Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

γεια σου συμπεθερα μου!

ο γαμπρος τι κανει? εχουν πρηστει τα ουλα του ε? α, τον καημενουλι μου..

να μου τον φιλησεις στην φουσκωτη κοιλιτσα του!

τι προβληματισμους εχεις? φυσικα και να τους γραψεις..

Ωχ, ξυπνησε, φευγω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τρελλομαρακι μου εγω την μπεμπα την εβαλα στο λικνο της απο την πρωτη μερα που γυρισαμε σπιτι !!!!

Την πηρα γυρω στο μηνα επειδη ανοιγαμε aircondition κ χτυπουσε στο λικνο κ δεν ηθελα! τοτε την εβαζα μεσα στην καλαθουνα κ την καλαθουνα....αναμεσα μας !

Πηγαινοντας στο χωριο η μπεμπα κοιμοταν τα βραδυα μονο ξαπλωτη στο στηθος οποτε κ την αφηνα στο κρεββατι για να μην ξυπναει !

ετσι εγω την ηθελα μαζι μου κ επιστρεφοντας αθηνα ! οποτε κ εμεινε !

Οχι δεν βολευομασταν αλλα ειναι κατι που αρεσε κ στους δυο μας !!!! αλλα τωρα 2 βραδυα κοιμαται κ παλι στο λικνο της κ ουτε που τη νοιαζει ! αχαχα κλαψ κλαψ !!!!

Την ημερα την εχω κ κοιμαται η στο καροτσι το οποιο ξαπλωνω τελειως, η στο ριλαξ !!!

Κατερινακι μου βεβαιως κ να μας πεις οτι θελεις ! εδω ειμαστε για να τα μοιραζομαστε ολα !!!!!!!!!

Ουλα ξεκινησαν ε ?? αχ, υπομονη βρε αγαπουλα !!! κ μεχρι να βγουν τα ατιμα δοντακια θα παιδευονται πολυ τα καημενα μας !!!

Παντως ο γυναικολογος μου μου εχει πει οτι οταν ειναι χαλια πολυ κ μοιαζει να ποναει να της δινω 1cc depon για να ηρεμει ! μεχρι στιγμης ειχα δωσει μονο στο εμβολιο !!!!

Τρελλομαρακι μου εγω την μπεμπα την εβαλα στο λικνο της απο την πρωτη μερα που γυρισαμε σπιτι !!!!

Την πηρα γυρω στο μηνα επειδη ανοιγαμε aircondition κ χτυπουσε στο λικνο κ δεν ηθελα! τοτε την εβαζα μεσα στην καλαθουνα κ την καλαθουνα....αναμεσα μας !

Πηγαινοντας στο χωριο η μπεμπα κοιμοταν τα βραδυα μονο ξαπλωτη στο στηθος οποτε κ την αφηνα στο κρεββατι για να μην ξυπναει !

ετσι εγω την ηθελα μαζι μου κ επιστρεφοντας αθηνα ! οποτε κ εμεινε !

Οχι δεν βολευομασταν αλλα ειναι κατι που αρεσε κ στους δυο μας !!!! αλλα τωρα 2 βραδυα κοιμαται κ παλι στο λικνο της κ ουτε που τη νοιαζει ! αχαχα κλαψ κλαψ !!!!

Την ημερα την εχω κ κοιμαται η στο καροτσι το οποιο ξαπλωνω τελειως, η στο ριλαξ !!!

να της δινω 1cc depon για να ηρεμει ! μεχρι στιγμης ειχα δωσει μονο στο εμβολιο !!!!

Α! εγω καταλαβα οτι κοιμαται απο την αρχη αναμεσα σας..:rolleyes::rolleyes:

καλα και εγω θα το ηθελα να κοιμαται διπλα μου καθε βραδυ αλλα μωρε δεν κανει, αντε να την ξεκολησουμε μετα.

Εγω λικνο δεν εχω, κοιμοταν στο πορτ-μπεμπε του καροτσιου και τωρα στην κουνια ή στο ριλαξ.

Φυσικα το ριλαξ της αρεσει πιο πολυ αλλα δεν την πολυ αφηνω γιατι θελω να κοιμαται στην κουνια της που εχει καλυτερο στρωμα.

Τελικα απο οτι καταλαβαινω το παιδι σου μια χαρα βολευεται και στο λικνο, εσυ στεναχωριεσαι απο οτι βλεπω!!!!:cool::cool:

να σε ρωτησω, το ντεπον το ειχες δωσει προληπτικα ή σου εκανε πυρετο?

axaxaxa αι μαρακι οπως το πες ! εγω το χω το προβλημα ! χαχαχαχ! αυτο χεσμενη με εχει ! ουπς !! χαχαχαχ!!!!!!!

το ντεπον της το χα δωσει προληπτικα κ δεν υπηρξε στιγμη γκρινιας η πυρετου κ οτιδηποτε !!!!!!!!!!!!!!!! ετσι μου ειχαν πει ετσι κ εκανα !!!!!!

Λοιπον, ξεκιναω.. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πρωτα για τα επαγγελματικα. Εγω εχω σπουδασει κοινωνιολογια, αλλα το παθος μου ηταν ο χορος, ετσι πηρα πτυχια στο λατιν και ειμαι δασκαλα απο τα 18 μου. Ημουν δηλαδη καθε μερα ολη μερα μεσα σε μια αιθουσα και διδασκα η εκανα προπονηση για τον εαυτο μου. Παντα εκανα χορο για τον εαυτο μου και παραστασεις και πριν αποφασισουμε με τον αντρα μου μου να επισπευσουμε την εξωσωματικη λογω της αρρωστιας του μπαμπα μου, ημουν ενα βημα πριν κατεβω επιτελους σε διαγωνισμο με τον καβαλιερο μου, κατι που ηθελα πολλα χρονια. Και ξαφνικα κοπηκε μαχαιρι ο χορος.. Το θεμα μου τωρα ειναι το εξης, σαν δουλεια τη λατρευω, αυτο μου αρεσει να κανω, αλλα δεν εχει ενσημα ουτε καλα λεφτα πουθενα σε καμια σχολη. Επισης οσον αφορα το χορο για μενα, τον αγωνιστικο δηλαδη, θα ηθελα πολυ να μπορουσα να συνεχισω, αλλα αυτο απαιτει παρα πολλες ωρες προπονησης.. Οποτε δεν ξερω τι να κανω.. Για να ειναι καλυτερα τα οικονομικα μου θα πρεπει να βρω μια αλλη δουλεια με ενσημα και μισθο. Θα καταφερω να βρω; Θα μου αρεσει; Θα στεναχωρηθω πολυ ομως αν ειμαι κατι αλλο και οχι δασκαλα χορου.. Τωρα αν οντως εχω αλλη δουλεια, πως θα κανω χορο για μενα, αφου μολις γυρναω θα θελω να βλεπω το παιδι και τον αντρα μου. Αν παραμεινω σε αυτη τη δουλεια, με ολα τα αρνητικα που προανεφερα, τουλαχιστον θα ειμαι στον τομεα μου και θα μου ειναι πολυ πιο ευκολο να δουλεψω για τον εαυτο μου τις ωρες που θα ειμαι στη σχολη, οποτε δε θα χρειαζομαι εξτρα ωρες για το δικο μου χορο. Οποτε τι να κανω;;;;;;;;;;; Επισης μου φαινεται βουνο να ξαναβρω τη φορμα που ειχα πριν την εγκυμοσυνη, αλλα αυτο θελω να κανω γιατι αυτη ειναι η ταυτοτητα μου σαν ανθρωπος τοσα χρονια, δεν ξερω αν μπορω να το θυσιασω αυτο, αλλα δεν ξερω και πως να το κανω γιατι θελει πολλες ωρες δουλειας..:confused::confused::confused::(:(:(

Οριστε, σας επρηξα, οποτε αφηνω το υπολοιπο κομματι για τη σχεση μου με τον αντρα μου για πιο μετα. Ας συζητησουμε πρωτα αυτο αν και οποτε εχετε ορεξη και χρονο..:rolleyes::rolleyes:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Κατερινακι μου εγω θα στο πω απλα και με λιγα λογια !

αυτον τον καιρο δυτσυχως τα πραγματα ειναι παρα μα παρα πολυ χαλια για δουλειες ! δυσκολα βρισκεις κατι ! βεβαια δεν ξερω στον τομεα που σπουδασες τι παιζει αλλα θεωρω οτι ολα τα επαγγελματα εχουν πληγεί !

Στη θεση σου θα συνεχιζα σαν δουλεια τον χορο... εφοσον ειναι κατι που λατρευω και θα αφηνα τον χρονο να κυλησει κ να με οδηγησει !

Ισως αργοτερα βρεθει κατι που να μπορεις να συνδυασεις κ τα δυο.... κ μιλαω για οταν κ ο μικρος πια δεν θα ειναι τοσο μικρος αλλα θα εχουν αρχισει και οι παιδικοι κ ολα αυτα !!!

με μια πρωτη σκεψη αυτο μου ερχεται στο μυαλο !

κ ακριβως επειδη ειναι δυσκολοι καιροι για δουλειες αν μπορεις να συνεχισεις εκει που ησουν θα ηταν ολα καλα ! παντα σε συνδυασμο με τον οικονομικο σας προυπολογισμο ομως ! δλδ αν βγαινεται σαν οικογενεια οικονομικα εστω με οσα θα παιρνεις !

Οσο για το σωμα σου.... το μονο σιγουρο ειναι οτι θα επανελθεις !!!! αλλωστε ο χορος ειναι σαν γυμναστικη κ μαλλον ακομα καλυτερος, οποτε ξεκινωντας σιγουρα θα βρεις κ τον παλιο σου εαυτο σωματικα κ ψυχικα !!!!!!!!!!!!!!!!

Βιργινακι, το αλλο θεμα ειναι οτι η σχολη που δουλευω απο τοτε που εφυγα παει κατα διαολου, δεν λπηρωνε κανεναν και εφυγαν ολοι οι καθηγητες, παιδια που ειχα φτιαξει εγω, και τωρα αν παω παλι θα πρεπει να τη στησω απο την αρχη, αν ειναι αυτο εφικτο, και το πιθανοτερο ειναι οτι δε θα πληρωνομαι κιολας..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Ax Κατερινακι μου εδω αλλαζει το θεμα αν δεν πληρωνεσαι αλλα απο την αλλη φανταζομαι δεν θα πληρωνεσαι στην ωρα σου κ οχι καθολου ! σωστα ? αν ειναι ετσι ακομα και αυτο ειναι καλυτερο απο το να μην εχεις καθολου δουλεια !

Οσο για το καινουριο στησιμο φανταζομαι οτι επειδη εχει ςκαιρο να ασχοληθεις θα το κανεις με μεγαλη χαρα ορεξη και διαθεση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εσυ προς τα που τεινεις γενικα ??

Βιργινακι μου, με καθολου ορεξη δε θα το κανω γιατι ο,τι εχτισα τοσα χρονια γκρεμιστηκε γιατι κανεις δεν ενδιαφερθηκε αρκετα να το υποστηριξει.. Οσο για τα λεφτα, πριν που ειχαμε πολλη δουλεια με καθυστερουσε παρα πολυ, τωρα αν παω παλι που δεν κινειται φυλλο και εχει τρελα χρεη, δε νομιζω οτι θα δω ποτε λεφτα. Αχ, δεν ξερω καθολου προς τα που τεινω.. Μου ειναι δυσκολο να αφησω πισω μου αυτο το τεραστιο κεφαλαιο της ζωης μου, αλλα προτεραιοτητα εχει η οικογενεια μου τωρα.. Τι να πω..:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ευχαριστω, Βιργινακι!! Εχω κι αλλα θεματα πολλα για συζητηση να ξερετε!!!!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Mανουλιτσες μου, τα μωράκια μου κοιμούνται και είπα να δω τι κάνετε;

Να ξεκινήσω απο μας την Κυριακή ήρθε η παιδίατρος φτάσαμε τα 6 κιλά, πήρε 700 γραμμάρια το ζουζούνι και 4 πόντους, είναι 59, δεν είμαστε και πρώτο μπόι, αλλά μια χαρά, μας βρήκε υγιέστατους, η μικρή θέλει να σηκωθεί, στέκεται με τα πόδια της, νομίζω ότι θα μας βάλει τα δυο πόδια σε ένα παππούτσι, ο γιόκας μου ήταν πολύ ήρεμος, τούτη εδώ άλλο φρούτο σας λέω. Εμβόλια θα κάνουμε κάποια επιλεκτικά μετά το χρόνο, επειδή φοβόμαστε για αλλεργία όπως είχε και ο μικρός μου, τα εμβόλια χειροτερεύουν την κατάσταση, οπότε θα τα αφήσουμε για αργότερα ,που ο οργανισμός της και το ανοσοποιητικό της θα είναι πολύ καλύτερο και πιο δυνατό.

Ο μικρός με το σταθμό τα πάει όλο και καλύτερα, νομίζω τελικά γκρινιάζει όχι επειδή του λείπουμε αλλά επειδή χάνει την ελευθερία του, δηλαδή εκεί μπαίνει σε όρια, κανόνες και δεν του πολυαρέσει, αλλά θα στρώσει, είναι ευδιάθετος όλη μέραι όταν τον παίρνω μου λέει τι έκαναν, τι τραγουδάκια είπαν και όλα αυτά και η δασκάλα μου είπε ότι συμμετέχει σε όλα τα παιχνιδάκια, οπότε είμαστε σε καλό δρόμο.

Κορίτσια ένα θα σας πω, απολαύστε τα μωράκια με αγκαλιές ή χωρίς, όπως αυτά θέλουν, γιατί πιστέψε με περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός, πότε τον είχα μωράκι τέτοιο καιρό πριν τρία χρόνια, πότε πάει παιδικό, είναι απίστευτο, ο χρόνος τρέχει γρήγορα.

Κατερινάκι μου γλυκό, αυτές τις εποχές τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους, πίστεψε με. Αν μπορείς να βρεις κάτι πάνω στο χορό, εφόσον τον λατρεύει, είναι το ιδανικό, ψάξτο λίγο, σε άλλη σχολή, σε Δήμους, που κατακαιρούς φτάχνουν γκρουπάκια για χορό. Τώρα να τα συδυνάσεις όλα και χορό κια δουλειά ως κοινωνιολόγος το βλέπω λίγο δύσκολο τουλάχιστον για κανά δυο χρόνια, μέχρι να ξεπεταχτεί ο μικρός, δεν θα σου ΄μένει χρόνος, πίστεψε με.

Βιργινάκι μου γλυκό, τη μικρή την έχω στην κούνια της, όταν όμως κλαψουρίζει την παίρνω μαζί μου. Ο γιος μου μέχρι 7 μηνών κοιμόταν άψογα στην κούνια του, με το που ξεκίνησαν τα δόντια και η γκρίνια κοιμόμασταν μαζί, και αυτό ηρεμούσε και εγώ κοιμόμουν γιατί δούλευα κιόλας, το ίδιο σκοπεύω να κάνω και με την μικρή, Οπότε ότι έχουν ανάγκη τα μικρά μας,

Μαράκι μου θαλασσίτσα και εσύ τέλεια, λέμε να πάμε αύριο. Η καραμελένια σου, είναι αστεράκι, δεν σε κουράζει, μου θυμίζει το γιο μου, έκλαιγε μόνο για τσι΄τσίο, κατά τα άλλα όπου τον έβαζες καθότανε.

Κοριτσάκια μου σας φιλώ.

Κανονίστε για την άλλη βδομάδα 14 απόγευμα ή 15 πρωί, να βρεθούμε και που, πείτε μου να ανταλλάξουμε κινητά.

dYU4p3.png

Μπλουμπλου μου, ευχαριστω!!:D Χαιρομαι που ειστε ολοι καλα!! Αυτο με τα εμβολια που λες δεν ειναι επικινδυνο να μην τα κανουν τα μπεμπακια; Δεν ξερω, κι εγω τυφλα παω, ο,τι μου λεει η παιδιατρος, καθε μηνα και εμβολιο δηλαδη.. :rolleyes:

Φιλακια πολλα στα μωρακια σας και σε εσας!! Α, για τη συναντηση οποτε θελετε εμεις ειμαστε μεσα, το εχω πει. ;)

IAL5p2.png

u83tp3.png

καλησπέρα κοριτσάκια μου.....

ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά και τα μωράκια σας ακόμα καλύτερα.

πάλι εδώ και ομολογώ οτι μου λείψατε πάρα πολύ αλλά με τα διάφορα τρελά που μας συνέβησαν και την κούραση που εχω δεν υπήρχε χρόνος και κυρίως διαθεση να μπώ.

Δεν σας έχω διαβάσει, αλλά σιγά σιγά που θα αρχίσω να βρίσκομαι στους φυσιολογικούς μου ρυθμούς και πάλι θα είμαι πιο συχνά μαζί σας.

Η νεραιδούλα μου μεγάλωσε, πριν 10 μέρες ήταν 5550 γρ και 58 cm...και κάναμε και τα πρώτα εμβόλια μας.:tongue:

θηλάζει αποκλειστικά και ελπίζω να συνεχίσει για πολύ ακόμα.

Την αγάπη μου σε όλες και φιλάκια σε όλα τα πατουσάκια:P:p

Καλημερα αγαπες ! μπηκα μονο για καλημερα γιατι επαθε ζημια το ματι μου κ δεν μπορω λεπτο στον υπολογιστη μπροστα !

Κατερινακι μου συμφωνω με οσα σου ειπε η μπλουμπλου ! ψαξτο εφοσον το λατρευεις !!!!Αλλα κ τα δυο μαζι για την ωρα ειναι δυσκολο γιατι οπως ειπες προτεραιοτητα εχει η οικογενεια σου !!!

μπλουμπλουδακι μου τελειος ο μικρος σου ! πολυ χαιρομαι ! ειδες, τσαμπα αγχος ! και θα συνηθισει σιγα σιγα κ δεν θα γκρινιαζει καθολου !

οσο για την μικρη γιατι τοσο αργα εμβολιο ? κανει ???

Καλα στο θεμα αγκαλιας εγω συμφωνω μαζι σου αλλωστε το εχω αποδειξει οτι οταν το παιδι ηθελε αγκαλια εβαζα σε δευτερη μοιρα τα παντα κ την ειχα αγκαλια !!! το ιδιο ισχυει κ για το κρεββατι μου ! χτες την εβαλα στο λικνο της κ καποια στιγμη απο το πουθενα κατα τις 12 εβαλε μια τσιριδα πεταχτηκα απτην τρομαρα μου!!! φυσικα κ την πηρα στο κρεββατι μου γιατι ηταν ανυσηχη !!!! κ μετα την εβαλα το πρωι παλι κ ολ ακαλα !!!

οζαλινακι μου μας λειπεις !!!! μια χαρα η νεραιδουλα σου !!!!!!!! μεγαλωσε !!! το θηλασμο πιστευω τον προσπαθησαμε κ τον καταφεραμε ! μην σε αγχωνει μια χαρα τα παμε !!!!!!!!!

Kαλημέρα και απο μένα κοριτσάρες!!!!

Τέλειωσε η μετακόμιση και είπα να μπω να δω τα νέα σας...όλα πολύ καλά βλέπω!!!!

Εμείς είχαμε απίστευτο τρέξιμο αυτές τις μέρες αλλά ευτυχώς η μπουμπού ήταν κυρία, λίγη γκρίνια το βραδάκι πριν κοιμηθεί αλλά οταν πέσει για ύπνο χτυπάεi 8ωρο.

Πολύ ζηλεύω που θα βρεθείτε όλες μαζί, μακάρι να μπορούσα να ρθω :( κάποια άλλη φορά ίσως..

Βρε κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω αν τα μπεμπάκια σας βάζουν τα χέρια στο στόμα.Εμένα η δικιά μου νομίζω οτι το παρακάνει...προσπαθεί να βάλει όλη τη γροθιά μέσα στο στόμα και κοκκινίζει απ την υπερπροσπάθεια...γιατί???

Σας αφηνω προς το παρόν για να κάνω καμιά δουλίτσα...τα φιλιά μου στα μπεμπέ σας!!!!

an1cJQqVM2J0000MDAwMDYxMmR8MDAwMDExMWRhfHRvIG1wb3VtcG91a2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...