Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημερα και απο μενα! Σημερα ειμαι πολυ στεναχωρημενη... εκει που καναμε καθε μερα κακακια μας αδω και 10 μερες-το κοψαμε και γυρισαμε παλι στους πονους, το συνεχομενο σφιξιμο και τα αερια! Κα ερωτω... γιατι??? εδω και 3 μερες πινει και το infacolic και αντι να καλυτερευει, γυρναμε παλι στα παλια? Να το κοψω το φαρμακο??? Ειναι τοσο λαθος που αντι για 3 φορες την ημερα το δινω 2? Λεει στις οδηγιες οτι θελει καποιες μερες για να δρασει. Αρα υποθετω οτι δεν φταιει αυτο που γιναμε παλι χαλια... και ποτε θα περασουν φτασαμε 3 παρα κατι...

Εγω θα ερθω στην συναντηση. Πεμπτη στις 10.

Βιργινια μου, το χε η μερα εχτες... αν χωρεσουμε εγω σε γυρναω! Ελα να τα πουμε απο κοντα και θα βρουμε λυση!!! Και εγω σε βαφτιση ημουν χτες στην Αργυρουπολη! Στα μερη σας κοντα!!! Ο αντρας μου ειναι απο την Ηλιουπολη. Πριν 6 χρονια εφυγε απο εκει, οπου και μειναμε μαζι! Περαστικα για το ματακι σου και περιορισε λιγο τους φακους. Τι τους φορας μεσα στο σπιτι?? Ποιος θα σε δει με τα γυαλια...!

Αοβατσαν μου, να ζησετε-να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και με το καλο του χρονου τα βαφτισια!!! Μια χαρα τα νεα της Βικτωριας και θα χαρουμε να σε γνωρισουμε και απο κοντα!!!!

Μινουλα, μακαρι να τα καταφερεις!!!!

Κατερινακι, ισχυει Πεμπτη στις 10 στα mall.

Mαρακι μου, πανσεληνος ηταν και περασε!!!! Καλη βολτουλα!!!!

Σας φιλω!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανουλες τι κάνετε? καιρό έχω να σας γράψω,δεν προλαβαινα,λοιπόν Βιργινία και εμάς μας είπε προληπτικά ντεπον ο γιατρός,τι να πω!αχ εμείς ακόμα αγκαλιές κοιμόμαστε δεν μπορώ να τον αποχωριστω!αλλά εκτός αυτού στο λίκνο χτυπιέται στα κάγκελα,μάλλον Ηρθε η ώρα να πάρουμε κανονική κούνια,όλη τη μέρα βέβαια τον βάζω στο λίκνο όταν αποκοιμιεται και τον κοιταω μη χτυπήσει,

Αχ εγώ κορίτσια έχω συνεχείς φόβο με το θηλασμο,όλο νιώθω ότι ξαφνικά δεν θα του φτάνει το γάλα και τι θα κάνω και τέτοιες βλακείες,προχθές ξυπνησα με φόβος και ανεβασα πυρετό 38'9 και φοβήθηκα για μαστιτιδα,ο μπεμπης δεν έτρωγε με όρεξη και λέω παει,δεν του αρέσει το γάλα,ευτυχώς επανηλθαμς την επόμενη,και όλα αυτά αβάσιμα αφού μια χαρά είναι το παιδάκι,τα κιλά τα παίρνει έξι φτάσαμε πριν μια βδομάδα και ο γιατρός τον βρίσκει πολύ καλό!τι να πω.....

Να σας ευχηθώ καλά να περάσετε στη συνάντηση!!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

aobatsanaki μου σουπερ η μικρη ! να ζησετε κοριτσακι μου !!! αργουν τα βαφτισια ε ?

αγγελικουλα πραγματικα μου τη δινουν τα γυαλια δεν τα θελω καθολου..αστα!!!! βρε αγαπουλα δεν θελω να σε βαλω σε τετοια διαδικασια..στεναχωριεμαι γμτ !! να μενες κοντα δεν θα ηταν θεμα!!!!!!!!!!κ επειτα πως θα κουμανταρουμε 2 καροτσια σε ενα τουτου ?????

ευακι μου, μεταξυ μας ισως ειναι κ λαθος αυτο το προληπτικα..τι να πω.... σημερα κ μενα θελει αγκαλια συνεχεια...κ τωρα παλι αγκαλια μου κοιμαται..θα κανουμε υπομονη ...οσο για το γαλα σου δεν εχω να σου πω κατι εκτος απ το ΣΥΥΥΥΥΝΝΝΝΕΕΕΕΕΛΛΛΛΘΘΘΘΕΕΕΕΕ !!!!!!!!! Κ μεις 6 κιλακια ειμαστε μια χαρα θρεφονται τα παιδια μας!!!!!!

κ για το λικνο κ η δικια μου δεν χωραει πια, τελος του μηνα θα μπει η κουνια της στο δωματιο μας.... παντως εχω καπου βδομαδα που την κοιμιζω πια στο λικνο της κ φυσικα μονιμα γκρεμιζει την παντα κ φοβαμαι.... !!!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν κορίτσια ισχύει για 10 στο ΜALL Μαρούσι, για να μην μπερδευτούμε, ελπίζω να είμαστε στην ώρα μας με δυο πιτσιρίκια, θα μείνουμε Κορυδαλό στο κουνιάδο μου. Βιργινάκι μέχρι της 1 που δουλεύει θα τα έχουμε πει βρε, έλα ευκαιρία είναι και εσύ Φλώρα μου αν μπορείς θα είναι τέλεια, έστω για καμιά ώρα κορίτσια.

Εvi μου αγχώνεσαι με το θηλασμό όλα πάμε μια χαρούλα, ο πιτσιρικά σου ξέρει καλύτερα απ' όλους τι να κάνει και πόσο θέλει να φάει.

Aobatsan να χαίρεσαι τον αντρούλη σου κια την επέτειο σας, ωραία ημερομηνία και τα βαφτίσια της μικρής Βικτώριας.

Μαράκι, Αγγελική η πανσέληνος φταίει, η ρημάδα θα φύγει, που θα πάει.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

μου λειπετε....Δεν μπαινω συχνα και σκάω πραγματικά. Εχω χάσει τοσα απ΄όλες σας!!!

Η μπέμπα μου μεγαλώνει μια χαρα! θέλω ολο να τη φιλάω και να τη ζουλάω. Ειχα ξεχασει ποσο ωραιο ειναι να εχεις μωρο!!! Τρέλα σκετη. Αφου τη βλέπω και έω "Δεν θέλω να μεγαλώσεις...Μεινε ετσι, σαν μπιμπελό"

Ο Γιάννης καπως καλυτερα απέναντι της. Αλλα και πάλι εχει θέμα. Με διεκδικει πολυ. Φυσιολογικο!!! bloublou ναι, μάλλον θα τον στειλω σχολειο. Εκει καταλλήξαμε.!

Τώρα, οσον αφορα τη συνάντηση. Ελπιζω να τα καταφέρω. Το θέλω τοσο πολύ. Αλλα μου έρχεται λιγάκι δυσκολο η καθημερινή γιατι αν πάω τον μικρό στον παιδικο ειναι η βδομάδα προσαρμογης και ετσι θα πρεπει να τον πάτω στο 2ωρο. θα δώ. μακαρι να τα καταφέρω!!!

Το καλοκαιρι το περάσαμε ωραια.Πηγαμε λιγες μερες στο εξοχικο του άντρα μου και 3 μερες στην αμουλιανη(χαλκιδικη). Εκει πήγαμε μονο με τη μπέμπα και ήταν σαν να 'ημασταν σε μηνα μ'ελιτος! Τοσο ωραια! γενικα περασαμε καλυτερα απ΄ότι φανταζόμασταν!

ωχ...κλαιει η ζουζουνα!!Σας φιλώωωωωωωωωωωωωωωωωω

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλησπερα φιλεναδιτσες!

πως ειστε?

Μινακι μου τι εχεις κοριτσακι μου και δεν εισαι καλα?

εγω ειμαι ενταξει σημερα, μια φαση ηταν και περασε μαλλον, πηγαμε και βολτα με την μικρη,βρε το σκατο μολις μπαινει στο αμαξι κοιμαται!

το μεσημερι που γυρισαμε ηταν πτωμα και γκρινιαζε μεχρι να την παρει ο υπνος..

aobatsanακι, να ζησετε κουκλα μου και με το καλο η βαπτιση για του χρονου, εμενα δεν μου φαινεται αργα.

Μου αρεσει να βαπτιζονται τα παιδακια λιγο μεγαλα, να περπατανε να στεκονται καλυτερα τα ρουχα τους..;).

Μια χαρουλα εισαστε με τα κιλακια σας, εμεις 2 μηνων ειμασταν 65 ποντους αλλα 5320γρ (απο 3000γρ γεννηση), μαλλον κραταει σιλουετα η κορη μου..:D:D!!

Βιργινακι μου ακομα το ματακι σε ενοχλει? φορα λιγο τα γυαλακια σου βρε ψυχη, θα νιωσεις καλυτερα.. γιατι δεν παιρνεις το μωρο στο σλινγκ και να πας με ηλεκτρικο ή μετρο?

παντως και εμεις την καλαθουνα την μαζεψαμε, δεν χωραει πια..

Αγγελικουλα μου τι τραβατε με τα κακακια?? δωστου λιγο παραπανω δοση μηπως και τον βοηθησεις..

Ευακι, μην ανυσηχεις βρε με τον θηλασμο, αφου το μωρο παιρνει βαρος, ειναι ηρεμο και κοιμαται τοτε μια χαρουλα τα πατε!

Μπλουμπλουδακι ολα καλα? ο μικρουλης πως παει με το σχολειο?

κοριτσια ποια ειναι η Φλωρα?:cool::cool:

μου λειπετε....Δεν μπαινω συχνα και σκάω πραγματικά. Εχω χάσει τοσα απ΄όλες σας!!!

Η μπέμπα μου μεγαλώνει μια χαρα! θέλω ολο να τη φιλάω και να τη ζουλάω. Ειχα ξεχασει ποσο ωραιο ειναι να εχεις μωρο!!! Τρέλα σκετη. Αφου τη βλέπω και έω "Δεν θέλω να μεγαλώσεις...Μεινε ετσι, σαν μπιμπελό"

και εγω δεν θελω να μεγαλωσει η μπεμπουλα μου, μου αρεσει πολυ αυτη η μωρουδιλα!!!!

και εμας μας λειπεις μπαινε πιο συχνα..

Καλησπερα σας!!! Ο μπεμπακος μου κοιμαται εδω και καμμια ωρα και εγω χαζευω... Μαρακι, μια χαρα ηταν η καραμελενια σου 2 μηνων!!!! Ψιλη, δε το συζητω και απο κιλακια σουπερ!!! Εμενα 2 μηνων και 12 ημερων ηταν 5660 απο 3380!!! Φλωρα ειναι η Αοβατσαν!

Κατερινακι σουπερ η μπεμπουλα σας!!! Μακαρι να τα καταφερεις να ερθεις!!!

Μπλουμπλου μου και να αργησε τε θα σας περιμενουμε!!!

Βιργινακι, ελα εσυ και θα τα βολεψουμε!!! Εχω μικρο τουτου, δε με αφηνει και αυτος ο αντρας μου μονη και μακρια να παρω το τζιπ!!!! Εχει πιο μεγαλο η Κατερινα ομως νομιζω... ολοι οι καλοι χωρανε!!!! Καποια λυση θα βρουμε...!

Ευακι, τετοιες κρισεις παθαινω και εγω που και που!!!! Το ριχνω στα υγρα και στις σουπες και αφου χορταινουν και κοιμουνται τα παιδια, τοτε τους φτανει! Οταν εχει ωρες να φαει ο μικρος εγω υποφερω!!!! Τουμπανο το τσιτσιο!!!!!!

Φιλακια και καλο βραδυ!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημεριτσες ομορφες μανουλες !!!!!

Κατερινακι μου κ μας μας λειπεις τοσο πολυ !! αλλα σε καταλαβαινουμε εδω δεν προλαβαινουμε εμεις με το ενα οχι εσει ςπου εχετε 2 κιολας !!!!!!!

Μαρακι μου φλωρα ειναι η αομπατσαν !!! ειδες τι κανει το φεισμπουκ ε ? Οσο για το σλινκ το σκεφτομαι πολυ σοβαρα αλλα κ παλι θα ειναι καποιες ωρες το παιδι ισως θελησει υπνο αλλαγμα κ τα σχετικα κουβαληματα !!!!

Αγγελικουλα ο αντρας μου μπορει σιγουρα να με φερει, εμενα το καροτσι ας πουμε πιανει η ολο το πισω η τη θεση συνοδηγου !! τη μπεμπα θα την κρατω αγκαλιτσα ! εισαι σιγουρη οτι θα τα καταφερουμε στο τουτου με 2 νινακια κ 2 καροτσακια ? τεσπα ! θα δω τι μπορει να γινει! ισως ζητησω απ τον πατερα μου να ερθει !!!! αν δεν εχει αλλη δουλεια !!! βλεποντας κ κανοντας την πεμπτη !!!

Καλέ.μαρακι 65 εκ;; τόσο ψηλή η μπεμπα σου;;;Μπράβο!!!!!

κατερινακι μου πηρε απο τον μπαμπα της μαλλον και καλυτερα γιατι αν επαιρνε απο μενα... σωθηκε :tongue::tongue:!!!

Το ριχνω στα υγρα και στις σουπες και αφου χορταινουν και κοιμουνται τα παιδια, τοτε τους φτανει! Οταν εχει ωρες να φαει ο μικρος εγω υποφερω!!!! Τουμπανο το τσιτσιο!!!!!!

Αγγελικουλα μου εμενα και χωρις να παω σουπες ή να πιω υγρα αν εχει ωρες να φαει η μικρη τουμπανο..

Χτες το βραδυ κοιμηθηκε στις 8:30 και μεχρι τις 3:00 δεν ειχε ξυπνησει:shock::shock:

καλα εχω σηκωθηκα και ηταν τουμπανο το τσιτσιο, την πηρα αγκαλια και την ταισα σχεδον κοιμησμενη..

Βιργινακι πως ειναι το ματακι σου??

ναι μωρε ξερω τι κανει το fb αλλα λεω να αντισταθω.. οσο μπορω!

Καλημέρα κουκλίτσες μου :)

Μόλις κοιμήθηκε η μικρή και είπα να σας πω μια καλημέρα.

Η χθεσινή μέρα να πάει και να μην ξανάρθει...όλη μέρα γκρίνια, αγκαλιά και τσιτσίο...πρώτη φορά τέτοια γκρίνια...όπου και να την έβαζα ούρλιαζε απαρηγόρητη...μόνο αγκαλιά ήθελε κι εκεί με γκρίνια...απελπίστηκα!!

Η μαμά μου έλειπε και δεν μπορούσε να έρθει και αναγκάστηκα κι έφερα τον άντρα μου νωρίτερα από το γραφείο για βοήθεια...κόντευα να πέσω κάτω από την κούραση! Η ψυχολογία μου στα τάρταρα και το δάκρυ κορόμηλο!

Τέσπα, μέρα ήταν πέρασε...ελπίζω σήμερα να είμαστε πολυυυυυυύ καλύτερα :D

Κατερινάκι κουραγιο με τα δυο βλασταράκια σου!!! Κι εμάς μας λείπεις πολύ....

Virgi, το sling το σκέφτηκα κι εγώ αλλά εγώ τουλάχιστον είμαι πολύ μακριά για να κάτσει τόσες ώρες η Β. πάνω μου. Κάνει και πολύ ζέστη, θα λιώσει το παιδί. Εκτός αυτού, μου είπε ο άντρας μου πως λόγω περικοπών, το τρένο έχει κάθε 20-30λεπτα δρομολόγια με αποτέλεσμα να γίνεται το αδιαχώρητο μέσα στα βαγόνια!!! Εγώ αποκλείεται να βάλω το παιδί εκεί μέσα!!!!!

Θα δω μέχρι την Πέμπτη...

Αγγελική, τι καλό μαγείρεψες?????? :P

Μαράκι, ψηλό παιδάκι είναι κι εσένα η καραμελίτσα σου!! Της Βικτώριας έχουν αρχίσει να της στενεύουν τα 0-3 φορμάκια...είμαστε και πιο στρουμπουλές από εσάς :P :p :P

Μινούλα, πως είσαι σήμερα? Η καντιντίαση πως πάει? Εμένα είχε υποχωρήσει εδώ και 1 εβδομάδα αλλά από χθες βράδυ άρχισα να πονάω πάλι :(

Φλώρα εδώ :P

Mopep2.png1LxNp2.png

Μαρακι μου καλυτερα ειναι το ματακι μου βαζω ενα σπρει που κ που κ κατι παει κ γινεται !!! τι κανει η καραμελενια ? κοιμηθηκε τοσο κ σου κανει εντυπωση ???

εμενα τωρα τελευταια ουτε καν ξυπναει τα βραδυα ρε κοριτσια ! καλα δεν παιζει να μεινω τοσες ωρες με στηθος γεματο ! την παιρνω κ γω αγκαλιτσα μολις ακουσω να κανει εστω κ ενα α κ την ταιζω κοιμισμενη ! την αλλαζω χωρις κρεμες χωρις τιποτα για να μην την ξυπνησω κ την κραταω ορθια για ρεψιμο 1 λεπτο ! αν ρευτει καλως αν οχι την βαζω κ παλι στην κουνια της κ ολα ειναι υπο ελεγχο !!!

το βραδυνο της προγραμμα εχει ως εξης. αν την κανω μπανιο γυρω στις 8,30-9,00 το πολυ 10 παρα εχει κοιμηθει. αν την κανω μπανιο κατα 9-9,30 το πολυ 10,30 κ καποιες φορες βαρια 11 εχει γινει ζαμπονακι !!! κ το παει πλεον σερι, αλλα οπως ειπα πριν δεν την αφηνω.. την ταιζω κοιμισμενη !!

τωρα κοιμαται ! κ γω βαριεμαι να κανω δουλειες γμτ ! εβαλα ενα πλυντηριο με τα ρουχα της τα χειμωνιατικα μου εδωσαν παρα παρα πολλα αλλα δεν μου αρεσουν κ θα τα εχω για μεσα στο σπιτι κ θα ψωνισω μονο ρουχαλακια για εξω !

Αομπατσανακι κ μενα πια ισα που κουμπωνουν τα 1-3 φορμακια ! τωρα το τρεναρω λιγο ακομα κ να της παρω 3-6 ! Οσο για τον ηλεκτρικο καλα που μου το ειπες, οχι ρε συ δεν ειναι τα παιδακια μας για εκει μεσα που μπαινει ολη σαρα κ η μαρα ! εγω φοβαμαι !!! που μενεις ? μπορει να σε εχω ξαναρωτησει ! κ γω δεν ειμαι κοντα μη νομιζεις, για να παω θα πρεπει να χρησιμοποιησω πρωτα λεωφορειο κ μετα ηλεκτρικο ! ζορια !!!! ειδωμεν !!

Μαρακι μου καλυτερα ειναι το ματακι μου βαζω ενα σπρει που κ που κ κατι παει κ γινεται !!! τι κανει η καραμελενια ? κοιμηθηκε τοσο κ σου κανει εντυπωση ???

εμενα τωρα τελευταια ουτε καν ξυπναει τα βραδυα ρε κοριτσια ! καλα δεν παιζει να μεινω τοσες ωρες με στηθος γεματο ! την παιρνω κ γω αγκαλιτσα μολις ακουσω να κανει εστω κ ενα α κ την ταιζω κοιμισμενη ! την αλλαζω χωρις κρεμες χωρις τιποτα για να μην την ξυπνησω κ την κραταω ορθια για ρεψιμο 1 λεπτο ! αν ρευτει καλως αν οχι την βαζω κ παλι στην κουνια της κ ολα ειναι υπο ελεγχο !!!

το βραδυνο της προγραμμα εχει ως εξης. αν την κανω μπανιο γυρω στις 8,30-9,00 το πολυ 10 παρα εχει κοιμηθει. αν την κανω μπανιο κατα 9-9,30 το πολυ 10,30 κ καποιες φορες βαρια 11 εχει γινει ζαμπονακι !!! κ το παει πλεον σερι, αλλα οπως ειπα πριν δεν την αφηνω.. την ταιζω κοιμισμενη !!

τωρα κοιμαται ! κ γω βαριεμαι να κανω δουλειες γμτ ! εβαλα ενα πλυντηριο με τα ρουχα της τα χειμωνιατικα μου εδωσαν παρα παρα πολλα αλλα δεν μου αρεσουν κ θα τα εχω για μεσα στο σπιτι κ θα ψωνισω μονο ρουχαλακια για εξω !

Αομπατσανακι κ μενα πια ισα που κουμπωνουν τα 1-3 φορμακια ! τωρα το τρεναρω λιγο ακομα κ να της παρω 3-6 ! Οσο για τον ηλεκτρικο καλα που μου το ειπες, οχι ρε συ δεν ειναι τα παιδακια μας για εκει μεσα που μπαινει ολη σαρα κ η μαρα ! εγω φοβαμαι !!! που μενεις ? μπορει να σε εχω ξαναρωτησει ! κ γω δεν ειμαι κοντα μη νομιζεις, για να παω θα πρεπει να χρησιμοποιησω πρωτα λεωφορειο κ μετα ηλεκτρικο ! ζορια !!!! ειδωμεν !!

Βιργινακι μου με την ομορφη τη μπουμπου σου....μου πες να ρθω κ να μαι!!!χαχαχαχαχ!!!

Οι υπολοιπες οι μανουλιτσες τι κανετε???Διαβασα λιγο απο τα νεα σας....τα αγγελουδια μας μεγαλωνουν κθεριευουν....βρε κοριτσια...ειδα που γραφατε για τα ρουχαλακια....εμεις εδω κ ενα μηνα φοραμε 3-6 μηνων κ τα περισσοτερα μαλιστα ειναι για 6 μηνων....:shock: δεν τον προλαβαινω....τωρα ειμαστε 6600 κ 64 ποντους...ολο γελαμε...κανουμε συνεχεια "Αγκου" κ εχουμε αρχισει να ειμαστε επικυνδινοι...διοτι γυρναει πλεον μονος στο πλαι,μπρουμητα κ ανασκελα :rolleyes: Οσο για τον υπνο....ειμαστε πολυυυυ καλα παιδακια....κοιμομαστε κατα τις 9 κ τον σηκωνω κοιμισμενο κατα τις 11-11.30 τον ταιζω κ το παμε σερι μεχρι τις 7-8 το πρωι....αυτα τα νεα μας.... βεβαια δυστυχως εγω δεν θηλαζω :-( μου κοπηκε το γαλα απο μονο του σιγα σιγα απο τις 20 μερες...κ μου αρεσε τοοοοσο πολυ ο θηλασμος...τι να κανουμε ομως....αληθεια...με τα εμβολιακια πως τα πατε????εμας ειναι το χειροτερο μας...μετα εχουμε πολυυυυυ γκρινια....:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...