Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Να΄μαι πάλι! Τι κανετε κοριτσάκια??? Ειστε καλα;; Αχ ετσι οπως χάνομαι, χανω τη σειρα μαζι σας!

Εμεις καλα! Η μπέμπα λιγάααααααακι γκρινιάρα αλλα όχι κάτι σπουδαιο! Εγώ ΄σημερα ήμουν κομμάτια. Ειχα ημικρανια όλο το πρωι. Αναγκαστηκα και πήρα χαπι. Δεν μπορουσα να ανοιξω τα μάτια μου...Ευτυχως ειμαι καλα τώρα.

Μανα μου καλα πήρε το ματι μου? Γιόρταζες? ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!

Οι υπόλοιπες καλα????

καλησπέρα Κατερινάκι

αχ αυτή η ημικρανια!!! Κι εμένα όταν με πιάνει χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο...

Γκρινιαζει μωρε το μωρουλακι μας; Υπομονή!

Τη δικιά μου την πιάνει μία φορά την εβδομάδα αλλά φτάνει για όλο τον μηνα!!!!

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια μου!!! Ολα καλα βλεπω!!!! Εκτος απο κατι ημικρανιες... αυτα α ορμονικα μας φταινε!!! Εμεις ειμαστε καλα!!! Στη δουλεια...!!

Φλωρα μου, πολυ κουραστικο το καθε 1 ωρα ταισμα. Τις τελευταιες μερες και εμενα ο μικρος τρωει την ημερα κατω απο 3 ωρες. Αλλα οταν τρωει χαζευει και τον πιανουν και τα εντερικα του και δε τρωει ηρεμα, να το ευχαριστηθει-γι αυτο θεωρω οτι δε χορταινει και θελει πιο συχνα. Τελευταια εχω παψει να κοιταζω ωρα. Οσο θελει και οποτε θελει. Οσο αντεχω...!!!

Κατερινα μου, εισαι καλυτερα? Γκρινια η μικρη, ε? Γιατι?

Μινουλα, εμενα μου ειχαν δωσει ενα κλασσικο μαρσιπο και δε τον εχω πολυχρησιμοποιησει. Αλλα η αληθεια ειναι οτι χρειαζεται. Γιατι για να πας να παρεις κατι με το μικρο μαζι, φορτωσε καροτσι-ξεφορτωσε-κουραστικο!

Μαρακι, ειχες παρεουλα τυχερη!!!!

Οζαλινα μου, εσυ πως εισαι? Προφυλαξεις - οχι αποχη!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:!!!

Σας φιλω γλυκα!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Σας περναω ολες!! Τον δικο μου τον πιανει ΚΑΘΕ μερα και κραταει ωρες. Μη σας πω απο τις 11 το πρωι μεχρι τις 10 που θα κοιμηθουμε το βραδυ:rolleyes:.

Κατερινακι γιορταζα το Σαββατο! Βεβαια ουτε που το καταλαβα με τον μπεμπη, ηρθαν μονο τα κουμπαρια μας σπιτι και κατσαμε. Σε ευχαριστω για τις ευχες!

Φλωριτσα, σε ευχαριστω για τις πληροφοριες, θα μπω λιγο στο σαιτ αυτο να μελετησω:D.

Ακουσα το μαναρι μου, μαλλον ξυπνησε:rolleyes:. Μαλλον του εφτασε ο 20λεπτος υπνος που εκανε :rolleyes:.

wcBmp3.png

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!!!

Θα ηθελα, εαν μπορουσατε να με βοηθησετε λεγοντας την γνωμη σας!!!

Την μικρουλα μου λεμε να την βαφτισουμε κ με τα δυο ονοματα απο τις γιαγιαδες μας τα οποια ειναι, Αναστασια-Αικατερινη....

Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για το ποιο ονομα σας αρεσει περισσοτερο κ εαν εχετε καμια αλλη ιδεα να την προτεινετε...

Λοιπον τα ονοματα που εχουμε σκεφτει ειναι:

Κατιάνα, Ανρίνα, Αριάνα, Ανέτα, Ριάνα κ Ανίνα....

περιμενω τις απαντησεις σας!!!

Σας ευχαριστω!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

γεια σας κοριτσακια!!

τι κανετε? ολα καλα?

Εμεις ειμαστε μια χαρουλα, σημερα ειναι πολυ ησυχη η μικρη μου και εγω εκανα μπολικες δουλιτσες στο σπιτι..

με τη μικρή κάθε 1 ώρα στο στήθος δεν έχω χρόνο για τίποτα! Μόνο όταν κοιμάται λίγο το μεσημέρι, αλλά τί να πρωτοπρολάβω η καψερή...Αχ, πότε θα σταματήσει να θηλάζει ΤΟΣΟ συχνά....:(

Κατά τα άλλα είμαστε καλά, συνέχεια γελάμε, χτυπάμε χέρια πόδια, κάνουμε πρρρρρ και βγαίνουν φούσκες με το σάλιο :P, γυρίζουμε ανάσκελα και στο πλάι, τρώμε μετά μανίας τα χέρια μας και ότι άλλο μπορούμε να πιάσουμε και να το βάλουμε στο στόμα μας!

βρε Φλωρουκα ακομα θελει στηθος καθε μια ωρα? μηπως το κανει για παιχνιδι? πιπιλα παιρνει?

και εμεις κανουμε ολα τα παιχνιδια που λες... και ακομα πιανει την πιπιλα της αλλα μετα δεν ξερει να την ξαναβαλει:rolleyes::rolleyes:!!

Εμεις καλα! Η μπέμπα λιγάααααααακι γκρινιάρα αλλα όχι κάτι σπουδαιο! Εγώ ΄σημερα ήμουν κομμάτια. Ειχα ημικρανια όλο το πρωι. Αναγκαστηκα και πήρα χαπι. Δεν μπορουσα να ανοιξω τα μάτια μου...Ευτυχως ειμαι καλα τώρα.

κατερινακι σημερα ειναι οκ η μικρη σου??

εσυ πως πας με την ημικρανια σου?

δωσει ενα κλασσικο μαρσιπο και δε τον εχω πολυχρησιμοποιησει. Αλλα η αληθεια ειναι οτι χρειαζεται. Γιατι για να πας να παρεις κατι με το μικρο μαζι, φορτωσε καροτσι-ξεφορτωσε-κουραστικο!

κοριτσια εχω και εγω μαρσιπο τον εχω βαλει καποιες φορες αλλα πιστευω οτι το σλινκ ειναι πιο βολικο, ομως μου φαινεται δυσκολο να το φορεσω...:shock:

παντως και εγω τον βαζω οταν θελω να πεταχτω καπου γρηγορα ή στο σουπερ μαρκετ για να εχω τα χερια μου ελευθερα..

Την μικρουλα μου λεμε να την βαφτισουμε κ με τα δυο ονοματα απο τις γιαγιαδες μας τα οποια ειναι, Αναστασια-Αικατερινη....

Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για το ποιο ονομα σας αρεσει περισσοτερο κ εαν εχετε καμια αλλη ιδεα να την προτεινετε...

Σας ευχαριστω!!!

Ευακι μου τι κανεις? χαθηκες βρε.. μας λειπεις..

Λοιπον παρα πολυ ωραια τα ονοματα των μαμαδων..

Να σου πω την γνωμη μου εμενα δεν μου πολυαρεσουν τα συνθετα ονοματα, στην δικη σου περιπτωση ειναι παρα πολυ ωραια και τα δυο και ειναι κριμα να τα χαλασετε..

Δεν σας αρεσει καποιο απο τα δυο πιο πολυ ετσι ωστε να πειτε και τα δυο στην εκκλησια και να την φωναζετε με το ενα?

Εμενα μου αρεσει πιο πολυ το Αναστασια..

βρε Βιργινια που εισαι????

Διαφημίσεις

Γεια σας, μανουλες και μπεμπακια, τι κανετε;;

Παλι δεν εχω προλαβει να σας διαβασω..:(:( Ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια μας ακομα καλυτερα. Πως τα πανε τα μωρακια σας με τα εμβολια;; Εμενα εχει πολυ γκρινια την επομενη μερα και πρηζεται το ποδαρακι του στο σημειο που του κανει το εμβολιο, ετσι του δινω λιγο ντεπον. Επισης εφτασε οχτω κιλα και 67 εκατοστα και ειπε η γιατρος οτι ειναι ενα κιλο πιο χοντρος απο οσο θα ηθελε.. Εμ, τι να κανουμε, αφρατο το παιδακι μου, σαν τη μανουλα του.. :tongue::tongue:

Μαρακι μου, ολα καλα; Η νυφουλα μου η ομορφη τι κανει;

Ευα, μου αρεσει πολυ το Αριανα εμενα..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Παλι δεν εχω προλαβει να σας διαβασω..:(:( Ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια μας ακομα καλυτερα. Πως τα πανε τα μωρακια σας με τα εμβολια;; Εμενα εχει πολυ γκρινια την επομενη μερα και πρηζεται το ποδαρακι του στο σημειο που του κανει το εμβολιο, ετσι του δινω λιγο ντεπον. Επισης εφτασε οχτω κιλα και 67 εκατοστα και ειπε η γιατρος οτι ειναι ενα κιλο πιο χοντρος απο οσο θα ηθελε.. Εμ, τι να κανουμε, αφρατο το παιδακι μου, σαν τη μανουλα του.. :tongue::tongue:

αχ μωρε εναν αφρατο γαμπρο που θα κανω εγω!!!!!!

Καλα ειμαι Κατερινακι, πως παει η δουλιτσα? ολα καλα?

εμενα δεν ειχε καθολου γκρινια την προηγουμενη φορα, τωρα θα δουμε την Τριτη εχουμε ραντεβου..

Ευακι ξεχασα να αου γραψω οτι απο αυτα που εγραψες μου αρεσει το Κατιανα..

Καλημέρα κορίτσια!

Πριν λίγο γυρίσαμε από τον καφέ μας :) Πήγαμε στη γειτόνισσα που είναι έγγυος και ξάπλα λόγω αποκόλλησης και κουτσομπολέψαμε! Τώρα φάγαμε και κοιμηθήκαμε επιτέλους...ελπίζω να κοιμηθεί κανένα δύωρο γιατί θέλω να κάνω έρευνα για τη χειμερινή της κολλεξιόν!

Σας ευχαριστω!!!

Γεια σου Ευάκι...το Κατιάνα μου αρέσει καλύτερα από τα σύνθετα και το Αναστασία μόνο του.

βρε Φλωρουκα ακομα θελει στηθος καθε μια ωρα? μηπως το κανει για παιχνιδι? πιπιλα παιρνει?

και εμεις κανουμε ολα τα παιχνιδια που λες... και ακομα πιανει την πιπιλα της αλλα μετα δεν ξερει να την ξαναβαλει:rolleyes::rolleyes:!!

Καλημέρα Μαριώ!

Δεν το κάνει για παιχνίδι...τρώει λες και έχει να φάει 5 ώρες...με μανία βρε παιδί μου!!! πιπίλα δεν της έχω δώσει...δεν ξέρω, αν και πιστεύω πως αν της δώσω θα την πάρει άνετα...αρκεί να έχει κάτι να μασουλάει χεχεχε

Αφού έχει αρχίσει και μασαει τα μασητικά...τι να πω...αυτό το παιδί είναι αναντάμ παπαντάμ

Σήμερα διαπίστωσα πως τα φθινοπωρινά ρουχαλάκια που της έχω για 3-6μήνες, είναι τσίμα τσίμα στο κορμάκι της!!! Σε καμιά 15αριά μέρες δεν θα της κάνουν...έφτασε 67 πόντους και δεν έχει κλείσει ακόμα τους 3 μήνες...που θα φτάσει αυτό το υπερφυσικό μωρό!!!

Δείτε κάτι παπουτσάκια αγκαλιάς που εντόπισα, είναι τρέλα!!!

http://www.etsy.com/shop/babyblushboutique?section_id=7946196

http://www.etsy.com/shop/BitsyBlossom?section_id=6944687

Πάω να σερφάρω λίγο ακόμα!

Mopep2.png1LxNp2.png

πλακα κανεις, στα Εμιρατα? εχετε καποια ακρη εκει?

εγω βρε Κατερινα δεν θελω να φυγω απο την Ελλαδα, καλα δεν μπορουμε κιολας.. ο αντρουλης υπηρετει τα στρατα...

εσυ πως το σκεφτεσαι?

Διαφημίσεις

Κατερινιώ, μαζί γράφαμε!

Μια χαρά είναι ο μικρούλης σου!!...για φάγωμα :)

Εμείς 1 εμβόλιο έχουμε κάνει μέχρι στιγμής και ήταν σαν να μη το κάναμε! Μακάρι έτσι και στα επόμενα, φτου φτου το κοριτσάκι μου.

Φιλάκια στα μπουτάκια σας

xxx

Mopep2.png1LxNp2.png

θέλω να κάνω έρευνα για τη χειμερινή της κολλεξιόν!

Σήμερα διαπίστωσα πως τα φθινοπωρινά ρουχαλάκια που της έχω για 3-6μήνες, είναι τσίμα τσίμα στο κορμάκι της!!! Σε καμιά 15αριά μέρες δεν θα της κάνουν...έφτασε 67 πόντους και δεν έχει κλείσει ακόμα τους 3 μήνες...που θα φτάσει αυτό το υπερφυσικό μωρό!!!

αν βρεις κατι καλο στειλε λινκ..

δωστης βρε πιπιλα εμενα με πιπιλιζε συνεχεια χωρις να τρωει και με την πιπιλα σωθηκα να και δεν την παιρνει συνεχεια, μονο οταν θελει να κοιμηθει..

ποσα κιλα ειστε?

εμεις ειματε 65 ποντους τελευταια μετρηση πριν κανα μηνα και 5900 προχτες την Δευτερα..

ειμαστε μακρονεστες, δεν εχουμε κοιλιτσα..:cool::cool:

Γεια σου, Φλωρα μου!! Σουπερ κι εσενα η μικρουλα σου, ψηλο κοριτσι!! Και η νυφη μου ομως, ειδες κοριτσι που θα παρει ο γιος μου;; :tongue::tongue:

Μαρακι, το σκεφτομαστε πολυ σοβαρα γιατι μελλον στην ελλαδα δεν υπαρχει δυστυχως και δε θελω να στερησω τιποτα στον μικρο.. Ακρες δεν εχουμε αλλα τις δημιουργει τωρα ο αντρας μου, θελει παρα πολυ να φυγουμε, δεν την παλευει αλλο εδω.

IAL5p2.png

u83tp3.png

αν βρεις κατι καλο στειλε λινκ..

δωστης βρε πιπιλα εμενα με πιπιλιζε συνεχεια χωρις να τρωει και με την πιπιλα σωθηκα να και δεν την παιρνει συνεχεια, μονο οταν θελει να κοιμηθει..

ποσα κιλα ειστε?

εμεις ειματε 65 ποντους τελευταια μετρηση πριν κανα μηνα και 5900 προχτες την Δευτερα..

ειμαστε μακρονεστες, δεν εχουμε κοιλιτσα..:cool::cool:

λες να σταματήσει με την πιπίλα? φοβάμαι μήπως τη μάθει, εξακολουθεί να τρώει πολύ συχνά και δεν μπορώ να της την κόψω μετά...δεν ξέρω, γενικώς δεν μου αρέσει η εικόνα του μωρού με πιπίλα...θα δω, θα το συζητήσω και με την παιδίατρο την άλλη εβδομάδα.

6700 είμασταν εμείς στις 9/9 και 64 πόντους

εχθές που τη μέτρησα ήταν 67!!...ε δεν θα έχει πάρει και μισό κιλό??? θα ζυγιστούμε την άλλη εβδομάδα και θα δούμε...είναι μεγάλο παιδάκι αλλά παραδόξως δεν είναι στρουμπουλή.

τελεια τα παπουτσακια αν και τα θεωρω αρκετα ακριβα για παπουτσακια αγκαλιας

Είναι λίγο τσιμπημένα, αλλά είναι για ξεμυάλισμα!!!

Εγώ δεν έχω βρει παπουτσάκια αγκαλιάς που να μου αρέσουν...εσύ της έχεις της Καραμελίτσας?

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...