Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Ειναι πολυ ψηλη,ε; να μην της παιρνεις 3-6 αλλα 6-9 αναλογα απο που τα παιρνεις κιολας. ΚΑι γω την επαθα, επλυνα καποια που μας ειχαν φερει και δεν τα βαλαμε γιατι ειτε περασε η εποχη τους ειτε δεν του κανουν τωρα. Τα λυπαμαι κιολας, αλλα τι να τα βαλω με το ζορι;; :tongue:

:tongue::tongue: δυστηχως ηταν 3-6 και δεν την κανουν στο μηκος..

και εγω ετσι την πατησα, μερικα δεν τα φορεσε καν λογω εποχης..

Κριμα μωρε να πανε τα ρουχα τζαμπα.

ευτυχως ειναι ουδετερα οποτε θα τα κρατησω ή θα τα χαρισω..

καλυτερα που τα δοκιμασα γιατι θα της παρω απο δω και περα μονο 6-9.

Βρε Μινακι στειλε μου σε παρακαλω το μειλ της Κατερινας της περσοναλ σοπερ.

προσπαθω να της στειλω μην. και δεν παει, μηπως εχω λαθος μειλ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσακια, μπήκα λίγο τώρα που κοιμήθηκε ο μπεμπης...σήμερα είχαμε εγερτηριο απο τις 8!

Βλέπω η Κατερίνα θα κάνει χρυσές δουλειές! Κ εγω θα ψωνισω απο Αγγλία γιατί εδώ είναι συγνώμη κιόλας κλέφτες!

Να ξέρετε ότι σας διαβάζω κ σας σκέφτομαι!

Ο μπεμπης μουγκριζει κ βγάζει συνεχώς φωνές με διάφορα φωνηεντα, επιτίθεται με χέρια κ ποδια σε όποιο κουκλακι του δίνω, το αρπαζει με μανία κ του δίνει κ καταλαβαίνει κ έχει αρχίσει να σηκώνει το κεφάλι και την πλάτη όταν είναι ανάσκελα. Γινεται κατακοκκινος απο την υπερπροσπάθεια να σηκωθεί!

Μαρακι σου στέλνω το μειλ της κοπέλας!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

ευχαριστω Μινακι αλλα δεν μου το στελνει μεσω yahoo, τι κανω λαθος αραγε?

Αυτο ειναι το μειλ της:

[email protected]

Δεν ξερω τι κανεις λαθος, αλλα μηπως βαζεις καποιον επιπλεον χαρακτηρα και δεν το στελνει;

Τι σκεφτεσαι να παρεις;

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Αυτο ειναι το μειλ της:

[email protected]

Δεν ξερω τι κανεις λαθος, αλλα μηπως βαζεις καποιον επιπλεον χαρακτηρα και δεν το στελνει;

Τι σκεφτεσαι να παρεις;

βρε Μινακι αντιγραφη κανω απο εδω και το επικολλω στο yahoo. Εσυ με yahoo το εστειλες?

γιατι αν πατησω πανω μου ανοιγει το outlookκαι δεν εχω εκει λογαριασμο.

εχω ετοιμασει ενα καλαθι γυρω στα 80? με ολοσωμα φορμακια για μεσα και εξω απο το σπιτι, καλσον και κατι φουστανακια.

καλα τα θελω ολα αλλα που καιρος για πιο πολλα εξοδα..

καλησπερα μανουλες τι κανετε?

να κανω μια γρηγορη ερωτηση?πως καταλαβαινετε πλεον οτι πεινανε τα μωρακια σας,τωρα που βαζουν συνεχεια τα χερια στο στομα?την εχω πατησει αρκετες φορες,παω να τον ταισω και σκουζει!χιχιχι!

και εγω μαρια 6-9 του πηρα και ευτυχως τα δοκιμασα δεν του ειναι και πολυ μεγαλα!καλα πηγαν καλοκαιρινα ρουχαλακια χαμενα δε λετε τπτ!δεμ πειραζει στο επομενο παιδακι μας!!!χιχιχ!αν δεν τα εχει φαει ο σκορος μεχρι τοτε που σκεφτομαι να ξανακανω αλλο παιδι!:)

φιλακια σε ολες!!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

βρε Μινακι αντιγραφη κανω απο εδω και το επικολλω στο yahoo. Εσυ με yahoo το εστειλες?

γιατι αν πατησω πανω μου ανοιγει το outlookκαι δεν εχω εκει λογαριασμο.

εχω ετοιμασει ενα καλαθι γυρω στα 80 με ολοσωμα φορμακια για μεσα και εξω απο το σπιτι, καλσον και κατι φουστανακια.

καλα τα θελω ολα αλλα που καιρος για πιο πολλα εξοδα..

Δεν ξερω βρε ΜΑρακι, μηπως εχει πατηθει και καποιος χαρακτηρας (καποιο κενο ισως) και δεν το στελνει; Μην κανεις αντιγραφη, γραψτο εσυ με το πληκτρολογιο. Αν και παλι δεν το στειλει, θα δουμε τι θα κανουμε.

Εγω δεν εχω yahoo, εχω hotmail. Αλλα δεν εχει καμια σημασια αυτο, αποσο ξερω.

Ευη, εγω τον ταιζω οποτε τον δω ανησυχο. Ποτε τρωι, ποτε οχι. Νομιζω παντως οτι δεν πειναει οπως πεινουσε νεογεννητο...

wcBmp3.png

γεια σας μανουλιτσες !

αχ μαρακι οχι απουσια !

συγνωμη αλλα ειμαι τοσο κουρασμενη αλλαζω τα ρουχα της μπεμπας βγαζω τα καλοκαιρινα σιδερωνω τα νεα ρουχα αστα να πανε!!!

κ γω θελω να κοιταξω απ το νεξτ αλλα αν κανω καλαθι 100 ευρω ποσα θα μου παρουν για εξοδα τελωνειου μεταφορικων κ λοιπα ? δεν εχω ιδεα απο αυτα !

γεια σας μανουλιτσες !

αχ μαρακι οχι απουσια !

συγνωμη αλλα ειμαι τοσο κουρασμενη αλλαζω τα ρουχα της μπεμπας βγαζω τα καλοκαιρινα σιδερωνω τα νεα ρουχα αστα να πανε!!!

κ γω θελω να κοιταξω απ το νεξτ αλλα αν κανω καλαθι 100 ευρω ποσα θα μου παρουν για εξοδα τελωνειου μεταφορικων κ λοιπα ? δεν εχω ιδεα απο αυτα !

τα νεξτ ερχονται απο Αγγλια, δεν εχει τελωνειο. Μεταφορικα και Αμοιβη ειναι αναλογα το υψος των αγορων.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

μα δεν σας προλαβαινω πια!ουφ...εχω χασει πολλά ε??

Τι να κανω, μανα με 2 παιδια! Θα ζηταω να μου κανετε περιληψη, χα χα χα!!!!

Ολα καλα κοριτσια??Εγώ σημερα θα βγώ εξω! Γιουπι!!!!!

Α, να πω λαι λατι άλλο. Εγώ θηλασα 9,5 μηνες και απο τον 6 εδινα πρωι και βράδυ. δεν μειώθηκε το γάλα μου και πηγαμε μια χαρα. σαφως δεν ήταν το ιδιο με πριν, αλλα τα 2 γευματακια μου τα κάλυπτα.

κρεμα και εγώ δεν την γουσταρα και ευτυχώς ουτε και ο γιος μου! Πράγματι, περιττες θερμιδες!

Σιδηρο και ασβέστιο πρέπει να πέρνουμε. Αλλα εγώ πλέον το αμελώ συστηματικά. Κριμα....

Αυτα, αν θυμηθώ κάτι άλλο θα επανέλθω!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

μινουλα σ'ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου !

κατερινακι μου αρα με 2 φορες το 24ωρο αποθηλασες μονη σου στους 9,5 μηνες ε ?

Εγω παντως κοριτσια μου εχω στοχο τα 2 χρονια θηλασμου !!! Νομιζω πως ειναι κατι που εχω πολυ πολυ αναγκη να κανω...οποτε και οι τροφες να μπουν δεν θα σταματησω να θηλαζω καθε διωρο ! αντε βαρια να το κανω 3ωρο ! βλεπουμε ως τοτε !!!

ΕΠΙΣΗς οσες ειστε απο αθηνα και ενδιαφερεστε στις 9-10 θα μιλησουν γυρω απο το θηλασμο στο αττικο νοσοκομειο παιδιατροι συμβουλοι γαλουχιας κτλ ! εγω θα παω, οποια ενδιαφερεται να βαλω το λινκ εδω, αν και νομιζω πως κ εδω στο παρεντς επανω στο πλαισιο των διαφημισεων το βαζει !!!!!!! ριξτε μια ματια οσες ενδιαφερεστε ! εχω φιλη απο μυκονο με κορη 8 μηνων που θα ερθει γι αυτο κ μονο !!!!!

φιλακια καλο βραδυ !

γειά σας κοριτσάκια μου...

έπεσε ίωση next?:P:p:p

είναι τέλεια ρούχα και αντοχής, πλύνε βάλε τα έχω του Θωμά και δεν παθαίνουν τίποτα...

μινούλα που ήθελες να αγοράσεις σλινκ κοίτα τι βρήκα.....http://www.ebay.com/itm/MEI-TAI-Baby-SlingCarrier-BACKPACK-Carrier-pick40Prints-/260629346142?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3caeb8375e

έχω ρινκ σλινκ αλλά με κουράζει πολύ γιατί έχω και δυο κοίλες στον αυχένα και θα πάρω ένα τέτοιο που είναι πιο ξεκούραστο....ακριβώς τα ίδια τα βρήκα σε ελληνικό σαιτ από μια κοπέλα που λέει τα ράβει μόνη της:rolleyes: 60 ευρώ...προτιμώ από εδώ βγαίνει λιγότερο από 25...

καληνύχτα κοριτσάκια μου.

Καλημερα κοριτσακια!

Λινακι, σε ευχαριστω που με σκεφτεσαι! Ακομη δεν ξερω τι να αγορασω, τι θα με βολεψει πιο πολυ, μει ται ή σλινγκ. Δεν ξερω ποια η χρησιμοτητα του καθενος και οσο διαβαζω, μπερδευομαι :rolleyes:. Ελπιζω να αποφασισω πριν παει φανταρος το παιδι :cool:.

Σημερα θα παμε να δουμε τη γιαγια. Της εχει λειψει πολυ ο μικρος. Επισης σημερα θα παμε και βολτα το απογευμα, γιατι και αυριο ο μπαμπας μας δουλευει...

Εκανα χτες το βραδυ, μια μηλοπιτα τελεια!!!! Εχει φυγει ηδη η μιση. ΚΑι γω βλεπω τα κιλα της εγκυμοσυνης να ξαναρχονται:rolleyes:

wcBmp3.png

Koριτσούδια μου καλημερούδια.

Είμαι ξύπνια απο της 6, την τσίμπησε ένα παλιοκούνουπο κια δεν έκλεινε το ματάκι της μετά. Κατά τα αλλά είμαστε μια χαρούλα όλοι μας. Έχω το σλινγκ απο το αστεράκι και τώρα τελευταία κάτι δεν κάνω καλά κια νιώθω όλο ότι θα μου φαύγει,ίσω΄ς έχει μεγαλώσει, θα δω. Πάντως είναι ένα θέμα γιατί τώρα θέλουν όλο και πιο πολλές αγκαλιές. Όσο για το πότε πεινάει, δεν ξεπερνάω το δύωρο την βάζω ή όταν την βλέπω ανύσηχει, αν θέλει τρώει, αλλιώς γυρίζει τα μουτράκια της αλλού.

Βιργινάκι μου πολύ θα ήθελα να παρακολουθήσω την συζήτηση στο Αττικό,θα είναι ωραία. Βάλε με και εμένα παρεούλα σου, στο στόχο για τα δύο, μη σου πω και παραπάνω.

Καλά ψώνια κορίτσια, θα φιλώ πολύ πολύ.

Πραγματικά έχουν χαθεί πολλά κορίτσια, ελπίζω να είναι όλα καλά, απλά δεν προλαβαίνουν, οπότε τα συγχωρούμε και τα περιμένουμε.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...