Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημερα!

περιμενω να ξυπνησει το περδικακι μου και να παμε εξω για κατι δουλιτσες..

βρε κοριτσια εβαλε κρυο τελικα, τι αυτο ηταν? παει το καλοκαιρι???

χτες πηγα και εκανα πεντικιουρ και καθαρισμο προσωπου, πιο πολυ για ψυχολογικη υποστηριξη:D:D.

Κατερινακι θα στα εξηγησει η Μινουλα τα της αγορας του διαδυκτιου!!!

Μινουλα πραγματικα ειναι θρεφταρακος ο μαγκακος σου, μπραβο του!

καλυτερα να παρεις 6-9 και 9-12, θα πιασεις ολη την ηλικα του χειμωνα.

εγω παλι θα παρω 3-6 για μεχρι τα χριστουγεννα και μετα 6-9.

Εχω αλλαξει αρκετα απο τα δωρα μας και εχω παρει για 12 μηνων οποτε εχω καλοκαιρινα για του χρονου!

Οζαλινακι φορτωμενο το προγραματακι σου, τι να πω και εγω που ειμαι ολη μερα σπιτι, μονο για καμια βολτα παμε το απογευμα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα στα κοριτσια!!!

ολα καλα;;; Δεν μου αρεσει που κρυωσε ο καιρος ετσι απότομα...Ειδα και τις ελλειψεις που εχω σερουχα για τη μικ΄ρη και τρελάθηκα...Ουφ...no money...Θελω να της πάρω τοοοοοοοοοσα πολλα, οσα επαιρνα και του Γιάννη αλλα μεσα σε δυο χρονια δεν μπορώ να το πιστεψω πως άλλαξε ετσι ο κοσμος μας και οι ζωές μας!

ουφ!!! αυτο ξαναπεστο Κατερινακι μου.. σκατα εχουμε γινει...

αλλα οταν κοιταω την μικρη στα ματια τα ξεχναω ολα...

δεν πανε να πνιγουνε ολοι με τα ΔΝΤ τους και τα νεα τους μετρα!!!!!

μην φοβαστε βρε κοριτσια, η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει!!!!

Και γω θελω να παιρνω συνεχεια ρουχαλακια στον μικρουλη, αλλα προσπαθω να σκεφτομαι οτι ΔΕΝ ΕΧΩ χαχαχα. Χαλια τα πραγματα, οτι χρηματα μαζεψαμε απο τον γαμο, θα φυγουν στους εντελως αδικους φορους.

Μαρακι θρεφταρακος! Πηραμε απο gymboree ενα παντελονακι, στη μεση του ειναι μια χαρα και το μεγεθος ηταν 6-12!!! Ο μικρος μου γινεται αυριο 3 μηνων... Απλα πιστευω οτι δεν θα μεγαλωνει ετσι και τους επομενους μηνες!

Πραγματικα το μονο που μου δινει χαρα αυτες τις μερες ειναι ο μικρος μου και να του αγοραζω πραγματακια!!!:cool:

wcBmp3.png

Καλημέρα κορίτσια και μπεμπάκια!

Επιτέλους λίγος ήλιος, από εκεί που ψηνόμαστε την προηγούμενη εβδομάδα τώρα δεν έχουμε ούτε ζεστό νερό από τον ηλιακό, απότομη αλλαγή.

Ο μεγάλος είναι καλύτερα με τη φαριγγίτιδα, η κορτιζόνη κάνει θαύματα.. ο μικρούλης ακόμα δεν έχει κολλήσει, εύχομαι να μην κολλήσει....δεν θέλω να το σκέφτομαι.

Ακούω για ντουλάπες... κι εγώ αυτή τη δουλειά κάνω εδώ και δύο μέρες και με έχει πιάσει το κεφάλι μου....καλοκαιρινά, χειμωνιάτικα, μικρά, μεγάλα...χρήσιμα...περιττά...

Ρούχα έχω ευτυχώς από το μεγάλο, που μου τα είχαν δώσει, του έφεραν και στα βαφτίσια αρκετά, καλά να είναι οι άνθρωποι, και ευτυχώς είμαστε οκ. Πάντως το 3-6 νούμερο του κάνει μια χαρά από τώρα, είναι 6100 κιλά και 62 εκατοστά.

Κι εμένα μου αρέσει, ωστόσο, να ψωνίζω παιδικά ρουχαλάκια και παιχνίδια...!

Καλά να περνάτε κορίτσια!

Να είστε καλά κοριτσάκια

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Κοριτσακια μου καλημέρα κ βοηθειααααα!!! Ο μικρός τις τελευταίες μερες μουγκριζει συνέχεια μα συνέχεια!!! Όχι γιατί ποναει, απλά έτσι περνάει την ωρα του. Γενικά έχει σταματήσει το κλάμα σαν επικοινωνία κ έχει αρχίσει το μουγκρισμα. Εντωμεταξυ ετσι όπως κάνει φαίνεται σαν τσαντισμενος! Κάπου διάβασα ότι είναι φάση, ανακαλύπτουν τη φωνή τους κλπ. Ελπίζω να περάσει γρήγορα γιατί εχω πονοκέφαλο κάθε μέρα!!

Μινουλα κι εγω χτες πήρα 6-9 κ ίσα που του μπαίνουν!

Κοριτσακια μου σας διαβάζω αλλα δεν προλαβαίνω να γράφω με τον γκρινιαρη!

Οζαλινακι μου σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφορίες!

Σας φιλώ γλυκα

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

Κ κάτι άλλο τώρα που θα μπει ο χειμώνας! Ο υπνόσακος είναι προτιμοτερος απο τις κουβέρτες; Εχω αρχίσει κ του βάζω μια ελαφριά κουβερτουλα αλλα στα μέσα της νύχτας τον βρίσκω πάντα ξεσκεπαστο κ το δερματακι του κρύο! Το χειμώνα θα ξυλιαζει!

Επίσης τον μετεφερα στην κούνια του στο δωμάτιο του κ ρίχνει κάτι υπνους! Εγω πηγαονοερχομαι κάθε τρεις κ λίγο αλλα χαλαλι

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Πραγματικα το μονο που μου δινει χαρα αυτες τις μερες ειναι ο μικρος μου και να του αγοραζω πραγματακια!!!:cool:

Μινακι και εγω μονο αυτο θελω... να ψωνιζω στην μικρη μου...

δεν βαριεσαι ολα για τα παιδακια μας!!

Κ κάτι άλλο τώρα που θα μπει ο χειμώνας! Ο υπνόσακος είναι προτιμοτερος απο τις κουβέρτες; Εχω αρχίσει κ του βάζω μια ελαφριά κουβερτουλα αλλα στα μέσα της νύχτας τον βρίσκω πάντα ξεσκεπαστο κ το δερματακι του κρύο! Το χειμώνα θα ξυλιαζει!

Επίσης τον μετεφερα στην κούνια του στο δωμάτιο του κ ρίχνει κάτι υπνους! Εγω πηγαονοερχομαι κάθε τρεις κ λίγο αλλα χαλαλι

Λιζακι εγω εχω ενα υπνοσακο αλλα θα προτιμησω το παπλωμα μαλλον, θα δουμε παντως και τωρα την κοιμιζω με μια πικε κουβερτουλα αλλα την βρισκω ξεσκεπαστη το πρωι.

Φορα του ενα μπλουζακι με μακρυ μανικι καλυτερα λεπτο..

δεν εχεις ενδοεποικινωνια ή καμερα?

εμενα η καμερα με εχει σωσει, απο 15 ημερων κοιμαται μονη της και τωρα που εχει κοψει και το βραδυνο φαι ειμαστε μια χαρα..

μερες τωρα κοιμαται 11:30 -12:00 και ξυπναει 6:30-7:00 και μετα ξανακοιμοματε μεχρι της 9.. ωραια πραγματα!!

λοιπον κοριτσια εχω τις παρακατω αποριες, μπορειτε να με βοηθησετε?

1. το στηθος μου ειναι παρα πολυ μαλακο και δεν δειχνει να γεμιζει γαλα, ωστοσο εχω γαλα οταν τρωει το μωρο, το βλεπω στα πλαγια και την βλεπω να καταπινει επισης.. Τι μπορει ομως να συμβανει?

2. σημερα το πρωι ειχα κατι ροζ στο εσωρουχο που τωρα σταματησαν, περιοδος ειναι?

3.ποσο βαρος πρεπει να παιρνει το μωρο την εβδομαδα? ισχυει ακομα οτι πρεπει να παιρνει 25-40 γρ την εβδομαδα ή αυτο ισχυει μονο για τον πρωτο καιρο?

Μπλουμπλου, Κατερινακι, Μινακι περιμενω..

Με εχει πιασει ενα αγχος ρε γμτ μηπως και δεν τρωει καλα η μικρη..

Ηταν στις 30/8 5320γρ και σημερα που την ζυγισα ηταν 5770γρ καλα ειναι λετε?

λοιπον κοριτσια εχω τις παρακατω αποριες, μπορειτε να με βοηθησετε?

1. το στηθος μου ειναι παρα πολυ μαλακο και δεν δειχνει να γεμιζει γαλα, ωστοσο εχω γαλα οταν τρωει το μωρο, το βλεπω στα πλαγια και την βλεπω να καταπινει επισης.. Τι μπορει ομως να συμβανει?

2. σημερα το πρωι ειχα κατι ροζ στο εσωρουχο που τωρα σταματησαν, περιοδος ειναι?

3.ποσο βαρος πρεπει να παιρνει το μωρο την εβδομαδα? ισχυει ακομα οτι πρεπει να παιρνει 25-40 γρ την εβδομαδα ή αυτο ισχυει μονο για τον πρωτο καιρο?

Μπλουμπλου, Κατερινακι, Μινακι περιμενω..

Με εχει πιασει ενα αγχος ρε γμτ μηπως και δεν τρωει καλα η μικρη..

Ηταν στις 30/8 5320γρ και σημερα που την ζυγισα ηταν 5770γρ καλα ειναι λετε?

Mαρακι μην αγχωνεσαι, θα σου πω οτι ξερω, ας συμπληρωσουν και οι ηδη μανουλες.

Λοιπον, το στηθος πλεον δεν πρεπει να φουσκωνει και να πριζεται, ειναι πολυ λογικο να το νοιωθεις μαλακο και "αδειο" γιατι το μωρακι σου εχει ρυθμισει την παραγωγη σου και ετσι πρεπει να γινει. Οποτε ολα καλα.

Για την απορια Νο2 μαλλον ειναι περιοδος, τωρα τι να σου πω, εμενα ακομη δεν μου ηρθε οποτε δεν ξερω.

ΚΑι εννοειται οτι τρωει μια χαρα και εχεις γαλα, αλλιως δεν θα εβαζε μισο κιλο περιπου σε 20 μερες! Το μωρο στην αρχη πρεπει να παιρνει απο 24 (ισως και 25 δεν θυμαμαι) μεχρι 34 γρ την ημερα. Επισης η παιδιατρος μου, μου ειπε οτι το μωρο που θηλαζει διπλασιαζει το βαρος γεννησης του στους 4 μηνες. Διπλα εχω διαβασει οτι διπλασιαζει στους 6 μηνες. Οτι και να ισχυει, εσεις δεν κοντευετε να το διπλασιασετε; Μια χαρα ειναι. Και η συμβουλος θηλασμου μου ειχε πει οτι τα παιδακια πρεπει να παιρνουν γυρω στα 20 γρ την μερα (το κατωτατο) στην ηλιια που ειναι τωρα τα δικα μας.

Θα μπουν και οι αλλες κοπελες, αλλα νομιζω οτι τα λεω σωστα (:rolleyes:).

ΠΑντως και μενα που ακομη η παραγωγη μου δεν εχει ρυθμιστει, πρισμενο το στηθος δεν το νιωθω, οπως τον πρωτο καιρο που πονουσα. Απλα αν εχω να κανω αντληση πολλες ωρες λιγο με ενοχλει.

Ποσο εχει γεννηθει η μικρη σου;

wcBmp3.png

Mαρακι μην αγχωνεσαι, θα σου πω οτι ξερω, ας συμπληρωσουν και οι ηδη μανουλες.

Λοιπον, το στηθος πλεον δεν πρεπει να φουσκωνει και να πριζεται, ειναι πολυ λογικο να το νοιωθεις μαλακο και "αδειο" γιατι το μωρακι σου εχει ρυθμισει την παραγωγη σου και ετσι πρεπει να γινει. Οποτε ολα καλα.

Για την απορια Νο2 μαλλον ειναι περιοδος, τωρα τι να σου πω, εμενα ακομη δεν μου ηρθε οποτε δεν ξερω.

ΚΑι εννοειται οτι τρωει μια χαρα και εχεις γαλα, αλλιως δεν θα εβαζε μισο κιλο περιπου σε 20 μερες! Το μωρο στην αρχη πρεπει να παιρνει απο 24 (ισως και 25 δεν θυμαμαι) μεχρι 34 γρ την ημερα. Επισης η παιδιατρος μου, μου ειπε οτι το μωρο που θηλαζει διπλασιαζει το βαρος γεννησης του στους 4 μηνες. Διπλα εχω διαβασει οτι διπλασιαζει στους 6 μηνες. Οτι και να ισχυει, εσεις δεν κοντευετε να το διπλασιασετε; Μια χαρα ειναι. Και η συμβουλος θηλασμου μου ειχε πει οτι τα παιδακια πρεπει να παιρνουν γυρω στα 20 γρ την μερα (το κατωτατο) στην ηλιια που ειναι τωρα τα δικα μας.

Θα μπουν και οι αλλες κοπελες, αλλα νομιζω οτι τα λεω σωστα (:rolleyes:).

ΠΑντως και μενα που ακομη η παραγωγη μου δεν εχει ρυθμιστει, πρισμενο το στηθος δεν το νιωθω, οπως τον πρωτο καιρο που πονουσα. Απλα αν εχω να κανω αντληση πολλες ωρες λιγο με ενοχλει.

Ποσο εχει γεννηθει η μικρη σου;

βρε Μινακι μου πολυ με ανακουφιζεις με αυτα που μου λες, ευχαριστω!

δεν το ηξερα αυτο για το ποτε διπλασιαζουν το βαρος γεννησης τα μωρα που θηλαζουν, 3000γρ γεννηθηκε η δικια μου..

καλα οτι ειναι μαλακο το στηθος μου το ειχα διαβασει και διπλα οτι ειναι φυσιλογικο απλα μου εκανε εντυπωση γιατι παραειναι μαλακο!!

απλα σημερα φοβηθηκα λιγο γιατι εκανα την διαιρεση και ειδα 18γρ την ημερα απο τις 30/8 εως σημερα..

εγω δεν κανω καθολου αντλησεις, μονο στηθος τρωει την ημερα περιπου καθς τρεις ωρες και το βραδυ οταν ξυπνησει.

Διαφημίσεις

και την παιδιατρο που πηρα τηλ μου ειπε οτι ειναι μια χαρα και να κοψω τις βλακειες!!

αλλα φοβηθηκα μηπως μου τυχει καμια στραβη...

βρε Μινακι μου πολυ με ανακουφιζεις με αυτα που μου λες, ευχαριστω!

δεν το ηξερα αυτο για το ποτε διπλασιαζουν το βαρος γεννησης τα μωρα που θηλαζουν, 3000γρ γεννηθηκε η δικια μου..

καλα οτι ειναι μαλακο το στηθος μου το ειχα διαβασει και διπλα οτι ειναι φυσιλογικο απλα μου εκανε εντυπωση γιατι παραειναι μαλακο!!

απλα σημερα φοβηθηκα λιγο γιατι εκανα την διαιρεση και ειδα 18γρ την ημερα απο τις 30/8 εως σημερα..

εγω δεν κανω καθολου αντλησεις, μονο στηθος τρωει την ημερα περιπου καθς τρεις ωρες και το βραδυ οταν ξυπνησει.

Απτη στιγμη που σου ειπε κ η παιδιατρος μια χαρα, να ηρεμησεις, ε; αν μη τι αλλο, αν το μωρο δεν ετρωγε, θα ηταν γκρινιαρικο, κ δεν θα εβαζε γραμμαριο, οχι σχεδον μισο κιλο... Φιλακια!

wcBmp3.png

ευχαριστω πολυ αγαπουλα,

εσυ εισαι καλα? σε εχω στο μυαλο μου να ξερεις..

καλα ειμαι...

εκανα ενα κεικ και τωρα το εβαλα στον φουρνο, πρωτη φορα το κανω, ελπιζω να πετυχει. Κεικ μπανανα με καρυδια...για να δουμε...

wcBmp3.png

Καλησπερα και απο μας!!!! Τι μου κανετε???? Εμεις ειμαστε πολυ καλα... ο γιοκας μου ειναι για φαγωμα!!!! Προχτες γιναμε 3 μηνων!!!! Αχ! Πως περασε ο καιρος... ειμαστε σε φαση που πιανουμε τα παντα!!! Τρελλαινεται οταν τον βαζω στο ριλαξ και παιζει με κατι παιχνιδακια που εχει!!! Συνεχεια μας μιλαει - με τον τροπο του- και ολο γελαει!!! Τι να πω... τον αγαπω πολυ!!!! Παρα πολυ!!!!!!!!! Βλεπω κανετε ψωνια...τι καλα!!!! Εμεις ξεκινησαμε να φοραμε μακρυμανικα φορμακια, εβαλε κρυο! Το βραδυ δε σκεπαζεται με τιποτα, θα παω να παρω σακο. Αρχισα να μαζευω τα καλοκαιρινα και βγαζω τα χειμερινα του μπεμπη!!! Ευτυχως με εχουν προμηθευσει με πολλα...!!! Σημερα ηταν μερα beaute, αποτριχωση μανικιουρ πεντικιουρ και αυριο μαλλι! Εχουμε πηξει στις υποχρεωσεις!!! Κοινως εχουμε ξεφραγγιαστει!!!! Αλλα ετσι ειναι αυτα...

Μαρακι, μην αγχωνεσαι και εμενα ετσι ειναι το περισσοτερο καιρο το στηθος μου και γαλα εχω. Απλα τωρα εχει μαθει τη ποσοτητα χρειαζεται η μπεμπα σου και δεν παραγει περισσοτερο, ετσι διαβασα. Εμενα ο μικρος στις 2/9 ηταν 5660γρ και εχτες ηταν 6200γρ. Αρα ειχε παρει 27 γρ την ημερα. Τι ευτυχια ο βραδυνος υπνος!!! Εμας ετσι κοιμοταν και καποιες μερες το εχει ψιλοκοψει...και 11.30 να κοιμηθει θα ξυπνησει στις 4 και μετα 7-8. Οπου συνηθως μενει ξυπνιος και κανει και κακα και μετα ξανακοιμαται κατα τις 10 το πρωι.

Μινουλα μου, περαστικα για την πεθερουλα σου!!! Μεγια τις αγορες και οσον αφορα τα νουμερα, παρε και απο τα 2. Κεικ, ε? Μιαμ μιαμ!!! Καλη επιτυχια!!!!!

Βερολινα μου, κορτιζονη ο μικρος, ε? Τωρα καλυτερα, ευτυχως! Στην αναρρωση προσεχε μην κολλησει ο μπομπιρας σου.

Κατερινα μου, ολο μας κοβουν λεφτα και με καθε τροπο μας τα παιρνουν και μετα λενε καντε παιδια...!!!!

Οζαλινακι μου, φιλια στα αγγελουδια σου!!!! Εδω εβαλε σε εμας κρυο...φαντασου εσεις!

Λιζακι μου και εμενα μουγκριζει καποιες φορες, δε νομιζω οτι ειναι κατι ανησυχητικο.

Σας φιλω!!!! Παω να παιξω λιγο με το καμαρι μου!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...