Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

ευακι μου θα πεινασει ο μικροσ και θα φαει δεν εχει επιλογη;)

Ευακι αυτο που λεει η Μπλουμπλου, δεν εχει επιλογη..

και εμενα καμια φορα την βαζω και δεν θελει αλλα την αφηνω λιγακι και ξαναπροσπαθω και τρωει.

Επισης την παιρνω αγκαλια σε θεση θηλασμου και της βαζω πιπιλα και μετα απο λιγο της την βγαζω και δινω στηθος, το παιρνει αμεσως...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κι απο μενα.σας διαβαζω αλλα δεν υπαρχει χρονος για να γραψω.τωρα πηραν οι γονεις μου την μεγαλη βολτα και η μικρη κοιμαται,οποτε εχω λιγο χρονο!!!!!!!

ειμαστε καλα,μεγαλωνουμε και τρελαινουμε τη μαμα κ τον μπαμπα!!!!!εμεις ξεκινησαμε κρεμουλα προχτες και απο οτι φαινεται μας αρεσει.τον προηγουμενο μηνα ειμασταν 6900 κ 68 εκ.πολυ καλα αν σκεφτειτε οτι γεννηθηκαμε 2300!!!!!

μην αγχωνεστε για την περιοδο και το γαλα.εμενα στη μεγαλη μου ηρθε περιοδος στον 4ο μηνα και συνεχισα κανονικα το θηλασμο!!!

Μινακι συλληπητηρια για τον πεθερο σου.να ζησετε να τον θυμαστε.

κοριτσια να χαιρεστε ολες τα παιδακια σας και να απολαμβανετε την καθε στιγμη!!

δεν ξερω ποτε θα ξαναμπορεσω να γραψω.πολλα φιλια σε ολες τις μανουλες και τα κουκλακια σας

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

μαρακι το απογευμα θα δινουμε γαλατακι !!! παω να διαβασω το ποστ του παπαβεντση !!!

και οκ ουτε κ γω θελω να δωσω κρεμες εμποριου αρα ειναι εφικτο να ξεκινησουμε απευθειας με φρουτο ??????

κ η απαντηση του παπαβεντση για το θηλασμο, ειναι οτι δεν επηρεαζει πουθενα η περιοδος οποτε οοοοοολα καλααααααααααααα

Τιτινακι μας εχεις λειψει... εισαι η πρωτη μανουλα του καφε μας!!!!!!!!!!!

μια χαρουλα η μικρη σου!!!

μαρακι το απογευμα θα δινουμε γαλατακι !!! παω να διαβασω το ποστ του παπαβεντση !!!

και οκ ουτε κ γω θελω να δωσω κρεμες εμποριου αρα ειναι εφικτο να ξεκινησουμε απευθειας με φρουτο ??????

κ η απαντηση του παπαβεντση για το θηλασμο, ειναι οτι δεν επηρεαζει πουθενα η περιοδος οποτε οοοοοολα καλααααααααααααα

και εγω αυτο αναρωτιεμαι απο την αρχη φρουτο?

Βεβαια τωρα που το σκεφτομαι μια φιλη μου που ηταν πολυ καλο το βαρος της μικρη της ξεκινησε κατευθειαν με μπανανα..

Με ρωτησε πιο πριν γιατι δεν θελω τις στερεες, τις θελω αλλα φοβαμαι μην κανω κατι λαθος και χασουμε τον θηλασμο..

αφου να σκεφτεις και τωρα που εχει το στηθος μου μαλακωσει πολυ και φαινεται αδειο, (ασχετα που οταν το παταω πεταγεται απεναντι:rolleyes:) δινω συνεχεια στην μικρη οταν ειναι ξυπνια γαιτι φοβαμαι την παραγωγη..

θα τον διαβασω και εγω τον παπαβεντση γιατι και απο εκει στο φορουμ μπερδευομαι, ασε που μερικες μου την δινουν πολυ!:mad:

Διαφημίσεις

εχουμε πολυ διαβασμα μου φαινεται αυτες τις μερες!

βρε κοριτσια δεν εχω καταλαβει κατι, οκ να μην δωσουμε ετοιμες κρεμες,ειμαι υπερ αλλα το πρωι θα τρωει φρουτα το μεσημερι λαχανικα & κρεας, το απογευμα τι?

Το απόγευμα μπορείς να δίνεις γιαουρτάκι μετά τον 8ο ;)

ούτως ή άλλως το τρίτο γεύμα αργεί λίγο να μπει, μέχρι να εγκατασταθούν τα 2 πρώτα...έχεις χρόνο. Επίσης μπορείς να ξαναδίνεις χορτόσουπα, δεν κάνει κακό.

καλημερα κι απο μενα.σας διαβαζω αλλα δεν υπαρχει χρονος για να γραψω.τωρα πηραν οι γονεις μου την μεγαλη βολτα και η μικρη κοιμαται,οποτε εχω λιγο χρονο!!!!!!!

ειμαστε καλα,μεγαλωνουμε και τρελαινουμε τη μαμα κ τον μπαμπα!!!!!εμεις ξεκινησαμε κρεμουλα προχτες και απο οτι φαινεται μας αρεσει.τον προηγουμενο μηνα ειμασταν 6900 κ 68 εκ.πολυ καλα αν σκεφτειτε οτι γεννηθηκαμε 2300!!!!!

μην αγχωνεστε για την περιοδο και το γαλα.εμενα στη μεγαλη μου ηρθε περιοδος στον 4ο μηνα και συνεχισα κανονικα το θηλασμο!!!

Μινακι συλληπητηρια για τον πεθερο σου.να ζησετε να τον θυμαστε.

κοριτσια να χαιρεστε ολες τα παιδακια σας και να απολαμβανετε την καθε στιγμη!!

δεν ξερω ποτε θα ξαναμπορεσω να γραψω.πολλα φιλια σε ολες τις μανουλες και τα κουκλακια σας

Τιτίνα, καλωσόρισες και πάλι :) Τέλεια η μικρούλα σου...ξεκινήσατε και κρεμούλες βλέπω, μια χαρά!!! Να σε βλέπουμε...

Mopep2.png1LxNp2.png

Γιατί να μην μπορούμε να ξεκινήσουμε απευθείας με φρούτο???? Ξέρετε κάτι που δεν ξέρω??

Βιργινιάκι, χαλάρωσε κορίτσι μου...δεν πρόκειται να σου κοπεί το γάλα...όσο το παιδί τρώει μόνο από εκεί, δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα είχες αν έκανες μεικτή διατροφή, πράγμα που δεν συμβαίνει!

Mopep2.png1LxNp2.png

μαρακι κ γω αγχωνομαι για το θηλασμο μη μειωθει με τα φαγητα ! αλλα προτιμω να μη το σκεφτομαι !

αομπατσανακι ειμαι υπερβολικη λιγακι ε ? ειναι απο το φοβο μωρε !!!! θελω να γινουν ολα σωστα !

μαρακι κ γω αγχωνομαι για το θηλασμο μη μειωθει με τα φαγητα ! αλλα προτιμω να μη το σκεφτομαι !

αομπατσανακι ειμαι υπερβολικη λιγακι ε ? ειναι απο το φοβο μωρε !!!! θελω να γινουν ολα σωστα !

Όχι, βρε...όλες τις ίδιες αγωνίες έχουμε...προσπαθώ να σε καθυσηχάσω όπως θα έκανες κι εσύ για μένα...

Θυμάσαι πριν κανά μήνα που είχα πονάκια και νόμιζα πως θα μου έρθει η περίοδος?...μόνο κατάθλιψη δεν πέρασα, τι να λέμε τώρα???

Mopep2.png1LxNp2.png

μπραβο ! κ προσπαθουσα σημερα να θυμηθω ποια ηταν ! να σαι λοιπον !

αλλα τυχερουλα δεν αδιαθετησες !!!! ε ???? ουφ ! τεσπα ! εφοσον κ ο παπαβεντσης λεει δεν εχει καμια απολυτως επιπτωση παω πασο ! τον εμπιστευομαι απολυτα !!!

η δικια μου παιδιατρος πολυ καλη ειναι αλλα ασχετη στο θεμα του θηλασμου ! δεν μπορω να ψαχνω μεχρι να βρω ποια θα ειναι η καταλληλη που θα σινδυαζει κ τα δυο οποτε εμεινα σε αυτη ! βγαινω ηρθε ο αντρουλης γι αμαμ !!!

τα λεμε μετα ! μακια !

Διαφημίσεις

Kαλημερουδια,.......... ειμαι πολυ στεναχωρημενη !!!

αδιαθετησα κανονικοτατα !!!!! Ρε γμτ απο τωρα ????? ξερω οτι πολλες θηλαζουν κ εχουν κ περιοδο αλλα δεν ηθελα να μου συμβει !!!!!!! εχω σκασει σας λεω κ δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ σκεπτομενη μηπως κ κοπει η αραιωσει το γαλα κ δεν χορταινει η μικρουλα !!!

ειμαι να σκασω ομως !!!

Μη στενοχωριέσαι. Εγώ αδιαθέτησα μόλις σαράντησα και από τότε έχω κανονικά κάθε μήνα και σε στσθερή ημερομηνία. Σαν να μη μεσολάβησε τίποτα απολύτως..φυσικά στην αρχή ειδικά είχα εξαντληθεί γιατί θήλσζα κιόλας...ήμουν χαλια, σερνόμουνα...Δεν νομίζω ότι επηρεάζει την παραγωγή του γάλακτος. Αν και τον τελευταίο μήνα η μικρή μου έβαλε μόνο 300 γραμμάρια, ο παιδίατρος είπε ολα οκ. δεν το το σχολίασε...αλλά εγω ανησύχησα μήπως δεν πάει κάτι καλα με το θηλασμό και ξεκίνησα χάπια μαγιάς μπύρας γιατί η μαγιά ήταν απαίσια, αλλά δεν ξέρω ακόμα αν έχουν αποτέλεσμα και προσπάθησα να αυξήσω και τους θηλασμούς. Η μικρή ήταν στην τελευταία μέτρηση 6500 και 64εκ.Στο τέλος του μήνα θα δούμε τι κάναμε..πάντως κι εγώ ανησυχώ μηπως πεινάει. Βλέπω που δείχνει ενδιαφέρον όταν τρώμε...

mariakriti καλως μας ηρθες !!! να χαιρεσαι το μωρακι σου κ συγχαρητηρια που τα καταφερες κ με το θηλασμο !!!!!!!!!!! Ελπιζω να τα λεμε συχνα !!

Καλώς σας βρήκα κι εσείς να χαίρεστε τα μωρά σας.

μπλουμπλουδακι μου μια χαρα η μικρουλα σου ! τωρα τι ειναι παλι αυτο με το υγρο ? θα περιμενουμε νεακια μην μας ξεχνας !!!!

καλημέρα...

virgi μην στενοχωριέσαι....εμένα μου ήρθε περίοδος στις 9/9 και τρόμαξα γιατί στον Θωμά μου είχε έρθει μετά α΄πο 6 μήνες.Το γάλα μου δεν μειώθηκε καθόλου απλα όταν νιώθω λίγο πιο άδειο το στήθος μου τρώω καλά και μερικές φορές για να το ενιχύσω τρώω κουάκερ με γάλα.Και τότε τσιτώνω:rolleyes::rolleyes:. και οι στερές τροφές δεν είναι κάτι τόσο δύσκολο , μόνο που θέλει υπομονή στην αρχή μέχρι να μάθουν τα μωράκια γιατί είνα λίγο σοκ για αυτά.Σκέφτομαι τι φτύσιμο με φρούτα με περιμένει πάλι και πολύ το χαίρομαι.

Μπλουμπλού εύχομαι να μην είναι κάτι το σοβαρό;)

mariakriti καλώς ήρθες, να σου ζήσει το μωράκι σου:P

Καλώς σε βρήκα να είσαι καλά!!

katerina_s υπομονή με τον Γιάννη σε καταλαβαίνω απόλυτα...φαντάσου ότι και εγώ περιμένω τις πρωινές ώρες για να χαρώ λίγο την μπεμπούλα γιατί όταν είναι εδώ ο Θωμάς μετράω τα λόγια μου και τα λέω όλα διπλά ή ψυθιρίζω στη μικρή:cool:

Καλημερούδια κορίτσια μου!

Κατ' αρχήν να δώσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στη Μινούλα.

Ζωή σε όλους σας βρε Μινάκι, και κουράγιο...πολύ ξαφνικό απ' ότι κατάλαβα και είναι μαχαίρι στην καρδιά αυτό, το ξέρω, αλλά η ζωή έχει απ΄όλα που μπορεί να μας σερβίρει. Να ζήσετε να τον θυμόσαστε...

Βλέπω ανύσηχα μωράκια στην παρέα τιε τελευταίες μέρες...βάλτε κι εμάς στην παρέα :(

Τις τελευταίες μέρες δεν είναι στα καλά της...ψιλογκρινιάζει, δεν κοιμάται καθόλου σχεδόν όλη μέρα, δεν θέλει κανέναν άλλο εκτός από εμένα και τον μπαμπά της (ειδικά άντρες!!!) και απόψε το βράδυ για πρώτη φορά ξύπνησε στις 2 το ξημέρωμα!!!Την έβαλα στο κρεβάτι μας, θήλασε κανένα 15λεπτο! και την ξανάβαλα στο κρεβάτι της και κοιμήθηκε...αυτό έχει να το κάνει από 25 ημερών!!! Υποθέτω πως είναι φάση και θα περάσει...δόντια δεν νομίζω να είναι ακόμη...

Κάναμε και το εμβόλιό μας την Τρίτη...σπάραξε το πουλάκι μου στο κλάμα...και η παιδίατρος μου το είπε μετά η ρουφιάνα για να μη με επηρρεάσει, πως πονάει αυτό το φάρμακο...γκρρρρ

Είναι μια χαρά πάντως το πουλάκι μου! ολόκληρο παιδί!! έφτασε τα 7500 κιλά και 68 πόντους!! Συναγωνίζεται την καραμελίτσα της Μαρίας...χιχιχι έχουμε ξεφύγει από όλες τις καμπύλες...αφού η παιδίατρος μας είπε πως την επόμενη φορά τη βλέπει να έρχεται περπατώντας στο ιατρείο χαχαχαχα!

:D:D:D Να σου ζήσει !!!! Όντως ολόκληρο παιδί....:D:D

Μιλήσαμε και για την εισαγωγή των στέρεων τροφών. Βλέπω σας απασχολεί και εσάς ;) Μας είπε πως γίνεται σιγά σιγά μετά τον 6ο μήνα, εκτός και αν το παιδί φανεί έτοιμο νωρίτερα (πολύ πιθανό για την Βικτώρια, όπως μας είπε). Δεν υποστηρίζει καθόλου τις έτοιμες κρέμες εμπορίου, εκτός κι αν θέλουμε εμείς να δώσουμε (που δεν θέλουμε!). Ξεκινάμε με φρουτάκια σιγά σιγά και αργότερα με λαχανικά 2ο γεύμα το μεσημέρι ή απόγευμα. Τα υπόλοιπα θα τα ξανακουβεντιάσουμε όταν έρθει η ώρα.

Διάβασα και τα πάντα σχετικά, από δίπλα και νιώθω σίγουρη, μιας και βρίσκω την παιδίατρό μας σύμφωνη με όλα αυτά. Ανυπομονώ κι εγώ όπως η Βιργινία για πασαλείματα...χεχεχεχε

Κι εγώ κορίτσια, κι εγώ...εμάς μας είπε από τον πέμπτο...λίγο νωρίς μου φαίνεται..

Κουάκερ τρώω κι εγώ κάθε πρωί πολλά χρόνια τώρα, βοηθά και στη δυσκοιλιότητα ;)

Καφέ δεν έχω πιει εδώ και πολύυυυ καιρό και δεν μπορώ να πω πως μου λείπει. Αυτό που μου λείπει πολύ είναι το ποτό :( Ειδικά τα ζεστά βράδυα αποζητούσα μια παγωμένη μαργαρίτα σαν τι!!!

mariakriti, καλώς μας ήρθες :)

Καλως σας βρήκα!!!Να είστε καλά

Εστρωσα το σεντονάκι μου καλά καλά και δεν θυμάμαι τίποτε άλλο...

Τα φιλιά μου σε όλες

Κάτι κάνω λάθος και μου λέει ότι το μήνυμά μου είναι πολύ μικρό.....?????

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

καλως ηρθες στην παρεα mariakriti!κρητικοπουλα ε?απο ποιο μερος?ειχα ερθει μικρη στην κρητη διακοπες,τελεια,ευελπιστω να ερθουμε με το παιδακι μας τωρα!!!!

αχ κοριτσια γκρινια γκρινια,ολα τα γευματα με γκρινια,δεν με θελει σας λεω το παιδι μου!!!!!!!!!τωρα στο τελευταιο εφαρμοσα αυτο που ειπε η μαρια με την πιπιλα,εντωμεταξυ φοβαμαι μην κανω κακο με την πιπιλα αλλα χωρις αυτην πλεον δεν κοιμαται.....

αχ πολυ στενοχωριεμαι μου πε διπλα και η κριστινα (αν εχετε διαβασει σιγουρα θα την εχετε πετυχει) οτι αν περνανε 4-5 ωρες χωρις να θελει να φαει να του δινω με τη συρριγγα και μετα στηθος,και να αποφυγω το μπουκαλι,

πως θα το κανω αυτο μου λετε??????:-(

τα φιλια μου σε ολες ελπιζω να εχουμε μια ηρεμη νυχτα!!!!!!!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

αχ Ευακι μου μην αγχωνεσαι, μωρε μηπως ποναει? καντου κανα μπανακι να χαλαρωσει και να πεινασει.

Η κριστινα ειναι καταπληκτικη πολυ ευγενικη, οχι σαν κατι αλλες..

μπουκαλι δεν παιρνει με τιποτα? γιατι να το αποφυγεις?

Kατ' αρχήν να καλως ορίσω την mariakriti, να σου ζήσει το μωράκι σου. Απο πιο μέρος είσαι; ο αδελφός μου παντρεύτηκε στο Ηράκλειο, Ηρακλειότισσα και ζει εκεί.

Θα ξεκινήσουμε πρώτα με φρούτα το πρωί, όταν εδραιωθεί αυτό το γεύμα, θα προχωρήσουμε με χορτόσουπες, λαχανικά το μεσημέρι, αργότερα το απόγευμα αν θέλουμε δοκιμάζουμε πάλι ή φρούτα ή χορτόσουμα, και μετά το 8ο τραχανά, πολύ υγιεινός και θρεπτικός, αν έχετε και κάποια γνωστή να φτιάχνει ακόμη καλύτερα, γίνεται με πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα. Τα γιαουρτάκια δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στο παιδί, ξυνισμένο γάλα που λέει και η παιδιάτρος μου. Τώρα για μία στο τόσο δεν έγινε τίποτα, ειδικά αν είσαι κάπου έξω, είνια μια λύση. Και στήθος προσφέρεται συχνά, και πάλι θα μας καθοδηγήσουν τα μωρά μας.

Βιργινάκι μου εμείς θηλάσαμε 2,5 χρόνια, σκέψου ότι ο μικρός έτρωγε απ' όλα και όλα τα γεύματα, παρόλα αυτά το τσιτσίο του, και γάλα δόξα το θεό μια χαρά και όταν ήταν αρρωστούλης έκανε περισσότερους θηλασμούς. Μας έσωσε το τσιτσίο με τις αρρώστιες.

Πάλι όλα μαζί τα είπα.

dYU4p3.png

μπλουμπλουδενια μου για καποιο λογο παντα με ηρεμουν οι απαντησεις σου !!

εισαι ανεκτιμητη αξια εδω μεσα !!!!!

φανταζομαι οτι ειχε ςκανονικα περιοδο 2 χρονια ε ??

για να δουμε ρε κοριτσια πως θα παει !

ειμαι περιεργη να δω το συνολο απ τις γιατρους μας τι οδηγιες θα δωσουν για τα παιδια μας !!!! ενταξει εμενα με ξεκιναει με βανιλια κ φρουτοκρεμα κ ενταξει δε λεω θελω να τα ζησω αλλα στην ωρα τους κ χωρις να βλαψω το παιδι !

τωρα για τη βανιλια ωρες ωρες σκεφτομαι ολα τα παιδακια την τρωνε...μηπως γινομαι μυγιαγκιχτη ετσι ??? απο την αλλη ποιος ο λογος να τη μαθει ?? εφ οσον δεν την ξεκινησει δεν θα της λειψει και σαν γευση !!!

νομιζω συμφωνω με τη μαρια !

νιωθω πελαγωμενη με το θεμα διατροφης !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...