Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

:DΚαλησπέρα, μανούλες Ιουνίου 2011!!!

Το δεύτερο αντράκι μου γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου και έτσι πλέον έχω τρεις άντρες να με προσέχουν!! (λέμε τώρα!) :D

Θα χαρώ να τα λέμε στο cafe γιατί αν και είμαι δευτερομανούλα, έχω πολλές απορίες, δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα από τον πρώτο!

(αφού η παιδίατρος τους με δουλέυει!!:rolleyes:)!!

Καλό απόγευμα σε όλους!!

3Bjap3.png

clNKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:DΚαλησπέρα, μανούλες Ιουνίου 2011!!!

Το δεύτερο αντράκι μου γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου και έτσι πλέον έχω τρεις άντρες να με προσέχουν!! (λέμε τώρα!) :D

Θα χαρώ να τα λέμε στο cafe γιατί αν και είμαι δευτερομανούλα, έχω πολλές απορίες, δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα από τον πρώτο!

(αφού η παιδίατρος τους με δουλέυει!!:rolleyes:)!!

Καλό απόγευμα σε όλους!!

γεια σου αλεξανδρουλι! καλως ηλθες και να χαιρεσαι τα παιδακια σου...

τις χρειαζομαστε τις δευτερομανουλες.

το πρωτο σου παιδακι ποσο χρονων ειναι?

ειχες ευκολη εγκυμοσυνη και γεννα?

Καλησπέρα κορίτσια!καλώς ήρθες alexadroulis !λένε το γιο σου έτσι?τι ωραίο όνομα ΄΄παντως έτσι λένε τον πατέρα μου,το δεύτερο γιο μου έτσι θα το βγάλουμε!χιχιχ!

Πες μας την εμπειρία σου!τονρωτο γιο σου τον θηλασες?πως είναι με τρεις άντρες?σε έχουν στα όπα όπα ε?

Τα υπόλοιπα κορίτσια που είναι?αγκαλια με τα μπεμπακια?είδατε που δημιουργήθηκε καφέ ιούνιος 2012?χμμμ τι μου θύμισε τώρα ε!

Φιλακια

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Μανουλίτσες μου γλυκιές καλά είστε;

Εμείς όλα καλά, κάναμε το υπέρυχο σήμερα, ευτυχώς ούτε συρίγγιο είναι, ούτε κύστη, απλά μια τρυπούλα, και μόνο θα το καθαρίζω ,δηλαδή θα το πιέζω λίγο να φεύγει το σμίγμα και τίποτε άλλο. Εν τω μεταξύ είδαμε ότι όντως υφίσταται η παλλινδόμηση αλλά είναι πολύ μικρή, οπότε δεν ασχολούμαστε και με αυτό, να πω την αλήθεια μετα τα ομοιοπαθητικά πάει πολύ καλύτερα και έχει ηρεμήσει. Σάββατο απόγευμα περίμενα την πρώην του κουμπάρου μας με το παιδί της, έφτιαξα πίτσα για τα μικρά, μηλόπιτα και τελικά μαντέψτε τι ώρα ήρθαν της 8.30, που βάζω τα παιδιά για ύπνο, ο γιος μου ήταν ήδη κουρασμένος, ασχολήθηκε πολύ λίγο με το παιδάκι και μετά ζήτησε να πάει για ύπνο, ο καήμενος δεν άντεχε άλλο. Πολύ γαιδουρίά βρε παιδί μου, ενώ το ξέρει.

Λοιπόν, λιζάκι μου να είστε πάντα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, να χαίρεστε το μωράκι μας και εύχομαι καισε ένα επόμενο.

Αλεξανδρούλης, δευτερομανούλα και εσύ, να σου ζήσουνε τα αντράκια σου.

Μαράκι πολύ ταιριάζουμε ακριβώς τα ίδια και εγώ, ξενυχτάω, του μιλάω, ότι μπορώ και να έρχεται ο καθής να λέει τα δικά μου. Ποτέ δεν έχει κοιμηθεί ο μικρός σε κανένας, εκτός της μέρες που είμασταν Πάτρα και η μαμά μου για να καταλάβεις είναι στο κάτω διαμέρισμα. Δεν γουστάρω, το έκανα είναι δική μου δουλειά να το μεγαλώσω, όπως νομίζω εγώ. Η μητέρα μου τον πρόσεχε τα πρωινά, ότι της έλεγα έκανε, και για οτιδήποτε με έπαιρνε τηλέφωνο, η πεθερά μου δε σε δικό της θεό, ευτυχώς :tongue: την βλέπουμε 2 απογεύματα την εβδομάδα, για να καταλάβεις ο μικρός πρώτη φορά πήγε μαζί της βόλτα τον Οκτώβρη που ήμουν έγκυος, όχι επειδή δεν το άφηνα, απλά δεν ήθελε, και δεν μαρέσει να πιέζω, το παιδί θα αποφασίσει πότε θα είνια έτοιμο, όπως και έγινε. Τελευταία της την είπα με της καραμελίτσες ζελεδάκι να μην του δίνει, κια μου έλεγε να το κεράσει κάτι, λέω κεράστε μια αγκαλιά, ένα φιλί, είχε μάθει ο μικρός και έμπαινε και ζήταγε καραμέλα.

Πάλι πολυλογιό, σας κλείνω, πάω για μπανάκια και χαλάρωση, είναι η ώρα της μαμάς.

dYU4p3.png

kαλημερα μανουλες ..

Εδω γυρω ειμαι αλλα αδυναμη να γραψω !

Σημερα εφυγαν τα παιδια...η αληθεια ειναι οτι στεναχωρεθηκα που αδειασε το σπιτι.... αλλα με εχει βγαλει εκτος οριων η μπεμπα !

Κοριτσια δεν αντεχω μου ερχεται να παρω φορα κ να κοπανησω το κεφαλι μου στον τοιχο ! δεν ειναι γι απουθενα αυτο το παιδι ! τσιριζει μονιμα κ εχουν παιξει τα νευρα μου !!!! ειλικρινα ειμαι ακρως απογοητευμενη !!!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΤΣΙ.......

ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ και θα παΘω την καταθλιψουλα μου κ θα ηρεμησω !

απλα δεν αντεχω αλλο ! δεν ξερω...ισως δεν ημουν ετοιμη για μανουλα !...............ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΑΚΟΜΑ Κ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ....αλλα πανω στην απογοητευση λεω κ αυτο ! ισως ειναι αληθεια ισως οχι !

Οσο ωραια ηταν στη μνημη μου η χθεσινη μερα..γιατι περσυ τετοια μερα βγηκε θετικη η χοριακη κ εγινε κ 4 μηνων επισης τοσο χαλια ηταν τα νευρα μου κ δεν ειχα διαθεση να κανω τιποτα μαζι της ! κυριολεκτικα ! δεν κοιμαται και τσιριζει κ κλαιει συνεχεια ! Ισως της φταιει που απο το γαμο της κουνιαδας μου κ μετα δεν εχει ηρεμησει καθολου ολο κοσμος επισκεψεις φιλοξενειες κτλ ! αλλα δεν μπορουμε να ζουμε κ στην απομονωση ! πως θα συμβιβαστει γμτ ?? η καλυτερα πως θα προσαρμοστει? οκ ειναι νωρις ακομα ! το καταλαβαινω ! θελει χρονο ! αν ομως απλα δεν γινει ποτε καλυετρα αλλα χειροτερα ??? δεν ξερω ! ........ ειμαι σκασμενη !

πηγα κ στην ημεριδα θηλασμου ! κ τι καταλαβα ? εγινα ρεζιλι γιατι τοσα μωρα σε ενα αμφιθεατρο ακουγοταν μονο η δικια μου !

τεσπα !

δεν ξερω πως θα ανταπεξελθω στις αναγκες της ! θελει μονο την αγκαλια μου, δεν καθεται σε κανεναν μολις φευγει απο τα χερια μου κλαιει σπαρακτικα ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ ??????? Πως να τη βοηθησω να το ξεπερασει ?????? θα ερθει ο καιρος να παω για δουλεια ! τι θα γινεται τοτε ?????????

εχει αδεια ο αντρα μου απο βδομαδα...κ λογο μπεμπας ακυρωσα οτιδηποτε ειχα στο προγραμμα να κανω !

ειχα την κυριακη βαφτιση στη χαλκιδα ! ακυρο ....

ειχα κανονισει να παω προυσο για το ταμα μου κ να γυρισουμε να μεινουμε λαμια στον κουμπαρο μου αλλα επισης ακυρο ! που να την παω? με τις τσιριδες θα μας διωξουν κλωτσιδων ! χαχαχαχ!!!!!!!

ηθελα να παω στο χωριο μου..........αλλα απο ολα αυτα θα κανω το τιποτα θα μεινω εδω μεσα κλεισμενη γιατι η μπεμπα αποφασισε να τσιριζει οπου σταθει κ οπου βρεθει !

ΕΙΜΑΙ ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ ????????????

ΟΧΙ !!!!!

απλα απελπισμενη !!!!!! κ τωρα πρεπει να συμμαζεψω οοοοοοοοολο το σπιτι !!!!

φευγω θα ξαναμπω μεσημερακι ελπιζω !

συγνωμη για οσα εγραψα....... αλλα καπου επρεπε να ξεσπασω !!!! το κλαμα μονο δεν με παρηγορει ! χαχααχαχ!!!!!!:shock:

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες!

σημερα ξυπνησα μαζι με την κορη μου, εφυγε ο μπαμπας στις 7 για δουλεια και τη πηρα στο κρεβατι και κοιμηθηκαμε μεχρι τις 10, τωρα ξανακοιμαται.

Τα υπόλοιπα κορίτσια που είναι?αγκαλια με τα μπεμπακια?είδατε που δημιουργήθηκε καφέ ιούνιος 2012?χμμμ τι μου θύμισε τώρα ε!

Φιλακια

γεια σου Ευακι, θα μπω να ευχηθω στις μανουλες Ιουνιου του '12.. αχ μωρε...

Εν τω μεταξύ είδαμε ότι όντως υφίσταται η παλλινδόμηση αλλά είναι πολύ μικρή, οπότε δεν ασχολούμαστε και με αυτό, να πω την αλήθεια μετα τα ομοιοπαθητικά πάει πολύ καλύτερα και έχει ηρεμήσει. Σάββατο απόγευμα περίμενα την πρώην του κουμπάρου μας με το παιδί της, έφτιαξα πίτσα για τα μικρά, μηλόπιτα και τελικά μαντέψτε τι ώρα ήρθαν της 8.30, που βάζω τα παιδιά για ύπνο, ο γιος μου ήταν ήδη κουρασμένος, ασχολήθηκε πολύ λίγο με το παιδάκι και μετά ζήτησε να πάει για ύπνο, ο καήμενος δεν άντεχε άλλο. Πολύ γαιδουρίά βρε παιδί μου, ενώ το ξέρει.

Μπλουμπλουδακι χαρηκα για τα νεα σας, μακαρι να το ξεπερασει γρηγορα η μικρη.. ποτε θα φυγει αυτο?

Καλα γαιδουρια να μην σεβονται τα μικρα παιδακια.. Μου εχει τυχει και εμενα και κυριως απο μαμαδες.. Τι να πεις...

Να σε ρωτησω κατι, ποια ειναι τα συμπτωματα τις παλλινδομησης? εμενα η δικια τωρα καμια εδβομαδα βγαζει γουλιτσες κα τυρακι καμια φορα..

Τι να ειναι αραγε?

Γλυκο μου Βιργινακι σε αφησα για το τελος...

Καταρχην να μην λες βλακεις για το αν εισουν ετοιμη για μανουλα..

Εσυ βρε χαζουλι δεν εισουν ετοιμη?? Φυσικα και εισουν..

Απλα εχεις ενα μωρο γεματο ταμπεραμεντο..

Μηπως βλεπει εσενα αγχωμενη και ταραζεται?

Εγω το σαββατο που ειμουν χαλια το πρωι το παιδι φαινοταν οτι δεν ηταν καλα.. πλυ γκρινια οπως εγραψα ε! ηρθαν μετα και τα πεθερικα και την αποτελειωσαν...

Κοιτα να σου πω και η δικια δεν πολυθελει πολυκοσμια και κυριως αγκαλιες..

Μηπως την εχεις μαθει πολυ αγκαλιτσα και εχει κολλησει πανω σου?

Εγω την αφηνω στο ριλαξ και της μιλαω ενω κανω δουλειες ή τις τραγουδαω για να με ακουει..

Βρε χαζουλι μην στεναχωριεσαι, θα στρωσει...και να ΜΗΝ κλαις....

το παιδακι σου σε βλεπει και καταλαβαινει...

Αχ βιργινακι μη λες τετοια!!!!!!!!!

καμια πρωτομανουλα δεν ειναι ετοιμη να αντιμετωπισει αυτη την αλλαγη στη ζωη της!στο δρομο θα μαθουμε ολες!!!!!!!οποτε μην λες δεν ησουν ετοιμη να γινεις μανουλα!εγω εχω καταλαβει οτι τη λατρευεις τη μπεμπουλα σου και αυτη εσενα για αυτο δεν ξεκολαει απο πανω σου!!!!!χιχχι!

φασεις περνανε τα παιδακια μωρε,θα ηρεμησει που θα παει!!!!!!μεχρι να την παντρεψεις να γκρινιαζει στον αντρα της χαχαχαχ!

επισης θα σου ελεγα να πας το ταξιδι σου,δεν εχεις να χασεις τπτ ετσι και αλλιως και στο σπιτι γκρινιαζει,αν ομως σου κανει την εκπληξη μπορει να περασετε πολυ ωραια!τι εχεις να χασεις?????

και μενΑ οταν με πιανει απελπισια βλεπω το μουτρακι του και σκεφτομαι αν θα μου αρεσε η ζωη μου περισσοτερο χωρις αυτον,ε καταλαβαινεις ποια ειναι η απαντηση!!!!!

μπλουμπλου πολυ χαιρομαι για τη μικρη σου!!!!!!ολα καλα λοιπον!!!!!!!

σας αφηνω γιατι ακουμε τα ζουζουνια και τραγουδαμε,μαζι και ο μπεμπης χαχχαχα εχει πολυ πλακα!!!!!παρε τα βιργινια μπορει να τα λατρεψει η μικρη σου!καθε παρασκευη με το tivo!χαχαχ κανω και διαφημιση!!!!

φιλακια!!!!!1

5LOMp3.png

wkcLp3.png

καλε μαρακι τι υπνους κανετε?

εμενα ξυπναει απο τις 6!!!!!!!!!και φρικαρω ακους βιργινια????//

τον παιρνω αγκαλια και του λεω"κοιτα εξω παιδι μου ειναι νυχτα ακομα"

καθομαστε λιγο και μετα απο κανα μισαωρο ξανακοιμαται για το πολυ μια ωρα οποτα απο τις 7,30 ειμαστε για τα καλα στο ποδι!!!!!!!!!!ετοιμος για δουλεια ειναι το παιδι μου!!!θα τον στειλω να βγαλει μεροκαματο να ξεκουραστει λιγο η μανουλα!!!!!!!!!χιχιχιχ!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Ευακι μου ξυπνησε στις 1 η μικρη και τωρα ξανακοιμηθηκε..

Κοριτσια να σας ρωτησω, ποιες πανες χρησιμοποιητε?

Εγω βαζω lιbero και babylino.

δοκιμασα και pampers αλλα δεν μου αρεσε η αισθηση υγρασιας που εχουν απεξω.

τα babylino τα εχω βρει καλυτερα μεχρι τωρα.

Πως πατε απο διαρροες λογω του οτι με τον θηλασμο εχουν πιο ρευστα κακα?

Ευακι μου ξυπνησε στις 1 η μικρη και τωρα ξανακοιμηθηκε..

Κοριτσια να σας ρωτησω, ποιες πανες χρησιμοποιητε?

Εγω βαζω lιbero και babylino.

δοκιμασα και pampers αλλα δεν μου αρεσε η αισθηση υγρασιας που εχουν απεξω.

τα babylino τα εχω βρει καλυτερα μεχρι τωρα.

Πως πατε απο διαρροες λογω του οτι με τον θηλασμο εχουν πιο ρευστα κακα?

Κοριτσακι εγω χρησιμοποιω μονο παμπερς, τις μπειμπιλινο νοιωθω οτι δεν αναπνεει το δερματακι του, και βγαζουμε σπινθουρακια οποτε τις φοραμε. Τις λιμπερο, οποτε εβαλα, ειχαμε διαρροες και γενικα δεν τις βολευτηκα.

Τρελες διαρροες με τα παμπερς δεν εχουμε, ακομη κ αν εχουμε κανει κακακια ημερων.

Βιργινακι σε καταλαβαινω, αληθεια. Ειναι στιγμες μ τον μπεμπη που δεν αντεχω, του λεω καμια φορα οτι θα παρω τον γιατρο να τον παρει πισω, μου εδωσε χαλασμενο μωρο:rolleyes:. Εννοειται πως μολις περασει η καταιγιδα το σκυλομετανοιωνω. Τι να κανουμε, εχουμε δυσκολα μωρακια. Και μενα προσφατα ανακαλυψε την τσιριδα και την χρησιμοποιει πολες φορες την ημερα. Θα νομιζουν οτι κακοποιω το παιδι :?. Να, τωρα εδω και μιαμιση ωρα δλδ, κοιμιζω τον μπεμπη, στο πενταλεπτο ξυπναει με κλαμματα, θηλαζει, τον περνει ο υπνος και μεχρι να τον ξαναβαλω κουνια ξυπναει...:? Εχουν σπασει τα νευρα μου. Εγω λεω να πατε τα ταξιδακια σας, εχει δικιο η Ευη. Επισης πιστευω οτι εισαι η πιο τελεια μανουλα που θα μπορουσε ναχει η κορουλα σου.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, τι κανετε; Εδω ειμαστε κι εμεις, συγγνωμη που χανομαι, αλλα δεν προλαβαινω, τωρα ομως τελος με τη δουλεια, τον παρατησα γιατι δεν πηγαινε αλλο, δεν μπορουσαμε να συνεννοηθουμε με τιποτα.. Ελπιζω μονο να βγει το επιδομα του οαεδ, γιατι νε ενα εισοδημα δεν παιζει.. Ο μικρος μου μια χαρα, πιο ηρεμος, μονο τα ουλα τον ενοχλουν πολυ και που και που η κοιλιτσα του.. Σημερα καθομαστε σπιτι και λιωνουμε και οι δυο, χαχα..

Μαρακι μου, πως εισαι; Η μικρουλα κουκλιτσα τι κανει; Με τις γουλιτσες πως τα παει, ρωτησες το γιατρο; Εσυ πως εισαι; Παντως κι εγω εχω παρατηρησει πως οσο πιο ηρεμη ειμαι εγω, τοσο πιο ηρεμος και ο μπεμπης.

Μπλουμπλου μου, ολα καλα με τη μικρη, ετσι; Τιποτα σοβαρο απο ο,τι καταλαβα, ε; Ο κουκλος ο γιος σου τι κανει;

Ευη μου, κι εμενα ο δικος μου ιδιο πρωινο ωραριο εχει ακριβως.. Νωρις νωρις να προλαβουμε τη μερα..:rolleyes::rolleyes:

Βιργινια!!!!!!!!!! Στα ειπα απο κει.. Ηρεμησε, κοριτσακι μου και θα ηρεμησει και η μικρη.. Θυμασαι κι εμενα πριν λιγες μερες που τσιριζε συνεχεια; Ε, φαση ηταν και περασε.. Ηρεμησα κι εγω και μαλλον παιζει ρολο..

Σας αγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!!:tongue:

IAL5p2.png

u83tp3.png

και εγω μαρια τα libero χρησιμοποιω και ειμαι ευχαριστημενη,και τα babylino θα ηθελα να δοκιμασω αλλα ηδη εχω αγορασει 3 πακετα απο το επομενο νουμερο Libero οταν ηταν σε προσφρα!!

τα pampers δεν μου αρεσουν καθολου!!!!!!!εχω τωρα ενα μικρο πακετο επειδη δεν βρηκα Libero και εχει κατουρηθει οχτακοσιες φορες!!!!!!γκρρρρ!

και ισχυει και αυτο που λες οτι δεν κραταει την υγρασια!!!!!!

επισης πολυ χαλια ειναι και απο τα lidl τα toujours!Τα πηρε η πεθερα μου για πιο φτηνα και τελικα δεν ηταν και τοσο πιο φτηνα!

ξερετε τι ηθελα να σας ρωτησω βρε κοριτσια οσες εχετε σλινγκ!

οταν τον βαζω με τους κρικους απο αριστερα,και θελω να τον εχω καθσιτο με τα ποδια εξω,το δεξι του ποδι δεν χωραει καλα κατω απο το υφασμα,δηλαδη δεν φτανει μεχρι πισω απο τα γονατα οπως λενε οι οδηγιες!φευγει λιγο επειδη ειναι το ανοιγμα!καταλαβε καμια τι εννοω??????τι κανω λαθος???????

φιλια και παλι!!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

ευακι κ γω το χω θεμα αυτο με το σλινγκ κ ολο τραβαω το υφασμα! κατι λαθος κανουμε!!!

εχω δοκιμασει 3 εταιριες βολευτηκα μονο τα babylino κ επισης ειναι τα μονα που δεν εχουν χημικα νομιζω το γραφει κ η συσκευασια!!

μινακι εχω ξεκολλ#θει στο γελιο να σαι καλα!! ακου χαλασμενο μωρο!!!!!! αχαχαχαχαχα!!!!!! ενα τετοιο εχω κ γω!!!!!!!!!!!!!!!!!!πως εισαι ???

κατερινακι κ μεις σε αγαπαμε!!!!!!!!!!!!!

ευακι κ γω το χω θεμα αυτο με το σλινγκ κ ολο τραβαω το υφασμα! κατι λαθος κανουμε!!!

εχω δοκιμασει 3 εταιριες βολευτηκα μονο τα babylino κ επισης ειναι τα μονα που δεν εχουν χημικα νομιζω το γραφει κ η συσκευασια!!

μινακι εχω ξεκολλ#θει στο γελιο να σαι καλα!! ακου χαλασμενο μωρο!!!!!! αχαχαχαχαχα!!!!!! ενα τετοιο εχω κ γω!!!!!!!!!!!!!!!!!!πως εισαι ???

κατερινακι κ μεις σε αγαπαμε!!!!!!!!!!!!!

Καλα ειμαι κοριτσακι, παρηγορω αντρα και πεθερα και τα υπολοιπα σε πμ γιατι υπαρχει κ το ματι του μπιγκ μπραδερ :rolleyes::rolleyes:

Μονο εγω τελικα βολευομαι παμπερς; Ειναι κ απο τα πιο ακριβα!

Εντιτ: η πεθερα μενει μαζι μας

wcBmp3.png

Καλησπερα!!!! Ξεκιναω με τα δικα μας... εχτες πηγε μονος του στους δικου του για καμμια ωρα. Εγω κουραστηκα πολυ με τα ρουχα πανω κατω, παπουτσια κ.α. 9 ωρες στο τρεξιμο. Ευτυχως ο μπεμπακος μου ηταν πολυ καλο παιδακι. Αν και λιγο υποτονικο, απο τις πολλες φορες που εκανε κακακια του. 6 παρακαλω....!!!! Εβγαλε οσα δεν ειχε βγαλει το σκ(μονο 1 φορα). Εχτες εφαγε στις 10 και κοιμηθηκε μετα απο λιγο και ξυπνησε στις 7 και μετα στις 10.30. Σημερα εως τωρα τα εχει κανει 2 φορες. Τωρα κοιμαται μαζι με τον μπαμπα του!!!! Εγω εχω δοκιμασει και τα 3. Ειμαι πολυ ευχαριστημενη με τα libero. Τα babylino για μενα χαλια...ολο διαρροες ειχαμε. Να καταλαβετε τον αλλαζω, τον ντυνω, παω να τον θηλασω και κανει κακα του και καπακι παω να τον αλλαξω και ειχαν φυγει απο παντου και ολα χαλια!!!! Τα pampers καλα ηταν, αλλα κατι δε μ'αρεσε...η υγρασια, το εσωτερικο πρασινο χρωμα...εχω κατι κουπονια βεβαια και λεω να δοκιμασω τα dry max.

Mινουλα μου, χαιρομαι που σε ακουω καλυτερα. Παντως τωρα με το νεο μελος ηρθε και εδεσε το γλυκο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:! Και τι να πεις...

Μαρακι μου, και του μπεμπη ρευστα-πολυ ρευστα!!!!!

Βιργινια μου, σε εχει πεθανει η μκρη... υπομονη. Δινε την και σε κανεναν αλλο-οσο ειναι εφικτο, γιατι οταν θα πας για δουλεια θα κλαιει απαρηγορητα. Παντως και εγω λεω να πας το ταξιδακι σου να αλλαξεις και παραστασεις, να χαλαρωσεις-οσο γινεται. Και μην λες βλακειες-ποτε δεν ειμαστε ετοιμες για μαναδες!!!!!!!! Εδω γινονται αλλες και αλλες-μην ανοιξω το στομα μου....!!!

Ευη μου, το μπεμπη τον παιρνω στο μαγαζι και τον θηλαζω σε ενα δωματιακι που εχουμε και εκει τον αλλαζω κιολας. Καθ'ολη την διαρκεια τον εχουμε μεσα στο καροτσι του και αργοτερα στο παρκο του. Θα τα καταφερεις!

Κατερινακι, καλυτερα που εφυγες αφου δεν εβγαζες ακρη. Με το καλο να ερθει και το επιδομα!!!! Φιλακια στον κουκλο σου!!!!

Μπλουμπλου μου, πολυ χαρηκα που δεν ηταν τιποτα σοβαρο η τρυπουλα της μικρης! Παντως οσον αφορα τις πεθερες, οσο καλες και να ειναι, ενα θεματακι μας το δημιουργουν!!!! Μακρια και αγαπημενοι!!!!!!!!!!!

Αλεξανδρουλης καλως μας ηρθες!!!! Να σου ζησουν τα αντρακια σου!!!!!!

Πω πω κοριτσια εχω δουλειες και βαριεμαι... εχω βγαλει ρυχα για πλυσιμο, εχω σιδερο και ας μην σκεφτω την γενικη του σπιτιου, γιατι θα παθω κριση!!! Και πλησιαζει και η γιορτη μου... να δεχτω, να μη δεχτω... εχω 2 χρονια να κανω γιορτη ανοιχτη (λογω αποβολης και μετα λογω εγκυμοσυνης) και τα οικονομικα χαλια... τελευταιος μηνας που παιρνω ταμειο ανεργιας. Και η δουλεια παει και δε παει αυτους τους μηνες. Ο αντρας μου ειναι ολο ουφ και ουφ. Μονο το μπεμπακι μας, μας δινει ουσιαστικη χαρα. Τα ειπα και εγω... μη σας σκοτιζω με τα δικα μας...!!!

Σας φιλω, παω να δω τον μπεμπακο μου!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...