Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εντιτ: η πεθερα μενει μαζι μας

αυτα ειναι τα ωραια...:cool::cool:

παντως μου φαινεσαι καλυτερα και χαιρομαι..

θελω να δωσεις ενα φιλακι στο μαλλιαρουλι ζουμπουρλουδικο αγορι σου!!

εχω δοκιμασει 3 εταιριες βολευτηκα μονο τα babylino κ επισης ειναι τα μονα που δεν εχουν χημικα νομιζω το γραφει κ η συσκευασια!!

ναι σωστι ειναι αυτο με τα χημικα και εμενα με εχουν βολεψει πιο πολυ, παντα ειναι στεγνη, μονο οταν τα κανει ενω την θηλαζω και εναι σε θεση θηλασμου βγαινουν καμια φορα απο πισω απο την πλατη της αλλα αυτο γινεται με ολες τις μαρκες.

Παντως οι μοναδικες που εχουν πολυ συχνα προσφορες ειναι οι λιμπερο.

εχω τωρα ενα μικρο πακετο επειδη δεν βρηκα Libero και εχει κατουρηθει οχτακοσιες φορες!!!!!!γκρρρρ!

και ισχυει και αυτο που λες οτι δεν κραταει την υγρασια!!!!!!

επισης πολυ χαλια ειναι και απο τα lidl τα toujours!Τα πηρε η πεθερα μου για πιο φτηνα και τελικα δεν ηταν και τοσο πιο φτηνα!

και εγω τι ιδιο εχω παθει τωρα..

παντως του λιντλ τα χρησιμοποιει μια φιλη μου και ειναι πολυ ευχαριστημενη, αλλα ξεκινανε απο νο4 μηπως σας επεσε μεγαλο?

τωρα ομως τελος με τη δουλεια, τον παρατησα γιατι δεν πηγαινε αλλο, δεν μπορουσαμε να συνεννοηθουμε με τιποτα..

Μαρακι μου, πως εισαι; Η μικρουλα κουκλιτσα τι κανει; Με τις γουλιτσες πως τα παει, ρωτησες το γιατρο; Εσυ πως εισαι; Παντως κι εγω εχω παρατηρησει πως οσο πιο ηρεμη ειμαι εγω, τοσο πιο ηρεμος και ο μπεμπης.

γλυκια μου συμπεθερουλα!!!!!!!!!!!

τι εννοεις τελος η δουλεια? παραιτηθηκες?

Μωρε καλα του εκανες... κατσε να χαρεις το παιδακι σου..

Βουλιαζουμε που βουλιαζουμε.. ας εχουμε τα παιδακια μας τουλαχιστον κοντα μας..

Η μπεμπουλα μου ειναι καλυτερα δεν βγαζει τοσες γουλιτσες.

και εγω ειμαι καλα, μαλλον μου επεσεν λιγο βαρια τα 30 χρονια!!:shock::shock:

Αγγελικουλα μου τι κανεις? μια χαρουλα τα κακακια σας!!! Μπραβο σας!

και εγω δεν ξερω αν θα γιορταζω τον αντρα μου τον Δεκεμβρη, βαριεμαι την φασαρια και ειναι και εξοδα ρε γτμ!

μαλλον θα βαλω ως δικαολογια το παιδι και θα καλσω μονο κανα φιλικο μας ζευγαρι..

Μινακι, πριν που εμενε?

να δινεις ξενο εννοει ή δικο σου?

κανε εντιτ και σβηστο το μυν. σου αν θες να μην φαινεται...

εγω τα κατεβασα τα χειμωνιατικα αλλα με το παιδι που εχω.. μια χαρα τα προλαβα...;);)

Διαφημίσεις

Μινα μου, μη λες και βρεις τον μπελα σου... αυτο παντως που θελουν να κανουν πραγματα για να μας ξεκουρασουν, ειναι ατακα και της δικης μου. Αλλα δε με ξεκουραζει... τον κακομαθαινει και μετα εγω θα τα λουστω! Καλη συνεχεια στις δουλειες σου!!!! Πολυ μουγκριζει ρε κοριτσακια μου αυτος ο γιος μου! ς

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Μινακι, πριν που εμενε?

να δινεις ξενο εννοει ή δικο σου?

κανε εντιτ και σβηστο το μυν. σου αν θες να μην φαινεται...

εγω τα κατεβασα τα χειμωνιατικα αλλα με το παιδι που εχω.. μια χαρα τα προλαβα...;);)

Σου στελνω πμ

wcBmp3.png

Μαρια μου κ εγω προτιμω να παρω τους αντρες μου κ να παμε καμμια βολτα στην γιορτη μου. Εχω αρχισει κ βαριεμαι πολυ τα οικογενειακα τραπεζωματα... Και αν κανω κατι στο σπιτι εννοειται οτι θελουν να ερθπουν κ τα πεθερικα!!! Ειναι κ Τριτη κ δουλευουμε. Του αντρα μου τον Δεκεμβρη δε βλεπω να την γλυτωνω...αλλα πεφτει σε περιοδο εορταστικου κ παλια εκανα τραπεζι για 30-40 ατομα. Φετος μονο ποτο-γλυκο. Προτιμω τα λεφτα που θα χαλασω για οοοολα αυτα να φυγω για 2 μερες.Παραλογο???????????

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Μαρια μου κ εγω προτιμω να παρω τους αντρες μου κ να παμε καμμια βολτα στην γιορτη μου. Εχω αρχισει κ βαριεμαι πολυ τα οικογενειακα τραπεζωματα... Και αν κανω κατι στο σπιτι εννοειται οτι θελουν να ερθπουν κ τα πεθερικα!!! Ειναι κ Τριτη κ δουλευουμε. Του αντρα μου τον Δεκεμβρη δε βλεπω να την γλυτωνω...αλλα πεφτει σε περιοδο εορταστικου κ παλια εκανα τραπεζι για 30-40 ατομα. Φετος μονο ποτο-γλυκο. Προτιμω τα λεφτα που θα χαλασω για οοοολα αυτα να φυγω για 2 μερες.Παραλογο???????????

αντε βρε τραπεζωματα για 30 ατομα:shock::shock::shock:???

εγω δεν θα κανω τιποτα και στην δικη μου γιλρτη μονο οι γονεις μου και τα πεθερικα μου ηταν εδω.

ασε βρε Αγγλικουλα, δυσκολεψαν οι καιροι, το ξερεις πως θελουμε κανα 200? για μια απλη γιορτουλα 15 ατομων?

δε περισευουν, κανα ποτο και γλυκο και αυτο βλεπουμε..

και εγω προτιμω μα βγω με τον αντρουλη μου και την κορακλα...

Διαφημίσεις

Παλι κακακια ο μπεμπης μου. Λετε να ειναι αρρωστο το παιδι μου???? Μινουλα, ωρες ωρες σε καταλαβαινω απολυτα....

μην ανυσυχεις για τα κακα και εμενα κανει πολλες φορες..

το χρωμα εχουν?

Μινουλα, υπομονη.. Δεν ξερω τι να σε συμβουλεψω, εμεις ευτυχως ειμαστε μακρια και αγαπημενα..

Αγγελικη μου, αν εχουν αρχισει τα ουλα να τον ενοχλουν, εχει πολλα σαλακια, και αυτο κανει διαρροιες μερικες φορες.. Μην ανησυχεις.. Κι εμενα κανει δυο φορες τη μερα απο μια η καμια που εκανε..

Πανες πηρα κι εγω απο το λιντλ, ειναι πολυ πιο φτηνες, αλλα μερικες φορες τα κακα του τρεχουν εξω..:?:???: Οποτε δεν ξερω τι να παρω, θα δω..

Συμπεθερα, σιγα τα 30 που σου επεσαν βαρια.. Κουκλαρα εισαι!! Τα λεω για να τα ακουω κι εγω, νεοτατες ειμαστε. Να δεις στα 40 τι θα κανουμε.. Ο,τι δεν μπορουμε να κανουμε τωρα με τα μπεμπακια..:D Ο αντρας μου παντως μου εχει πει οτι οταν μεγαλωσει λιγο ο γιος μας (δεν ξερω ποσο λιγο εννοει βεβαια) θα τον παιρνουμε παντου, συναυλιες, ταξιδια, μπαρακια..:rolleyes::rolleyes: Ναι, τελος η δουλεια, δεν πηγαινε αλλο, εδωσα τα παντα σε αυτη τη σχολη και τελικα δεν πηρα τιποτα.. Ενα τεραστιο κεφαλαιο της ζωης μου εκλεισε, παμε για αλλα τωρα!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Λες Κατερινα μου, να ειναι απο τα ουλα, ε? Χαλια τα ουλα-πολλα πολλα σαλια!!!! Οσον αφορα τη σχολη-μη στεναχωριεσαι καθε εμποδιο για καλο-τα καλυτερα ερχονται!!!!!!! Παντως και εμεις θελουμε να τον εχουμε παντου μαζι μας!!!! Μακαρι να τα καταφερουμε!!!!! Τελικα διαπιστωνω οτι ολες οι πανες εχουν και αρντητικα και θετικα! Καμμια τελεια!!! Μου ειχαν πει και για τις carrefour...αλλα δεν τις εχω δοκιμασει. Τωρα παντως κοιταζα τα σουπερ μαρκετ και δε βρηκα καμμια προσφορα. Φιλια!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Κοριτσούδια μου δεν σας προλαβαίνω.

Δυστυχώς είναι η μόνη ώρα που βρίσκω ηρεμία, επιτέλους.

Να μας δείτε τρίο, η μπέμπα να θηλάζει ευτυχώς με ηρεμία, ο μικρός δίπλα μου να του χαιδεύω το χεράκι και στο δεκάλεπτο και τα δύο ξερά.:D

Μινάκι μου αυτό με την πεθερά ελπίζω όχι για πάντα, παναγίτσα μου τρέλα.

Βιργινάκι μου ηρέμησε και χαλάρωσε λίγο, να ξέρεις ότι τους μεταδίδουμε το άγχος μας, καμιά φορά τα βάζω με το μικρό και μετά μετανιώνω, και λέω αυτός ο καήμενος μια χαρά συμπεριφέρεται, απλά εγώ είμαι κουρασμένη. Και εσύ καημενούλα μου με τόσο τρέξιμο λογικό είναι να σου φταίνε όλα, και εγώ πάντως συμφωνώ με τα κορίτσια να πάτε το ταξιδάκι, θα αλλάξετε παραστάσεις και η μικρή θα δεις θα είνια μια χαρά, ίσως να περνάει και κάποια φάση, πάντως θα ηρεμήσει, δεν είναι κακό που θέλει τι μανούλα της και ο γιος μου κολλημένος με εμένα 4 μήνες μια χαρούλα έκατσε μετά με τη γιαγούλα του.

Αγγελική μου πολλά κάκα μια χαρά ο μικρός μην αγχώνεσαι καθόλου, πολύ πιθανό απο τα πολλά σαλάκια. Όσο για τις γιορτές έχω του μικρού 1η Νοέμβρη, μόνο 2 γλυκάκια θα φτιάξω και τίποτε άλλο, δεν παίζει για πολλά πολλά με δυο παιδιά. Όσο για τα χειμωνιάτικα αύριο θα φτιάξω του μικρού, και μεθαύριο τα δικά μας, όσο χρόνο μου αφήσει η μικρή γιατί τις τελευταίες μέρες όλο αγκαλίτσες θέλει, εκεί της περνάει όλα, τυχαίο, δεν νομίζω.

Ευάκι μου συμφωνώ αφού μπορείς να τον πάρεις μαζί σου, και αφού θηλάζεις μια χαρά, δεν θα έχεις να κουβαλάς πράγματα, αργότερα τα φρουτάκια του και ένα μούλτι και είσαι μια χαρά.

Εμείς κοιμόμαστε απο τις 8.30 και ξυπνάμε 8.00 βέβαια ενδιάμεσα παίζουν ένα με δύο ξυπνήματα, ανάλογα με την όρεξη της. Που να δείτε αν κανά βράδυ με ζητήσει και ομικρός.

Μαράκι μου από πάνες χρησιμοποιώ πάμπερσ είχα αγοράσει απο άμαζον πολύ φτηνά και τώρα θα χρησιμοποιήσω babylino που μου έστειλαν κουπόνια μια χαρά της είχα βολευτεί και αυτές.

Κατερινάκι μου καλύτερα που έφυγε αφού δεν έβρισκες άκρη. Και εγώ αυτό το ρημαδοεπίδομα απο τον ΟΑΕΔ περιμένω ααλλά ακόμα τίποτα, αύριο θα τους ενοχλήσω να δω τι έχει γίνει.

Καλό βράδυ να έχουμε και φιλάκια σε όλα τα νινάκια, πάω να κάτσω λιγο με τον αντρούλη μου και να την πέσω.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...