Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

βρε Μινουλα μου δεν ζητάς πολλά......και εγω τα ίδια θέλω.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

και γιατί δεν βγαζεις βόλτα ούτε το σκυλί σου?????πάρε τον μπεμπούλι με έναν μαρσιπο και το σκύλο σου και βγες.....

εγω δεν μπορω να λυγίσω την μέση μου από τον πόνο αλλά αν τα δω όλα την μικρή στο σλινκ και δρόμο......και τραβολογάω και τον άλλον μαζί μου:( και βοήθεια.......ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ????????

αν ο αντρας σου ξέρει γράψτα τότε αλλού και με αλλο νικ......

εγω αυτό έκανα:cool::cool::cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε Μινουλα δεν ζητας πολλα κ νομιζω πως ολες μας λιγο πολυ το σκεφτηκαμε αυτο ! εννοω ο να τα θελουμε ολα ετοιμα ! εγω να σου πω την αληθεια εχω ριξει πολλες δουλειες στου αντρα μου τον ωμο γιατι δεν βγαινει αλλιως !!!

Κ μεις ετσι υπαρχουν φορες που μαλωνουμε κ γω ε[ειδη ειμαι τρελλα νευρικη πεταω καμια χαζομαρα να χωρισω αλλα δεν το εννοω ! Εσυ ομως ? εχεις σκεφτει τη ζωη σου χωρις τον αντρα σου ? μηπως απλα η ενταση εφτασε στα ακρα τωρα με το μωρο κ επειδη δεν εχεις βοηθεια νιωθεις πνιγμενη ??? μηπως να χαλαρωσεις κ συ λιγακι ν αξεκουραζεσαι κ γραψεις ολες τις δουλειες στα παπουτσια σου?? κ τι εγινε αν ειναι ανω κατω το σπιτι ? κ τι εγινε αν μια φορα φατε απλα ενα αβγο κ μια σαλατα ???? κατσε κ σκεψου το καλα το διαζυδιο, ειναι μεγαλη κ δυσκολη αποφαση !!! κ σκεψου αν ησουν κ στη θεση του μικρου σου αργοτερα πως θ αενιωθες !!!!

Μην παρεις καμια αποφαση ετσι !!! Ειναι κριμα !!

Σας φιλω αγαπουλες !

Αχ βρε Μινουλα δεν ζητας πολλα κ νομιζω πως ολες μας λιγο πολυ το σκεφτηκαμε αυτο ! εννοω ο να τα θελουμε ολα ετοιμα ! εγω να σου πω την αληθεια εχω ριξει πολλες δουλειες στου αντρα μου τον ωμο γιατι δεν βγαινει αλλιως !!!

Κ μεις ετσι υπαρχουν φορες που μαλωνουμε κ γω ε[ειδη ειμαι τρελλα νευρικη πεταω καμια χαζομαρα να χωρισω αλλα δεν το εννοω ! Εσυ ομως ? εχεις σκεφτει τη ζωη σου χωρις τον αντρα σου ? μηπως απλα η ενταση εφτασε στα ακρα τωρα με το μωρο κ επειδη δεν εχεις βοηθεια νιωθεις πνιγμενη ??? μηπως να χαλαρωσεις κ συ λιγακι ν αξεκουραζεσαι κ γραψεις ολες τις δουλειες στα παπουτσια σου?? κ τι εγινε αν ειναι ανω κατω το σπιτι ? κ τι εγινε αν μια φορα φατε απλα ενα αβγο κ μια σαλατα ???? κατσε κ σκεψου το καλα το διαζυδιο, ειναι μεγαλη κ δυσκολη αποφαση !!! κ σκεψου αν ησουν κ στη θεση του μικρου σου αργοτερα πως θ αενιωθες !!!!

Μην παρεις καμια αποφαση ετσι !!! Ειναι κριμα !!

Σας φιλω αγαπουλες !

Κοριτσακια μου,

Λινακι, θελω να παρω και γω μαρσιπο-σλινγκ, εχω ενα αλλα τελικα δεν με βολεψε. Να τον παιρνω αγκαλια και να βγαινουμε εξω. Το σκυλι μου δεν το παω, γιατι με τον μικρο δεν μπορω ναχω και το σκυλο και ναμαι μονη μου. Ο αντρας μου γυρναει στην καλυτερη 10 το βραδυ, οποτε ΟΛΑ περνανε απο μενα. Και ενω υποτιθεται σκ δεν θα δουλευε, τον χωνουν συνεχεια. Εδω Αθηνα ειμαι μονη μου ουσιαστικα, νο φιλες νο συγγενεις. Δεν θελει και πολυ, θα μου γυρισει το ματι:rolleyes:.

Βιργινακι μου, προερχομαι απο διαζευγμενους γονεις, ξερω πως ειναι. Καμια φορα ειναι καλυτερο να χωριζουν τα ζευγαρια, απτο να ζει το μωρο μεσα στην ενταση, στις φωνες, και ποιος ξερει τι αλλο...;). Τοχω σκεφτει καλα, δεν ειμαι ετοιμη, αλλα και μονο που το σκεφτηκα, λεει πολλα...

Τεσπα, μην σας ζαλιζω αλλο. Ο μικρος μου ειναι θρεφταρακι, κοντευουμε τα 7 κιλα, ο θηλασμος παει καλα, λεω να κοβω και αλλο τις αντλησεις σιγα σιγα, αυτα να εχουν σημασια προς το παρον για μενα. Και να γινει καλα η πεθερουλα μου.

Λινακι, μουρχεται να κανω αλλο νικ, να παω να ανοιξω θεμα διπλα να τα πω να ξεσπαθωσω!!!! Ειναι τοσα πολλα που νομιζω θα πνιγω!! Απλα φοβαμαι μην πεσει το ματι του αντρα μου και ποιος με σωζει μετα :rolleyes::rolleyes:

Θα παραγγειλω σλινγκ, ειναι πολυ πιο βολικα απτα καροτσια!

wcBmp3.png

προσπαθούμε να μπούμε σε ρυθμό σχολείου αν και λίγο δύσκολο με την ζέστη που κάνει γιατί το μυαλό του μικρού μου είνα στα παιχνίδια....με βγαζει από τα ρούχα και πόσο υπομονή να κάνω η έρμη?????

είμαι όμως αισιόδοξη ότι και αυτη την εβδομάδα ζόρι και μετά όλα οκ.

Η νεραιδούλα πάλι κάπου αρχίζει να στρώνει και είναι όλο γέλια και χαρές.

maria-elpida εσύ ακόμα μπανάκια κάνεις τυχερούλα?????

πως πατε με το σχολειο Οζαλινακι? δεν πολυθελει ο μικρουλης Θωμακος μας?

Η μικρη τελεια?? μπραβο της!!!

ε! καντε κανα μπανακι ακομα... εγω τωρα ξεκινησα και ειπα να κανω μερικα μεχρι να τελειωσει ο Σεπτεμβρης..

ειναι πολυ ζεστη η θαλασσα, βρεξαμε και τα πατουσακι μας!!!

ΜΑρακι, εχω ψιλοσαλταρει και γω, νευρα πολλα, ολη μερα κλεισμενη σε ενα σπιτι, ουτε το σκυλι μου δεν προλαβαινω να παω βολτα. Βοηθεια απο πουθενα, παιρνω καθε μερα τηλ την αδερφη μου και τα λεμε. Αυτο μονο. Ελπιζω να φτιαξουν τα πραγματα γιατι την καταθλιψη δεν την γλυτωνω :rolleyes:.

Θελω να παω καπου να με περιποιηθουν, να με κανουν μασαζ, να μου μαγειρευουν, να ταχω ολα στο χερι!!!! Πολλα ζηταω;;;:rolleyes:

αγαπουλα δεν ζητας πολλα αλλα ειμια σιγουρη πως ενα χαμογελο του μπεμπη σου θα τα διορθωνει ολα!!;);)

δεν ζητας πολλα, απλα προσπαθησε να τα δεις λιγο αλλιως τα πραγματα..

θα φτιαξουν τα πραγματα ειμαι σιγουρη!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Επιτέλους αξιώνομαι να σας γράψω ύστερα από τόσο καιρό! Διάβασα μόνο την τελευταία σελίδα, πολλά τα νέα, βλέπω ότι συναντηθήκατε! Τι καλά! Κι εγώ συνάντησα την bloublou στην Κεφαλλονιά τον Αύγουστο και το απίστευτο ήταν πως προς μεγάλη μας εκπληξη...τελικά γνωριζόμασταν ως παιδιά και συναντιόμασταν τα καλοκαίρια στο νησί!!! Μετά χαθήκαμε και τώρα με το φόρουμ να που ξαναβρεθήκαμε!!! Πόσο μικρός είναι ο κόσμος! Η μπεμπούλα της είναι έκτακτη με ωραίο φουντωτό μαλάκι ο δε Κοσμάκος πολύ γλυκό παιδάκι! Να τα χαίρεσαι bloublou, δυστυχώς δεν καταφέραμε να τα ξαναπούμε, μας έπιασε όλους ίωση... ελαφρώς και τον μικρούλη, αλλά το ξεπεράσαμε ευτυχώς γρήγορα....

Κοριστάκια μου, να σας πω τα νέα μας εν συντομία. Βαφτιστήκαμε την Κυριακή με ωραία απλή τελετή χωρίς πολλές φανφράρες και στολισμούς...Ο γλυκούλης μας δεν έκλαψε καθόλου, το απέλαυσε, αντιθέτως και γέλαγε όταν βούτηξε στο νερό. (Διαπίστωσα τελικά ότι όσο μικρότερα τα βαφτίζει κανείς, τόσο καλύτερα. Ο μεγάλος μου είχε πλαντάξει στο κλάμα και περίμενα τη στιγμή που θα σταματούσαν το μυστήριο και θα μας πετούσαν εξω.) Ευτυχώς αυτό δεν έγινε...Τέλος πάντων...Και το όνομα αυτού Ιάσων!

Από τις διακοπούλες γυρίσαμε τέλος Αυγούστου, καλά τα περάσαμε, μετά είχαμε επισκέψεις τον παππού και την γιαγιά και τώρα προσπαθούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας.

Έστειλα τον μεγάλο στον παιδικό, ο κακομοιρούλης κλαίει κάθε μέρα, αλλά μας είπαν ότι θα συνηθίσει. Το ελπίζω.... Ζηλευει πάντως πολύ και προσπαθεί να επιτεθεί στο μωρό....

Μινούλα μου, στεναχωρήθηκα με τα νέα σου... Μακάρι όλα να πάνε καλά με την πεθερά σου, αυτά είναι τα άσχημα... Αλλά αφού είναι σε αρχικό στάδιο, αυτό είναι θετικό, εύχομαι όλα να πάνε καλά! Όσο για το άλλο θέμα, εσύ ξέρεις καλύτερα, δεν νομίζω ότι είναι εύκολο να δίνει κανείς συμβουλές αν δεν ξέρει το πρόβλημα, ωσόσο ξανασκέψου το, βρε κοριτσάκι! Τα μωρά, όπως σου είπαν και τα κορίτσια παραπάνω, φέρνουν πολλές αλλαγές στη ζωή μας και νεύρα και εκνευρισμό, κουράγιο, πάρε το μωράκι σου και να πηγαίνεις βολτίτσες, όσο για το σκυλάκι, μήπως να το δώσετε για λίγο σε κάποιον φίλο σας, να απαλλαγείς και από την φροντίδα του; Ελπίζω να μην είπα κάτι κακό, ε Μινούλα; Όσο για τις κατσαρίδες, όταν έμενα στο Παγκράτι ως φοιτήτρια είχα το ίδιο πρόβλημα, μάστιγα...Αναγκάστηκα και άλλαξα σπίτι....αλλά και στο άλλο που οι επισκέψεις τους δεν μου έλειψαν. Οπότε με την απεντόμωση μόνο σωθήκαμε...

Κοριτσάκια μου να είστε καλά, ελπίζω να μην ξαναχαθώ, Θα διαβάσω και τις υπόλοιπες, σας εύχομαι να είστε όλες καλά και να απολαμβάνετε τα γλυκά χαμόγελα των μωρών σας! Φιλιά πολλά σε όλες!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

μπηκα με όρεξη να διαβάσω τα νέα σας αλλα κόλλησα λιγάκι στη Μινα μας!

Καλη μου φίλη(ετσι σε νιώθω), κάνε υπομονή! Πραγματικά δεν ξέρω αν τα προβλήματα σας είναι σοβαρά. Πιστεύω πως ναι γιατί δεν σε έχω για επιπόλαιο άτομο. Το κακό ειναι οτι τώρα βρίσκεστε σε μια τρομερή ένταση... Απο τη στιγμή που υπάρχει ενα ζουζουνάκι το οποιο ειναι λιγάκι ζωηρούλι, λογικό ειναι να μην υπάρχει ηρεμία στο σπίτι. Ολα μας φαίνονται διογκωμένα. Αν νομίζεις οτι πρέπει να χωρίσεις, τοτε κάντο.Ειμαι και εγώ της άποψης οτι ενα παιδι μεγαλώνει καλυτέρα με χωρισμένους γονείς παρα με 2 γονείς που μαλώνουν. Απλά δώσε λιγο χρόνο να δεις αν ολα αυτα διογκώθηκαν λόγω έντονης κούρασης!

Σίγουρα θα σου κάνει καλο να φύγεις λιγο. πήγαινε 2 εβδομάδες στη μαμα σου. Να μείνεις εκει να ηρεμίσεις. Είμαι σίγουρη οτι το έχεις ανάγκη!! Θυμάσαι στις αρχές που κόντευα να κλατάρω και εγώ?? Μπορεί να μην ειχαμε προβλήματα με το σύζυγο, αλλα ολη αυτη η κατάσταση, η κούραση μας, η έντονη ζήλια του μικρου μας είχαν κάνει κουρέλια. Ε λοιπόν την έκανα.Πήγα στη μαμά μου. Ηρέμισα. Ηρεμήσαμε ΟΛΟΙ. Ειμαι και εγω μονη μου και ξερω πως ειναι!

Σκέψου τα ολα με καθαρό μυαλο και πάρε τις αποφάσεις σου!-Σε φιλώ γλυκα!!

κατα τα άλλα κορίτσια είμαστε καλα. Η μπέμπα μεγαλώνει πολύ καλα. Ο μικρος πάει παιδικό σταθμό. Γενικά είμαστε σε καλά επίπεδα. Για βαφτίσια λέγαμε τον Οκτώβρη, αλλα δεν υπάρχει φράγκο. Και κάτι λιγα που ειχαμε θα τα δώσουμε ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ! ΕΛΕΟΣ!

Λυπάμαι που δεν ήρθα στη συνάντηση....Ελπιζω την επομενη φορα. Και να σας πώ....Ας γινει ΣΚ. Νομιζω βολευει καλυτερα όλες μας!

Βιργινια καλώς να δεχτείς το "σοι" και η ώρα η καλη για την κουνιάδα.

Ευα σε χασαμε βρε! Η μπουμπου σου γλυκα.και εσεις, λάμπετε βρε! Μπραβο!

Μαρακι ολα καλα και με εσενα???

Αγγελική έχασα την ευκαιρια να σε γνωρισω! κριμα!

linaki πως παει ο θωμας στο σχολειο???

Evi καλυτερα τα πραγματα τώρα ε?? Σε λιγο καιρο θα το κοψει το βραδυνο. Αν χορταίνει! Μην ανησυχεις. Αλλα μπορεις να το βοηθησεις και εσυ. Πχ τη μια απο τις 2 φορες, μην τον ταισεις. Προσπάθησε να τον κοιμισεις. τα παιδια μαθαινουν γρηγορα!

συγνώμη αν ξέχασα καμια. Εχω και τον μικρο αγκαλια, βλέπει cars!!!

Σας φιλώωωωωωωω

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κοριτσάκια μου τι μου κάνετε;

Η μικρή κοιμάται απο τις 8.30 ο μικρός 9, καλύτερα δεν γίνεται.

Μας έχει φάει η ζέστη, το μόνο καλό ότι πάμε για μπάνιο.

Μινάκι μου πολύ στενοχωρήθηκα με τα νέα σου. Κατ' αρχήν περαστικά στην πεθερά σου και καλή ανάρρωση να έχει, ελπίζω ότι επειδή είνια σε αρχικό στάδιο όλα θα πάνε καλά. Με το θηλασμό τα πάτε πολύ καλά απ' ότι λες, οπότε κόβεις και αντλήσεις σιγά σιγά να γλιτώσεις και από αυτό. Όσο γιατο θέμα του χωρισμού, συμφωνώ με τις προλαλήσασες καλύτερα το παιδί με χωρισμένους γονείς παρά με φωνές και τσακωμούς, απλά σκέψου το καλά, να πω ότι είνάι καλή ιδέα να πας λίγο στη μαμά σου να ηρεμήσεις λίγο και να ξεκουραστείς, νομίζω ότι θα κάνει καλό και στους δυο σας. Η αλήθεια είναι ότι ένα μωρό φέρνει αλλαγές στο ζευγάρι, κουράση και γκρίνια, αν θέλεις να τα πεις να ξεσκάσεις άλλαξε νικ. ;) Εμείς εδώ είμαστε.

Βερολίνα μου να σου ζήσεις ο μικρούλης Ιάσων, να είναι γερός και τυχερός, όσο για το μεγαλό, λογικό είναι να κλαίει, αλλά θα συνηθίσει σιγά σιγά και θα του αρέσει κιόλας, και ο δικός μου σήμερα πήγε με καλή διάθεση το πρωί, βέβαια το μεσημέρι μου είπε ''δεν πάω άλλη μέρα'', αλλά περνάει καλά αυτό έχει σημασία.

Βιργινάκι μου με το καλό να δεχθείς το σόι και καλά στέφανα στην κουνιάδα σου, άξιος ο αντρούλη σου που βοηθάει, κατά τα ψέματα, η βοήθεια μεγάλο πράγμα, βλέπω και την κουμπάρα μου που παιδεύεται αλλά δεν το βάζει κάτω, της βγάζω το καπέλο. Εγώ δεν θα μιλήσω καθόλου, έχω την μανούλα από κάτω, οπότε κάνω μοκο που λέγαμε και στο σχολείο,

Κατερίνα μου καλή αρχή και εσείς στο παιδικό, μια χαρά θα τα πάνε τα ζουζούνια, πολύ φοβάμαι ότι τον άλλο μήνα θα μιλάμε για ιώσεις:mad:

Οζαλινάκι μου και η δικιά μου όρθια θέλει να είναι, ο Θωμάκος έχει δίκιο να μην μπορεί να στρωθεί με τέτοια ζέστη, άστα, ελπίζουμε στην βροχή που λένε.

Αομπατσάκι μου βολτούλα στο εξόχικο, μια χαρά στα βρίσκω.Τέλεια.

Μαράκι μου ο Σεπτέμβρης ο καλύτερος μήνας για μπάνια, μη σου πω και Οκτώβρης και εμείς πήγαμε ΣΚ και τώρα Τετάρτη μάλλον, όσο τραβάει η ζέστη θα πηγαίνουμε.

Σεντόνι άπλωσα, Σας φιλώ.

dYU4p3.png

βρε κοριτσακια πολυ χαιρομαι που μαζευομαστε σιγα-σιγα..

αντε να ξαναγεμισει το καφε μας...

Μακαρι να μπουν να γραψουν και οι αλλες μανουλες μας!

που χαθηκετε βρε ολες?

Μαριλου, Ρενα, Μαματοπολινα και ολες οι αλλες!!!

Μπλουμπλουδακι μια χαρα η μικρη σου, τελικα ζορικα τα αντρακια της παρεας μας... δεν πολυθελουν σχολειο, αλλα στο χερι τους ειναι????:cool::cool:

Βερολινακι να σας ζησει ο Ιασωνακος σας!!!!!! Γερος και καλοτυχος να ειναι με το ονομα του!!!

εγω μολις εκανα μπανακι το καραμελακι και τωρα ειναι στην κουνια και προσπαθει να κοιμηθει.. Βρε κοριτσια θελει ολη τη μερα να πιπιλαει το χερακι της.. εχει πλακα δεν λεω αλλα προσπαθω να της κοψω, της το βγαζω και της βαζω την πιπιλα!

πολλές καλησπέρες μάνες.....

καταρρέω κ ηρθα εδώ να ξωκοίλο το ερμο κορμί μου:P:p

ο Θωμάς λοιπόν σήμερα μου έβγαλε την πίστη για να κάνει 4 γραμμές γραφής γιατί δεν τον νοιάζει,θα τα κάνει αύριο....αλλιώς να τα κάνω εγώ......πουλάκι μου του λέω η μανούλα πήγε 20 χρόνια σχολείο μικρό και μεγάλο(2φορές ΤΕΙ) έμαθε να κάνει γραμμούλες σειρά σου τώρα....η απάντησή του κλαίγοντας? παράταμε μαμά.....το καταπια δεν μίλησα και πήγα να πλύνω τα πιάτα.Ηρθε και ο πατέρας κάποια στιγμή και πάλι τα ίδια...μωρό μου αν δεν μάθεις να γράφεις να σου πάρω ένα κυπελάκι να πας στα φανάρια του λεει...και εγώ του κάνω θα περναω να σου ρίχνω 1 ευρω.....αλλά μας τελείωσαν και αυτά τα ρημάδια.405,82 μου ήρθε το κ@λοχαρτο.

εδέησε και γράψαμμε κοριτσάκια μου και τα νεύρα μου κουρέλια:(:(

στα της Μινούλας τώρα....μην πνίγεσαι αγάπη μου.μπες κάπου και πες τα...σε νιώθω περισσότερο από όσο νομίζεις καθότι υπήρξα μετά την γέννηση του Θωμά χωρισμένη ή πιο σωστά εν διαστάση με τον σύζηγο που δεν καταλάβαινε οτι πλεον είχαμε παιδάκι και κ οχι χρυσοψαρο.....και σε συνδιασμό με την γλυκιά μανούλα του και διάφορα αλλα πήρα μια βαλιτσούλα και το παιδάκι μου και για 3 χρονάκια ζούσα μονη μου......

Το παιδί μου (μας) τι έφταιγε να γίνεται μαρτυρας μαχών???????

Μην τα κρατας μέσα σου γιατι πάντα έλεγα οτι μένει μέσα μας γίνεται πληγή.

Αυτά τα ολίγα......

καλό μας βράδυ και με την βροχή που ρίχνει θα ευχαριστηθω ύπνο:tongue:

Maraki καλησπέρα!

Προσπάθησε να μην την αφηνεις. Και η δικια μου τα ιδια. Και εχει τέτοια χαρα που το κάνει που κα΄ποιες φορες δεν θέλω να της το κόψω!!!! χα χα

Bloublou και ο δικος μου κοιμηθηλε απο τις 9...Ειχα ξεχασει πως ειναι να εχεις ησυχια στο σπιτι!!!!Οσο για τις ιώσεις....αστα! Εφιάλτης μου εχει γινει το όλο θέμα!!!!!!

Linaki υπομονη με τον Θωμακο σου! Αχ μωρε...Ισως και λιγη ζηλια σε όλη αυτη τη φάση???Θα στρώσει....

Οσο για το θέμα..ετσι ειναι. καλυτερα καπου να ηρεμισεις παρα μεσα σε ένα περιβάλλον που σε κάνει κουρέλι. Και ας μην ξεχνάμε...Ακομα λεχωνες ειμαστε. Ειμαστε ευάλωτες πολυ!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μας,

Χτες το καμαρακι μου κοιμηθηκε στις 10:30 το βραδυ και ξυπνησε στις 6 το πρωι, το καλυτερο δωρο μου εκανε, ειμουν σκατα χτες, ειχα μια στεναχωρια μεσα μου, κοιμηθηκα πολυ χαλια.

Ο αντρας μου με κοιτουσε απορημενος:confused::confused:

Maraki καλησπέρα!

Προσπάθησε να μην την αφηνεις. Και η δικια μου τα ιδια. Και εχει τέτοια χαρα που το κάνει που κα΄ποιες φορες δεν θέλω να της το κόψω!!!! χα χα

Κατερινακι προσπαθω να μην την αφηνω να βαζει το χερακι της, θα δουμε..

σε νιώθω περισσότερο από όσο νομίζεις καθότι υπήρξα μετά την γέννηση του Θωμά χωρισμένη ή πιο σωστά εν διαστάση με τον σύζηγο που δεν καταλάβαινε οτι πλεον είχαμε παιδάκι και κ οχι χρυσοψαρο.....και σε συνδιασμό με την γλυκιά μανούλα του και διάφορα αλλα πήρα μια βαλιτσούλα και το παιδάκι μου και για 3 χρονάκια ζούσα μονη μου......

Το παιδί μου (μας) τι έφταιγε να γίνεται μαρτυρας μαχών???????

Μην τα κρατας μέσα σου γιατι πάντα έλεγα οτι μένει μέσα μας γίνεται πληγή.

Αυτά τα ολίγα......

καλό μας βράδυ και με την βροχή που ρίχνει θα ευχαριστηθω ύπνο:tongue:

βρε κοριτσακι τι εχεις τραβηξει και εσυ... αληθεια σε θαυμαζω που μπορεσες και το παλεψες.. εγω ωρες-ωρες αναρωτιεμαι αν θα μπορουσα να κανω κατι τετοιο..

βρε Μπλουμπλουδακι να σε ρωτησω κατι εσυ που τα πας καλα με τις αγορες απο τα ιντερνετια:tongue::tongue:..

πως μπορουμε να αγορασουμε κατι απο καποιο ηλεκτρονικο καταστημα που ομως δεν στελνει Ελλαδα?

Εψαξα στο παρεντς στις αγορες μεσω ιντερνετ αλλα δεν τα πολυκαταλαβαινω.

Θυμασαι που ειχε δωσει ενα λινκ η Οζαλινα για το next?

Υπαρχει μαγαζι στην Πατρα στα καρφουρ, εχω παει και εχω ψωνισει αλλα εχει πολυ διαφορετικες τιμες απο οτι στο σαιτ.

Το χαζευα πριν λιγο, εχει πολυ ωραια ρουχα και τα δοκιμασα και στη ποιοτητα, ειναι πολυ καλα..

Δεν υπαρχει κανα τροπος να τα παραγγειλουμε απο τις Αγγλιες που ειναι πιο φτηνα?

Κοριτσακια μου, καλησπερα!!! Σημερα σπιτι και βρηκα λιγο χρονο να μπω! Ο μπεμπακος μου, οπως σας ειχα πει συνεχιζει να ποναει και δε βλεπω να περνανε αυτοι οι κολικοι και νευριαζωωωωωωωωωω!!! Το Σαβατο πηγαμε στο γαμο και κοιμοταν ο μπεμπης στο τραπεζι απο τις 9 μεχρι τις 8 το πρωι!!! Η μουσικη τερμα και πεφταν και μπαλοθιες και αυτος χαμπαααααρι!!! Την Κυριακη πηγαμε βολτουλα και μετα σπιτι. Ηρθαν και τα παθερικα μου και ο μπεμπης εδωσε ρεσιταλ!!! Πρωτη φορα γελαγ με χαχανιτα συνεχομενα...ακουγε και εμας που τον βλεπαμε και γελαγαμε και εκανε ακριβως τον ιδιο ηχο!!! Λιωσαμε... τη νυχτα ανακαλυψε να γυρναρι μονος του μπρουμητα και ειχα μαγαλο αγχος και εμεινα αυπνη σχεδον. Εχτες μαγαζι και μετα βολτουλα και κατι ψωνια. Μετα πηγαμε για μπυριτσα και μετα σπιτι. Αυτα τα δικα μας!!!!

Οζαλινα μου, μπραβο που ησουν δυνατη και εκανες το καλυτερο για σενα και το παιδι σου. Τωρα οσον αφορα το Θωμακο και το σχολειο θελει γαιδουρινη υπομονη. Τα αγορακια ειδικα δε μαζευονται...!!! Η μικρη και αυτη χερακι, ε?

Μαρια μου, νομιζω οτι μας βγαινει ακομα η λεχωνιαση, τι να πω... οσον αφορα το πιπιλισμα το εκανα και εγω του μικρου, να του βγαζω το χερι και να του βαζω πιπιλα, αλλα δεν μου περασε και τωρα εχουμε την πιπιλα διακοσμητικη. Ο παιδιατρος επειδη ποναει κιολασ μου ειπε να μην τον πιεζω.

Βιργινια μου, η ωρα η καλη στην κουνιαδα σου!!! Στο τρεξιμο εισαι το καταλαβαινω-αλλα ωραιο τρεξιμο!!!!!!

Κατερινα μου, δε πειραζει που δε τα καταφερες να γνωριστουμε, εγω και στην επομενη συναντηση που θα γινει σιγουρα σκ θα προσπαθησω να ερθω!!!! Ολοι περασαμε ή θα περασουμε κρισεις!!!! Εγω ωρες ωρες κουραζομαι και κλαταρω και τα ακουει ο αντρουλης μου!!!! Αλλα ειλικρινα δε μου φταιει....υπομονη!

Μπλουμπλου μου, μοια χαρα τα παιδακια σου!!!! Η μικρη πως ειναι με τις γουλιες?

Μινουλα μου, εσυ ξερεις το καλυτερο για το γαμο σου. Αυτο που θα πω εγω ειναι οτι σιγουρα ενα παιδι μεγαλωνει καλυτερα σε ενα ησυχο περιβαλλον. Αλλα απο την αλλη ενα παιδι ειδικα σε αυτη την ηλικια θελει και τους 2 γονεις του... εμενα οι γονεις μου χωρισαν οταν ημουν 16 ετων.

Ειλικρινα δε μπορω ποτε να φανταστω την ζωη μου χωρις τον αντρα μου. Τον αγαπω και ας με νευριαζει καποιες φορες...!!!! Τωρα ειδικα που καναμε το παιδακι μας νομιζω οτι εχουμε δεθει παρα πολυ. Μακαρι ολες οι οικογενειες να ειναι ετσι και μακαρι να συνεχισουμε να ειμαστε ετσι!!!!

Βερολινα μου να σου ζησει ο Ιασωνακος σας!!!!!!!!!!!

Α! και καπου διαβασα για την εκτακτη εισφορα... 580 ? εμεις! Ευτυχως που δεν εχουμε ακινητα στο ονομα μας!!! Που καταντισαμε...οσον αφορα τα βαφτισια, ελεγα στον αντρα μου και μου λεει θα μου ξαναπεις μετα τον Φεβρουαριο, για να δουμε αν θα τα καταφερουμε με το μαγαζι το χειμωνα...τι να πω, ολη εχουμε οικονομικη στενοτητα. Υπομονη και παλι... Σας φιλωωωωωωωωωωω!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

βρε Μπλουμπλουδακι να σε ρωτησω κατι εσυ που τα πας καλα με τις αγορες απο τα ιντερνετια:tongue::tongue:..

πως μπορουμε να αγορασουμε κατι απο καποιο ηλεκτρονικο καταστημα που ομως δεν στελνει Ελλαδα?

Εψαξα στο παρεντς στις αγορες μεσω ιντερνετ αλλα δεν τα πολυκαταλαβαινω.

Θυμασαι που ειχε δωσει ενα λινκ η Οζαλινα για το next?

Υπαρχει μαγαζι στην Πατρα στα καρφουρ, εχω παει και εχω ψωνισει αλλα εχει πολυ διαφορετικες τιμες απο οτι στο σαιτ.

Το χαζευα πριν λιγο, εχει πολυ ωραια ρουχα και τα δοκιμασα και στη ποιοτητα, ειναι πολυ καλα..

Δεν υπαρχει κανα τροπος να τα παραγγειλουμε απο τις Αγγλιες που ειναι πιο φτηνα?

κοριτσακι εγω πήρα όλα τα χειμωνιάτικα ρούχα του Θωμά απο το αγγλικο next μεσω personal sopper τον Αυγουστο....

αν θέλεις να σου δώσω το mail της κοπέλας,Κατερίνα την λένε,να της πείς τι θέλεις να αγοράσεις θα κάνει αυτή την αγορά και θα σου τα στείλει.Παίρνει 10% προμήθεια βάση της αγοράς σου και τα έξοδα αποστολής κυμαίνονται ανάλογα με το βάρος του πακέτου σου.....

Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστιμένη και την συνιστώ ανεπιφύλακτα.;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...