Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Γεια σας! Μινουλα τα συλληπητηρια μου. Τι ηταν και αυτο το ξαφνικο...τι να πω... κουραγιο.

Μαρακι, ο μικρος ειχε δυο μερες γκρινια απο το εμβολιο. Σημερα ολα καλα.

llida μου, αλλαζει πολυ η ζωη μας! Και εμενα οταν ειναι ξυπνιος-σχεδον ολη μερα- μας θελει απο πανω του!

Κατερινα μου, τι τον επιασε παλι τον μικρο σου????? Οσον αφορα τον οαεδ, αν εισα ανεργος δε παιρνεις τιποτα!

Ozalina, συμβαινει με το θηλαστρο να μην βγαζει οσο τρωνε τα παιδια μας. Ξαναπροσπαθησε το.

Βιργινια μου, υπερδιπλο σεντονακι οχι οτι κι οτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και το προβλημα μου ειναι οτι ο μπομπιρας μου δεν πιανει το μπιμπερο με τιποτα... τι να κανω???????? Τον δοκιμασα εχτες μετα απο 2 μηνες που ειχα να του δωσω και δεν ετρωγε λεμε καθολου. Δε πιπιλαγε, δε καταπινε, μου το φτυνε...θελω να λειψω λιγες ωρες και ελεγα να ειχε ενα γευμα ο αντρας μου να του δωσει. Αλλα....αυτα απο μας! Φιλακια και καλο μεσημερι!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπερούδια απο το νησάκι μας, που εχει μπει σε χειμερία νάρκη, φεύγουν και οι τελευταίοι τουρίστες.

Κατ' αρχήν Μίνα μου τα συλληπητήρια μου, και έχε δύναμη για τον άντρα σου, σε έχει ανάγκη.

Βρε κορίτσια γράφετε πολλά και δεν σας προλαβαίνω.

Λοιπόν επειδή ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, να σας πω τα δικά μας.

Μας είδε η παιδιάτρος φτάσαμε 6.640 πήραμε 600 γραμμάρια και 3 πόντους αισίως 62, την βρήκε πολύ καλή κινητικότητα και το ματάκι της να παίζει, μας είπε ότι είναι σαν μωρό 6 μηνών, εγώ πάλι σκέφτομαι ότι θα μας ψήσει, :tongue: Δεν ξέρω αν σας έχω αναφέρει, έχει κάτώ απο το λαιμός στην στην αριστερή πλευρά μία μικρή τρυπούλα, σαν τσίμπημα απο καρφίτσα από όταν γεννήθηκε, μέσα μαζεύει σμήγμα, αν το πιέσεις το τελευταίο καιρό έχει υγρό πράσσινο κια αυτό δεν άρεσε στην γιατρό, μου είπε να κάνουμε υπέρηχο σε αυτό το σημείο και άνω και κάτω κοιλίας, το βρίσκει να είναι τυφλό, δηλαδή δεν είναι συρίγγιο, αλλά να το δούμε τι βάθος έχει. Δευτέρα θα πάμε κια γι' αυτό, κατά τα άλλα σήμερα και χθες είναι πιο ήρεμη το βράδυ ξύπνησε της 5.30 από της 8.30 που κοιμόταν. Και γενικά ρε κορίτσια πολύ βάζει το δάκτυλο με έχει βάλει σε σκέψεις, για να καταλάβετε φτύνει το τσιτσίο γι' αυτό. Ο μικρός μου μια χαρά και στο παιδικό, πάει με πολύ καλή διάθεση και ξεκίνησε να τρώει κια το φαγητάκι που τους έχουν εκεί, βέβαια μετά τρώει και σπίτι.

Σήμερα κατάφερα και πήγα για κούρεμα γιατί δεν πήγαινε, άλλο, κοντευω να μείνω καράφλας, σαν το μπαμπά μου.

Απ' οτι διάβασα στα γρήγορα όλες καλά. Σας φιλώ κοριτσάκια μου.

dYU4p3.png

Κορίτσια καλησπέρα, καλώς σας βρίσκω στην όμορφη παρέα. Έχω μια μπέμπα που γεννήθηκε 29 Μαΐου, είναι το πρώτο μας μωρό και θηλάζουμε αποκλειστικά. Θα χαρώ να γίνουμε μέλος της παρέας σας. Να σας ζήσουν τα μωρά σας..:P και τα μωρά όλου του κόσμου.

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Καλημερα! Ειμαι χαλια απο ημικρανιες. Δεν μπορώ άλλο.....

Αχ, δεν αντεχω...Ο Γιαννης εβγαλε πάλι επιθετικοτητα. Χθες όλη μερα τη

Κατερινακι μου πως εισαι σημερα?

Αχ, μωρε ο καημενος ο Γιαννακης, ζηλευει πολυ ε? Βρε Κατερινακι δεν ρωτας κανα γιατρο να σου δωσει καμια συμβουλη?

Μαρακι, ο μικρος ειχε δυο μερες γκρινια απο το εμβολιο. Σημερα ολα καλα.

Και το προβλημα μου ειναι οτι ο μπομπιρας μου δεν πιανει το μπιμπερο με τιποτα... τι να κανω???????? Τον δοκιμασα εχτες μετα απο 2 μηνες που ειχα να του δωσω και δεν ετρωγε λεμε καθολου. Δε πιπιλαγε, δε καταπινε, μου το φτυνε...θελω να λειψω λιγες ωρες και ελεγα να ειχε ενα γευμα ο αντρας μου να του δωσει. Αλλα....αυτα απο μας! Φιλακια και καλο μεσημερι!!!!

Τωρα του περασε? εμενα δεν ειχε γκρινια, μονο μου εβγαλε αρκετες φορες γουλιτσες και εκανε πολλες φορες κακα.

Για το μπουκαλι εχει να πιει απο τις 27-8 που ειχαμε παει σε ενα γαμο.

Τωρα δεν ξερω αν το θελει. Βασικα δεν εχει προβλημα ειναι και σε αυτο καλοβολη:cool::cool:

Βρε κορίτσια γράφετε πολλά και δεν σας προλαβαίνω.

Λοιπόν επειδή ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, να σας πω τα δικά μας.

Μας είδε η παιδιάτρος φτάσαμε 6.640 πήραμε 600 γραμμάρια και 3 πόντους αισίως 62, την βρήκε πολύ καλή κινητικότητα και το ματάκι της να παίζει, μας είπε ότι είναι σαν μωρό 6 μηνών, εγώ πάλι σκέφτομαι ότι θα μας ψήσει, :tongue: Δεν ξέρω αν σας έχω αναφέρει, έχει κάτώ απο το λαιμός στην στην αριστερή πλευρά μία μικρή τρυπούλα, σαν τσίμπημα απο καρφίτσα από όταν γεννήθηκε, μέσα μαζεύει σμήγμα, αν το πιέσεις το τελευταίο καιρό έχει υγρό πράσσινο κια αυτό δεν άρεσε στην γιατρό, μου είπε να κάνουμε υπέρηχο σε αυτό το σημείο και άνω και κάτω κοιλίας, το βρίσκει να είναι τυφλό, δηλαδή δεν είναι συρίγγιο, αλλά να το δούμε τι βάθος έχει. Δευτέρα θα πάμε κια γι' αυτό, κατά τα άλλα σήμερα και χθες είναι πιο ήρεμη το βράδυ ξύπνησε της 5.30 από της 8.30 που κοιμόταν. Και γενικά ρε κορίτσια πολύ βάζει το δάκτυλο με έχει βάλει σε σκέψεις, για να καταλάβετε φτύνει το τσιτσίο γι' αυτό. Ο μικρός μου μια χαρά και στο παιδικό, πάει με πολύ καλή διάθεση και ξεκίνησε να τρώει κια το φαγητάκι που τους έχουν εκεί, βέβαια μετά τρώει και σπίτι.

Σήμερα κατάφερα και πήγα για κούρεμα γιατί δεν πήγαινε, άλλο, κοντευω να μείνω καράφλας, σαν το μπαμπά μου.

Απ' οτι διάβασα στα γρήγορα όλες καλά. Σας φιλώ κοριτσάκια μου.

Μεγια το κουρεματακι, να μπαινεις πιο συχνα να μας διαβασεις γιατι μας λειπεις..

Μπλουμπλουδακι χτες ξεκινησα να διαβαζω για την εισαγωγη στερεων και εχω πολλες αποριες.. οταν σχηματισω ολοκληρωμενη αποψη θελω την βοηθεια σου..

Δεν μας το ειχε πει αυτο για την μικρουλα.. ειναι σοβαρο?

περαστικα σας βρε!!

Χαιρομαι πολυ για τον μικρο σου που παει τοσο καλα! Μπραβο του!!!

Κορίτσια καλησπέρα, καλώς σας βρίσκω στην όμορφη παρέα. Έχω μια μπέμπα που γεννήθηκε 29 Μαΐου, είναι το πρώτο μας μωρό και θηλάζουμε αποκλειστικά. Θα χαρώ να γίνουμε μέλος της παρέας σας. Να σας ζήσουν τα μωρά σας..:P και τα μωρά όλου του κόσμου.

Μαρακι καλως ηρθες και να σου ζησει το μπεμπε!

Πως περνατε?

εμεις ειμαστε μια χαρα, χτες το περδικακι μου κοιμηθηκε στις 11:30 αλλα μου ξυπνησε στις 6:30 και τωρα κοιμαται αλλα η μαμα ξυπνησε!

Kαλημερουδια,.......... ειμαι πολυ στεναχωρημενη !!!

αδιαθετησα κανονικοτατα !!!!! Ρε γμτ απο τωρα ????? ξερω οτι πολλες θηλαζουν κ εχουν κ περιοδο αλλα δεν ηθελα να μου συμβει !!!!!!! εχω σκασει σας λεω κ δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ σκεπτομενη μηπως κ κοπει η αραιωσει το γαλα κ δεν χορταινει η μικρουλα !!!

ειμαι να σκασω ομως !!!

mariakriti καλως μας ηρθες !!! να χαιρεσαι το μωρακι σου κ συγχαρητηρια που τα καταφερες κ με το θηλασμο !!!!!!!!!!! Ελπιζω να τα λεμε συχνα !!

μπλουμπλουδακι μου μια χαρα η μικρουλα σου ! τωρα τι ειναι παλι αυτο με το υγρο ? θα περιμενουμε νεακια μην μας ξεχνας !!!!

Διαφημίσεις

Kαλημερουδια,.......... ειμαι πολυ στεναχωρημενη !!!

αδιαθετησα κανονικοτατα !!!!! Ρε γμτ απο τωρα ????? ξερω οτι πολλες θηλαζουν κ εχουν κ περιοδο αλλα δεν ηθελα να μου συμβει !!!!!!! εχω σκασει σας λεω κ δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ σκεπτομενη μηπως κ κοπει η αραιωσει το γαλα κ δεν χορταινει η μικρουλα !!!

ειμαι να σκασω ομως !!!

Κ επισης σαν κατι να αλλαξε κ παλι η μικρη θηλασε μεσα στο βραδυ 3 φορες παλι ! τι να σκεφτω εγω τωρα ?? ε??? οτι δεν χορταινει βεβαιως θα σκεφτω !

βρε χαζουλι μην στεναχωριεσαι...

και εγω αδιαθετησα πριν 10 μερες και μου κακοφανηκε λιγο αλλα σκεψου οτι δεν εχει σχεση με τον θηλασμο..

Σκεψου οτι και ο οργανισμος μας δουλευει κανονικα πλεον.

Οσο για την μπεμπουλα μην αχγωνεσαι απλα νυχτα ηταν και κατι της εφταιγε..

Κοιτα να δεις και εγω αγχωνομαι συνεχεια να τρωει καλα ή αν εχω γαλα αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι γιατι κανουμε κακο στον οργανισμο μας..

ναι ρε μαρακι το ξερω οτι ετσι δεν μας κανουμε καλο, αλλα αφου το περασες με νιωθεις ε ??? μου εχει κακοφανει εχω μια χαλια ψυχολογια ε θα φταινε κ οι ορμονες τωρα που παιζουν κ παλι κ ολα !! τι να πω !!!!

η μονη μου εννοια τωρα ειναι να μην κοπει ο θηλασμος ! αληθεια σου λεω ! αλλα γιατι τοσο νωρις ρε γμτ ? γιατι !!!!!!!!!

κοιτα σε νοιωθω και εγω ετσι ενιωσα, χαλια..

και εμενα αυτο που φοβαμαι ειναι μηπως και κοπε το γαλα..

αλλα δεν κοβεται με την περιοδο, φανταζομαι... διπλα διαβασες καθολου??

Εγω εχω αλλο θεμα τωρα, εχω πανικοβληθει με τις στερεες..

αχ πολυ τις φοβαμαι μηπως και κοπει τοτε το γαλα..

οχι ξυπνησε κ η μπεμπα και θα περιμενω να κοιμηθει για να ψαξω κ διπλα ! εχω ηδη ανοιξει τη σελιδα!!! ποπο ρε γμτ ! τι ζορι τραβαμε !

για τις στερεες μαρακι μου σου λεω απλα οτι μου ειπε η φιλη μου που ειναι σουπερ φαν θηλασμου ! ''μην ξεκινας τιποτα νωριτερα απο αυτο που λεει ο ΠΟΥ γιατι θελοντας κ μη ο θηλασμος μειωνεται !'' δεν κοβεται το γαλα αν δινεις συχνα αλλα οπως κ να χει μειωνονται κατα πολυ οι θηλασμοι !

και ερχομαι εγω κ λεω..μηπως κ με στερεες κ με περιοδο χασουμε τελειως το παιχνιδι ??????????????????????

Διαφημίσεις

μια πολυ γρηγορη ματια διπλα κ με απαντηση της αγλαιας δεν εχεις καμια σχεση η περιοδος με τη μειωση του γαλατος ! δλδ δεν ισχυει !! τωρα τι ναπω !!! θα δουμε ! αλλα μηπως γι αυτο η μπεμπουλα ηταν ανυσηχη αυτα τα βραδυα ??? μηπως πραγματι δεν χορταινε κ ζητουσε πιο πολυ ??? ω ρε γλεντια !!!

οχι ξυπνησε κ η μπεμπα και θα περιμενω να κοιμηθει για να ψαξω κ διπλα ! εχω ηδη ανοιξει τη σελιδα!!! ποπο ρε γμτ ! τι ζορι τραβαμε !

για τις στερεες μαρακι μου σου λεω απλα οτι μου ειπε η φιλη μου που ειναι σουπερ φαν θηλασμου ! ''μην ξεκινας τιποτα νωριτερα απο αυτο που λεει ο ΠΟΥ γιατι θελοντας κ μη ο θηλασμος μειωνεται !'' δεν κοβεται το γαλα αν δινεις συχνα αλλα οπως κ να χει μειωνονται κατα πολυ οι θηλασμοι !

και ερχομαι εγω κ λεω..μηπως κ με στερεες κ με περιοδο χασουμε τελειως το παιχνιδι ??????????????????????

Ωραιο θεμα ανοιξαμε πρωι-πρωι, αγχολυτικο:shock::shock:!!!

κοιτα δεν θελω να βαζω μακρινους στοχους, τωαρ θελω να παμε αποκλειστικα μεχρι το εξαμηνο παση θυσια και μετα 8μηνο που θα παω και γα δουλεια.

Ιδανικα θα ηθελα μεχρι τον χρονο να θηλασουμε και φοβαμαι πολυ τις στερεες.. ντρεπομαι που το λεω αλλα δεν τις θελω...:-(:-(

αλλα να σου πω με σωστη ενημερωση θα τα καταφερουμε, οπως τα καταφεραμε και με τον αποκλειστικο..

Μην φοβασαι, θα τα καταφερουμε!!!!!!!!!!!!! ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!!!!

καλημερα!

Στον αγώνα δρομου κα πάλι. Εβαλα να πιει ο Γιανης γάλα-που δεν πινει- βάζοντας του να βλεπει cars... Αντε να ντυθουμε να παμε παιδικο γιατι μετα με περιμενει γενικη στο σπιτι

Μη σκας virgi για την περιοδο. Στον Γιαννη μου μου ήρθε οταν ηταν 5,5 μηνων. Ο θηλασμος δεν εχει σχεση!

ΤΙ θεμα εχετε με τιε στερεες???Για πειτε μου!

Μαρακι ρωτησαμε ειδικο. Υπομονη μας ειπε. Ειναι φυσιολογικο..Αλλα πραγματικα εχει χειροτερεψει αυτες τις μερες. Θα ελεγα απο τοτε που τον εστειλα παιδικο

bloublou, τι ειναι αυτο με τη μικρη? Υποθετο οχι κατι που να σας ανησυχει....

cEyXp3.png

q61sp3.png

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !!! ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ !!!

ΕΓΩ παλι ημουν του πολυ μακρυνου στοχου ! 2 χρονια τρομαρα μου !βεβια ποτε δεν ξερεις !!! αχ !!!!!

γιατι φοβασαι τις στερεες ? εγω ισα ισα ανυπομονω να ερθει ο 6ος μηνας να βλεπω τη φατσα της πασαλυμενη ! χαχαχα

καλημέρα...

virgi μην στενοχωριέσαι....εμένα μου ήρθε περίοδος στις 9/9 και τρόμαξα γιατί στον Θωμά μου είχε έρθει μετά α΄πο 6 μήνες.Το γάλα μου δεν μειώθηκε καθόλου απλα όταν νιώθω λίγο πιο άδειο το στήθος μου τρώω καλά και μερικές φορές για να το ενιχύσω τρώω κουάκερ με γάλα.Και τότε τσιτώνω:rolleyes::rolleyes:. και οι στερές τροφές δεν είναι κάτι τόσο δύσκολο , μόνο που θέλει υπομονή στην αρχή μέχρι να μάθουν τα μωράκια γιατί είνα λίγο σοκ για αυτά.Σκέφτομαι τι φτύσιμο με φρούτα με περιμένει πάλι και πολύ το χαίρομαι.

Μπλουμπλού εύχομαι να μην είναι κάτι το σοβαρό;)

mariakriti καλώς ήρθες, να σου ζήσει το μωράκι σου:P

katerina_s υπομονή με τον Γιάννη σε καταλαβαίνω απόλυτα...φαντάσου ότι και εγώ περιμένω τις πρωινές ώρες για να χαρώ λίγο την μπεμπούλα γιατί όταν είναι εδώ ο Θωμάς μετράω τα λόγια μου και τα λέω όλα διπλά ή ψυθιρίζω στη μικρή:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...