Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

βρε Βιργινακι σιγουρα αν αφησεις το μωρακι και δεν νιωθεις σιγουρη δεν προκειται α περασεις καλα..

να σου πω, αν την παρεις οπως λεει η Βερολινα και κατσετε καπου απομερα? το ξερεις το κεντρο?

Απο την αλλη σαν την μαμα σου δεν μπορει κανενας να την κρατησει καλυτερα..

εσυ ξερεις..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mαρακι το σαιτ ειναι: www.mothercare.co.uk

και να ρωτησω για τα next η φορμα τους πως ειναι; Σαν τα μαδερκερ; εχουν καταπληκτικα σχεδια, αλλα δεν ξερω τι νουμερο να παρω, 6-9 ή 9-12 μηνων. Εμεις τωρα που ειμαστε 3 μηνων τα μαδερκερ μας κανουν οριακα, εχουν μεγαλη φορμα.

wcBmp3.png

καλημερα κοριτσακια μου !

αστα μαρακι σου λεω ειμαι σε πολυ δυσκολη κατασταση !

κ δεν μπορω να αφησω το παιδι, και δεν γινεται να λειψω ! ολοι θ αμε πουν υπερβολικη αν βρω δικαιολογια γι ατο μωρο...καταλαβαινεις.,......... τεσπα !

αντ να ρθει το σαββατο κ να περασει γρηγορα ! σιγουρα δεν θα το ευχαριστηθω αλλα εστω θα κλεισουν τα στοματα ! με καταλαβενετε φανταζομαι !

το αλλο κακο ειναι οτι η μπεμπα χτες ξυπνησε στις 1 η ωρα για φαγητο ! αυτο εχει να το κανει απο 10-15 ημερων ! δε με νοιαζει γι αμενα αλλα για το σαββατο !

εχω μαζεψει 200 μλ γαλα για το βραδυ που θα λειπω, αν κ το κεντρο 5 λεπτα με το αμαξι ειναι οτι χρειαστει θα ερθω τρεχοντας αλλα το αγχος παντα υπαρχει !

σκετομαι μην ξυπνησει παραπανω φορες κ δεν της φτασει!

για πειτε ομως πως να μοιρασω τα μλ ?? 2 μπουκαλια των 100 ?

Mαρακι το σαιτ ειναι: www.mothercare.co.uk

και να ρωτησω για τα next η φορμα τους πως ειναι; Σαν τα μαδερκερ; εχουν καταπληκτικα σχεδια, αλλα δεν ξερω τι νουμερο να παρω, 6-9 ή 9-12 μηνων. Εμεις τωρα που ειμαστε 3 μηνων τα μαδερκερ μας κανουν οριακα, εχουν μεγαλη φορμα.

Μινακι ευχαριστω για το λινκ.

κοιτα εγω ειχα παρει απο το next τα πρωτα ρουχαλακια και ηταν το μηδεν νουμερο οποτε τα φορεσε το πολυ 10 μερες.

Της ειχα παρει ομως και ρουχαλακια 0-3 και της κανουν μια χαρα.

θα ελεγα να παρεις 6-9, γιατι μπορει ο δικος να ειναι θρεφταρακι αλλα σκεψου οτι 9 μηνων θα ειναι τον Μαρτη αρα τωρα θα του πεσουν μεγαλα.

εκτος και αν δεν παρεις πολυ βαρια ρουχαλακια και θα τα φορεσει ανετα και την ανοιξη οποτε παρε 9-12.

Εγω παντως θα της παρω φορμακια ολοσωμα και κανα φουστανακι 6-9.

Επισης σκεψου και το υψος του και αν εχει κοιλιτσα.

Εμενα π.χ που δεν εχει κοιλια το μοντελο μου:tongue: τα κολαν 3-6 δεν της καθονται καλα στην κοιλια.

καλημερα κοριτσακια μου !

αστα μαρακι σου λεω ειμαι σε πολυ δυσκολη κατασταση !

κ δεν μπορω να αφησω το παιδι, και δεν γινεται να λειψω ! ολοι θ αμε πουν υπερβολικη αν βρω δικαιολογια γι ατο μωρο...καταλαβαινεις.,......... τεσπα !

αντ να ρθει το σαββατο κ να περασει γρηγορα ! σιγουρα δεν θα το ευχαριστηθω αλλα εστω θα κλεισουν τα στοματα ! με καταλαβενετε φανταζομαι !

το αλλο κακο ειναι οτι η μπεμπα χτες ξυπνησε στις 1 η ωρα για φαγητο ! αυτο εχει να το κανει απο 10-15 ημερων ! δε με νοιαζει γι αμενα αλλα για το σαββατο !

εχω μαζεψει 200 μλ γαλα για το βραδυ που θα λειπω, αν κ το κεντρο 5 λεπτα με το αμαξι ειναι οτι χρειαστει θα ερθω τρεχοντας αλλα το αγχος παντα υπαρχει !

σκετομαι μην ξυπνησει παραπανω φορες κ δεν της φτασει!

για πειτε ομως πως να μοιρασω τα μλ ?? 2 μπουκαλια των 100 ?

κανενας δεν θα σε πει υπερβολικη 3 μηνων παιδακι εχεις,

τα δικα τους θα τα εχουν μεσα στα τσιγαρα????:shock::shock:

Τυχαιο μπορει να ηταν οτι ξυπνησε...

κοιτα το μητρικο μπορεις να το ζεστανεις μεχρι δυο φορες οποτε αστο οπως ειναι τα 200μλ και αν δεν το πιει το ξαναζεσταινει οποιος ειναι σπιτι!

απο την αλλη βγαλε και αλλο ενα μπουκαλακι να υπαρχει καβατζα καλυτερα.

να κοιτα εδω: http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/10/blog-post_30.html

τελικα αποφασισα να παρω τα μισα 6-9 και τα αλλα 9-12:cool:. Ο μικρος εχει και κοιλιτσα μεγαλη και μπουτακια, γενικα ειναι πολυ τσουπωτος!! Χτες που παρελαβα απο gymboree, τουχα παρει ενα παντελονακι 6-12, και στη μεση του ερχοταν μια χαρα, τωρα που ειναι 3 μηνων!! Στα ποδαρακια ομως ηταν λιγο μακρυ, ελπιζω να παρουμε κανα ποντο μεχρι τον Νοεμβρη :tongue:

Βιργινια, δεν εχεις καποια φιλη ή γνωστη που μπορει να σου κρατησει το μωρο; Παντως το γαλα το ξαναζεσταινεις και μπορεις να το καταναλωσεις μεσα σε 4 ωρες το πολυ, δλδ πανω κατω στο επομενο γευμα, αλλιως το πετας.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Τωρα που το θυμηθηκα!

Μαρια, υπαρχουν ακομη και το gymboree.com και crazy8.com τα οποια ειναι στην Αμερικη. Αν κανεις παραγγελιες μεχρι 120 δολλαρια μαξ με τα μεταφορικα μαζι, κατα πασα πιθανοτητα δεν σε πιανει τελωνειο (με καθε επιφυλαξ αυτο). Εχει πολυ ομορφα ρουχαλακια, μπες να δεις! Και κατα καιρους εχει εκπτωσεις κτλ..

wcBmp3.png

Aπ' ότι είδα ετοιμάζεστε για αγορές, και εμείς μόλις παραγγείλαμε απο μοδερ και νεξ, έχω κάνει εγγραφή στο myukmail.co.uk μου έχουν δώσει διεύθυνση πάνε τα πράγματα εκεί και μετά μου τα στέλνουν, συμφέρει γιατί μαζευόμαστε περίπου 5 κοπέλες, οπότε μια χαρά. Νουμεράκι εγώ πήρα 6-9 και μετά τα χριστούγεννα θα παραγγείλω 9-12. Μινάκι με το τελωνείο είχες θέμα;

Βιργινάκι μου μη αγνώνεσαι, μπορεί να έτυχε που ξύπνησε η μικρή, δεν σημαίνει ότι θα ξαναγίνει, μοίρασε καλύτερα το γάλα και στο κάτω κάτω ότι συμβεί σε πέντε λεπτά θα είσαι σπίτι.

dYU4p3.png

Δεν εχω ακόμη καταλάβει πως κάνετε τις αγορές, αλλά με ενδιαφέρει. Τι μπορώ να κάνω? Πρέπει να μαζευτούμε πολλες μαζί? Όχι δεν είμαι χαζη, απλά δεν εχω χρόνο να διαβάσω ώστε να σχηματίσω γνώμη!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Δεν εχω ακόμη καταλάβει πως κάνετε τις αγορές, αλλά με ενδιαφέρει. Τι μπορώ να κάνω? Πρέπει να μαζευτούμε πολλες μαζί? Όχι δεν είμαι χαζη, απλά δεν εχω χρόνο να διαβάσω ώστε να σχηματίσω γνώμη!

Κοριτσακια καλησπερα

Κανω την τελευταια μου αντληση κ παω για νανι, δεν αντεχω αλλο, κουτουλαω.

Λοιπον Κατερινακι, ειναι αρκετα αυτα που πρεπει να ξερεις για το MyUkMail, θα σε παρω τηλ να σου πω. Το ειχα χρησιμοποιησει κ γω πριν γεννησω τον μπεμπη, συμφερει οταν εχεις να αγορασεις πολλα πραγματα ή αν μοιραζεσαι τα μεταφορικα οπως κανει η μπλουμπλου. Θα στα πω στο τηλ.

Εμενα αυτη τη στιγμη με συμφερει η Κατερινα, personal shopper, αν μου απαντησει στο μειλ που της εχω στειλει εδω και 2 μερες, θα δουμε.

Μπλουμπλουδακι καλη κινηση το MUM, αν ειχα κ γω καποιον να μοιραστουμε τα εξοδα μεταφορας δεν θα το σκεφτομουν καν!

Κοιτα, το τελωνειο ειναι λιγο τζογος. Ειναι να μη σου κατσει χαχαχα Απλα για παραγγελιες μικρου κοστους και ογκου, μειωνεις τις πιθανοτητες να σε πιασει ο τελωνας (και φαρισαιος :rolleyes:). Αποτι εχω διαβασει κ διπλα, μεχρι 120 δολλαρια με τα μεταφορικα μεσα για μικρο πακετο παντα, δεν κινδυνευεις, βεβαια ποτε δεν ξερεις (μην παρω κ καμια μανουλα στο λαιμο μου!!) Εγω δεν ειχα θεμα, ευτυχως, και εκανα αλλη μια παραγγελια, θα δουμε.

Ειλικρινα, εχω μπερδευτει πολυ με τα νουμερα στα βρεφιικα, δεν ξερω τι να παρω του μικρου απο νεξτ και μαδερκερ για να πιασουμε οσο το δυνατον μεγαλυτερο μερος του χειμωνα, ειναι και πολυ τσουπωτος, εχει και κοιλιτσα, και μπουτακια μεγαλα, θρεφταρακι!! Με βλεπω να παιρνω τα μαδερκερ 6-9 και τα νεξτ 9-12 ναχουμε ποικιλια!!!

κοριτσακια, καληνυχτω, εχω παλι πρωινη αφυπνηση κατα τις 5μιση :rolleyes::rolleyes: Φιλακια!!!

wcBmp3.png

καλημέρα κορίτσια μου....

η μέρα ξεκίνησε με ήλιο αν και έχει ψυχρούλα.πάνε οι ζέστες εδώ...2 μέρες τώρα κάνω τις ντουλάπες των παιδιών για να μαζέψω όσα δεν μας έρχονται και να ετοιμάσω τα φθινωπορινοχειμωνιάτικά μας....:rolleyes:

μινούλα καλή κίνηση με τα νομεράκια όπως το σκέγτεσαι αν και τα next είναι ακριβώς για τις ηλικιες που περιγράφουν..καλά πόσα κιλάκια εφτασε ο πριγκηπάς σου?;)

καλημέρα κορίτσια μου....

η μέρα ξεκίνησε με ήλιο αν και έχει ψυχρούλα.πάνε οι ζέστες εδώ...2 μέρες τώρα κάνω τις ντουλάπες των παιδιών για να μαζέψω όσα δεν μας έρχονται και να ετοιμάσω τα φθινωπορινοχειμωνιάτικά μας....:rolleyes:

μινούλα καλή κίνηση με τα νομεράκια όπως το σκέγτεσαι αν και τα next είναι ακριβώς για τις ηλικιες που περιγράφουν..καλά πόσα κιλάκια εφτασε ο πριγκηπάς σου?;)

Καλημερα Λινακι!

Ο μικρος εφτασε τα 7 κιλα!!! Δεν ξερω ποση θα ειναι η αναπτυξη του απο δω και περα, υποθετω οχι τοσο οσο το πρωτο τριμηνο! γιαυτο λεω να παρω και 6-9 και 9-12 να πεσω μεσα οπως και ναχει!! (σας εχω ζαλισει με τα νουμερα)

Οσο σκεφτομαι οτι πρεπει να φτιαξω και γω τις ντουλαπες μεσα στον Οκτωβρη, μου ερχεται εγκεφαλικο!! Φανταζομαι εσυ με 2 παιδια!!

ΜΑρακι, η πεθερα μου ειναι καλυτερα, εγινε η εγχειρηση την Δευτερα, θα μεινει μεχρι την επομενη Δευτερα στο νοσοκομειο και μετα θα δουμε, οτι πει ο γιατρος. Εμενα με νοιαζει να μην εχει κανει ή να μη κανει μετασταση αλλου, ολα ταλλα δεν εχουν σημασια.

Φιλακια στα πατουσακια σας!!

wcBmp3.png

7 κιλά????????? και με την νεραιδούλα μου έχουν μια μέρα διαφορά:shock: εμείς πρέπει ν είμαστε περιπου στα 6500, την ζύγισα σπίτι αλλά την Δευτέρα θα πάμε παιδίατρο και για τα εμβόλια μας.....:(

τότε μινούλα σωστά τα σκέφτεσαι τα νούμερα....αν είναι λίγο μακρυά στα ποδαράκια τα γυρίζεις δεν έγινε και τίποτα.......

καλή αναρωση να έχει η πεθερά σου και φυσικά μακάρι να σταματήσει εδώ.....πάω να βάλω σίδερο και περιμένω την ξαδέρφη μου να έρθει να με πάρει να πάμε για καφέ(σοκολάτα θα πιώ γιατί τον καφέ της ημέρας τον ήπια ήδη) και μετά να πάω σχολείο να μαζέψω το καμαρι μου και μετα......ουφφφ.τα σκέφτομαι και κουράζομαι λέμε αλλά δεν πειράζει......φτάνει που είναι χαρούμενα τα αγγελούδια μου:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα στα κοριτσια!!!

ολα καλα;;; Δεν μου αρεσει που κρυωσε ο καιρος ετσι απότομα...Ειδα και τις ελλειψεις που εχω σερουχα για τη μικ΄ρη και τρελάθηκα...Ουφ...no money...Θελω να της πάρω τοοοοοοοοοσα πολλα, οσα επαιρνα και του Γιάννη αλλα μεσα σε δυο χρονια δεν μπορώ να το πιστεψω πως άλλαξε ετσι ο κοσμος μας και οι ζωές μας!

Anyway, κατα τα άλαλ ολα καλα??? Linaki θυμισέ μου ποτε γεννηθηκε η μπέμπα σου??? Η δικια μου στις 7/9 δηλ ακριβως 3 μηνων ηταν 5600. Βλέπω τρελη ανάπτυξη, χαχα!

Μινα πάρε 6-9 και 9-12! Ο μπεμπης σου αυτα θα χρειαστει!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...