Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημερα φιλεναδες, που ειστε καλε?

εμεις μια χαρουλα πηγαμε την πρωινη μας βολτα για τα ψωνακια μας, κοιμηθηκαμε και τωρα καθομαστε στο ριλαξακιι και παιζουμε μια χαρα!!!

τελικα αυτα τα ροζ που ειχα την Παρασκευη περιοδος ειναι.

Βιργινακι μου τι ειναι αυτα που τραβηξες, ηθελα να στο πω οτι ειναι μεγαλη φασαρια να εχεις τοσο κοσμο στο σπιτι αλλα δεν ηθελα να σε αγχωσω..

τωρα κοιτα να ξεκουραστεις και ο,τι εγινε-εγινε..

το μωρο σου το κρατησε η μαμα σου τελικα? δεν ηπιε απο το μπουκαλι?

Μπλουμπλου μου η μικρη σου ηθελε ξενυχτι??:tongue::tongue:

Μινουλα μαλλον η λεκανη μας ανοιγει οπως και να εχει.. δεν βαριεσαι θα ξαναμπει.. που θα παει??:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και απο εμας!!! Σημερα ξυπνησαμε απο τις 8 παρα...βεβαια κοιμηθηκε στις 10 και ξυπνησα στις 4.30 και τον βλεπω να κοιμαται μπρουμητα ο κυριος...ρωταω τον αντρα μου εσυ τον γυρισες? οχι μου λεει και μετα απο λιγο αρχισε να γλυφεται και τον ταισα! Αχ! με τρομαζει πολυ που γυρναει μονος του μπρουμητα... Εδω και 3-4 μερες κανουμε 3-4 φορες την ημερα κακα μας! Η' θα κανουμε 'η δε θα κανουμε εμεις!!! Και πριν τα κανει γκρινιαζει, οπως οταν ηταν νεογεννητο και κοκκινιζει και ολοκληρος!!! Επισης, εχουμε και ενα αλλο θεμα τις τελευταιες μερες...δυσκολευεται να πιπιλισει για να κοιμηθει και δυστυχως δε συμβαδιζει παντα ο θηλασμος μα την ωρα του υπνου του για να πιπιλισει το στηθος μου. Και ετσι εχουμε γκρινια... το δαχτυλο που εβαζε δεν τον βολευει και την πιπιλα δε τη θελει λεμε... ουτε με γαλα μου, ουτε βρεγμενη...τι να κανωωωω????? Εχτες πηγαμε σε βαφτιση και οπως καθε φορα οταν παμε εκκλησια εκλαιγε... εξω απο την εκκλησια κυριος! Μετα που πηγαμε σε τραπεζι με 60 ατομα κοσμο, κυριος! Πηγε σε καποιες αγκαλιες, αν και εχουμε γινει μαμακιδες!! Μετα κοιμηθηκε με τρελη φασαρια και ξυπνησε μετα απο 3 ωρες! Το απογευμα δεν εβαλε γλωσσα μεσα του και ωρες ωρες βγαζει κατι στριγγλιες και μετα βηχει!!!! Μολις ξυπνησε μετα απο 15 λεπτα υπνου... ωρα θηλασμου!!!! Εγω μαγειρευω-σιδερωνω!

Μινουλα μου, χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα!!!!!

Οζαλινα μου, μοντελακι!!!!!

Μπλουμπλου μου, ειδες μας κανουν γυμνασια τα παιδια μας!!!!

Μαρακι μου οχι και μοντελακι στα 70 κιλα...!!!! Αλλα θα το παλεψω!!!

Βιργινια μου, να σου ζησουν τα παιδια!!!! Ταλαιπωρια τρελη περασες! Ευχομαι να μην σου εχει αρρωστησει η μικρη.

Παω για ταισμααααααα!!!!!! Φιλιααααα!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Καλησπέρα μανουλες τι κάνετε?εμείς έχουμε λίγο γκρίνια σήμερα,μέχρι και η βόλτα με το καρότσι δε μας άρεσε και τον γύρισα αρον αρον!πουφ!τώρα προσπαθεί να τον κοιμησει ο άντρας μου!

Βιργινία είχες αρκετό τρέξιμο ε?δεν είμαστε για πολλά μάλλον αυτή την περίοδο!

Αγγελικη και μένα γυρίζει μπρουμητα σαν χελωνακι μετά σηκώνει το κεφάλαιο του!το κακό είναι ότι δεν μπορούν να ξαναγυρίζουν!

Μπλουμπλου είδα στο τίκερακι ότι θηλασες δυόμιση χρόνια το γιο σου!πες μας καμία συμβουλή!πως είναι όταν αρχίζουν να τρώνε?να βγάζουν δόντια?οταν άρχισε να μιλάει τι σου έλεγε?μαμά γάλα?

Α σταμάτησε να ξυπνάει τη νύχτα?

Α Αγγελικη τα ίδια έχουμε και εμείς γκρίνια στον ύπνο,ευτυχώς μια ωραία μέρα ξύπνησε και δέχτηκε την πιπιλα αλλα δεν τη θέλει πάντα,και τη δίνω μόνο στον ύπνο να πιπιλισει και να κοιμηθεί!

Φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Καλή ώρα μπήκα, τα μωρά μου κοιμούνται.

Έχω βαλθεί να καθαρίσω το σπίτι αυτές τις μέρες, σήμερα έκανα γενική το μπάνιο, αύριο λέω κουζίνα. Κατά τα άλλα είμαστε πολύ ήσυχα και να πω ότι πάμε πολύ καλύτερα μετά το ομοιοπαθητικό, έχουν μειωθεί κατα πολύ η αναγωγές θα έλεγα και επιτέλους σταμάτησε αυτή η γκρίνια και βολευόμαστε καλύτερα. Ο μικρός μια χαρά με τον παιδικό ξεκίνησε να τρώει κιόλας.

Πάω στην τελευταί της παρέας. Ευάκι μου θα έλεγα να το απολαύσεις και μόνο αυτό και να ακούς το παιδί σου κια τις ανάγκες του, τίποτε άλλο. Στέρεες να ξεκινήσετε μετά τους έξι μήνες, να θηλάζεις πρώτα το παιδάκι σου και μετά θα τρώει και φάγητο ή αναλόγως μετά θα το δεις στην πορεία, εκτός αν θες να σταματήσεις οπότε δεν του προσφέρεις καθόλου, για να μειώσεις την παραγωγή σου, μέχρι και το χρόνο τα μωρά μας μπορούν να τραφούν αποκλειστικά με μητρικό. Όταν ξεκίνησε να μιλάει, μου έλεγε άι ζιζί, είχε πολύ γέλιο, με περίμενε το μεσημέρι και μου έλεγε σπίτι μας για να θηλάσει. Με τα δόντια είχε αυξήσει πολύ τους θηλασμούς γιατί πόναγε και αυτό τον ηρεμούσε, τα βράδια κοιμόμασταν μαζί, όταν ήταν πολύ ανύσηχος, αλλιώς σίγουρα μία φορά τον θήλαζα στο 5λεπτο και κοιμόταν, καλύτερα, απο μνατον έχω αγκαλιά, να μην ξέρει τι θέλει, λες και υπνωτιζόταν το μωράκι μου, φοβερό. Και κάπου στα 2,5 χρόνια και αφού ήμουν ήδη 2 μηνών έγκυος, ήδη είχε αρχίσει να ζητάει λιγότερο, οπότε άρχισε και μειωνόταν και κάμια μέρα, δεν θυμάμαι καν πια ήταν αυτή δεν ξαναζήτησε. Σε ζάλισα, για μένα ήταν και είνια μοναδική εμπειρία, δεν πίστευα ότι μπορούσα να ζήσω κάτι τέτοιο, η επαφή είναι μοναδική όσο μεγαλώνει το παιδί, είνια απλά μοναδικό.

Βιργινάκι έπηξες κοριτσάκι μου, ξεκουράσου τώρα και προς γνώση και συμμόρφωση δεν ξανακάνουμε τέτοια πράγματα:tongue:

Αγγελική μου αφου γυρνάει μόνος του μην αγχώνεσαι, εμένα ο μικρός έκανε τους καλύτερους ύπνους έτσι .

dYU4p3.png

καλησπέρα.......έχω τρελή ημικρανία σήμερα:( και μόνο ενα ντεπόν πήρα αλλά τι να μου κάνει?

τελικά όλες τραβάμε ζόρι με τον υπνο ε?η νεραιδούλα μερικές φορές κοιμάται εύκολα και άλλες απίστευτα δύσκολα ,γκρινιάζει και δεν ξέρω τι να κάνω...πιπίλα με τίποτα δεν παίρνει:(

κάνω υπομονή γιατί ξέρω οτι συνεχώς θα αλλάζει γούστα οποτε περιμένω....

Βιργινία αγχώθηκα και μόνο που σε διάβαζα.....χαρά στο κουράγιο σου που τα ανέχτηκες όλα αυτά.

Μαράκι και εμένα μου ήρθε περίοδος αν και θηλάζω ασταμάτητα και ο ντοκ που πηγα να δω τι παιζει μου είπε οτι μπορει να έχω κάθε μήνα κανονικά μπορεί και να αργήσει να ξαναφανεί αλλά να προσέχω γιατι έχω πολλά αυγουλάκια......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:αποχή λοιπόν:cool:

μπουμπλού μακάρι να θηλάσω και εγώ τόσο την μικρή....τον Θωμά τον σταμάτησα στους 6 μήνες γιατί η χαζή παιδίατρος μου είπε οτι δεν του προσφέρω τιποτα και την πίστεψα:confused::confused::confused:

φιλάκια κουκλίτσες μου:P

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια, σημερα ειχα παρεα στο σπιτι και δεν προλαβα να μπω..

ολα καλα με την μικρη μου και απο οτι βλεπω και εσεις το ιδιο!

φιλακια πολλα!!!

Μια καλησπέρα στα γρήγορα...μου λείψατε!

Ρε κορίτσια, δεν προλαβαίνω ούτε να φτύσω που λένε...με τη μικρή κάθε 1 ώρα στο στήθος δεν έχω χρόνο για τίποτα! Μόνο όταν κοιμάται λίγο το μεσημέρι, αλλά τί να πρωτοπρολάβω η καψερή...Αχ, πότε θα σταματήσει να θηλάζει ΤΟΣΟ συχνά....:(

Κατά τα άλλα είμαστε καλά, συνέχεια γελάμε, χτυπάμε χέρια πόδια, κάνουμε πρρρρρ και βγαίνουν φούσκες με το σάλιο :P, γυρίζουμε ανάσκελα και στο πλάι, τρώμε μετά μανίας τα χέρια μας και ότι άλλο μπορούμε να πιάσουμε και να το βάλουμε στο στόμα μας!

Πάω να προλάβω να σας διαβάσω

Φιλούρες

xxx

Mopep2.png1LxNp2.png

Γεια σας κοριτσακια

Μια γρηγορη ερωτηση, γιατι ξυπναει ο ταλιμπαν

Θελω να παρω σλινγκ. Ειδα στο αστερακι sling και ρινγκ σλινγκ και μαι ται (ή καπως ετσι). Εχει παρει καμια; Την βολεψε; εγω τι να παρω, τιναι πιο καλο για 3 μηνων παιδακι;

wcBmp3.png

Γεια σας κοριτσακια

Μια γρηγορη ερωτηση, γιατι ξυπναει ο ταλιμπαν

Θελω να παρω σλινγκ. Ειδα στο αστερακι sling και ρινγκ σλινγκ και μαι ται (ή καπως ετσι). Εχει παρει καμια; Την βολεψε; εγω τι να παρω, τιναι πιο καλο για 3 μηνων παιδακι;

Mινούλα, εγώ έχω ένα ring sling από το αστεράκι (http://www.babywearing.gr/Shopping/images/ringsling/etoimoparadota_ringsling/marsipos_1046_b.jpg) το οποίο έχουμε βολευτεί πάρα πολύ και τώρα που ψυχραίνει ο καιρός θα πάρω αυτό :http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30528

Είναι λίγο πιο χοντρό το ύφασμά του. Να σου πω την αλήθεια θα μεριμένω μέχρι να το βάλει σε προσφορά των 75 ευρώ...το κάνει συχνα πυκνά ;)

Τη βάζω στην καθιστή θέση και της αρέσει πολύ. Έχει ρίξει κάτι ύπνους!!!!

Και είναι πολύ πιο βολικό από το καρότσι για να πεταχτείς μέχρι το φούρνο π.χ.

Mopep2.png1LxNp2.png

Mινούλα, εγώ έχω ένα ring sling από το αστεράκι (http://www.babywearing.gr/Shopping/images/ringsling/etoimoparadota_ringsling/marsipos_1046_b.jpg) το οποίο έχουμε βολευτεί πάρα πολύ και τώρα που ψυχραίνει ο καιρός θα πάρω αυτό :http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30528

Είναι λίγο πιο χοντρό το ύφασμά του. Να σου πω την αλήθεια θα μεριμένω μέχρι να το βάλει σε προσφορά των 75 ευρώ...το κάνει συχνα πυκνά ;)

Τη βάζω στην καθιστή θέση και της αρέσει πολύ. Έχει ρίξει κάτι ύπνους!!!!

Και είναι πολύ πιο βολικό από το καρότσι για να πεταχτείς μέχρι το φούρνο π.χ.

Ειναι πολυ ομορφα!!!

Ποια η διαφορα αναμεσα σε αυτα τα 2; Γιατι δλδ θες να παρεις 2ο; εχω ον μπεμπη αγκαλια, θα μπω να διαβασω μετα, ευχαριστωωωω

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Ειναι πολυ ομορφα!!!

Ποια η διαφορα αναμεσα σε αυτα τα 2; Γιατι δλδ θες να παρεις 2ο; εχω ον μπεμπη αγκαλια, θα μπω να διαβασω μετα, ευχαριστωωωω

To hava έχει πιο χοντρό ύφασμα, επένδυση με μαξιλαρακια για καλύτερη στήριξη πλάτης μαμάς και μωρού και είναι πιο ευκολοφορετο λόγω του ότι έχει ραμμενη ουρά.

Mopep2.png1LxNp2.png

To hava έχει πιο χοντρό ύφασμα, επένδυση με μαξιλαρακια για καλύτερη στήριξη πλάτης μαμάς και μωρού και είναι πιο ευκολοφορετο λόγω του ότι έχει ραμμενη ουρά.

Το προτεινεις δλδ και για πρωτο σλινγκ; Δεν ξερω τι να παρω, και δεν εχω τον χρονο να ψαξω, χρειαζεται ομως γιατι ο μπεμπης μας βγηκε αγκαλιτσας και χωρις νιανιανια στα χερακια σκουζει :rolleyes: Κατα τη γνωμη σου ποιο απο τα 2 να παρω;

wcBmp3.png

Να΄μαι πάλι! Τι κανετε κοριτσάκια??? Ειστε καλα;; Αχ ετσι οπως χάνομαι, χανω τη σειρα μαζι σας!

Εμεις καλα! Η μπέμπα λιγάααααααακι γκρινιάρα αλλα όχι κάτι σπουδαιο! Εγώ ΄σημερα ήμουν κομμάτια. Ειχα ημικρανια όλο το πρωι. Αναγκαστηκα και πήρα χαπι. Δεν μπορουσα να ανοιξω τα μάτια μου...Ευτυχως ειμαι καλα τώρα.

Μανα μου καλα πήρε το ματι μου? Γιόρταζες? ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!

Οι υπόλοιπες καλα????

cEyXp3.png

q61sp3.png

Το προτεινεις δλδ και για πρωτο σλινγκ; Δεν ξερω τι να παρω, και δεν εχω τον χρονο να ψαξω, χρειαζεται ομως γιατι ο μπεμπης μας βγηκε αγκαλιτσας και χωρις νιανιανια στα χερακια σκουζει :rolleyes: Κατα τη γνωμη σου ποιο απο τα 2 να παρω;

Δεν το έχω δουλέψει αλλά πιστεύω πως θα είναι καλύτερο από το απλό. Ναι, θα το έπαιρνα χαλαρά!

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...