Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

κοριτσακι εγω πήρα όλα τα χειμωνιάτικα ρούχα του Θωμά απο το αγγλικο next μεσω personal sopper τον Αυγουστο....

αν θέλεις να σου δώσω το mail της κοπέλας,Κατερίνα την λένε,να της πείς τι θέλεις να αγοράσεις θα κάνει αυτή την αγορά και θα σου τα στείλει.Παίρνει 10% προμήθεια βάση της αγοράς σου και τα έξοδα αποστολής κυμαίνονται ανάλογα με το βάρος του πακέτου σου.....

Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστιμένη και την συνιστώ ανεπιφύλακτα.;)

Καλημερα κοριτσακια

Δεν θελω να συζητησω για οσα με απασχολουν:cool:. Οποτε εχω επιδοθει στα ψωνια μεσω ιντερνετ, με το μισθο μου τον κουτσουρεμενο:rolleyes:. Λινακι, και γω εχω σκοπο να χρησιμοποιησω τις υπηρεσιες αυτης της κοπελας, θελω να παρω απο μαδερκερ, θα της στειλω αυτα που θελω να αγορασω και εκεινη θα παει να τα παρει απο κει; και μετα πως την πληρωνω; Αν θες βαλε το μειλ της, θελω να επικοινωνησω μαζι της. Θελω να παρω τα χειμερινα του μπεμπη μας, ηδη εκανα μια αρχη με gymboree απο Αμερικη και τα περιμενω απο μερα σε μερα.

Η διαθεση μου εξακολουθει να ειναι θκατα :rolleyes:, ευτυχως χαλασε ο καιρος και νιωθω καλυτερα! Δεν παλευοταν αλλο αυτη η ζεστη!!!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα μινούλα.

το mail είναι [email protected].γράψτης και θα σου πεί αυτή ακριβώς πως θα γίνει....εγώ έκανα λίστα απο το next της την έστειλα κα αυτη τα παραγγειλε πήγαν σπίτι της και μετα μου τα έστειλε....τα χρήμα τα τα έβαλα στο λογαριασμό που μου έδωσε μεσω winbank αλλα μπορείς να χρησημοποιήσεις και άλλο τρόπο πχ απλή κατάθεση στην τράπεζα...

και μεταξύ μας τα ίδια κάνω κ εγώ....χθες πήρα το flip system bumgenius για την νεραιδούλα και για να μην σας μπερδεύω είναι υφαμάτινες πάνες:cool: πλενόμενες.Με έχουν βολέψει απίστευτα και είναι και φοβερά οικονομικές;)

καλημέρα μινούλα.

το mail είναι [email protected].γράψτης και θα σου πεί αυτή ακριβώς πως θα γίνει....εγώ έκανα λίστα απο το next της την έστειλα κα αυτη τα παραγγειλε πήγαν σπίτι της και μετα μου τα έστειλε....τα χρήμα τα τα έβαλα στο λογαριασμό που μου έδωσε μεσω winbank αλλα μπορείς να χρησημοποιήσεις και άλλο τρόπο πχ απλή κατάθεση στην τράπεζα...

και μεταξύ μας τα ίδια κάνω κ εγώ....χθες πήρα το flip system bumgenius για την νεραιδούλα και για να μην σας μπερδεύω είναι υφαμάτινες πάνες:cool: πλενόμενες.Με έχουν βολέψει απίστευτα και είναι και φοβερά οικονομικές;)

Ποσο σου στοιχησαν λινακι; Ποσες πρεπει να παρω πχ για να μου βγαζει ανετα μια εβδομαδα, δεδομενου οτι βαζω πλυντηριο τα παιδικα μια φορα την εβδομαδα; Ειναι απορροφητικες, εχουν διαρροες; Πες μας λεπτομερειες, με ενδιαφερει τρελα!! Σκεψου οτι αλλαζω τον μπεμπη καπου 10 φορες την μερα, ποτε με πιο πολλα και ποτε με λιγοτερα τσισα:rolleyes:.

Α! και απο που τις πηρες. Απο Αγγλια; Βαλε σαιτ (σε επρηξα πρωι πρωι :rolleyes:)

Ευχαριστωωω

wcBmp3.png

μην λες χαζά που με έπρηξες βρε:P:p:p

λοιπόν πρώτα διάβασα όλο αυτό το θέμα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=29650&highlight= και μετά αποφάσισα οκ το τολμώ:tongue:

πήρα τις bumgenious από το http://www.green-me.co.uk/ .έχω πάρει 15 πάνες 10 all in one και 5 poket(κινέζικα θα σου φαίνονται τώρα αλλά αν διαβάσει το θέμα θα καταλάβεις τι λέω).Τώρα πήρα ακόμα 2 για να τις δοκιμάσω.Διαρροές δεν είχα ποτέ,τις χρησημοποιώ απο τον 1ομήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένη.μου στοίχησαν 230 ευρώ αλλά παμπερς εχω πάρει όλα και ολα 2 πακέτα μόνο για το βράδυ που βάζω 1-2 πάνες αν βραχεί....σημειωτέον σταμάτησε να κάνει τσίσα το βράδυ;)

οι υφασμάτινες πανούλες βοηθούν πολύ.

πλένω κάθε 2 μέρες και δεν τις αλλάζω με τίποτα.δεν χρησημοποιώ κράμα αλλαγής και αν καμιά φορά κοκκινίσει το πωπάκι μας βάζω γάλα από το στήθος μου ή μια φυτική κρεμούλα που πήρα από το http://www.iherb.com/...

ότι άλλο θέλεις ρώτησε με πριν ξυπνήσει το νεραιδάκι μου:tongue::tongue::tongue:

μην λες χαζά που με έπρηξες βρε:P:p:p

λοιπόν πρώτα διάβασα όλο αυτό το θέμα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=29650&highlight= και μετά αποφάσισα οκ το τολμώ:tongue:

πήρα τις bumgenious από το http://www.green-me.co.uk/ .έχω πάρει 15 πάνες 10 all in one και 5 poket(κινέζικα θα σου φαίνονται τώρα αλλά αν διαβάσει το θέμα θα καταλάβεις τι λέω).Τώρα πήρα ακόμα 2 για να τις δοκομάσω.Διαρροές δεν είχα ποτέ,τις χρησημοποιώ απο τον 1ομήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένη.μου στοίχησαν 230 ευρώ αλλά παμπερς εχω πάρει όλα και ολα 2 πακέτα μόνο για το βράδυ που βάζω 1-2 πάνες αν βραχεί....σημειωτέον σταμάτησε να κάνει τσίσα το βράδυ;)

οι υφασμάτινες πανούλες βοηθούν πολύ.

πλένω κάθε 2 μέρες και δεν τις αλλάζω με τίποτα.δεν χρησημοποιώ κράμα αλλαγής και αν καμιά φορά κοκκινίσει το πωπάκι μας βάζω γάλα από το στήθος μου ή μια φυτική κρεμούλα που πήρα από το http://www.iherb.com/...

ότι άλλο θέλεις ρώτησε με πριν ξυπνήσει το νεραιδάκι μου:tongue::tongue::tongue:

χαχαχα και μενα ειναι ετοιμος να ξυπνησει ο μπομπιρας!

Δεν εχω αλλες αποριες προς το παρον, θα διαβασω το λινκ που εβαλες και θα ρωτησω μετα! Ευχαριστω!!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα και μενα ειναι ετοιμος να ξυπνησει ο μπομπιρας!

Δεν εχω αλλες αποριες προς το παρον, θα διαβασω το λινκ που εβαλες και θα ρωτησω μετα! Ευχαριστω!!

εντάξει γλυκούλα μου.....φιλάκια.

πάω να θηλάσω...:P;)

βρε κοριτσια βαλτε με στο κολπο... ψωνιζετε μεσω internet??? Διαβαζω γρηγορα τα μηνυματα σας μιας και χρονος...0, και κατι τετοιο οηρε το ματι μου! αξιζει????

Αξιζει! Αναλογα και τι θες να παρεις. Ενα παραδειγμα: ενα καθισμα αυτοκινητου που ηθελα να παρω, εδω το ειχαν 280 ευρω, το πηρα μεσω ιντερνετ, απο e bay αν θυμαμαι καλα, 187 ευρω, και αν εψαχνα καλυτερα θα το εβρισκα και 40 ευρω πιο φθηνα ακομη!!!

Την καλημερα μου και πολλα φιλακια!!

wcBmp3.png

καλημερα σε ολες ! κοριτσια κ γω μπηκα να σας διαβασω κ να σας πω καλημερα, χρονο ς0 γι ααπαντηση πρεπει ν ασιδερωσω αλλα με βαλατε στο κλιπακι !

βοηθηστε κ μας τις ασχετες λιγο !

στελνουμ εμειλ σε αυτην την κατερινα κ της λεμε οτι θελουμε να ψωνισουμε απ εξω, δινουμε λιστα (με ποιον τροπο ομως), τα παιρνει κ μας τα στελνει αυτη ?

εγω θα τα καταφερω μαζι της ? γιατι μονο ετσι μπορω να παραγγειλω απο αγγλικο σαιτ μιας κ δεν ξερω γρι αγγλικα !!!

επισης για δωστε λιγο τα φωτα σας ποσο ειναι η αναλογια τους στα ευρω μας?? αχαχα τοσο ασχετη ειμαι !!

θα ξαναμπω σε λιγο

Για καθισμα αυτοκινητου και καροτσακι πηρα και εγώ απο internet. δεν το συζητω. Αντι 450 το πηρα 270!!!!!!! Αλλα νιμιζα λέτε για ρουχα, γι αυτο ρώτησα....Για ολα τα υπολοιπα ειμαι και εγώ fun!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Για καθισμα αυτοκινητου και καροτσακι πηρα και εγώ απο internet. δεν το συζητω. Αντι 450 το πηρα 270!!!!!!! Αλλα νιμιζα λέτε για ρουχα, γι αυτο ρώτησα....Για ολα τα υπολοιπα ειμαι και εγώ fun!!!!!

και για ρουχα και για οτι θες!!! Απλα σου εδωσα ενα παραδειγμα!!

Πχ, πηρα φανελακια του μικρου πριν γεννηθει απο μαδερκερ Αγγλιας. Εδω το πακετο των 7 εχει καπου 30 ευρω, και εγω τα πηρα μισοτιμης (καπου 14 λιρες).

wcBmp3.png

καλημερα σε ολες ! κοριτσια κ γω μπηκα να σας διαβασω κ να σας πω καλημερα, χρονο ς0 γι ααπαντηση πρεπει ν ασιδερωσω αλλα με βαλατε στο κλιπακι !

βοηθηστε κ μας τις ασχετες λιγο !

στελνουμ εμειλ σε αυτην την κατερινα κ της λεμε οτι θελουμε να ψωνισουμε απ εξω, δινουμε λιστα (με ποιον τροπο ομως), τα παιρνει κ μας τα στελνει αυτη ?

εγω θα τα καταφερω μαζι της ? γιατι μονο ετσι μπορω να παραγγειλω απο αγγλικο σαιτ μιας κ δεν ξερω γρι αγγλικα !!!

επισης για δωστε λιγο τα φωτα σας ποσο ειναι η αναλογια τους στα ευρω μας?? αχαχα τοσο ασχετη ειμαι !!

θα ξαναμπω σε λιγο

Δεν την εχω χρησιμοποιησει ακομη, αλλα μπαινεις στο σαιτ που θες να ψωνισεις, κανεις μια λιστα με οτι θες, και της τα στελνεις στο μειλ της να παει να τα παρει αυτη. Προηγουμενως εχεις ηδη συννενοηθει με μειλ μαζι της. Εκεινη στα στελνει και παιρνει το 10% της παραγγελιας σου, πχ 100 ευρω η παραγγελια σου + 10 ευρω η αμοιβη της + εξοδα αποστολης. Και παλι, συμφερει, εδω ειναι φαρμακι!!!

Εντιτ: http://el.coinmill.com/ σε αυτο το σαιτ μπορεις να μετατρεπεις τις λιρες σε ευρω να ξερεις ποσα θα πληρωνεις, αν και νομιζω θα σου λεει και η κοπελα ποσα να βαλεις στην τραπεζα ( υποθετω, δεν ξερω ακομη, οταν την χρησιμοποιησω θα σας πω)

wcBmp3.png

αχ κ ειμαστε τοσες ονλαιν κ γω δεν εχω χρονο ! κλαψ κλαψ !!! μινακι μου σε ευχαριστω μαλλον θα της στειλω μνμ να δω τι θα μου πει !!!! στειλε μου μονο οσα αγγλικ ασαιτ γνωριζεις ωστε να ψαχτω ! ! ! !

καλημερα, ξυπνησαμε και εμεις στην βροχερη Καλαματα!!!

πως ειναι τα κεφια?

βρε κοριτσια τι φορατε τωρα στα μπεμπακια που παγωσε ο καιρος? εγω της εχω ζυπουνακι και απο κατω καλτσακια? να της βαλω κανα ολοσωμο? 27 βαθμους εχουμε στο σπιτι αλλα εχει παγωσει λιγο η ατμοσφαιρα.

Μινουλα πως ειναι η πεθεθα σου, πως πηγε το χειρουργειο??

κοριτσακι εγω πήρα όλα τα χειμωνιάτικα ρούχα του Θωμά απο το αγγλικο next μεσω personal sopper τον Αυγουστο....

αν θέλεις να σου δώσω το mail της κοπέλας,Κατερίνα την λένε,να της πείς τι θέλεις να αγοράσεις θα κάνει αυτή την αγορά και θα σου τα στείλει.Παίρνει 10% προμήθεια βάση της αγοράς σου και τα έξοδα αποστολής κυμαίνονται ανάλογα με το βάρος του πακέτου σου.....

Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστιμένη και την συνιστώ ανεπιφύλακτα.;)

Οζαλινακι με ενδιαφερει παρα πολυ και σε ευχαριστω..

Να σε ρωτησω, συμφερει ομως? εννοω δηλαδη το 10% και τα μεταφορικα.

Παντως στο καταστημα στην Πατρα ειναι σχεδον διπλασιες, εγω βεβαια ειχα παει και ειχε 50% εκπτωση οποτε ηταν καλα?

Δηλαδη μπορω να διαλεξω οτι θελω, να στειλω μειλ στη κοπελα και αυτη θα μου πει ποσο θα μου στοιχισουν μαζι με την προμηθεια της και τα μεταφορικα?

Στα ελληνικα να στειλω το μειλ? ελληνιδα ειναι η κοπελα? και το ποσο, πως να το υπολογισω? απλα να κανω ευρω τις λιρες?

σε επρηξα και εγω αλλα μου αρεσει η ιδεα..

σε ευχαριστω πολυ!!!!

Το θυμαμαι οτι ειχες αγορασει πανες υφασματινες,σε βολεψαν τελικα ε? μπραβο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...