Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Μαρακι μου, γιατι δε σου αρέσει ο υπνόσακος; Επίσης εχω διαβάσει ότι πάπλωμα κάνει αφού χρονίζουν...τι να πω, δεν ξέρω!

Αγγελικουλα η παιδιατρος μας είπε ότι έτσι κάνουν τα αγοράκια όταν προσπαθούν να μιλήσουν! Να χαιρόμαστε γιατί έτσι εκφράζεται!

Μινουλα έχεις δίκιο με το mothercare Αγγλίας! Καμια σχεση οι τιμές κ η ποικιλία..καλή ανάρρωση στην πεθερουλα σου

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια..

τι κανετε? εμεις ειμαστε μια χαρουλα, καλε εβαλε κρυο τελικα.. τι εγινε παει το καλοκαιρι????:shock::shock:

εμεις χτες ειχαμε βγει για ψωνια, πηγαμε πρεμαμαν και πηραμε ζυπουνακι μακρυμανικα, της πηρα για 6 μηνων και μετα πηγαμε zara και της πηραμε εναν τζην τελειο και δυο παντελονακια με μεσα τα πατουσακια και αποπανω ασορτι ζυπουνακια για υπνο..

Καλα επαθα πλακα με τα ρουχα του zara τελεια!!

Λιζακι μου αρεσουν οι υπνοσακοι απλα τους βρισκω λιγο περιοριστικους για τα μωρακια, θα το δοκιμασω βεβαια και θα δουμε.

Παπλωμα εχω παραγγειλει ενα απο τη das και ειναι παρα πολυ ελαφρυ και ζεστο και μαλλον θα βαλω αυτο.

Θα δουμε, ο,τι αρεσει και στην καραμελα..

Αγγελικη και εμεις θα γινουμε 3 στις 29 καλα, σαν ψεμα μου φαινεται..

χτες στου Ζαρα ειδα ενα μωρακι σε καροτσι το πολυ 25 ημερων... λεω του αντρα μου ποτε ηταν ετσι το δικο μας???? χαζεψα!!

Ο βραδυνος υπνος ειναι βαλσαμο..

σας αφηνω κοιμηθηκε η καραμελα και εχω δουλειες με φουντες να κανω!!!!

Φιλακια!!!!

Κοριτσακια και μπεμπακια, καλημερα!!

Εχω να μπω πολλες μερες και δε σας εχω διαβασει..:( Ελπιζω να ειστε καλα ολες και τα μωρακια μας επισης!! Και εξηγουμαι γιατι εχω χαθει, ξελινησα να πηγαινω στη δουλεια τα πρωινα με τον μπεμπη μαζι και εκαι δεν εχει ιντερνετ γιατι το προκομενο αφεντικο μου δεν εχει πληρωσει το τηλ.. Μετα τη δουλεια παω στη μαμα μου και αφηνω λιγο το μωρο και παω γυμναστηριο, ετσι γυρναμε βραδακι στο σπιτι, μεχρι να κανω καμια δουλεια, να δω τον αντρα μου, παει περασε η ωρα..

Τωρα ομως οι αντρες μου πηγαν για καφε κι εγω καθομαι στο κρεβατι και προσπαθω να μη σηκωθω για φασινα..:rolleyes::rolleyes:

Μου λειψατε πολυ!!!!!!:tongue::tongue::D:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Κατερινακι μια χαρα σε βρίσκω, γυμναστήριο δουλεια, επιστροφή στην κανονική ζωή. Θέλω κ εγω γυμναστική, αν κ ευτυχώς μου έχουν μείνει μόνο 4 απο τα 16. Το παλεύω ακόμα!

Μαρακι έχεις δίκιο ότι μπορει να τα περιορίζει, θα πάρω έναν κ βλέπουμε. Zara δεν εχω παει ποτε στα παιδικά, θα τα επισκεφθώ σύντομα. Πάω να του φτιάξω γάλα γιατί θα με σκοτώσει, χαχα

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Λιζακι, εγω παρα τη γυμναστικη και τη διαιτα, δε χανω ουτε γραμμαριο, 14 απο τα 20 εχω ακομα, τραγικο..:(:( Θα μου φτιαξει ενας διατροφολογος μια διαιτα μεταβολισμου, για να δουμε..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Zara δεν εχω παει ποτε στα παιδικά, θα τα επισκεφθώ σύντομα. Πάω να του φτιάξω γάλα γιατί θα με σκοτώσει, χαχα

αργοτερα που θα πιασουν τα κρυα θα μας που απο μονα τους τα ψυχουλακια μας τι θελουν, ειμαι σιγουρη..

ναι να πας zara εχει τελεια παιδικα, ειναι σαν ρουχα για μεγαλους!

Κατερινακι εβαλες τον γαμπρο μου στην δουλεια??:D:D

καθεται υσηχος?

Οσο για τα κιλα σου μαλλον ο μεταβολισμος σου την ειδε αλλιως, δεν εξηγειτε..

εγω κοριτσια 3 θελω να χασω για να φτασω τα κιλα προ εγκυμοσυνης και μετα θελω κανα 4 για να ειμαι οπως πριν παντρευτω αλλα να σας πω κατι, δεν αγχωνομαι, ουτε προσεχω ιδιαιτερα, ενταξει δεν γουρουνιαζω αλλα αν με παρει απο κατω για τα κιλα παει θα χαθηκα..

α! ξαναμπηκα στα τζην μου!!

Μαρακι μου μεγιες μεγιες!!!! Ειχα ψωνισει και εγω του μπεμπη απο το ζαρα και ειναι υπεροχα!!!! Και πολυ καλες τιμες!!!! Οσον αφορα τα κιλα, με ελαχιστη προσοχη, εχω χασει ολα τα κιλα της εγκυμοσυνης και 2 επιπλεον. Θελω να χασω αλλα 8 για να ειμαι τελεια!!! Αλλα με το θηλασμο δε κανει να κανουμε διαιτα...!!! Σημερα εφτιαξα και τα μαλλακια μου!!!! Αυριο εχουμε βαπτιση και μετα ειμαστε καλεσμενοι σε τραπεζι.

Κατερινα μου, σουπερ σας βρισκω!!! Ολα καλα!!! Φιλακια στον ζουζουνο!!!

Λιζακι, θα τα χασεις και αυτα τα κιλακια μην αγχωνεσαι! Να πας ζαρα, εχει πολυ ωραια αγοριστικα!!!

Φιλακιααααααα!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Aγγελικουλα βλεπω οτι πας για μοντελακι!!! μπραβο για τα κιλακια σου βρε..

κοριτσια περιμενω να ξυπνησει η μπουμπου μου και να την παρω να παμε βολτα σε μια φιλη μου για καφεδακι, ο μπαμπας μας κοιμαται..

Καλημερες!

Αγγελικη μπραβο που εχασες τοσα κιλα. Η αληθεια ειναι οτι και γω τα εχω χασει ολα, και 1-2 παραπανω, ΑΛΛΑ δεν μπαινω ακομη στα ρουχα μου...γιατι γινεται αυτο βρε κοριτσουδια μου;;; Τα τζιν ουτε κατα διανοια να μπουν και οι μπλουζες που ειχα πριν την εγκυμοσυνη, δεν μπαινουν λογω στηθους. Δεν εχω τπτ να βαλω και δεν ειμαι τωρα για εξοδα. Μηπως να πηγαινα σε τπτ h&m να παρω καμια μπλουζα θηλασμου;

Κατα τα αλλα καλα, εδω σπιτακι μου, πινω το καφεδακι μου..

Χτες γιορταζα :D και ηρθαν τα κουμπαρια μας να μου ευχηθουν. Πηγαμε και μια μικρη βολτα στο παρκο Τριτση, αλλα ο μικρος ειναι τρομερα γκρινιαρης και γυρισαμε γρηγορα. Μετα εστρωσε:rolleyes:, ειδε τον κοσμο που ασχολιοταν μαζι του και μας εριξε κατι χαμογελα!!!

Αχ, Αγγελικη ζηλευω που πας και φτιαχνεσαι! χαχαχα Εγω εχω γινει σαν τον καραμητρο :rolleyes:, που αποτριχωση, που νυχακι στο ποδαρακι, ασε, μη σας πω πως ειμαι....:rolleyes: Χρειαζομαι κατεπειγοντως να φτιαξω μαλλι (θα το κοψω) νυχι, αποτριχωση και καμια κουρα προσωπου γιατι εχω γινει...ας μη πω πως :rolleyes::rolleyes:

Και για τους μαυρους κυκλους στα ματια εχετε κατι να προτεινετε; Απο τοτε που γεννησα λογω κουρασης τους εχω και δεν ξερω πως να απαλλαγω!!

Σχετικα με το κουβερτακι την νυχτα. Εμενα το παλικαρακι μου δεν προλαβαινω να του το βαλω το κουβερτακι και το πεταει στο δευτερολεπτο!! Εχω παρει ψιλο υπνοσακο για αυτην την εποχη, θα του τον βαζω, αν και δεν το βλεπω να τον βολευει. Αχ, δυσκολο το παιδι μου!!!:rolleyes:

Σηκωθηκα απο τις 5μιση, δεν ειχα υπνο μετα και εκατσα και εκανα γλυκο σταφυλι:D. Θα το τελειωσω αυριο βεβαια, αλλα ελπιζω να μου πετυχει!!

Σημερα θα φαμε ψαρακια και λαχανοσαλατα

Με επιασε λογοδιαρροια χαχαχαα Σας αφηνω, φιλακια στα πατουσακια!

wcBmp3.png

μινουλα

η περιγραφή σου θεική......:lol::lol::lol: σηκώθηκα μουτζούφλα και κλαίγοντας αλλά όταν διαβάζω κάτι τέτοια γελάω σαν χαζή:rolleyes::rolleyes:

κάπως έτσι νιώθω όμως και εγω.....αθλιααααααα.

όμως σήμερα χάρηκα πολύ γιατί μπήκα στο τζίν μου..yessssssssssss επιτέλους.

η λεκάνη μας μινούλα είναι ανοιχτή από τον τοκετό και θέλει χρόνο για να μαζέψει πάλι αλλά γίνεται....δεν παίζουν μόνο τα κιλα.....

αχ είδα πάλι το 56 στην ζυγαριά μου και χροπηδούσα σαν κατσίκι:tongue::tongue:

μπλούζες ούτε εμένα μου μπαίνουν λόγω στήθος και δεν θέλω και να διαγράφει και η κοιλιά μου....θα μου πάρει λίγο ακόμα για να γίνω φέτες όπως πρίν:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μαράκι ελπίζω να πέρασες καλά στη βολτούλα:tongue: τα παιδικα ΖΑRRA είναι μια χρά ρουχαλάκια και ανθεκτικά......δοκιμασμένα στον Θωμούλη μου.

Αγγελικούλα φιλάκι στο μωράκι σου......μια χαρά σας βρίσκω;)

katerinars μπράβο σας....βρίσκεις ρυθμούς όμορφους και αυτό είναι ευχάριστο....και τα κιλά θα φύγουν don't worry:D:D

LisaH τα 4 δεν είναι τιποτα.....έχουμε ακόμα κατακράτηση να ξέρεις......

πολλά φιλάκια κορίτσια μου

Διαφημίσεις

tsa ! ειμαι κ γω εδω ΑΛλα ΠΤΩΜΑ !!!

Ε ΝΑΙ ! Τολμω να πω οτι το μετανιωσα που ολα του γαμου εγιννα σπιτι μου !!! θα σας τα πω αυριο ! πηρε το ματι μου γι ακιλα !

βρε κοριτσια εγω εχω χασει 16 (ειχα παρει 12) εχω μπει εδω κ ενα μηνα στα τζην μου ακομα κ το πιο στενο αλλα κ παλι το σωμα μου δεν ειναι οπως ηταν !!! καλα για την κοιλια δεν το συζητω ! ειναι εδω κ καραδοκει !!!!

τα λεμε σας φιλωωωωωωωωω

Mινουλα μου Χρονια Πολλα, καλα εχτες ηταν της Παναγιας της Μυρτιδιωτισσας εσυ τι γιορτη ειχες??

μηπως ειχες γενεθλια? Οπως και να εχει Χρονια σου Πολλα!!!!!

εχω μπλουζες απο τα Η&Μ ειναι πολυ βολικες..

Οζαλινακι μου τελεια τα κιλακια σου, καλα εσυ εισουν και μινιατουριτσα..

εμενα μου κανουν οι μπλουζες μου εχει μαλακωσει πολυ το στηθος μου και ειναι οπως πριν με την κοιλια εχουμε θεματακι.. που θα παει, θα φυγει..

Βιργινακι να σας ζησουν τα παιδια, παντα ευτυχισμενα, φανταζομαι την κουραση σου... περιμενουμε λεπτομερειες..

Φιλακια σε ολες!!

μαρακι, ναι, το ονομα μου στα μερη μου, γιορταζει τοτε. Γεννεθλια Νοεμβρη, αργω ακομη!

Λινακι χαιρομαι που σε εκανα να χαμογελασεις!!!:D Ελπιζω παντως μεχρι τελος της εβδομαδας να φτιαχτω λιγακι, να βγω και καμια καλη φωτο με τον πιτσιρικο μου, γιατι θα μεγαλωσει και θα βλεπει τις φωτος και θα λεει ποια μανα τον γεννησε!:rolleyes:

Βιργινακι να μας πεις πως τα περασατε κ γιατι μετανοιωσες. Φανταζομαι λογω φασαριας..

Η λεκανη μου ανοιξε παρολο που γεννησα με καισαρικη; Πρεπει να παρω κανα ρουχο, γιατι κυκλοφορω ακομη με το τζιν της εγκυμοσυνης...

wcBmp3.png

Mινούλα μου χρονια πολλά, να είσαι πολύχρονη και να σε χαίρεται η οικογένεια σου. Γλυκό σταφύλι, έφτιαξε και η μαμά μου χθες.Όσο για το τζιν σου μην ανυσηχείς θα μπείς και γω ακόμα δεν μπαίνω, θα φοράω της εγκυμοσύνης που είχα απο κιλά μου έχουν μείνει δύο, ευτυχώς προς το παρόν δεν δουλεύω οπότε θα βολευτώ με φόρμες.

Όσο για τους μαύρους κύκλους, άστα μόνο ύπνος μας σώζει, έπρεπε να σε έχω προχθές το βράδυ, η μικρή στης 2.30 έφαγε ξανακοιμήθηκε, μετά ο Κοσμάς στης 3 και ήθελε τη μανούλα να ξανακοιμηθεί, μετά η μικρή της 5.30 και ήταν μέχρι της 6.30 ξύπνα το κοριτσάκι μου, ήρεμη μεν αλλά το ματάκι γαρίδα, δεν ξέρω τι έπαθε, είχε κουβέντα με το φωτάκι νυχτός.

Βιργινάκι μου περιμένουμε νεάκια απο το γάμο.

Οζαλινάκι μου μπήκες στο τζιν σου, τέλεια, γιατί με μουτράκια βρε σηκώθηκες; Δεν θέλω τέτοια. Φέισ μπουκ έχεις;

dYU4p3.png

καλημερα μανουλες !!!!!!! ειμαι πτωμα ποναει ολο το κορμι μου μαλλον κρυωσα !!!

Αυτες τις μερες κουραστηκα πολυ κοσμος εδω απο την Παρασκευη ! Θυμαστε οτι χτυπιομουν ολη τη βδομαδα στις δουλειες ε ? ε, ηρθαν τα ανηψια του αντρα μου κ ολα εγιναν ανω κατω ! Σαββατο πρωι ξεκινησα παλι σκουπισμα ξεσκονισμα σφουγγαρισμα τακτοποιημα, αλλα τι να σωσω ???? πολλα τα πηγαινε ελα, κ τελικα κατεληξα με ενα σπιτι αγνωριστο στις 5 ξεκινησε κ ερχοταν κοσμος, κ το σπιτι γινοταν ολο κ πιο χαλια !στο σαλονι σε καθε επιπλο βρισκοταν κ απο κατι παρατημενο ! κ ξαφνικα, πιανει μια γκρινια τη μπεμπα, δεν σας λεω τπτ ! δεν ηρεμουσε, εγω δεν ξερω τι σκατα επαθα, κ το φορεμα ηταν τεραστιο επανω μου επεφτε κ η μια τιραντα, κ τα παπουτσια γι ακαποιο λογο μπαινοεβγαιναν !!! αν ειναι δυνατον, εβαλα πατους κ δεν γινοταν τιποτα ! περπατουσα κ εβγαιναν ! ωσπου αναγκαστηκ αν αφορεσω της μαμας μου, που ομως ηταν πιο χαμηλα με αποτεμεσμα να κυλιεται το φορεμα ! αστε τα ! εγω ημουν ενα απλο χαλι !!!!! για να ταισω το παιδι επρεπε ν αεχω τον αντρα μου να με κουμπωνει κ να με ξεκουμπωνει ! χαλια σας λεω !!!

στην εκκλησια η μικρη ειχε ηρεμησει κ στο μυστηριο ηταν κυρια ! μετα στη χαιρετουρα ειχε πεινασει ! εφυγα με τον πατερα μου για να ξεκουμπωσει κ να κουμπουσει το φορεμα χαχαχχααχ κ εχασα κ τις φωτογραφιες ! 1 προλαβα κ εβγαλα ! φυσικα κ επεσαν ολες πανω στο παιδι, ολοι δλδ κ να σου το κλαμα παλι !!!!! ολοι την επιαναν στα χερια κ τα χα παρει ! σηκωθηκα λοιπον κ εφυγα, γυρισα σπιτι ειχε χαλασει το ασανσερ ανεβηκα με το παιδι στην αγκαλια 6 οροφους.....κ εκλαιγε εκλαιγε.....ωσπου 10+ κοιμηθηκε κ εφυγα γι ατο κεντρο με τον αντρα μου ! ειχαμε ομως χασει την εισοδο του ζευγαριου εννοειται, κ κατα τις 2,30 ξαναεφυγα κ πηγα να ταισω οπου τελικα επρεπε να μεινω κιολας ! ετσι γυρισε μονος του ο αντρας μου πισω ! αφηστε τα !

τολμω να πω οτι μετανιωσα για ολα !

δεν ημουν γι ατετοια στο σπιτι μεσα !

εγω θηλαζα κ η πορτα ανοιγοκλεινε κ ακουγα να λενε...ελα κλεισε η αλλη ειναι με το βυζι εξω ! αλλα εμπαιναν κ μεσα ! αι σιχτιρ !

κ οσο για τα μικρα της κουνιαδας μου, ηταν ολη την ωρα πανω απο το παιδι για ονομ ατου θεου κ δεν μιλουσα γιατι παρεξηγουντε ! στο τελος εβαλα χερι στον αντρα μου που δεν τους μιλαει κ απο κει κ επειτα τις μαλωνε ! αλλα το χειροτερο ειναι οτι η μικρη τους 4 χρονων εβηχε κ ειχε μυξες, κ ολο στη μπεμπα ηταν ! η μανα της δεν ειπε κουβεντα ! καποια στιγμη εβηξε στη μουρη του παιδιου κ πιο μετα την κλωτσισε , εκει με ειδανε οτι στραβωσα !

οταν εφυγαν ειπα του αντρα μου οτι ειναι απαραδεκτοι, κ οτι δεν ξαναμεινουν εδω, αλλα ουτε κ μεις στο σπιτι τους ! το παιδι θελει την ηρεμια του ! οχι 3 αλλα μικρα πανω απ το κεφαλι της να την πριζουν ! αμα πια !

κ το κακο ειναι οτι χτες μου εκανε 2 φορες εμετο ! αν εχει κρυωσει θα γινει χαμος ! τεσπα ! δεν ηθελα ν αγραψω κιολας ! αυτα εν ολιγης οτι αλλο θυμαμαι θ ατο λεω ! χαχαχα!!!! παω ν ακοιμηθω λιγο ακομα !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...