Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλε, συμπεθερα, που εισαι;;;;;;

εδω ειμαι αλλα με αφηνει η νυφη σου να γραψω?? απο χτες το βραδακι καθε φορα που καθομαι ολο και κατι ηθελε, μια τα'κανε, μια ηθελε κουβεντα, κοιμηθηκε κατα τις 12:30 και τωρα το πρωι ξυπνησαμε στις 10 και οι δυο μετα πηγαμε να παρουμε σπανακι και τωρα κοιμηθηκε και βρηκα χρονο..

Βιργινακι μου τι επαθε το ματακι σου? περαστικα βρε..

Οζαλινακι καλο χειμωνα, ολα καλα με την νεραιδουλα, μπραβο!!!

linjaki, καλοριζικο το καινουριο σπιτακι!! εμενα η δικη μου δεν βαζει το χερι της παρα μονο καμια φορα που πειναει πολυ..

Μπλουμπλου, τι κανεις? ωραιος ο μικρος σου ε? μπραβο το πουλακι μου!!

καλα μπορει να μην ειστε το πρωτο μποι αλλα απο κιλακια ειστε σουπερ! ειδες το γαλατακι της μαμας?

και τωρα το θεμα της Κατερινουλα μας..

Γλυκο μου Κατερινακι, καταρχην ειναι οι καιροι παρα πολυ δυσκολοι και δυσκολα θα βρεις δουλεια και καλη μαλιστα.

Απο την αλλη να πας στην παλια σου δουλεια που την εχεις μερακι αλλα να μην πληρωνεσαι.. τι να το κανεις...

Οσο αναφορα τις προτεραιοτητες, φυσικα και ειναι η οικογενεια πανω απο ολα αλλα πρεπει να ειμαστε και εμεις καλα μεσα σε αυτην!

Θα σου ελεγα να ψαξεις τωρα που θα εχεις χρονο λογω της αδειας μηπως και βρεις κατι καλυτερο πανω στον χορο που σου αρεσει τοσο πολυ και ειμαι σιγουρη οτι θα εισαι αστερι..

Τωρα αν δεν βρεις κατι, το να ξαναγυρισεις στην σχολη σου δεν ξερω ποσο θα σε γεμισει επαγγελματικα και οικονομικα φυσικα.

φανταζομαι το αγωνιστικο κομματι που σε ενδιαφερει ειναι λιγο δυσκολο να το ακολουθησεις τωρα με το μωρο...

Απο την αλλη θα σου ελεγα να μην αγχωνεσαι και να απολαυσεις τον μπεμπακο σου και τον αντρουλη σου μιας και αυτος ο καιρος δεν θα ξαναρθει και αν εισαι χαλαρη και ηρεμη ολα τα αλλα θα ερθουν απο μονα τους..

καλα για το σωμα που κατι εγραψες, δεν το σχολιαζω θα ξαναγινεις οπως πριν, ειμαι σιγουρη, αλοιμονο σε εμας!! φιλακια!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια μου!!! Βλεπω εχουμε θεματα... Λοιπον, καταρχην Οζαλινα μου χιλια χρονια θα ζησεις...εχτες σε σκεφτομουν!!! Μια χαρα η ζουζουνα σου!!!!!!! Ευχομαι και εσεις και εμεις να συμεχισουμε να θηλαζουμε αποκλειστικα!!!!!

Linja μου, καλοριζικο το σπιτακι σας!!! Οσο σκεφτομαι οτι καποια στιγμη θα χρειαστει να ξναμετακομισω με πιανει πανικος-αρα σε νιωθω!!! Οσο αναφορα το χερακι στο στομα, εμενα ξεκινησε να μου βαζει τη γροθια με τους πονους των κολικων και στη συνεχεια βαζουμε δαχτυλο για πιπιλα και την πιπιλα δε τη θελουμε καθολου!!! Και ενω του το εβγαζα και προσπαθουσα να του δωσω την πιπιλα, που εννοειται εφτυνε- ο γιατρος μου ειπε να μην τον πιεζω...αλλα οταν βαζουν γροφια μαλλον πονανε.

Βιργινια μου περαστικουλια!!! Τι επαθε το ματακι σου??? Γιατι προληπτικα ντεπον??? Δε το καταλαβαινω...αν εμφανισουν πυρετο με το εμβολιο, να δωσω, αλλα ανευ λογου να δινω φαρμακα...τελοσπαντων! Γενικα, ειμαι πολυ δυσκολη μετα φαρμακα και ευτυχως και ο παιδιατρος εως τωρα.

Μπλουμπλου μου, πολυ χαιρομαι για το γιοκα σου!!! Καλα και η μπλουμπλουδενια σου μια χαρα!!! Ειδες, καθε παιδι εχει τα δικα του!!! Οσον αφορα αυτο για τα εμβολια εχω ακουσει απο πολλους γονεις τελευταια οτι δεν κανουν τα πρωτα κατεπιλογην. Τωρα εγω φοβαμαι και του τα κανω...

Οσον αφορα τη συναντηση απ'οτι εχω καταλαβει εχουμε πει την Πεμπτη 15 Σεπτεμβριου στα mall. Ωρα? Το Βιργινακι ελεγε πρωι νωρις... 10 καλα ειναι? Και να δωσουμε και ενα σημειο συναντησης μεσα στα mall, γιατι θα ψαχνομαστε...αν θυμαμαι καλα εχει mothercare. βρισκομαστε εκει απ'εξω κ μετα βπαμε για κανα καφε. Συμφωνειτε?????? Θα στειλω το κιν μου σε πμ.

Κατερινακι, καταρχην οσον αφορα το σωμα μας. Θα επανελθει αλλα θελαι προσπαθεια λενε...η κοιλια αργει να μαζεψει και θελει ζωνη και κοιλιακους Τα κιλα οσο θηλαζεις ειναι πιο ευκολο να φυγουν και πρεπει να κανουμε ισσοροπημενη διατροφη. Εμενα φυγανε τα κιλα της γεννας και τωρα που θα γινει ο μικρος 3 μηνων και θα χαλαρωσουμε λιγο με τους κολικους (θεωρω) θα αρχισω να τρωω πιο πολλα σαλατικα και κομμενες οι πολλες παρασπονδιες!!! Λενε οτι οσο θηλαζουμε δε κανει να χανουμε πανω απο 2 κιλα το μηνα. Πρεπει να παιρνουμε 500 θερμιδες παραπανω απ'οτι παιρναμε πριν μεινουμε εγκυες. ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ... εσυ εχεις και τις προδιαγραφες! Τι να πω εγω που ημουν σουπερ και τωρα με 2 εγκυμοσυνες (η μια αποβολη) και ξαφνικο προβλημα θυρεοειδους εγινα μπομπος!!! Γι αυτο και εγω το εχω παρει ζεστα και θα το παλεψω!!!

Τωρα με το θεμα της δουλειας...δυσκολες εποχες! Η αδερφη μου κοινωνιολογος με 2 ξενες γλωσσες και η/υ και δεν βρισκει τιποτα! Καταλαβαινω οτι με εναν μισθο δε βγαινουν περα ταοικογενειακα εξοδα, γιατο ψαξου...προτεραιοτητα θα εδινα στην εργασια γυρω απο το χορο που εχεις και εμπειρια. Αλλα παραλληλα αν εβρισκα και κατι αλλο δε θα το απερριπτα. Οσον αφορα το αγωνιστικο κομματι ειναι δυσκολο...ή θα θυσιασεις τις ωρες με την οικογενεια ή τα θελω σου... Εκανα χορο 6 χρονια και τον αγαπω και εγω πολυ!!! Τελος, δε θα γυριζα σε μια δουλεια που παει απο το κακο στο χειροτερο... θεωρω οτι δε θα κερδιζες κατι, ισα ισα θα εχανες το χρονο σου και μπορει να μην πληρωνοσουν ποτε τα διδακτρα. Αυτα...παω να κανω παρεα στο μπεμπη που δεν βαζει γλωσσα μεσα του...:tongue::tongue::tongue:!!!! Φιλακιααααααα!!!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Koριτσια μου, καλησπερα, τι κανετε;;; Σας ευχαριστω παρα πολυ ολες για το ενδιαφερον σας, σας αγαπω το ξερετε;;;;;;:tongue::tongue: Λοιπον, ειμαι πολυ φρικαρισμενη για το εξαμηνο του οαεδ!! Ειχα αριθμο πρωτοκολλου για σημερα για να καταθεσω τα χαρτια μου και πηγα και μου ειπαν οτι εχουν παγωσει τις καταθεσεις αιτησεων προς το παρον και να παρω τηλεφωνο τη μεθεπομενη βδομαδα.. Εχετε καμια ιδεα τι γινεται;;;;;;;;;;;

Θα επανελθω να σας διαβασω παλι με πιο πολλη προσοχη γιατι τωρα το ματι μου γυαλιζει!! Φιλακια σε ολες σας και στα μωρακια μας!!!!!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

καλημερα και απο μενα..

Αγγελικουλα μου και εγω συμφωνω μαζι σου για τα φαρμακα, δεν θελω καθολου να δινω στο παιδι ανευ λογου..

η παιδιατρος μας ειπε για τα εμβολια πανω απο 38 πυρετο να δωσουμε depon.

Κατερινακι μου τι ειναι αυτα τα καινουρια κοπλα του οαεδ??:shock: για πες λεπτομερειες, με ποιο δικαιωμα δεχονται αιτησεις? υπαρχει κανα νομος????

Βιργινακι πως εισαι σημερα?

Καλημερα κοριτσια και πατουσακια!!

Προχτες ειχαμε παιδιατρο και μεις, μας βρηκε πολυ καλους, 63 ποντους και 6.445 γρ !!!!! Μας ειπε και γραμμαριο να μην παρουμε ενα ολοκληρο μηνα, ειναι οκ, γιατι το μωρο κοντευει ηδη να διπλασιασει το βαρος του!! Εκλαψε το καημενο στο εμβολιο, ετσι μου ερχεται να κατσω να διαβασω για τα εμβολια και το ποσο απαραιτητα ειναι τελικα.

Μπλουμπλου μου, μια χαρα η κορη σου, και τι εγινε που δεν ειναι πρωτο μποι, και γω κοντουλα ειμαι και μαρεσει :D.

Κατερινα μικρη, δυσκολες εποχες για να δουλευεις καπου και να μην πληρωνεσαι, αν η οικογενεια σου μπορει να τα βγαλει περα με εναν μισθο, ολα καλα, αλλα κατσε και βαλε κατω τα + και τα - .

Οτι θυμαμαι γραφω, μην νομιζετε, το αλτσχαιμερ καλα κρατει :rolleyes:.

Βιργινια μην ανησυχεις με τις αγκαλιες που κανεις στην μπεμπα σου... και γω τον εχω αγκαλιτσα για να κοιμηθει, και οταν ποναει ή ειναι εκνευρισμενος. Αλλωστε τωρα θα χαρουμε τις αγκαλιτσες τους, μετα δεν θα θελουν και θα τα κυνηγαμε εμεις!!! Ασε που δεν θελω να το βγαλω απτο δωματιο μου, κοιμαται βεβαια σε δικο του μερος, αλλα γιατι το κρεβατι μας ειναι πολυ μικρο, αλλιως θα τον ειχα και γω αγκαλιτσα!!!

Εμενα με επιασε η τενοντιτιδα παλι στο χερι μου, ειχα παλια προβλημα, μου ειχε ας πουμε, περασει, και τωρα παλι ποναω πολυυυυ. Δεν μπορω να παρω και παυσιπονα απο μονη μου, και να παω τωρα στο νοσοκομειο να με δει γιατρος για να μου δωσει συμβατο με τον θηλασμο, φαρμακο δεν παιζει. Κουραζομαι και μονο που το διαβαζω... προς το παρον αντεχω, να δουμε για ποσο.

Αχ, θελω και γω τοσο πολυ να βρεθω μαζι σας, αλλα αντε, να με φερει ο αντρας μου (τελικα δουλευει μονο απογευματα-του αλλαξαν ωραριο) μετα πως θα γυρισω;; Μονο σκ θα μπορουσα, ή χωρις τον μπεμπη...

Να βγαλετε φωτος και να τις βαλετε σε κανα fb να τις δουμε και μεις που δεν θα ερθουμε!!

Σαν πολλα να εγραψα! φιλακια κοριτσια, παω να κανω καμια δουλεια!!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Μινακι, που εχεις χαθει? πως τα πας με τον θηλασμο?

Το ειχα σκεφτει και εγω να ενημερωθω περισσοτερο για τα εμβολια αλλα δεν το εκανα για δεν θα ηθελα να παρω στο λαιμο μου ενα τοσο σοβαρο ζητημα, ας τα κανει να ειμαστε οκ, καλυτερα..

καλε ειστε μια χαρα στρουμπουλακια!! Μπραβο σας!!!

Μαρακι μου, δεν εχω ιδεα τι κανουν, ειμαι απο το πρωι στα τηλ για να βγαλω ακρη, αν μαθω κατι θα σας πω. Μινουλα, χαιρομαι πολυ που ειστε καλα!! Φυσικα και δεν τα βγαζουμε περα με ενα μισθο, γι'αυτο εχω αγχωθει τοσο πολυ.. Θα δειξει.. Α, που μενεις; Για τη συναντηση ρωταω αν θελεις ερχομαι και σας παιρνω, το ειχα πει και στο Βιργινακι!! Καλα, για σενα συμπεθερα, μεχρι και καλαματα ερχομαι να σας παρω να δω και τη νυφη μου!! Χεχε!! Παω να συνεχισω τα τηλ...

Φιλακια πολλα σε ολες!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

εκεινη την μερα στην συναντηση θα ειμαι να σκασω... ρε γμτ. δυσκολο να ανεβω αθηνα..

ευχαριστω γλυκια μου και μονο που το λες.. για να ερθεις..

Αντε να βλεπω καμια σας να κανονιζει διακοπες εδω στην Μεσσηνια του χρονου!!! (εχουμε πολυ ωραια μερη!!!)

Αλλα ο αντρουλης μου ανεβαινει μια φορα το διμηνο για ην δουλεια του οποτε φανταζομαι να τα καταφερω τοτε να ξανακανουμε μια μαμαδομωροσυναντηση!!

παντως για τον οαεδ εχεις δικαιωμα να κανεις τα χαρτια σου για το εξαμηνο εντος 60 ημερων απο την μερα που τελειωνει η αδεια σου.

Καλες μου φιλες ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!

Δεν προλαβαινω κορίτσια να μπώ και να σας διαβασω αλλα και να μάθω τα νέα σας!

Εχω χαθει κυριολεκτικα!!!

Να σας πώ στα γρήγορα οτι η μπέμπα ειναι μια χαρα. Ηρεμο παιδι!!!!Σημερα κάναμε και το δευτερο εμβόλιο. Εκλαψε λιγοα, αλλα δεν βαριέσαι! Ειναι 62 εκ και 5600!!! Μια χαρα!!

Ο Γιάννης μου καπως καλυτερα. σκέφτομαι να στον στειλω παιδικο σταθμο, αλλα αλομα δεν αποφάσισα!

Δεν προλαβα να σας διαβασω. Το μονο που ειδα ειναι κάτι για τον ΟΑΕΔ. Εχουμε θέμα;;;;

Τελικά ποτε θα ειναι η συνάντηση και που?????

σας φιλώ και θα επάνέλθω!

cEyXp3.png

q61sp3.png

γεια σου Κατερινακι, ολα καλα εδω στη παρεα!!

Κοριτσια που χαλασε ο αποστειρωτης της Αvent και θα το παω για φτιαξιμο την Τριτη.

Μου εφερε η θεια μου εναν της Chicco πως δουλευει? εχει καποια απο εσας να μου πει ποσο νερο βαζουμε?

σας ευχαριστω!!

Διαφημίσεις

μαρακι μου εγω τον εχω 90 ml xreiazetai !!

κοριτσια χαλια ειναι το ματι μου ακομα !

γι αυτο δεν πολυμπαινω !! με γρατζουναει απο μεσα κ δακρυζει συνεχεια ! κ με τσουζει ! κ επισης μαζι με το αριστερο ματι τρεχει κ το αριστερο ρουθουνι ! καταρροη οχι αστεια ! χαχααχ!!!

Αγγελικουλα μου οσο για το ντεπον...ακολουθησα οδηγιες του παιδιατρου, δεν εκανα του κεφαλιου μου κ ισως στο επομενο να μην ξαναδωσω προληπτικα παντα ! ενταξει δεν ειναι καθημερινη δοση κ δεν πιστευω οτι βλαπτει μωρε για φορα... ... αλλα ενταξει το εδωσα γιατι πιστευα οτι καλυτερα ετσι παρα να ανεβει πυρετος. επισης η μπεμπα εκεινη τον καιρο ειχε ουτως η αλλος γκρινια κ ισως δεν μπορουσα να καταλαβω αν θα οφειλοταν σε εμβολιο η στην καθημερινη γνωστη γκρινια της !!!

Κ επισης σαφως κ δεν θελω με το παραμικρο να δινω φαρμακα, ομως επειδη εχω ενα διαφορετικο παιδι μια βδομαδα σχεδον...χθες βραδυ την επιασαν απιστευτα κλαμματα στα καλα καθουμενα, κ εχωνε το χερι της στο στομα κ παλι της εδωσα 1cc depon κ το παιδι ηρεμησε. πιστευω οτι καπου πονουσε κ ισως να ηταν κ νευραλγια εκει στα ουλα !

δεν ηθελα να τη βλεπω να σπαραζει .... κ επειτα η δοση ηταν πολυ πολυ μικρη....

δεν ξερω αν κανω καλα, αλλα στεναχωριεμαι να τη βλεπω ετσι κ γω να καθομαι κ να την κοιταω παραδειγμα !

σημασια εχει οτι το παιδι ηρεμησε κανα τεταρτο μετα το ντεπον ...

κοριτσακια μου σας φιλω ολες παω να την ταισω κ να τη βγαλουμε εξω να παρει κ αυτη τον αερα της ! φιλια !!!

ευχαριστω Βιργινακι, αυτος ειναι?

http://www.flickr.com/photos/53369986@N04/5205213520

βρηκα μια φωτο απο διπλα

μια κοπελα διπλα μου ειπε 100ml.

περαστικα σου βρε κουκλα, βαζεις κανα κολληριο?

πέρασα να σας πώ μια καλησπέρα καληνύχτα........

Βιργινία περαστικά σου κούκλα μου;)

πάω να θηλάσω το καμαρι μου,ταινία έχει κ δεν χορταίνει?????

βουβαλάκι θα γίνει αν συνεχίσει έτσι:tongue::tongue:

Καλημερα κοριτσακια μου!!! Σημερα σπιτι και πολυ πρωινη για να κανω δουλειες γιατι θα μου κοψουν το ρευμα για καμμια ωρα...! Λοιπον, ο μπεμπακος μας μας εχει τρελλανει με τις υπεροχες φωνουλες που βγαζει και τα χαμογελακια του!!! Νομιζω οτι μπηκαν σε ταξη τα κακακια μας και εδω και 1 εβδομαδα κανουμε καθε πρωι! Οσον αφορα τους κολικους δεν εχουν υποχωρησει και καποιες στιγμες της ημερας ειναι αρκετα εντονοι. Εχτες του πηραμε infacolik και του δωσαμε 1 φορα. Ο γιατρος μου ειχε πει 3 φορες την ημερα 1-2 σταγονες. Αλλα δε ξερω αν θελω να του δινω τοσο πολυ...θα δω! Εχουμε ενα γεματο σκ! Σημερα εχουμε βραδυνη εξοδο, λογω γενεθλιων της κουνιαδας μου. Θα παμε ολοι οικογενειακως για φαι σε κινεζικο. Και αυριο εχουμε βαπτιση και τραπεζι. Και εχει μια ζεστη σημερα... θα ηθελα να κανω κανα μπανακι, αλλα δε προλαβαινω... αααααα απορια, εσας τα μωρακια σας εχουν καθε μερα λοξυγγα????? Εμεις ναι, τουλαχιστον 1 φορα την ημερα! Επισης, εχω αλλο ενα προβληματακι... εδω και 1-2 εβδομαδες οταν ταιζω τον μικρο απο το αριστερο μαστο, μετα ποναω πολυ εσωτερικα κοντα στη θηλη. Μηπως ξερετε γιατι????

Βιργινια μου, σιγουρα ηταν συμβουλη παιδιατρου το ντεπον, αλλα με το παραμικρο φαρμακο... κατσε βρε γιατρουλι να δουμε αν το παιδι θα κανει πυρετο και μετα! Οσον αφορα εχτες, καλα εκανες γιατι το παιδι μαλλον εχει ξεκινησει να ποναει για τα δοντακια του και το ηρεμησες. Η μανα ξερει το καλυτερο για το παιδι της. Περαστικα για το ματακι σου και εννοειται οτι δε βαζεις φακους μεχρι να σου περασει και πετα αυτους που φοραγες και αλλαξε και θηκη. Γιατι αν ειναι καποια μολυνση,οτν βαλεις τους φακους θα ξανακολλησεις. Αν επιτρεπεται τι υγρο χρησιμοποιεις και ποιους φακους???????

Μαρακι, εχω παρομοιο αποστειρωτη. Βαζεις νερο μεχρι την γραμμη, περιπου μισο ποτηρι. Δηλαδη να καλυψει το σκουρο στον πατω και να φτασει μεχρι τη γραμμη. Εννοειται οτι θα βρεθουμε οταν ερθεις και αν μπορουν παιρνουμε και τους αντρες μας μαζι! Παντως εμεις του χρονου μαλλον θα ξαναερθουμε Φοινικουντα. Ειχαμε παει πριν 3 χρονια και μας αρεσε πολυ και ειναι ιδανικα για παιδι!!!!

Οζαλινακι μου, φτου φτου να λες!!!!

Κατερινα μου μια χαρα η μπουμπου σου!!!! Νομιζω οτι αν πας τον γιοκα σου σταθμο, θα περναει πολυ ωραια με τα αλλα παιδακια και θα εχεις και λιγο ελευθερο χρονο εσυ να ασχοληθεις με την μπουμπου σου ή και με σενα!

Οσον αφορα την συναντηση ακομα το μονο σιγουρο ειναι τοι ειναι την Πεμπτη το πρωι, για λεπτομερειες θα σου στειλω μηνυμα!

Μινουλα, πολυ καλος ο μπεμπης!!!!!! Μακαρι να ερθεις και θα σε γυρισω εγω!

Κατερινουλα μου, και εμεις σε αγαπαμε!!!!! Να ξερετε κοριτσια οτι αισθανομαι οτι εχω βρει νεες φιλες, γιαυτο θελω να γνωριστουμε και απο κοντα για να κανουμε παρεα!!!!! Συζηταω με εσας πραγματα που δε τα λεω σε κανεναν. Τυχαιο...δε νομιζω!!!! Λοιπν, αυτο το θεμα με τον οαεδ πολυ με τσαντισε...τι αλλο θα κοψουν πια...

Πειτε τη γνωμη σας για τη συναντηση για να το οριστικοποιησουμε κοριτσακια μου...

Φιλακιαααααααα!!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

καλημερα στα πολυ πολυ γρηγορα !!! η κορη θελει κουβεντουλες !!

μαρακι παρομοιος ειναι !! εγω 90 μλ βαζω κ ειναι οσο η ''λακουβα εκει μεσα'' !!!!! η βαση παντως ειναι ιδια τα τσιμπραγκαλα αλλαζουν !

αγγελικουλα οντως ισως δεν επρεπε να δωσω ... στο επομενο μαλλον θα το αποφυγω ! καλα για προχτες σιγουρα θεωρησα οτι επραξα σωστα αφου η καημενη ηρεμησε !!

για τους φακους δεν θες να σου πω οτι δεν τους βγαζω απο πανω μου παρα μονο στον υπνο !!! σημερα θα αλλαξω ζευγαρι δεν ειχα κ δεν ειχα παρει κιολας το ξεφτερι !!

θα σου στειλω μετα τις λεπτομερειες απο αυτους που φοραω !!!!

οσο γαι τη συναντηση κ γω πεμπτη πρωι ειμαι μεσα, κ θελω πολυ να γνωριστουμε απο κοντα ! ειναι τοσο ωραιο γιατι εχουμε τοσα κοινα κ ειναι σα να γνωριζομαστε ηδη !

ααα μαρακι δεν βαζω τιποτα στο ματι !!!! δεν ειμαι καθολου τυπικη σε αυτα κλαψ κλαψ !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...