Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες!πως ειστε?

εμεις καλα.λιγο ανησυχος στον υπνο αλλα ολα καλα!

βρε κοριτσια εμενα στοχος ειναι να αποθηλασω φυσικα,δηλαδη οταν δεν θα ζηταει αλλο το μωρακι μου,αλλα μπερδευτηκα λιγο,δηλαδη ωραια θα δινουμε στηθος πριν το φαγητο,μετα θα τρωει ομως?γιατι διαβασα σε αυτα που μας εστειλες μπλουμπλου οτι απο τους 6 εως τους 10 μηνες τα μωρα πρεπει να κανουν μεγαλη προοδο στο θεμα του φαγητου,δηλαδη να τρωνε και στερεες για να παιρνουν σιδηρο,ψευδαργυρο και τα λοιπα,

επισης εμενα τωρα τελευταια παω να τον ταισω στο διωρο και δεν θελει,τι να κανω με το ζορι?οποτε θελει συνηθως στις δυομιση ωρες ενταξει βεβαια δεν ειναι τπτ κανονας,

αν δινουμε πρωτα στερεες και μετα γαλατακι λετε θα μειωθει η παραγωγη?

επισης απο οτι καταλαβα θα μας οδηγησει το παιδι,δηλαδη αν του αρεσει το φαγακι και χορταινει μπορει μετα να μη θελει πολυ γαλα,

α επισης διαβασα οτι μετα τον πρωτο χρονο,πρεπει να τρωνε κανονικο πρωινο με γαλα,τυρακι ,φρουτα

εσενα μπλουμπλου ετρωγε το φαγακι του μετα το γαλα?δηλαδη συνεχισες ανα διωρο και του προσφερες?και οταν γυρισες στη δουλεια?εκανες αντλησεις για να του αφηνεις γαλα?εγω μαλλον θα γυρισω οταν θα ειναι 10 μηνων,ε θα ηθελα τοτε να χορταινει με τη φρουτοκρεμα και να του δινω γαλα οταν γυριζω.(δεν κανω και πολλα σχεδια βεβαια γιατι σχεδον πανττα δεν βγαινουν):rolleyes:

επισης βρε κοριτσια μου πεφτουν τα μαλλια τουφες μιλαμε,τα εχω συνεχεια πιασμενα και στο λαστιχο μενουν τουφες,καλα οταν λουζομαι δεν το συζητω!μηπως πρεπει να παω σε ειδικο?

φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια!!

μπαινω στα γρηγορα ν ασας πω μια καλημερα γιατι θελω να παω λαικη να παρω λαχανικα και ψαρια για σημερα.

Ολα καλα με την μικρουλα μου, τωρα εχει ξυπνησει και με κοιταει στα ματια..

Koριτσούδια μου καλημερούδια.

Είμαι ξύπνια απο της 6, την τσίμπησε ένα παλιοκούνουπο κια δεν έκλεινε το ματάκι της μετά. Κατά τα αλλά είμαστε μια χαρούλα όλοι μας. Έχω το σλινγκ απο το αστεράκι και τώρα τελευταία κάτι δεν κάνω καλά κια νιώθω όλο ότι θα μου φαύγει,ίσω΄ς έχει μεγαλώσει, θα δω. Πάντως είναι ένα θέμα γιατί τώρα θέλουν όλο και πιο πολλές αγκαλιές. Όσο για το πότε πεινάει, δεν ξεπερνάω το δύωρο την βάζω ή όταν την βλέπω ανύσηχει, αν θέλει τρώει, αλλιώς γυρίζει τα μουτράκια της αλλού.

Βιργινάκι μου πολύ θα ήθελα να παρακολουθήσω την συζήτηση στο Αττικό,θα είναι ωραία. Βάλε με και εμένα παρεούλα σου, στο στόχο για τα δύο, μη σου πω και παραπάνω.

Καλά ψώνια κορίτσια, θα φιλώ πολύ πολύ.

Πραγματικά έχουν χαθεί πολλά κορίτσια, ελπίζω να είναι όλα καλά, απλά δεν προλαβαίνουν, οπότε τα συγχωρούμε και τα περιμένουμε.

Μπλουμπλου μου ακομα εχετε κουνουπια? εγω την εβγαλα την κουνουπιερα της μικρης, ειλικρινα δεν την βολευτηκα καθολου, ασε που δεν ειχαμε και κουνουπια λογω σιτων.

Και εγω αυτο κανω με το φαγητο της, της το προδφερω σχεδον καθε 2-3 ωρες και αν θελει τρωει, εκτος απο την νυχτα που δεν μου ξυπναει πια και ειμαστε οκ.

Αν θελει τρωει αν δεν θελει οχι...:rolleyes:

Ειστε τυχερες που ειστε Αθηνα και θα μπορεσετε να πατε στο Αττικο, μακαρι και εγω.

Βρε κοριτσια εγω δεν θελω να θηλασω πανω απο ενα χρονο μαξιμουμ...

Ενταξει που αρεσει πολυ που μεγαλωνει αποκλειστικα απο εμενα το ψυχουλακι μου αλλα αν φτασουμε τον εναν χρονο, θα ειμαι πολυ ικανοποιημενη, τωρα βεβαια δεν το υπογραφω κιολας, βαζω στοχο καθε μηνα.. τωρα παμε για εξαμηνο και βλεπουμε..

Εγω παντως κοριτσια μου εχω στοχο τα 2 χρονια θηλασμου !!! Νομιζω πως ειναι κατι που εχω πολυ πολυ αναγκη να κανω...

Μακαρι να το καταφερεις κουκλα μου.. στο ευχομαι..

με την δουλεια τι θα κανεις, τι εχεις σκεφτει?

Οταν λες οτι το εχεις αναγκη εννοεις φανταζομαι οτι θελεις να το προσφερεις στο παιδακι σου ως ανταποδωση?

Ολα καλα κοριτσια??Εγώ σημερα θα βγώ εξω! Γιουπι!!!!!

Α, να πω λαι λατι άλλο. Εγώ θηλασα 9,5 μηνες και απο τον 6 εδινα πρωι και βράδυ. δεν μειώθηκε το γάλα μου και πηγαμε μια χαρα. σαφως δεν ήταν το ιδιο με πριν, αλλα τα 2 γευματακια μου τα κάλυπτα.

Σιδηρο και ασβέστιο πρέπει να πέρνουμε. Αλλα εγώ πλέον το αμελώ συστηματικά. Κριμα....

Που θα πας καλη μου? καλα να περασεις!!!

οταν περασουμε το εξαμηνο και θα μπουμε στις στερεες θα μας κανετε τοτε μαθηματα θηλασμου.. βασιζομαστε πανω σας!!

κοριτσια να περνετε σιδηρο και ασβεστιο, εγω το παρατησα καμια εβδομαδα και αρχισαν να μου πεφτουντα μαλλια... τωρα ξαναξεκινησα εντατικα.

γεια σας μανουλιτσες !

αχ μαρακι οχι απουσια !

συγνωμη αλλα ειμαι τοσο κουρασμενη αλλαζω τα ρουχα της μπεμπας βγαζω τα καλοκαιρινα σιδερωνω τα νεα ρουχα αστα να πανε!!!

που εισαι εσυ αγαπη μου, μην χανεσαι!

τι κανει η μικρη σου?

τι φταιχνεις την χειμερνη γκαρνταρομπα??:tongue::tongue:

Α! κατι τελευταιο, Οζαλινακι και Μινακι, εγω δεν εχω σλινκ ή κατι παρομοιο, εχω μονο μαρσιπο αλλα να σας πω απο τα λιγα που εχω διαβασει μου αρεσει αυτο που προτεινει η Οζαλινα, το μει-ται

φιλακαι σε ολες και να μην χανεστε!!!!!!

καλημερα μανουλες !!! δεν προλαβαινω κανω ντουλαπες κατεβαζω τα χειμωνιατικα !

θα απαντησω για την ωρα μονο στο μαρακι !

μαριω μου εννοω, οτι εχω πολυ αναγκη αυτην την αμεση επαφη με το παιδι ! νιωθω αλλος ανθρωπος οταν θηλαζω και βλεπω τη μπεμπουλα ετσι κολλημενη πανω μου...ειναι κατι που δεν θελω να χασω !!!!

τα υπολοιπα κοριτσια μου το μεσημερακι μολις κοιμηθει η μπεμπουλα

Καλημέρα μανουλιτσες! Ο μικρουλης ξυπνάει πρωι πρωί γιατί τον ενοχλούν τα ουλα!

Λινακι και Μαρακι νομίζω εσείς έχετε αγοράσει next ρούχα...πως είναι η φόρμα τους σε σχεση με mothercare? Ο μπεμπης είναι 7300 και 67 ποντους κ απο mothercare του κάνουν τα 9-12 για να έχει κ λίγο πετιθωριο. Στα next τι να παραγγειλω;

Evi μου δεν είναι ανησυχητικό για τα μαλλιά, συμβαίνει λόγω των ορμονικων αλλαγών κ επειδή στην εγκυμοσύνη μόνο βγάζαμε μαλλιά κ δεν χαναμε. Μου είπε ο γιατρός ότι κρατάει κανα εξαμηνο.

Φιλακια στα μπουταρινακια!!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Λινακι και Μαρακι νομίζω εσείς έχετε αγοράσει next ρούχα...πως είναι η φόρμα τους σε σχεση με mothercare? Ο μπεμπης είναι 7300 και 67 ποντους κ απο mothercare του κάνουν τα 9-12 για να έχει κ λίγο πετιθωριο. Στα next τι να παραγγειλω;

Λιζακι μου τα next θα ελεγα πως εχουν σωστα νουμερα, δηλαδη αντιστοιχουν στην ηλικια του παιδιου.

Θα σου ελεγα να παρεις 6-9 για τα χειμωνιατικα αλλα επειδη βλεπω αφρατουλη τον μπεμπη μας παρε και κανα 9-12.

εμενα που ειναι τωρα 6000 περιπου και 65 ποντους θα της παρω για χειμωνιατικα 6-9.

επισης βρε κοριτσια μου πεφτουν τα μαλλια τουφες μιλαμε,τα εχω συνεχεια πιασμενα και στο λαστιχο μενουν τουφες,καλα οταν λουζομαι δεν το συζητω!μηπως πρεπει να παω σε ειδικο?

Ευακι και εγω χανω αρκετα μαλλια οχι τουφες αλλα χανω, μαλλον ειναι ορμονικο..

παιρνεις σιδηρο και ασβεστιο?

Τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν? εμεις ειμαστε μια χαρουλα χτες ειχαμε παει στους γονεις μου και περασαμε ωραια.

Σημερα θα παμε σε κατι φιλους μας για καφε και φαγητο.

Διαφημίσεις

κουτουλάω απο νυστα. Ο μικρος ειναι με πυρετο απο χθες και απιστευτη γκρινια. Δεν με βαστανε τα ποδια μου.Ηθελα τοσα να σας γράψω, αλλα πραγματικα δεν μπορώ. Ενα θα σας πώ. εκανα ενα μπανακι τώρα και μετα πήγα να πλυνω και τα δοντια μου. Αντι για οδοντόκρεμα ομως έβαλα το υγρο κρεμοσάπουνο για τα ματια!!!!καλη δεν ειμαι???

cEyXp3.png

q61sp3.png

χαχαχαχαχχαχαχααχ!!!!!! αχ βρε κατερινακι μου !!!!! τι τρβας !!! κουραση με 2 μικρα ε ?? να σου πω υπομονη ? θα εχει ςβαρεθει να το ακους φανταζομαι !!!

αχ !!! τουλαχιστον περαστικα στο μικρο σου !!!!!

αγαπουλες τι κανετε ? εμις ημασταν σε παιδικο παρτυ σημερα, μονο μωρακια ειχε και γιαυτο κ πηγαμε, αλλα η μπεμπιτσα μου γκρινιαζε κ παλι !!! αχ !!! και βαχ !! τωρα αραξα να φαω παγωτο !!! ναι ναι παγωτο !!!! κ τα ποδια ειναι κρυσταλλο !!!!

εντωμεταξυ πλεον τη μπεμπα οταν την εωχ βραδακι εξω την σκεπαζω με κουβερτα βελουτε !!!! αντε να δω στο βαρυ χειμωνα πως θα την εχω !!! κρεμμυδακι !!!

Καλησπέρα μανουλίτσες γλυκιές.

Εμείς είμαστε μια χαρούλα, αν εξαιρέσουμε μια ανυσηχία σήμερα και δεν κάναμε καλό ύπνο, δηλαδή κάτι μισάωρο, ενώ χθες κοιμόταν ένα τρίωρο το μεσημέρι και λιώσαμε όλοι. ;)

Ευάκι μου μην αγχώνεσαι πρώτον, δεύτερο τα μαλλιά πέφτουν γιατί σκέψου 9 μήνες δεν έπεσες ούτε τρίχα, οπότε ήρθε ο καιρός τους ανανεωθούν, και μπορεί να λείπει και σίδηρος πάρε καλού κακού κατα΄προτίμησει φυτικό της floradix, θα ξεκινήσω και εγώ, γιατί φεύγει τούφα το μαλλί. Όσο για το γαλατάκι ένα μωράκι χωρίς αλλεργίες, μια χαρά θα τρώει το φαγάκι του, θα το δεις πως θα πάει, πρώτά γαλατάκι ή μετά θα εξαρτηθεί απο το μικρό σου. Ο γιος μου καθάριζε το πιάτο κια μετά στο καπάκι και ζιζί. Όσο για τη δουλειά 10 μηνών δεν χρειάζεται πλέον αντλήσεις, απλά όταν θα γυρνάς σπίτι θα προσφέρεις όσο πιο συχνά γίνεται, εκεί στυσ δέκα μήνες περίπου δεν πολυζητάνε αποσπάται η προσοχή τους απο το παιχνίδι, γι'αυτό καλό είναι να προσφέρεις, το το πρωί θα τρώει φρουτάκι και μετά μεσημεριανό. Συνήθως παιδάκια με έντονες αλλεργίες δεν τρώνε εύκολα και ζητάνε συνέχεια στήθος, για να προστατευτούν, η φύση ξέρει, δεν είναι τυχαία κάποαι πράγματα, όπως ο γιος μου ποτέ δεν έφαγε το ασπράδι απο το αυγό κια τελικά είχε αλλεργία σε αυτό και στεναχώρια η μαμά μου ότι το παιδί δεν το τρώει, δεν σας λέω τίποτα. :eek:

Σας αφήνω πάω στον αντρούλη μου. Φιλάκια

dYU4p3.png

κουτουλάω απο νυστα. Ο μικρος ειναι με πυρετο απο χθες και απιστευτη γκρινια. Δεν με βαστανε τα ποδια μου.Ηθελα τοσα να σας γράψω, αλλα πραγματικα δεν μπορώ. Ενα θα σας πώ. εκανα ενα μπανακι τώρα και μετα πήγα να πλυνω και τα δοντια μου. Αντι για οδοντόκρεμα ομως έβαλα το υγρο κρεμοσάπουνο για τα ματια!!!!καλη δεν ειμαι???

Κατερινακι μου περαστικα σας βρε και κουραγιο με την κουραση..

το κρεμοσαπουνακι νοστιμο-νοστιμο???:tongue::tongue:

αγαπουλες τι κανετε ? εμις ημασταν σε παιδικο παρτυ σημερα, μονο μωρακια ειχε και γιαυτο κ πηγαμε, αλλα η μπεμπιτσα μου γκρινιαζε κ παλι !!! αχ !!! και βαχ !! τωρα αραξα να φαω παγωτο !!! ναι ναι παγωτο !!!! κ τα ποδια ειναι κρυσταλλο !!!!

εντωμεταξυ πλεον τη μπεμπα οταν την εωχ βραδακι εξω την σκεπαζω με κουβερτα βελουτε !!!! αντε να δω στο βαρυ χειμωνα πως θα την εχω !!! κρεμμυδακι !!!

πηγε το λουλουδι μας στο πρωτο του παιδικο παρτυ?? αχ μωρε ενα μωρο που παει και σε παρτυ!!!

Βιργινακι μου και εγω την σκεπαζω με κουβερτουλα πικε οταν ειμαστε εξω.

Αλλαξε ο καιρος, εβαλε κρυο...

Μεσα στο σπιτι πως τα ντυνετε? εμενα τωρα φοραει κολανακι με ολοσωμο ζυπουνακι μακρυμανικο και καλτσουλες και οταν κοιμηθει θα την σκεπασω με κουρβετουλα πικε.

Δεν ειναι πολλα ε?

α! να σου πω στο Αττικο πηγες? ηταν ωραια?

Μπλουμπλουδακι μου και εμενα ηταν λιγο ανυσηχη σημερα αλλα το μεσημερι κοιμαται παντα κανα 3ωρο, ελπιζω να μην το χαλασει αυτο, τον εχω αναγκη και εγω τον μεσημεριανο υπνο.

Πολυτιμες οι συμβουλες σου, θα σε χρειαστουμε...

καλημερα!!!!

μπλουπλου μου οντως πολυτιμες οι συμβουλες σου !!!!! εχω και γω αποριες για τοτε αλλα οπου να ναι φτανει ο καιρος μας !!!

εμενα η παιδιατρος μου ειπε να της δωσω κρεμα 5 μηνων, αλλα δεν ξερω αν θελω ! απο την αλλη ποσο κακο μπορει να της κανω? δε νομιζω πια να βλαπτει τοσο... θα δουμε ! αναλογα το βαρος της ! γιατι αυτο το μηνα τη ζυγιζα εγω(αυριο εχουμε γιατρο) κ πηρε μονο μισο κιλο !!! ειναι υπερκινητικη ομως ! χτυπαει χερια ποδια μονιμα ! δεν σταματαει ποτε !!!!

μαρακι μου, 3 το μεσημερι ε ? σουπερ ! οχι δεν πηγα ακομα ! αυτην την Κυριακη ειναι κ περιμενω πως κ πως ! Θελω πολυ να ακουσω ολα οσα εχουν να πουν !!!!

Ναι μωρε η σκατουλα πηγε κ σε παρτυ ! χαχαχχα!!

οσο για τα ρουχα εγω πλεον της φοραω ολοσωμα φορμακια μεσα στο σπιτι, κ φανελακι απο μεσα ... κ οταν βγαινω εξω εχω καταργησει την πικε κ της ριχνω βελουτε ! αυτο για το βραδυ που εχει κρυο αρκετο ! το πρωι πταν τη βγαζω πικε βαζω κ γω !!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλιτσες!

που εχετε χαθει? καμια δεν εχει ξυπνησει ή δεν εχετε καθολου χρονο???

εμενα χτες το παιδακι μου ειχε κεφια! δεν κοιμοταν με ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Και οταν λεμε με τιποτα, με τιποτα, ειχε ξυπνησει απο το απογευματινο της υπνο κατα τις 7 και η ωρα ειχε παει 1:30 και δεν νυσταζαμε λεμε!!!

καλα κοριτσια τα ειδαμε με τον αντρουλη ΟΛΑ!

Τι παχνιδακια καναμε, τι μασαζακι, εννοειται μπανακι, αγκαλιτσες, τσιτσιο με τις ωρες.. εκει ντουρασελ το πλασμα..

Τελικα κατα τις 1 την βαλαμε στο ριλαξ με την δονηση και ηρθε το μωρο και υπνωτιστηκε.. καλα ειχε πολυ πλακα εκλεινε τα ματια της λιγο-λιγο... εμεις μεσα στην νυστα μας κουτουλαγαμε και μας ειχε πιασει γελιο..

Και ΦΥΣΙΚΑ ξυπνησε στις 7:30 εφαγε και τωρα κοιμαται ακομα...

Καλυτερα γιατι ψιλομαζεψα τα καλοκαιρινα και κανω γενικα ψιλοδουλιτσες.

Αυριο εχουμε εμβολιο! αχ το λυπαμαι το ψυχουλακι να κλαιει...

εμενα η παιδιατρος μου ειπε να της δωσω κρεμα 5 μηνων, αλλα δεν ξερω αν θελω ! απο την αλλη ποσο κακο μπορει να της κανω? δε νομιζω πια να βλαπτει τοσο... θα δουμε ! αναλογα το βαρος της ! γιατι αυτο το μηνα τη ζυγιζα εγω(αυριο εχουμε γιατρο) κ πηρε μονο μισο κιλο !!! ειναι υπερκινητικη ομως ! χτυπαει χερια ποδια μονιμα ! δεν σταματαει ποτε !!!!

οσο για τα ρουχα εγω πλεον της φοραω ολοσωμα φορμακια μεσα στο σπιτι, κ φανελακι απο μεσα ... κ οταν βγαινω εξω εχω καταργησει την πικε κ της ριχνω βελουτε ! αυτο για το βραδυ που εχει κρυο αρκετο ! το πρωι πταν τη βγαζω πικε βαζω κ γω !!!!!!

εμας ακομα δεν μας εχει δωσει οδηγιες αλλα θα δουμε..

Απο βαρος και εμενα εχει πεσει περιπου στα 22-25γρ την ημερα απο τα 35γρ που επαιρνε στην αρχη.

αλλα μια χαρουλα ειναι μεσα στις καμπυλες οποτε δεν ανυσηχω, δεν την θελω και στρουμπουλιτα:shock::shock:

Βιργινακι μην την μαθεις σε πολυ ζεστη και πολλα ρουχα, τηνν πατησε μια θεια μου και οταν εβγαινε εξω ολο αρρωσταινε το μωρο της.

Ποσο θα ηθελα να ερχομουν και εγω στο Αττικο, ολα πια στην Αθηνα γινονται? Τιποτα στην επαρχεια???

Καλημερα σου ειπα??

Βρε Μαρακι ! Δεν μου ειπες καλημερα !!! αχαχαχα!!!!

ΑΝτε ελα Αθηνα κ θα σε φιλοξενησω για να παμε παραια !!!! παρε κ την καραμελιτσα σου !!

Να σου πω την αληθεια, αυτο δεν το σκεφτηκα οτι αν τη μαθω στα ζεστα θα κρυωνει εξω ! εχεις δικιο εδω που τα λεμε ! θα την εχω λιγο πιο ελαφρυα απλα μωρε εδω ειναι 5ος κ τελευταιο οροφος κ εχει κρυο γενικοτερα !

Οσο για το βαρος της εμενα επαιρνς στην αρχη 25γρ. κ καποιες φορες παραπανω κ τωρα πεσαμε τελειως ! αλλα ρωτησα τον παιδιατρο τον Παπαβεντση αν τον ξεριες, κ μου ειπε οτι η αναπτυξη φρεναρει στο δευτερο τριμηνο κ λογικο ειναι !

Οσο για τη μικρη σου ! αχ !!!! εμενα ετσι μπορει να ειναι ολη μερα, αλλα ευτυχως τα βραδυα κοιμαται ! εκτος απο αποψε που θυμηθηκε να ξυπνησει κ να φαει στις 1 στις 4 στις 7 οπου εμεινε κ ξυπνια, κ ξανακοιμηθηκε στις 9,25...ακομα κοιμαται τελικα !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...