Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημερα evi. Θυμησε μου, καθε ποτε θηλαζε??? Μηπως χορτασε το παιδι βρε. Στις 9:30 θα κλεισεις 4 ωρες που αρχισες θηλασμο ετσι???Εγώ στη θεση σου δεν θα ανησυχουσα. Λογικα χορταινει

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλιτσες ! καλα δεν θυμαμαι τπτ καλε γραψατε πολλα ! μπραβο πολυ χαιρομαι !!

Μαρακι δεν εχω λογια για την αναπτυξη σας !!!! 1030 σε ενα μηνα ??? φτου σας κοριτσακι μου !!!!!ενταξει ομως κ συ δυο μακρυμανικα....το βαρυνες πολυ ! αχαχχαα ουτε εγω δεν τα κανω αυτα !!!

Πηγαμε κ μεις χτες στη γιατρο μας, μας βρηκε εξαιρετικες, 6350 κ 64 ποντακια ! εμεις πηραμε 650 γραμμαρια στο συνολο του μηνα, αλλα η μπεμπα ειναι ΥΠΕΡκινητικη οποτε ειναι λογικο !!!!!! την αλλη βδομαδα θα κανουμε το εμβολιο !

Μαριλου μου ποσο χαιρομαι που εμφανιστηκες κ παλι !!!! σε βγαζουν οφ τα διδυμακια ε?? ποπο ηρωες εσεις οι διπλομανουλες ! εγω με ενα κ πολλες φορες νιωθω οτι καταρρεω !!! αχαχαχα!!!!

Κατερινακι μου.....ε οχι και κακομαθημενο ενα μωρο 4 μηνων ! μην τρελλαθω τωρα !!! καπου ποναει η ψυχουλα μωρε κ μονο στην αγκαλιτσα νιωθει τοσο ασφαλεια ! τι πιο λογικο ????

Κατερινουλα νουμερο 2 με το γιαννακη.....χθες τον εφερα στον μυαλο μου ! απο εκεινη τη φωτο που ειχες βαλει κ εκλαιγα για πολλες μερες απο τα γελια........ ηρθε η στιγμη που το αζησα κ με την κορη μου !!! οχι τοσο εξω βεβαια! ανασκελα τα ποδια αναμεσα στα καγκελα κ κοιμοταν κυρια τρομαρα της ! χαχαχχα!!!! οσο για το βιντεο...οντως σοκαριστικο..και ενταξει μπορει να μην περνας πολυ χρονο με την μπεμπα σου αλλα νομιζω θα ρθει ο καιρος που θα καταλαβει κ ο γιαννακης, κ θα ειστε πολυ καλυερα !!

Μπλουμπλουδακι μου τι κανεις ??? η μπεμπουλα με το απιστευτο μαλλι πως ειναι ???

ευακι και σεις μια χαρα ειστε απο κιλα !!! οσο για τωρα το φαι... περιμενε λιγο ακομα κ θα ζητησει απο μονος του ! μην τον πιεζεις (αποψη μου) γιατι ισως πεισμωσει περισσοτερο ! δεν μπορει οπου να ναι θα ζητησει το μαμ του !!!!! τσεκαρε μηπως δεν εχει ρευτει κ δεν μπορει να φαει ακομα ! εμενα μου συμβαινει αυτο καμια φορα !!!

Κ επισης...η γιατρος ειπε να ξεκινησουμε κρεμες τον αλλο μηνα κ φτουτοκρεμες !

της ψιλοαρνηθηκα, αλλα μου λεει ειναι καλο να μην αργουν οι τροφες ! της λεω δεν ηθελα να δωσω κρεμα γιατι εχουν προσθηκη ζαχαρης κ μου ειπε υπαρχουν κ οι βιολογικες στα φαρμακεια !

της ξαναειπα οτι θα ηθελα να ακολουθησω τον αποκλειστικο 6μηνο θηλασμο, αλλα εκεινη λεει μπαινοντας στον 6ο (δλδ 5μηνων κλεισμενα) να ξεκινησω καλο θα ηταν !

Εσας τι λενε οι γιατροι ??

Οσο για το δαχτυλο στο στομα, το κανει κ μενα ειναι απολυτα φυσιολογικο λεει σε αυτην την ηλικια εξρευνουν τα παντα κ οτι πιανουν θελουν να το γευονται !!! ειναι φαση που σχεδον περναει !!!!

επισης η μπεμπα με δαγκωνει κ υποφερω ! τι θα γινει οταν βγουν δοντια ??? πιανει τη ρογα τη δαγκωνει κ σε δευτερολεπτα στριβει ολο το κεφαλι δεξια η αριστερα κ μαζι κ το τσιτσιο ! πεθαινω λεμε !!!!

η αποστειρωση λεει δεν εχει νοημα μετα τους 4 μηνες γιατι ετσι κι αλλιως βαζουν τα παντα στο στομα οποτε πιο το νοημα ???

δεν ξερω αν εχει δικιο ... και τα επεξεργαζομαι ολα σιγα σιγα !!!

Καλημερα κοριτσια!help!o μικρος εχει να φαει απο τις 5,30 και δεν θελει,του δωσα στις δυο,στις δυομιση,στις τρεις ωρες τπτ γυρναει αλλου τωρα τον επιασαν και τα κλαμματα?μου το κανε και χθες αυτο!τι να κανω?δεν γινεται να μην πειναει!μου ρχεται να βαλω τα κλαμματα,γιατι το κανει αυτο?

Ευακι μια μερα διαφορα εχουν τα μπεμπακια μας, ξερεις η δικια μου τι ωρα κοιμηθηκε? 12 και την ξυπνησα εγω τωρα στις 9:30 για να την ταισω.

μην αγχωνεσαι βρε, μαλλον κοβουν το βραδυνο μαμ.. πες ευχαριστω και δοξασι ο θεος!

Μαρακι δεν εχω λογια για την αναπτυξη σας !!!! 1030 σε ενα μηνα ??? φτου σας κοριτσακι μου !!!!!ενταξει ομως κ συ δυο μακρυμανικα....το βαρυνες πολυ ! αχαχχαα ουτε εγω δεν τα κανω αυτα !!!

Πηγαμε κ μεις χτες στη γιατρο μας, μας βρηκε εξαιρετικες, 6350 κ 64 ποντακια ! εμεις πηραμε 650 γραμμαρια στο συνολο του μηνα, αλλα η μπεμπα ειναι ΥΠΕΡκινητικη οποτε ειναι λογικο !!!!!! την αλλη βδομαδα θα κανουμε το εμβολιο !

τσεκαρε μηπως δεν εχει ρευτει κ δεν μπορει να φαει ακομα ! εμενα μου συμβαινει αυτο καμια φορα !!!

Βιργινακι μου καλημερα, οντως το παρακανα ε?? της πηρα χτες κοντομανικα ζυπουνακια και θα της φοραω αυτα με ζακετουλα ή ενα λεπτο μακρυμανικο μπλουζακι που εχουμε πολλα.

Μια χαρουλα ειστε και εσεις, μπραβοα σας!!! δεν ειναι πολυ ωραιο που μεγαλωνουν μονο απο εμας?

καλα τελειο αυτο με την κουνια, ακομα το θυμαμαι και γελαω...!!

Ευακι και εμενα μου το κανει αυτο με το ρεψιμο καμια φορα!

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑ !!! μπλουμπλουδακι μου λογικα γιορταζεις σημερα !!! χρονια πολλα κ ευτυχισμενα να χαιρεσαι και την οικογενεια σου και φυσικα με το καλο κ το τριτο αφου το σκεφτεσαι !( ταιριαζουμε σε αυτο)

Μαρακι μου κ γω οταν η μερα ειναι οκ μονο μακρυμανικο χωρις τιποτα απο μεσα κ κολανακι !

το βραδυ απλα τη ντυνω πιο βαρια !!! δλδ φορμακι ολοσωμο αλλα λιγο πιο χοντρη η ποιοτητα σε σχεση με ενα μπλουζακι μακο !

ειναι τελειο που μεγαλωνουν μονο απο εμας ! γι αυτο κ σου ειπα την αλλα φορα οτι εχω αναγκη το θηλασμο ! σας επαφη με το παιδι ! ενταξει δε λεω θα μπουν οι τροφες μετα και θα αλλαξουν πολλα, αλλα κ παλι η επαφη θα μεινει κ το γεγονος οτι θα πινει το δικο μου γαλα....τα λεει ολα !!!!

εχω κεφια κ χρονο σημερα βλεπετε !

και συνεχιζω !

αυτες οι μερες μου φερνουν συγκινηση....... οι περισσοτερες απο εμας αυτον τον μηνα μαθαμε για την εγκυμοσυνη μας ! εγω 10-10-10 το ειχα μαθει ! και η μπεμπουλα γεννηθηκε 10 του μηνα ! επισης αυτο το μηνα εχει γενεθλια ο αντρας μου και εχουμε και επετειο !!! ειναι ολα τοσο ομορφα στο μυαλο μου !!!!!!!!

καλημερα κατερινα,καθε δυομιση ωρες βαρια τρεις,τι τον επιασε τωρα?αποκοιμηθηκε χωρις να φαει,εβαλα στοο αποστειρωτη το θηλαστρο και μπιμπερο να βγαλω,εμεινε και το στηθος τοσες ωρες χωρις ερεθισμα!υπαρχει περιπτωση να μην ξαναθελει στηθος?μου το κανε και χθες αλλα στις τρεισημιση ωρες εφαγε!ποπο αγχος!

ελπιζω μολις ξυπνησει να φαει κανονικα!να φταιει το χθεσινο εμβολιο?δε νομιζω!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Καλημερα κοριτσακια!

Πρωινες πρωινες βλεπω!

Ευη, μην ανησυχεις για το φαι, μπορει απλα να μην πειναει. Απο την μικρη μου εμπειρια, σου λεω οτι εμενα μου εχει τυχει να τρωει ειτε ανα ωρα, ειτε να κανει και 4-5 ωρες να φαει. Το δε βραδυ, θα κοιμηθει κατα τις 10-11 και θα ξυπνησει απο τις 5-7 χωρις ενδιαμεσα να θελει να φαει. Εαν ανησυχεις πολυ παρε και τον παιδιατρο σου.

Μαρακι και Βιργινακι μια χαρα τα μικρα σας!! λεπτουλες ειναι, εγω μαλλον μεγαλωνω τον μικρο βουδα χαχαχαχα Εμενα ειναι ηδη πατημενα 7 κιλα, τωρα ποσο ακριβως δεν ξερω, θα μαθουμε την Παρασκευη που εχουμε ντοκτορ, και 64 ποντους πριν ενα μηνα. Αλλα δεν μου φαινεται να ψηλωσε αλλο...:rolleyes:

Βιργινακι, δεν ειναι λιγο νωρις για τροφες; Δλδ σου λεει να αρχισεται με το που μπαινεις στον 5ο; Δεν πας απο διπλα να δεις τι λενε γιαυτο; Εγω ναι μεν θα ρωτησω την παιδιατρο την Παρασκευη, αλλα αν μου πει τοσο νωρις, δεν θα τα βαλω. Η κυρια τροφη του μωρου μεχρι τον χρονο θα εξακολουθει να ειναι το γαλα (μου-ελπιζω).

ΜΑριλου, καλως μας ηρθες ξανα! Σε καταλαβαινουμε με 2 μωρακια δυσκολα τα προλαβαινεις ολα. Εδω εγω με ενα και ταχω παιξει!!!:rolleyes:

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Ευακι μου ΧΑΛΑΡΩΣΕ ! καλε ο μικρος ειναι αραχτος και κοιμαται κ συ καθεσαι κ αγχωνεσαι χωρις λογο ! τιποτα δεν παθεις ουτε εσυ ουτε κ ο μικρος ! δεν υπαρχει καμια απολυτως περιπτωση να μην ξαναθελει στηθος ! εντωμεταξυ εχω χασει κατι ? με μπουκαλι γιατι δινεις ??? ηρεμησε παντως κοριτσακι ολα ειναι καλα !

καλε βιργινια τι δικιο που εχεις?εμας 9 του μηνος εγινε η συλληψη και τελος οκτωβρη εκανα το τεστ,ουτε μια μερα καθυστερυση δεν ειχα αλλα εδειξε θετικο!!!!!!!τι χαρα ηταν τοτε!βιαζομουν να το κανω,ειχα προαισθημα!χιχιχ!καλε αν σας πω οτι καινουρια κρεβατο καμαρα ειχαμε αγορασει λογου γαμου,και δεν ειχε ερθει,ηρθε μετα αφου εμαθα οτι ειμαι εγκυος και ακομα να την εγκαινιασουμε!ειχαμε αποχη σε ολη την εγκυμοσυνη και τωρα μας τρωει το σαλονι:rolleyes:που ειναι εκεινο το αβαταρ που κοκικινιζει?χιχιχι!

φιλακια σε ολες!!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Καλημερα Μινουλα μου ! Καλα μια χαρα ειστε κ εσεις ! τα αγορια εχουν πιο γρηγορη αναπτυξη απο τα κοριτσια ετσι κι αλλιως ! χαχαχαχ!!!

Οχι βρε μολις μπει στον 5ο ! Μολις τον κλεισει ! δλδ απο 10 νοεμβριου κ μετα ! θα το ψαξω κ θα ρωτησω κ τον παπαβεντση ! εχω διαβασει που λεει οτι υπαρχουν μωρα που οντως χρειαζονται μαμ νωρις αναλογα με την αναπτυξη τους !

και καπου πηρε το ματι μου γαι τα πολλα σαλια, για τον τροπο συμπεριφορας ακομα και για το αν καθονται στον κωλο κατι που εμενα το κανει απο 3 μηνων ! κ η παιδιατρος λεει οτι απο τον 5ο πρεπει να καθονται αλλα τι να την κανω που λατρευει αυτη τη σταση ??

δεν ξερω ποσο σχεση εχουν αυτα για να ξεκινησει ενα μωρο να τρωει αλλα θα ψαχτω και διπλα !!!

καλε βιργινια τι δικιο που εχεις?εμας 9 του μηνος εγινε η συλληψη και τελος οκτωβρη εκανα το τεστ,ουτε μια μερα καθυστερυση δεν ειχα αλλα εδειξε θετικο!!!!!!!τι χαρα ηταν τοτε!βιαζομουν να το κανω,ειχα προαισθημα!χιχιχ!καλε αν σας πω οτι καινουρια κρεβατο καμαρα ειχαμε αγορασει λογου γαμου,και δεν ειχε ερθει,ηρθε μετα αφου εμαθα οτι ειμαι εγκυος και ακομα να την εγκαινιασουμε!ειχαμε αποχη σε ολη την εγκυμοσυνη και τωρα μας τρωει το σαλονι:rolleyes:που ειναι εκεινο το αβαταρ που κοκικινιζει?χιχιχι!

φιλακια σε ολες!!!!

:D:D:D:D χαχαχχααχ με εκανες κ γελασα ρε ευακι !!! αχαχαχχααχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! βαλε το μπεμπακο στο σαλονι στο καροτσι ενα βραδυ και εγκαινιαστε τη !! χαχααχχαχα!!!!! κ μετα φερτον μεσα !!!!

δεν εχω δωσει ποτε εγω με μπουκαλι,μονο οταν ελειπα στη δουλεια για κανα μηνα για δυο ωριτσες του εγιναν οι γιαγιαδες λιγο γαλατακι δικο μου με μπιμπερο,απλα εβαλα τωρα ενα να αποστειρωθει,αν δε θελει στηθος τι να κανω να μην προσπαθησω με το μπουκαλι?

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...