Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Γεια σου, Φλωρα μου!! Σουπερ κι εσενα η μικρουλα σου, ψηλο κοριτσι!! Και η νυφη μου ομως, ειδες κοριτσι που θα παρει ο γιος μου;; :tongue::tongue:

Μαρακι, το σκεφτομαστε πολυ σοβαρα γιατι μελλον στην ελλαδα δεν υπαρχει δυστυχως και δε θελω να στερησω τιποτα στον μικρο.. Ακρες δεν εχουμε αλλα τις δημιουργει τωρα ο αντρας μου, θελει παρα πολυ να φυγουμε, δεν την παλευει αλλο εδω.

Ποιος τη χάρη σας, συμπεθέρες!!! :P

Αχ, μακάρι να φεύγαμε κι εμείς Κατερινάκι! Αυτό συζητάμε κι εμείς...μια καλή ευκαιρία και μόλις βρεθεί κούνησα το καπελάκι μου και στο καλό!!!

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια

Βλεπω οτι ψαχνεστε για τον χειμωνα, ρουχα. Και γω αυτο κανω ολη μερα. Τελικα θα ψωνισω απο Αγγλια μεσω περσοναλ σοπερ. Εχω κατι κουπονια εκπτωτικα για ρουχα gymboree, προς το παρον εχω ενα 25 δολλαριων, και περιμενω και ενα 50 δολ (αν θυμαμαι καλα). Επειδη δεν εχω σκοπο να παρω απο το τζιμπορι παλι μεχρι να ληξουν τα κκουπονια, οποια κοπελιτσα τα θελει, ας μου πει. Ειναι στην Αμερικη, απλα σας το λεω γιατι παιζει τελωνειο.

Εμεις τελευταια φορα που μετρηθηκαμε ημασταν 64 ποντους (πριν 1 μηνα σχεδον) και εχουμε περασει τα 7 κιλα! Αλλα αποτι βλεπω απο τις κυριες του φορουμ:tongue:, μαλλον κοντα αντρακια γιναμε χαχαχα.

Βρε κοριτσακια, ρουχα του μικρου δεν εχω καθλου χειμωνιατικα, και δεν μας εφεραν και πολλα δωρα. Αρα πρεπει να του τα παρω ολα εγω. Πολλα λεφτα βγαινουν, θα φαλιρισουμε!!! Τωρα εβαλα μια παραγγελια 300 ευρω (μισα με την αδερφη μου) Πολλα δεν ειναι;;

Θελω να παρω και σλινγκ, να δουμε αν βγαινουμε αυτον τον μηνα!

Εντιτ: τα καλα δεν σας τα ειπα! ΛΕω να κοψω τις αντλησεις, πλεον θηλαζουμε:D Χωρια που ο μικρος δεν θελει το μπουκαλι, το διωχνει...

wcBmp3.png

Γεια σας κοριτσακια

Βλεπω οτι ψαχνεστε για τον χειμωνα, ρουχα. Και γω αυτο κανω ολη μερα. Τελικα θα ψωνισω απο Αγγλια μεσω περσοναλ σοπερ. Εχω κατι κουπονια εκπτωτικα για ρουχα gymboree, προς το παρον εχω ενα 25 δολλαριων, και περιμενω και ενα 50 δολ (αν θυμαμαι καλα). Επειδη δεν εχω σκοπο να παρω απο το τζιμπορι παλι μεχρι να ληξουν τα κκουπονια, οποια κοπελιτσα τα θελει, ας μου πει. Ειναι στην Αμερικη, απλα σας το λεω γιατι παιζει τελωνειο.

Εμεις τελευταια φορα που μετρηθηκαμε ημασταν 64 ποντους (πριν 1 μηνα σχεδον) και εχουμε περασει τα 7 κιλα! Αλλα αποτι βλεπω απο τις κυριες του φορουμ:tongue:, μαλλον κοντα αντρακια γιναμε χαχαχα.

Βρε κοριτσακια, ρουχα του μικρου δεν εχω καθλου χειμωνιατικα, και δεν μας εφεραν και πολλα δωρα. Αρα πρεπει να του τα παρω ολα εγω. Πολλα λεφτα βγαινουν, θα φαλιρισουμε!!! Τωρα εβαλα μια παραγγελια 300 ευρω (μισα με την αδερφη μου) Πολλα δεν ειναι;;

Θελω να παρω και σλινγκ, να δουμε αν βγαινουμε αυτον τον μηνα!

Εντιτ: τα καλα δεν σας τα ειπα! ΛΕω να κοψω τις αντλησεις, πλεον θηλαζουμε:D Χωρια που ο μικρος δεν θελει το μπουκαλι, το διωχνει...

Τι καλά ψώνισες Μινούλα? από που τελικά?...δεν ξέρω να σου πω αν είναι πολλά ή λίγα...κι εγώ τώρα ξεκινάω την έρευνα.

Θα ρίξω μια ματιά και στα gymboree και θα σου πω για τα κουπόνια, αν δεν τα έχεις δώσει αλλού.

Όσο για το θηλασμό, αυτά είμαι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ νέα!!! Μπράβο σας, σας αξίζουν συγχαρητήρια για την επιμονή και υπομονή σας :)

Η καντιντίαση σου έφυγε τελικά?...εμένα μάλλον όχι ακόμα...πες μου τι έκανες μπας και δω φως κι εγώ...

Φιλάκια

Mopep2.png1LxNp2.png

Τι καλά ψώνισες Μινούλα? από που τελικά?...δεν ξέρω να σου πω αν είναι πολλά ή λίγα...κι εγώ τώρα ξεκινάω την έρευνα.

Θα ρίξω μια ματιά και στα gymboree και θα σου πω για τα κουπόνια, αν δεν τα έχεις δώσει αλλού.

Όσο για το θηλασμό, αυτά είμαι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ νέα!!! Μπράβο σας, σας αξίζουν συγχαρητήρια για την επιμονή και υπομονή σας :)

Η καντιντίαση σου έφυγε τελικά?...εμένα μάλλον όχι ακόμα...πες μου τι έκανες μπας και δω φως κι εγώ...

Φιλάκια

Φλωρα, δες στη σελιδα των τζιμπορι, αν σαρεσει κατι να σου δωσω το κουπονι. Κριμα ειναι. ΝΑ ξερεις οτι για να χρησιμοποιησεις κουπονι 25 δολαριων πρεπει να κανεις ψωνια μινιμουμ 50 δολαριων.

Ψωνισα απο Αγγλια, απο μαδερκερ και νεξτ. ΠΗρε και η αδερφη μου μαζι, καναμε και οι 2 λογαριασμο 300 ευρα...:cool:. Ελπιζω να μην χρειαστει να παρουμε κατι αλλο.

Ναι! Τελικα θηλαζουμε. Βγαζω γαλα τις τελευταιες μερες και το πεταω γιατι ο μικρος τρωει μικρες ποσοτητες απο μπουκαλι και μετα θελει ζιζακι..:rolleyes:. Τον εχω συνεχεια στο στηθος, οπως και συ, ανα μια ωρα τουλαχιστον. Το μονο καλο προς το παρον ειναι οτι δεν ξυπναει τα βραδια. Θα παρω και τη συμβουλο θηλασμου να τη ρωτησω τι να κανω με τις αντλησεις.

Η καντιντιαση δεν μου περασε εντελως, αλλα φταιω και γω, εκανα γλυκο σταφυλι και εχω πεσει με τα μουτρα :rolleyes:, οτι χειροτερο για τον μυκητα. Παντως, οταν προσεχα, επαιρνα και κατι συμπληρωματα διατροφης-κατοπιν συμβουλης ειδικου-και ημουν μια χαρα. Τωρα νιωθω που και που κατι σουβλιτσες στο στηθος, αλλα αυτο συμβαινει γιατι εχω πεσει μεσα στο καζανι με το γλυκο και τρωω:cool: .Εσυ τι νοιωθεις;

wcBmp3.png

λες να σταματήσει με την πιπίλα? φοβάμαι μήπως τη μάθει, εξακολουθεί να τρώει πολύ συχνά και δεν μπορώ να της την κόψω μετά...δεν ξέρω, γενικώς δεν μου αρέσει η εικόνα του μωρού με πιπίλα...θα δω, θα το συζητήσω και με την παιδίατρο την άλλη εβδομάδα.

6700 είμασταν εμείς στις 9/9 και 64 πόντους

εχθές που τη μέτρησα ήταν 67!!...ε δεν θα έχει πάρει και μισό κιλό??? θα ζυγιστούμε την άλλη εβδομάδα και θα δούμε...είναι μεγάλο παιδάκι αλλά παραδόξως δεν είναι στρουμπουλή.

Είναι λίγο τσιμπημένα, αλλά είναι για ξεμυάλισμα!!!

Εγώ δεν έχω βρει παπουτσάκια αγκαλιάς που να μου αρέσουν...εσύ της έχεις της Καραμελίτσας?

κοιτα να δεις και εμενα δεν μου αρεσει η εικονα με τα μωρα και την πιπιλα στο στομα αλλα ειδα οτι την δικια μου την εχει βολεψει, πιπιλιζει οταν ειναι εκνευρισμενη και μετα χαλαρωνει και κοιμαται..

Απο την αλλη ειχε παπαριασει το στηθος μου.. οποτε καλυτερα πιπιλα..

Θα δουμε οταν ερθει ο καιρος να την πεταξουμε ολο και καποιο κολπο θα βρουμε..

καλε ειστε πολυ καλες, αλλα δεν θυμαμαι γεννηθηκατε πιο πολυ απο εμας εμενα ηταν 3κιλα.

Οσο για τα παπουτσια που λες, το καλοκαιρι δεν φορουσαμε τιποτα και τωρα προτιμω να της βαζω μονο μονοχρωμες καλτσουλες στο χρωμα των ρουχων της..

Παπουτσια εχω κανα 2 ζευγαρια απο τζαμπο και Μονσον αλλα γενικα τιποτα που να με τρελαινει!

Πολυ ωραια εχω δει αλλα ειναι ακριβα.. γενικα μου φαινονται πολλα να δωσω 15-20? για παπουτσια αγκαλιας..

Βεβαια τωρα που χειμωναζει ολο και καποιο θα παρουμε.. δεν μπορω να βγαλω την καραμελιτσα εξω ξυπολιτη-πριγκιπισσα:D:D

Και η νυφη μου ομως, ειδες κοριτσι που θα παρει ο γιος μου;; :tongue::tongue:

Μαρακι, το σκεφτομαστε πολυ σοβαρα γιατι μελλον στην ελλαδα δεν υπαρχει δυστυχως και δε θελω να στερησω τιποτα στον μικρο.. Ακρες δεν εχουμε αλλα τις δημιουργει τωρα ο αντρας μου, θελει παρα πολυ να φυγουμε, δεν την παλευει αλλο εδω.

Η νυφη σου ελπιζω να συνεχισει να ψηλωνει ετσι και να μοιασει του μπαμπα της γιατι αν παρει απο μενα.. χαθηκαμε..

μακαρι να κανετε το καλυτερο που μπορειτε για την οικογενεια σας Κατερινακι μου, ολο αυτο ακουω βρε κοροτσια, ολοι θελουν να φυγουν..

Κριμα να αδειασει η Ελλαδα απο νεους..

Αλλ ετσι που μας εκαναν....:-(:-(

Γεια σας κοριτσακια

Βλεπω οτι ψαχνεστε για τον χειμωνα, ρουχα. Και γω αυτο κανω ολη μερα. Τελικα θα ψωνισω απο Αγγλια μεσω περσοναλ σοπερ.

αυτο με τον θηλασμο επρεπε να μας το πεις πρωτο-πρωτο!!!!

Μπραβο Μινακι μου.. πολυ χαιρομαι για σενα, παιδευτηκες αλλα τα καταφερες μια χαρα..

Βρε μια χαρουλα ειστε, θα πεταξετε μποι ξαφνικα οπως ολα τα αγορια αλλωστε!:rolleyes:

Κοιτα να δεις και εγω δεν της εχω πολλα χειμωνιατικα αλλα οσα δωρα μπορεσα τα αλλαξα και οπου βρηκα χειμωνιατικα επαιρνα γιατι μεσα στο καλοκαιρι λιγα χειμωνιατικα εβρισκα.

Τωρα της εχω παρει πιο ελαφρια για φθινοπωρο και για χειμωνα βλεπουμε..

Θα δανειστω και απο μια φιλη και θα παρω και εγω απο το νεξτ.

Μινουλα ποσο σου βγηκαν τα μεταφορικα με την περσοναλ σοπερ?

150? για ποσα ρουχα μιλαμε?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλες τι κάνετε?

Δεν έχω μιλήσει με όλες αλλα επειδή σας διάβασα,έχω να πω συγχαρητήρια στη μινουλα για το θηλασμο!κανεις ότι καλύτερο για το παιδάκι σου!επίσης και εγώ σλινγκ έχω πάρει απο το αστερακι και με έχει βολεψεινστην αγκαλιά γιατί εκαι εμείς είμαστε αγκαλιτσες αλλα δεν τα κατάφερα δυστυχώς να τον θηλαζω με αυτο,κρίμα γιατί θα έκανα περισσότερες βολτες!

ΕΥΑ ούτε με εσένα έχω μιλήσει αλλα μιας και ρωτήσες θα σου πω και εγώ ότι μου αρέσει το Αναστασία και το αριανα,ή μπορείτε να τη φωναζετε σταρινα!χιχιχ πλάκα κάνω!

Αχ κορίτσια να σας ρωτήσω σίδηρο και ασβέστιο παίρνετε?τα ξεχναω συνέχεια δεν τα θέλω και πολύ,αλλα φοβάμαι μην έχω έλλειψη!

Εμείς το μικρό μας θα τον βγάλουμε ευαγγελο,σαν τον παππού του και μάλλον έτσι θα τον φωνάζω γιατί το Βαγγελης δεν νου πολυαρεσει,μακάρι να πείσω και τον άντρα μου να κάνουμε τη βάφτιση καλοκαιρακι να πάμε σε κανένα εκκλησάκι κοντά σε θάλασσα,λίγα πράγματα βέβαια γιατί απο οικονομίες δεν πάμε και πολυ καλα!:rolleyes:

Μπλουμπλου να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα?εμένα ο γιατρός μου είπε στον έκτο θα ξεκινήσουμε φρουτοκρεμα,δηλαδή το Δεκέμβριο,οπότε αν όλα πανε καλα και θηλαζουμε,που πολυ το θέλω,πρώτα θα θηλαζω και μετά θα τρώει ή το αντίθετο?και μετα απο πόσο καιρό θα έρθουν τα υπόλοιπα γεύματα?εσείς ποτέ ξεκινήσατε να τρώτε?και ποτέ σταματήσετε να ξυπναγε το βράδυ?

Φιλακια σε όλες!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

καλησπέρα κοριτσια!!!

Θα αρχισω με την evi μιας και ρωτάει το κοριτσάκι μας! Λοιπον, Τις πρώτες μερες θα δίνεις πχ μια κουταλια φρουτοκρεμα κα μετα γάλα. Μεσα στη βδομαδα θα προσθετεις σιγα σιγα και άλλο γρουτο αλλα και θα αυξάνεις τις κουταλιες. Και παλι γαλα. Μετα απο καποιες μερες, θα εχεις πλεον προσθεσει και τα 3 φρουτα οποτε ΤΕΛΟΣ το γάλα για γευμα εκεινη την ώρα. Παραλληλα θα ξεκινησεις την κρεατοχορτόσουπα. Με το ιδιο στυλ. Μια κουταλια τη μερα. Σε 2 βδομαδες λοιπον, θα δινεις γαλα το πρωι, μετα φρουτοκρεμα, μετα φαγακι και γαλα απογευμα και δράδυ. Οταν προστεθει και η κρεμα το απογευμα, θα δινεις γάλα μονο πρωι και βράδυ.Καποιοι παιδιατροι ξεκινουν με την κρεμουλα το απογευμα. θα τοδεις!

Η ημικρανια σημερα μια χαρα! Μου περασε. Και η μπέμοα ειναι οκ!Μωρε γκρινιαζει σπάνια το καλο μου!

ΜΙΝΑ μου εισαι το ευχαριστω νε της ημερας μου! ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! Ειδες που ολα πηγαν καλα?? Αχ μικρο μου αντράκι!!!

aobatsan σε εσενα δεν ειχα πει οτνα ησουν ακομα έγκυος οτι η μικρη θα μεας βγει ΣΚΛΕΝΑΡΙΚΟΒΑ???πω πω! Φτου σας!!!

Ευα, το Κατερινα ειναι το καλυτερο, χα χα! Λοιπον το Αριανα μου αρεσει εμενα!

Κατερινακι Super ο μικρος! Και κλεισε μια θεση και για μας στα εμιρατα! Θα κανουμε παρεα!!!!

Αυτα για την ωρα!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλησπέρα κοριτσια!!!

Θα αρχισω με την evi μιας και ρωτάει το κοριτσάκι μας! Λοιπον, Τις πρώτες μερες θα δίνεις πχ μια κουταλια φρουτοκρεμα κα μετα γάλα. Μεσα στη βδομαδα θα προσθετεις σιγα σιγα και άλλο γρουτο αλλα και θα αυξάνεις τις κουταλιες. Και παλι γαλα. Μετα απο καποιες μερες, θα εχεις πλεον προσθεσει και τα 3 φρουτα οποτε ΤΕΛΟΣ το γάλα για γευμα εκεινη την ώρα. Παραλληλα θα ξεκινησεις την κρεατοχορτόσουπα. Με το ιδιο στυλ. Μια κουταλια τη μερα. Σε 2 βδομαδες λοιπον, θα δινεις γαλα το πρωι, μετα φρουτοκρεμα, μετα φαγακι και γαλα απογευμα και δράδυ. Οταν προστεθει και η κρεμα το απογευμα, θα δινεις γάλα μονο πρωι και βράδυ.Καποιοι παιδιατροι ξεκινουν με την κρεμουλα το απογευμα. θα τοδεις!

Η ημικρανια σημερα μια χαρα! Μου περασε. Και η μπέμοα ειναι οκ!Μωρε γκρινιαζει σπάνια το καλο μου!

ΜΙΝΑ μου εισαι το ευχαριστω νε της ημερας μου! ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! Ειδες που ολα πηγαν καλα?? Αχ μικρο μου αντράκι!!!

aobatsan σε εσενα δεν ειχα πει οτνα ησουν ακομα έγκυος οτι η μικρη θα μεας βγει ΣΚΛΕΝΑΡΙΚΟΒΑ???πω πω! Φτου σας!!!

Ευα, το Κατερινα ειναι το καλυτερο, χα χα! Λοιπον το Αριανα μου αρεσει εμενα!

Κατερινακι Super ο μικρος! Και κλεισε μια θεση και για μας στα εμιρατα! Θα κανουμε παρεα!!!!

Αυτα για την ωρα!!!!

Kατερινακι, σε ευχαριστω!!

Ο ιδιος το κατηργησε το μπιμπερο, μου το διωχνει, δεν το θελει καθολου.

Οι ημικρανιες ειναι το χειροτερο, πριν την εγκυμοσυνη μου ειχα πολυ συχνα και με ριχνανε εντελως!

Ευα μου αρεσει πολυ το Αναστασια, πρεπει να βγαλετε συνδιασμο,ε; Το Αριανα αν και ευηχο, μου θυμιζει Αρη - οποτε το απορριπτω χεχεχε

Το Κατιανα μαρεσει περισσοτερο απολα.

ΜΑρακι, το 150 ειναι μεταφορικα-αμοιβη και ρουχα , ολα μαζι. Αν κ εγω πηρα πιο πολλα ρουχα απο την αδερφη μου:rolleyes:. Δλδ με βλεπω να πληρωνω καπου 180 ευρα. Παντως συμφερει, η αδερφη μου πηγε και πηρε στην μικρη της απο μαδερκερ χτες φανελακια και πιτζαμακια συνολο 70 ευρω, ενω απο εξωτερικο βγαινουν περιπου στη μιση τιμη. Μου φαινονται γενικα πολλα τα χρηματα για το μικρο, αλλα σκεφτομαι πρωτον οτι ουτε εχω ρουχα για τωρα ουτε και περιμενω αλλα δωρα, και δευτερον οτι ειναι το πρωτο μου και οτι βλεπω θελω να το παιρνω:rolleyes:. Λογικο δεν ειναι; Η μανουλα να μην εχει βρακι να βαλει (ας πουμε:rolleyes:) αλλα ο γιος να τα βαζει 2 -2 :cool:

Συμπληρωνω: Εγω πηρα για τον μπεμπη 10 κομματια, που πολλα αποτελουνται απο 2-3 μπλουζες ή δυο παντελονακια κτλ, και η αδερφη μου για την μπεμπα 8 κομματια.

wcBmp3.png

εδω ειμαιιιιιιιιι μαρακιιιιιι !!!!!!!! απλα χρονο δεν εχω διοτι συνεχιζονται οι καθημερινες επισκεψεις ! το πρωι η ξαδερφη μου το μεσημερι μια φιλη για να δει το μωρο κ δωσει το καλεσμα γαμου της, κ το απογευμα ο μπαμπας μου κ ο αδερφος μου !! πως σας φαινομαι ? χτες το απογυεμα οι κουνιαδοι μου ! υσηχια δεν εχω ρε γμτ !!!!

κατι πηρε το ματι μου για σλινγκ, εχω και γω απο το αστερακι, ring sling με εχει βολεψει πολυ ριχνει κ κατι υπνους η μπεμπα αλλα σε σταση ορθια ! δεν ετυχε να θηλασω μεσα σε αυτο ακομα !!!!

Για το θηλασμο , Κατερινακι μου οταν μπουν οι στερεες εγω ξερω οτι δεν εππηρεαζει το ενα το αλλο, κ οτι αν σαματησουμε να δινουμε το ιδιο συχνα θα ερθει γρηγορα η ωρα αποθηλασμου !!!!!

οσο για σιδηρο ασβεστιο πρεπει να παιρνω αλλα το αμελω δυστυχως

Tσουπρίτσες μου καμία δεν είναι εδώ, πάλι μόνη μου θα τα λέω.

Λοιπόν Κατερινάκι μου όπως έχουν γίνει τα πράγματα, μας βλέπω όλους για τα εξωτερικά, πάντως αν το γουστάρετε να το κάνετε. Εύχομαι ότι καλύτερο.

Μινούλα μου συγχαρητήρια κοριτσάκι, η υπομονή σου και η επιμονή σου σε έφτασε εδώ και τα καταφέρετα. Μπράβο:wink:

Όσο για ρούχα και εγώ στη μικρή δεν έχω τίποτα, αν εξαιρέσεις εσωτερικά φορμάκια, οπότε της έχω βάλει αρκετά σε φορμίτσες και κολανάκια.

Εύα μου μου αρέσει το Κατιάνα, αλλά αν διαλέξετε ένα το Αναστασία. Που χάθηκες βρε;

Φλώρα μου τέλεια παππουτσάκια, όντως λίγο ακριβά, αλλά υπέροχα.

Έύη μου, σωστά είπε το Κατερινάκι ότι ξεκινάμε λίγο λίγο και συμπληρώνουμε με γάλα μέχρι να το τρώει όλο, αν όμως δεις ότι το μωράκι σου έχει ανάγκη το θηλασμό προτίμησε πρώτα να δίνεις στήθος και μετά φαγητό. Κρεμούλα θα έλεγα να μην δώσεις καθόλου, περιττες θερμίδες και τίποτε άλλο. Για το πρώτο χρόνο είνια καλυμένα μόνο με θηλασμό, αυτό σε περίπτωση που κάποιο είναι κακόφαγο, δεν χάθηκε ο κόσμος έχει το γαλατάκι μανούλας. Εν τω μεταξύ αν μείνεις με δύο θηλασμούς την ημέρα κινδυνεύει η παραγωγή σου. Εκτός και αν θέλεις να σταματήσεις στο εξάμηνο, οπότε ακολουθήσεις αυτό που είπε η Κατερίνα. Εγώ θα προσφέρω πρώτα τσιτσίο κια μετά φαγητό. Θα ξεκινήσω κλείνοντας το έκτο με φρουτάκι, και προς το τέλος θα βάλω το μεσημεριανό, οπότε απο τον όγδοο και μετά το απόγευμα θα δίνω εναλλάξ ή φρουτάκι ή φαγητό απο το μεσημέρι όσο θέλει και πάντα στήθος. Όλα αυτά τα γράφω καπόπιν συνεννοήσεως με την παιδίατρο μου, η οποία είνια υπέρ του θηλασμού, θήλασε το πρώτο της γιο 3 χρόνια και το δεύτερο 2 και υπόστηριζει την υγιεινή διατροφή, καλύτερα ποιότητα, παρά ποσοσότητα, και να μάθει σε κάποιες γεύσεις όσο είνια μικρό. Βιργινάκι το βρίσκω διαβασμένο, δεν έχω να πω τίποτα. Αύτά θα τα πούμε και στην πορεία, μην αχγνώνεσαι. Όσο για τον ύπνο ο γιος μου από 2,5 μηνών μέχρι και 7 κοιμόταν σερί όλο το βράδυ μετά ξεκινήσανε τα γλέντια δηλαδή κοιμόταν 8.30, θήλαζα πάλι 12 και μετά 4, όχι απαραίτητα κάθε βράδυ, εκεί σε πάει το παιδί, δεν είχε πιπίλα, οπότε έβρισκε ηρεμία εκεί, ειδικά με τα δόντια, δεν θα το άφηνα ποτέ να κλαίει, απλά δεν το αντέχω. Έπίσης να ξέρεις ότι ο βραδινός θηλασμός είναι και ο πιο θρεπτικός και για την ανάπτυξη του κια για τον εγκέφαλό του, εκρίνονται κάποεις ουσίες. Αν βρω λινκ θα σου στείλω να διαβάσεις, κάποιυ πρέπει να έχει γράψει και ο Στέλιος Παπαβεντσής γι' αυτό.

Όσο για την πιπίλα και εγώ δεν την πολυγουστάρω, καλά τα παιδάκια μου την έφτυνα και δεν προσπάθησα καν, αν όμως την δέχονται δεν είναι κακό για να χαλαρώνουν, αρκεί να μην αφήνουμε πολύ χρόνο ανάμεσα στους θηλασμούς και μειωθεί και πάλι η παραγωγή.

Πάλι σεντόνι άπλωσα, ζητάω συγνώμη για τα πολλά.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Ευακι γεια σου, εγω παιρνω ενα σιδηρο την ημερα και ενα ασβεστιο.

Και εγω τα βαρεθηκα μολις τελειωσει το κουτι δεν παιρνω αλλα, τελος!

Βαγγελη λενε τον αδελφο μου και μου ειναι πολυ γνωριμο και αγαπημενο μου ονομα, με το καλο!!

Φυσικα και καλυτερα ειναι να τον λετε Ευαγγελο..

ΜΑρακι, το 150 ειναι μεταφορικα-αμοιβη και ρουχα , ολα μαζι. Αν κ εγω πηρα πιο πολλα ρουχα απο την αδερφη μου:rolleyes:. Δλδ με βλεπω να πληρωνω καπου 180 ευρα. Παντως συμφερει, η αδερφη μου πηγε και πηρε στην μικρη της απο μαδερκερ χτες φανελακια και πιτζαμακια συνολο 70 ευρω, ενω απο εξωτερικο βγαινουν περιπου στη μιση τιμη.

Συμπληρωνω: Εγω πηρα για τον μπεμπη 10 κομματια, που πολλα αποτελουνται απο 2-3 μπλουζες ή δυο παντελονακια κτλ, και η αδερφη μου για την μπεμπα 8 κομματια.

Μια χαρα τα βρισκω, κοιτα να δεις δεν ειναι, σκεψου ποσα ρουχα χρειαζονται και ποσο γηγορα αλλαζουν νουμερο.

Ε! και τι να κανουμε, τα βγαζουμε τα καμαρια εξω με τα ιδια και τα ιδια???:cool::cool:

Μια χαρα τα πηρες τοσα κομματια 150?! Διπλα θα τα πληρωνες εδω..

Να σε ρωτησω κατι,ποσο χρονο παραδοσης εχει?

εδω ειμαιιιιιιιιι μαρακιιιιιι !!!!!!!! απλα χρονο δεν εχω διοτι συνεχιζονται οι καθημερινες επισκεψεις ! το πρωι η ξαδερφη μου το μεσημερι μια φιλη για να δει το μωρο κ δωσει το καλεσμα γαμου της, κ το απογευμα ο μπαμπας μου κ ο αδερφος μου !! πως σας φαινομαι ? χτες το απογυεμα οι κουνιαδοι μου ! υσηχια δεν εχω ρε γμτ !!!!

τι κοσμος ειναι αυτος κοριτσακι μου??

ξεκουραστηκες καθολου μετα απο τον γαμο?

Η μικρη καλα?

Να διευκρινησω κατι, μην εγινε μπερδεμα ετσι οπως τα εγραψα. Τα δικα μου 10 κομματια θα μου κοστισουν καπου 150-180 ευρα. Ολα απο μαδερκερ και νεξτ. Απλα τα ιδια ρουχα εδω θα μου κοστιζαν καπου 250-300. Αυτη ειναι η διαφορα. Χωρια που εγω δεν εχω την πολυτελεια να βγαινω απο το σπιτι μονη μου, δεν οδηγω κιολας, οποτε το ον λαιν σοπινγκ με βολευει πολυ. Χρονο παραδοσης ειναι ουσιαστικα ποσο θα κανουν τα καταστηματα να παραδωσουν στην κοπελα. Με το που θα τα παραλαβει η κοπελα, μου τα στελνει την επομενη. Οτι αλλο θες ρωτα με.

Κοριτσια θελω να σας ρωτησω για τον θηλασμο ενα σωρο πραγματα. Ειχα το σιγουρακι το μπιμπερο τοσο καιρο και ημουν ησυχη, τωρα και φοβαμαι μην δεν τρωει ο μικρος, και φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια και χασω την παραγωγη μου. Πχ, ο μικρος κοιμαται συνηθως απο τις 8-10 το βραδυ μεχρι τις 5-6 το πρωι, σερι. Μουχει πει η παιδιατρος οτι δεν το ξυπναμε το μωρο πια. Εγω ομως σηκωνομουν και εκανα αντλησεις. Τωρα τι να κανω; Να αφησω τις αντλησεις και οποτε τρωει ο μπεμπης; ή να τις συνεχισω τουλαχιστον για το βραδυ μην κανω κακο στην παραγωγη μου; Εχω μπερδευτει λιγο!

wcBmp3.png

Καλησπερα σας! Ο μικρος μου σημερα ηταν πολυ ησυχος! Το πρωι ξυπνησαμε στις 8.30. Φαγαμε και ξανακοιμηθηκαμε κατα τις 10 μετα φαγαμε στις 11.30, καναμε κακακια μας, μπανακι και ξανακοιμηθηκαμε λιγακι. Το μεσημερι πηγαμε για δειγματοσμο γυαλιων ορασεως, ολη η οικογενεια και ο μπομπιρας ολη την ωρα κοιμοταν-τον εκαναν χαζι στην εταιρεια και ελλεγαν τι ησυχο μωρο. Γυρισαμε κατα τις 7, οπου και εφαγε και ξανακανε κακακια του και μετα περασαν για λιγο τα πεθερικα μου και ξεσαλωσε αυτος και απο τις 10 παρα 15 εφαγε και ξεραθηκε στον υπνο!!!!

Λοιπον, Βιργινια μου και εγω μονο ασβεστιο παιρνω-θα επρεπε και σιδηρο λογω στιγματος, αλλα το αμελω! Ολο κοσμο εχεις στο σπιτι-χαρας το κουραγιο σου!!!

Κατερινα μου, αν ειναι για το καλο σας να πατε! Κ εγω θα εφευγα ανετα απο την κατεστραμμενη Ελλαδα! Σουπερ ο ζουζουνος σας!!!

Μινα μου, συγχαρητηρια για το θηλασμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευη μου και τα 2 ειναι πολυ ωραια ονοματα!!! Μου αρεσει το Κατιανα και το Ριανα.

Μπλουμπλου μου εδω ειμαστε!!!!! Και εγω δε τον πιεσα τον μικρο για την πιπιλα! Βεβαια πιπιλαμε ολα τα αλλα εκτος απο πιπιλα!!!!!!!!!!!!!!!!

Παω να χαζεψω λιγακι στην τηλεοραση! Καλο βραδυ-φιλακιαααα!!!!

Κατερινα μου και εμενα το Ευαγγελος μου αρεσει καλυτερα!!!

Φλωρα μου, τελεια τα παππουτσακια!!!! Εχει και για αγορακια????? Εγω οποτε ντυνω τον μικρο του βαζω και παππουτσακια!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...