτα εγω εβλεπα το μουτρακι της κ ελεγα μολις κλαψει θα κλαψω κ ξαφνικα βλεπω τη γιατρο να της κουμπωνει το μπεμπιλινο κ της λεω τι εγινε??? τα παιξα ! χαχαχαχ!!!!

Το πρωτο σας εμβόλιο?

Και εμεις του τα καθυστέρυσαμε τα εμβόλια 3μιση κάναμε το πρώτο αλλα μας το'κανε στο μπουτάκι μας.

maria-elpida δεν το ήξερα οτι μένεις Καλαμάτα.Εγω ψάχνω για Αθήνα

Καλημερα μανουλες !!!!

Οχι σοφακι μου , απλα αλλαξαμε παιδιατρο κ το πρωτο εμβολιο ηταν σε αυτην !

στο συνολο ειναι η τριτη φορα εμβολιου αλλα τις 2 πρωτες μας εκαναν κ στα δυο μπουτακια ! τον αλλο μηνα εχουμε το διπλο παλι !

Εσεις γιατι τα καθυστερησατε ? υπηρχε λογος?

Κατα τα αλλα μανουλες τι κανετε ?

εμεις ειμαστε καλα κοιμομαστε, αλλα το βραδυ εκατσε 1 ωρα ακριβως στο στηθος ειχε φαει σε 10 λεπτα κ μετα πιπιλουσε !!!!!! την πηρε ο υπνος ξαπλωμενη στο στηθος κ φυσικα την αφησα στο κρεββατι μου ! γενικα στα εμβολια την αφηνω μαζι μου ! για να δουμε πως θα ειναι η σημερινη μερα !

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια μου.

πως είστε?η νεραιδούλα κοιμάτε ακόμα...χθες είχε μια γκρίνια αφόρητη και δεν ξεκόλαγε απο το στήθος...ε και εγω την άφηνα όσο ήθελε φθάνει να μην κλαίει..αμα βλέπω δάκρυα στα μάτια της παθαίνω ρε κορίτσια.

Α!Σήμερα μπήκε και το επίδομα τοκετού απο τον ΟΠΑΔ.1000 ευρουλάκια τα οποία μπαίνουν άμεσα στην άκρη για την βαπτιση της.....πρόλαβα και τα πήρα μου φαίνεται γιατί σε λίγο έτσι όπως το πάνε θα τα κόψουν όλα.

Καλημέρα κορίτσια!

Εμείς σήμερα είμαστε όλο γκρίνια,το βράδυ κοιμήθηκε μια χαρα απο τις εννιά εώς τις τρεις!εξάωρο πρώτη φορά κάνει!χιχι!αλλα το πρωί άρχισε!εκτός ότι έκανε πάλι τρεισιμησι ωρες να φάει,τζάμπα προσπαθούσα!ε μετα αφού έφαγε είπα να τον πάω μια βόλτα με το καρότσι!ε τι τοθελα μετα απο πέντε λεπτά άρχισε να σπαραζει δεν του αρέσει να τον δενω τον κύριο!ε δε γίνεται έτσι όμως τον πήρα αγκαλια και ηρεμησε ο ψεύταρας και τον γύρισα αρον αρον στο σπίτι!αν γίνει σαν και αυτΑ τα κακόμαθημενα που τσιριζουν στο δρόμο δε βλεπω να τον ξαναβγαζω!Εκτός ότι όλη τη νύχτα σκεφτόμουν τις στέρεες!εδώ βρε κορίτσια τώρα τρώει πολλές φορές με λίγο γκρίνια σαν να μη θέλει,τι θα γίνει αν χορταινει με τις στέρεες?δεν θα θέλει καθόλου στήθος μετα!τι θΑ κάνω?τελοςπαντων!

Καλώς ορισες σοφία!εσείς πως τα πάτε με το μωρό σας?

Φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Οζαλινακι μου μια χαρα τα ευρουλακια !! εγω οτι ειχα παρει δοθηκαν την ιδια μερα !!! αστα !

Ευη μου μα ποσο ταιριαζουν τα σκατοπαιδακια μας ??? ε????? κατι τετοια μου κανει κ μενα ! μια φορα την πηγαινα στο μπαμπα της κ στη διαδρομη πλανταξε στο κλαμα αλλα δεν την πηρα αγκαλια ! η μοναδικη που την αφησα να κλαιει ! απλα σταματουσα συνεχεια την επαιζα κ της μιλουσα !!! διαδρομη 15 λεπτων εγω την ειχα κανει 1 ωρα ! χααχαχα!!!!!!!!!!!!!

Οσο για το θηλασμο, εγω απλα πιστευω οτι πιεζεις το μωρο ! αφησε το βρε αγαπη να φαει οποτε εκεινο το ζητησει! μπορει να τρωει πολυ αποτελεσματικα κ να χορταινει ! γιατι το πιεζεις ετσι ???

μην το παρει στραβα κιολας με αυτον τον τροπο κ σταματησει να το θελει !

λεω εγω τωρα ! αφησε το να σε οδηγησει αυτο στο ωραριο που θα τρωει ! μην κοιτας καθε ποση ωρα τρωει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα κορίτσια μου.

πως είστε?η νεραιδούλα κοιμάτε ακόμα...χθες είχε μια γκρίνια αφόρητη και δεν ξεκόλαγε απο το στήθος...ε και εγω την άφηνα όσο ήθελε φθάνει να μην κλαίει..αμα βλέπω δάκρυα στα μάτια της παθαίνω ρε κορίτσια.

Α!Σήμερα μπήκε και το επίδομα τοκετού απο τον ΟΠΑΔ.1000 ευρουλάκια τα οποία μπαίνουν άμεσα στην άκρη για την βαπτιση της.....πρόλαβα και τα πήρα μου φαίνεται γιατί σε λίγο έτσι όπως το πάνε θα τα κόψουν όλα.

οζαλινακι μου και εγω το παθαινω αυτο με τα δακρυα.. δεν θελω να τα βλεπω στα ματακια της...

μπραβο που καταφερες και τα πηρες τα χρηματα, και εμεις αν δεν καταφερουμε να μαζεψουμε κανα σοβαρο ποσο θα κανουμε μια απλη και λιτη βαπτιση..

και εμενα χτες που πηγα για χορο μια ωρα ελειψα και μετα μου φαινεται πως με κοιτουσε με παραπονο αν και ηταν ησυχη οσο ελειπα..

Καλημέρα κορίτσια!

Εμείς σήμερα είμαστε όλο γκρίνια,το βράδυ κοιμήθηκε μια χαρα απο τις εννιά εώς τις τρεις!εξάωρο πρώτη φορά κάνει!χιχι!αλλα το πρωί άρχισε!εκτός ότι έκανε πάλι τρεισιμησι ωρες να φάει,τζάμπα προσπαθούσα!ε μετα αφού έφαγε είπα να τον πάω μια βόλτα με το καρότσι!ε τι τοθελα μετα απο πέντε λεπτά άρχισε να σπαραζει δεν του αρέσει να τον δενω τον κύριο!ε δε γίνεται έτσι όμως τον πήρα αγκαλια και ηρεμησε ο ψεύταρας και τον γύρισα αρον αρον στο σπίτι!αν γίνει σαν και αυτΑ τα κακόμαθημενα που τσιριζουν στο δρόμο δε βλεπω να τον ξαναβγαζω!Εκτός ότι όλη τη νύχτα σκεφτόμουν τις στέρεες!εδώ βρε κορίτσια τώρα τρώει πολλές φορές με λίγο γκρίνια σαν να μη θέλει,τι θα γίνει αν χορταινει με τις στέρεες?δεν θα θέλει καθόλου στήθος μετα!τι θΑ κάνω?τελοςπαντων!!

αχ βρε Ευακι μου, ο γκρινιαρουλης..

μωρε μην το πιεζεις και εγω την αφηνω και οταν την δω και γλυφεται ή μασαει την γλωσσα της της δινω στηθος, αν θελει τρωει αν δεν θελει οχι..

συνηθως δεν περνανε 3 ωρες την μερα.

Οσο για το θηλασμο, εγω απλα πιστευω οτι πιεζεις το μωρο ! αφησε το βρε αγαπη να φαει οποτε εκεινο το ζητησει! μπορει να τρωει πολυ αποτελεσματικα κ να χορταινει ! γιατι το πιεζεις ετσι ???

μην το παρει στραβα κιολας με αυτον τον τροπο κ σταματησει να το θελει !

λεω εγω τωρα ! αφησε το να σε οδηγησει αυτο στο ωραριο που θα τρωει ! μην κοιτας καθε ποση ωρα τρωει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα συμφωνησω χωρις φυσικα διαθεση επικρισης..

φιλικα Ευακι για δοκιμασε και πιο χαλαρα...

Εσενα σουργελακι σου εχω στειλει mail...

φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

virgi, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!!

κι εμείς έχουμε εμβόλιο αυτές τις μέρες, το δεύτερο!!! Γενικά με τα εμβόλια έχω μια φοβία, είχα διαβάσει και το τόπικ με τα εμβόλια δίπλα και έτρεμα όποτε έκανα στον μεγάλο!!!

Μέχρι που κάναμε και το mmr και μου έκανε πολύ άσχημη αντίδραση και στάματησα να του κάνω.... καλά βέβαια μόνο της ανεμοβλογιάς δεν έχει κάνει και κάτι ηπατίτηδες μας λείπουν αλλά όλο το αναβάλω!!!

Στο μωρό έλεγα ότι θα τα αρχίσω μετά τους έξι μήνες αλλά με το μπίρι μπίρι της μάνας μου τελικά τον πήγα στους τρεις!!:rolleyes:

Σήμερα έιμαι πολύ χαρούμενη γιατί ο ζυμαρούλης μου έφαγε για βράδυ στις 10:30 και ξαναξύπνησε στις 7 παρα το πρωί!!! Αφού τον βάζω στο στηθος και ανοιγω την τηλεόραση και βλέπω τον Αυτιά!!:shock: και λέω μπα παραισθήσεις έχω αλλα εκείνη την ώρα χτυπάει και το ξυπνητήρι του άντρα μου και βεβαιώθηκα!!!:D

Τι καλά να το συνεχίσει!!!!

LinakiOz, κι εγώ στο τσακ μάλλον πήρα το επίδομα από το ταμείο μου γιατί πάει για μείωση, βέβαια τα χρήματα πήγαν κατευθείαν στις προκαταβολές μισθών (κάτι σαν δανειακι για υπαλλήλους) που είχα πάρει για την γέννα!!

Τώρα για την βάπτιση με βλέπω να χτυπάω άλλο ένα!!:rolleyes: Αν και να σου πω όλες τις υποχρεώσεις μας τις έχουμε βγάλει με τον γάμο και την βάπτιση του Αλεξανδρούλη, οπότε μπορεί και να μην κάνουμε τίποτα!!

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες!!!

3Bjap3.png

clNKp3.png

Βιργινακι και μαρακι σας ευχαριστώ για τις συμβουλές,μωρε δεν τον πιεζω,του προσφέρω στις δυο ωρες,δεν θέλει εντάξει,συνεχίζω στις δυόμιση,στις τρεις,

Αν όμως περάσουν τέσσερις πέντε ωρες εσείς τι θα κάνατε?θέλω να μου απαντήσετε ειλικρινά,ούτε τότε τον πιεζω ααπλα προσπαθώ με άλλες στάσεις μπας και θέλει να φάει,αφού και ο γιατρός μου είχε πει ότι δεν πρέπει να μένει πάνω απο έξι ωρες νηστικοί,τη μέρα λέμε όχι αν κοιμάται το βράδυ!

Και δίπλα η Κριστίνα μου είπε να του δίνω με τη συρριγγα θυμάστε?ε προσπαθω λίγο παραπάνω μη φτάσω σε αυτο το σημείο!ΕΣΥ μπλουμπλου τι λες?που έχεις πει ότι σου κάνει και εσένα γκρινιες στο φαΐ?

Όσο για τη βόλτα Βιργινία,τον πήρα αγκαλια τον ηρέμησα και τον ξαναβαλα στο καρότσι και τον γύρισα σπίτι και ας ψιλοεκλαιγε!αύριο θα τον ξαναβγαλω να δω τι θα γίνει!βόλτα ήθελα να πάω αν ηταν να μας βγει ξινο και στους δυο τι να λέει!

Φιλακια κουκλιτσες!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Kοριτσάκια μου καλησπερούδια, μόλιες χτυπήσαμε μία πίτα σουβλάκι με τον αντρούλη μου, τρέλη διασκέδαση λένε, βλέπαμε και μία γαλλική ταινία αλλά την διακόψαμε γιατί ήρθε ο ξάδελφος μου και κατέβηκε κάτω στους γονείς μου για κουτσομπολιό.

Ευάκι μου πάμε πολύ καλά θα έλεγε, νομίζω ότι κάτι την ενοχλούσε, τρώει βέβαια και τρώγεται, τεντώνεται απο εδώ, τεντόνεται απο εκεί, μετά ηρεμή κια τρώει καλά, εν τω μεταξύ της τελευταίες μέρες δεν κάθεται πουθενά το κορίτσι μόνο αγκαλιά, όπως την ακουμπήσω η στο ριλάξ ή στο γυμναστήριο τσιρίζει, στην βόλτα είναι άψογη όλο κοιμάται. Α και έχει μειώσει τους ημερήσιους ύπνους στο σύνολο κοιμάται κανά 3ώρο ενώ κοιμόταν 5ωρα, βέβαια κοιμάται απο τηνς 8.30 μέχρι το πρωί 8.30 με ενδιάμεσα μία δυο φορές για να φάει, ίσως κια να την φτάνει αυτό. Ευάκι μου χάζεψα, να σου απαντήσω ήθελα και είπα πολλά, απο βάρος πως τα πάει; στο έκανε και πριν αυτό; ή μόνο τώρα κια είνια απλά μια φάση, μήπως το πειράζει κάτι που τρως, όπως το γάλα, δοκίμασε για λίγες μέρες να μέιώσεις γαλακτοκομικά ή σκέψου κάτι που ίσως θα τον πείραζε, ρώτα και τα κορίτσια δίπλα.

Και μεις Μαρία μου απλή, λιτή και χωρίς πολλά πολλά λέμε για την βάφτιση του χρόνου το Μάή.

Καλώς ήρθες Σοφάκι στην παρεούλα μας να σου ζήσει το μωράκι σου.

Αλεξανδρούλης, μια χαρά ο μικρός με πολύ αγάπη, αν εξαιρέσουμε μια φάση τραυλισμού που περάσε η οποία ξεκίνησε το Φλεβάρη κια τελείωσε τον Αύγουστο, μάλλον πιεζόταν ο καήμενος. Με το θηλασμό, ούτε που τον απασχολεί το θέμα και να σκεφτεί ότι σταματήσαμε δύο μήνες αφού έμαθα ότι είμαι έγκυος, όταν την ακούει να κλαίει, μου λέει έλα τάισε την, πεινάει.

Το απόγευμα είχαν πολύ πλάκα, είχε ξαπλώσει στον καναπέ και του έβαλα την μπέμπα στην κοίλιά κια έκανε χοπχοπ αλογάκι κια αυτή είχε ξεκαρδιστεί στα γέλια.

Βιργινάκι μου χαίρομαι που είσαι καλά, θα έρχονται δύσκολες μέρες και θα φεύγουν, που να με δεις μια κούρασει που έχω τις τελευταίες μέρες, αλλά δεν το βάζω κάτω, η μικρή αγκαλιά, ο μικρός να παίξουμε, το έλα να δεις.

Σας κλείνω, πάω να χαζέψω csi.

dYU4p3.png

καλημερα φιλεναδες!

πως ξημερωσε η μερα σας?

εμεις μια χαρα, δεν εχουμε ξυπνησει ακομα..

κοιμαται μια χαρα το πουλακι μου, απο τις 10 εως τις 8-9 μια χαρα!:P:p

Εχτες πηγαμε να ρωτησουμε για χαλι, βρε κοριτσια ολα εχουν της Παναγιας τα ματια πανω, ενα απλο ψαχνω και δεν βρισκω..

Βρηκα ενα απλα με κατι μαργαριτουλες επανω, ωραιο ηταν 100?.

θα κοιταξουμε και αλλου μηπως και βρουμε κανα πιο φτηνο... θα δουμε..

Μπλουμπλου μου τι ωραια εικονα να παιζουν μαζι τα παιδακια σου.. και μου αρεσε που ο μικρος σου "φροντιζει" για το φαγητο της μικρης!!!

Αλεξανδρουλα ωραια να κοιμουνται τοσο και εγω τις πρωτες φορες που μου το εκανε ετριβα τα ματια μου, λεω δεν μπορει ψεμα ειναι!!!

Ευακι μου σε στεναχωρησαμε? εχεις δικιο βρε αγαπουλα, αν περνανε πολλες ωρες σωστα και αγχωνεσαι...

Τωρα πως παει? το κανει ολη την μερα ή καποιες φορες απλα, δεν τρωει?

και εγω θα επεμενα, καμια φορα την βαζω με το ζορι και το σκατο μου μουρμουριζει ενω τρωει... σαν να λεει δεν θελω σου ειπα...

καλημερουδια μανουλες !!!!!!!!!!

ευακι μου, νομιζω οτι δεν θα εμπαινα κ γω στη διαδικασια της συριγγας απο τωρα !

ποσες μερες ειναι που στο κανει ? συνεχιζω να πιστευω πως δεν θελει πιεση, το εχω περασει γυρω στο 4ωρο νομιζω κ ενταξει δεν εχω επιμεινει !

κατσε να το παρουμε αοπ την αρχη !

ποσες μερες γινεται αυτο ?

ποσες ωρες μαξιμουμ περασαν τη μερα ?

γινεται συγκεκριμενες ωρες ????

εχω την εντυπωση οτι μιλας για πρωινα.... μηπως δεν εχει ρευτει καλα στο προηγουμενο γευμα του κ δεν μπορει η ψυχουλα να φαει αλλο ??? το εχω παθει κ αυτο !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...