Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Γεια σας μανουλες Ιουνιου..

Εχω διαβασει πολυ το καφε σας ειδικα τις ωρες που εκανα ατελειωτους θηλασμους..οχι οτι δεν τους κανω ακομα,καλη ωρα τωρα γραφω με ενα χερι..:)

To δικο μου μπεμπακι γεννηθηκε στις 19/6 3 κιλα και 50 ποντακια..

Εχθες πηγαμε για εμβολιο πνευμονιοκοκου και πονεσαμε πολυ με το φαρμακο ενω με το πεντοβακ ουτε τσουνισε.. και να φανταστεις ειχα παει ανετη εχθες.. οτι δεν θα καταλαβει παλι.. χμμμμ ναι! παντως πηγε 6.100 στα κιλα και 61 ποντους με αποκλειστικο θηλασμο.. και ειμαι πολυ χαρουμενη διοτι εκτος απο τον αντρουλη μου κανεις δεν με υποστηριξε στις δυσκολες μερες και δεν ηξερα και πρακτικα που παν τα 4... να πω ενα μεγαααααααααααααααλο thank youuuu στις μανουλες ιουνιου και στο ''μητρικος θηλασμος'' που καταφερα να κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα!!!! χωρις εσας δεν ξερω αν θα τα εφτανα ως εδω.. αληθεια!!!! :)

55wkp3.pngpGV9p3.png

tt7719718fltt.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχω διαβασει πολυ το καφε σας ειδικα τις ωρες που εκανα ατελειωτους θηλασμους..οχι οτι δεν τους κανω ακομα,καλη ωρα τωρα γραφω με ενα χερι..:)

Εχθες πηγαμε για εμβολιο πνευμονιοκοκου και πονεσαμε πολυ με το φαρμακο ενω με το πεντοβακ ουτε τσουνισε.. και να φανταστεις ειχα παει ανετη εχθες.. οτι δεν θα καταλαβει παλι.. χμμμμ ναι! παντως πηγε 6.100 στα κιλα και 61 ποντους με αποκλειστικο θηλασμο.. και ειμαι πολυ χαρουμενη διοτι εκτος απο τον αντρουλη μου κανεις δεν με υποστηριξε στις δυσκολες μερες και δεν ηξερα και πρακτικα που παν τα 4... να πω ενα μεγαααααααααααααααλο thank youuuu στις μανουλες ιουνιου και στο ''μητρικος θηλασμος'' που καταφερα να κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα!!!! χωρις εσας δεν ξερω αν θα τα εφτανα ως εδω.. αληθεια!!!! :)

Kαταρχην να σου ζησει το μωρο σου κοριτσακι μου !!

Κατα δευτερον γιατι δεν εισαι στην παρεα μας ???

Οπως και να χει εγω προσωπικα χαιρομαι αν βοηθηθηκες εδω απο μας !!! κ συγχαρητηρια που τα καταφερες με το θηλασμο !!!! Δυσκολο κομματι να μην σε υποστηριζει κανεις !!

Ο μητρικο θηλασμος εννοεις στην ομαδα του fb ε ? Πραγματι κ εκει πολυτιμες οι συμβουλες !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο μικρος σου ειναι σουπερ κ απο κιλακια κ απο υψος !!!

Αχ ! κ με την ευκαιρια χθες ημουν στη μανουλα μου, κ τρωει η μπεμπα καποια στιγμη...ε πρεπει να εφαγε κατα τις 5 !

εχει παει λοιπον η ωρα 6.30 κ η μικρη αρχιζει να γκρινιαζει ! εγω προσωπικα την ψιλιαστηκα γιατι καταλαβαινω ποτε πειναει ! Κ αρχιζει η μανα μου την κουναει της τραγουδαει κτλ !!! αλλα η μπεμπα απτοητη ! Της λεω μαλλον πειναει ! ε κατσε ρε μπεμπα να παει 7 κ να φας !!!! γγγγγκκκκκρρρρρρρ !!!!!!!!!

ΡΕ ΜΑΝΑ 3μιση ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ πηρες ακομα χαμπαρι οτι δεν υπαρχει προγραμμα ????

ΑΧ ρε κοριτσια ακομα κ με τη μαμα μου θυμωνω πααααρα πολλες φορες !!! Ακου εκει κατσε να παει 7 !!! Για ονομα του Θεου !!!!!!!!

Καλημέρα στο καφε μας!

Έτσι είναι Βιργινακι κι εγω όταν το είδα έβαλα τα κλαμματα απο τύψεις γιατί όταν ασχολούμαι με κάτι άλλο κ ο μπεμπης έχει την ίδια συμπεριφορά έλεγα ότι εχω γκρινιαρικο παιδι, αλλα δεν είναι έτσι, απλά θέλουν την προσοχή μας ... Είμαστε όλος ο κόσμος γι αυτα! Κ ποτε θα έρθει η ωρα που θα λένε "ασε μας ρε μάνα!" :confused:

Λινακι κανε υπομονή, θέλει το χρόνο του να προσαρμοστεί! Μπορει να βρίσκεται σε φάση άρνησης, σιγά σιγά θα βρει το ρυθμό του. Να είσαι χαλαρή γιατί θα αντιδρα χειρότερα με τα νεύρα.

Τελικά το μειλ της Κατερίνας άλλαξε; Της έστειλα αλλα γύρισε πίσω.

Πωπω Βιργινακι εμείς με το ξένο γαλα είμαστε ακριβώς το αντίθετο, του προγράμματος δηλαδή. Δε θηλασα ποτε κ δεν ξέρω αν θα το βιωσω ποτε γιατί ομολογώ ότι φοβάμαι να κάνω άλλο παιδι...εξάλλου ούτε την εγκυμοσύνη ούτε τη λοχεια χάρηκα. Σιγουρα θα ειναι καταπληκτικη εμπειρια (ο θηλασμος), δεν παραπονιεμαι όμως γιατί εχω ένα θησαυρό κ μου φτάνει.

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

Aστα Λιζακι, θελουν την προσοχη μας κ μεις ασχολουμαστε με το σπιτι !

Εγω τα παραταω σχεδον παντα αληθεια σας λεω κοριτσια ! το σπιτι ειναι παντα ανω κατω ! δεν μπορω να αφηνω τη μικρη μοναχουλα της ! σκεφτομαι οτι θα πλητει κ στεναχωριεμαι ! ειμαι εκει διπλα της παντα !!!! ενταξει δε λεω υπαρχουν κ οι εξαιρεσεις αλλα οπως κ να χει ακομα κ αν ειμαι καπου κ κατι κανω οταν της μιλαω δεν χαιρεται ! Η μικρη ξετρελλαινεται να σε εχει στα μουτρακια της μπροστα κ να της μιλας ! θελει να παρατηρει κινησεις πχ χειλια χερια κ τετοια ! που να το αφησεις μονο αυτο το πλασμα ???

Οσο για το δευτερο παιδακι.....αν το σκεφτεσαι μονο για την εμπειρια που εζησες να μην χαρισεις ενα αδερφακι..... διαφωνω !!!! οτι εγινε μια φορα δεν σημαινει οτι θα γινει κ δευτερη !!! Επειτα για σκεψου ! Γιατι να ειναι ενα παιδι μονο του μεθαυριο οταν οι γονεις φευγουν ??? Γιατι να μην εχει εναν πολυ δικο του ανθρωπο σε δυσκολες στιγμες??? αχ ! σταματαω εδω γιατι ειμαι ικανη να σου κανω πλυση εγκεφαλου χχαχαχαχ!!!!!

Εγω παλι αν ειχα λεφτα θα ηθελα 4 παιδακια ! κ ο αντρας μου ! μας αρεσουν οι μεγαλες οικογενειες !!

Αν με αξιωσει ο Θεος κ καταφερω να κανω 3 θα ειμαι υπερ-ευτυχισμενη !

Βεβαια στη ρημαδοχωρα που ζουμε....................ολα δυσκολα φαινονται !!!! τεσπα ! μεγαλο κεφαλαιο παω να ανοιξω και σταματαω εδω ! χαχααχ!!!!

καλησπερα κοριτσακια και μωρακια!

Αργησα να μπω αλλα το πρωι ειχαμε παιδιατρο, μετα καφεδακι και τωρα σηκωθηκα απο το μεσημεριανο υπνακο.

Λοιπον πηγαμε στην γιατρινα μας, ολα πολυ καλα, 6350γρ και 67.5 ποντους, τελεια λεει!

πηραμε σε ενα μηνα 1030γρ, καλα ειμαι πολυ περηφανη και χαρουμενη..

Στα εμβολια δεν εκλαψε σχεδον καθολου μονο λιγο, μετα θηλασαμε και ηρεμησε η ψυχουλα μου.

Πολυ ηρεμη, Μικρο Βουδα την λεει ο γιατρος:tongue::tongue:!

Κοριτσια με μαλωσε για το ντυσιμο, απο την πολυ ζεστη ειναι τα σπυθουρακια ειπε. Της φορουσα για να καταλαβετε ενα τζηνακι, καλτσες, ζυπουνακι μακρυμανικο και απο πανω μια λεπτη ζακετα.. ε! εφριξε η γυναικα. Μου λεει θα σκασει το παιδι, εσυ τι φορας? τζην και καλοκαιρινη μπλουζα και αυτο το ερμο 2 μακρυμανικα???:shock::shock:

Καλα ειχε δικιο η γυναικα απλα φυσουσε το πρωι και φοβηθηκα.

Μου ειπε οτι τα παιδια θα φορανε οτι και εμεις και να μην φοβαμαι δεν αρρωσταινουν απο το κρυο αλλα απο τους αλλους.

Να την εχω με κοντομανικο και κολαν μεσα στο σπιτι και μακρυμανικο μονο το βραδυ.

Αυτα τα νεα μας!!

Τουλάχιστον μέσα στην τόση μαυρίλα κοιτάζω τα μουτράκια τους και παίρνω κουράγιο γιατί πραγματικά αρρωσταίνω με την κατάσταση που επικρατεί.

την αγάπη μου σε όλες:P

Κουραγιο Οζαλινακι, θα μπει σε σειρα ο μικρουλης Θωμακος μας..

και εμενα το κανει αυτο η μικρη μου.

καλα το τελευταιο, ποσο δικιο εχεις!!

εγω κοριτσια εκτος απο οσπρια κ μπαχαρικα τα εβαλα ολα στη διατροφη μου ! δεν υπαρχει κατι που εξαιρω κ δεν τρωω κ δεν δειχνει η μπεμπουλα να εχει προβλημα !!

και εγω ολα τα τρωω, εκτος απο γλυκα και σοκολατα και οσπρια τρωω οχι πολυ συχνα και ελαφρια μαγειρεμενα.

γεια σου Λιδα μου, καλως ηλθες και εδω και μπραβο σου για τον θηλασμο!

ελπιζω να τα λεμε και εδω.. φιλια!

και εμενα με βοηθησε παρα πολυ το φορουμ και το ιντερνετ γενικα.

Της λεω μαλλον πειναει ! ε κατσε ρε μπεμπα να παει 7 κ να φας !!!! γγγγγκκκκκρρρρρρρ !!!!!!!!!

ΡΕ ΜΑΝΑ 3μιση ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ πηρες ακομα χαμπαρι οτι δεν υπαρχει προγραμμα ????

ΑΧ ρε κοριτσια ακομα κ με τη μαμα μου θυμωνω πααααρα πολλες φορες !!! Ακου εκει κατσε να παει 7 !!! Για ονομα του Θεου !!!!!!!!

εμενα ευτυχως η μαμα μου με υποστηριζει παρα πολυ και μαλιστα το λεει και με καμαρι παντου οτι θηλαζω αποκλειστικα!:rolleyes:

αλλα στην αρχη οντως της εκανε εντυπωση που θηλαζα τοσο συχνα, μετα συνηθισε..:cool:

Είμαστε όλος ο κόσμος γι αυτα! Κ ποτε θα έρθει η ωρα που θα λένε "ασε μας ρε μάνα!" :confused:

Τελικά το μειλ της Κατερίνας άλλαξε; Της έστειλα αλλα γύρισε πίσω.

Πωπω Βιργινακι εμείς με το ξένο γαλα είμαστε ακριβώς το αντίθετο, του προγράμματος δηλαδή. Δε θηλασα ποτε κ δεν ξέρω αν θα το βιωσω ποτε γιατί ομολογώ ότι φοβάμαι να κάνω άλλο παιδι...εξάλλου ούτε την εγκυμοσύνη ούτε τη λοχεια χάρηκα. Σιγουρα θα ειναι καταπληκτικη εμπειρια (ο θηλασμος), δεν παραπονιεμαι όμως γιατί εχω ένα θησαυρό κ μου φτάνει.

Λιζακι θα ερθει εκεινη η ωρα και τοτε να δουμε τι θα κανουμε.. αλλα σκεφτητε οτι αυτα καναμε και εμεις!!

το μαιλ της Κατερινας δεν αλλαξε απλα μην το κανει copy απο εδω, γραψτο με το πληκτρολογιο.

Οσο για αλλο παιδι μην φοβασαι, οταν θα ερθει η ωρα θα θελεις και τοτε η εγκυμοσυνη σου θα ειναι μια χαρα και ο θηλασμος θα παει ακομα καλυτερα!

μην το συγκρινεις, απλα αυτην την φορα ετυχε και θησαυρος σου ειναι μια χαρα τωρα!

α! ξεχασα χτες το παιδι μου κοιμηθηκε στις 10:30 και την ξυπνησα ΕΓΩ στις 8!

καλα δεν πιστευα στα ματια μου:shock::shock:..

Τα τσιτσια περιτο να σας πω οτι ειχαν γεμισει τον κοσμο γαλα..

μου ειπε η γιατρος να κανω τον σταυρο μου και να πω ευχαριστω και μακαρι να συνεχισει ετσι..

καλησπερα κοριτσια πως ειστε?

εμεις καλα!ειχαμε και εμεις γιατρο καναμε τα εμβολια στα οποια ουρλιαξαμε:(:(και μετα μας πηρε ο υπνος,παλι μας ειπε για ντεπον αλλα τωρα κοιμηθηκε ο μπεμπουλης κατα τις 12 θα ξυπνησει φανταζομαι

εμεις ειμαστε 6,5 κιλα και 63 ποντους εξαιρετικα μας ειπε ο γιατροςχιχιχ!

καλα μαρια τη ψιλη κορη που εχεις καλε?φτου φτου!τι υψος εχετε εσυ και ο αντρας σου?

εμεις βεβαια μεσα σε ενα μηνα πηραμε 600 γραμμαρια αλλα αφου μας ειπε ο γιατρος εξαιρετικα,δεν θα φερουμε αντιρρηση!:P

επισης μαρια μπορεις να μας πεις το μυστικο σου για τον υπνο?????χιχιχ!

γιατι εμεις κοιμομαστε στις 8 ενω εχουμε φαει στις 7 -7,30 ξυπναμε στις 12 και μετα στις 3 κια το πρωι!εσεις κανετε ονειρεμενους υπνους!

απο οτι καταλαβα παντως ειναι στο παιδι αν κοιμαται απο την αρχη πολυ ή οχι εκτος και αν το δικο μου ειναι πειναλας.....

καλα χτες βεβαια μας εκανε χουνερι ξυπνησε στις 2,30 εκανε κακα,κια εμεινε ξυπνιος 1 ωρα ευτυχως δεν εκλαιγε αλλα τι να το κανεις αν δε μπορεις να κοιμηθεις,καλα τα ειδα ολα!!!!

μινουλα εμεις τρωμε ανα δυο δυομιση ωρες το πρωι και το βραδυ οπως εγραψα,9 θηλασμους κανουμε αλλα καλυτερα να ρωτησεις τη μαια σου που σου ειπε για τις αντλησεις!

αυτα με επιασε πολυλογια!φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Γεια σας, φιλεναδες μου. Δεν εχω χαθει, απλα αυτες τις μερες ο μπεμπης εχει απιστευτη γκρινια και δεν ξερω τι να κανω, δεν ξερω τι φταιει.. Δοντια, κοιλια, δεν ξερω.. Η μαμα μου λεει οτι ειναι κακομαθημενος, αλλα δε νομιζω, κατι τον ενοχλει και ειναι μες τα νευρα και συνεχεια φωναζει, τσιριζει μιλαμε, και κλαιει.. Τα εχω δει ολα.. Οταν τον εχω αγκαλια, του περναει λιγο, αλλα γενικα ειναι μες την τσιτα..

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!! Πολλα φιλακια στα πατουσακια τα ομορφα!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας φιλεναδες μου!!!

μου λειψατε παρα πολυυυυυυυυυυυυ!!!!!!

μια δεν ειχα ιντερνετ μια ημουν πολυ κουρασμενη μια προσπαθουσα να γραψω κ ολα κατι γινοταν με τα διδυμα...εεε...δεν θελει πολυ..

τωρα πια θα ειμαι κ παλι στο παρεακι μας!!!

μαρακι πες ενα μεγααααααααλο ευχαριστω που κοιμαται η μικρη το βραδυ

εγω τα εχω δει ολα..μεγαλη προοδο με τον υπνο δεν εχουμε κανει.

ο μπεμπακος πια θα κανει ενα 6ωρο υπνου αλλα θα τον κανει 9-3 συνηθως..

πως να κοιμηθω κ γω απο τις 9"?δεν μπορωωωω...κ ξυπναει κατα τις 6 πια με τρομερες φωνουλες κ τρεληηηηηηη ορεξη για παιχνιδι..κ τον ξαναπαιρνει ο υπνος κατα τις 8-9 μετα..φεξε μου κ γλιστρισα..

η μπεμπα δε..στον κοσμο της..κανα 4ωρο αν μου κανει κ πολυ μου ειμαι..

συμπεριφερεται στο θεμα του φαγητου ορισμενες μερες χειροτερη κ απο οταν ηταν νεογεννητη...περιμενω απλα να περασει ο καιρος μπας κ κοιμηθω κ γω λιγακι..

κατα τ'αλλα ολα σουπερ...φωναζουμε,γελαμε,λεμε αγκου κ διαφορα εξωγιηνιστικα δικα τους..

κ τα εμβολιακια μας κανουμε κ παντα ο μπεμπης ανεβαζει πυρετο κ η μικρη δεν χαμπαριαζει τπτ..γυναικα λεει η γιατρος..χαχαχα..

παω να ξεκινησω τα μπανακια τους κ να κοιμηθω κ γω νωρις γιατι ειμαι ενα ζομπι κ μισο..

με μια γρηγορη ματια βλεπω πως ολα τα μωρακια μας ειναι μια χαρουλα.

σας δινω απο 1 φιλακι στην καθε μια ξεχωριστα

χαιρομαι πολυυυυυυυυπου θα τα ξαναλεμε.

καλο βραδυ κ θα τα πουμε αυριο.

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Mια γρήγορη ματιά, γιατί είμαι ένα χώμα σήμερα.

Κατερινά και η δικιά μου στα χάι της, μία ανυσηχία το βράδυ, δηλαδή 3 φορές στο βυζί λέμε, ούτε νεογέννητο, και τη μέρα δυσκολεύεται να κοιμηθεί.

Ρε κορίτσια εδώ και κάτι μέρες προτιμάει το δάκτυλο της απο το στήθος, και με μανία, νομίζω μάλλον δόντια, θα δείξει. Θα γράψω και στο θηλασμό να μου δώσουν τα φώτα τους, γιατί αυτό. Αύριο εμείς θα ζυγιστούμε και θα μετρηθούμε. Ο μικρός μου έβαζε το δακτυλάκι του μόνο το βράδυ και αυτό για κανά δυο μήνες, μετά τέλος.

Ληδάκι μου να χαίρεσαι το μικράκι σου κια καλούς θηλασμούς σου εύχομαι όσο το επιθυμείς εσύ και το μωρό σου, τους υπόλοιπους απλά μην τους υπολογίζεις. Συγχαρητήρια απο μένα, τα δύσκολα ήδη έχουν περάσει.

Μαράκι μου βαριά η μικρούλα, καλά είπε η ντόκτορ απο τους γύρω μπορεί να αρρωστήσει και όχι απο το κρύο.

Λιζάκι μου γιατί όχι και ένα δεύτερο, δεν θα συμβεί πάλι το ίδιο, και μπορεί να τα καταφέρεις και με το θηλασμό μια χαρά. Εγώ σκέφτομαι το τρίτο, η κρίση δεν με αφήνει, Τέλος πάντων θα δείξει το μέλλον.

Μαριλού μου καλώς ήρθες στο παρεάκι μας. Υπομονή κοριτσάκι μου, που θα πάει στα στρώσουν. Έχεις φέισμπουκ, εγώ είμαι charitini moschopoulou.

Tην καληνύχτα μου σε όλα τα κοριτσάκια, σας φιλώ, πάω να φάω κάτι και να την πέσω.

dYU4p3.png

καλα μαρια τη ψιλη κορη που εχεις καλε?φτου φτου!τι υψος εχετε εσυ και ο αντρας σου?

εμεις βεβαια μεσα σε ενα μηνα πηραμε 600 γραμμαρια αλλα αφου μας ειπε ο γιατρος εξαιρετικα,δεν θα φερουμε αντιρρηση!:P

επισης μαρια μπορεις να μας πεις το μυστικο σου για τον υπνο?????χιχιχ!

Ευακι εγω δεν ειμαι καθολου ψηλη, το αντιθετο θα ελεγα:tongue::tongue:!

αλλα ο μπαμπας μας ειναι 1.97 και εγω ενα ταπεινο 1.62...:-(:-(

οποτε η μικρη πηρε απο τον μπαμπα ευτυχως, εγω θελω να φτασει 1.73 να μην την κοβουν απο μοντελο! (αμα μας αφησει ο γαμπρος μας.. ακους Κατερινακι?)

Για τον υπνο τι να πω.. μαλλον ειμαι τυχερη..

Παντως ειναι ετσι απο τοτε που γεννηθηκε, ηρεμη και ησυχη.

Γεια σας, φιλεναδες μου. Δεν εχω χαθει, απλα αυτες τις μερες ο μπεμπης εχει απιστευτη γκρινια και δεν ξερω τι να κανω, δεν ξερω τι φταιει.. Δοντια, κοιλια, δεν ξερω.. Η μαμα μου λεει οτι ειναι κακομαθημενος, αλλα δε νομιζω, κατι τον ενοχλει και ειναι μες τα νευρα και συνεχεια φωναζει, τσιριζει μιλαμε, και κλαιει.. Τα εχω δει ολα.. Οταν τον εχω αγκαλια, του περναει λιγο, αλλα γενικα ειναι μες την τσιτα..

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!! Πολλα φιλακια στα πατουσακια τα ομορφα!!

Τι επαθε ο μελαχρινος γαμπρουκος μου???

Κατι θα εχει και θα ποναει μωρε και θα θελει ολο αγκαλιτσες... καντον και απο μενα μια...

ΜΑΡΙΛΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαιρομαι πολυ που εισαι παλι κοντα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μην χανεσαι βρε χαζο, μας λειπεις..

φιλακια στα 4 πατουσακια!

Μπλουμπλου καλο ειναι το βαρος ε? και το ειχα αγχος με τον θηλασμο, αλλα αν την δεις δεν της φαινεται, ειναι μακροστενη:tongue::tongue:

Αντε τωρα μενει να γυρισει και η Βανιλλα μας..

εμενα χτες το παιδακι μου ειχε κεφια! δεν κοιμοταν με ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Και οταν λεμε με τιποτα, με τιποτα, ειχε ξυπνησει απο το απογευματινο της υπνο κατα τις 7 και η ωρα ειχε παει 1:30 και δεν νυσταζαμε λεμε!!!

καλα κοριτσια τα ειδαμε με τον αντρουλη ΟΛΑ!

Τι παχνιδακια καναμε, τι μασαζακι, εννοειται μπανακι, αγκαλιτσες, τσιτσιο με τις ωρες.. εκει ντουρασελ το πλασμα..

Τελικα κατα τις 1 την βαλαμε στο ριλαξ με την δονηση και ηρθε το μωρο και υπνωτιστηκε.. καλα ειχε πολυ πλακα εκλεινε τα ματια της λιγο-λιγο... εμεις μεσα στην νυστα μας κουτουλαγαμε και μας ειχε πιασει γελιο..

Και ΦΥΣΙΚΑ ξυπνησε στις 7:30 εφαγε και τωρα κοιμαται ακομα...

Καλυτερα γιατι ψιλομαζεψα τα καλοκαιρινα και κανω γενικα ψιλοδουλιτσες.

Αυριο εχουμε εμβολιο! αχ το λυπαμαι το ψυχουλακι να κλαιει...

Ζουζουνα, η μικρουλα σου μεγαλώνει! δεν θαεχει τοση αναγκη για υπνο όσο στην αρχη!!!!!;) Οσο γαι το υψος της...ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ! ΦΤΟΥ ΣΑΣ!!!!:D

Βρε κορίτσια την Παρασκευή το βράδυ μου την τσίμπησαν κουνούπια, 2 σε κάθε μαγουλάκι, και έχουν ψιλοπρηστεί...σαν να ήταν μολυσμένα μου φαίνεται :( Τι να της κάνω? Της βάζω την after nip, της crilen που κάνει για βρέφη, αλλά δεν βλέπω γιατρειά...

Λοιπον εμένα οταν τον τσιμπισαν κουνουπια τον μικρο μου 5 μηνων μου έδωσε 2 κρεμες. elocon kai fusicort! Καλες ειναι. Αλλα πριν τις παρεις ρώτα τον παιδιατρο σου!!!;)

καλημέρα!!!

τι κάνετε κοριτσάκια μου?

εγώ στα κάτω μου και φουλ στα νεύρα.....ούτε περίοδο να περίμενα:cool:

πολυ κούραση και με τα δυο παιδιά.Και δύσκολο να τα συνδιάσω και τα δυό.

Ο Θωμάς έχει απίστευτη άρνηση να μάθει να γράφει...βρίσκεται σε απόλυτη σύγχηση για το τι πρέπει να κάνει, ο καυμενούλης 5 χρόνια τώρα το σχολείο το είχε συνδιάσει μόνο με παιχνίδι πως να μπει τώρα σε καλούπι???Περιττό να πω ότι μας πήρε μια ώρα να γράψουμε πο,το, το παπί:rolleyes:

Πρέπει να έκαψα τα μισά εγκεφαλικά μου κύτταρα απο τα νεύρα, εκρήξεις γίνονταν στο κεφάλι μου.

Η νεραιδούλα παλι μέσα στα γέλια και την έχει πιάσει μανία να την κρατάμε από τα χεράκια για να έρχεται σε καθιστή θέση:rolleyes:βιάζεται και αυτή...

Τουλάχιστον μέσα στην τόση μαυρίλα κοιτάζω τα μουτράκια τους και παίρνω κουράγιο γιατί πραγματικά αρρωσταίνω με την κατάσταση που επικρατεί.

την αγάπη μου σε όλες:P

Αχ κοριτσάκι μου....Με 2 παιδια σε καταλαβαινω...πιστευω οτι ολο αυτο που ζεις με τον Θωμά σου ειναι απο ζηλια..Βεβαια ειναι και δυσκολη η προσαρμογη..Υπομονη καλη μου!!!

Καλως το κοριτσι!!!Γιατι δεν μας μιλουσες νωριτερα???Ειμαι σιγουρη οτι θα σε βοηθουσαμε!!!!Ελπιζω πλέον όλα να ειναι καλα!

. Δε θηλασα ποτε κ δεν ξέρω αν θα το βιωσω ποτε γιατί ομολογώ ότι φοβάμαι να κάνω άλλο παιδι...εξάλλου ούτε την εγκυμοσύνη ούτε τη λοχεια χάρηκα. Σιγουρα θα ειναι καταπληκτικη εμπειρια (ο θηλασμος), δεν παραπονιεμαι όμως γιατί εχω ένα θησαυρό κ μου φτάνει.

Μην φοβασαι!!!! ΚΑΘΟΛΟΥ! Αν θυμασαι σου ειχα πει την ιστορια μου! Και ομως μετα απ΄ολα οσα βιωσα με τον Γιαννη μου προχώρησα και σε δευτερο παιδι...Και το έπιασα και 6 εβδομάδων το έχασα...Και πάλι ομως προχωρησα. Και τώρα εχω αγκαλια την κορουλα μου! Να μην φοβασαι και να κάνεις ενα αδερφάκι στο παιδακι σου!!!!

Κοριτσακια μου οσο για το βιντεο....Ναι και εγώ σοκαριστηκα. Στη μικρη μου δεν μιλάω πολυ γιατι πεθαινει απο τη ζηλια ο μεγάλος. Μονο οταν ειμαστε οι δυο μας που δεντην αφηνω αποτα φιλιά και τα λογάκια. Ομολογώ πως δενηθελα να το δώ το βιντεάκι αυτο....

Επίσης, εγώ φοράω μονο μια ολοσωμη φορλουλα με μακρι μανικι. Νομιζω ομως οτι κοντο μανικάκι δεν θα της βαλω αλλο πια. Ειδικά το βράδυ εχει δροσουλα.

Δεν μπορώ να γράψω άλλο γιατι ο Γιαννης κοιμηθηκε στα χερια μου και τον κουβαλουσα πολλη ώρα. 13 κιλά...μου κοπηκαν τα χερια και τώρα...τρέμουν!

σας φιώ όλες!!! Α! μαριλου, welcome back!!!:tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημερα κοριτσια!help!o μικρος εχει να φαει απο τις 5,30 και δεν θελει,του δωσα στις δυο,στις δυομιση,στις τρεις ωρες τπτ γυρναει αλλου τωρα τον επιασαν και τα κλαμματα?μου το κανε και χθες αυτο!τι να κανω?δεν γινεται να μην πειναει!μου ρχεται να βαλω τα κλαμματα,γιατι το κανει αυτο?

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...