Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια.

ΜΑρακι, μην λες για την μικρουλα σου τπτ... και ειδικα σε πονεμενες μανες που ο μαυρος κυκλος κοντευει να φτασει στο μαγουλο :rolleyes: Το μικρακι μου ειναι ετσι ΟΛΗ μερα, με το που θα ηρεμησει και θα κοιμηθει (κανοντας τον βολτα στα χερια σε ολο το σπιτι, με το που καθεσαι, αρχιζει η σειρηνα) και θα τον βαλω στην κουνια αρχιζει τη μουρμουρα. Ζητημα ειναι αν κοιμαται μια ωρα (σπαστα) απο τις 11 το πρωι μεχρι το βραδυ στις 10-11 που θα τον παρει ο υπνος... Σημερα μας ξυπνησε στις 5 και δεν εχω κοιμηθει απο τοτε...:(

Περιμενω να ερθει μια φιλη για καφεδακι και κεκακι!

Επισης περιμενω να ξυπνησει το καμαρι μου απο λεπτο σε λεπτο.

Επισης εχω εναν τρομερο πονοκεφαλο, μαλλον απτην αυπνια σε συνδιασμο με τον τρελο αερα που εχει εδω.

Περιμενω να ερθουν τα ρουχαλακια μας να τα πλυνω και να τα βαλω στον μικρο μας. ΜΑς κανει κατι γελακια τρελα!!!

ΜΑρακι, δεν κανεις και συ φεισμπουκ να δουμε την καραμελενια σου;;

Βιργινακι εγω του βαζω ενα φορμακι μακρυμανικο, προς το παρον νομιζω ειναι καλα, και εξω τον ντυνω, παντελονακι, φορμακι απο μεσα, μπλουζακι απεξω και καλτσακια και πικε κουβερτουλα. Εξω φυσαει, μεσα ειναι καλα προς το παρον..

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Μαρακι ! Δεν μου ειπες καλημερα !!! αχαχαχα!!!!

ΑΝτε ελα Αθηνα κ θα σε φιλοξενησω για να παμε παραια !!!! παρε κ την καραμελιτσα σου !!

Να σου πω την αληθεια, αυτο δεν το σκεφτηκα οτι αν τη μαθω στα ζεστα θα κρυωνει εξω ! εχεις δικιο εδω που τα λεμε ! θα την εχω λιγο πιο ελαφρυα απλα μωρε εδω ειναι 5ος κ τελευταιο οροφος κ εχει κρυο γενικοτερα !

Οσο για το βαρος της εμενα επαιρνς στην αρχη 25γρ. κ καποιες φορες παραπανω κ τωρα πεσαμε τελειως ! αλλα ρωτησα τον παιδιατρο τον Παπαβεντση αν τον ξεριες, κ μου ειπε οτι η αναπτυξη φρεναρει στο δευτερο τριμηνο κ λογικο ειναι !

μακαρι να γινοταν... αλλα που θα παει οταν θα ανεβω Αθηνα σιγουρα θα βρεθουμε..

κοιτα να δεις για το κρυο να τσεκαρεις και την θερμοκρασια του χωρου.

εμενα επειδη εχει και την δερματιτιδα και ειναι ευαισθητη μου ειπε η παιδιατρος να μην την εχω βαρια ντυμενη.

οτι φοραμε εμεις και ενα λεπτο ρουχο επιπλεον στην μικρουλα.

Τον Παπαβεντση φυσικα και τον ξερω, τι εννοεις τον ρωτησες, με μειλ ή τηλεφωνικα?

ναι σιγουρα δεν παιρνουν το ιδιο βαρος με την αρχη αλλα να σου πω κατι μην αγχωνεσαι... αν κατι δεν παει καλα θα μας το πουν τα μωρακια μας..

αφου τρωνε, κοιμουνται, και βρεχουν πανες τοτε ολα πανε οκ!!!

εγω προσπαθω να μην αγχωνομαι γιατι νιωθω οτι θα κανω κακο στο γαλα μου..

Μινακι μου πραγματικα δεν παραπονιεμαι για την μικρη μου, οντως ειναι ησυχο μωρακι.

Για το ντυσιμο, αυτα της βαζω και εγω.

εχεις πμ.

Καλησπέρα κοριτσάκια μου :)

Τέσσερις φορές έχω ξεκινήσει να σας γράφω και κάθε φορά κάτι γίνεται και με κόβουν στη μέση...τώρα κοιμήθηκε η μικρή, ελπίζω να μην ξυπνήσει άμεσα...

Τι μου κάνετε? Εμείς είμαστε καλά, κάναμε τα μηνογενεθλιά μας το Σάββατο, (Μαράκι να χαίρεσαι τον μπαμπακούλη σου :) ), την Κυριακή την περάσαμε με αγκαλίτσες και σήμερα μια από τα ίδια. Δεν το πιστεύω ότι την έχω στην αγκαλιά μου 3 ολόκληρους μήνες...πως πέρασε έτσι ο καιρός..?...δεν το πιστεύω!!!

Βρε κορίτσια την Παρασκευή το βράδυ μου την τσίμπησαν κουνούπια, 2 σε κάθε μαγουλάκι, και έχουν ψιλοπρηστεί...σαν να ήταν μολυσμένα μου φαίνεται :( Τι να της κάνω? Της βάζω την after nip, της crilen που κάνει για βρέφη, αλλά δεν βλέπω γιατρειά...

Αύριο θα κάνουμε και το 2ο εμβόλιό μας κι εμείς...έχω μια αγωνία...δεν θέλω να πονέσει το ψυχουλάκι μου...θα ζυγιστούμε κιόλας, θα μας τσεκάρει και η γιατρός...

Από ρουχαλάκια κι εμείς φοράμε κολανάκι με καλτσούλες και μακρυμάνικο μπλουζάκι ή ζιπουνάκι την ημέρα και μετά το βραδυνό της μπάνιο, της βάζω ολόσωμο φορμάκι με το οποίο κοιμάται κιόλας και τη σκεπάζω με πικέ κουβερτούλα, την οποία και πετά από πάνω της με ένα αεροπλανικό που κάνει κάθε βράδυ μετά από καμιά ώρα αφού κοιμηθεί....μεγάλο νούμερο λέμε!!!

Επίσης έχει τρελή αδυναμία στον μπαμπά της...μόλις ακούσει τη φωνή του, σκάει κάτι χαμόγελα, άλλο πράγμα...μόλις την πάρει αγκαλιά χώνει το μουτράκι της πάνω στα γένια του, κι αρχίζει να του τρίβεται και να βγάζει κραυγούλες από τη χαρά της!!!

Το έχουν κι άλλα κοριτσάκια της παρέας αυτό?...γυναίκες παιδί μου!!!

Άπλωσα σεντόνι πάλι...

Πάω δίπλα να ενημερωθώ για την εισαγωγή τροφών ;)

Φιλάκια σε όλες!

Mopep2.png1LxNp2.png

http://m.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.eimaimama.gr%2F2011%2F10%2Fto-peirama-to-anekfrasto-proswp.html&h=BAQDy8eHF&refid=7

Γεια σας μανουλες! Αν έχετε χρόνο δείτε το παραπάνω βιντεακι για το πόσο σημαντική είναι η επικοινωνία για τα μωρακια μας. Είναι ένα πείραμα όπου μια μαμα στην αρχή γελάει κ μιλάει στο μωρο της κ μετα γινεται αμεκφραστη. Δείτε πως αντιδρά το ψυχουλακι!

Εγω ακόμα τον εχω με κοντά ζιπουνακια κ καλτσακια μες στο σπίτι κ τον σκεπαζω με μια πλεκτη κουβερτουλα. Φοβάμαι μην ιδρώνει αν τον φορτωσω απο τώρα κ είναι χειρότερα έτσι. Εξάλλου μέσα 25 βαθμούς εχουμε. Σήμερα πάντως σκεφτόμουν το βράδυ να του βάλω ένα παντελονακι πυτζαμας. Για να δουμε

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

xm ! μαλλον εγω την κανω κρεμμυδακι απο τωρα !!! μινουλα πως ειναι το κεφαλι ? περασε ???

μαρακι του στελνω μνμ στο φεισμπουκ ! ειμαστε φιλοι ! αμε !!! χαχχα!!!

φλωρα μου τι κανει η κορακλα ? εμενα δεν το κανει συνεχεια αυτο αλλα κ αυτη τρελλαινεται οταν ακουει τον μπαμπα της !!! κανουν κ κανονικη κουβεντα ! αμεεεε !!!! χαχαχχα!!!

Διαφημίσεις

aobatsanακι μου ευχαριστω για τις ευχες του μπαμπα μου.

και εμεις εχουμε εμβολιο αυριο..

Τι να σου πω για τα κουνουπια, εμεις την γλυτωσαμε, ρωτα και την γιατρο αν εχει πρηστει μπορει να θελει και καμια πιο δυνατη αλοιφουλα..

Και εμας εχει πολυ αδυναμια στον μπαμπα της!! Μολις τον ακουει τρελαινεται!!

Κοριτσια κανετε κατι ιδιαιτερο στα μηνογενεθλια? εγω φτιαχνω ενα γλυκακι καθε φορα.

καλησπερα μανουλες τι κανετε?

ανατριχιασα με το βιντεακι λισα,ποπο τα ,μικρα μας...

εγω εχω παρατηρησει πως αν δεν του δωσω σημασια για λιγο και γυρισω στην τηλεοραση κανει ετσι για να του ξαναμιλησω,αχ μωρε κουβεντουλες θελουν τραγουδακια κια χαδακια...

αυριο κανουμε και εμεις δυο εμβολια παρακαλω πολυ αντε να δουμε τι θα μας πει ο doctor:rolleyes:

εγω μονο μου φαινεται εχω το παιδι ακομα καλοκαιρινο,θα αρχισω απο αυριο το βραδυ μακρυμανικο φορμακι γιατι το σεντονι το πεταει τη νυχτα αλλα τα μπουτακια του ειναι δροσερα

ξεχασα να πω ευχαριστω στην μπλουμπλου για τις συμβουλες,θα τα λεμε ελπιζω και στην ωρα τους αλλα μου αρεσει να προετοιμαζομαι απο νωρις

α απο οτι διαβασα διπλα καλο ειναι να πινει γαλατακι μια ωρα πριν το φαγητο,για να μην αλληλοεξουδετερωνονται σιδηρος απο το κρεας και ασβεστιο απο το γαλα,οσο μπορει βεβαια να πετυχει αυτο...

καληνυχτα!!!!!!!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Καλά το βιντεάκι καταπλητικό, Λιζάκι μου.

Βρε κορίτσια νομίζω ότι μάλλον έχουμε ζέστη εμείς εδώ, την έχω με καλοκαιρινό κορμάκι, ,με μπουτάκια έξω δηλαδή και καλτσάκια, όταν βγούμε το απόγευμα της βάζω κορμάκι μακριμάνικο κια κολανάκι και δεν την σκεπάζω, ακόμα έχουμε πόρτες ανοικτές και χθες ο γιος μου πήγε και για μπάνιο με το μπαμπά του, η θάλασσα είνια ακόμα ζεστή. Πάντως θα συμφωνήσω όσο λιγότερα ρουχαλάκια να μη μαθαίνει το κορμάκι τους στα πολλά. Γέλασα με το π.μ. και στην αρχή πίστεψα ότι το Μαράκι μπήκε στο φέισμπουκ.

dYU4p3.png

Μπλουμπλουδακι μαλλον εχετε ζεστη!! Εδω, κρυωνω και γω που γενικα δεν αντεχω τη ζεστη! Ειδικα το βραδυ μαλωνω με τον αντρα μου για το ποιος θα παρει την πικε κουβερτα αχαχαχα. Τον μικρο τον εχω με μακρυμανικο και πικε κουβερτα οταν κοιμαται, ειδικα το βραδυ. Τη μερα μονο με μακρυμανικο.

Να ρωτησω τις θηλαζουσες μανουλες. Ποσες φορες θηλαζετε τα καμαρια σας; Ρωταω, γιατι ουσιαστικα τωρα μπηκα στο προγραμμα, το μωρο μου δεν τρωει πια απο μπιμπερο, μονο το πρωι, που συνηθως ξεχναω να ξυπνησω την ωρα που πρεπει και μετα τρεχω να κανω την αντληση που συμπιπτει με τον θηλασμο. 4 αντλησεις την ημερα, κοντευω!! Απλα φοβαμαι μην χασω την παραγωγη μου, μην κανω καποιο λαθος. Ξερω οτι ολα τα μπεμπακια δεν ειναι το ιδιο, αλλα εχω ακομη τρελη ανασφαλεια με τον θηλασμο.

Δεν θυμαμαι ποια κοπελα ρωτησε για τον πονοκεφαλο, πηρα ντεπον και ευτυχως μου περασε. Σημερα το παιδακι μου ηταν πολυ καλο, μαμ κακα πολυ λιγη γκρινια και νανι:D.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

καλε τωρα ειδα το βιντεακι που εβαλε η Λιζα, παρα πολυ καλο και χτες τυχαια το εκανε ο αντρας μου στην μπεμπα για πολυ λιγο και ειχε την ιδια αντιδραση η καραμελιτσα..

Και σημερα ειχε λιγη γκρινια το παιδι μου, ευτυχως της περασε καναμε το μπανακι μας, φαγαμε και τωρα κοιμαται.

Κοριτσια εχω καλομαθει στην ησυχια και να την βλεπω ηρεμη και αν γκρινιαζει μου κακοφαινεται:shock::shock:!!

Πάντως θα συμφωνήσω όσο λιγότερα ρουχαλάκια να μη μαθαίνει το κορμάκι τους στα πολλά. Γέλασα με το π.μ. και στην αρχή πίστεψα ότι το Μαράκι μπήκε στο φέισμπουκ.

Μπλουμπλουδακι ακομα μπανακια??? ζηλευω παρα πολυυυυυ!!!!

Τωρα το βραδυ η μικρη ειχε γεμισει στην κοιλιτσα της κοκκινα πολυ μικρα σπυθουρακια, δεν πηρα την γιατρο θα παμε αυριο.

απο τι να ειναi αραγε? την εντυσα ζεστα ή απο λιγο κεικ σοκολατας που εφαγα? επισης ενω της εβαζα ειδικο γαλακτωμα για την δερματιτιδα χτες το βραδυ μετα το μπανιο της εβαλα λιγο απο το aveeno. Μπορει να φταιει και αυτο..

Fb δεν κανω ακομα, κρατιεμαι:rolleyes::rolleyes:

Να ρωτησω τις θηλαζουσες μανουλες. Ποσες φορες θηλαζετε τα καμαρια σας; Ρωταω, γιατι ουσιαστικα τωρα μπηκα στο προγραμμα, το μωρο μου δεν τρωει πια απο μπιμπερο, μονο το πρωι, που συνηθως ξεχναω να ξυπνησω την ωρα που πρεπει και μετα τρεχω να κανω την αντληση που συμπιπτει με τον θηλασμο. 4 αντλησεις την ημερα, κοντευω!!

Μινακι εμενα τρωει καθε 3 ωρες περιπου εκτος απο το βραδυ που κοιμαται γυρω στις 10-10:30 και θα ξυπνησει κατα τις 5:30-6.

υπαρχουν και μερες ομως που τρωει και καθε 2 ωρες τα πρωινα.

Να σου πως ομως πως τωρα πια το στηθος μου το καταλαβαινω και η μπεμπουλα ζηταει πανω στην ωρα που εκεινο γεμιζει..:rolleyes::rolleyes:

θα ελεγα πως κανω χοντρικα 7-8 θηλασμους την μερα.

καλημέρα!!!

τι κάνετε κοριτσάκια μου?

εγώ στα κάτω μου και φουλ στα νεύρα.....ούτε περίοδο να περίμενα:cool:

πολυ κούραση και με τα δυο παιδιά.Και δύσκολο να τα συνδιάσω και τα δυό.

Ο Θωμάς έχει απίστευτη άρνηση να μάθει να γράφει...βρίσκεται σε απόλυτη σύγχηση για το τι πρέπει να κάνει, ο καυμενούλης 5 χρόνια τώρα το σχολείο το είχε συνδιάσει μόνο με παιχνίδι πως να μπει τώρα σε καλούπι???Περιττό να πω ότι μας πήρε μια ώρα να γράψουμε πο,το, το παπί:rolleyes:

Πρέπει να έκαψα τα μισά εγκεφαλικά μου κύτταρα απο τα νεύρα, εκρήξεις γίνονταν στο κεφάλι μου.

Η νεραιδούλα παλι μέσα στα γέλια και την έχει πιάσει μανία να την κρατάμε από τα χεράκια για να έρχεται σε καθιστή θέση:rolleyes:βιάζεται και αυτή...

Τουλάχιστον μέσα στην τόση μαυρίλα κοιτάζω τα μουτράκια τους και παίρνω κουράγιο γιατί πραγματικά αρρωσταίνω με την κατάσταση που επικρατεί.

την αγάπη μου σε όλες:P

Καλημερα μανουλες ! Αχ στεναχωρεθηκα με βιντεακι γιατι οντως ετσι ειναι ! εχω παρατηρησει κ γω τη μικρουλα μου αν κανω κατι κ δεν της μιλαω κ την εχω στο καροτσι χωρις να υπαρχει κατι να ασχοληθει εχει ενα προσωπο πολυ μελαγχολικο ! Ποπο το σκεφτομαι κ θελω να κλαψω τωρα !!!

Μινουλα εγω θηλαζα μεσο ορο 12 φορες το 24ωρο !

Τωρα ειναι γυρω στους 8-10 θηλασμους !!! Τρωει ανα δυωρο κ αν δεν το ζητησει απο μονη της της δινω εγω ! Αλλες φορες θελει αλλες ρουφαει 2-3 φορες κ σταματαει !!! τρωει ομως απο 2-3 λεπτα οποτε ισως φταιει αυτο για την συχοτητα μας! τυχαινει ομως να θελει κ στη μια ωρα καποιες φορες κ αλλες να περναει 3ωρο κ να μην την ενδιαφερει !!! αλλα κατα μεσο ορο ειμαστε στο 2ωρο !

Μαρακι κ μεις εχουμε γιατρο σημερα, !

ελπιζω να μην ειναι τιποτα μωρε ! εγω κοριτσια εκτος απο οσπρια κ μπαχαρικα τα εβαλα ολα στη διατροφη μου ! δεν υπαρχει κατι που εξαιρω κ δεν τρωω κ δεν δειχνει η μπεμπουλα να εχει προβλημα !!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...