Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλως σας βρηκα, τι ωραια, ειστε πολλες μανουλες εδω!! :-) Ευχομαι ολες μας πολυ συντομα να κρατησουμε τα μωρακια μας αγκαλια!! Ουτε εγω καταλαβαινω πως να βαλω τικερακι.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια τον φάγαμε τον γάιδαρο!!! Πάει το 1ο και μαζί του ό,τι ταλαιπωρία είχε η καθε μία μας!Νομίζω πως όντως ο μεγαλύτερος κίνδυνος έχει φύγει!!

Εγώ κορίτσια γενικά αδύνατη ήμουνα πάντα αλλά τώρα σαν να φουσκώνω και να παχαίνω απότομα..!Ποιο τζην μου?? Αυτό το έχω ξεχάσει πολυυύ καιρό τώρα..! Εκτός και ήταν η ιδέα μου γιατί φοβόμουνα μη με πιέζει..ποιος ξέρει??Πάντως πλάκαι έχει -απίστευτη εμπειρία!!

Μαρια, τι ειναι ο τροφοβλαστης; Ευχομαι το καλυτερο!! Ολα θα πανε καλα!!

κατερινα μου ο τροφοβλαστης ειναι σαν την αμνιοπαρακεντηση αλλα γινεται νωριτερα.

παιρνουν υγρο απο την μητρα μεσω της κοιλιας και ελεγχουν το μωρο.

εγω θα την κανω επειδη εχουμε στιγμα με τον αντρα μου και πρεπει να δουμε αν το μωρακι εχει μεσογειακη αναιμια ή οχι.

Μαράκι, μην προκαταβαλλεσαι θα λες ολα καλα θα πανε! Οσον αφορα την αποκολληση, παιρνω και 2 utrogestan τη μερα. Αυριο τελειωνει η θεραπεια. Οσον αφορα το τικερακι εχω δοκιμασει ολους τους συνδυασμους...θα ρωτησω και τον αντρα μου, μπας και καταλαβει τιποτα περισσοτερο!!! Αυτο το ξανθο εχει ποτισει τον εγκεφαλο!!!!!χι!χι!χι! Καλό μεσημερι και καλη ορεξη να εχετε!!!!!Φιλάκια!!!!

ευχαριστω πολυ Αγγελικουλα μου, και εγω παιρνω ουτρο 2 την μερα.

τι θα γινει με το τικερακι ρε κοπελια???? θα τα καταφερεις ποτε?:D:D

ONOMA………........Τ.Π..........Π.Η.Τ......ΑΥΧΕΝΙΚΗ…. ΦΥΛΟ.......Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.titina (Χριστινα)..27/8/2010...3/6/2011…24/11/2010...MΠΕΜΠΗΣ

2.katerinars..........29/8/2010....5/6/2011.................................

3.bloublou……………..30/8/2010...5/6/2011..29/11/2010...ΜΠΕΜΠΑ?.....26/1/11

4.Katerina_s………....1/9/2010……8/6/2011...1/12/2010

5.Εua_..................4/9/2010....9/6/2011....1/12/2010...ΜΠΕΜΠΑ

6.SPORIDIO……………4/9/2010……11/6/2011…29/11/2010

7.doratz…………………7/9/2010……12/6/2011….8/12/2010

8.aspegoula…………..5/9/2010……13/6/2011…30/11/2010

9.Gina_cfu……………...6/9/2010……14/6/2011….30/11/2010....ΜΠΕΜΠΗΣ

10.tzo28…………………..8/9/2010.....16/6/2011 ..29/11/2010

11.virgi…………………..13/9/2010....22/6/2011....11/12/2010

12.aggeliki83..........13/9/2010....24/6/2011....10/12/2010.... ΜΠΕΜΠΑ

13.μινουλα……….…….16/9/2010... 23/6/2011.....??????????

14.liana………………..…19/9/2010....26/6/2011.....??????????

15.maria-elpida........21/9/2010...28/6/2011.....14/12/2010(τροφοβλαστη)

16.kampoy………………..2/9/2010……29/6/2011……14/12/2010

17.Marilou85-Διδυμα..23/9/2010....30/6/2011....9/12/2010

18.titina37………...... 24/9/2010....30/6/2011.....17/12/2010

19.pani10…………….....????????.....????? ????......?????????

20.Fani………………......09/10/2010....16/07/2011......30/11/2010

21.Mamatopolina......07/10/2010...14/07/2011....?????????

Αγγελική και Κατερίνα πάμε άλλη μια προσπάθεια για την υπογραφή αναλυτικά. Ακολουθείτε τα εξής βήματα:Πίνακας ελέγχου -Settings & Options - Επεξεργασία υπογραφής (όχι στο signature picture) και εκεί στο παραθυράκι κάνετε επικόλληση του κωδικού για το τικεράκι σας. Κάντε και μία προεπισκόπηση για να σιγουρευτείτε πως το διαβάζει και αποθηκεύετε!

Συνήθως σας δίνεται ένας BB Code & HTML Code..εσείς θα πάρετε τον BB Code. Δεν μπορεί θα δουλέψει...που θα πάει!

Μαρια μου, ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ο,τι καλυτερο ειλικρινα!! Ευχομαι να ειναι ολα καλα και θα ειναι, θα το δεις!! Ευχαριστω που με βαλατε στο πινακακι!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Kιλά ε; Μμμ ήμουν 48, το ίδιο ξεκίνησα και στο γιο μου πήρα 13 κιλά και στους 4 μήνες επανήλθα στα ίδια. Άστα δείγμα απο άνθρωπο. Έχω καλό μεταβολισμό, δεν εξηγείται διαφορετικά, τρώμε το ίδιο φαγητό με τον άντρα μου και ο καημένος τα παίρνει εύκολα, εγώ πάλι όχι.

Να σας πω όμως ότι δεν κάθομαι σε κ@λ@ μου, Ναι μεν δουλεύω σε γραφείο, αλλά όλο το πρωί τρέχω σε εξωτερικές δουλειές, δικαστήριο, κ.λ.π. , πάντα έκανα γυμναστική, και από φαγητό τρώω τα πάντα , δεν στερούμαι τίποτα, και σουβλάκια και πίτσες, αχ μεσημεριάτικα τι μου κάνετε, και γλυκά. Είναι οικογενειακό μας όμως και η μητέρα μου έτσι ήταν και ο μπαμπάς μου και ο αδελφός μου. Γενικά λεπτή οικογένεια. Και ο γιος μου τρώει τα πάντα και συνέχεια και είναι ένα κανονικό παιδάκι.

dYU4p3.png

Μαρια μου, ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ο,τι καλυτερο ειλικρινα!! Ευχομαι να ειναι ολα καλα και θα ειναι, θα το δεις!! Ευχαριστω που με βαλατε στο πινακακι!!

να εισαι καλα κοριτσακι μου, πιστευω πως με τοση θετικη ενεργεια, δεν μπορει θα παει καλα!!!!

Kιλά ε; Μμμ ήμουν 48, το ίδιο ξεκίνησα και στο γιο μου πήρα 13 κιλά και στους 4 μήνες επανήλθα στα ίδια. Άστα δείγμα απο άνθρωπο. Έχω καλό μεταβολισμό, δεν εξηγείται διαφορετικά, τρώμε το ίδιο φαγητό με τον άντρα μου και ο καημένος τα παίρνει εύκολα, εγώ πάλι όχι.

Να σας πω όμως ότι δεν κάθομαι σε κ@λ@ μου, Ναι μεν δουλεύω σε γραφείο, αλλά όλο το πρωί τρέχω σε εξωτερικές δουλειές, δικαστήριο, κ.λ.π. , πάντα έκανα γυμναστική, και από φαγητό τρώω τα πάντα , δεν στερούμαι τίποτα, και σουβλάκια και πίτσες, αχ μεσημεριάτικα τι μου κάνετε, και γλυκά. Είναι οικογενειακό μας όμως και η μητέρα μου έτσι ήταν και ο μπαμπάς μου και ο αδελφός μου. Γενικά λεπτή οικογένεια. Και ο γιος μου τρώει τα πάντα και συνέχεια και είναι ένα κανονικό παιδάκι.

ενα θα σου πω: σε μισω!!!!:D:D:D:D

μισω του ανθρωπους που τρωνε και δεν παχαινουν....

ενας τετοιος ειναι και ο αντρας που παντρευτηκα..

(να εισαι παντα ετσι κοπελα μου...εισαι πολυ τυχερη)

Πραγματικά το πρώτο τρίμηνο έφυγε, σε λίγο οι πρωτομανούλες θα ψάχνετε για κούνιες, καρότσια και όλα τα συναφή.

Περιμένω της 23/12 να σιγουρέψω ότι είναι κοριτσάκι, για να αρχίσω να ψάχνω πως θα φτιάξω το δωμάτιο του.

Πάρτε και ένα σιτε Αμερικής βέβαια, με πολύ ωραίες προίκες μωρού

http://www.babysupermall.com/main/browse/baby-bedding-finder-results.html?Page=1&GEN=2343&THM1=2362&THM2=2365

Έβαλα για κοριτσάκια αλλά έχει και για αγοράκια και unisex, νομίζω ότι θα ψωνίσω από εκεί. Στέλνει Ελλάδα, και είναι φοβερά. Είχε αγοράσει μία κοπέλα από το parents και όταν έρθει η ώρα θα της στείλω μήνυμα για περισσότερες λεπτομέρειες.

dYU4p3.png

να εισαι καλα κοριτσακι μου, πιστευω πως με τοση θετικη ενεργεια, δεν μπορει θα παει καλα!!!!

ενα θα σου πω: σε μισω!!!!:D:D:D:D

μισω του ανθρωπους που τρωνε και δεν παχαινουν....

ενας τετοιος ειναι και ο αντρας που παντρευτηκα..

(να εισαι παντα ετσι κοπελα μου...εισαι πολυ τυχερη)

Εν αντιθέση με τον δικό μου αντρούλη, άσε ο καημένος και τι δεν κάνει, ποδόσφαιρο, τέννις, γυμναστήριο, οπότε βρίσκει χρόνο όλο και κάπου τρέχει. Δεν είναι ευτυχώς παχύς, αλλά αν αφεθεί τα παίρνει εύκολα.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Α, πηγε αλλου.. :(

στο επεξεργασια υπογραφης να το βαλεις..

εγω θα ελεγα να κανετε το εξης:

εκει που εφτιαξες το τικερακι κανε δεξι κλικ επανω του και πατα αντιγραφη.

μετα ελα εδω πηγαινε στην επεξεργασια υπογραφης και κανε επικολληση.

για δοκιμασε..

Κατερίνα πλάκα έχεις..!!Που θα πάει θα το πετύχεις..!

Κορίτσια ο δικός μου άντρας πάντα ήτανε τσιλιβιθράκι..τώρα με την εγκυμοσύνη (κόψαμε παράλληλα και το κάπνισμα) έχει πάρει 6 κιλά..! Πολύ πλάκα..έχει πανικοβληθεί!!

Κοριτσάκια εσείς που έχετε και άλλα παιδάκια νομίζω πως θα αρχίσετε να έχετε πολύ συμβουλευτικό ρόλο!!Έχετε να μας πείτε..!!Ουκ ολίγα!

Ουφ, δεν μπορω, μου λεει συνεχεια invalid file. Τελοσπαντων, δεν πειραζει. Παντως κι εμενα ο αντρας μου παχαινει λιγο μαζι μου, για να μου κανει συμπαρασταση μου λεει..;) Βρε κοριτσια, δεν ειναι πολλα τα 6 κιλα; Τι να κανω, και να σκεφτειτε οτι για βραδινο τρωω μονο φρουτο η γιαουρτι και αυτο μεχρι τις 7.30, μετα τιποτα.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...