Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχετε δικιο ρε γμτ ! δεν ξερω γιατι εχω φρικαρει ετσι !!!

ουφ ! θα ψαχτω λιγακι να μαι ενημερη γι παν ενδεχομενο, !!

έχεις φρικάρει γιατι έχεις ξεχάσει πως είναι κουκλίτσα μου.....

τώρα είσαι και μάνα και γυναίκα..πριν ήσουν μόνο γυναίκα..ο οργανισμός σου το θυμαται μια χαρά......

χαλάρωσε αμέσως......

καφέεεεεεε :rolleyes::rolleyes:

δεν πάω καλά:cool:

χαχαχαχ μια χαρα μου τα λες !!! ετσι λοιπον διαβαζω κ διπλα οτι ολα καλα !!! διαβαζω βεβαιως κ για τις στερες κ οκ ξαναφρικαρω ! χαχαχαχ!!!! μη μου δινετε σημασια σημερα ! δεν ειμαι καλα ! οι ορμονες χορευουν λεμεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!

Ποπο μη λες για καφε !!!! Οταν πια δεν θα θηλαζω θα παω να πιω νννννννναααααααααααααααααααααααααα (με το συμπαθειο παντα) ενα φραπε να τον ευχαριστηθω !!! σλουρπ !!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχ μια χαρα μου τα λες !!! ετσι λοιπον διαβαζω κ διπλα οτι ολα καλα !!! διαβαζω βεβαιως κ για τις στερες κ οκ ξαναφρικαρω ! χαχαχαχ!!!! μη μου δινετε σημασια σημερα ! δεν ειμαι καλα ! οι ορμονες χορευουν λεμεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!

Ποπο μη λες για καφε !!!! Οταν πια δεν θα θηλαζω θα παω να πιω νννννννναααααααααααααααααααααααααα (με το συμπαθειο παντα) ενα φραπε να τον ευχαριστηθω !!! σλουρπ !!!!!!!!!!!!!!

γιατί δεν πίνεις καφέ?????????????

μιλάς σοβαρά???????η Αγλαία λέει και δυο καφέδες την ημέρα και ο Παπαβέντης μέχρι 250mg καφεινης δλδ το ίδιο.φυσικά όχι νεσκαφέ.....

εγώ πίνω ελληνικό το πρωί και το απόγευμα και μερικές φορές και εσπρέσο (πάντα πρωί) και η νεραιδούλα κοιμάται μια χαρά.....

μην στερήσαι πράγματα κορίτσι μου δεν είναι σωστό.

Βαλτε και μενα στις απελπισμενες!!!!!!!!!!

δεν μπορω να καταλαβω τι φταιε,προχθες που σας ελεγα δεν ετρωγε εκανε 5 ωρες να φαει και εφαγε με επιμονη δικια μου,στα υπολοιπα γευματα οκ,χθες μου το ξανακανε ενα 4ωρο,σημερα σηκωθηκε 5 τα χαραματα και λκεω θα πειναει,ειχε φαει στις 1 τπτ ο κυριος παω να το βαλω στο στηθος αρχισε τα κλαμματα τον εκανα βολτες στο σαλονι και ηταν ηρεμος,κατα τις 6 παω να βγαλω με το θηλαστρο,ωσπου να βγαλω κοιμηθηκε με την πιπιλα που του δινω μονο στον υπνο (εμενα δεν με θελει για πιπιλα),ξυπνησε στις 7,15 εφαγε τωρα κοιμαται....

τι θα κανω?εχουν αρχισει να με ζωνουν τα φιδια οτι δεν με θελει πια καιοτι πρεπει να σκεφτομαι τις αντλησεις....

αν μουρθει και περιοδος θα φουνταρω....:rolleyes:

απο πανες καλα παμε λερωνει 4-7 αλλα τα γευματα μειωθηκαν και διαβασα διπλα οτι 7 γευματα ειναι λιγα για μωρο που θηλαζει αποκλειστικα,αχ φοβαμαι καπου την εκανα τη βλακεια και το χανω το παιχνιδι...

εχω και τον αντρα μου που ειναι τερας ψυχραιμιας και μου λεει οτι λεω βλακειες,καλα δεν αγχωνετε με τπτ οτι μενει το παιδι νηστικο????

πειτε βρε κοριτσια τι θα κανατε αν σας τυχαινε??????

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

εμ εδω σε θελω..καρδια μου !!!! χαχαχ!!! τραγουδιστα στο λεω !!!!!

εγω θελω ΦΡΑΠΕΕΕ κ οχι ελληνικο !!! επειτα την καφεινη την συμπληρωνω απο τα σοκολατοειδη που τρωω σαν..π... !! εχμ ! ναι !!!! μπας κ εχει γι αυτο νευρακια η καλη μου ωρες ωρες ??

επισης τι ειναι αυτα τα κουακερ??? δημητριακα ??? κ γεμιζουν τα τσιτσια ??? να παρω να δοκιμασω λοιπον !!!!!!!!

ελα ρε ευακι !!! !!! καλα δεν το πιστευω οτι μιλαμε ονλαιν 3 ατομα !!! ποσουν μηνες εχει να γινει αυτο οεο ??

και συνεχιζω !!

ευακι μου γλυκο χαλαρωσε καταρχην (σου μιλαει αυτη που ειναι μια χαρα τωρα...)... το ενδεχομενο να χορταινει το παιδι σου το εχεις σκεφτει ???? το οτι ισως να ειναι μια φαση αναπτυξης επισης ??? το οτι μπορει να ειναι τυχαιο που για 2-3 μερες δεν θελει κ πολλα ????? κ εννοειται οταν ειναι ηρεμος εσυ θα τον βαζεις στο στηθος ! αν θελει καλως αν οχι δεν πειραζει ! μετα απο λιγο παλι!!! οταν θα νιωθεις τσιτα βγαζε για να χαλαρωνεις κιολας !!! αααα κ μηπως εκεινη την ωρα ειναι σκληρο το στηθος κ δεν μπορει να πιασει ο μικρος ? ενα φεγγαρι το ειχα κ αυτο βγαλε λιγο γαλα με τα χερια να μαλακωσει κ προσπαθησε παλι !

Βαλτε και μενα στις απελπισμενες!!!!!!!!!!

δεν μπορω να καταλαβω τι φταιε,προχθες που σας ελεγα δεν ετρωγε εκανε 5 ωρες να φαει και εφαγε με επιμονη δικια μου,στα υπολοιπα γευματα οκ,χθες μου το ξανακανε ενα 4ωρο,σημερα σηκωθηκε 5 τα χαραματα και λκεω θα πειναει,ειχε φαει στις 1 τπτ ο κυριος παω να το βαλω στο στηθος αρχισε τα κλαμματα τον εκανα βολτες στο σαλονι και ηταν ηρεμος,κατα τις 6 παω να βγαλω με το θηλαστρο,ωσπου να βγαλω κοιμηθηκε με την πιπιλα που του δινω μονο στον υπνο (εμενα δεν με θελει για πιπιλα),ξυπνησε στις 7,15 εφαγε τωρα κοιμαται....

τι θα κανω?εχουν αρχισει να με ζωνουν τα φιδια οτι δεν με θελει πια καιοτι πρεπει να σκεφτομαι τις αντλησεις....

αν μουρθει και περιοδος θα φουνταρω....:rolleyes:

απο πανες καλα παμε λερωνει 4-7 αλλα τα γευματα μειωθηκαν και διαβασα διπλα οτι 7 γευματα ειναι λιγα για μωρο που θηλαζει αποκλειστικα,αχ φοβαμαι καπου την εκανα τη βλακεια και το χανω το παιχνιδι...

εχω και τον αντρα μου που ειναι τερας ψυχραιμιας και μου λεει οτι λεω βλακειες,καλα δεν αγχωνετε με τπτ οτι μενει το παιδι νηστικο????

πειτε βρε κοριτσια τι θα κανατε αν σας τυχαινε??????

κάνε λίγο υπομονή...... είναι φάση και θα περάσει...εσύ βάζε το μωρό στο στήθος κάθε 2-3 ώρες άσχετα με το αν πεινάει ακόμα και αν πιεί μια γουλιά.το περάσαμε και αυτό και τώρα είμαστε πάλι στη φάση βδέλα....κάθε μια ώρα από 5 λεπτά:cool:

εμ εδω σε θελω..καρδια μου !!!! χαχαχ!!! τραγουδιστα στο λεω !!!!!

εγω θελω ΦΡΑΠΕΕΕ κ οχι ελληνικο !!! επειτα την καφεινη την συμπληρωνω απο τα σοκολατοειδη που τρωω σαν..π... !! εχμ ! ναι !!!! μπας κ εχει γι αυτο νευρακια η καλη μου ωρες ωρες ??

επισης τι ειναι αυτα τα κουακερ??? δημητριακα ??? κ γεμιζουν τα τσιτσια ??? να παρω να δοκιμασω λοιπον !!!!!!!!

νιφάδες βρώμης είναι πολύ υγιεινα και ναι γεμίζουν τα τσιτσιά..έφαγα χθες το πρωι και φαντάσου σε 10 λεπτα σήμερα έβγαλα με το θήλαστρο 120 ml για να μαζέψω στο μπουκαλάκι και καπάκι θήλασα την μαντάμ και είναι ακόμα γεμάτα.....

φραπέ εγώ όλο και όλο ήπια τις μέρες που ήταν η μπέμπα στη ΜΕΝ όπου ξεκ@λόθηκα στους καφέδες και στα τσιγάρα......εκτοτε είπαμε...

φαντάσου να πηγαίνεις στην παραλία και να ζητάς ελληνικό καφέ...:rolleyes::rolleyes:

τρε μπανάλ:cool::lol::lol::lol:

χαχαχαχααχαχχααχχαχαχα !!!! ε οχι κ ελληνικο στην παραλια ! ειπαμε !!!! χαχχαχαχα!!!!

αχ φραπεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς !!! μη το λεω δυνατα !!!

θα παω σημερα να παρω κ γω κουακερ !!! για να δουμε τι θα μου κανουν τα ατιμα !!!!!!

χαχαχαχααχαχχααχχαχαχα !!!! ε οχι κ ελληνικο στην παραλια ! ειπαμε !!!! χαχχαχαχα!!!!

αχ φραπεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς !!! μη το λεω δυνατα !!!

θα παω σημερα να παρω κ γω κουακερ !!! για να δουμε τι θα μου κανουν τα ατιμα !!!!!!

γελάς Βιργινάκι??????????αφού ο μπαρμαν πλέον μόλις με έβλεπε μου έλεγε το γνωστό???????χαχαχαχαχαχα........δεν υπήρχε άλλος με τέτοιο κάλο....τον αποζημίωνα όμως......μέχρι να φέρει τον καφέ θήλαζα το μωρό όποτε έκανε και οφθαλμόλουτρα........:lol::lol:

σε αφήνω πάω να κάνω και καμιά δουλειά.......

την αγάπη μου σε όλες και μάλλον θα τα πουμε από Δευτέρα.......εργαζομένο κορίτσι από αύριο......:(:(:(

Διαφημίσεις

καλε ποσες ειμαστε εδω???

Λοιπον Βιργινακι καλα τα λεει η Οζαλινιτσα, φυσικα και να πινεις καφε..

εγω πινω ελληνικο καθε μερα και καμια φορα και δυο.

Βεβαια εγω δεν πινω νες και φραπε εδω και κανα χρονο, δεν μου αρεσει πια.

Επισης μην τρελαινεσαι για την περιοδο.. εγω δεν το εψαξα καθολου.

Τωρα θα αρχισω να διαβαζω για τις στερεες, θα τα πουμε και απο κει.

Οζαλινακι τι κανεις γλυκεια μου??

Ευακι χαλαρωσε απλα το παιδι χορταινει... τιποτα αλλο δεν συμβαινει, μην ανυσηχεις..

Κοριτσια και εγω ηπια ελληνικο στην παραλια!!!!

αλλα επινα και τσαι παγωμενο.

δουλευει το κουακερ ε? θα παω να παρω και εγω..

Φιλια Οζαλινακι και εγω θελω να βγω τωρα αλλα αν μεινετε μεσα θα κατσω στη παρεα.

βρε κοριτσια περασαν τρεις ωρες και παλι δεν θελει,τωρα κανει παιχνιδια με τη μανα μου και εγω υποτιθεται διαβαζω για την εργασια του μεταπτυχιακου μου,που μυαλο ομως?

ουτε εγω πινω καφε γιατι διαβασα οτι πρεπει να μη θηλασεις για δυο ωρες κατι που ως τωρα ηταν ανεφικτο,με αυτα που κανει ο μπεμπης ομως θα αρχισω τους φρεντο με το τσουβαλι.......:P

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...