Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Α! και κατι αλλο, ενα ενα τα θυμαμαι. Γιατι παιρνετε ασβεστιο-σιδηρο; Προληπτικα ή κανατε εξετασεις και σας ειπε ο γυναικολογος οτι πρεπει; Εμενα μου ειχε πει σιδηρο γιατι εχασα πολυ αιμα στην καισαρικη. Αλλα οταν πηγα για τεστ παπ του ειπα να συνεχισω να το παιρνω και μου ειπε οχι.

Αγγελικη φτου φτου, παντα ησυχος ναναι! Εγω παπουτσακια δεν του εχω βαλει ακομη, μαρεσει να βλεπω τα πατουνακια του, ετσι μουρχεται να τα φαω :rolleyes:

Μπλουμπλουδακι μου εσενα σε ξεχασα!! Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μινακι το καταλαβα αυτο που εγραψες..οκ!

Οσο για τον θηλασμο κοιτα να δεις και εμενα κοιμαται σερι 6-7 το βραδυ και στην αρχη που το εκανε αυτο τουμπανιαζε το στηθος μου και γεμιζα τα μαξιλαρια..

Μετα απο μερικες μερες προσαρμοστηκε το στηθος και τωρα ουτε τρεχει και ειναι και πολυ μαλακο..

και φυσικα γαλα εχω παντα...

Οποτε και το δικο σου θα προσαρμοστει στις αναγκες του μωρου..

Μην αγχωνεσαι..

Αγγελικη μου τελειος και πολυ ησυχος ο μικρουλης σου και εμενα κοιμαται οποτε βγαινουμε εξω..

απο που του φορας παπουτσακια του μικρου σου?

εγω παιρνω απο τοτε που γεννησα, δηλαδη απο τοτε που εμεινα εγκυος παιρνω..

λογω στιγματος και θηλασμου.

Ο γυναικολογος μου ετσι ειπε..

Τωρα ομως τα βαρεθηκα..

καλησπ'ερα κοριτσάκια....

σας διάβασα και χαίρομαι που όλες είστε καλά......εγώ στα χάλια μου,ξεκίνησα με ημικρανία που έγινε συνάχι και τώρα μάλλον γριπούλα:confused::confused::confused:

σήμερα είχαμε παιδίατρο.Η νεραιδούλα μου είναι 6400γρ και 62 ποντους...:tongue: η παιδιατρός μας πολύ ευχαρηστιμένη.....κάναμε και το εμβόλιο του μηνιγγιτιδόκοκου και ούρλιαζε η καψερή μου και παρα λίγο να αρχίσω να κλαίω και εγώ...η ντοκ τα παιξε γιατί στον Θωμά του έπαιρνα και αίμα μόνη μου:cool: χωρίς αγχος....τα ορμονικά μου φταίνε ακόμα....

της έκανα και το εμβόλιο για την γαστρεντερίτιδα το οποίο είναι προαιρετικό αλλά ας είμαστε καλυμένοι...:rolleyes:

ελπίζω τώρα να μην κάνει και πυρετό γιατί δεν αντέχω.....

καλές αγορές κ εγώ χρειάζομαι αρκετά.....αλλα no money:cool:

φιλάκια κούκλες;)

εγω παιρνω απο τοτε που γεννησα, δηλαδη απο τοτε που εμεινα εγκυος παιρνω..

λογω στιγματος και θηλασμου.

Ο γυναικολογος μου ετσι ειπε..

Τωρα ομως τα βαρεθηκα..

όσο θηλάζουμε παίρνουμε σίδιρο,φολικό και ασβέστιο.......ας βαρεθήκαμε.

επιβάλλεται όμως και για εμάς και για το μωρό...

Διαφημίσεις

καλημερα

Σημερα εχουμε γενεθλια οικογενειακως!!

ο μπαμπας μου γινεται 55 χρονων και η μπεμπαρα μου 3 μηνων!!!!!!!!!!!!!

όσο θηλάζουμε παίρνουμε σίδιρο,φολικό και ασβέστιο.......ας βαρεθήκαμε.

επιβάλλεται όμως και για εμάς και για το μωρό...

να μην τα κοψω λες? θα ρωτησω και τον γιατρο..

filisin δεν παιρνω απο τοτε που γεννησα, να το ξεκινησω λες?

παντως κακο δεν κανει...

Σας ευχαριστω πολυ φιλεναδιτσες μου που απαντησατε!!!! Βλεπω πως πρωτο στις πριτιμησεις ειναι το Αριανα, επειτα το Κατιανα κ τελος το Ριανα... εμενα μου αρεσει το Αριανα περισσοτερο αλλα του αντρα μου του θυμιζει το δημοτικο τραγουδι που λεει "Αριανα αριανα αριανα, τα πεντολιρα μονολιρα κ πουντα..." οποτε προτιμαει το Ριανα...Θα δουμε...

Βλεπω πως το καφε μας ειναι γεματο απο τεραστια μωρα....κ εγω που νομιζα πως η δικη μου ειναι μεγαλη....εμεις την προηγουμενη εβδομαδα ηταν 62εκ. κ 6000γρ. κ μας την ειπε ψηλη η παιδιατρος....

Εγω ευτυχως εχω εφοδιαστει για τα πρωτα ρουχαλακια του χειμωνα απο την ανηψουλα μου που ειναι 2 ετων, της εχω παρει κ εγω, της εχουν φερει κ δωρα κ ειμαστε οκ...με τις αλλαγες που εχω κανει, πηγαινα πισω καλοκαιρινα ρουχαλακια απο δωρα κ επερνα για φετος τον χειμωνα, για του χρονου το καλοκαιρι κ για του χρονου τον χειμωνα, οποτε ειμαστε οκ!!!

Την προηγουμενη εβδομαδα ειχαμε κανει 2εμβολιακια μαζι, κ στα δυο τα μπουτακια...σπαραξε η ψυχουλα μου...μου εκανε γκρινια για 2 μερες κ λιγο δεκατα...κατα τα αλλα μια χαρα η μπουμπου μου, πανεξυπνη, πανεμορφη κ καταπληκτικη οπως ολα τα μωρακια αλωστε!!!!

Ειδα κ συμπεθερια...αντε να σας ζησουν τα παιδια κ με πολλα εγγονια!!!χαχαχα!!!!...κ εμεις εχουμε βρει γαμπρο...τον ειδαμε κ γυμνο στην βαφτιση του...αμεεεεε!!!!!!

Σαν πολλα να εγραψα...μου λειπετε παρα πολυ μανουλες...

Θυμαστε...σαν χθες χαιρομασταν κ τα λεγαμε που ειμασταν εγκυες!!!! Αντε βρε κ στα δευτερα ή κ τριτα...αλλα με τετοια κριση!!!!

Συνεχιζω....

Κ εμεις σκεφτομαστε για εξω...αμα δουμε τα σκουρα θα την κανουμε σιγουρα, αν κ εξω πλεον για τους Ελληνες εχουν πεσει οι μισθοι, εκει που καποτε εμας τους μηχανικους εξω μας δινανε μισθο 5000-6000ευρω τωρα εχει πεσει στα 2000ευρω, ξεφτιλα!

Αυταααα......

ουφφ!!τα ειπα κ ξαλαφρωσα!!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Mαράκι μου χρόνια πολλά για το μπαμπάκα σου, να το χαίρεσαι και το ζουζουνάκι σου επίσης. Ένα χρόνο μεγαλύτερος ο μπαμπάς μου.

Ψάχνω για σκούπα ηλεκτρική και σκέφτομαι dysson dc32 όχι φυσικά απο εδώ αλλά απο άμαζον αγγλίας τι μισή τιμή. Έχει καμιά σας να μου πει γνώμη.

dYU4p3.png

Mαράκι μου χρόνια πολλά για το μπαμπάκα σου, να το χαίρεσαι και το ζουζουνάκι σου επίσης. Ένα χρόνο μεγαλύτερος ο μπαμπάς μου.

Ψάχνω για σκούπα ηλεκτρική και σκέφτομαι dysson dc32 όχι φυσικά απο εδώ αλλά απο άμαζον αγγλίας τι μισή τιμή. Έχει καμιά σας να μου πει γνώμη.

ευχαριστω Μπλουμπλουδακι μου,

να σου πω εγω την γνωμη μου μιας και ειμαι και του επαγγελματος:rolleyes::rolleyes:!

Οι dysson ειναι μακραν οι καλυτερες σκουπες, απλα επειδη ειναι πολυ ακριβες δεν ειναι τοσο διαδεδομενες.

στην Ελλαδα ειναι αρκετα ακριβες, εχουν ομως πολλα προτερηματα, οπως το βαρος, το κοστος συντηρησης που ειναι μηδενικο επειδη δεν εχουν σακουλα, η ποιοτητα κατασκευης, ειναι φταγμενες απο ανθρακονημα που τις κανει εξαιρετικα ανθεκτικες.

Η dc32 ειναι το πιο γνωστο μοντελο για οικιακη χρηση.

Αν πετυχεις καποια καλη προσφορα στο αμαζον παρτην!

Ευακι να μην χανεσαι, πολυ χαιρομαι που διαβαζω μυν. σου!!!

βρε κοριτσια πολλα κοριτσια λειπουν απο το καφε μας..

Που ειναι η Λιζα, η Αντι, η Μαριλου, η Βανιλλα , η Κικη, η Τζινα, η Ρενα, η Μαματοπολινα..

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ????? ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αγαπουλες μπηκα να σας πω μια καληνυχτα !

συνεχιζω να ειμαι πτωμα, δεν ξερω γιατι..... η μπεμπα πολυ γκρινια 3 μερες τωρα κ τα βραδυα επισης!

σημερα εκανα καποιες αγορες κολανακια μπλουζακια κ τετοια !κ καλσον με γκετες ! ΑΜΕΕΕΕ !!!

Αυριο η συνεχεια στις αγορες !

επισης βγαλαμε σπυθουρακια, απο χτες κ σημερα εγιναν πιο πολλα ! υποψιαζομαι οτι φταιει η ψαροσουπα που εφαγα ! (κοκκινοψαρο ηταν μεσα) και θα μιλησω με παιδιατρο το πρωι !

μπλουμπλουδακι οτι μπορω κανω ! παπαβεντση προσπαθω να διαβαζω πολυ !!!

σας φιλω ολες μου λειπετε ! θα επανελθω συντομα !!!:P:p

καλημερα!!

τι κανετε κοριτσια?

εμεις ολα καλα, χτε το πουλακι μου εμεινε ξυπνιο το απογευμα και μετα κοιμηθηκε απο τις 7 ως τις 11 την ξυπνησαμε για μπανιο και μαμ και μετα ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 4..

και τωρα συνεχιζει.

Μαλλον θα την παρω να παμε εξω για κατι δουλιτσες..

Βιργινακι μου ισως την πειραξε κατι την μικρη σου αλλα μπορει να ειναι και καμια δερματιτιδα οπως εχει και η δικια μου.

Παντως μην φοβασαι για αλλεργια, αν ηταν θα ειχε σε ολο το σωμα.

παντως παρε την παιδιατρο.

Και κοιτα να μην χανεσαι.. θα σε βαλω στο απουσιολογιο....:rolleyes:

Καλημερα!

Μπλουμπλου εχω ακουσει τα καλυτερα για αυτες τις σκουπες, το εψαχνα και γω παλια μεσω αμαζον, απο εδω δεν συμφερει με τπτ! Εχω και σκυλι, και ηθελα ενα μοντελο ειδικα για τριχες σκυλου :rolleyes: Νομιζω εχει για κατοικιδια και για αλλεργιες. Μετα ηρθε η κριση και εκανα μπαι μπαι στο ονειρο:cool:

ΜΑρακι να χαιρεσαι τον μπαμπα σου και την μικρη σου!!! Τι ησυχο μωρο! Φτου Φτου!

Σας αφηνω, ξυπνησε ο μικρος και σκουζει!!

wcBmp3.png

τι θα το κανω το παιδι μου μου λετε?

ειπα σηερα να της δοκιμασω κατι ολοσωμα εξωτερικα φορμακια που της ειχα κανει αλλαγες απο δωρα το καλοκαιρι και δεν της κανει κανενα!!!!

τι θα κανω μου λετε? δεν μπορω να τα αλλαξω για τα εχω πλυνει..

αχ, θα μας φαληρισει το πλασμα!!!

τι θα το κανω το παιδι μου μου λετε?

ειπα σηερα να της δοκιμασω κατι ολοσωμα εξωτερικα φορμακια που της ειχα κανει αλλαγες απο δωρα το καλοκαιρι και δεν της κανει κανενα!!!!

τι θα κανω μου λετε? δεν μπορω να τα αλλαξω για τα εχω πλυνει..

αχ, θα μας φαληρισει το πλασμα!!!

Ειναι πολυ ψηλη,ε; να μην της παιρνεις 3-6 αλλα 6-9 αναλογα απο που τα παιρνεις κιολας. ΚΑι γω την επαθα, επλυνα καποια που μας ειχαν φερει και δεν τα βαλαμε γιατι ειτε περασε η εποχη τους ειτε δεν του κανουν τωρα. Τα λυπαμαι κιολας, αλλα τι να τα βαλω με το ζορι;; :tongue:

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...