Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου,

τι μου κανετε?

εγω απο χτες ολο χαζευω το ανθρωπακι στο υπερηχο και γελαω σαν χαζη....

καλα ουτε τον τροφοβλαστη σκεφτομαι ουτε αναγουλες, τιποτα, μονο το εμβρυακι...

Ευακι γραψε μας τα νεα σου απο την μπουμπου!!!

Τιτινακι, περαστικα σου..

Φανουλα μου, γραψε μας τις ημερομηνιες της περιοδου και ποτε θα γεννησεις να το βαλουμε στο πινακακι.

σωστα.τελευταία περίοδος 9/10 ΠΗΤ 16/07 αλλά είμαι παιδί της καισαρικής οπότε με βλέπω τέλος ιουνίου και αυχενική στις 30/11,βρε κορίτσια φοβάμαι μην κάνω ζημια με τα υπόθετα στο μωρο τώρα που ναι η οργανογέννεση

s7xl94df5dzan06a.png

bzw594dfmcxdku61.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σωστα.τελευταία περίοδος 9/10 ΠΗΤ 16/07 αλλά είμαι παιδί της καισαρικής οπότε με βλέπω τέλος ιουνίου και αυχενική στις 30/11,βρε κορίτσια φοβάμαι μην κάνω ζημια με τα υπόθετα στο μωρο τώρα που ναι η οργανογέννεση

οχι καλή μου. Μη φοβασαι! Για να σου τα δώσουν οι γιατροί δεν υπάρχει θέμα. Τόσες κοπέλες είναι σαν και εσένα. Αν όμως φοβάσαι τόσο πολύ ρώτα ξανά τον γιατρό!! Ευχομαι να περάσουν όλα γήγορα!

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλε μην φοβασαι, σε ολες δινουν υποθετα οταν χρειαζεται.

Κατερινακι εισαι καλα?

παιξε με τον μπομπιρακο σου... φιλια πολλα!!

ONOMA………........Τ.Π..........Π.Η.Τ......ΑΥΧΕΝΙΚΗ…. ΦΥΛΟ.......Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.titina (Χριστινα)..27/8/2010...3/6/2011…24/11/2010...MΠΕΜΠΗΣ

2.bloublou……………..30/8/2010...5/6/2011..29/11/2010...ΜΠΕΜΠΑ?.....26/1/11

3.Katerina_s………....1/9/2010……8/6/2011...1/12/2010

4.Εua_..................4/9/2010....9/6/2011....1/12/2010...ΜΠΕΜΠΑ

5.SPORIDIO……………4/9/2010……11/6/2011…29/11/2010

6.doratz…………………7/9/2010……12/6/2011….8/12/2010

7.aspegoula…………..5/9/2010……13/6/2011…30/11/2010

8.Gina_cfu……………...6/9/2010……14/6/2011….30/11/2010....ΜΠΕΜΠΗΣ

9.tzo28…………………..8/9/2010.....16/6/2011 ..29/11/2010

10.virgi…………………..13/9/2010....22/6/2011....11/12/2010

11.aggeliki83..........13/9/2010....24/6/2011....10/12/2010

12.μινουλα……….…….16/9/2010... 23/6/2011.....??????????

12.liana………………..…19/9/2010....26/6/2011.....??????????

14.maria-elpida........21/9/2010...28/6/2011.....14/12/2010(τροφοβλαστη)

15.kampoy………………..2/9/2010……29/6/2011……14/12/2010

16.Marilou85-Διδυμα..23/9/2010....30/6/2011....9/12/2010

17.titina37………...... 24/9/2010....30/6/2011.....17/12/2010

18.pani10…………….....????????.....????? ????......?????????

19.Fani………………......09/10/2010....16/07/2010......30/11/2010

20.Mamatopolina......07/10/2010...14/07/2011....?????????

καλημερα εγκυουλες τι κανετε; εγω δοξα το θεο καλα και ο μικρος μου που ειναι δυο ετων καλα και αυτος ευτυχως , παει και στον παιδικο οποτε ξεκουραζομαι αρκετα το πρωι.

να ρωτησω σας κανουν τα παντελονια που ειχατε πριν την εγκυμοσυνη; δεν εχω παρει ακομα κιλα αλλα φοβαμαι οτι καποια αρχιζουν να μου πιεζουν την κοιλια. βρηκα ομως ενα κολπακι για να τα φοραω λιγους μηνες ακομα και θα το μοιραστω μαζι σας . ειχα διαβασει μια κοπελα που εγραφε στο parents και ελεγε να ραψουμε στο παντελονι που εχουμε ενα στραπλες μπλουζακι αφου πρωτα κοψουμε το πανω τμημα του παντελονιου . εγω επειδη δεν ηθελα να χαλασω τα παντελονια αφενος και δεν ειμαι και χρυσοχερα αφετερου ειδα οτι αν φορεσω το παντελονι χωρις να κουμπωσω τα κουμπια και το φερμουαρ και απο πανω του βαλω ενα στραπλες μπλουζακι, οπως ειναι οι μπακσες που εχουν τα παντελονια εγκυμοσυνης, το παντελονι ειναι τελειο ουτε πιεζεται η κοιλια ουτε πετανε τα κουμπια , ουτε υπαρχει κινδυνος να πεσει . επισης ετσι δεν χαλανε τα ρουχα. το μονο προβλημα ειναι οτι μπορει να φαινεται λιγο το μπλουζακι αλλα μπορειτε να βαλετε μια μπλουζα λιγο μακρια ή ενα στραπλες ιδιο χρωμα με το μπλουζακι η το παντελονι σας. ελπιζω να σας φανει χρησιμο το κολπακι

καλημερα εγκυουλες τι κανετε; εγω δοξα το θεο καλα και ο μικρος μου που ειναι δυο ετων καλα και αυτος ευτυχως , παει και στον παιδικο οποτε ξεκουραζομαι αρκετα το πρωι.

να ρωτησω σας κανουν τα παντελονια που ειχατε πριν την εγκυμοσυνη; δεν εχω παρει ακομα κιλα αλλα φοβαμαι οτι καποια αρχιζουν να μου πιεζουν την κοιλια. βρηκα ομως ενα κολπακι για να τα φοραω λιγους μηνες ακομα και θα το μοιραστω μαζι σας . ειχα διαβασει μια κοπελα που εγραφε στο parents και ελεγε να ραψουμε στο παντελονι που εχουμε ενα στραπλες μπλουζακι αφου πρωτα κοψουμε το πανω τμημα του παντελονιου . εγω επειδη δεν ηθελα να χαλασω τα παντελονια αφενος και δεν ειμαι και χρυσοχερα αφετερου ειδα οτι αν φορεσω το παντελονι χωρις να κουμπωσω τα κουμπια και το φερμουαρ και απο πανω του βαλω ενα στραπλες μπλουζακι, οπως ειναι οι μπακσες που εχουν τα παντελονια εγκυμοσυνης, το παντελονι ειναι τελειο ουτε πιεζεται η κοιλια ουτε πετανε τα κουμπια , ουτε υπαρχει κινδυνος να πεσει . επισης ετσι δεν χαλανε τα ρουχα. το μονο προβλημα ειναι οτι μπορει να φαινεται λιγο το μπλουζακι αλλα μπορειτε να βαλετε μια μπλουζα λιγο μακρια ή ενα στραπλες ιδιο χρωμα με το μπλουζακι η το παντελονι σας. ελπιζω να σας φανει χρησιμο το κολπακι

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!:P:p

xa xa!! Ωραία συμβουλή!!!!ΜΠΡΑΒΟ!

Εγώ είμαι 14 εβδομάδων και προχθες ηταν η τελευταια φορά που φόρεσα το τζην μου. Με πίεζε πολύ. Ασε που οδηγώ αρκετες ώρες οπότε θέλω πλέον κάτι άνετο!! Σε συμβουλεύω να πάρεισ ένα κολάν και να το βάζεισ με μακριες μπλουζιτσες! Θα εισαι πολύ καλή!!!

Κορίτσια ειναι η τρίτη μέρα που νιώθω πολύ καλύτερα. Δεν το πιστεύω. Οι αναγουλοκαούρες μου έχουν υποχωρήσει απίστευτα! μακάρι να σταματήσουν εδώ!!

Τώρα αυτο που περιμένω είναι να "ακουσω" το μωρό μου!!!:tongue: Πρωτομανούλες.....ειναι υπέροχη εμπειρία!!!!

Σας φιλώ όλες γλυκα και εύχομαι να είμαστε όλες υπέροχα!!!:P:tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!:P:p

xa xa!! Ωραία συμβουλή!!!!ΜΠΡΑΒΟ!

Εγώ είμαι 14 εβδομάδων και προχθες ηταν η τελευταια φορά που φόρεσα το τζην μου. Με πίεζε πολύ. Ασε που οδηγώ αρκετες ώρες οπότε θέλω πλέον κάτι άνετο!! Σε συμβουλεύω να πάρεισ ένα κολάν και να το βάζεισ με μακριες μπλουζιτσες! Θα εισαι πολύ καλή!!!

Κορίτσια ειναι η τρίτη μέρα που νιώθω πολύ καλύτερα. Δεν το πιστεύω. Οι αναγουλοκαούρες μου έχουν υποχωρήσει απίστευτα! μακάρι να σταματήσουν εδώ!!

Τώρα αυτο που περιμένω είναι να "ακουσω" το μωρό μου!!!:tongue: Πρωτομανούλες.....ειναι υπέροχη εμπειρία!!!!

Σας φιλώ όλες γλυκα και εύχομαι να είμαστε όλες υπέροχα!!!:P:tongue:

Καλημερα Κατερινάκι!!!!

Σθμφωνω μαζι σου...εγω ειμαι συνεχως με κολαν, μπλουζιτσες κ χαμηλες μποτουλες....κ ειμαι τοσο ανετα!

Τελεια!!!Αντε μακαρι να υποχωρησουν κ σ'εμενα αυτες οι αναγουλες...εμενα μου εδωσε πριμπεραν κ βεβαια ασβεστιο κ 2πλασιαμε κ το σιδηρο...μπλιαξ!!!!:?

Κατερινακι...νομιζω οτι ολες περιμενουμε πως κ πως να νιωσουμε τα μωρακια μας.....τα Χριστουγεννα νομιζω...θα χτυπησουν για να μας πουν τα καλαντα!!!χαχαχαχααχ:tongue:

καλημερα κοριτσακια μου!!!

τι μου κανετε?

καλε πολυ ωραια συμβουλη για τα τζην αν και εγω τωρα φοραω πιο πολυ φορμες με εχουν βολεψει πολυ.

Κατερινα, απο 14w μπορει και να το ακουσουμε? δεν ειναι νωρις?

αχ! μην μας λες τετοια και θα τρελαθουμε..!! εγω ηδη κοιταω τον υπερηχο που φαινεται ενα ανθρωπακι 4.5εκ και εχω χαζεψει...

Καλημερα Κατερινάκι!!!!

Σθμφωνω μαζι σου...εγω ειμαι συνεχως με κολαν, μπλουζιτσες κ χαμηλες μποτουλες....κ ειμαι τοσο ανετα!

Τελεια!!!Αντε μακαρι να υποχωρησουν κ σ'εμενα αυτες οι αναγουλες...εμενα μου εδωσε πριμπεραν κ βεβαια ασβεστιο κ 2πλασιαμε κ το σιδηρο...μπλιαξ!!!!:?

Κατερινακι...νομιζω οτι ολες περιμενουμε πως κ πως να νιωσουμε τα μωρακια μας.....τα Χριστουγεννα νομιζω...θα χτυπησουν για να μας πουν τα καλαντα!!!χαχαχαχααχ:tongue:

Τζινακι, φορας κολαν, δεν σε ενοχλουν στην κοιλια ή ειναι χαμηλοκαβαλα?

εχω κατι φορεματακια και δεν τα βαζω γιατι με καλσον μου κοβουν την κοιλια.

και εγω ειμαι λιγο καλυτερα αυτες τις μερες, εχω λιγες καουρες αλλα καλα ειμαι γενικα..

Τζινακι, φορας κολαν, δεν σε ενοχλουν στην κοιλια ή ειναι χαμηλοκαβαλα?

εχω κατι φορεματακια και δεν τα βαζω γιατι με καλσον μου κοβουν την κοιλια.

και εγω ειμαι λιγο καλυτερα αυτες τις μερες, εχω λιγες καουρες αλλα καλα ειμαι γενικα..

Καλημερα Μαρακι...

Ναι φοραω συνεχως κολαν...τα εχω παρει ενα νουμερο μεγαλυτερο κ τα ανεβαζω κ ψηλα στην κοιλια μου οποτε...δε με κοβουν καθολου!

Μου εχουν πει μαλιστα οτι καλο ειναι κ τα καλσον κ τα κολαν να τα βαζεις ψηλα, ωστε να σου πιανουν ολη την κοιλια κ βοηθουν να μην κανεισ χαλαρωση...

κ στα καλσον το ιδιο κανω, περνω αυτα που ειναι με ελαφρυ λαστιχο, ενα νουμερο μεγαλυτερο κ με λαστεχ σαν βοξερακι...μου το χει πει κ η γυναικολογος μου.

Δοκιμασε το:P

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοριτσακι, το απογευμα θα παω για ψωνια!!!

χαχαχαχα!Τιποτα!!

Καλα ψωνια!!!!!:tongue:

Εμεις εχτες πηραμε κ τα 3 πρωτα φορμακια του μπεμπακου μας...τα επλυνα στο χερι φυσικα...κ μετα τα μυριζα συνεχως...χιχιχιιχιχ:tongue:

βρε κοριτσια εχω δεν εχω ψωνιζει τιποτα ακομα..

ντρεπομαι που το λεω αλλα φοβαμαι λιγο..

θελω να πανε ολα καλα με τον τροφοβλαστη και μετα θα του ψωνισω κατι...

θελω εγω να παρω το πρωτο δωρο στο παιδι μου.

σκεφτομαι αν ειναι αγορι να του παρω τον "μικρο πριγκηπα" και αν ειναι κοριτσι καποιο φυλακτο ισως..

Καλές μου φίλες,

Από την 17η εβδομάδα να περιμένετε να ακούσετε τα σποράκια σας. Για τις δευτερομανούλες λένε ότι ίσως από τη 15η κυρίως γιατί ξέρουμε τι ακριβώς είναι αυτό το σκιρτημα! Πάντως μέχρι το Γεννάρη όλες θα τα έχουμε ακούσει!!!

Καλή μου μαρία μη ντρέπεσαι..λογικό είναι να φοβάσαι! Όλες είμαστε "σε αγωνια"..Αλλά ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Εγώ δεν πήρα ρούχα εγκυμοσύνης, απλά πήρα ριχτες μπλουζίτσες, ενα-δυο φορεματάκια και κολάν το οποίο μπορείτε να το βάζετε και χαμηλά(το λάστιχο)!!!

Τζινάκι πήρες για το μωρό ρούχα ε;; Αντε καλή μου με το καλό να γεμίσεις την ντουλάπα σου!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ μέχρι τώρα φορούσες το τζιν σου???Σίγουρα τότε έχω θέμα...!Τι σας έλεγα?

Εγώ τα τζιν και όλα τα πολύ στενά παντελόνια τα ἐχω σταματήσει εδώ και 3 εβδομάδες περίπου. Τη βγάζω με κολάν και μακριές μπλούζες και έχω πάρει και 1 τζιν εγκυμοσύνης! Εν τω μεταξύ η κοιλίτσα έχει πεταχτεί αρκετά..σε εσάς φαίνεται??

Καλησπέρα κοριτσακια μου!!!!Τι κάνετε? Ολα τελεια με την αυχενικουλα μου! Η μπουμπου μας ειναι 6,5εκ. και κουκλα!!!!!!! Τη Δευτερα θα παρουμε και την αιματολογικη. Η αποκολληση δεν ειχε κλεισει ακομα και ο γιατρος ειπε να συνεχισω να προσεχω. Σημερα ειχα κατι ενοχλησουλες και ειδα και μια καφε βλεννα. Ποσο να προσεχω...τιποτα δε κανω... Ο γιατρος που μου εκανε την αυχενικη στο Γαια ηταν πολυ καλος και αναλυτικος! Ευτυχως γιατι ειχα ακουσει διαφορα για αυχενικες 5 λεπτου που κανουν αλλου! Οσον αφορα τα παντελονια μου δε μπορω να τα βαλω, γιατι ενω δεν εχω παρει ουτε γραμμαριο, αλλα εχω χασει, δε μου κανουν! Εχω κοιλιτσα!!!! Φουσκωνω σιγα σιγα! Αχ! τι ωραια παει το 1ο τριμηνο!!!! Τωρα περιμενω να παω να με δει ο γιατρος μου στις 20/12. Κοριτσια ξανακανατε αιματολογικες για να δειτε αιματοριτη κ.α? Εγω λεω να κανω τον αλλο μηνα. Αυτα τα ευχαριστα νεα μου!!! Σας φιλω γλυκα και να ειστε ολες καλα και εσωτερικα και εξωτερικα μεσα απο την καρδια μου!!!!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...