Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημερουδια!!!!!!

τι κανετε φιλεναδιτσες!!

εμεις μια χαρουλα, καμαρωνουμε στο ριλαξ μας!

Αγγελικουλα μου η δικια μου εχει λοξυγγα 2-3 φορες την μερα, την βαζω λιγο στο στηθος και της περναει.:rolleyes:

Οσο για το στηθος δεν ξερω, δεν ρωτας και διπλα καμια συμβουλο θηλασμου?

καλα ειναι φανταστικα στην Φοινικουντα, να ξαναρθετε και θα σας παω και στην Μανη που ειναι τα μερη μου και ειναι εξισου ομορφα..!

Οζαλινακι μου τρωει η νεραιδουλα μας?? μπραβο..

Πως περασατε βρε στις διακοπουλες σας?

Βιργινακι, καλα σου ειπε η Αγγελικη, φροντισε λιγο την υγιεινη των φακων και βαλε κανα κολληριακι..

σε καταλαβαινω, κανε υπομονη..

ενταξει με τον αποστειρωτη, τον εβαλα ολα οκ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kοριτσάκια μου λοιπόν ισχύει για Πέμπτη πρωί, 10.00 είναι καλά για όλες; Στο mall λέτε στο Μαρούσι, μη βρεθώ πουθενά αλλού. Δηλώστε συμμετοχή :P να δούμε πόσες μαζευόμαστε. Περιμένω με μεγάλη χαρά να σας γνωρίσω.

Αγγελική μου, δεν νομίζω να είναι κάτι ο πόνος, μήπως είνια κάποιος φραγμένος πόρος και έχει κάνει γρουμπουλάκι και σε πονάει. Όσο για τον λόξυγγα κάθε μέρα και εμείς. Και γουλιές βρε παιδί μου, πολλές, όλο να αποφεύγω τα γαλακτοκομικά άλλα όλο και κάτι τρώω.

Κατερινάκι μου το μόνο αρνητικό του παιδικού οι ιώσεις, αλλά όσο θηλάζει η μπουμπού μη φοβάσαι τίποτα, κατά τα άλλα μόνο καλό θα του κάνει. θα περνάει ευχάριστα το πρωινό του. Βλέπω το δικό, παρόλο που μου λέει δεν θέλω να πάω, όλο καινούργια τραγουδάκια μου λέει, και είναι πολύ ενθουσιασμένος. Στέλν π.μ. σε Κατερίνες, Αγγελική, Μίνα, Βιργινία το κινητό μου.

dYU4p3.png

γεια σας κοριτσακια μου,

πως ειστε σημερα?

εμεις σπιτακι, ολα ησυχα το απογευμα θα παμε για μπανακι και μετα θα ερθουν τα ξεδελφια μου.

Σημερα δεν ειμαι καθολου καλα, ειμαι πολυ στεναχωρημενη χωρις λογο..

κατι θελω και δεν ξερω τι...

κατι μου λειπει, νιωθω που χαλια..

Μαράκι μου είναι τέλεια η Μεσσηνία,έχω κατέβει είναι η κουμπάρα μου απο Κυπαρρισία, πολύ όμορφα μέρη.

ειμαστε πολυ ωραιο μερος οπως και ολη η Ελλαδα αλλωστε!!!

Διαφημίσεις

μανούλες γεια σας.... περιμένω το πρώτο μου μωράκι το Φεβρουάριο.... με συγχωρείται που μπήκα εδώ απλά ήθελα να πάρω λίγες γνώμες από κοπέλες που έγινα πρόσφατα μανούλες....

πόσα ρουχαλάκια να πάρω για το μωράκι; εσώρουχα; σεντονάκια; καπελάκια; κουβερτούλες; εσείς τι λέτε; τι άλλο χρειάζομαι;:confused::confused::confused:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

γεια σας κοριτσια και παλι,

καλε που χαθηκατε ολες?

εγω ειμαι σκατα, ηρεμα περασε η μερα, δεν ειχα ορεξη για τιποτα, ουτε για μπανιο πηγαμε κοιματαν η μικρη και δεν ηθελα να της το χαλασω..

Τεσπα, ας ελπισουμε αυριο να ειμαι καλυτερα..

nikou, γεια σου και με το καλο το μωρακι σου..!!

εμεις γεννησαμε ολες τον Ιουνιο και σιγουρα χρειαστηκαμε πιο ελαφρια ρουχα.

Παντως καλυτερα να μην παρεις πολλα μιας και θα σου κανουνε και δωρα.

παρε για τις πρωτες μερες 8-10 ζυπουνακια για απο μεσα και 5-6 φορμακια για απεξω.

καλτσουλες, κουβερτουλα αγκαλιας, πανες φανελενιες αγκαλιας.

παρε κανα σετ πετσετες και κανα δυο σετ σεντονια.

αυτα νομιζω ειναι αρκετα..

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!! Βλεπω βολταραμε το σκ! Εμεις στη γυρα με συνδιασμο δουλειων στο σπιτι και λιγο υπνο και ειμαι τα χαλια μου! Πηγαμε στη βαφτιση των φιλων μας-ωραια ηταν! Μετα πηγαμε στη μαμα μου για φαγακι και μετα σπιτι. Ο μικρος ηταν λιγο παραπονιαρης και το απογευμα πονουσε κανα διωρο. Τι να πω... αυτο το infakolik ποτε θα δρασει?????? Τσαντιστηκα και λιγο με τον αντρα μου... μου περασε! Πρεπει να συνηθιζω στην πιεση!!!! Θελω και γρηγορα 2ο παιδι-τρομαρα μου!!!!\Ο μπεμπακος μου κοιμαται απο τις 9.30. Και εμενα τα ματακια μου κλεινουν...

Μαρακι μου, η πανσεληνος φταιει μας εχει επηρεασει! Εγω ετοιμη για κλαμματα ειμαι ολη μερα σημερα!

Μπλουμπλου μου, εγω ειμαι μεσα! Θα σου στειλω μηνυμα στο κινητο σου!

Βιργινακι, τι κανεις? Πως ειναι το ματακι????

Νικου μου, με το καλο το μωρακι σας! Νομιζω οτι καλα τα ειπε το Μαρακι, αλλα καλυτερα ρωτα καμμια μανουλα που γεννησε χειμωνα!

Να ρωτησω και εγω...τωρα που ρρυωνει ο καιρουλης(λεμε τωρα) θα φοραμε και εσωρουχακια(μακρυμανικα ή κοντομανικα) στα παιδια και απο πανω φορμακια??? Και τι εσωρουχακια ειναι αυτα που δεν φαινονται? Ή δε μας νοιαζει? Γιατι τα καλοκαιρινα εσωρουχακια, ολο σχεδια ειναι! Και αν θελουμε να τον εχουμε με τα μακρυμανικα εσωρουχακια στο σπιτι, θα κρυωνει? Αποριες....

Λοιπον στελνω και εγω το κιν μου σε πμ!!! Φιλακια μαμαδες και μωρακια!!! Καλη σας νυχτα!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

σας ευχαρίτω πολύ αλλά δεν μου λετε τι είναι η κουβερτουλα αγκαλιας και οι πανες φανελενιες αγκαλιας

Πανες αγκαλιας ειναι σαν μικρα σεντονακια, που θα τα βαζεις οποθ ακοτμπας το μωρο π.χ. καροτσι. Για να μην ερχεται το δερματακι του σε επαφη απευθειας με αλλα υφασματα ή οταν το παιρνει καποιος αγκαλια.

Η κουβερτουλα αγκαλιας ειναι μικρη κουβερτουλα φλις νομιζω-λογω εποχης- υπαρχει και πικε. Η οποια χρησιμοποιειται για να σκεπαζεις το μωρακι μεσα - εξω. Φιλια!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια και γλυκα μπουταρινακια!

πως ειστε σημερα?

εγω ειμαι καλα, μαλλον το φεγγαρι θα εφταιγε χτες Αγγελικουλα μου, εχεις δικιο..

Κατερινακι μου καλα ειμαι σημερα, απλα χτες κατι ηθελα και δεν ηξερα τι..

δεν μπορω να το εξηγησω.. ηθελα να κλαιω χωρις λογο..

τελος παντων, θα περιμενω να ξυπνησει το πλασμα να την παρω να παμε καμια βολτα..

αντε τυχερουλες, κανονιζετε συναντησουλα... ΖΗΛΕΥΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια καλημερα

Σημερα εγω δεν ειμαι καλα...

Δεν θα μπορεσω να ερθω στη συναντηση με το μπεμπε, αν αλλαξει κατι θα σας τηλ εστω τελευταια στιγμη.

Κοριτσια που ειπατε να ερθετε να με παρετε, ευχαριστω πολυ πολυ!! Αλλα το μπεμπε που θα κατσει; προβλημα... θα δω, αν μπορεσω θα τηλ ή την Αγγελικη ή την Μπλουμπλου να ερθω.

wcBmp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα :)

Χάθηκα αλλά η περασμένη εβδομάδα ήταν πολύ γεμάτη....έτρεχα και δεν έφτανα...

Στα γρήγορα γιατί από χθες η μικρούλα μου είναι ανήσυχη και ολίγον τι γκρινιάρα...μάλλον το φεγγάρι! Κοιμάται με αναφιλητά τώρα :( 20λεπτά έκλαιγε και δεν ήξερα τι να της κάνω...

Πήγαμε γιατρό, μας βρήκε υπέροχα!

Φτάσαμε 6700 (από 4250 γέννησης)!! και 64 πόντους(από 52 γέννησης)!!!Μέσα σε 2 μήνες όλα αυτά!!! Κάναμε και το εμβόλιό μας, κλάψαμε πολύ λίγο...όλα καλά :)

Σημείωσε ότι προσηλώνει εύκολα, πολύ χαμογελαστή και μερικός έλεγχος κεφαλής.

Μα με το που της μίλησε η γιατρός άρχισε να της γελάει και να της λέει κουβέντες (τις δικές της...ξέρετε!!!). Μακάρι να εξελιχθεί σε τόσο κοινωνικό παιδάκι όσο φαίνετια να είναι τώρα.

Διάβασα για τον ΟΑΕΔ που έγραφε η Κατερίνα. Εγώ κατέθεσα τα χαρτιά μου κανονικά την Παρασκευή και το μόνο που μου είπαν είναι πως θα αργήσουν μερικές μέρες να με ειδοποιήσουν για την πληρωμή λόγω του ότι κάνουν αναβάθμιση στο μηχανογραφικό τους σύστημα.

Την Παρασκευή 9/9 είχε γενέθλια το αντράκι μου και είχαμε και επέτειο γάμου :)

Κάλεσα όλους τους φίλους μας και έκανα μπουφέ με διάφορα και ποτάκια στη βεράντα και περάσαμε υπεροχα! Ήταν ευκαιρία να δουν και τη Βικτώρια τώρα που μεγάλωσε λιγάκι, όλοι. Μάλιστα κανονίσαμε με τους νονούς της, του χρόνου 9/9 να τη βαπτίσουμε κιόλας...

Όσο για τη συνάντηση τώρα...δεν θα μπορεί ο άντρας μου να πάρει τελικά άδεια για να μας μετακομίσει εκείνη την ημέρα, οπότε θα είναι πολύ δύσκολο να έρθω μόνη μου μιας και δεν οδηγώ. Αν αλλάξει κάτι μέχρι τότε θα ενημερώσω...το πολύ-πολύ να με φέρει το πρωί πηγαίνοντας για δουλειά και μετά βλέπουμε πως φεύγω...

Στείλτε μου κι εμένα κανένα τηλ. να μπορώ να σας βρω, αν τελικά τα καταφέρω. Το πολύ πολύ να αφήσω τη Βικτώρια στη μαμά μου και να έρθω μόνη μου....είδωμεν.

Σας φιλώ γλυκά και σας αφήνω να πάω να την έχω το νου μου.

xxx

Mopep2.png1LxNp2.png

καλημερααααα εχω τη μπεμπα αγκαλιτσα αρα για την ωρα γραφω λιγα.

μαρακι μου ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα, αγγελικουλα κ γω χτες τσακωθηκα με τον αντρα μου πηγαινοντας στα βαφτισια αλλα ολα οκ!

ματια χαλια ακομα.αλλαξα φακους κ ριχνω ενα σπρει με κλειστα βλεφαρα.

κ τελος εχω να πω οτι γκαντεμιαστηκαμε γιατι κ μενα ο αντρας μου τελικα δουλευει 1 η ωρα την πεμπτη κ καλως να με φερει αλλα πως να γυρισω ??????????????????????????? οεο ?????????????????????????????????????????????????????

θα σκασω αν δεν ερθω, αλλα χλωμο να μπω σε ηλεκτρικο με το παιδι...... μες την μποχα !!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...