Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

ευακι f5 θα πατας για ανανεωση σελιδας !

μαρακι ειπαμε δεν θελω ελληνικο !!! θελω φραπεδια !!!

χαχαχα κ συ στην παραλια ελληνικο ? ερε τι θα ειδαν τα ματια των ανθρωπων ! χαχααχα!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερούδια και απομένα.

Βρε τι άγχος και αυτό.

Ευάκι τα ίδια μου κάνει και η δικιά μου, προτιμάει 3 μέρες τώρα το δάκτυλο της. Τους καλύτερους θηλασμούς μου τους κάνει στο τελευτάιο βραδυνό κια μετά στο επόμενο όταν ξυπνήσει, μετά με το ζόρι βρε παιδί μου. Θέλω να σκέφτομαι ότι είναι φάση, ότι απλά της πέφτει πολύ το γάλα και θέλει να μειώση παραγωγή, τι άλλο να πω.

Καφεδάκι δεν πίνω, αλλά ένα κακάο το χτυπάω το πρωί κια καμιά φορά φρέντο καπουτσίνο ντεκαφεινέ, αραία και που αυτό. Όλα επιτρέπονται, αλλά με μέτρο.

Βιργινάκι περίοδος:tongue: μην αγχώνεσαι το γάλα ίσως να είναι πιο λίγο αυτές τις μέρες μόνο και μετά μια χαρά, αυτό όμως το φτιάχνει το μωρό με το να ζητάει παραπάνω. Φίλη μου που θηλάζει το 3χρονο γιος της έχει περίοδο απο το δεύτερο μήνα. Α, και που ξέρεις τον άλλο μήνα μπορεί να μην έρθει, παίζει και αυτό, αν αυξήσουν θηλασμούς τα μικρά.

dYU4p3.png

Όσο για τις στέρεες εμείς θα ξεκινήσουμε κλείνοντας τον έκτο, όχι πιο νωρίς. Θα ψάξω να βρω ένα πρόγραμμα που έχει ο Παπαβεντσής να το παραθέσω.

dYU4p3.png

Δεν παίζω, που πήγατε όλες.

Το ζουζούνι μου τελευταιες μέρες επίσης μου κάνει νούμερα για να κοιμηθεί θέλει αγκαλιά, και το αγκαλιά δεν πειράζει, αλλά όρθια ρε κορίτσια, δε παίζει. Αχ αυτό το κορίτσι θα μας ψήσει. Ο γιόκας μου πιπίλιζε τσιτσίο αλλά είσαι ξεκούραστα βρε παιδί μου, κάθεσαι στο καναπέ, βλέπεις και το αγαπημένο σου σήριαλ και κοιμάται το παιδάκι, ωραίες εποχές.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κορίτσια μου!

Κατ' αρχήν να δώσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στη Μινούλα.

Ζωή σε όλους σας βρε Μινάκι, και κουράγιο...πολύ ξαφνικό απ' ότι κατάλαβα και είναι μαχαίρι στην καρδιά αυτό, το ξέρω, αλλά η ζωή έχει απ΄όλα που μπορεί να μας σερβίρει. Να ζήσετε να τον θυμόσαστε...

Βλέπω ανύσηχα μωράκια στην παρέα τιε τελευταίες μέρες...βάλτε κι εμάς στην παρέα :(

Τις τελευταίες μέρες δεν είναι στα καλά της...ψιλογκρινιάζει, δεν κοιμάται καθόλου σχεδόν όλη μέρα, δεν θέλει κανέναν άλλο εκτός από εμένα και τον μπαμπά της (ειδικά άντρες!!!) και απόψε το βράδυ για πρώτη φορά ξύπνησε στις 2 το ξημέρωμα!!!Την έβαλα στο κρεβάτι μας, θήλασε κανένα 15λεπτο! και την ξανάβαλα στο κρεβάτι της και κοιμήθηκε...αυτό έχει να το κάνει από 25 ημερών!!! Υποθέτω πως είναι φάση και θα περάσει...δόντια δεν νομίζω να είναι ακόμη...

Κάναμε και το εμβόλιό μας την Τρίτη...σπάραξε το πουλάκι μου στο κλάμα...και η παιδίατρος μου το είπε μετά η ρουφιάνα για να μη με επηρρεάσει, πως πονάει αυτό το φάρμακο...γκρρρρ

Είναι μια χαρά πάντως το πουλάκι μου! ολόκληρο παιδί!! έφτασε τα 7500 κιλά και 68 πόντους!! Συναγωνίζεται την καραμελίτσα της Μαρίας...χιχιχι έχουμε ξεφύγει από όλες τις καμπύλες...αφού η παιδίατρος μας είπε πως την επόμενη φορά τη βλέπει να έρχεται περπατώντας στο ιατρείο χαχαχαχα!

Μιλήσαμε και για την εισαγωγή των στέρεων τροφών. Βλέπω σας απασχολεί και εσάς ;) Μας είπε πως γίνεται σιγά σιγά μετά τον 6ο μήνα, εκτός και αν το παιδί φανεί έτοιμο νωρίτερα (πολύ πιθανό για την Βικτώρια, όπως μας είπε). Δεν υποστηρίζει καθόλου τις έτοιμες κρέμες εμπορίου, εκτός κι αν θέλουμε εμείς να δώσουμε (που δεν θέλουμε!). Ξεκινάμε με φρουτάκια σιγά σιγά και αργότερα με λαχανικά 2ο γεύμα το μεσημέρι ή απόγευμα. Τα υπόλοιπα θα τα ξανακουβεντιάσουμε όταν έρθει η ώρα.

Διάβασα και τα πάντα σχετικά, από δίπλα και νιώθω σίγουρη, μιας και βρίσκω την παιδίατρό μας σύμφωνη με όλα αυτά. Ανυπομονώ κι εγώ όπως η Βιργινία για πασαλείματα...χεχεχεχε

Κουάκερ τρώω κι εγώ κάθε πρωί πολλά χρόνια τώρα, βοηθά και στη δυσκοιλιότητα ;)

Καφέ δεν έχω πιει εδώ και πολύυυυ καιρό και δεν μπορώ να πω πως μου λείπει. Αυτό που μου λείπει πολύ είναι το ποτό :( Ειδικά τα ζεστά βράδυα αποζητούσα μια παγωμένη μαργαρίτα σαν τι!!!

mariakriti, καλώς μας ήρθες :)

Εστρωσα το σεντονάκι μου καλά καλά και δεν θυμάμαι τίποτε άλλο...

Τα φιλιά μου σε όλες

Mopep2.png1LxNp2.png

Το ζουζούνι μου τελευταιες μέρες επίσης μου κάνει νούμερα για να κοιμηθεί θέλει αγκαλιά, και το αγκαλιά δεν πειράζει, αλλά όρθια ρε κορίτσια, δε παίζει. Αχ αυτό το κορίτσι θα μας ψήσει. Ο γιόκας μου πιπίλιζε τσιτσίο αλλά είσαι ξεκούραστα βρε παιδί μου, κάθεσαι στο καναπέ, βλέπεις και το αγαπημένο σου σήριαλ και κοιμάται το παιδάκι, ωραίες εποχές.

Καλημέρα μπλουμπλού μου!

Ζόρισε η μικρούλα ε? Περνάνε φάσεις μωρέ τα νινάκια μας...

Κι εγώ έτσι την αράζω...ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεββάτι...μέχρι και βιβλίο διαβάζω χιχιχι

Mopep2.png1LxNp2.png

Φλώρα μου καλημέρα, πολύ σωστή βρίσκω την παιδιάτρο σας.

Η πρώτη παιηδιάτρο που είχα έλεγε ότι το παιδί πρέπει οπωσδήποτε να φάει κρέμες εμπορίου, εννοείται ότι την έχω αλλάξει.

Η μικρή σου θέλει περισσότερο μανούλα, και εγώ τι να πω που όλη μέρα με διώχνει, που είσαι ρε ευάκι να μου πούμε τον πόνο μας:tongue:

Τώρα κοιμάται, ελπίζω όταν ξυπνήσει να θέλει τσιτσίο, όχι τίποτε άλλο, έχει αρχίσει να γίνεται τούμπανο και βαριέμαι να βγάλω και με το χέρι.

dYU4p3.png

Ναι και δεν ξέρω τι θα γίνει, αν συνεχίσει έτσι, πολύ κουραστικό. Εντάξει όταν πιάσει καλά θα κάτσω αλλά την βλέπεις ζορίζεται, ενώ με τα βραδινά τα πάμε μια χαρά.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

ακριβως στην ιδια φαση ειμαστε!και εμενα ξυπνησε ευτυχως με λιγη γκρινια εφαγε και τωρα συνεχιζει τον υπνο του αγκαλια μου!ειχε να φαει απο τις 7,15,πως το αντιμετωπιζεις εσυ μπλουμπλου?δεν ξερω τι να κανω επιτελους:(

5LOMp3.png

wkcLp3.png

ειμαι και εγω εδω! γυρισα απο το σουπερ, κοιμηθηκε η περδικα στο δρομο και τωρα θα βαλω το μαμ το δικο μας να γινεται..

Πηρα και κουακερ, τα ετρωγα παλια και τωρα ευκαιρι αν τα ξαναθυμηθω..!

εχουμε πολυ διαβασμα μου φαινεται αυτες τις μερες!

Φλωρουκο, τελεια η μικρη σου και θεα!!

βρε κοριτσια δεν εχω καταλαβει κατι, οκ να μην δωσουμε ετοιμες κρεμες,ειμαι υπερ αλλα το πρωι θα τρωει φρουτα το μεσημερι λαχανικα & κρεας, το απογευμα τι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...