Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

αχ κ ειμαστε τοσες ονλαιν κ γω δεν εχω χρονο ! κλαψ κλαψ !!! μινακι μου σε ευχαριστω μαλλον θα της στειλω μνμ να δω τι θα μου πει !!!! στειλε μου μονο οσα αγγλικ ασαιτ γνωριζεις ωστε να ψαχτω ! ! ! !

http://www.next.co.uk/girls/newborn-new-in-1

αυτο ειναι το νεξτ εχει πολυ ωραια ρουχα και ωραια ποιοτητα, οτι αλλο να μας στειλουν τα κοριτσια..

ΚΑΛΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ!!!

γεια σου Κατερινακι και απασχολημενο Βιργινακι!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα Μαρακι. Ασε και εγώ εχω μπερδευτει!!!

Τωρα, χθες δηλαδη, της εβαλα φορμακι ολοσωμο χωρις καλτσες. Νομιζω οτι χρειαζοταν!

κοριτσια,πειτε μας βημα βημα τι κανουμε σε εμας τις ασχετες(και να σκεφτειτε οτι για άλαλ πραγματα ψωνιζω συνεχεια απο το internet)

cEyXp3.png

q61sp3.png

ελάτε γύρισα....

την λένε Κατερίνα κ είναι ελληνίδα..γράφετε ελληνικά κορίτσια μου.πρωτα της γράφετε εαν μπορεί να σας εξυπηρετήσει.......απαντάει σε ολα είναι πολύ καλή.....πήρα 15 κομμάτια ρούχα 180 ευρώ ....εδώ αποκλείεται να τα έπαιρνα...

οι πάνες με βόλεψαν πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ;)

Μινα για τα mothercare πως τα παιρνω? μπαινω στο site Η σε αυτη την κοπελα????

βλέπεις τι θέλεις κάνεις το καλάθι σου και της το στέλνεις......αυτή θα το παραγγείλει και θα σου το στείλει.....αλλά πρωτα την έχεις ενημερώσει οτι θέλεις να παραγγείλεις από εκεί.....αυτή τα παραγγέλνει όλα εμείς απο ελλάδα δεν μπορούμε;)

Διαφημίσεις

Οζαλινακι να σε ρωτησω και κατι αλλο,

πως διασφαλιζουμε τα χρηματα μας? πρωτα κανουμε την καταθεση και μετα στελνει τα πραγματα?

ειναι ασφαλες? λεω να δοκιμασω..

Μαράκι αυτό το είχα και εγώ ένα αγχος αλλά υπάρχει η απόδειξη της τράπεζας, όλα τα mail της συναλαγής αλλά και η Κατερίνα σου στέλνει όλες τις αποδείξεις......εινα κυρία σε όλα της...οταν ολοκληρώσεις με τις παραγγελίες σου σου λέει πόσα χρήματα είναι σύνολο και τότε τα βάζεις στον λογαριασμό της......μην το φοβάσαι καθόλου.

Μαράκι αυτό το είχα και εγώ ένα αγχος αλλά υπάρχει η απόδειξη της τράπεζας, όλα τα mail της συναλαγής αλλά και η Κατερίνα σου στέλνει όλες τις αποδείξεις......εινα κυρία σε όλα της...οταν ολοκληρώσεις με τις παραγγελίες σου σου λέει πόσα χρήματα είναι σύνολο και τότε τα βάζεις στον λογαριασμό της......μην το φοβάσαι καθόλου.

οκ με επεισες, αρκει να πεισω και τον αντρουλη..

παντως πιστευω να συμφερει, εδω στην Καλαματα τουλαχιστον δεν εχω βρει καποιο αναλογο σε τιμη και ποιοτητα.

θα δουμε...

Τα αλλα κοριτσακια τι κανουν??

Eγω Μαρακι παιρνω απο μαδερκερ που δεν στελνει Ελλαδα, και ειναι πολλα πραγματα σχεδον στη μιση τιμη. Εχω ετοιμασει ηδη ενα καλαθι, τωρα θα στειλω και μειλ στην κοπελα να ρωτησω τις λεπτομερειες.

wcBmp3.png

Κοριτσια βοηθηστε με λιγο !

Οπως ξερετε το σαββατο παντρευεται η κουνιαδα μου !

κανονισμενο ηταν να μου κρατησει η μανουλα μου την μπεμπα, ΑΛΛΑ εχει προκυψει ενα πολυ σοβαρο οικογενειακο προβλημα, κ γι αδικους μου λογους δεν θελω να την αφησω την μπεμπα ! με κυριευει φοβος............. δεν θελω να αναφερω το γιατι ...δεν εχει σχεση με τους γονεις μου αλλα τελος παντων νιωθω μεγαλη ανασφαλεια αυτη τη στιγμη να την αφησω στους δικους μου!!!

Ειχα ρωτησει την παιδιατρο κ της ειχα πει οτι εχω γαμο κτλ κτλ, κ οτι η αιθουσα θα ειναι με κλιματισμο κ τσιγαρο δυστυχως ! μου απαγορεψε να την εχω στο κεντρο λεγοντας μου οτι θα την πατησω κατευθειαν...ετσι δεν μπηκα σε λεπτομερειες του τι μπορει να παθει η μικρη !

στη θεση μου τι θα κανατε ρε κοριτσια ??? θα ρισκαρετε ?? βοηθηστε με γιατι κοντευω να σαλταρω αυτη τη στιγμη ! πιεζομαι αφανταστα !!!

Διαφημίσεις

μια θεια??Κάποιο δικο σου άτομο εμπιστοσυνης! διαφορετικα εγλω θα την έπαιρνα στην εκκλησια και μετα θα πηγαινα 1 ώρα και σπιτι. Αφου υπάρχει μωράκι και δεν γινεται να μεινει τοση ώρα στο κέντρο θα έφευγα. Ξέρω οτι δεν το θέλεις αυτο, αλλα αν δεν γινεται διαφορετικα....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Eγω Μαρακι παιρνω απο μαδερκερ που δεν στελνει Ελλαδα, και ειναι πολλα πραγματα σχεδον στη μιση τιμη. Εχω ετοιμασει ηδη ενα καλαθι, τωρα θα στειλω και μειλ στην κοπελα να ρωτησω τις λεπτομερειες.

Mινακι βαλε μου ενα λινκ του μαδεκεαρ σε παρακαλω..

εγω τωρα εχω ρουχαλακια για φθινοπωρο, για χειμωνα θα χρειαστω.

θα περιμενω κανα μηνα να δω την αναπτυξη της μπεμπουλας και θα παραγγειλω απο το νεξτ σιγουρα, ειναι πολυ καλα..

να σας ρωτησω τι θα τους φορατε το χειμωνα?

ολοσωμα φορμακια με ζυπυνακι απο μεσα ή παντελονακι και μπλουζιτσα?

εγω παντως για τωρα της εχω παρει κολανακια με μπλουζακι.

Κοριτσια βοηθηστε με λιγο !

Οπως ξερετε το σαββατο παντρευεται η κουνιαδα μου !

κανονισμενο ηταν να μου κρατησει η μανουλα μου την μπεμπα, ΑΛΛΑ εχει προκυψει ενα πολυ σοβαρο οικογενειακο προβλημα, κ γι αδικους μου λογους δεν θελω να την αφησω την μπεμπα ! με κυριευει φοβος............. δεν θελω να αναφερω το γιατι ...δεν εχει σχεση με τους γονεις μου αλλα τελος παντων νιωθω μεγαλη ανασφαλεια αυτη τη στιγμη να την αφησω στους δικους μου!!!

Ειχα ρωτησει την παιδιατρο κ της ειχα πει οτι εχω γαμο κτλ κτλ, κ οτι η αιθουσα θα ειναι με κλιματισμο κ τσιγαρο δυστυχως ! μου απαγορεψε να την εχω στο κεντρο λεγοντας μου οτι θα την πατησω κατευθειαν...ετσι δεν μπηκα σε λεπτομερειες του τι μπορει να παθει η μικρη !

στη θεση μου τι θα κανατε ρε κοριτσια ??? θα ρισκαρετε ?? βοηθηστε με γιατι κοντευω να σαλταρω αυτη τη στιγμη ! πιεζομαι αφανταστα !!!

λοιπον αγαπουλα να δεν μπορεις να βρεις καποια φιλη να στο κρατησει, τοτε παρε την μικρη στην εκκλησια και μετα στο κεντρο για καμια ωρα και φυγετε, τουλαχιστον εσυ και ας κατσει ο αντρας σου..

το καταλαβαινω οτι αυτο ειναι δυσκολο αλλα και εγω αυτο θα εκανα, δεν θα ρισκαρα να αφησω το παιδι μεσα στα τσιγαρα..

καλα για τον κλιματισμο δεν θα ανησηχουσα ή αν ηταν εξω αλλα τα τσιγαρα ρε γμτ ειναι δηλητηριο...

Σιγουρα δεν μπορει να αλλαξει κατι μεχρι το σαββατο και να στο κρατησει η μαμα σου?

Καλησπέρα κορίτσια και μωράκια!

Για ιντερνετικές αγορές διαβάζω! Κι εγώ είμαι στο club, μόνο που παραγγέλνω από Γερμανία απευθείας, όχι, ωστόσο, τις μάρκες που αναφέρατε.

LinakiOZ κι εγώ είχα χρησιμοποιήσει για κάποιο διάστημα τις πλενόμενες πάνες στον μεγάλο μου και τώρα σκέφτομαι να τις ξαναβάλω στον μικρό. Είναι κάποιες φάσεις που η χρήση τους είναι πιο εύκολή. Π.χ. δεν με διευκολύνει η χρήση τους στην ηλικιακή φάση που είναι τώρα ο μεγάλος, καθώς λερώνει πολλεεεες πάνες και επιπλέον είναι δύσκολος στην αλλαγή του και αυτός, κλωτσάει και αντιδράει, αλλά δεν λέει και να τις κόψει, παρά τις προσπάθειές μου... ΛινάκιΟΖ να σε ρωτήσω πως διατηρείς τις λερωμένες πάνες μέχρι να τις πλύνεις στο πλυντήριο, τις αφήνεις σε νερό με τεϊόδεντρο που έχει αντιβακτηριδιακή δράση ή με σόδα;

Μαράκι, ως προς τα ρούχα νομίζω ότι βολεύει καλύτερα το ολόσωμο φορμάκι για αυτή την εποχή, γιατί με τα παντελονάκια και μπλουζάκια κρυώνει η κοιλίτσα τους... Ωστόσο, αργότερα, όταν χειμωνιάσει βολεύει πάνω από το κοντομάνικο ή μακρυμάνικο εσώρουχο να τους φοράμε και κανα παντελονάκι με μπλουζάκι ή απλά ολόσωμο φορμάκι.

Virgi, εγώ θα την έπαιρνα μαζί μου και θα διάλεγα κάποιο αμόμερο μέρος, που να αερίζεται και να μην είναι και πολύ δυνατά η μουσική, να κάτσω για καμια ωρίτσα και μετά σπιτάκι...Αν δεν αισθάνεσαι άνετα να την αφήσεις και την αφήσεις τελικά, ίσως να μην το πολυευχαριστηθείς το γλέντι γιατί θα έχεις το μυαλό σου στη μικρούλα σου....

Αχ, κορίτσια ο μεγάλος μου έχει λαρυγγίτιδα και ο γιατρός μας έδωσε κορτιζόνη, τι βραχνάδα είναι αυτή! Φοβάμαι πολύ μην κολλήσει ο μικρούλης μου, άγχος αυτές οι ιώσεις....:-( Πώς θα περάσουμε τον χειμώνα....!

Σήμερα ο Ιάσωνας έκανε τα πρώτα του εμβόλια, τον προσέχω για πυρετό. Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει. Ελάχιστα έκλαψε το μικρούλη μου. Γενικά είναι πολύ γελαστό και επικοινωνιακό μωράκι και αυτό με γεμίζει χαρά.

Αυτά για την ώρα, μόλις άρχισε μια γερή μπόρα, ήρθε το φθινόπωρο και μακάρι να είμαστε όλοι καλά!

Πολλά φιλάκια σε όλα τα μωράκια!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Βερολινακι μου να σας ζησει ο Ιασωνακος !!!

Αχ κοριτσια ειμαι να σκασω ειλικρινα !! Βασικα θα την επαιρνα ετσι κ αλλιως για μια ωρα μαζι μου, γιατι σας λεω δεν καθεται , κ επειδη κοιμαται γυρω στις 10 αδυνατον να ελειπα απο κεινη τοση ωρα θα το καταλαβαινε κ θα γινοταν χαμος !! η μανουλα μπορει να μου την κρατησει εγω εχω το προβλημα. τι να σας λεω τωρα κιολας........ ντρεπομαι.........τεσπα.......σε φιλη δεν εμπιστευομαι αρα η λυση ειναι η να φυγω η η μαμα μου.......ουφ χαλια ειμαι θ δουμε...

σας ευχαριστω ολες, καλο βραδυ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...