Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Mado10 είπε:

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Εε τότε δεν υπάρχει  λόγος ανησυχίας!! Απολαύστε την συνέχεια.. και δες τη θετική πλευρά  της δοτριας..ότι είναι μεα κοπέλα..

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

μινουλα εγω τωρα αρχισα να σας γνωριζω αλλα ειλικρινα απο τα βαθη της ψυχης μου συλλυπητηρια!!!!προσπαθησε οσο μπορεις να δωσεις κουραγιο στον αντρουλη σου!!!!!!δεν το εχω νιωσει αλλα το να χανεις ενα ατομο της οικογενειας σου πρεπει να ειναι οτι πιο τραγικο!

και παλι συλλυπητηρια!προσπαθησε να εισαι οσο το δυνατον ψυχραιμη για να μη σε βλεπει ετσι και το μωρακι σου!

οι σκεψεις μας ειναι μαζι σου.....

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μινα μου, συλλυπητηρια.. Κουραγιο και να εισαι δυνατη για το μπεμπακι σου..

Μαρακι, δεν ξερω τι ακριβως ειναι το επικουρικο, ειμαι εντελως ασχετη..

Κοριτσια, ειμαι στα προθυρα νευρικου κλονισμου.. Νιωθω οτι θα πηδηξω απο το μπαλκονι!!!!!!!! Ο μπεμπης ειναι μες τα νευρα, ολο τσιριζει και μουγκριζει, αν μας ακουσει κανεις θα νομιζει οτι τον δερνω.. Δεν ξερω τι να κανω ειλικρινα, ολη μερα κλαιω, δεν αντεχω!!!!!! Ειναι απο τα δοντια ολο αυτο, συνεχεια θελει να δαγκωνει κατι..

IAL5p2.png

u83tp3.png

υπομονη κατερινα,φανταζομαι τι μας περιμενει!

ο γιατρος τι λεει?αν ειναι τα δοντια δωστου κατι να δαγκωνει?θηλαζεις?τον ηρεμει καθολου ο θηλασμος?πιπιλα ισως?πατε και καμια βολτιτσα οσο προλαβαινετε!το λεω στους αλλους να το ακουσω και εγω γιατι εχουμε κλειστει μεσα.

φιλακια

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Ευη μου, δε θηλαζω, πιπιλα δε θελει με τιποτα και συνεχεια κατι δαγκωνει. Βολτες παμε συνεχεια. Κανει σαν νευροσπαστο, ειλικρινα δεν ξερω γιατι, αν το συνεχισει θα παρω τη γιατρο. Τωρα κοιμηθηκε, κουραστηκε απο την τοση ενταση. Τα εχω φτυσει, ειμαι ολομοναχη και δεν εχω χρονο για τιποτα αυτες τις μερες..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Κατερίνα αυτΑ τα παιχνιδακια για τα δόντια δεν κάνουν δουλειά?εμάς ΄΄παντως ο παιδιατρος μας είπε ότι αν πονάει όταν βγαίνουν τα δόντια να δίνουμε αραιά και που λίγο ντεπονακι,δεν θα κάνουμε ντεπονοθεραπεια αλλα να ανακουφιζονται λίγο!

Τι να πω,και εγω τα πρωινά μονή μου είμαι και καμία φορά με πιάνει απελπισία!

Αχ ποτέ θα μιλήσουν να μας λένε τι θέλουν?χιχιχ!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

Μινα μου, συλλυπητηρια.. Κουραγιο και να εισαι δυνατη για το μπεμπακι σου..

Μαρακι, δεν ξερω τι ακριβως ειναι το επικουρικο, ειμαι εντελως ασχετη..

Κοριτσια, ειμαι στα προθυρα νευρικου κλονισμου.. Νιωθω οτι θα πηδηξω απο το μπαλκονι!!!!!!!! Ο μπεμπης ειναι μες τα νευρα, ολο τσιριζει και μουγκριζει, αν μας ακουσει κανεις θα νομιζει οτι τον δερνω.. Δεν ξερω τι να κανω ειλικρινα, ολη μερα κλαιω, δεν αντεχω!!!!!! Ειναι απο τα δοντια ολο αυτο, συνεχεια θελει να δαγκωνει κατι..

Κατερινακι υπομονη. Μαλλον τα δοντάκια του εινια. Δωστου αυτα που κυκλοφωρουν στο εποριο, και κυριος αυτα που εχουν υγρο μεσα και μπορεις να τα βάζεις στο ψυγειο για να κρυώνουν. Ετσι δροσιζεις τα ουλα του..!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Μινούλα συλληπητήρια, το ξαφνικό είναι και το χειρότερο...Ο Θεός να σας δώσει κουράγιο

Κατερίνα μου από τα δόντια υποφέρει το καημένο...και ο δικός μου βρίσκεται σε αυτή τη φάση, αλλά το περνάει πιο ήπια...μόνο από τις 6 και μετά το πρωί κάνει πιο ανήσυχο ύπνο και όλο μουγκρίζει και στριφογυρίζει και θέλει να δαγκώνει την κουβέρτα. Μετά όταν ξυπνάει είναι καλά, απλά τρώει τα πάντα...εκτός από αυτά που είναι για τα δόντια :rolleyes::rolleyes:, δυο φορές που του έδωσα έβαλε τα κλάματα, ίσως πόνεσε δεν ξέρω, προτιμάει την πιπίλα πάντως. Κι ενώ πριν δεν την έπαιρνε καθόλου, τώρα τον ηρεμεί.

Για όσες ενδιαφέρονται μόλις έφτιαξα λογαριασμό στο FB - Lisa Maiou (επειδή Μάιο γεννήθηκε ο υιός).

Κι εμείς 10 Οκτωβρίου έχουμε επέτειο γάμου και 12 έμαθα ότι είμαι έγκυος...ααα και 26 θα γιορτάζει ο μπέμπης, μιας και θα τον βγάλουμε Δημήτρη.

Φιλιά σε όλες

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Μινακι μου κουραγιο κοριτσακι μου ! ζωη σας ! προσπαθησε να εισια ηρεμη για το παιδακι σου !!!!!! Δυστυχως η ζωη παιζει πολλα παιχνιδια !!!!!!

Μαρακι μου το εξτρα χαρτι ειναι αυτο το επικουρικο που ειπε κ η κατερινα! αυτο με ταλαιπωρησε γιατι δεν τον ηξεραν ουτε στη δουλεια μου ! επισης πιο συμπληρωμα πηρες ''/ κ για τι ποσο μιλαμε ???? εγω ειχα παρει 1300 περιπου απο τον οαεδ οταν γεννησα ! αυτα εννοεις???

λιζακι θα σε ψαξω !!!

Κατερινακι ντεπον το μισο του βαρους του ! δεν ειναι κακο μια στο τοσο κ ειδικα οταν εχουν τετοια ανεξηγητη γκρινια ! πιθανον να εχει νευραλγια το καημενο ! επισης αυτα που ειναι μασητικα κ μπαινουν φυγειο ! θα τον ανακουφισουν !

φιλια τα λεμε αυριο !

γεια σας κοριτσια...

Μινακι συλληπητηρια κοριτσι μου, τι ηταν αυτο το ξαφνικο? πωπω.. αυτα τα ξαφνικα ρε γαμωτο.. Κουραγιο και υπομονη

Κατερινακι πως ειναι σημερα ο γαμπρουλης μου? γιατι γκρινιαζει μωρε? πηρες την γιατρο σας? και εμενα χτες ηταν εκνευρισμενη αλλα το αποδιδω στο εμβολιο..

Βιργινακι δεν ξερω τι ειναι το επικουρικο, ναι αυτο το επιδομα εννοω, εγω πηρα 1250?.

Διαφημίσεις

καλημέρα!

Μινούλα κουράγιο.να είσαι δυνατή για τον αντρούλη σου θα σε είσαι το στηριγμά του τώρα.

το έχω ζήσει αυτό το απότομο, το ξέρω καλά.

πρωί πρωί προσπάθησα νακάνω μια αντληση για να μαζέψω γαλατάκι γιατί το σ-κ πρέπει να πάω για δουλειά για να μπορέσω να πάρω την κανονική μου άδεια του 2011 και στην συνέχεια το 9μηνο μητρότητας.Και ενώ το στήθος είναι γεμάτο έβγαλα μονο 60ml:(.

θα αντλήσω πάλι αργότερα και αύριο.πρέπει να αφησω μερικά μπουκαλάκια και ελπίζω να καταφέρει ο άντρας μουνα την ταίσει με το μπιμπερό.....

Ο Θωμάς μόλις είδε το θήλαστρο μου λέει γιατί μαμά θα βάλεις γάλα στο μπουκάλι?γιατί θα πάω για δουλειά μωρό μου και πρέπει ο μπαμπας να ταίσει την μπέμπα....γιατί μαμα η μπέμπα έχει δόντια για φάει από το μπουκάλι????:rolleyes::rolleyes:

το παιδί θεωρεί δεδομένο ότι τα μωρά τρώνε μόνο από το στήθος και όταν έχουν δόντια από το μπουκάλι;)

πολύ άγχος έχω, δεν θέλω να πάω.

καλημερα κοριτσια και μπεμπακια..

Μινακι λυπαμαι πολυ για αυτο που διαβασα.. πραγματικα το ξαφνικο ειναι χειροτερο!!!!και ξερω.. ετσι εχασα τον πατερα μου πριν μερικα χρονια,κουραγιο υπομονη και να τον θυμαστε!!!!

Μαρια-Ελπιδα γιατι δεν τρως σοκολατα και γλυκα???? υπαρχει προβλημα επειδη θηλαζουμε???

Αχχχχχχχχ το τι εχω περασει με το παιδακι μου δεν περιγραφεται..

το εμβολιο να φταιει??? το οτι μεγαλωνει????? το οτι ειναι υπερδραστηριος και ενεργητικος ????? σαν το κοριτσακι της μαριας ???? ακριβως το αντιθετο ο δικος μου.. δεν κοιματε ποτε το πρωι/μεσημερι/απογευμα.. κοιματε απο τις 8 το βραδυ μεχρι το πρωι πανω μου η διπλα μου και ξυπναει καθε μια με μιση ωρα περιπου για μαμ η εχει αερια η να ρευτει η να κανει κακα η οτι αλλο.. κοιματε με το ενα ματι ανοιχτο μην παει κι φυγω και παω στον μπαμπα του για κουβεντα.. εντομεταξυ μενω στα 50τ.μ σπιτι, , δεν ειναι οτι με χανει απο το οπτικο του πεδιο.. αλλα ετσι θελει.. ουφ! κουραστικα 3.5 μηνες νομιζα οτι θα φτιαξει λιγακι,δεν βαριεσε..υπομονη!

Απλα δεν φανταστικα ποτε ποσο θα επιθυμουσα ενα 20λεπτο ζεστο μπανιο με λουσιμο μασκες μαλλιων και τετοια.. γενικη σε μια ημερα μπαμ μπαμ και οχι σε 3 μηνες.. χαχαχαχ!!! ενα ολοκληρο εργο στην τηλεοραση.. χμμμμμμμμ ειδες..ενα πλασματακι 60 ποντους μας εχει αλλαξει την κοσμοθεωρια.. και μας αρεσει ετσι???? φιλακια πολλα

55wkp3.pngpGV9p3.png

tt7719718fltt.gif

αααααα ξεχασα.. με το οαεδ δεν εχω καταλαβει τι γινεται..εγω εχω να δουλεψω με ικα απο το2009/δεκεμβριο ολο το 2010 ηταν χωρις ικα μετα σταματησα.. και μονο επιδομα τοκετου μπορεσα να παρω.. εσεις τι θα παρετε?

55wkp3.pngpGV9p3.png

tt7719718fltt.gif

βρε Ληδακι με εκανες και γελασα..

δεν τρωω σοκολατα γιατι πρωτον δεν μπορω να σταματησω αν ξεκινησω.. και δευτερον φοβαμαι για αλλεργιες στην μικρουλα μου.

Δεν παραπονιεμαι καθολου γαι την μικρη και εσας πραγματικα σας θαυμαζω..

Εμενα με αφηνει να κανω ολες τις δουλειες μου, να μπαινω ανετα στο ιντερνετ, να κανω τις χειροτεχνιες μου και γενικα δεν με κουραζει το ψυχουλακι μου.

Επισης ειναι πολυ αυτονομη, παιζει με τα παιχνιδια της στο ριλαξ ή στο γυμναστηριακι της, αρκει να με ακουει φυσικα και οταν τρωει το κανει στο τεταρτο και μετα γιοκ.. δεν εχουμε πιπιλισματα και παρηγοριες..

δοξα το θεο, ειμαι τυχερη..

Οσο για τον Οαεδ, δεν ξερω να σε συμβουλεψω, εγω σταματησα περσι τον Οκτωμβριο και δικαουμαι κανονικα τα παντα..

Καλημερα! Ειμαι χαλια απο ημικρανιες. Δεν μπορώ άλλο.....

Για τον ΟΑΕΔ, πρέπει να πάμε με τα χαρτια του ΙΚΑ, μια βεβαιωση εργοδότη-νομιζω αναγράφεται το ποσο που παιρναμε οταν δουλευαμε και αυτοι θα μας δώσουν τη διαφορα. Να πάτε όλες! Εγώ πηρα καλα λεφτά, σε φάση που τα ειχα ανάγκη κιόλας!!!

Αχ, δεν αντεχω...Ο Γιαννης εβγαλε πάλι επιθετικοτητα. Χθες όλη μερα τη χτυπουσε.Η μικρή ειναι καλα. Αστεράκι θα έλεγα!!!!

Εσεις???

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...