Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Mado10 είπε:

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Εε τότε δεν υπάρχει  λόγος ανησυχίας!! Απολαύστε την συνέχεια.. και δες τη θετική πλευρά  της δοτριας..ότι είναι μεα κοπέλα..

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

οχι αγαπη να μην προσπαθησεις με μπουκαλι ! δεν υπαρχει κανενας λογος ! το παιδι σου ειναι μια χαρα χορτασμενο ! δεν βρισκω λογο να το πιεσεις τωρα !

κοιμαται τωρα σωστα ? ε θα ξυπνησει κ θα φαει σου λεω ! τωρα αν το στηθος το νιωθεις τουμπανο βγαλε γαλα για να ξελαφρωσεις !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κ επισης...η γιατρος ειπε να ξεκινησουμε κρεμες τον αλλο μηνα κ φτουτοκρεμες !

της ψιλοαρνηθηκα, αλλα μου λεει ειναι καλο να μην αργουν οι τροφες ! της λεω δεν ηθελα να δωσω κρεμα γιατι εχουν προσθηκη ζαχαρης κ μου ειπε υπαρχουν κ οι βιολογικες στα φαρμακεια !

της ξαναειπα οτι θα ηθελα να ακολουθησω τον αποκλειστικο 6μηνο θηλασμο, αλλα εκεινη λεει μπαινοντας στον 6ο (δλδ 5μηνων κλεισμενα) να ξεκινησω καλο θα ηταν !

Εσας τι λενε οι γιατροι ??

εμας ακομα δεν μας εχει πει τιποτα, δεν ξερω εγω πιστευα πως μολις γινουν εξι μηνων ξεκιναμε τροφες, θα δουμε την αλλη φορα.

η αποστειρωση λεει δεν εχει νοημα μετα τους 4 μηνες γιατι ετσι κι αλλιως βαζουν τα παντα στο στομα οποτε πιο το νοημα ???

κοιτα λογικα απο την στιγμη που βαζουν χερια στο στομα δεν εχει νοημα η αποστειρωση αλλα ενταξει θα την συνεχισω για κανα μηνα ακομα και βλεπουμε.

αυτες οι μερες μου φερνουν συγκινηση....... οι περισσοτερες απο εμας αυτον τον μηνα μαθαμε για την εγκυμοσυνη μας ! εγω 10-10-10 το ειχα μαθει ! και η μπεμπουλα γεννηθηκε 10 του μηνα ! επισης αυτο το μηνα εχει γενεθλια ο αντρας μου και εχουμε και επετειο !!! ειναι ολα τοσο ομορφα στο μυαλο μου !!!!!!!!

και εμενα το ιδιο, αυτην εβδομαδα εμεινα εγκυος και το σαββατο εχω γενεθλια.. αχ, ωραιος ο οκτωβριος!!!

Να ειστε πανα γεροι και αγαπημενοι Βιργινακι μου!!

Μαρακι και Βιργινακι μια χαρα τα μικρα σας!! λεπτουλες ειναι, εγω μαλλον μεγαλωνω τον μικρο βουδα χαχαχαχα Εμενα ειναι ηδη πατημενα 7 κιλα, τωρα ποσο ακριβως δεν ξερω, θα μαθουμε την Παρασκευη που εχουμε ντοκτορ, και 64 ποντους πριν ενα μηνα. Αλλα δεν μου φαινεται να ψηλωσε αλλο...:rolleyes:

Βιργινακι, δεν ειναι λιγο νωρις για τροφες; Δλδ σου λεει να αρχισεται με το που μπαινεις στον 5ο; Δεν πας απο διπλα να δεις τι λενε γιαυτο; Εγω ναι μεν θα ρωτησω την παιδιατρο την Παρασκευη, αλλα αν μου πει τοσο νωρις, δεν θα τα βαλω. Η κυρια τροφη του μωρου μεχρι τον χρονο θα εξακολουθει να ειναι το γαλα (μου-ελπιζω).

Μινα εσυ μεγαλωνεις τον Μικρο Βουδα σε παχος (πλακα κανω ετσι...:tongue::tongue:) και εγω σε ηρεμια!!

Μινα εσυ μεγαλωνεις τον Μικρο Βουδα σε παχος (πλακα κανω ετσι...:tongue::tongue:) και εγω σε ηρεμια!!

χαχαχαχα αν ηταν Βουδας και στην ηρεμια θα εκανα παρτυ καθε μερα!! Προσπαθω εδω και μερες να βαλω σκουπα και δεν μαφηνει, αν ειναι ξυπνιος ασχολουμαι μαζι του και αν κοιμαται, φοβαμαι μην τον ξυπνησω!!!:rolleyes:

wcBmp3.png

Βιργινια εσαι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! ΧΑ ΧΑ! Τι κεφια αυτα σημερα??????:P:p:p

Κ επισης...η γιατρος ειπε να ξεκινησουμε κρεμες τον αλλο μηνα κ φτουτοκρεμες !

της ψιλοαρνηθηκα, αλλα μου λεει ειναι καλο να μην αργουν οι τροφες ! της λεω δεν ηθελα να δωσω κρεμα γιατι εχουν προσθηκη ζαχαρης κ μου ειπε υπαρχουν κ οι βιολογικες στα φαρμακεια !

της ξαναειπα οτι θα ηθελα να ακολουθησω τον αποκλειστικο 6μηνο θηλασμο, αλλα εκεινη λεει μπαινοντας στον 6ο (δλδ 5μηνων κλεισμενα) να ξεκινησω καλο θα ηταν !

Εσας τι λενε οι γιατροι ??

Ετσι ειναι κοριτσάκι. θυμαμαι 5,5 μηνων ο Γιαννης εφαγε την πρώτη κουταλια ρυζαλευρο! Μεχρι να ολοκληρωθει η διαδικασια θα σου παρει 1 βδομαδα σιγουρα. Οποτε αν αρχισεις σχεδον 6 μηνων να δινει, μολις γινει 6 τοτε θα ειναι μια χαρα.Μην σε προβληματιζει, οκ???

η αποστειρωση λεει δεν εχει νοημα μετα τους 4 μηνες γιατι ετσι κι αλλιως βαζουν τα παντα στο στομα οποτε πιο το νοημα ???

δεν ξερω αν εχει δικιο ... και τα επεξεργαζομαι ολα σιγα σιγα !!!

Σωστο και αυτο. Εγώ ακολουθω το εξης: Μια φορα τη μερα τα αποστειρώνω ολα.Ισως και 2 φορες. Αλλα αλλιωςτην αφηνω ετσι...

εχω κεφια κ χρονο σημερα βλεπετε !

και συνεχιζω !

αυτες οι μερες μου φερνουν συγκινηση....... οι περισσοτερες απο εμας αυτον τον μηνα μαθαμε για την εγκυμοσυνη μας ! εγω 10-10-10 το ειχα μαθει ! και η μπεμπουλα γεννηθηκε 10 του μηνα ! επισης αυτο το μηνα εχει γενεθλια ο αντρας μου και εχουμε και επετειο !!! ειναι ολα τοσο ομορφα στο μυαλο μου !!!!!!!!

Χα χα! Εγώ το εμαθα 29/9!!!! Αλλα ετσι ειναι. Και εγώ συγκινηθηκα!!!

καλημερα κατερινα,καθε δυομιση ωρες βαρια τρεις,τι τον επιασε τωρα?αποκοιμηθηκε χωρις να φαει,εβαλα στοο αποστειρωτη το θηλαστρο και μπιμπερο να βγαλω,εμεινε και το στηθος τοσες ωρες χωρις ερεθισμα!υπαρχει περιπτωση να μην ξαναθελει στηθος?μου το κανε και χθες αλλα στις τρεισημιση ωρες εφαγε!ποπο αγχος!

ελπιζω μολις ξυπνησει να φαει κανονικα!να φταιει το χθεσινο εμβολιο?δε νομιζω!

Δεν νομιζω!!! Μια χαρα θα πιασει παλι. Ειναι χορτάτο το παιδι!! Α! και σιγουρα φταιει το εμβολιο.Εχει και υπνηλια???

cEyXp3.png

q61sp3.png

απο πολλους ακουω που ξεκινανε οταν κλεινει ο 5ος μηνας ! τωρα θα δουμε !

μαρακι ευχαριστουμε πολυ !!! το σαββατο γενεθλιακια ε ?? αντε με το καλυτερο δωρο στα χερια σου !!!!!!!!

μινακι καπως ετσι την παταω κ γω ! χαχαχαχ!!! καμια φορα να καταλαβεις περναω μονο σφουγγαρισμα !!!!!

αυτα ! βγαινω κ γω, παω να ετοιμαστω να παω οαεδ που με ταλαιπωρουν ! φιλια !

Διαφημίσεις

χαχαχαχ Κατερινακι τι να κανω !! ειπα εχω κεφια ! χαχχαχαχα!!!!

ναι καπως ετσι παει μαλλον γιατι ετσι κι αλλιως στην αρχη δεν τρωνε ακριβως απλα μαλλον μαθεινουν γευσεις ! δε νομιζω οτι δεχονται ποσοτητα με τη μια !!!

οσο γι ατην αποστειρωση εγω δεν κανω τιποτα αφου ουτε πιπιλα ουτε μπουκαλι περνει αλλα τυπικα το ειπα! αυτα και τωρα φευγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

κοριτσια γυρισα απο τον οαεδ, εκανα την αιτηση για το εξαμηνο, δεν ξερουν ομωςποτε θα ερχισω να πληρωνομαι, δεν βαριεσαι...

Ολα οκ με την αιτηση μια χαρα την δεχτηκαν, το λεω για την Κατερινα που ελεγε οτι στο δικος της καταστημα δεν την δεχοταν.

Μου εδωσαν και προταιρεοτητα που ειμουν με τον μωρο.:shock:

χαχαχαχα αν ηταν Βουδας και στην ηρεμια θα εκανα παρτυ καθε μερα!! Προσπαθω εδω και μερες να βαλω σκουπα και δεν μαφηνει, αν ειναι ξυπνιος ασχολουμαι μαζι του και αν κοιμαται, φοβαμαι μην τον ξυπνησω!!!:rolleyes:

εμενα της αρεσει η σκουπα, μην τον μαθαινεις σε πολυ ησυχια δεν θα σου κοιμαται εξω οταν θα εχει φασαρια..

κοριτσια γυρισα απο τον οαεδ, εκανα την αιτηση για το εξαμηνο, δεν ξερουν ομωςποτε θα ερχισω να πληρωνομαι, δεν βαριεσαι...

Ολα οκ με την αιτηση μια χαρα την δεχτηκαν, το λεω για την Κατερινα που ελεγε οτι στο δικος της καταστημα δεν την δεχοταν.

Μου εδωσαν και προταιρεοτητα που ειμουν με τον μωρο.:shock:

εμενα της αρεσει η σκουπα, μην τον μαθαινεις σε πολυ ησυχια δεν θα σου κοιμαται εξω οταν θα εχει φασαρια..

Μαρακι, καθολου ησυχια, μαζι μου τον εχω παντα, κοιμαται και με φασαρια και με ησυχια. ΑΠλα οταν ειμαι μονη μου και τον εχω κοιμησει μετα απο χιλια δυο, με λυπαμαι να βαλω σκουπα που κανει θορυβο και να ξυπνησει στο λεπτο. Την εχω παθει πολλες φορες ετσι. ΚΑι μετα δεν κοιμαται με τπτ εχει και απιστευτη γκρινια. Οτιδηποτε αλλο το κανω με το μωρο κοιμισμενο, μαγειρευω, πλενω, τα παντα, αλλα σκουπα την αποφευγω!!!

Τωρα τον κρατουσε ο μπαμπας και καθαρισα επιτελους το σπιτι, θα σιδερωσω κιολας τα καινουρια του ρουχαλακια που μας ηρθαν χτες:D. Μια καλη νοικοκυρουλα χαχχαχαχα

wcBmp3.png

Γλυκες καλημερες σε ολες κοριτσακια μου!!!! Καταρχην καλο μηνα!!!! Χαιρομαι που μας βλεπω μαζεμενες!!! Μακαρι να εβρισκα χρονο να ημουν ολη μερα μαζι σας!!! Αλλα, που τετοια τυχη... Προχτες πηγαμε παιδιατρο και ο μπεμπης με το που τον αντικρισε εκλαιγε με λυγμους-δεν τον εχω ξαναδει να κλαιει ετσι- μαλλον μας ειπε οτι τον θυμοταν απο τον προηγουμενο μηνα που του εκανε το εμβολιο. Εντελλει του εκανε 2 εμβολια και στα 2 τα μπουτακια του. Ηταν 6250γρ και 64 ποντους. Πηρε 600γρ και μονο 3 ποντους απο τον προηγουμενο μηνα. Απο κιλα τον βρηκα μια χαρα και με το παραπανω μας ειπε με αποκλειστικο θηλασμο και συνεχιζουμε...για φαι δε μας ειπε τιποτα. Καποια στιγμη που τον ειχα ρωτησει μου ειχε πει μετα τον 5ο μηνα. Και εμας ειναι πολυ υπερκινητικος, ολο κουναει χερια και ποδια-τρωω κατι κλωτσιες...!!! Ειπα του γιατρου οτι τρωει τα παντα(σεντονια-κουβερτες-παιχνιδια) και μου ειπε οτι προετοιμαζομαστε για δοντακια!!! Το κεφαλι το στηριζει αψογα μας ειπε και τον σηκωσε και εκατε καθιστος και μας ειπε οτι ειναι κοντα στη βστιγμη που θα κατσει( ο μικρος εδω και μια εβδομαδα σφιγγεται-κοκκινιζει και ερχεται μονος του μπροστα-πολυ γελιο). Μετα το γιατρο ηταν μια χαρα, δεν ειχαμε ουτε πρηξιματα, ουτε πυρετο. Εχτες κοιμοταν αρκετα το πρωι και μετα ηταν μια χαρα. Το βραδυ πηγαμε στα πεθερικα μου, ειχαν ερθει κατι θειοι μας και ηθελαν να δουν τον μπεμπη. Και εκει που ειχε ξεκαρδιστει στα γελια, αρχιζει ενα κλαμα, μια γκρινια και δεν ησυχαζε πουθενα. Ουτε το στηθος δεν επιανε...καταλαβα οτι κουραστηκε και νυσταζε και ειχε περασει και η ωρα που συνηθως κοιμαται. Ερχομαστε σπιτι και κοιμοταν ηδη απο τη διαδρομη(ευτυχως κοντινη αποσταση 15 λεπτα). Τον αλλαζω και ξανακοιμαται. Ξυπναει στις 3 και παλι ψιλογκρινιαζε, στις 5 τα ιδια, στις 7 παλι τα ιδια...εντελλει ξυπνησε στις 9 και κατι και τωρα που προσπαθουσε να κοιμηθει μονος του δε τα καταφερνε και γκρινιαζε και τον ταισα και κοιμηθηκε. Γιατι γκρινιαζει????????????? Καταλαβαινω οτι εχει κοψει το πιπιλισμα και το εχουμε γυρισει στο δαγκωμα (χεριου-πιπιλας) και δεν εχει κατι να νανουριστει. Αλλα τι να του κανω???? Καποιες φορες εχει κοιμηθει χωρις τιποτα, αλλα τωρα γκρινιαζει πολυ. Και αυτο το βραδυνο ποτε θα κοπει??? Εμεις αντι για καλυτερα-γινομαστε χειροτερα....! Τι να πω....α! εσας τρωνε τη γλωσσα τους?????

Οσον αφορα το ντυσιμο. Εγω του φοραω φορμακι μακρυ και εσωρουχακι με μακρυ μανικι στον υπνο. Εξω του βαζω και κουβερτουλα. Τη μερα τον εχω απο πανω μονο με το εσωρουχακι και απο κατω φορμουλα. Και οτν βγαινουμε ζακετακι ή μπλουζακι λεπτο μακρυμανικο. Σκεφτομαι να του βαλω και πικε κουβερτουλα τη νυχτα, αλλα δε βλεπω να την κραταει-ολο κουνιεται και τα ποδια ειναι ολο πανω. Ο αντρας μου φοβαται μη μπλεχτει. Παντως εμεις κοιμομαστε με κλειστα παραθυρα, πικε κουβερτουλα και εγω φοραω και χειμωνιατικες πυζαμες!!!!! Μεσα στο σπιτι εχει 23 βαθμους και εχτες το βραδυ στις 12 που γυρναγαμε 14 παρακαλω!!!!!

Μαρακι, να χαιρεσαι τον μπαμπακα σου και την καραμελενια σου!!!!! Η μικρη ειναι κυρια!!!!!!!!!!

Βιργινια μου, χαιρομαι που εισαι τοοοοοσοοοο στα καλα σου!!!! Παντα τετοια!!! Και εγω σκεφτομαι οτι στις 9/10 στις 12 παρα το βραδυ εμαθα οτι ειμαι εγκυος με χοριακη 34!!! Συγκινουμαι.... Να ειναι γερα τα παιδακια μας και με το καλο ο θεουλης να μας χαρισει κι αλλα!!!!!!! Σουπερ η μικρη-συμβαδιζει στα κιλα και στο υψος με τον μπεμπιτο μου!!!!! Μακαρι να μπορουσα να ερθω στο Αττικο, αλλα μας εχουν φαει η βαπτισεις! Α! και το κορυφαιο...ο μπεμπης σε οσες βαπτισεις εχουμε παει κλαιει γοερα...μαλλον ειναι ωρα υπνου του και εχει και φασαρια μεσα στην εκκλησια και τον εκνευριζει... δεν εχουμε χαρει βαπτιση!!!!

Μινουλα, παρελαβες τα ρουχαλακια???? Παντως οσον αφορα τον θηλασμο και καθε ποτε θελουν ειναι ενα θεμα. Εγω τον βαζω πιο συχνα απ'οτι παλιοτερα που καναμε 3 ωρα και βαλε... και οποτε τον βαζω τρωει αυτο το παιδι-αλλα λιγοτερη ωρα. Α! δε σας ειπα...οτι ποναγε ο ενας μαστος καποιες φορες που ταιζα τον μπεμπη, το θυμαστε??? Μου ειπε ο γιατρος οτι μαλλον εφταιγε οτι ετρωγε λαιμαργα και το αδειαζε γρηγορα. Με αποτελεσμα να μου αυξηθει η παραγωγη και εκει που δεν ειχα βαλει ποτε επιθεματα, να χρειαζομαι τωρα!!!!!

Μαριλου, ολα καλα με τα διδυμακια σου!!!! Μπραβο!!!! Ηρωας!!!!!!!!!!!

Εvi μου, μην ανησυχεις και αγχωνεσαι. Καποια στιγμη θα φαει...!!!!

Δε θυμαμαι αλλα.... σας φιλω ολες γλυκα και συγνωμη για οσες ξεχασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου βρε Αγγελικουλα με τα σεντονακια σου ! χαχαχχα!! που εξαφανιζεσαι ??? ποτε θα πιουμε καφε ? (ασχετο) ! γελασα πολυ με το μπεμπη σου ! καλε ναι κ μενα μασαει τη γλωσσα της η παλαβη ! καθε φορα που το κανει της λεω, ''μπριζολακια τρως παιδι μου ?"" χαχαχαχχαχααχ!!!!! ποσο αστειο μου φαινεται να τρωνε τη γλωσσα τους ! χαχαχχα!!!! μια χαρα κ σεις απο αναπτυξη !!!! οντως συμβαδιζουμε ! κ μας για θηλασμο μας ειπε ειναι αψογη !!!! οσο για το οτι καθεται στο κωλακι της, εμενα παλι μου ειπε οτι επιτρεπεται μετα τον 5ο αλλα τι να κανω που καθεται ετσι απο 3 μηνων η βουζιτσα μου ??? κλασικα μασαει τα παντα αλλα δεν ειναι δοντια μου ειπε ! δεν το ελεγξε κ τοοοοσο αλλα εγω πιστευω πως ειναι ουλα ! θεωρω κ οι γιατροι πεφτουν εξω !!! δεν λεω οτι θα βγουν τωρα αλλα σιγουρα ουλα ειναι ! μια μερα πριν απο μενα τοεμαθες ε ??? εγω 10-10-10 ωρα 13.00 κ η χοριακη 144,50...ειχε παει ο αντρας μου τον παιρνω τηλ. το σηκωνει κ μου λεει '' ελα μαμα'' ................................................................................................................................................................................................................................................................................μια παυση γιατι με επιασαν τα κλαμματα............................................................συγκινουμαι πολυ σας λεω..... ουφ ! τεσπα !!!!!!!!! παμε παρακατω !!

μινουλα με γεια τα πραγματακια σας !!!

εγω κοριτσια γυρισα απο τον οαεδ πηγα τσαμπα ειχαν απεργια ! αι σιχτιρ !

εχουν ζητησει ενα εξτρα χαρτι κ εχω χασει πολλες μερες μεχρι να βρω απο τη δουλεια κ ειμαι σιγουρη πως το κενο που δεν εχω γραφτει δεν θα μου το πληρωσουν κ θα γινει χαμος γιατι φταινε αυτοι που δεν μου το ειχαν ζητησει !!!!! γγγκκκκκκρρρρρρρ και το επιδομα παιδιου ειπαν θα μπει μεχρι τον ιανουαριο !

Καλα να μην ρωτησω για την καισαρικη ! καμια δεν εχει παρει κατι φανταζομαι !

Κοριτσακια μου, γεια σας!!!!!!!!!! Παλι δε σας προλαβαινω αλλα με μια γρηγορη ματια βλεπω οτι ολα ειναι καλα!!!:D:D Καλε, μεγαλωνουν τα παιδακια μας!!!!! Απιστευτο μου φαινεται.. Εμενα ο γιος μου ειναι παρα πολυ νευρικος, σας το ειπα νομιζω, δεν ξερω τι εχει παθει, ειδικα οταν θελει να κοιμηθει, εκνευριζεται και φωναζει και τσιριζει και θελει κουνημα παντα, εκτος απο τον βραδινο υπνο που ξεραινεται μονος του.. Τι να πω με αυτο το παιδι.. Αυτες τις μερες παιρνω το ενα ντεπον πισω απο το αλλο, εχω πονοκεφαλο συνεχεια και νιωθω κομματια.. Τελοσπαντων, που θα παει, θα μεγαλωσει και θα ηρεμησει πιστευω..:tongue::tongue:

Για τον οαεδ κι εγω περιμενω απο το λογιστη το χαρτι αυτο που θελουν για το επικουρικο και θα παω να καταθεσω τα χαρτια μου και βλεπουμε, τους εχω βαρεθει ολους στην ελλαδα με ολες αυτες τις βλακειες..

Σας αγαπω και σας φιλω κι εσας και τα μωρακια μας τα ζουμπουρλουδικα!!!!!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Για τον οαεδ κι εγω περιμενω απο το λογιστη το χαρτι αυτο που θελουν για το επικουρικο και θα παω να καταθεσω τα χαρτια μου και βλεπουμε, τους

Κατερινακι μου τι ειναι αυτο το επικουρικο?

Σημερα εκανα την αιτηση για το εξαμηνο. Και καποια στιγμη θα παω να κανω και τα χαρτια για το οικογενειακο επιδομα, χρειαζομαστε μια δηλωση του εργοδοτη οτι δεν μας το καταβαλει αυτος και εχουμε προθεσμια μεχρι τις 31 Γεναρη.Θα παρουμε τι μισο επιδομα γιατι εχουμε μονο εξι μηνες που εχουμε γινει μανουλες, του χρονου θα το παρουμε ολοκληρο, αν υπαρχει Ελλαδα τοτε..:rolleyes::rolleyes:

εγω κοριτσια γυρισα απο τον οαεδ πηγα τσαμπα ειχαν απεργια ! αι σιχτιρ !

εχουν ζητησει ενα εξτρα χαρτι κ εχω χασει πολλες μερες μεχρι να βρω απο τη δουλεια κ ειμαι σιγουρη πως το κενο που δεν εχω γραφτει δεν θα μου το πληρωσουν κ θα γινει χαμος γιατι φταινε αυτοι που δεν μου το ειχαν ζητησει !!!!! γγγκκκκκκρρρρρρρ και το επιδομα παιδιου ειπαν θα μπει μεχρι τον ιανουαριο !

Καλα να μην ρωτησω για την καισαρικη ! καμια δεν εχει παρει κατι φανταζομαι !

Βιργινακι μηπως εννοεις τα χαρτι απο το εργοδοτη που βεβαιωνει την αδεια μας? εμενα το εγραφε το χαρτι με τα δικαιολογιτικα που μου εδωσαν απο τον Οαεδ.

Επισης εγω πηρα και το συμπληρωτικο επιδομα απο τον Οαεδ.

Αυτο για την καισαρικη, τι εννοεις?

το λεω σε σας γιατι σας νιωθω πολυ κοντα μου, και ας μη σας ξερω. Μολις πεθανε ο πεθερος μου, απο ανακοπη. Κλαιω συνεχεια, ειμαι χαλια. Ηταντοσο ξαφνικο, δεν μπορω να το συνειδητοποιησω. Δεν μπορω να παω πανω γιατι εχω το μωρο και δεν εχω κανεναν να το κρατησει. Κοντευω να σκασω...

wcBmp3.png

το λεω σε σας γιατι σας νιωθω πολυ κοντα μου, και ας μη σας ξερω. Μολις πεθανε ο πεθερος μου, απο ανακοπη. Κλαιω συνεχεια, ειμαι χαλια. Ηταντοσο ξαφνικο, δεν μπορω να το συνειδητοποιησω. Δεν μπορω να παω πανω γιατι εχω το μωρο και δεν εχω κανεναν να το κρατησει. Κοντευω να σκασω...

Μινα μου....Δεν εχω λόγια...

Συλλυπητήρια

Παρε με οποτε θελεις αν θελεις να μιλησεις σε καποιον....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...