Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια μου κ μπεμπουλινια μου! Μια χαρα σας βλέπω όλες κ χαίρομαι!

Τζίνα ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις έχουν τα καμαρια μας! Είμαστε λίγο πιο μεγάλοι εμείς αλλα αν σκεφτείς ότι επί ενάμισι μήνα το παιδι δεν έτρωγε κ ήταν μόνο με όρους είμαστε μια χαρα! Έχουμε πηδηξει τρελές καμπύλες ανάπτυξης!

Καλα για τα φορμακια... σχεδόν τπτ δεν βάλαμε, τον περισσότερο καιρο τον είχα με πανα κ τώρα τα 3-6 του είναι ίσα ίσα!

Μάλλον τον ενοχλούν κ τα ουλα γιατί συνέχεια η γροθιά στο στομα! Η πιπιλα δεν του κάνει τίποτα θέλει να την φάει όλη! Θα του πάρω μάλλον κρίκους οδοντοφυιας...

Με τα εμβόλια καλα τα πάμε, δεν τον επηρεάζουν καθόλου, αλλα πονάει το καημενουλι! Ειδικά προχτές που κάναμε 2 μαζεμένα, έπαθε ένα ψιλοσοκ κ μετα κοιτούσε αποσβολωμενο... Δεν ήξερε απο που του ρθε! Εντωμεταξυ η παιδιατρος όταν του τα κάνει τον βάζει να κοιτάζει εμενα κ θα νομιζει ότι εγω του προκαλω τον πονο:confused:

Χτες πήγαμε για μετεγχειρητικο έλεγχο, έκανε υπερηχο κ ευτυχώς όλα εντάξει με το εντερακι του! Οχι ότι έχει κάποιο σύμπτωμα, ούτε εμετους ούτε γουλιες ούτε καν κολικους δεν είχε... Αλλα ποτε δεν ξέρεις!

Για τον ΟΑΕΔ ελπίζω να μην έχουμε θέμα!

Δυστυχώς στη συνάντηση δεν μπορώ να έρθω... Ο άντρας μου έφυγε σήμερα επαγγελματικό ταξίδι κ έχει αφήσει το αυτοκίνητο με το καρεκλακι στο αεροδρόμιο! Μένω κ μακριά Ραφήνα! Να περάσετε τέλεια!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Ζουζουνες μια μικρή συμβουλή. Τα παιδάκια μας πλέον δεν χρειάζονται βραδινο τάισμα. Αμα κοιμουνται μην τα ξυπνάτε! Επιπλέον βιργινια μου, το στήθος σου την πρώτη μερα μπορει να πρηστει, αλλα τη δευτερη θα ειναι καλυτερα και την τριτη θα ειναι Super! Εδώ και ένα μηνα εγώ δεν την θηλάζω βραδυ και ειμαι μια χαρα!!! Δοκιμασέ το!!!!

Κοριτσια έστειλα τον Γιάννη παιδικο σταθμο! Πραγματικα δεν περιμενα να μου στοιχίσει τοσο! Ημουν χαλια χθες! Δεν ξέρω ποσο καιρο θα πάει. Θα δουμε. Αυτο ομως εχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορώ να έρθω στη συνάντηση.....Κριμα και ήθελα τοσο να σας γνωρισω. Και ηταν ευκαιρια bloublou να σε γνωρισω αφου εσυ εισαι απο μακρια. Κριμα......

Lisa ολα καλα ο μπέμπης;;; Το ξεπεράσατε έτσι;; Μπράβο!!!

Tζινα super o μππέμπης ε;;; χα χα χα!!!!!!!!!!Δεν πειράζει για το θηλασμο! Οσ εδωσες καλο ήταν!

Virgi και bloublou oi δικες σας ποσο ειναι; Ρωτάω γιατι και εσεις θηλάζετε, εχετε κοριτισια και ειμαστε και ιδια ηλικια! Καλα της Μαριας ειναι ψηλή, δεν το συζητώ!!!!

Φιλάκιααααααααααααααααααααααααααααααα

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημέρα κορίτσια μου και μπεμπάκια μας:tongue:

τι κάνετε?

εγώ στο νέο πρόγραμμα με το σχολείο.Ο Θωμάς μου πάει πρώτη δημοτικού και η μανούλα αγχωθηκε πως θα προσαρμοστεί το παιδάκι της στα νέα δεδομένα....και να φανταστήτε οτι απο 17 μηνών ο καψερός είναι σε μια τάξη:(

Τον είχα συνηθίσει τόσο καιρό μαζί μου και τώρα μου λείπει το τερατάκι μου......

Η νεραιδούλα μου ακόμα κοιμάται.Την κοιτάζω και λιώνω και δεν πιστεύω ότι την έχω...συναισθηματική κρίση περνάω και ελπίζω να σταματήσει γρήγορα:cool:

katerina_s έχεις δίκιο ,δεν ξυπνάμε πια τα παιδάκια το βράδυ εκτός κα αν αυτά ξυπνήσουν και κλαίνε για φαγητό....σε νιώθω πως νιώθεις για τον Γιάννη σου......πολύ δύσκολες οι πρ'ωτες μ΄ρες αλλα σκέψου οτι θα περνάει καλά και θα του αρέσει να είναι με τα αλλα παιδάκια και επιπλέον τώρα μπορείς να χαρείς λίγο περισσότερο το κοριτσάκι σου;)

η δικιά μου που γεννήθηκε 23/6 46cm και την πήρα σπίτι 2000γρ όταν πήγαμε παιδίατρο 27/8 ήταν 58 cm και 5550......:Pτώρα πόσο είναι δεν ξέρω αλλά μαζεψαμε τα κορμάκια και τα πρώτα ρουχαλάκια και φοράμε τα 3-6:shock:

LisaH μπράβο στο μωρουλίνι σας...σούπερ είναι.και μην φοβάσαι με τα εμβόλια.το ξεχνούν αμέσως.και αν η παιδίατρος τον βάζει να σε κοιτάζει όταν τσιμπάει είναι για να νιώθει ασφάλεια ο μικρός.Εκείνη την ώρα εσύ δώστου φιλάκια και μίλα του τρυφερά;)

virgi περαστικά με το ματάκι σου....τις ίδιες ώρες υπνου έχουν τα αστεράκια μας:tongue:

maria-elpida τι ψηλέγκο κόρη έχεις καλέ εσύ?:shock::shock::shock:

aggeliki83 και το δικό σου το καμαράκι θηριάκι ε???:P:p

και επιδή άπλωσα σεντονάκι την καλημέρα μου και την αγάπη μου σε όλες:tongue:

αααχχχ τι ομορφα που μπηκαν κ οι αλλες μανουλες!!!! μη μας ξεχνατε κοριτσια!!!

τζινακι μου μια χαρα ο μπεμπης δεν πειραζει για το θηλασμο σημασια εχει οτι το προσπαθησες.

κατερινακι μου να μαι ειλικρινης εγω θελω να τρωει το βραδυ....ομως δεν την ξυπναω απλα εκει που τη βλεπω ανυσηχη χωρις να εχει ξυπνησει, την παιρνω την ταιζω κ μετα ηρεμει..... παντως δεν ξυπναει πια!!! αλλα κ για το στηθος δεν σου κρυβω οτι φοβαμαι να το αφησω τοσες ωρες! η μικρη υπαρχουν φορες που ξυπναει κ στις 11 το πρωι....

οσο για τις διαστασεις μας πριν λιγες μερες ημασταν 6 κιλα + κατι γρ. (δεν θυμαμαι ποσα) κ απο υψος πριν 14 μερες ημασταν 60 ποντους που ομως η δικια μου παιδιατρος ειπε οτι ειναι ψηλη. (ηταν 2 μιση μηνων τοτε περπου). δεν ξερω γιατι η μπλουμπλου ειπε οτι δεν ειναι πρωτο υψος η μπεμπα της. το ανωτερο για 3 μηνων ειναι 62 ποντοι.

ασχετο μολις χτες εμαθα οτι τα αγορια ειναι πιο μπροστα απο τα κοριτσια στις μετρησεις. δεν το ηξερα.ααχαχαχα!!!

κοριτσια οπως δειχνουν τα πραγματα πιθανον να μην ερθω στη συναντηση.. κλαψ κλαψ ελπιζω την επομενη φορα να ειμαστε πιο τυχερες κ ν ειναι σιγουρα κυριακη.........

Καλημερα κοριτσακια!!!!! Μαζευομαστε σιγα σιγα.... Χαιρομαι που βλεπω και αλλα νεα απο τις αλλες μανουλες!!!!! Λοιπον ξεκιναω με τα δικα μου... εχτες ηταν μια μερα στο τρεξιμο και ο μπεμπακος απο τις 3 το μεσημερι και μετα δεν εκλεισε ματι και λεω θα ξεραθει το βραδυ, αλλα μας αφηνει το εντερακι μας...εντελει τον παιρνει ο υπνος κατα τις 10.30 και ξυπναει στις 12.30 απο πονους και δεν ηρεμουσε πουθενα. Τι γαλα εδινα, τι αγκαλιτσες τον καναμε, κ.α. τιποτα. Μετα απο πολυ κοπο, τον ξαναβαζω στο στηθος ξαπλωτοι και οι 2 και σηκωνεται ο αντρας να φαει παγωτακι και μου λεει ερχομαι σε λιγακι και σε 5 λεπτα ειχαμε ξεραθει και οι 2 και ο μπεμπης με την θηλη στο στομα!!!! Η ωρα ειχε παει 3... τον πηρε ο αντρας μο και τον εβαλε στην κουνια-εγω χαμπαρι!!!! Στις 6 ξαναταισα και μετα στις 9.30, οπου εκανε και κακακια του!!! Γιαυτο και τοοοοοοοσοι πονοι!!! Ηρθαμε μαγαζι, γιατι ειχα δουλεια και ειμαι κομματια! Τωρα κοιμηθηκε ο ζουζουνος!!!!!!

Βιργινια μου, πολυ στεναχωριεμαι που δε θα ερθεις :cry::cry::cry:!!! Παντως η μπουμπου θεωρω μια χαρα ειναι και απο κιλα και απο υψος! Διαβαζα εχτες οτι μεσο ορο πρεπει να παιρνουν 25γρ την ημερα. Αυτο για τα αγορακια δε το ηξερα....

Οζαλινα μου καλη σχολικη χρονια!!!!!!!! Πρωτακι, ε? Αχ! πως περναν τα χρονια και μεγαλωνουν!!!!! Η νεραιδουλα σου ειναι τελεια!!!!! Αυτη η συναισθηματικη κριση περναει με τον καιρο????????? Εγω πολλες φορες τον κοιταζω και βουρκωνω και μου φαινεται απιστευτο!!!!!!!!!

Κατερινα μου, καλημερα!!!! Και με εσενα θα στεναχωρηθω που δε θα ερθεις! Μονη μου θα μαι??????????????????

Θηλαζω και εγω αποκλειστικα. Ο μπεμπινιος γεννηθηκε 21/6 3480γρ και 50 εκ., βγηκαμε 3380γρ. Στις 2/9 (2 μηνων και 2 εβδομαδων) ηταν 5660γρ και 61 εκ.

Τωρα βρε θα εχεις περισσοτερο χρονο να χαρεις την ζουζουνα σου και οταν συνηθισει και ο μικρος τον παιδικο δε θα ξεκολαει- μη στεναχωριεσαι...!!!!!!!

LisaH μου, μια χαρα ο μπεμπακος σας!!!!!!!!!! Μπραβο που ολα ξεπεραστηκαν!!!!!!!!! Κριμα μου δε θα τα καταφερεις ουτε εσυ... οσον αφορα τα εσωρουχακια-φορμακια και εμεις τα μαζευουμε τα 0-3!!!!!

Gina μου, μπραβο σουπερ και εσενα ο μπεμπακος!!!! Μεγαλωσατε πολυ και εσεις!!! Φτου φτου!!!! Με το πρωτο εμβολιο, μονο λιγο κλαψαμε! Τωρα που θα παμε 3/10 και θα κανουμε 2, το σκεφτομαι και αγχωνομαι τρελα....

Φλωρα μου, τι τραβηξατε κα εσεις....τι εγινε τα επηρεασε η πανσεληνος και τα μωρακια μας!!!!! Παρολη την κουραση μου, εκατσα και μαγειρεψα παππουτσακια με κολοκυθακια, γιατι τις μελιτζανες δεν τις τρωμε. Πρωτη φορα το εκανα και εγινε σουπερ και εφτιαξα και ψωμακι με τον αρτοπαρασκευαστη που αγορασα!!!!

Σας φιλω......!!!!!!!!! Και ξανασκεφτειτε το για αυριο... :D:D:D:D

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Ναι κορίτσια μου φαίνεται ότι πάμε καλα κ δε θα έχουμε κάποιο θέμα! Ευτυχώς γιατί ταλαιπωρήθηκε πολυ. Αλλα δοξαζω το Θεό που η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο πολυ κ μας έστειλε αυτόν τον άνθρωπο-χειρουργό που έκανε καλα το παιδάκι μας! Προχτές που τον είδε έτσι μεγάλο κ θρεμμενο συγκινήθηκε! Ε δεν είναι κ λίγο να σωζεις ζωές νεογνών!

Άσχετο...σκέφτομαι να τον βάλω στην κούνια του για να κοιμάται άνετα γιατί το λίκνο δεν του πολυαρεσει, απλά η κούνια δε χωράει στο δωμάτιο μας. Είναι νωρίς να κοιμάται μόνος του; Καλα εκείνον δεν τον νοιάζει, στον ύπνο είναι ανεξάρτητος...κ το δωμάτιο του είναι ενα βήμα απο το δικό μας...εσείς τι λετε;

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Την κοιτάζω και λιώνω και δεν πιστεύω ότι την έχω...συναισθηματική κρίση περνάω και ελπίζω να σταματήσει γρήγορα:cool:

maria-elpida τι ψηλέγκο κόρη έχεις καλέ εσύ?:shock::shock::shock:

Oζαλινακι μου μου εχεις λειψει!!!!!!!

καλη χρονια στον Θωμακο σου!!

τετοια κριση περναω και εγω. την χαζευω ολη την μερα και δεν θελω να μεγαλωσει, τη θελω βρεφακι!!!!!!!!

ειναι ψηλο το καμαρι μου, καλα τα 0-3 τα εχουμε αλλαξει καιρο, τωρα ειμαστε 3-6, βασικα στο κουμπωμα ειχαμε θεμα, στο φαρδος ηταν ενταξει και τα 0-3, ειμαστε ψιλολιγνες, χιχιχιχι!!!!

Ζουζουνες μια μικρή συμβουλή. Τα παιδάκια μας πλέον δεν χρειάζονται βραδινο τάισμα. Αμα κοιμουνται μην τα ξυπνάτε! Επιπλέον βιργινια μου, το στήθος σου την πρώτη μερα μπορει να πρηστει, αλλα τη δευτερη θα ειναι καλυτερα και την τριτη θα ειναι Super! Εδώ και ένα μηνα εγώ δεν την θηλάζω βραδυ και ειμαι μια χαρα!!! Δοκιμασέ το!!!!

σιγουρο αυτο ρε Κατερινακι? και εγω το ιδιο με την Βιργινια παθαινω?

Καληη αρχη και στον δικο σου τον μαγκακο!!!

εμενα τωρα τελευταια ουτε καν ξυπναει τα βραδυα ρε κοριτσια ! καλα δεν παιζει να μεινω τοσες ωρες με στηθος γεματο ! την παιρνω κ γω αγκαλιτσα μολις ακουσω να κανει εστω κ ενα α κ την ταιζω κοιμισμενη ! την αλλαζω χωρις κρεμες χωρις τιποτα για να μην την ξυπνησω κ την κραταω ορθια για ρεψιμο 1 λεπτο ! αν ρευτει καλως αν οχι την βαζω κ παλι στην κουνια της κ ολα ειναι υπο ελεγχο !!!

ακριβως το ιδιο κανω και εγω....

Άσχετο...σκέφτομαι να τον βάλω στην κούνια του για να κοιμάται άνετα γιατί το λίκνο δεν του πολυαρεσει, απλά η κούνια δε χωράει στο δωμάτιο μας. Είναι νωρίς να κοιμάται μόνος του; Καλα εκείνον δεν τον νοιάζει, στον ύπνο είναι ανεξάρτητος...κ το δωμάτιο του είναι ενα βήμα απο το δικό μας...εσείς τι λετε;

γεια σου Λιζακι, πολυ χαιρομαι που ξαναγραφεις, μην χανοσαστε βρε κοριτσια!!

και πολυ χαιρομαι που ο μπεμπακος σου ειναι μια χαρουλα!

να σου απαντησω σε αυτο που ρωτησες, εγω την εχω στην κουνια της στο δωματιο της απο 20 ημερων.

Το βραδυ ειχα την καμερα και φυσικα την ακουγα μολις ξυπνουσε οποτε την αλλαζα και την ταιζα στο δωματιο της.

εμενα λογω θηλασμου δεν εκανε γουλιες οποτε δεν φοβομουν..

Θα σου αφου κοιμαται ο δικος σου μια χαρουλα να τον βαλεις..

Τζινακι, μια χαρουλα και ο δικος σου μπραβο!! εμεις με το εμβολια τα παμε μια χαρα, μονο υπνηλια εκανε και κοιμοταν ολη μερα, ξυπνουσε μονο για μαμ.

Τωρα θα δουμε στο δευτερο πως θα τα παει..

Φλωρακο, σε καταλαβαινω και εμενα 2 φορες μου το εχει κανει αυτο και πραγματικα εχω βογγηξει..

Αγγελικουλα μου φαινεται οτι ο δικος σου ταλαιπωρητε πιο πολυ απο ολα τα νινακια μας.. υπομονη..

εμεις σημερα χορτασαμε βολτες, πηγαμε το πρωι εκκλησια να παρουμε βασιλικο και μετα πηγαμε σουπερ μαρκετ, η μικρη μου κυρια σε ολα! τωρα εχει γινει αλοιφη στην κουνια της...

α! το πρωι στις 6:30 εκανε σεισμο, 4,4 ριχτερ..

Καλησπέρα!

Lisaki να το βαλεις το παιδι στο δωματιο του! Μην φοβάσαι!!!Και να εισαι σιγουρη οτι ενα μμμ θα κάνει και εσυ θα τον ακους! Το αφτάκι σου δεν θα κοιμάται ΠΟΤΕ!!!!

Μαρια μου ναι, αν το παιδι κοιμαται μην το ξυπνάτε. Το στήθος θα προσαρμοστει αμεσως στα νεα δεδομένα. Πιστεψτε με!!!!!

Σεισμος ε;; Φοβηθηκατε????

Linaki παράξενο συναισθημα αυτο που ζουμε! Ο πρώτος αποχωρισμος ε;;; Πω πω. Χθες δεν μπορουσα να πάρω ανασα.....Καλη αρχη στο Θωμά σου!!!

Αγγελικη και εγώ λυπάμαι που δεν θα έρθω...Αλλα τι να κάνω??? Ο μικρος πρέπει να παει στον παιδικο και δεν υπάρχει κάποιος άλλος να τον πάει....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπέρα μανουλες,καλε ας κοιμόταν και εμένα σερί και δεν τον ξυπναγα με τπτ!αλλά τι να κάνουμε?πειναμε!αχ χθες τον είχα στο λίκνο του και κοιμόταν και μόλις πήγαμε στο δωμάτιο ξύπνησε και μόλις τον ακουμπησαμε στο κρεβάτι ξεραθηκε!λέτε να έχουμε προβλημα?

Να ρωτήσω και κάτι αλλο?στον ΟΑΕΔ κάνατε τα χαρτιά σας για την εξεμηνη άδεια?τι χρειάζεται?παίζει ρόλο το εισόδημα?

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Μαρια μου ναι, αν το παιδι κοιμαται μην το ξυπνάτε. Το στήθος θα προσαρμοστει αμεσως στα νεα δεδομένα. Πιστεψτε με!!!!!

Σεισμος ε;; Φοβηθηκατε????

Κατερινακι μου, θα το δοκιμασω , ευχαριστω πολυ!

οχι μωρε δεν φοβηθηκαμε, εχουμε συνηθισει μονο για το παιδι τρομαξα λιγο.

Να ρωτήσω και κάτι αλλο?στον ΟΑΕΔ κάνατε τα χαρτιά σας για την εξεμηνη άδεια?τι χρειάζεται?παίζει ρόλο το εισόδημα?

γεια σου Ευακι, εγω δεν τα εχω κανει ακομα τωρα τελος του μηνα που θα τελειωσει και η αδεια μου.

δεν παιζει ρολο το εισοδημα.

Διαφημίσεις

Kαλησπερα μανουλιτσες !!

Τελικα η μερα ηταν γκαντεμικη τελειως ! Κ να ειχα αποφασισει να ερθω εστω με τον αντρα μου κ να εβαζα σε κοπο καποια απο σας να με γυρισει παλι δεν θα ερχομουνα γιατι τον πηρανε τηλεφωνο απο τη δουλεια να παει στις 10 εως το βραδυ !!! εκτος οτι μαλωσαμε που δεχτηκε στεναχωρεθηκα που δεν σας συναντησα!!!!!!!!!!!! ευχομαι να τα περασατε τεεεελεια ομως !! αντε μπειτε να μας πειτε τα νεακια απο την βολτα!!!

μαρακι μου τι κανεις ???

ευακι μου κ γω τελος της αλλης βδομαδας θα τα κανω

Γεια σας!!!!!!! Περασαμε πολυ ωραια, τα μωρακια μας εγιναν φιλοι!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εσεις τι κανετε;; Βιργινακι, το ματακι σου πως ειναι;

Συμπεθερα, τι κανεις; Η νυφη μου;

Βλεπω οτι ολες ειμαστε καλα και τα μωρακια μας επισης και χαιρομαι πολυ!! :D:D:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

καλε 15 εχει ο μηνας??? ε! παει το εχασα, εγω νομιζα πως ειναι Τεταρτη σημερα..

γι'αυτο χαθηκατε ολες ε?

Κατερινακι για πες λεπτομερειες, ποιες εισασταν? ωραια περασατε?

Η νυφη σου ειναι μια χαρα, κομαται τωρα και μετα μολις σηκωθει θα παμε για μπανακι..

Βιργινακι μου τι κανεις? καλα ειναι η μικρουλα σου?

Ημασταν η Χαριτινη, η Αγγελικη κι εγω!! Καλα, τα μπεμπακια εχουν πολυ γελιο, ολα τα ιδια πραγματα πανω κατω θελουν να κανουν.. Ο μεγαλος γιος της μπλουμπλους ειναι ενα κουκλι και πολυ καλο παιδι. Πολυ ωραια περασαμε, ελπιζω την επομενη φορα να μαζευτουμε ολες!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...