Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

ααααααααααααααααααααα ζηλευωωωωωωωωω !!!!!!!!!!

ποσο θα θελα ν αημουν μαζι σας !!!!!!!!!!!!!!

αχ κοριτσια η επομενη φορα θα ειναι κυριακη γιατι δεν παιζει να μπορω να ερθω αλλιως !!!

καλα ειναι κατερινακι το ματακι πλεον ! το προσεχω με νυχια κ με δοντια γιατι εχω γαμο το αλλο σαββατο μην ειμαι χαλια ειναι κ της κουνιαδας μου !χιχιι!!!

η μπεμπουλα κοιμαται στο κρεββατι μου ειχε μια γκρινια δεν καταλαβαινα τι ηθελε !

τελικα την ξαπλωσα στο κρεββατι μου κ ηθελε στηθος να πιπιλισει μονο για να κοιμηθει !!! η ψυχουλα μου !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια που χαθηκατε σημερα??

εγω ειμουν εξω με την οικογενεια και καναμε δουλιτσες..

Πηρα και υλικα να φτιαξω και κορδελιτσες της μικρης για το κεφαλακι μας..

Αχ! μωρε περασατε ωραια, ζηλευω!!!!!!!!!!!

Την επομενη φορα θα το κανουμε Κυριακη και στην Καλαματα:D:D:D:tongue::tongue:

Βιργινακι το σαββατο ειναι ο γαμος ε? τι πηρες τελικα? της μικρης τι θα της βαλεις?

Κατερινακι μου ολα καλα?

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!!!! Χαθηκαμε.... Λοιπον εχτες περασαμε πολυ ομορφα!!!! Χαρηκα πολυ που γνωρισα την Κατερινα και τη Χαριτινη απο κοντα και εννοειται και τα μπεμπακια και ο Κοσμακος ηταν υπεροχα!!!!!!!!! Μακαρι την επομενη φορα να εχουμε μεγαλυτερη συμμετοχη, αν και ξερω οτι το θελατε πολυ!!!!!! Εμεις ειμαστε πολυ καλα!!! 3 μερες τωρα κανουμε κακα μας-φτου φτου μη μας ματιασω!!! Και κατεπεκταση ειναι πολυ ησυχος!!! Θα του αρεσε οι βολτα με τους φιλους του και τα ψωνια που καναμε εχτες!!!:tongue::tongue:

Κατα τα αλλα τα ιδια...αυριο εχουμε γαμο!

Μαρακι και χειροποιητες κορδελες η καραμελενια σου!!!! Αυτα ειναι...!!!!! Εγω παντως θα προσπαθησω οταν ερθω Φοινικουντα που μαλλον θα ειναι του χρονου οπως σου ειχα πει να βρεθουμε οπωσδηποτε!!!!!!

Βιργινια μου, πες μας λεπτομερειες για το γαμο κ θελουμε κ φωτο!!!!!!!!

Φιλακια-ξυπνησεεεεεεεε!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Γλυκές μου μανουλίτσες, διαβάζω όλες καλά.

Λοιπόν, συναντηθήκαμε με Κατερινάκι και Αγγελικούλα, και οι δύο υπέροχες και πολύ γλυκιές μανούλες, τα δε αγοράκια της Κατερίνας,ο Οδυσσέας-Δημήτρης ήταν όλο χαμογελάκια στη μανούλα του, πολύ γλυκός και ήσυχος, ο δε Γιωργάκης της Αγγελικής ήσυχος πολύ, χαμογελαστός και αυτός με υπέροχα χειλάκια, τα δικά μου δεν το συζητώ ο μικρός, διεκδικούσε συνεχώς τη μαμά του γιατί μιλούσε με άλλους και προσπαθούσε να αποσπάσει προσοχή, η μικρούλα μες την γκρίνια, δεν τη σηκώνει το κλίμα της Αθήνας. Πολύ ήθελα να γνωρίσω και τα υπολοιπα κορίτσια, ελπίζω σε μια άλλη συνάντηση

Τα νέα μας απο την γιατρό, ο μικρός τον βρήκε μια χαρά, με ισχυρή προσωπικότητα, το καμάρι μου, ένας μικρός δικτάτωρ που λέει και ο άντρας μου, δεν χρειάζεται να πάρει τίποτε, στη μικρή μόνο θα δώσουμε ένα ομοιοπαθητικό και σε μια βδομάδα θα δούμε πως πάει, έχει θέμα με γουλιές, όπως είδαν και τα κορίτσια, μου είπε ότι ύπάρχει μία μικρή παλλινδρόμη όπως κια μια δυσανεξία στο γάλα που πίνω εγώ, γι' αυτό και οι γκρίνιες τις και το κλάμα της που δεν βρίσκει να βολευτεί πολλές φορές. Ελπίζω να την βοηθήσει, και να ηρεμήσει η καημενούλα.

Λιζάκι μου μια χαρούλα ο μικρούλη σου, όλα πάνε καλά, να μη σε χάνουμε από το καφεναδάκι μας, αν και έχω την υποψία ότι όπως πιάσουν οι πρώτες βροχές θα ξαναμαζευτούμε.

Οζαλινάκι μου καλή αρχή στο Θωμάκο σου, και φιλάκια στο νεραιδάκι σου το γλυκό που μεγαλώνει.

Βιργινάκι μου η δικιά μου ακριβώς στο 3ο μήνα ήταν 59 πόντους κια 6.060 κιλά.

Μαράκι μου κάποια στιγμή θα βρεθώ στα μέρη σου, και θα τα πούμε απο κοντά, μπες φέισ μπουκ έστω με το Μαρία Ελπίδα μόνο για μας.

Κατερινάκι μου καλή αρχή και στο δικό σου καμάρι, μια χαρά θα τα πάει, στην αρχή μπορεί να σου κάνει λίγο γκρίνιες αλλά μετά θα του αρέσει, βλέπω από το δικό μου, κάναμε αυτό, κάναμε εκείνο, αλλά δεν ξαναπάω, καλά του λέω, θα σου περάσει:D

Εύη μου κατέθεσα χαρτιά στον ΟΑΕΔ την Δευτέρα, τρία χαρτιά που μου έδωσαν εκεί και αντίγραφο από το ΊΚΑ τα επιδόματα που πήρα, περιμένω τηλέφωνο αν χρειάζονται κάτι άλλο, γιατί η αρμόδια ήταν σε άδεια. Δεν παίζει ρόλο το εισόδημα, μόνο να υπογράφει ο εργοδότης,΄τίποτε άλλο.

Κοριτσάκια μου πάλι πολλά έγραψε. Σας φιλώ πάω για μπανάκια και ξεκούρασει, είμαι πτώμα απο το ταξίδι.

dYU4p3.png

Αχ φιλεναδιτσες μου, ποσο μου εχετε λειψει!!!!

Απ'οτι διαβαζω, τα πατε ολες μια χαρα με τα μωρουλια σας!!!!Ειδα πως γινανε κ συναντησεις, μακαρι να μπορουσα να σας συναντουσα κ εγω!!!

Εμεις με την γλυκια μου την μπεμπουλα τα παμε υπεροχα!!!Ειναι γλυκητατη κ συνεχεια χαμογελαει!!!Σε ολους!!!Στο μονο που γκρινιαζουμε ειναι οταν δεν της μιλαμε!!!!

Τωρα πια ξυπναμε μια φορα το βραδυ κ ακομα δεν την εχω παει στο δωματιο της κ αρχιζει να μην χωραει καλα στην καλαθουνα κ πρεπει να την μεταφερω κ δεν θελω...την θελω διπλα μου!!!!

Γενικα δεν εχω κ πολυ χρονο για τον Η/Υ γιατι μας εχουν φαει οι βολτες...τα πρωινα τελειωνουμε τις δουλειες μας κ εαν εχουμε χρονο παμε με την μπεμπα μου για καφεδακι κ τα απογευματα μολις θα ερθει ο μπαμπας μας, καθε μερα, βγαινουμε βολτιτσα ολοι μαζι!!!!Οσο κραταει ο καιρος θα τουυ δωσουμε να καταλαβει!

Τωρα κοιμουνται ολοι κ εγω εχω αυπνιες...κοματια θα ειμαι αυριο...

Κπριτσια σκεφτηκατε ποτε θα βαφτισετε τα μπιζελακια σας????

Σας αγαπω πολυυυυυυ πολυυυυ!!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλες τι κάνετε?εμείς καλά!χθες τελείωσα και τη δουλειά,πήγαινα για τέσσερις εβδομάδες για δυο ωρες γιατί έπρεπε να λείψει η άλλη συνάδελφος,γεννησαμε με διάφορα δυο μήνες,αλλα απο χθες επέστρεψε οριστικά,είχα και εγώ σκοπό να ξεκινήσω το Νοέμβρη,αλλα τελικά θα πάρω την εξάμηνη άδεια,έτσι και αλλιώς οι δουλεις δεν πανε πολύ καλά,αλλα θέλω να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο με το μωρό,δεν θέλω να τον αφήσω ακόμα σε μάνα και πεθερά!εμείς ξυπναμε σίγουρα μια φορά το βράδυ,μπορεί και δυο,καλα τότε πάλι σκέφτομαι ότι δεν του φτάνει το γάλα μου,αλλα αποφάσισα να ηρεμήσω και να θηλαζω χωρίς άγχος για όσο παει ή για όσο θέλει το μωρό!στόχος το εξάμηνο και μακάρι να τα καταφέρουμε!

Επίσης πήγαμε και είδαμε για κούνια,ακριβές ε?τελοςπαντων σκέφτομαι όταν τον μεταφέρω στο δωμάτιο να πρω και ένα καναπεδακι για μένα,γιατί δεν θα αντέχω να πηγαινοερχομαι και πάλι στο κρεβάτι μας θα καταλήγουμε!χιχι

Όταν αρχίσουν οι τροφές θα κοιμάται λέτε?τι λένε οι δευτερομανουλες?

Την καλημέρα μου σε όλες!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

καλημερα φιλεναδιτσες!!!!

τι κανετε? εμεις ειμαστε μια χαρουλα, ολα καλα με το καμαρι μου.

μωρε τι ωραια που συναντηθηκατε, αντε θα το ξανακανονισουμε και μακαρι να ειμαστε ολες ή εστω οι πιο πολλες!!!

Μπλουμπλουδακι, πολυ χαιρομαι για τον μικρο σου, ειδες μια χαρα ειναι..

καλα σιγουρα θα τα πουμε αν κατεβειτε καμια Κυπαρισσια ή και στην Πατρα,

δεν ερχεστε καθολου το χειμωνα?

Αγγελικουλα, ωραιος ο μαγκακος σου με τα κακακια!!!:D:D:D μπραβο του παιδιου!!!!!! καλα η Φοινικουντα εινια υπεροχη, σιγουρα θα βρεθουμε οταν με το καλο ερθετε!

Αχ φιλεναδιτσες μου, ποσο μου εχετε λειψει!!!!

Απ'οτι διαβαζω, τα πατε ολες μια χαρα με τα μωρουλια σας!!!!Ειδα πως γινανε κ συναντησεις, μακαρι να μπορουσα να σας συναντουσα κ εγω!!!

Εμεις με την γλυκια μου την μπεμπουλα τα παμε υπεροχα!!!Ειναι γλυκητατη κ συνεχεια χαμογελαει!!!Σε ολους!!!Στο μονο που γκρινιαζουμε ειναι οταν δεν της μιλαμε!!!!

Τωρα πια ξυπναμε μια φορα το βραδυ κ ακομα δεν την εχω παει στο δωματιο της κ αρχιζει να μην χωραει καλα στην καλαθουνα κ πρεπει να την μεταφερω κ δεν θελω...την θελω διπλα μου!!!!

Γενικα δεν εχω κ πολυ χρονο για τον Η/Υ γιατι μας εχουν φαει οι βολτες...τα πρωινα τελειωνουμε τις δουλειες μας κ εαν εχουμε χρονο παμε με την μπεμπα μου για καφεδακι κ τα απογευματα μολις θα ερθει ο μπαμπας μας, καθε μερα, βγαινουμε βολτιτσα ολοι μαζι!!!!Οσο κραταει ο καιρος θα τουυ δωσουμε να καταλαβει!

Τωρα κοιμουνται ολοι κ εγω εχω αυπνιες...κοματια θα ειμαι αυριο...

Κπριτσια σκεφτηκατε ποτε θα βαφτισετε τα μπιζελακια σας????

Σας αγαπω πολυυυυυυ πολυυυυ!!!!

ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΕΥΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μην χανεσαι βρε κουτο, να μπαινεις να λες εστω κανα γεια...

Μπραβο που κανετε πολλες βολτουλες και εμεις το ιδιο..

Εμεις θα την βαπτισουμε πρωτα ο Θεος, του χρονου τον Μαιο μαλλον.

αλλα αποφάσισα να ηρεμήσω και να θηλαζω χωρίς άγχος για όσο παει ή για όσο θέλει το μωρό!στόχος το εξάμηνο και μακάρι να τα καταφέρουμε!

Επίσης πήγαμε και είδαμε για κούνια,ακριβές ε?τελοςπαντων σκέφτομαι όταν τον μεταφέρω στο δωμάτιο να πρω και ένα καναπεδακι για μένα,γιατί δεν θα αντέχω να πηγαινοερχομαι και πάλι στο κρεβάτι μας θα καταλήγουμε!χιχι!

γεια σου Ευη, μπραβο που αποφασισες να θηλαζεις χωρις αγχος, αυτο ειναι το κλειδι της υποθεσης, τελεια θα πατε!! Ολα θα στα λεει ολα το νινι σου, μην φοβασαι...

και εγω εχω κρεβατι στο δωματιο της μπεμπουλας, με εχει βολεψει πολυ, την θηλαζω εκει το βραδυ πολυ ανετα.

Καλημερα! τι μου κανετε? Εμεις καλα ειμαστε αν και ο μπεμπακος ειχε καποιες ενοχλησεις στις 3 το βραδυ και ξυπνησαμε οικογενειακως και μετα τον πηρα στο κρεβατι μας μεχρι το πρωι. Τωρα κοιμαται παλι, αλλα οχι για πολυ...ακουω γκρινιτσα!!! Σημερα παω απο το κρεβατι στον καναπε!!! Βαριεμαι πολυ... ευτυχως δεν εχω δουλειες και εχω και φαγητακι!!!! Εχουμε γαμο σημερα και ευτυχως ειναι πολυ κοντα στο σπιτι και η εκκλησια και το κτημα που θα γινει το τραπεζι. Μη ταλαιπωρηθει και ο μικρουλης!!!!

Ευη μου, χαιρομαι που εδιωξες το αγχος σου περι θηλασμου! Και εγ το ιδιο λεω...στοχος ειναι το εξαμηνο, αλλα αν κοπει νωριτερα δε θα πεθανω κιολας! Εμεις θα βαφτισουμε το μικρο Ιουνιο ή Ιουλιο! Οντως οι κουνιες ειναι λιγο ακριβουτσικες....

Ευα μου, χαθηκες!!! Αλλα καλα κανετε και κανετε βολτουλες!!!! Εκμεταλλευτειτε το οσο μπορειτε!!!!

Μπλουμπλου μου, γυρισες σπιτακι σου!!!! Χαλια η Αθηνα!!!! Χαιρομαι για τον Κοσμακο σου!!!! Ευχομαι η μικρη-γλυκια Ερικα να το ξεπερασει με την αγωγη και να ειναι και αυτη καλυτερα και εσεις!!!!

Σας φιλω-κλαιει ο πριγκηπας μου!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

καλημερα μανουλες!!!!!!!!

τι κανετε? εμεις μια χαρολα απολαμβανουμε την Κυριακη μας..

Χτες ειχαμε παει επισκεψη σε μια μικρη φιλη μας Σοφια.

Που χαθηκατε ολες??

Βιργινακιιιιιιιιιιιιιιιι????????????

Τσα !! Εδω ειμαι ! εδω γυρω δλδ !!!

δεν προλαβαινω αυτην την εβδομαδα τρεχω σαν τον...π... εχμ ! σαν το βεγκο !

Οπως εχω ξαναπει το σαββατο παντρευεται η κουνιαδα μου κ θα ντυθει εδω νυφουλα, οπως επισης απο την παρασκευη θα κοιμηθει εδω η ιδια, κ η αλλη μου η κουνιαδα με την οικογενεια της !(3 παιδια) παλευω να βγαλω τη γενικη του σπιτιου γι ατην ακριβεια τα πιο πολλα τα κανει ο καλος μου δοξα τον θεο δλδ κ γω πρεπει να ειμαι απικο στη μπεμπα η οποια εχειλιγες μερουλες που αναζητα πολυ την αγκαλια μου κ φυσικ αδεν μπορω να μην της τη δωσω !! πολλες πολλες δουλειες κ τρεξιμο γι αβοηθεια, να οργανωθουν τα τελευταια οποτε καταλαβαινετε πηηηηηηηηζωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια και μπεμπάκια!

Το ΠΣΚ πήγαμε στο εξοχκό μας και την αράξαμε! Ήταν και η γιαγιά μου εκεί και μας είχε στα ώπα-ώπα...ούτε μαγειρέματα, ούτε οικιακές εργασίες, ούτε τίποτα :) 3 μέρες αγκαλίτσες!!!

Μια χαρούλα τα περάσατε στη συνάντηση....ζηλεύω :( Την επόμενη φορά να το κάνουμε Σαββατοκύριακο βρε κορίτσια να τα καταφέρουμε περισσότερες.

Βιργινία, καλά κουράγια με τον κοσμάκη που θα έχεις!!!

Εύα, εμείς θα την βαπτίσουμε 9/9/12...κι αρχίσει από τώρα τη διοργάνωση :D :D

Εύη, χαλαρά με το θηλασμό...μια χαρά τα πας ;)

Μαράκι, περιμένουμε φώτος από τις χειροποίητες κορδελίτσες της καραμελίτσας σας!!!

Ξύπνησεεεεεεε

Τα φιλιλά μου σε όλα τα κοριτσάκια, θα τα πούμε κι αργότερα :)

Mopep2.png1LxNp2.png

Καλημερα κοριτσακια.

Χαθηκα λιγο... Δεν ειμαι στα καλυτερα μου. Σημερα μπαινει η πεθερα μου για ολικη μαστεκτομη, της βρηκαν καρκινο, ευτυχως σε αρχικο σταδιο, πριν 1 βδομαδα. Ειμαι πολυ χαλια, την σκεφτομαι συνεχεια, στενοχωριεμαι πολυ. Ειναι πολυ καλος ανθρωπος δεν θελω να της συμβει κατι, δεν θελω το μωρο μου να μεγαλωσει χωρις την γιαγια του...

Με τον αντρα μου δεν τα παμε καθολου καλα. Βασικα σκεφτομουν για διαζυγιο μεχρι που συνεβη αυτο με την πεθερα μου και εκανα πισω. Μακαρι να φτιαξουν τα πραγματα μεταξυ μας, αν και ειμαι πολυ πικραμενη και δεν ξερω αν αυτο ειναι εφικτο.

Επισης το σπιτι μας γεμισε κατσαριδες. Κοντευω να παθω εγκεφαλικο. Αν σε κατι εχω φοβια, ειναι αυτες. Σημερα φωναξαμε ειδικο για να κανουμε απολυμανση, ελπιζω να γινει κατι, ειναι και στο μπανιο η φωλια τους και εχω φρικαρει. Να δω πως θα κανω παλι το μωρο μπανιο.

Εχει αλλαξει το ωραριο του αντρα μου στη δουλεια, με αποτελεσμα να ειμαι ολη τη μερα μονη. Η ψυχολογια μου δεν ειναι καλη, ειμαι μεστα νευρα, ολη μερα με ενα παιδι γκρινιαρικο (το πουλακι μου:rolleyes:). Ετσι μου ερχεται να τα μαζεψω και να παω στους δικους μου...

Ελπιζω ολες να ειστε καλα. Δεν σας πολυδιαβασα, θα το κανω καποια στιγμη.

Ηθελα πολυ να ερθω στη συναντηση, αλλα λογω των τελευταιων εξελιξεων ηταν αδυνατο.

Φιλακια σε ολες τις μανουλες και τα πατουσακια!!

wcBmp3.png

καλημερα κοριτσακια μου!

Φλωρα ωραια ημερομηνια διαλεξατε, με το καλο!

Μινακι μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα με την πεθερα σου, περαστικα της και σιδερενια να βγει απο το νοσοκομειο.

Οσο για ολα τα αλλα, βρε κοριτσακι καμια φαση θα περνατε, συμβαινει αυτο καμια φορα.. με το μωρο τωρα απλα αλλαξε η ζωη σας. Εκτος και αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προβλημα... Προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι και να φροντισετε λιγο ο ενας τον αλλον...

απλα εχεις κουραστει μαλλον, περασες και τοσα με τον θηλασμο..

Το μαγκακι μας, γιατι γκρινιαζει? μηπως επειδη βλεπει την μαμα σου στεναχωρημενη???:-(

Καλα για τις καταραμενες κατσαριδες τι να πω.. υπομονη..

Μην στεναχωριεσαι, αν θελεις να μας γραψεις και κατι αλλο μην το σκεφτεσαι..

σου στελνω μια αγκαλιτσα!!

καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε όσο είναι δυνατόν.....

προσπαθούμε να μπούμε σε ρυθμό σχολείου αν και λίγο δύσκολο με την ζέστη που κάνει γιατί το μυαλό του μικρού μου είνα στα παιχνίδια....με βγαζει από τα ρούχα και πόσο υπομονή να κάνω η έρμη?????

είμαι όμως αισιόδοξη ότι και αυτη την εβδομάδα ζόρι και μετά όλα οκ.

Η νεραιδούλα πάλι κάπου αρχίζει να στρώνει και είναι όλο γέλια και χαρές.:tongue:

Τώρα όταν είναι ξύπνια όλο φωνάζει για να την κραταω από τα χέρια και να σηκώνεται......:rolleyes:

μινουλα κάνε λίγο υπομονή...μεγάλη απόφαση να χωρίσεις.Το μωρό είναι τεράστια αλλαγή στη ζωή ενός ζευγαριού και καμιά φορά διαψευδονατι προσοκίες με αποτέλεσμα να υπάρχει κρίση στο ζευγάρι.....σου μιλάω εκ πείρας:cool:

Γράψε εδω όσο θες για να εκτονωνεσαι θα σου κάνει καλό.ένα μεγάλο φιλάκι σε εσένα και στον μπεμπουλίνο:P:p

virgi καλό κουράγιο...τα πέρασα όλα αυτά πρόσφατα με βάφτιση όμως......:confused:

aobatsan εξοχικούλι και αγκαλίτσες ολο το ΠΣΚ??ζηλεύω τρελά:(

maria-elpida εσύ ακόμα μπανάκια κάνεις τυχερούλα?????

πολλά φιλάκια κοριτσάρες μου να είστε όλες δυνατές;)

Κοριτσακια μου

Τα προβληματα με τον αντρα μου προϋπηρχαν. Η αληθεια ειναι οτι θελω να εκτονωθω πολυυυυ, απλα ξερει οτι μπαινω εδω, ξερει και το νικ μου και δεν λεει :rolleyes:. Μηπως να αλλαξω νικ;;;:rolleyes:

ΜΑρακι, εχω ψιλοσαλταρει και γω, νευρα πολλα, ολη μερα κλεισμενη σε ενα σπιτι, ουτε το σκυλι μου δεν προλαβαινω να παω βολτα. Βοηθεια απο πουθενα, παιρνω καθε μερα τηλ την αδερφη μου και τα λεμε. Αυτο μονο. Ελπιζω να φτιαξουν τα πραγματα γιατι την καταθλιψη δεν την γλυτωνω :rolleyes:.

Θελω να παω καπου να με περιποιηθουν, να με κανουν μασαζ, να μου μαγειρευουν, να ταχω ολα στο χερι!!!! Πολλα ζηταω;;;:rolleyes:

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...