Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημερα, ειμαι καινουρια στην παρεα σας. Ειμαι 14w5dκαι εχω ΠΗΤ 5 ιουνιου. Μεχρι τωρα ειναι ολα παρα πολυ καλα, ουτε αναγουλες ουτε τιποτα, και η αυχενικη ηταν τελεια. Εχω ομως ενα αγχος, φοβαμαι μηπως κατι δεν παει καλα και δεν το καταλαβω, εχω διαβασει τοσες τρομακτικες ιστοριες εδω στο forum, και μεσολαβουν και τρεις βδομαδες μεχρι τον επομενο υπερηχο.. Δεν ξερω, πολυ αγχος, νιωθει καποια αλλη μελλουσα μανουλα το ιδιο;

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτο ακριβως παθαινα και εγω, τωρα πεταει λιγο η κοιλια μου και καμαρωνω!!

χαχαχαχαχαχα!!!!! Ευτυχως γιατι στρογγυλεψε ε???

Κ γω καμαρωνω κ γελαω οταν μου λενε ποπο φουσκωσες !!αχχα!!!!!!!!!χαχαχ

Καλημερα, ειμαι καινουρια στην παρεα σας. Ειμαι 14w5dκαι εχω ΠΗΤ 5 ιουνιου. Μεχρι τωρα ειναι ολα παρα πολυ καλα, ουτε αναγουλες ουτε τιποτα, και η αυχενικη ηταν τελεια. Εχω ομως ενα αγχος, φοβαμαι μηπως κατι δεν παει καλα και δεν το καταλαβω, εχω διαβασει τοσες τρομακτικες ιστοριες εδω στο forum, και μεσολαβουν και τρεις βδομαδες μεχρι τον επομενο υπερηχο.. Δεν ξερω, πολυ αγχος, νιωθει καποια αλλη μελλουσα μανουλα το ιδιο;

Καλως ηρθες κ με το καλο το νινι σου !!!!

Νομιζω πως οι περισσοτερες νιωθουμε ετσι αλλα σιγουρα δεν μας κανει καλο να διαβαζουμε διαφορα αρνητικα.... κ γω οταν το κανω πεφτω πολυ ψυχολογικα/......

Το καλυτερο ειναι να πιστεψουμε στα ιδια τα μπεμπακια μας !!!!!!!!!!!!:P

Ολα καλα θα μας πανε μεχρι το τελος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θετικη σκεψη κ αισιοδοξια !!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλως ηρθες κατερινα μου...

με το καλο το μωρακι σου!!!

το πρωτο ειναι?

ποτε ειχες τελευταια περιοδο? το φυλο το ξερουμε?

σορυ που ρωταω αλλα θελω να φτιαξω το πινακακι μας!

Κατερίνα καλώς ήρθες στην παρέα μας, λογικό να έχεις άγχος, και εγώ δεύτερο παιδί και πάλι λέω αμάν πότε θα το νιώσω, έστω ένα σημάδι ότι όλα είναι καλά. Μη φοβάσαι, το μπεμπάκι σου είναι μια χαρά.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

εγω βρε κοριτσια το μονο που σκεφτομαι νυχτα-μερα ειναι ο τροφοβλαστης..

νομιζω πως απο κει και περα θα ξεκινησει η εγκυμοσυνη μου.. εφοσον θα ειναι καλα τα αποτελεσματα..

παντως εχω παρατηρησει πως τις μερες που εχω πολυ αγχος, ποναει η κοιλια μου και ειμαι χαλια.. τυχαιο? δεν νομιζω..

ας μην αγχωνομαστε φιλεναδες... ο,τι ειναι να γινει θα γινει..

Μαρακι μου μη το λες αυτο...κοντευεις να κλεισεις το α τριμηνο βρε κ ακομα εισαι ετσι ?

Το μωρακι σου ειναι εκει γερο κ περιμενει πως κ πως η μανουλα του να πιστεψει σε αυτο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολα θα πανε καλα κουκλα μου μην αγχωνεσαι !

Ευχαριστω παρα πολυ, κοριτσια, εχω πολυ αναγκη να εχω καποιον να μιλαω που εχει τις ιδιες αγωνιες με εμενα.. Δε λεω, και ο αντρας μου με καταλαβαινει αλλα μου λεει συνεχεια να μην αγχωνομαι, και το προσπαθω.

Λοιπον, ειναι το πρωτο μου, τελευταια περιοδο ειχα 29-8 και δεν ξερουμε ακομα το φυλο. Ανυπομονω πολυ να το νιωσω το μπεμπακι μου να ξερω οτι ειναι καλα. Α, επισης εχω ηδη παρει 6 κιλα και αυτα μα παρα πολλη προσοχη, δεν ξερω πως τα καταφερα.. Η κοιλιτσα μου εχει αρχισει να πεταει αρκετα και το αγαπημενο μου τζην σχεδον απο την αρχη το εχω αποχαιρετησει..:-)

Εχω επομενο ραντεβου στις 22, δεν ξερω πως θα κρατηθω να μην παω πιο νωρις..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Μαρακι μου μη το λες αυτο...κοντευεις να κλεισεις το α τριμηνο βρε κ ακομα εισαι ετσι ?

Το μωρακι σου ειναι εκει γερο κ περιμενει πως κ πως η μανουλα του να πιστεψει σε αυτο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολα θα πανε καλα κουκλα μου μην αγχωνεσαι !

τι καλα λογακια Βιργινια μου.. σε ευχαριστω που με μαλωνεις:tongue::tongue::tongue:

μωρε ολα καλα φαινονται να πηγαινουν αλλα αν ο τροφοβλαστης δειξει κατι αλλο??

δεν μπορω να μην φοβαμαι, μπορω ομως ΝΑ ΜΗΝ το σκεφτομαι!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Καλως ήρθες Κατερίνα!! Μη φοβάσαι τπτ..και το πιο σημαντικό αυτή τουλάχιστον την περίοδο της ζωής σου μη διαβάζεις αρνητικά πράγματα..μόνο ό,τι σε κάνει να νιώθεις ευχάριστα!

Βιργινία μου αύριο αυχενικούλα???? Καλή επιτυχία!! Άντε και σε εμένα μια εβδομάδα έμεινε..!! Που θα πάει δεν περάσει??

Νομίζω πως πλέον το κρύο ξεκίνησε κανονικά..! Τουλάχιστον εδώ έχει σκοτεινιάσει, φυσάει και η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά!!Άντε να χουχουλιάσουμε το Σ/Κ!

Μπλου μπλου πόσα κιλά είσαι????Πλάκα κάνεις??

Κορίτσια εδώ και 2 μέρες έχει φουσκώσει η κοιλιά μου εντόνως..πρώτα μου το είπε ο άντρας μου που την είδε και γούρλωσε τα μάτια του και μετά η κουμπάρα μου και η αδελφή μου..! Εγώ νιώθω σαν φούσκα!

Ευχαριστω πολυ, τιτινα, καλως σας βρηκα! Καλη επιτυχια με την αυχενικη σε οσες κοπελες δεν την εχουν κανει και να του πειτε του γιατρου που θα σας την κανει να σας μιλαει γιατι εγω ειχα πεσει σε εναν που δε μιλαγε καθολου και νομιζα οτι κατι δεν πηγαινε καλα, μεχρι που του λεω "ολα καλα;" και απανταει "ναι ναι". Αυτα μου ειπε, ευτυχως που διαβασα τα αποτελεσματα μετα και ηταν οντως ολα καλα..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Μαρακι μου εσυ οφειλεις για το μωρο σου να σκεφτεσαι θετικα.....αυτο που λεω παντα...αν υπαρχει κατι οταν θα το μαθουμε θα εχουμε ολο το χρονο να στεναχωρεθουμε κ να αγχωθουμε ! Προς το παρων οφειλουμε να ειμαστε θετικες !

Τα λεω σε σενα να τα ακουω κ γω μαζι !

Βρε αυτα ηρθαν εδω...μας γεμισαν χαρα....κ τοσα συναισθηματα...... ειναι δυνατον εμεις να τα αμφισβητουμε??? χιχιχιιχιχ!!!!

Ολα καλα κουκλα μου θα ειναι ειμαι πολυ σιγουρη !!!!!!!!

Τιτινακι μου επιτελους ηρθε η στιγμη να δουμε το μπεμπε για τα καλα !!!!

Μια βδομαδουλα σου εμεινε ε? Θα περασει....εγω γενικα νιωθω οτι περασε σχετικα γρηγορα το τριμηνο κοριτσια !!!!

Ειδες ομορφα που ειναι να φουσκωνει η κοιλιτσα ?

Εμενα εχει κατι μερουλες που πεταχτηκε ακομα περισσοτερο !!!

Ολοι λενε οτι κανω μπαμ για εγκυουλα !!! Ο δε αντρας μου καμαρωνει σαν τρελλος ο καημενος μου !!!! χαχαχαχαχχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω παρα πολυ, κοριτσια, εχω πολυ αναγκη να εχω καποιον να μιλαω που εχει τις ιδιες αγωνιες με εμενα.. Δε λεω, και ο αντρας μου με καταλαβαινει αλλα μου λεει συνεχεια να μην αγχωνομαι, και το προσπαθω.

Λοιπον, ειναι το πρωτο μου, τελευταια περιοδο ειχα 29-8 και δεν ξερουμε ακομα το φυλο. Ανυπομονω πολυ να το νιωσω το μπεμπακι μου να ξερω οτι ειναι καλα. Α, επισης εχω ηδη παρει 6 κιλα και αυτα μα παρα πολλη προσοχη, δεν ξερω πως τα καταφερα.. Η κοιλιτσα μου εχει αρχισει να πεταει αρκετα και το αγαπημενο μου τζην σχεδον απο την αρχη το εχω αποχαιρετησει..:-)

Εχω επομενο ραντεβου στις 22, δεν ξερω πως θα κρατηθω να μην παω πιο νωρις..

Καλησπέρα καιαπό εμένα!

Κατερινα καλωσήρθες στην παρέα μας! Με το καλο να δεχτεις και εσύ το πρώτο σου παιδάκι. Όλες έχουμε άγχος, αλλά καλά ειναι να σκεφτόμαστε θετικά. Να ξέρετε, τα μπεμπάκια επηρεάζονται από τη διάθεση της μαμάς τους!

Όσο για την κοιλίτσα, εδώ και μια βδομάδα πραγματικά πετάχτηκε και η δική μου! Στο πρώτο μου παιδάκι στην εβδομάδα που είμαι τώρα φορούσα ακόμα το στενό μου τζην..! Τώρα όμως το έχω ξεχάσει!!!

mamatopolina ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κατερινάκι καλως μας ηρθες!!!!!! Ανησυχιες πιστευω εχουμε ολες μας. Και εγω γινομαι παρανοΐκη καποιες φορες και φοβαμαι πολυ! Αλλα δεν αφηνω να με κυριευσει, εχω θετικη σκεψη. Εννοειται οτι μετραω τις μερες για να παω στο γιατρο καθε φορα. Οτι ειναι να γινει θα γινει... οταν εχεις περασει το 1ο τριμηνο λενε εχεις ξεπερασει μεγαλο κινδυνο αποβολης, ελπιζω να ισχυει! Μεχρι να γεννησουμε αγωνια θα εχουμε και αφου γεννησουμε παλι αλλες εννοιες θα εχουμε!!!! Μαράκι, μην προκαταβαλλεσαι θα λες ολα καλα θα πανε! Οσον αφορα την αποκολληση, παιρνω και 2 utrogestan τη μερα. Αυριο τελειωνει η θεραπεια. Οσον αφορα το τικερακι εχω δοκιμασει ολους τους συνδυασμους...θα ρωτησω και τον αντρα μου, μπας και καταλαβει τιποτα περισσοτερο!!! Αυτο το ξανθο εχει ποτισει τον εγκεφαλο!!!!!χι!χι!χι! Καλό μεσημερι και καλη ορεξη να εχετε!!!!!Φιλάκια!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...