Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Μαρακι μου δεν νομίζω για παλινδρομηση, συνήθως αυτο φαίνεται απο τις αρχές...μήπως καμια ιωσουλα κ την πείραξε στο στομαχακι; Δοκίμασε κ τα συχνότερα κ μικρότερα γεύματα που είπε κ η γιατρός.

Απο ότι ακούω απο τους γύρω μου όταν κλείσουν τον 5ο ξεκινάνε σιγά σιγά και φτάνουν μέχρι κ τον 7ο για να πεις ότι τρώνε κανονικά κρεμες. Τώρα θα αρχίσουμε το απόγευμα με μια δυο κουταλιες για να συνηθίζει κ θα συμπληρωνουμε με γαλα εννοείται. Επίσης επειδή είναι πολυ φαγανος μου είπε η γιατρός ότι καλο είναι να ξεκινήσει σιγά σιγά για να χορταινει περισσότερο.

Την εμπιστεύομαι γιατί το είχε το παιδι απο τότε που ήταν στη μονάδα κ ξέρει όλο το ιστορικό κ μου έκανε εντύπωση που προχωρά τόσο γρήγορα γιατί είναι πολυ συντηρητική. Απλά την αποστειρωση τη φοβάμαι. Βέβαια έψαξα στο Internet κ οι Αμερικάνοι θεωρούν ότι η αποστειρωση είναι περιττή εξαρχής κ ότι έχει μείνει ο μύθος απο το 17ο κ 18ο αιώνα που τα συστηματα ύδρευσης ήταν χάλια κ το νερο μολυσμένο. Επίσης δίπλα διάβασα ότι κάποιοι γιατροί κόβουν στις 40 μερες. Άλλοι στο χρόνο! Αλλα αφού βάζει τα πάντα στο στόμα...

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!! ειμαι στη μαμα μου και μπηκα λιγο στα γρηγορα....ειμαστε μια χαρα!

Χρονια πολλα Μαρακι μας!!!!!!!!!!!!!!! Ευχομαι ολη η ζωη σου να ειναι γεματη απο ευτυχισμενες στιγμες!!!!!!!!

Μινουλα μου κουραγιο. Δυσκολες στιγμες...

Βιργινια μου, καλα τα λες! Θεληση να υπαρχει... αλλα ειχα ακουσει οτι ειναι επικινδυνο.

Λιζακι, κρεμουλα απο τωρα, ε? Μια χαρα....!!!!

Εvi μου, πως ειναι το παιδι? Τρωει τωρα?

Σας φιλω γλυκα!!!!!!! Παω να ετοιμαστω... εχουμε παλι βαπτιση!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Καλησπέρα μανουλες πως είστε?μαρακι η μικρή σου?

Αγγελικουλα ευτυχώς σήμερα είμαστε μια χαρα,τρώμε κανονικά,παίζουμε και κοιμόμαστε,ότι κάναμε τις καλές μέρες δηλαδή!μακάρι να ηταν μια φάση γιατί δεν είναι καθόλου ευχάριστο να μην τρώει!

Οι υπόλοιπες μανουλες τι κάνουν?

Εμείς περιμένουμε κάτι φίλους να δούνε τον μικρό,μόνο που κοιμάται τώρα χιχι!θα ξυπνήσει φαντάζομαι,πριν που ήθελα να κοιμηθεί για να κοιμηθώ και εγω λίγο δεν κοιμόταν,δεν με σκέφτεται κοθολου αυτο το παιδί χαχαχα!

Φιλακια μπορεί να μπω για καληνύχτα!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Μαρακαι τώρα ξαναδιαβασα το μήνυμα σου,είπες ότι βγάζει σαν τηγάνι,άρα το βγάζει ωρες μετα το φαγητό έτσι?και εμένα το κάνει καμία φορά και απο ότι είχα διαβάσει δίπλα είναι αχωνευτο γαλατακι και είναι φυσιολογικό!

Αλλα αν το κάνει συχνά θα σου πει η γιατρός σου,΄΄παντως τα μικρά και συχνά γεύματα είναι ότι καλύτερο ακόμα και για τους μεγάλους,αλλα δεν μπορώ να καταλάβω στο παιδι πως θα το κανείς?θα την κόβεις?και αν πειναει και αλλο?τι σου είπε η γιατρός?

Φιλια

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

αχ απο χθες το βραδυ προβληματιζομαι!

να σας τα πω να μου ειτε τη γνωμη σας,

λοιπον εργαζομαι στην εταιρεια του πεθερου μου(εχει και συνεταιρους)

ο αντρας μου ειναι μηχανικος στην εταιρεια και εγω λογιστρια.εχω και μια συναδελφο η οποια εχει και αυτη ενα μπεμπουλη δυο μηνες μεγαλυτερο(ναι ημασταν μαζι εγκυες και δουλευαμε)

τωρα γυρισε στν δουλεια και το μωρο το κρατουσε η μανα της(τον θηλασε για 4 μηνες του δινε και συμπληρωμα και οταν γυρισε στη δουλεια το κοψε με χαπι)

εγω ειχα σκοπο να παρω και το εξαμηνο του οαεδ και να γυρισω μετα

ελα ομως που εχθες μαθαμε οτι η μαμα της επεσε απο τη σκαλα και χτυπησε σοβαρα τη λεκανη και εκανα θρυψαλα το χερι της....

σιγουρα τωρα δεν θα μπορει να της το κρατησει καποιος το παιδι,και ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα μου πει να γυρισω στη δουλεια.

και να μη μου πει δεν θα φανω εγωιστρια αν δεν γυρισω?ειναι και δικη μας δουλεια βρε παιδι μου

το θεμα μου ειναι οτι δεν θελω να αφησω το παιδι στις γιαγιαδες απο τωρα πρωτον γιατι θηλαζω και δεν θελω να μπω παλι στη διαδικασια των αντλησεων και δευτερον δεν θελω να τον αφησω απο τοσο μικρο στις γιαγιαδες και να χασω ολα τα ωραια της ηλικιας(τι δηλαδη θα μου λενε οι γιαγιαδες ποτε μιλησε,ποτε μπουσουλησε και ποτε περπατησε?)

ε και λοιπον σκεφτομαι το ενδεχομενο να τον παρω μαζι μου,να εχω εκει διπλα μου το relax να παρω και ενα παρκοκρεβατο να εχω και το σλινγκ

ειμαι εγωιστρια βρε κοριτσια οτι δεν θα εχει τις ανεσεις του?

και τη φρουτοκρεμα καλα θα τη δινω?το φαγητο ομως?τι ωρα πρεπει να τρωνε?μηπως αν πηγαινω λιγες ωρες προλαβαινω να του μαγειρευω σπιτι?

αφηστε να σκασω ειμαι!

πειτε μου ητ γνωμη σας!!!!!!!!!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Καλε τυρακι ήθελα να γράψω

χαχαχα:D:D:D

Αν και καθηστερημένα.... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΑΚΙ! ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστω Κατερινακι!!!!

Καλημερα κοπελουδες!!!

πως ειστε? εμεις μια χαρουλα, το σαββατο ηρθαν τα πεθερικα μου εκατσαν μεχρι χτες το μεσημερι.

Χτες η μπεμπουλα ηταν πολυ καλη και ησυχη.

Τωρα σκεφτομαι για το Σαββατο που ηταν πολυ γκρινιαρα, ή οτι εφταιγα εγω που ειχα χαλια ψυχολογια το σαββατο το πρωι και την επηρρεασα ή αναστατωθηκε απο τους παπουδες που την ειχαν ολο αγκαλια και την τρομαξαν γιατι εχει μαθει σε πιο ησυχια..

Λοιπον Ευακι, να σου πω οτι ο μικρος μου αδελφος 2 χρονια μεγαλωσε στο χωρο που δουλευε η μαμα μου.

Αν εχεις αυτην την δυνατοτητα εγω θα σου ελεγα να το παρεις μαζι το μωρο. ειναι κριμα να μην το μεγαλωσεις εσυ, ειναι πολυ μικρουλης μωρε... ακομα....

Απο την αλλη μπραβο σου που σκεφτεσαι και την αλλη κοπελα..

Οσο για το φαγητο καλα η φρουτοκρεμα ειναι πολυ ευκολο να την ετοιμασεις, τριβεις τα φρουτακια και ετοιμο, για το φαγητο τωρα θα το ετοιμαζεις απο το βραδυ και θα το ζεσταινεις στην δουλεια.. δεν εχετε κουζινακι εκει?

Καλημερα!!!! Μολις απεκτησα πολλα νευρα.... και ο λογος ο αντρας μου! Ο οποιος κανονισε να παει στη μαμα του να φερει καποια πραγματα το απογευμα κ θελει να παρει κ το παιδι για 1-2 ωρες. Και του λεω δε θελω να βγει το παιδι με αυτο το κρυο και τη βροχη κ δε το καταλαβαινει... τι να κανω???? Εγω σημερα φτιαχνω ντουλαπες κ δεν θελω να βγω εκτος σπιτιου γιατι εχω δουλειες. Και μου λεει θα το παω μονος μου και λεω οχι και τσαντιζετε. Τα νευρα μου.... ειμαι πολυ παραλογη???????

Μαρακι μου, μακαρι και εμενα να μενανε μακρια και γονεις και πεθερικα!!!!!!! Και μια στις τοσες να ερχοντουσαν να βλεπουν τον μικρο. Δε θα με χαλαγε καθολου...

Ευακι μου, απο τις πρωτες μερες που γεννηθηκε ο μικρος μου τον παιρνω μαζι στη δουλεια και ετσι θα συνεχισω. Και το φαγακι και η φρουτοκρεμα ειναι ευκολα να τα εχεις μαζι. Τα φρουτα στο μουλτι και ειναι ετοιμα και το φαγητακι στο ειδικο ταπερακι με το καυτο νερακι απο κατω που το διατηρει ζεστο. Εχω δει εγω μαμαδες που το εχουν ετσι. Αν μπορεις παρε το παιδι σου μαζι και οταν με το καλο επιστρεψει η συναδελφος σου συνεχιζεις την αδεια σου. Εγω ετσι θα εκανα...

Φιλακια!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Καλημέρα μανουλιτσες, κοιμάται ο μπεμπης κ είπα να μπω λίγο.

Εύη μου, μην το σκέφτεσαι, αφου μπορείς να τον έχεις μαζί σου καντο! Κρίμα είναι να σταματήσεις τους θηλασμους κ όσο για τις κρεμες, όπως τα λεει η Αγγελική!

Αγγελική μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα, ούτε εγω τον πολυβγαζω με χάλια καιρο, ευτυχώς ο άντρας μου είναι ακόμα χειρότερος. Πάντως μη φοβάσαι ότι θα αρρωστησει απο το κρύο, απο τα μικρόβια αρρωσταινουν, αλλα απο την άλλη μπορει να του κακοφανει.

Τελικά θα συνεχίσω την αποστειρωση στα μπιμπερο για κανα μήνα ακόμα, αν κ η γιατρός το θεωρεί περιττό. Κ το νερο θα συνεχίσω να το βραζω αρκετό καιρο ακόμα σιγά δεν είναι κόπος.

Βέβαια όταν αρχίσει τη φρουτοκρεμα τέρμα η αποστειρωση.

Βρε κορίτσια πως γινεται η φρουτοκρεμα ξέρετε; Μου είπε 3 πρώτες μερες μήλο, μετα κ αχλαδι, μετα απο 3 μερες μπανάνα κ μετα απο 3 μερες χυμό πορτοκαλι. Αλλα ειδικά το μήλο που θα το αλεσω; Μπλεντερ, μιξερακι, τρίφτη; Κ βάζω κ νερο μαζί για να μαλακωσει, το βραζω στον ατμό; Η λίγο γαλα για πιο νοστιμιά; Οι δευτερομανουλες τι λένε;

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοριτσια για τη θετικη ενεργεια!

αχ για πες αγγελικη εσυ που τον εχεις στη δουλεια,τι κανετε?

πως τα περνατε?πυο θηλαζετε?

οσο για το θεμα σου με τον συζυγο εγω δεν αφηνω πουθενα να παει το παιδι χωρις εμενα,εχω αγχος!!!!!!παντως απο το κρυο δε νομιζω να εχεις προβλημα ντυστον καλα!με τα ποδια θα τον παει?

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Ένα ένα τα θυμάμαι. Σήμερα έχουμε επέτειο, δυο χρονια παντρεμένοι!

Να ζησετε κοπελα μου ευτυχισμενοι και γεροι και να χαιρεστε το παιδακι σας!!!!!!! και γρηγορα και μια κορη!

Μαρακι μου, μακαρι και εμενα να μενανε μακρια και γονεις και πεθερικα!!!!!!! Και μια στις τοσες να ερχοντουσαν να βλεπουν τον μικρο. Δε θα με χαλαγε καθολου...

Αγγελικουλα μου, τελικα ειναι καλυτερα να ειναι μακρια γιατι κακα τα ψεματα το χαλανε το παιδι και θα το δουμε αυτο οταν θα μεγαλωσουν τα μωρα μας..

Εμενα τις ελεγε προχθες οτι αντε μπεμπουλα να μεγαλωσεις να βαφουμε και τα νυχακια μας!!!:shock::shock:

εγω εμεινα παγωτο, της απαντησα -ποτε θα τα βαφει?

-σε λιγο καιρο μου λεει...

- ναι της λεω οταν θα γινει 15!!

Καλα τρελαθηκα, αυτα θα κανει στο παιδι μου?

Της απαντησα πως θα περασει εξετασεις πρωτα..

Δεν εχω παραπονα μαζι της, ειναι καλη και με αγαπαει απλα εχει απο οτι εχω καταλαβει απλα νοοτροπια στο θεμα μωρο..

Αλλα θα στρωσει.. που θα παει αλλιως θα το βλεπει το μωρο μονο μαζι μου...;);)

δεν εσκασα εγω για να το κανω για να μου το κανουν οι παπουδες οτι θελουν...

Πνατως κοριτσια μην ανησηχητε για το κρυο μονο απο μικροβια αρρωσταινουν τα μωρα οχι απο κρυο.

Εγω δεν την ντυνω βαρια..

πειναει το πλασμα, φευγω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...