Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημερουδια μανουλιτσες !!!!!!!!

Μαρακι μου καλε μη μιλας καθολου που εχεις τοσο ηρεμο μωρο αληθεια σου λεω !!!!!!! ακου με κ μενα ! αστην να κοιμαται !!! ο υπνος θρεφει τα μωρα λενε οι παλιοι !!!! μια χαρα ειναι η καραμελιτσα σου !!!!!

Ευακι μου...δεν ξερω..ισως φταιμε για οτι συμβαινει ισως οχι ! η ουσια ειναι μια !

ειναι 2,5- 3 μηνων μωρα κ εχουν ηδη δημιουργησει καποια θελω ! πως να τα στερησεις ??? απλα πιστευω πρεπει να δωσουμε οτι αναγκη εχει το μωρο απο μας και σε λιγο καιρο οταν θα αρχισουν κ τα μπουσουληματα κ ολα θα φυγουν μονα τους απο πανω μας !!! το εχω ζησει με τη φιλη μου !

Καλο εμβολιο να εχετε !!

Οσο για τον υπνο, εγω το οτι ξυπναει μονο μια φορα με θεωρω υπερτυχερη κ καθολου δεν με ενοχλει πλεον, γιατι ακουω κ κατι αλλα πιο τρελλα !!!

Τωρα πια κ μενα κοιμαται γυρω στις 10 κ ξυπναει μετα τις 4 παντα ! παιζει δλδ απο 4-6 το πρωτο της ξυπνημα ! σημερα ας πουμε ξυπνησε 5 κ μετα στις 8 κ ακομα κοιμαται !!!!!!! ευτυχως !!!

οποτε κ γω παω να κανω καμια δουλιτσα γιατι μετα θα ρθει κ η ξεδερφη μου να κανω κανα πεντικιουρι και ισως ! ισως λεω να βαψω κ το μαλλι !

εψαξα στο μητρικο θηλασμο κοριτσια κ ειδα οτι δεν υπαρχει προβλημα ! εσεις τι κανατε αληθεια ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σε ολη την μαμαδοπαρεα!!!!!!!!!!

τι κανετε? εμεις μια χαρουλα, το προγραμματακι μας συνεχιζει μια χαρα, απο χτες ειναι πολυ ησυχη και οταν ξυπναει εχουμε γελακια και αγκου-αγκου!!!

τωρα το πρωι βγηκαμε στην γειτονια για ψωμι και σουπερ-μαρκετ.

Στο σουπερ ενας κυριος ειχε παρκαρει μπροστα στην ραμπα και δεν μπορουσα να ανεβω, τον ειδα μεσα στο μαγαζι και του ειπα ευγενικα οτι να μη το κανει γιατι δημιουργει προβλημα στα καροτσια, μου ζητησε και συγνωμη!!!

Βιργινακι να τα βαψεις τα μαλλια σου απλα οχι κοντα στην ριζα, δεν υπαρχει προβλημα, στο παρεντς ειχε γινει και θεμα καποια στιγμη το χειμωνα και ειχαν βουτηχτει μεταξυ τους...

Ευακι καλο εμβολιο και μακαρι να βρειτε γρηγορα το προγραμματακι σας..

καλημερουδακια μανουλιτσες !

που ειστε βρε κοριτσια ? βαρεσαμε διαλυση ?????

μαρακι καλα εκανες κ του την ειπες !

τα εβαψα τελικα τα μαλλια, απο ριζα κανονικα, επειδη το εψαξα και μπηκα στο site του μητρικου θηλασμου που απαντανε παιδιατροι, ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα ειμαστε ασφαλης !

κατερινακι μου καλως μας ηρθες !πως περασες ? ελα καλε να πεις τα νεα σου !!!!

Κοριτσια χτες πηγαμε στο γιατρο, ολα ειναι τελεια ειδαμε κ την καισαρικη στον υπερηχο ολα δειχνουν μια χαρα, καλε αυτος εβαλε κ δαχτυλα ! γιαξ ! αυτο δν το ειχα στο μυαλο μου ! απαπαπα, !!! σιγα του λεω με το μαλακο ! χαχαχαχα!!!!

Απλα εχω πολυ μικρο κ λεπτο ενδομητριο, λογω θηλασμου βεβαιως βεβαιως , και συνεπως χαμηλων οιστρογονων !! α του λεω δλδ τωρα δεν μπορω να μεινω εγκυος ? μου λεει εσυ αμα θες κανε ελευθερα κ οταν σου κατσει εκατσε !

Οσο για την καισαρικη που τον ρωτησα για ποσο καιρο μετα μου ειπε κ ενα μηνα μετα να εμενες ησουν καλυμμενη ! ο τροπος που ραβουμε πλεον ειναι απολυτα ασφαλης !

κ λεω γιατι μερικοι γιατροι λενε 6μηνο κ χρονο ??? μου ειπε οτι ισως δνε κανουν διπλο ραψιμο και γι αυτο ! εκει ναι καλυτερα να περιμενεις ! αλλα εγω ειπε δεν εχω προβλημα ειμαι οκ να μεινω οποτε ερθει !!!!! με αυτο χαρηκα !

Οποτε θα συνεχιζω τις σκανταλιες μου ανενοχλητη! χαχαχαχαχ!!!!

Η δε μπεμπα....ηταν ολα τα λεφτα ολη μερα χτες ομως !!!!!!!!!

Το πρωι ηρθε η ξαδερφη μου και μου εβαψε τα μαλλια μετα εκανα ποδολουτρο, και πεντικιουρι και τα βαψαμε κιολας ! ηταν τελεια μερα ! την καημενη μπεμπα την ειχα μια στο γυμναστηριο μια στο ριλαξ και καθολου δεν μας ενοχλησε ! της μιλουσα και αυτο ολο γελουσε !!!η ψυχουλιτσα μου ! εχμ ! εκλαψε στο γιατρο οταν δεν ημουν μαζι της κ καναμε την εξεταση. κ μολις ντυθηκα κ πλυθηκα την πηρα αγκαλια κ αυτο ηταν σταματησε ως δια μαγειας !!!! και λιγο πριν μπω την θηλασα εκει στο ιατρειο αλλα ενταξει ημουν μονη με τον αντρα μου !!!

Ο γιατρος την εκανε ολο χαρα που την ειδε, την φιλαγε της μιλαγε κ της ελεγε εγω σε ξερω παο τοσο δα τελιτσα ! κ αυτη γελουσε !!! λες και τον καταλαβαινε !!! ποπο !! συγκινηθηκα !!!! κ γω ολο της ελεγα ηρθαμε στον καλο μας τον γιατρο που μας προσεχε 9 μηνες μωρακι μου !!!! ο γιατρουλης που βοηθησε τη μανουλα κ σενα να ρθεις στον κοσμο !!!! χιχιχι!!!!! ενιωσα πολυ ωραια και γενικα τον γιατρο τον εχω μεσα στην καρδια μου ρε κοριτσια !

ποπο σεντονακι απλωσα !!! χμ !!!

μηπως κ τα διαβαζω και μονη μου ??? αχααχχαχαχαα!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!! Τι μου κανετε? Εμεις ολο χαρα ειμαστε...ξυπνησαμε στις 8.30 φαγαμε,παιξαμε,κοιμηθηκαμε και στις 12.30 ξαναφαγαμε!!! Τωρα ειναι στη κουνια και μιλαει!!!! Βιργινια μου, μια χαρα η μπεμπουλα!!! Καλα εκανες και εσυ και εκανες το beaute σου! Και εγω ειχα κανει ρεφλε στα μαλλια πριν κανα μηνα, αλλα λογω της παρανοιας του αντρα μου ειχα βγαλει 2 γευματα γαλα και πεταξα 2 γευματα μετα τη βαφη...:cool::cool::cool:!Τι να πεις...αλλα δε το ξανακανω. Τωρα που ανεφερα τον αντρα μου...τη Κυριακη το βραδυ μου προκαλεσε κατι νευρα... εκλαιγα απο τα νευρα μου....ωρες ωρες ειναι την κοσμαρα τους! Ολη την εβδομαδα τρεχω σα το Βεγγο, σπιτι-μαγαζι! Και αυτη την εβδομαδα ειχα πολυ βαρυ προγραμμα...αυτος απο την Παρασκευη εκανε λιγο πυρετο ανευ συμπτωμαστων και ηταν να πεθανει! 2 μωρα στο σπιτι δηλαδη...και ειμαι το απογευματοβραδακι και κανω δουλειες στο σπιτι, συγκεκριμενα ηθελα να αλλαξω σεντονια για να τελειωνω και μετα να κανουμε μπανιο το παιδι, να φαει και να κοιμηθει και ο αντρουλης μου μιλαγε με την μανα του και μου λεει παρε τη μανα μου σε θελει να σου πει μια καλησπερα και του λεω τωρα δε μπορω κανω δουλειες...και αφου το κλεινει, ακουω μια γκρινια που δε μιλησα στη μανα του, και στη δικια σου μου λεει μιλας ολη μερα κ.α. και τα παιρνω στο κρανιο και ακουσε... τελοσπαντων καταλαβε την βλακεια του! Το πρωι παιρνει η μανα του στο μαγαζι να ρωτησει πως ειναι ο γιος της και την ακουω που λεει ακομα περιμενω τη νυφη μου να με παρει... κ λεει ο αντρουλης μου εκανε δουλειες μεχρι αργα κ δε προλαβε!!! Ακομα δε την εχω παρει...βαριεμαι τη γκρινια της!!! Ειπα τον πονο μου...!

Λοιπον συνεχιζω... Βιργινια μου, αντε με το καλο ευχομαι-ολα καλα με το γιατρουλη σου!!! Και εγω το ιδιο αισθανομαι για τον γιατρο μου!!! Καλες σκανδαλιες:tongue::tongue::tongue:!!! Παρεπιπτοντως, οποτε παω για πεντικιουρ κ.α. ο μικρος ολο κλαιει!

Μαρακι μου, ειναι γλυκα τωρα κ η καραμελενια σου που γελαει κ μιλαει!!!! Καλα του ειπες του κυριουλη...

Κατερινακι, καλως μας ηρθες!!!!

Φευγω αρχισε η γκρινια...!!!! Φιλακιααααα!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

γεια σας κοριτσαρες!

δεν μπηκα καθολου το πρωι γιατι ειμουν με τον αντρουλη εξω για κατι δουλιτσες και μετα ειχε ερθει μια φιλη για κεφεδακι.

τωρα σε λιγο θα φαμε και μετα νανι, η μικρη κλασσικα κοιμαται..!

Βιργινακι μεγια το μποτε! και εγω πρεπει να κανω πεντικιουρ και εχω και κουμπαρα μανικιουριστα! ανετ βουρ στο ψητο τωρα και με τις ευλογιες του γιατρου!!!:D:D:D καλο βολι πες του αντρουλη σου!

ειδες που λες οτι ειναι γκρινιαρα η μικρη σου? μια χαρα καθησε στο μποτε θα περιμενε την σειρα της μαλλον!:P:p

Αγγελικουλα τι θα τις κανουμε αυτες τις πεθερες!! εμενα η δικια μου δεν κανει τετοια, παιρνει κατευθειαν εμενα και με ρωταει κιολας αν με ενοχλει!!:-P

ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ πολυ ωραιο το αρθρο !!! οσο για τον αντρα σου ευτυχως το καταλαβε ! την πεθερα αστην να λεει κ να κανει οτιθελει !!!

ΜΑΡΑΚΙ μου κοιμασαι ? χιχιχι!!!!! καλε ναι τωρα οοοοοοποτε υπαρχει χρονος θα σκεφτουμε κ το βολι !!! χαχαχα !!! η μπεμπα ειναι 3 μηνων κ μεις εχμ...3 φορες ολες κι ολες !!!!! αχαχαχα !! σε κανα δυο χρονακια με βλεπω μανουλα κ παλι ! χαχαχαχαχ!!!!

καλη ητανε μωρε ! ειναι αναλογα με τις ωρες της !!!! αντε κ με κουμπαρα του επαγγελματος επρεπε να κανεις συνεχεια πεντικιουριιιι !!!!!

Βιργινακι μεσα εισαι??

τελικα το καμαρι μου ξυπνησε οταν ετοιμαζομασταν να την πεσουμε και ξανακοιμηθηκε τωρα, αλλα τωρα δεν θελω εγω!!!

Ο μπαμπας την επεσε και μετα ισως παμε για μπανακι..

Εχεις δικιο οτι με κουμπαρα μανικιουριστα θα επρεπε να ειμαι τζιτζι αλλα δεν το ξερεις οτι του τσαγκαρη τα παιδια ειναι ξυπολιτα?? Ολο κατι γινεται και δεν με προλαβαινει εμενα..

Τι να το κανω τωρα το πλασμα?? ποτε θα ξυπνησει να παμε για μπανιο? αχ! θα την γδαρω την τσουγδο μου!!!

Αγγελικουλα ωραιο το αρθρακι, παω να το μελετησω...

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!!

τελικα πηγαμε για μπανακι κατα τις 7:30 με την μικρη μου κυρια κοιμισμενη!

η θαλασσα ηταν ενα ονειρο, ζεστη και ηρεμη..

Το καλο μου παιδακι ξυπνησε λιγο λριν φυγουμε, την ταισα αλμυρο γαλατακι και φυγαμε κατα τις 9!

Πολυ το ευχαριστηθηκα!

εσεις που χαθηκατε ολες???

Καλημερουδιαααααα!!!!!! Τι κανετε? Εμεις δουλεια... και εχω μια νυστα...!!! Ο μπεμπακος μου ξυπνησε στις 8 και τωρα ξανακοιμηθηκε! Βρε κοριτσακια μου, εχω παρατηρησει οτο ο μπεμπινιος εχει συμεχε γυρισμενο το κεφαλακι απο την αριστερη πλευρα και με το ζορι το γυρναει και δε μενει σχεδον καθολου απο τη δεξια μερια. Να ανησυχησω???????????????

Μαρακι, μια χαρα η καραμελενια!!!! Πολυ το ζηλεψα το μπανακι σας!!!! Εδω μας εχει φαει ο αερας!!!

Βιργινια μου, 3 φορες...μια χαρα ειναι!!! Εμεις μια και αυτη με πολυ γελιο!!! Ενω κοιμοταν ο μπεμπινιος, οποτε με αγγιζε ο μπαμπας του,ολο περιεργους ηχους εκανε...!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φιλακια!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Καλημερουδια !! τι κανετε αγαπημενες μανουλιτσες ???

Μαρακι κυρια η μικρη σε αφησε κ εκανες βουτιτσες απογευματινες κ ολα τελεια!!!

Αγγελικουλα μου δε νομιζω να υπαρχει θεμα προσπαθησε να τον ξεγελας οταν ειναι ξαπλωμενος να καθεσαι απο την αλλη πλευρα κ να του μιλας ετσι ωστε να μενει κ λιγο απο κει !

αααα !!! εμεις τις τρελλιτσες τις κανουμε τα βραδυα οταν εχω τη μικρη απο ωρα ξαπλωμενη στο καροτσι κ πριν τη βαλω στην κουνια η τελος παντων στο κρεββατι μας !!!!

δε νιωθω ανετα να κανω ζαβολιες με το μωρο μεσα στο δωματιο χαχαχαχα !!!!

Κοριτσια δεν σας ειπα ! 2 βραδυα τωρα το παιδι το βαζω στο λικνο κ κοιμαται ! καλα το πρωτο βραδυ ολο φυσαγα κ ξεφυσαγα κ υπνος δεν μου κολαγε ! αυτο ειχε απλωθει καλα καλα μου γυρισε κ το κεφαλι απο την αλλη κ καθολου δεν την ενοιαξε κ γω καθομουν κ κλαψουριζα ! εντωμεταξυ το λικνο το ειχα κολλησει στο κρεββατι μου ! χαχαχαχ!!! αλλα κ παλι μου κακοφανηκε σας λεω !!!!!!!!!!! καλψ κλαψ !!!!!!! αλλα το πρωι κατα τις 6 παρα που φευγει ο μπαμπας την παιρνω παλι ! χιχιχι!!!!!!!!!!!!

κ εχω να πω οτι το λουλουδακι μου αλλαζει μερα με τη μερα γελαει ολο κ πιο πολυ ! της μιλαω συνεχεια κ ξεκαρδιζεται !!! εχω τρελλαθει νομιζω χρειαζομαι πανες κ γω ! βγαινουν σε μεγαλο μεγεθος αραγε ????????

επισης αυτες τις μερες σα να γλυτωσαμε τις αγκαλιες γιατι καθεται πολυ ωρα στο γυμναστηριο με το οποιο πλεον ξετρελλενεται αλλα κ στο ριλαξ κ στο καροτσι με τα μπλιμπλικια απο πανω ! καθεται κ τα χαζευει κ τους μιλαει !!!!!

Οποτε ερχομαι να συμπληρωσω οτι το παιδι κοριτσια μου δεν εκμεταλευεται τιποτα, αλλα οταν ερχεται η ωρα που νιωθει καλα, θελει μονο του την απομακρυνση αγκαλιας !!!!κ ασχολειται με αλλα !!! τουλαχιστον εγω μεσα απο την κορη μου αυτο εμαθα.....!!!!! καθε ενα βεβαια ειναι διαφορετικο !!!!

παντως ειμαι χαρουμενη που της την προσφερα την αγκαλια κ δεν εμεινα στο ''δεν το κανω για να μην κακομαθει'' !!!

Αυτα τα νεακια μας τωρα κοιμαται στο καροτσι της, οπου να ναι θα ξυπνησει αλλα κ γω βαριεμαι να κανω δουλειες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γεια σας και απο εμας!!!

σημερα δεν ειχα χρονο να γραψω νωριτερα, κατι τηλεφωνα, κατι η μπεμπαρα μου, κατι οι δουλειες του σπιτιου, τωρα βρηκα λιγο χρονο.

φαγαμε τωρα και κομαται η ψυχουλαρα μου μια χαρα!!!

εχω παρατηρησει οτο ο μπεμπινιος εχει συμεχε γυρισμενο το κεφαλακι απο την αριστερη πλευρα και με το ζορι το γυρναει και δε μενει σχεδον καθολου απο τη δεξια μερια. Να ανησυχησω???????????????

Μαρακι, μια χαρα η καραμελενια!!!! Πολυ το ζηλεψα το μπανακι σας!!!! Εδω μας εχει φαει ο αερας!!!

Αγγελικουλα μου, και εμενα το κανει αυτο και προσπαθω οταν κοιμαται να την γυρναω, της μιλαω συνεχεια απο την δεξια πλευρα και τα παιχνιδια της, της τα βαζω απο δεξια, θα ρωτησω και την γιατρο και θα δουμε..

Ναι, πραγματι το μπανακι ηταν βαλσαμο χτες, πολυ το χαρηκα!!

την ειδες την καμερα?

Τρελοβιργινακι μου, τι κανετε?

ολα καλα? βρε θηριο κοιμαστε 3 μηνες στο ιδιο κρεβατι με την μικρη? δεν σας εμποδιζει?

την ημερα που κομαται?

Εμεις μονο κανα μεσημερακι την περνουμε και μονο οταν ειναι ξυπνια, για παιχνιδι δηλαδη!

κοριτσακι μου μην ανυσηχεις, μια χαρουλα κοιμουνται, εμενα κοιμαται στην κουνια της απο 15 ημερων!

Φοβασαι? καλε βαλτην να μαθαινει, θελουν και αυτα τον χωρο τους.

Γεια σας και απο εμας, τι κανετε; Βλεπω ολα μια χαρα και πολυ χαιρομαι!! Κοριτσια, ειμαι αυπνη τις τελευταιες μερες, ο μπεμπης εχει πολυ ανησυχο υπνο, μαλλον λογω ουλων, κι ετσι δεν κοιμαμαι ουτε εγω καλα.

Αγγελικη μου, δε νομιζω οτι ειναι προβλημα αυτο, κι εμενα ειχε προτιμηση απο τη μια μερια αλλα πηγαιναμε και απο την αλλη και του μιλουσαμε και τωρα ειναι μια χαρα.. Α, καλα, προσπαθει να σηκωθει καθιστος και κοκκινιζει ολοκληρος απο την προσπαθεια.. χιχι..

Επισης εχω πολλους προβληματισμους για τη ζωη μου..:shock: Θελω να τους μοιραστω μαζι σας αλλα πρεπει να γραψω τρελο σεντονι.. Να το κανω η θα σας πρηξω;; :rolleyes::rolleyes:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...