Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Γεια σας!!!! Ο μικρος κοιμαται εδω και καμμια ωρα και ο μεγαλος βλεπει μπαλα!!!! Σημερα ο μπεμπακος μου ηταν πολυ καλο παιδακι!!!! Με το μπιμπερο δε το ξαναπροσπαθησα, γιατι ειπαμε να κατεβουμε οικογενειακως και να θηλασω τον μικρο οταν χρειαστει... παντως σημερα ξαναχρησιμοποιησε δαχτυλο για πιπιλισμα! Και χαρηκα...!!!! Που εφτασα...να χαιρομαι οταν βαζει το δαχτυλο στο στομα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:! Διαβασα οτι υπαρχουν πολλες ανησυχιες για τη διαρκεια του θηλασμου. Γιατι τοσος πανικος? Σημαντικο ειναι οτι θηλαζουμε τα μωρακια μας. Τωρα οσο παει στην καθεμια. Στοχος για μενα ειναι το εξαμηνο και βλεπουμε μετα. Αλλα δε θα τρελλαθω κιολας αν σταματησει νωριτερα. Μου αρεσει και εμενα να θηλαζω το παληκαρακι μου, αλλα αισθανομαι τυχερη που τα εχω καταφερει σε σχεση με αλλες που δεν ειχαν αυτη την ευχαριστηση. Περιοδος δε μου εχει ερθει, παρολο που το ειχε σιγουρακι ο γυναικολογος. Να ρωτησω? Ποναγατε πολυ? Ειχατε πολλες μερες αιμα?

Μαρια μου καλως μας ηρθες!!!!!!!!!!! Να χαιρεσαι το μπεμπακι σου και θα χαρουμε πολυ να σε εχουμε στην παρεα μας!!!!

Μπλουμπλου μου, ποτε θα πατε για υπερηχο? Με ανησυχησες λιγακι με αυτη την τρυπουλα. Ευχομαι να μην ειναι τιποτα ανησυχητικο. Με τις γουλιες πως τα παει? Ευχαριστουμε για την ενημερωση για τις τροφες. Απ'οτι βλεπω καθε γιατρος λεει τα δικα του...! Εγω δεν τον εχω συζητησει ακομα αναλυτικα, εχουμε ακομα καιρο...

Εμενα παντως αυτο που με ανησυχει ειναι τοι εαν τωρα δε παιρνει μπιμπερο, αν κοπει ή ελλατωθει το γαλα μου και χρειαστει να δωσω ξενο, πως θα το πιει?????? Και επισης το κουταλι θα το θελει ή θα μου βγαλει την ψυχη????????

Εvi μου, καποια στιγμη θα πεινασει...δε γινεται να μην πειναει. Ο δικος μου κατα την διαρκεια της ημερας χαζευει πολυ-κανει χαμογελακια με τη θηλη στο στομα κ.α και επισης οταν ειναι στο στηθος 9 στις 10 θα κανει τα κακακια του και θα εχει και αυξημενη παραγωγη αεριων και οταν συμβαινει αυτο σταματαει να τρωει. Γιαυτοκαι εγω τον ξαναβαζω...αλλα τους καλυτερους θηλασμους τους κανουμε το βραδυ!!!!

Φλωρουλα, μαλλον τα τσακισαν τα εμβολιακια τα παιδακια μας αυτο το μηνα!!!! Ευχομαι να ειναι καλυτερα η Βικτωρια!

Οζαλινα μου, καλη αρχη στη δουλεια σου!!!!!!!!!!!! Απ'οτι καταλαβες μας εβαλες ολες στη πριζα και θα κανει χρυσες πωλησεις το κουακερ!!!!!!

Τιτινα μου-πρωτομανουλα του φορουμ μας!!!!!!!!!!!! Πολυ χαρηκα που εμαθα νεακια σας!!!!!

Βιργινια μου, περασα πριν λιγο καιρο την κριση σου και διαπιστωσα οτι το να αγχωνομαι ειναι χειροτερο! Οτι ειναι να γινει θα γινει... και λες οτι θες να θηλασεις 2 χρονια, και αν μεινεις εγκυος ξανα νωριτερα???? Τι θα κανεις???? Δε κανει να θηλαζεις παραλληλα, γιατι κανει συσπασεις η μητρα. Αρα μην τρελλαινεσαι, ε?

Μαρακι μου, ζηλευω την κορουλα σου!!!!! Φτουφτου τι καλο παιδακι!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακιααααααααα!!!!!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια..

πως ειστε? εγω καλα, εχει ενα σκατοκαιρο και μου εχουν σπασει τα νευρα:mad::x

δεν εχω και πολυ κεφι...

Αγγελικουλα μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια... ειναι καλο παιδακι δεν εχω παραπονο..

Βιργινια και εγω την ιδια περιεγεια εχω, να δω τι θα μας πουν...

λοιπον σας αφηνω να παιξω λιγο με την κορη μου..

Α! να χαιρομαι σημερα τα 30 μου χρονια!!

Καλημέρα κορίτσια!

ΜΑΡΙΑ χρόνια σου πολλά να τα εκατοστησεις και να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

Αχ και εμείς έχουμε παλιοκαιρο εδώ στην Άρτα αλλα μου αρέσει!Χίχι!

Σας αφήνω γιατί γκρινιάζουμε!φιλακια

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Μπηκα τρεχοντας για τα χρονια σου πολλα μαρακι μου να εισαι παντα ευτυχισμενη να χαιρεσαι την κορουλα σου κ να περνατε καθε μερα ομορφες στιγμες μαζι της !!!!!!!!!!

δεν προλαβαινω να σχολιασω ! περιμενω κοσμο φιλοξενω οπως σας ειπα μεχρι την τριτη οποτε τρεχω τρεχω !!! χαχαχαχ!!! φιλακια σε ολες !!!

αγγελικουλαααααα!!! αν μεινω εγκυος κ ολα πηγαινουν καλα μπορω ανετα να θηλαζω !! αλλωστε μεχρι τοτε οι θηλασμοι δεν θα ειναι δυωροι !! χιχιχιχι!!! για ολα υπαρχει λυση αρκει να υπαρχει θεληση ::: φιλακιαααααα !!!

Καλημέραααααα

Κι εγώ στα γρήγορα να ευχηθώ στο Μαράκι μας,

να τα χιλιασεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη και περιτριγυρισμένη πάντα από ανθρώπους που σ΄αγαπουν!

Να το γιορτασετε σήμερα με πολλές αγκαλιτσες, φιλακια κι αγαπιτσες ;) δεν γίνεσαι κάθε μέρα 30!!!!!

Εμείς είμαστε καλά! Τώρα γυρίσαμε από ψώνια και καφέ, ήταν αστέρι η κόρη μου! Δως της βόλτα και πάρε της την ψυχή που λένε!!!

Πάω να την ξαπλωσω τώρα γιατί κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου και να μαγειρεψω.

Καλό Σκ σε ολες :)

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας..

Μινακι μου πως εισαι? ολα καλα?

βρε κοριτσια ολη μερα σημερα πολυ γκρινια η κορη μου τι να κανω...?

και βγαζει και γουλιες, απο την Τριτη που καναμε το εμβολιο.

Τι να κανω???

Καλημερούδια, δεν έχω διαβάσει τίποτε, μόνο ότι το Μαράκι έχει γενέθλια.

Να τα κατοστήσεις και να χαίρεσαι το ζουζουνάκι σου κια τον αντρουλη σου, να είσαι πάντα υγιείς και χαρούμενη. όταν βρω χρονο θα ξαναμπώ. Φιλάκια

dYU4p3.png

καλημερα κοριτσια!πως ειστε?

μαρακι γιατι το συνδεεις με το εμβολιο?

μηπως την παραταισες και βγαζει γουλιτσες?αν την ποναει το στομαχακι της γιαυτο θα ειχε γκρινια!

αν συνεχισει ρωτα τον παιδιατρο φυσικα!

φιλακια στα μπεμπακια!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω κοριτσακια για το ενδιαφερον.

Εγω καλα ειμαι (σχετικο ειναι αυτο) ο αντρας μου και η πεθερα μου ειναι ΧΑΛΙΑ. Δεν ξερω τι να πω ή τι να κανω για να νοιωσουν καλυτερα. ΚΑνω τον καραγκιοζακο, αλλαζω κουβεντα να ξεχνιουνται...

Την Παρασκευη ειχαμε παιδιατρο, ο μπεμπης πηρε εναν ποντο μονο (65 τωρα) και φτασαμε τα 7.200!! Στερεα τροφη μας ειπε μετα τον 6ο μηνα, θα δουμε, θα μας οδηγησει και το μπεμπε.

Αποσο ξερω, μπορεις νασαι εγκυος και να θηλαζεις, δεν θυμαμαι ποια κοπελα τοχε απορια. Μπορειτε να διαβασετε σχετικα θεματα διπλα.

Δεν θυμαμαι τι αλλο γραψατε, ελπιζω να ειστε ολες καλα.

wcBmp3.png

Καλημέρα κ χρονια πολλα Μαρακι!

Τι έπαθε η μπεμπουλα; Την πείραξε το εμβολιο;

Εμάς ήρθε η παιδιατρος προχτές, κάναμε εμβόλιο ευτυχώς δεν τον πείραξε. Μας είπε την άλλη βδομάδα που κλείνει τον 5ο να αρχίσουμε κρεμουλα το απόγευμα, βανιλια με ρυζαλευρο κ όταν μάθει να την τρώει θα αρχίσουμε φρουτοκρεμα κ γύρω στον 7ο σούπες. Επίσης μου είπε να κόψω την αποστειρωση αλλα δεν είναι νωρίς; Φοβάμαι λιγο

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Καλημέρα κ χρονια πολλα Μαρακι!

Τι έπαθε η μπεμπουλα; Την πείραξε το εμβολιο;

Εμάς ήρθε η παιδιατρος προχτές, κάναμε εμβόλιο προχτές ευτυχώς δεν τον πείραξε. Μας είπε την άλλη βδομάδα που κλείνει τον 5ο να αρχίσουμε κρεμουλα το απόγευμα, βανιλια με ρυζαλευρο κ όταν μάθει να την τρώει θα αρχίσουμε φρουτοκρεμα κ γύρω στον 7ο σούπες. Επίσης μου είπε να κόψω την αποστειρωση αλλα δεν είναι νωρίς; Φοβάμαι λιγο

Καλημερα Λιζα. Εμενα για την αποστειρωση μου ειπε οτι απτη στιγμη που βαζει χερακια στο στομα, δεν μπορουμε να εχουμε αποστειρωση 100%, αλλα τα μπουκαλια και οτι ερχεται σε επαφη με το γαλα το αποστειρωνουμε τουλαχιστον μεχρι 6 μηνων. Δλδ μεχρι να αρχισουνε τις στερεες. Βεβαια καθε γιατρος ακολουθει και λιγο διαφορετικη διαδρομη. Εγω βανιλια δεν θελω να δωσω, αλλα ειναι νωρις ακομη για μενα, και δεν το εχω ψαξει καθολου. Θα διαβασω και διπλα.

wcBmp3.png

Γεια σου Μινουλα μου, πως είσαι;;

Εμείς θα ξεκινήσουμε την άλλη βδομάδα κρεμουλα, κ τα σκεύη δεν αποστειρωνονται απο ότι ξέρω. Λέω όμως να συνεχίσω τα μπιμπερο μέχρι να κλείσει τον 6ο. Επίσης μου είπε κ το νερο να μην το αποστειρωνω πλέον απλά να το ζεσταινω. Κ όταν αρχίσω να του δίνω με την κρέμα να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Αλλα λέω για ένα μήνα ακόμα να συνεχίσω την αποστειρωση όπου μπορω

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

καλημερα και απο μας!

βρεχει πολυ στην Καλαματα, τωρα εβγαζε λιγο ηλιο..

σημερα η μπεμπουλα μου ειναι πολυ καλυτερα, κοιμηθηκε το βραδυ αφου θηλασαμε ξαπλωμενες και επεσε ξερο..:tongue::tongue:

Λιζακι ευχαριστω για τις ευχες, να σου πω γιατι ξεκινατε απο τωρα στερεες?

μαρακι γιατι το συνδεεις με το εμβολιο?

μηπως την παραταισες και βγαζει γουλιτσες?αν την ποναει το στομαχακι της γιαυτο θα ειχε γκρινια!

αν συνεχισει ρωτα τον παιδιατρο φυσικα!

Ευακι μου δεν το συνδεω απαραιτητα με το εμβολιο, απλα απο εκεινη την μερα μου βγαζει γουλιες, πηρα την παιδιατρο και μου ειπε να την αφηνω λιγοτερο στο στηθος και πιο πολλες φορες..

Μου εχουν μπει κατι ιδεες για παλλινδρομηση αλλα δεν το πολυ σκεφτομαι γιατι θα ειμαι υποχονδρια.. αν συνεχισει και αυριο θα παρω την γιατρο μας.

Καλημερούδια, δεν έχω διαβάσει τίποτε, μόνο ότι το Μαράκι έχει γενέθλια.

Να τα κατοστήσεις και να χαίρεσαι το ζουζουνάκι σου κια τον αντρουλη σου, να είσαι πάντα υγιείς και χαρούμενη. όταν βρω χρονο θα ξαναμπώ. Φιλάκια

ευχαριστω πολυ Μπλουμπλουδακι μου!

τι να εχει το παιδι μου αραγε? βγαζει γουλιτσες που εχουν σαν τυρακι να το πω..

Σας ευχαριστω κοριτσακια για το ενδιαφερον.

Εγω καλα ειμαι (σχετικο ειναι αυτο) ο αντρας μου και η πεθερα μου ειναι ΧΑΛΙΑ. Δεν ξερω τι να πω ή τι να κανω για να νοιωσουν καλυτερα. ΚΑνω τον καραγκιοζακο, αλλαζω κουβεντα να ξεχνιουνται...

Την Παρασκευη ειχαμε παιδιατρο, ο μπεμπης πηρε εναν ποντο μονο (65 τωρα) και φτασαμε τα 7.200!! Στερεα τροφη μας ειπε μετα τον 6ο μηνα, θα δουμε, θα μας οδηγησει και το μπεμπε.

Αποσο ξερω, μπορεις νασαι εγκυος και να θηλαζεις, δεν θυμαμαι ποια κοπελα τοχε απορια. Μπορειτε να διαβασετε σχετικα θεματα διπλα.

Δεν θυμαμαι τι αλλο γραψατε, ελπιζω να ειστε ολες καλα.

αχ Μινακι μου πολυ δυσκολος ο πρωτος καιρος...

κουραγιο σε ολους σας..

Η πεθερα σου δεν παρηγορειται καθολου με τον μπεμπη σας?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...