Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Γεια σας και απο μενα, σημερα έτρεχα να πάρω πραγματάκια στον μπέμπη, του πήρα ένα παρκο τετράγωνο της Chicco με παιχνιδάκια που κρέμονται για να τον βάζω μέσα και να έχει το χώρο του να κινηθεί γιατί οπως μου είπε και η γιατρός το παιδί θέλει να κάνει πολλά αλλά περιορίζεται.

Επίσης του πήρα κουβερτούλα 100% βαμβακερή και θέλω υπνόσακο, μου είπε η γιατρός είναι καλύτερος. Επίσης για τα ουλα μου είπε να πάρω ενα ειδικό gel της Frezyderm που το βάζεις στα ούλα και κάπως ανακουφίζεται...για να δούμε! Πήρα και τα πρώτα μας μπολάκια και κουταλάκια για την κρεμούλα που θα φάμε το Σάββατο!

Βιργινάκι όλες απελπιζόμαστε κια έχουμε νεύρα καμιά φορά. Και το ότι είμαστε με τα μωράκια 24/7, ενώ φυσικά είναι τέλειο από τη μια, από την άλλη μας κουράζει και λίγο. Το βλέπω από μένα, όποτε λείπω κάποιες ώρες για δουλειε΄ς και αφήνω τον μπέμπη στη μαμά μου, μετά είμαι πολύ καλύτερη μαμά, χωρίς νεύρα, με πολύ περισσότερη διαθεση να του κάνω τα χατήρια. Αν και γενικά είναι ήσυχο παιδάκι, έχει και τις ώρες του, με γκρίνια και πολύ πολύ πολύ μπλα μπλα. Ε δεν μπορώ πάντα να είμαι η σούπερ μαμά...ειδικά το βράδυ όταν πίνει το τελευταίο του γάλα και κανονικά πρέπει να κοιμηθεί και μου είναι με το μάτι γαρίδα, ε, μου γυρίζει και μένα το μάτι και τον παραδίδω στον μπαμπά του να τον κοιμίσει. Δεν αντέχω και μετα νιώθω τύψεις.

Από πάνες, βάζουμε και Pampers και Libero. Μας αρέσουν και οι δύο αν και προτιμώ τισ pampers γιατί είναι πιο λεπτές και μου φαίνονται πιο άνετες.

Κατερίνα και Αγφελική κι εμείς με τα ούλα παλεύουμε...αφού λέω θα τα καταπιεί τα χερια του, συνέχεια μέσα...αντε πια να σκάσει το δόντι να ησυχάσει.

Μπλουμπλου, ευτυχώς δεν είναι τίποτα για τη μικρούλα.

Ολο και κάποια θα ξεχνάω. Φιλάκια

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια..

πολυ χαιρομαι που βλεπω κινηση στο καφενεδακι μας...

το απογευμα ειχα παει σε μια φιλη μου για καφε και για να με μαθει πλεξιμο..

καλα πολυ ωραιο αν και λιγο δυσκολο.. θα δουμε..

Κατερινακι μου παμε για αλλα.. τα καλυτερα!!

Λιζα μεγια τα καινουρια πραγματικα του μπεμπη μας.. το δικο σου μωρακι θα ειναι το πρωτο που θα φαει κρεμουλα στο καφε μας...

Μπλουμπλου μου μια χαρουλα τα παιδακια σου, πολυ ωραια εικονα να βλεπεις και τα δυο σου παιδακια στην αγκαλια σου...

καλημερούδια....

τι κάνετε κορίτσια μου? πολύ κρύο μπρρρρρρρρρ ξυλιάσαμε...

κατέβασα παλώματα και σήμερα αν δεν ζεστάνει λίγο θα ανάψουμε το τζάκι.

Έχω πάθει παράκρουση με τα ρούχα και τις ντουλάπες να τις συμμαζέψω(αφήστε που ξεκαθάρισα τα δικά μου ρούχα και διαπίστωσα οτι δεν έχω ούτε μια μπλούζα που να μπορω να φορέσω για να βγώ έξω.:-() και η μικρή δεν με αφήνει λεπτό.Θέλει να την έχω μονίμως αγκαλιά και όρθια και συνέχεια κλαίει λες και την σουβλίζουν...Δεν ξέρω τι να της κάνω να ησυχάσει πια και από την συνεχόμενη γκρίνια με πιάνει ημικρανία και μετά νεύρα και πως να έχω ψυχραιμία να μάθουμε να γράφουμε να ένα παπί??????????αφήστε που ξεκαθάρισα τα δικά μου ρούχα και διαπίστωσα οτι δεν έχω ούτε μια μπλούζα που να μπορω να φορέσω για να βγώ έξω.:(

Ακούς Βιργινία??????

Δεν είσαι η μόνη κούκλα μου με όλα αυτά τ συναισθήματα.....Τέλεια μανούλα είσαι αλλά είσαι και άνθρωπος και μάλιστα κουρασμένος.

Κακώς που τα ακυρώνεις όλα όσα έχεις προγραμματίσει γιατί η κουκλίτσα σου θα αλλάξει συμπεριφορά σε λίγο, θα δείς...Μόνο υπομονή θέλει και στο λέω εγώ που συνεχώς καταρέω και κλαίω μονίμως χειρότερα από το μωρό γιατί με τρώνε οι τύψεις οτι κάνω κατι λάθος και αντιδρούν τα παιδιά....

Δεν είναι θέμα εγωισμού που θέλεις να περνάς καλά, ανάγκη είναι και μάλιστα σημαντική;)

Μινούλα κουράγιο.....κλείσε τα αυτιά σου σε παρακαλώ πολύ για να αντέξεις, το έφαγα και αυτό στη μάπα με την μανούλα που μετά δεν μπορούσε να ζήσει μόνη της και καταλήξαμε να ζω εγώ μόνη μου με το παιδί....Κάνε μια καλή σύνδεση με καiρο...είναι απαραίτητη...

LisaH καλή αρχή στο φαγητούλι σας.... ετοιμάσου για μεγάλο φτύσιμο:tongue:

aggeliki83 μια χαρά ο μπεμπούλης.....θα στρώσει και η κοιλίτσα του σιγά σιγά μόλις μπουν τα φρουτάκια.

maria-elpida αν και καθυστερημένα χρόνια πολλά....Είσαι στην ομορφότερη δεκαετία της ζωή σου, πιστεψέ με...

bloublou ευτυχώς που δεν ήταν τίποτα σπουδαίο...ομολογώ οτι έβγαλα τα βιβλία μου να διαβάσω τι μπορεί να είναι και χαίρομαι που δεν είναι σημαντικό......

όσο για πάνες δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί χρησημοποιώ υφασμάτινες ...

αν ξέχασα καμία συγνώμη.....

πολύ κούραση και θολούρα εγκεφάλου........:rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα!!!!

Τι κάνετε μανούλες? Σας έχασα για λίγο καιρό και σήμερα που μπήκα είχα να διαβάσω τόσα πολλά πολλά νέα...Πολύ κούραση βλέπω, για όλες μας. Εγώ πάνω που λέω οτι δεν αντέχω άλλη γκρίνια, άλλο ξενύχτι, άλλο άγχος και βάζω τα κλάμματα κάτι συμβαίνει και και ξαναπαίρνω φόρα.Τελικά πολύ δύσκολο πράγμα η μητρότητα, πολύ διαφορετικά τα περίμενα τα πράγματα και αλλιώς είναι. Η μαμά μου λέει πως αν ήταν εύκολα τα πράγματα θα ήταν όλοι πολύτεκνοι...(4 παιδια μεγάλωσε κάτι ξέρει :) )

Βιργινάκι μου γλυκό κάνε υπομονή, ξέρω οτι ακούγεται χαζό αλλά έτσι πρέπει, στο λέω εγώ που η μπουμπού μου ΔΕΝ ξεκολλάει απο πάνω μου, ούτε ριλάξ, ουτε καρότσι , ουτε καν αλλη αγκαλιά δεν της κάνουν αίσθηση...ΓΚΡΙΝΙΑ και κλάμα που δεν φαντάζεσαι!!! Άσε που τώρα άρχισαν τα ούλα και έχει γίνει νευρικό όσο δεν πάει (πάω να της βγάλω το χέρι απ το στόμα και ορμάει να με δαγκώσει!!!! φαντάσου να βγάλει και δόντια...)

Συγνώμη κορίτσια αλλά διάβασα τόσα πολλά νέα σε τόσο λίγο χρόνο που ξέχασα τα νεα της καθεμιας ξεχωριστα... :(

Επίσης ήθελα να σας ρωτήσω αν μετά την εγκυμοσύνη και τη γέννα γίνατε πιο αδέξιες ή μόνο εγώ σκουντουφλάω παντου και έχω πρόβλημα...

an1cJQqVM2J0000MDAwMDYxMmR8MDAwMDExMWRhfHRvIG1wb3VtcG91a2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Σασ είχα γράψει χθεσ ένα σωρό αλλά την ώρα που πάτησα την αποστολή χάθηκε το σήμα!είμαι από κινητό- και χάθηκαν όλα..

Είμαστε καλά. Η μπεμπα είναι 6300 και65εκ .

Ο γιάννης. Όλο και χειρότερα. ΖΉΛΙΑ,ΖΉΛΙΑ,ΖΉΛΙΑ.

καλές μου μανούλες υπομονή. Τα παιδάκια παιρναν φάσεις . Να μην νιώθετε τύψεις για τα αισθήματα σασ. Όλες πολλεσ φορεσ νιώθουμε έτσι.ΟΛΕΣ . Ο γιαννησ χθεσ σ για να μου τραβήξει την προσοχή έκανε ότι εβηχε. Ήθελα να τον πνιξω. Συγνώμη για τα λάθη. Είμαι από κινητό

cEyXp3.png

q61sp3.png

Όλα θα περάσουν. Μεγαλώνουν γρήγορα.

Βιργινία, ασε τη μικρή στη μαμά σου καιβουρ για βόλτες. Και εγώ ήρθα στη μαμά μου αυτέσ τισ μέρες. Άνθρωποι είμαστε και έχουμε ανάγκη να κάνουμε πράγματα για τον ευατό μασ. Είμαστε αριστες μαμάδες αλλά είμαστε και άνθρωποι!

Σασ φιλω.

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κορίτσια καλημέρα,

Ειμαι πολύ χαρούμενη που σας ανακάλυψα.

Έχω έναν αντρούλη που γεννήθηκε 24 Μαΐου, είναι το πρώτο μας μωρό και θηλάζουμε αποκλειστικά.

Απο οτι διαβάζω είμαστε απο τα πιο αδυνατούλια.Είμαστε 5800 και 62 εκ.

Να μας ζήσουν τα μωρά μας..

καλημερα μανουλες!!!!!!!!

κοιμαται ο μικρος και βρηκα λιγο ευκαιρια!

ετσι κοριτσια να δινουμε κουραγιο η μια στην αλλη γιατι οι τριτοι δεν καταλαβαινουν...

πως εισαι βιργινια?

λινακι εβαλε κρυο στα ομορφα γιαννενα?δεν μου ειπαν τπτ οι γονεις μου για παπλωματα!μου χουν λειψει τα γιαννενα και ειμαι μονο μια ωρα δρομο!πρεπει να πεισω το αντρα μου να ερθουμε καποιο σκ για βολτα!

με ενα πρωτακι στο σπιτι και ενα μωρο πρεπει να ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα!και εγω σκεφτομουν δευτερο παιδι να κανω οταν μεγαλωσει αρκετα ο μικρος να πηγαινει σχολειο για να καταλαβαινει αλλα τελικα καθε ηλικια εχει τις δυσκολιεςτης!πως το παιρνει ομως ο θωμας το θεμα του θηλασμου?που θηλαζεις τοσο συχνα?στο λεω γιατι μια φιλη δεν θηλσε αποκλειστικα το μωρο της γιατι ζηλευε η τριχρονη κορουλα της που τον θηλαζε τοσο συχνα!

σας αφηνω!για λιγο!φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Καλημερα Μανουλες !!!!!!!

Δεν θα σχολιασω την καθε μια ξεχωιστα γιατι ναι μεν διαβασα με διαλειματα αλλα δεν αφηνει κ η μικρουλα !!!

Σας ευχαριστω ολες παρα μα παρα πολυ για τη στηριξη κ τα ανακουφιστικα λογακια σας !!!

Ειμαι πολυ καλυτερα σημερα, η μικρη διπλα μου στο ριλαξ της εχω δωσει κατι πεταλουδιτσες κ τις μασαει !!!! μουγκριζει κ λιγο ! χαχαχαχ!!!!

Απλα να πω στην Κατερινουλα ! πως να την αφησω στη μαμα μου οταν η μικρη δεν καθεται ? κ που να παω οταν θα πρεπει να γυρισω τρεχοντας σε περιπτωση που κλαψει ????

Αλλα για να ειμαι κ γω ειλικρινης κοριτσια, θελω να την εχω μαζι μου παντου ! δε νομιζω οτι μπορω σε αυτη τη φαση να κανω κατι χωρις το παιδι!

Βρε μπας κ το εχω εγω τελικα το προβλημα ??? εχω παθει εξαρτηση απο τη μπεμπα...

Ενω θελω να βγω δε το κανω γιατι δεν ειναι εφικτο πολλες φορες ! ειναι κ το θεμα θηλασμου ..που θα γινει κτλ οποτε κανω πισω σε παρα πολλα θελω μου !!!!

Παντως ψυχολογιακ ειμαι πολυ πολυ καλυετρα σημερα ! για να δουμε πως θα κυλισει κ η μερα !!!

επισης εχουμε κ εμβολιακι το μεσημερι !!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια απο Αθηνα, μια γρηγορη ερωτηση: Εχω τζακι και θελω να το καθαρισω για φετος. Επειδη πρωτη φορα θα το καθαρισουμε εμεις, θα παρουμε συνεργειο καθαρισμου καμιναδων. Εχετε τπτ υποψιν σας; Κατι ειδα στο ιντερνετ αλλα μου φανηκαν ακριβα.

wcBmp3.png

γεια σας κοριτσακια μου!

εχω τον αντρουλη παρεα σημερα εχει αδεια.

Να σας πω οτι σημερα ξεκιναω χορο και επισης μια φιλη μου μου μαθαινει πλεξιμο! ειναι τελειο!!

Να καλωσορισω το Σοφακι και να σας ζησει το μωρακι σας...

Οζαλινακι μας ελειψες... μην χανεσαι!

Βιργινακι εισαι εσυ καλα ειναι και η κουκλα σου ησυχη, ειδες???

Μινακι εμας για καθαρισμο μας ειχαν παρει την ανοιξη 50? και ειχε πολυ πραγμα γιατι ειχαμε να το καθαρισουμε 3 χρονια.

Φιλακια πολλα στα ζουμερα μπουτακια!!!!

γεια σας κοριτσακια μου!

εχω τον αντρουλη παρεα σημερα εχει αδεια.

Να σας πω οτι σημερα ξεκιναω χορο και επισης μια φιλη μου μου μαθαινει πλεξιμο! ειναι τελειο!!

Να καλωσορισω το Σοφακι και να σας ζησει το μωρακι σας...

Οζαλινακι μας ελειψες... μην χανεσαι!

Βιργινακι εισαι εσυ καλα ειναι και η κουκλα σου ησυχη, ειδες???

Μινακι εμας για καθαρισμο μας ειχαν παρει την ανοιξη 50? και ειχε πολυ πραγμα γιατι ειχαμε να το καθαρισουμε 3 χρονια.

Φιλακια πολλα στα ζουμερα μπουτακια!!!!

Εδω Μαρακι σε 2 που πηραμε ζητανε 80 + ΦΠΑ... πολλα λεφτα, γιαυτο ειπα να ρωτησω και εδω.

wcBmp3.png

Γεια σας και απο εμας, ολα καλα εδω. Κι εσεις απο ο,τι βλεπω.

Κατερινα μου, δεν καλυτερευουν τα πραγματα με τον μικρο σου, ε; Κουραγιο και υπομονη, ξερεις εσυ καλυτερα απο εμενα.. ;)

Μαρακι, χορο;;;; Σουπερ!!!!!!!!!!!! Αχ, πονεμενη ιστορια, μου λειπει ο χορος!!!!!!!!!!

Φιλακια σε ολες σας και στα μωρακια μας!!!!!!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

γεια σου αλεξανδρουλι! καλως ηλθες και να χαιρεσαι τα παιδακια σου...

τις χρειαζομαστε τις δευτερομανουλες.

το πρωτο σου παιδακι ποσο χρονων ειναι?

ειχες ευκολη εγκυμοσυνη και γεννα?

maria-elpida, ευχαριστώ για τις ευχές κι εσύ να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

Ο Αλεξανδρούλης μου έκλεισε τα τρία πριν ένα μήνα και όσο για την εγκυμοσύνη και την γέννα του μπέμπη ήταν μια χαρά σε αντίθεση με του μεγάλου που ήταν ολίγον ..... θρίλερ!!!:rolleyes:

Καλησπέρα κορίτσια!καλώς ήρθες alexadroulis !λένε το γιο σου έτσι?τι ωραίο όνομα ΄΄παντως έτσι λένε τον πατέρα μου,το δεύτερο γιο μου έτσι θα το βγάλουμε!χιχιχ!

Πες μας την εμπειρία σου!τονρωτο γιο σου τον θηλασες?πως είναι με τρεις άντρες?σε έχουν στα όπα όπα ε?

Τα υπόλοιπα κορίτσια που είναι?αγκαλια με τα μπεμπακια?είδατε που δημιουργήθηκε καφέ ιούνιος 2012?χμμμ τι μου θύμισε τώρα ε!

Φιλακια

evi2010, ο Αλεξανδρούλης πήρε το όνομα του από τον πεθερό μου, και τώρα

ψάχνουμε όνομα για τον τζούνιορ...... είμαστε ανάμεσα στο Αχιλλέας και Ιάσωνας αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα και τον φωνάζουμε ζυμαρούλη

προς το παρόν καθώς είναι άσπρος και τζουμπωτός!!!:D

Τον μεγάλο επείδή έμεινε 2 μήνες στην θερμοκοιτίδα λόγω πρόωρου τοκετού

δεν τον θήλασα αλλά αντλούσα γάλα και του πήγαινα στη μονάδα για περίπου τρεις μήνες!!

Τον μικρούλη τον θηλάζω αποκλειστικά και ελπίζω για πολύ ακόμη!!!

Τους άντρες μου μάλλον εγώ τους έχω στα οπα-οπα γι' αυτό και τα έχω δει όλα από την κούραση!!!:rolleyes::D

blou blou, οι μεγάλοι μας έχουν περίπου την΄ίδια ηλικία, εσένα πως έχει αντιδράσει στον ερχομό του νέου μέλους?

Βλέπω ότι τον θήλασες 2 χρόνια και βάλε, μπράβο....!!!! ελπίζω να τα καταφέρω με τον μικρό αλλά μου μοιάζει πολύ δύσκολο!!!!

virgi, είναι μια φάση και θα περάσει!!! Το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο, ειδικά να μην μπορείς να πας οπουδήποτε με το μωρό σου!!

Εμενα το καλοκαίρι έτυχε σε μια παραλία που είχαμε πάει να πάθει υστερία και να κλαίει σπαρακτικά, δεν ηρεμούσε με τίποτα!!! προσπάθησα να τον θηλάσω αν και είχε φάει αλλά τίποτα, αγκαλιά τίποτα, βόλτα με το καρότσι τίποτα, εν τω μεταξύ είχει γυρίσει όλη η παραλία και μας κοίταζε οποτε τα μαζέψαμε άρον άρον και φύγαμε!! Στο αυτοκίνητο ηρέμησε το μωρό και άρχισε να καλίει ο μεγάλος γιατί δεν είχε προλάβει ο καημένος να κάνει μπάνιο!!!

Εφτασα με τα νέυρα κουρέλι στο σπίτι όπου πάτησα τα κλάματα κι εγώ και ήμασταν οικογενειακώς μια ωραία ατμόσφαιρα!!!!

Δεν το έβαλα όμως κάτω, την επόμενη μέρα πάλι στην παραλία! και το μανάρι κοιμόταν στο καρότσι του για ένα τρίωρο!! Έτσι μου έκανε σκωτσέζικο ντουζ!!! Υπομονή!

Καλησπέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια, ελπίζω να σας μάθω σιγά σιγά:D!

3Bjap3.png

clNKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...