Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημερα και εμεις εδω σημερα!!!!!!!! Λοιπον τα νεα μας... πηγαμε παιδιατρο, καναμε εμβολιακι-κλαψαμε λιγακι! Ο μικρος εφτασε 5660γρ και 61 ποντους!!! Συνεχιζουμε με αποκλειστικο θηλασμο και τα παω αψογα μου ειπε;)! Ολο γελαγε στο παιδιατρο και του εκανε φωνουλες και ξετρελαθηκε ο γιατρος! Βρε αυτος ολο γελαει, μου λεει!!! Στις παρατηρησεις στο βιβλιαριο του μου εγραψε "χαμογελαστος"!!! Κατα τα αλλα τον βρηκε πολυ ενεργητικο, μου ειπε να του βαζω υγρη πουδρα της fissan στο λαιμουδακι του, που ειναι κοκκινο. Επισης, μου ειπε αν θελω και δω οτι το παιδι ποναει πολυ να του δωσω μερικες σταγονες infacolik για τους κολικους. Μου ειπε να μην τον αφηνω στιγμη σε ψηλα σημεια, γιατι μπορει να πεσει...Εχτες που καναμε εμβολιο, μετα κοιμηθηκε για λιγο και μετα ηταν μια χαρα!!! Κοιμηθηκε για βραδυ στις 11.30, ξυπνησε στις 5 και μετα στις 9.30. Τωρα ξανακοιμηθηκε. Ευτυχως δεν ειχαμε παρενεργειες. Τον επομενο μηνα 2 εμβολια, μου εγραψε... Α! ρωταω τον γιατρο...ποσα γευματα πρεπει να κανει την ημερα και μου ειπε 6-7 και του λεω εμενα κανει 7, αλλα εδω και 2 μερες εκανε 6 γιατι κοιμοταν, να τον ξυπναω? Και μου λεει δεν ξυπναμε τα παιδια 2,5 μηνων για να φανε και να κανεις τον σταυρο σου που εχεις ενα τοσο καλο μωρο!!!

Βιργινια μου, τι κανει η μπουμπου? Παντως πολυ χαλαρη σε βρισκω με τους συγγενεις σας...ακου να σου τραβηξει το παιδι απο το στηθος :mad::x:x! Οσον αφορα τον υπνο στο κρεβατι σας, για το δικο σας καλο-κοψτε το οσο ειναι νωρις...γιατι μετα δε θα ξεκολαει η μικρη και δε θα μπορειτε να κοιμηθειτε τα δυο σας. Καπου διαβασα οτι ο 3ος μηνας ειναι που αρχιζουν και καταλαβαινουν τα πιτσιρικια και κατεπεκταση αρχιζει η εκμεταλλευση. Γιαυτο και εγω κουνια και μονο κουνια-την εχω διπλα μου βεβαια- και εκοψα το πρωινο χουζουρεμα που τον επαιρνα στο κρεβατι μου. Μονο για να παιξουμε ερχεται. Επισης κοψαμε τις πολλες αγκαλιες και εγινα και λιγο κακια στην πεθερα μου που ειχαμε παει, που τον ειχε ολη την ωρα αγκαλια! Και της λεω καποια στιγμη φτανουν οι αγκαλιες και μου λεει μα πως θα δω το παιδι και της λεω μεσα απο το πορτ μπεμπε του!!! Α! μου ειπε και το κορυφαιο το πρωτο βραδυ...να το νανουρισω (να τον κουναει στην αγκαλια της) και της λεω τι ειναι αυτο??????? Ο μπεμπης κοιμαται μονος του στο κρεβατακι του!!! Ε, λεει για μια φορα...και αμα μαθει της λεω θα ερχεσαι εσυ καθε βραδυ να τον κοιμιζεις???? Τον εβαλε μεσα στο κρεβατακι του και κουβεντα...

Βιργινακι μου, οσον αφορα το μαγαζι οταν ειμαι μονη μου συνηθως ειναι για λιγο...αλλα εχει τυχη να θηλαζω και να δω καποιον να ερχεται και τον σταματαω τον μικρο και επισης να εχω πελατη και να αρχισει να κλαιει...τι να κανεις!!! Φιλια στην οικογενεια πακια!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Μαρακι μου, ωραια εκπληξη κανατε στον μπαμπα σας!!!!!! Αυτο με το αυτοκινητο το εχω και εγω...το καθισματακι το εχεις πισω και κοιταει προς τα πισω ή προς τα μπροστα? Εγω το εχω προς τα πισω γιατι λενε οτι δεν κανει αλλιως και δεν βλεπω τιποτα...

Μαρακι, ναι να ερθεις για καφεδακι-φαγητακι και οτι αλλο θελετε!!! 2 ωριτσες δρομος!!!

Aobatsan μου, καλες οι επισκεψεις-αλλα εντος οριων! Καλα κανεις και εγω μια απο τα ιδια!!! Κοινωνικη και η δικια σας και οσον αφορα το εμβολιο και εγω χειροτερα τα περιμενα, αλλα δεν ειναι...

Μπλουμπλου μου, ο μικρος το ξεπερασε τον τραυλισμο και μη το σκεφτεσαι καθολου! Οσον αφορα τον παιδικο, ολων των φιλεναδων μου τα μικρα ετσι κανουν. Μια φιλη ειχε παει και κρυφα την ωρα του "μαθηματος" και τον παρακολουθουσε συνεχεια... αλλα ο γιος της αψογος και μετα πο λιγες μερες το ζηταγε απο μονο του να παει. Θα δεις που και ο μικρος δε θα ξεκολαει μετα!!! Η μικρη σας ειναι γλυκα και την ημερα σε θελει κοντα της για να σε χορτασει!!!!!!

Η αληθεια ειναι οτι εχουν χαθει πολλα κοριτσια... τρεχουν και δεν φτανουν! Οχι οτι εμεις ειμαστε σε καλυτερη φαση... Παω για μαγειρεμα και μετα μπορει να πεταχτω μια βολτα στο μαγαζι! Σας φιλω...!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μετα απο τετοιο σεντονι που απλωσα, ξεχασα να ευχαριστησω το Μαρακι μας για την φωτο μας που σου αρεσε και τα μπουτακια μας! Φαντασου οτι ειναι λιγο παλια η φωτο και τωρα εχουμε αφρατεψει κι αλλο!!! Κανε φεις να μας δεις!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Γεια σου αγγελικη!Σας διαβαζω καιρο αλλα με τον θηλασμο δεν μπορω να γραψω με ενα χερι..Εχω ενα μωρακι 2.5 μηνων και εγω και θηλαζω αποκλειστικα μετα απο πολυ κοπο..

για διαβασε αυτο το αρθρακι που με εκανε να ηρεμησω και να αποδεκτω ολα αυτα που νομιζα σαν και σενα καποτε :) φιλακια

http://thilasmos.wordpress.com/2011/03/07/%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BF/

55wkp3.pngpGV9p3.png

tt7719718fltt.gif

Αγγελικουλα μου μια χαρουλα εισαστε, στρουμπουλακος ο μικρος!

ναι το καθισμα πισω κοιταει, απαγορευεται να κοιταει αλλιως.

καλα κανεις και κοβεις τα καλομαθηματα απο τις γιαγιαδες.

Εμενα η μαμα μου ειναι ενταξει αλλα η πεθερα μου θελει να την εχει ολη μερα αγκαλια!

δεν μενουμε κοντα αλλα τον Δεκαπενταυγουστο ολο την μαλωνα.

Αγκαλια την παιρνω και εγω αλλα δεν το παρακανω, οταν ειναι ωρα για υπνο την βαζω στην κουνια της ή στο ριλαξ και κοιμαται μονης της.

Εγω καθομαι διπλα και ή την χαιδευω ή της πιανω το χερακι.

Στο κρεβατι την βαζω καποια πρωινα ή καποια στιγμη οταν ειναι ξυπνια για παιχνιδι.

Βιργινια καλα αυτο με την θεια απεριγραπτο!!!:mad::x

εχω και εγω μια τετοια που ηθελε να παρει αγκαλια το μωρο στην κλινικη, 6ωρων παιδι!!!!!!!:mad::x

θα την παρει καμια μερα ο διαολος....

Διαφημίσεις

καλημερα λιδα μου,

σιγουρα δεν τους κανει κακο, συμφωνω απολυτως και εγω εχω αγκαλιτσα την μικρη μου πολλες ωρες αλλα οταν ειναι ξυπνια, οχι να κοιμαται στην αγκαλια μου και ν ασυνεχιζω να την κραταω...

Πολυ ωραιοτο αρθρακι Λιντα μου! Να σου ζησει το μωρακι σου!!!!! Γερο και καλοτυχο να ειναι και μπραβο σου που το παλεψες και θηλαζεις αποκλειστικα!

Μαρακι, νομιζω οτι μεγαλωνουμε με παρομοιο τροπο τα παιδια μας!!!! Αλλα, εχουμε και καλα και ησυχα μωρα! Ειναι σημαντικο, γιατι πιστευω οτι αν ηταν και εμενα γκρινιαρουλης θα τον ειχα πιο πολλες ωρες αγκαλια! Πριν κανα 2 ωρο βλεπω το μπεμπινιο κοκκινο, λεω πω πω θα μου ανεβασε πυρετο το παιδι και μετα αρχισε και σφιγγοταν πολυ, παρα πολυ, αφου λεω θα μου μεινει το παιδι και καναμε κακακια μας!!! Μετα γελαγαμε....και τωρα αφου γκρινιαξε λιγακι που δεν ημουν απο πανω του να παιξουμε-πρεπει να κανουμε και καμμια δουλεια-κοιμηθηκε! Φιλακια!!! Παω μηπως και τελειωσω...!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Αγγελικουλα το εθεσες ολοσωστα ! εχετε ηρεμα μωρακια !!!!Ισως κ μενα αν ηταν ετσι καλουλα να ημουν αλλιως !

Εγω το παιδι το εμαθα αγκαλια λογω των κολικων !!! Δεν μπορουσα να βλεπω ενα μωρο ημερων να υποφερει κ να το κοιταω ! ολο αυτο εχει κρατησει ακομα κ τωρα ! κ τι που περασε ο καιρος ??? εχει μαθει κ αυτο ειναι που ζηταει ! δεν μπορω να το κοψω..οχι για την ωρα ! εμενα η μπεμπουλα κλαιει κ οταν κλαιει μενει...σοβαρα το λεω ! παντα φοβαμαι οταν κλαιει κ φυσικα την εχω παντα στην αγκαλια μου ! οταν ειναι ηρεμη ειναι η στο ριλαξ η στο καροτσι η στο γυμναστηριο της ! Υπαρχουν παρα μα παρα πολλα μεσημερια που την κοιμιζω και μολις παω να την αφησω ξυπναει σε δευτερολεπτο ! στην αρχη δεν εδινα σημασια την αφηνα ξυπνια αλλα παιδευοταν παρα πολυ κ λεω οχι ! 1000 φορες να κοιμηθει στην αγκαλια μου παρα να χανει τον υπνο της ! κ το μεσημερι παλι ετσι ! 2 φορες ιδρωσα να την κοιμισω κ μολις την αφησα τσουπ! ξυπνια !!! ε λεω ελα αγκαλιτσα κ ετσι κοιμηθηκε μια ωριτσα ! τωρα ειναι στο καροτσι ! εχει ελαφρυ υπνο ομως ! δεν μετανιωνω που μαθαμε αγκαλια γιατι ξερω πως ολο αυτο βγηκε για να νιωσει ασφαλεια.....κ το καταφερα....ασφαλεια νιωθει μονο επανω μου ! δεν λεω οτι ειναι ευκολο ! αντιθετα ειναι απιστευτα δυσκολο να μην καθεται σε κανεναν κ σαφως υπαρχουν φορες που εκνευριζομαι αλλα δεν μπορω να κοιταω τη δικια μου βολη κ του σπιτιου ! δε μπα να μεινουν πισω κ τα μαγειρεματα κ τα σιδερα κ ολα ! Επισης, ενα μωρο μεχρι τουλαχιστον 6 μηνων την αγκαλια την εχει αναγκη και δεν το κανει για εκμεταλευση ! αυτο νομιζω το εχει γραψει ο παπαβεντσης ο παιδιατρος !

καλα για το σοι μου δεν το συζητω ! θα ρθει ομως η μερα που θα ανοιξω το στομα μου και θα γινουμε απο 2 χωρια χωριατες ! ζω γι αυτην τη στιγμη ! χαχαχχαχαχααχ!!!!

Μαρακι μου, οχι δεν βολευομαστε αλλα οπως ειπα κ πιο πανω μωρε ολο αυτο ξεκινησε απο τους κολικους ! ρε κοριτσια εμεις το περασαμε σε πολυ μεγαλο βαθμο γμτ κ παντα με στεναχωριε αυτο ! το μονο που μπορουσα να προσφερω ηταν η αγκαλια κ αυτο θα γινοταν κ τα βραδυα που κοιμοταν ανυσηχη τελειως ! ετσι εχουμε φτασει σημερα ως εδω που για την ωρα δεν θελω να τη βαλω στν κουνια της γιατι ακομα εχω αναγκη να την εχω διπλα μου να ανοιγω τα ματια κ να τη βλεπω σε ελαχιστα εκατοστα, η να ακουω την αναπνοη της !!!! Επισης δυστυχως εχω κ 5,5 βαθμους στραβομαρα κ αυτος ειναι ενας παραγοντας που κανει να νιωθω ανασφαλεια τα βραδυα !!!!! ανοιγω τα ματια μου αλλα δεν μπορω να τη διακρινω ! ειναι το πιο ασχημο συναισθημα !!! στις αρχες κοιμομουν πολλα βραδυα με τους φακους ! τωρα που την εχω διπλα μου δεν χρειαζεται !!!!

ομως τελος του μην αθα ειναι πια η ωρα για να μπει στο δικο της χωρο, θελω δεν θελω !! χαχχαα!!!!! θα μου κακοφανει !!! δεν ξερω βρε κοριτσια αλλα εγω κ στα χερια την κοιμιζω..ετσι μου βγηκε απο την αρχη κ πανω μου κοιμαται κ ολα ! α κ το σημαντικοτερο ειναι που οταν κλαιει ετσι μετα εχει για 5-6 ωρες αναφιλητα ! δεν μπορω ρε γμτ να την αποχωριζομαι ετσι ! νομιζω οτι με εχει πολυ αναγκη τετοιες στιγμες κ γω απλα το μονο που μπορω να προσφερω ειναι η αγκαλια μου....και το κανω ...!!!!!

Α μαρια για τη θεια που σου ελεγα βαλε στη λιστα με τις μαλ983ες της οτι εμενα την πηρε αγκαλια σε λιγοτερο απο 6 ωρες γεννησης !!! γγγκκκρρρρρρρρρρρρρ ας μην τα θυμαμαι αυτα γιατι θα με πιασουν τα κλαμματα !

και επιστρεφω λοιπον στα προηγουμενα! δεν ξερω αν με αυτον τον τροπο μεγαλωνω λαθος το παιδι μου...που πολλες φορες εχω αναρωτηθει αλλα για οσο νοιωθω κ βλεπω οτι ετσι τα παμε καλυτερα απλα το κανω..........

Μαλλον καθολου δεν μπορω να ειμαι σκληρη μανουλα...θα δειξει ομως στο μελλον...............

ουφ !σεντονι απλωσα ! καπου επρεπε να πω τον πονο μου ομως !!!χαχχαχααχ

κοριτσακι μου ποιο πονο? μια χαρουλα τα λες...

εχεις απολυτο δικιο, αφου το παιδακι σου θελει αγκαλιτσα και βλεπεις οτι το εχει τοσο αναγκη καλα κανεις και το παιρνεις...

Ενταξει ειναι κακομαθημα αλλα και εγω δεν θα αφηνα το μωρακι μου να υποφερει.. Απλα οπως ειπες, εμενα ειναι πολυ ησυχη και στο ριλαξ ή στην κουνια καθεται και κοιμαται μια χαρουλα και μονη της..

Καλα γελασα πολυ με την μυωπια:tongue::tongue::tongue: εχω εχω 4,5 βαθμους και σε καταλαβαινω απολυτα!!!!

Δεν φοραω τους φακους στον υπνο ουτε εσυ να το κανεις..

εγω εχω την καμερα και ανοιγω τα ματια μου και την βλεπω αλλα φυσικα την ακουω κιολας, πολλα βραδια και απο ενα μικρο νιαουρισμα που κανει ξυπναω..

Μην εχεις τυψεις, κανεις αυτο που πρεπει για το μωρακι σου απλα επειδη ειναι λιγο κουραστικο γιατι αν συνεχισεις ετσι δεν θα ξεκολαει απο πανω σου..

και πρακτικα αυτο θα σε ταλαιπωρησει..

Οταν δεν ποναει και ειναι ηρεμη να την αφηνεις και σε κανεναν αλλο να μαθαινει.

Οσο για το σοι, τι να πεις...... και εγω κρατιεμαι να μην το ανοιξω..

μα καλα επιτηδες το κανουν?:mad::x

Γυρισαμε σπιτακι μας...ειχαμε παει επισκεψη σε μια ξαδερφη μας που ειναι 4,5 μηνων! Ξετρελαθηκαν ολοι με τον μπεμπη μας και μας ελεγαν τι ησυχο μωρο! Μεχρι που καποια στιγμη στα καλα καθουμενα αρχισε να κλαιει με αναφυλητα και τον ταισα και κοιμηθηκε και στον υπνο του αναστεναζε ο γλυκος μου- το ματιασανε λεει ο αντρουλης μου το παιδακι μας! Τωρα κοιμαται απο εκεινη την ωρα (11).

Βιργινια μου, καταρχην ελπιζω να μη με παρεξηγησες, δεν θελω να το παιξω εξυπνη. Γιαυτο αι ανεφερα το ησυχα μωρα. Γιατι βλεπω απο τονν μπεμπινιο, που οταν τον πιανουν οι πονοι των κολικων των εχω αγκαλια, γιατι δεν μπορω να τον βλεπω να υποφερει. Που να ηταν χειροτερα ή να μη κοιμοταν ευκολα... θα ημασταν ολοι μερα αυτοκολλητακια!!! Εχεις δικιο οπως τα λες και καθε μανα κανει αυτο που νιωθει για το παιδι της! Παντως απο στραβωμαρα καλα παμε ολες!!! Εγω που εχω γυρω στους 4 βαθμους και εννοειται δε βλεπω παρολο που εχω διπλα την κουνια, εδω και 2,5 μηνες κοιμαμαι με τα γυαλια! Ευτυχως εχω τον οπτικο σπιτι μου και μου τα ισιωνει!!!! Παντως καλο θα ηταν να μην κοιμασαι με τους φακους. Οσο αναφορα το σοι, νομιζω οτι πρεπει να μιλαμε που και που...! Α! Αυτο που ειπεςγια το γυμναστηριο της μικρης, ειναι αυτο της fisher price? Καλο ειναι? Το ειδα στην τηλεοραση και σκεφτομουν να το παρω και εγω στον μπεμπινιο.

Μαρακι, αυτο με την καμερα που λες πολυ με ενδιαφερει, για πες μας λεπτομερειες...

Παω για νανακια!!!! Φιλακιαααααα!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια !!!!! Ξυπνησα τωρα που κοιμουνται ολοι να κανω καμια δουλεια !!

Οχι αγγελικουλα μου προς Θεου, για πιο λογο να σε παρεξηγησω ?? απλα βρηκα αφορμη να πω τον πονο μου (ναι μαρακι πονος ειναι στην ουσια αφου ειναι βδελλα πανω μου χιχιχιχι) τωρα που ανεφερες οτι πχ κοιμαται μονος του η οτι ειναι εκτος αγκαλιας πολλες ωρες κ τετοια !

εμεις αποκλτησαμε κολικους 4 ημερων κ απο τοτε ακομα παιδευομαστε λιγοτερο βεβαια!

Γι αυτο ειπα οτι οσο ειναι ηρεμη ειναι κατω ! ριλαξ-γυμναστηριο-καροτσι !

αλλα κ παλι οταν νυσταζει αρχιζει η γκρινια της μεχρι να την παρει ο υπνος !

γι αυτο σας λεω κοριτσια μου ειστε τυχερες που ειναι ησυχα τα μικρα σας ! εγω πραγματικα πιστευω οτι εχω πολυ δυκσολο παιδι κ απ οσα εχει πει η μαμα μου ετσι ημουν κ γω μωρο κ σε πολ χειροτερο βαθμο απο τη μπεμπα !!! οποτε πηρε απο μενα !

Ετσι αναγκαστικα ειναι πολλες ωρες πανω μου ....κ κανω διαφορα με το παιδι στα χερια ! δεν το επιλεγω ομως αληθεια σας λεω !! επιλεγω απλα να παραμελησω το σπιτι αφου δεν προλαβαινω, κ οσο ειναι κατω ...απλα βρισκω λιγο ελαχιστο χρονο να ξεκουρασω τη μεση μου !!!! ευχομαι με τον καιρο να αλλαξει !

Καλα οσο για τη στραβομαρα πολυ εκνευριστικο γμτ !!!!!

εχω κοιμηθει πολλα βραδυα με φακους κ αλλα τοσα με γυαλια, κ βρηκα την υγεια μου τωρα που ειναι στο κρεββατι μας! ουφ ! ξυπνησε ! ηθελα να κανω κ δουλειες !

χμ ! παω γι αταισμα τα λεμε μετα !!!

α κ το σπαστικο της ολης υποθεσης ειναι ΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ Κ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΠΟΤΕ με αποτελεσμα να με λενε ψευτρα !!!! αμε !!!!!!!! το ζω και αυτο !

καλημερα!!! και εγω ξυπνησα για να κανω δουλειες αλλα με πηρε απο πισω το σαμιαμιδι μου!!!!

κοριτσια το παιδι μου χτες γκρινιαζε ολο το απογευμα!!! δεν κοιμοταν παρα μονο μια ωρα και μετα ξυπνουσε.. καλα κουραστηκα πολυ, δεν ειχα μαθει ετσι... καλα τα ειδα ολα!

Μεχρι και μπανιο μονη μου την εκανα:cool:!!!

καλα ευκολο ηταν αλλα και παλι δεν ηρεμησε...

μονο οταν ηρθε ο μπαμπας μας (ελειπε, ειχε υπηρεσια) την πηρε αγκαλια και ηρεμησε και κοιμηθηκε, απο τις 12 μεχρι τις 5.

σημερα ειναι μεσα στα γελια και την χαρα, τωρα θα ξανακοιμηθει, την βλεπω..

Καλα οσο για τη στραβομαρα πολυ εκνευριστικο γμτ !!!!!

εχω κοιμηθει πολλα βραδυα με φακους κ αλλα τοσα με γυαλια, κ βρηκα την υγεια μου τωρα που ειναι στο κρεββατι μας!

α κ το σπαστικο της ολης υποθεσης ειναι ΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ Κ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΠΟΤΕ με αποτελεσμα να με λενε ψευτρα !!!! αμε !!!!!!!! το ζω και αυτο !

πως τα καταφερνεις και κοιμασαι με τα γυαλια? δεν σε ποναει το κεφαλι σου??? ολο ανασκελα την βγαζεις? εμενα μου ειναι αδυνατον να κοιμηθω ανασκελα τελειως...

Καλα ΘΕΑ η μπεμπα!!!!! σε λενε ολοι τρελη ε? φανταζομαι..

Αγγελικουλα την καμερα την ειχαμε παραγγειλει απο αυτο το σαιτ:

http://www.totobay.com/7-inch-tft-lcd-baby-monitor-systems-with-highdef-24ghz-wireless-camera_p24681.html

γυρω στα 120? μας βγηκε.

Αν θυμαμαι καλα εσεις κανετε αγορες απο το ιντερνετ.

Η συγκεκριμενη ειναι πολυ καλη, εχει εικονα και ηχο και μπορεις και να μιλησεις στο μωρο.

εμεις την παιρνουμε στην βεραντα, στο δωματιο, στο σαλονι.

Βλεπουμε τι κανει η μικρη και ειναι πολυ βολικο απο το ακους μονο.

Μερικες φορες κλαιει στον υπνο της, ε, δεν τρεχω μεσα...

Αν διαθετεις τα χρηματα ειναι πολυ καλη αγορα..

το γυμναστηριο εινια ωραιο το εχω δει και εγω σε κατι φιλους.

μωρε στεναχωρησαμε το Βιργινακι μας??:-(:-(

ΑΧ τωρα που την ταισα ηρθα να συμπληρωσω για το γυμναστηριο !!!

καλο ειναι (αυτο της fisher price εχω) αλλα μη φανταστεις οτι κανει κ κατι ! κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να υπηρχαν πιο πολλα ν αμπορει να σοληθει ενα νινι εκει ! εχει μια γατουλα π-ου κανει μουσικη γι αλευτερολεπτα !!! γγκκρρ !!! κατα τα αλλα εχουν χρωματα κ επειδη τα κρεμαστα κουνουνται αυτα καθονται και χαζευουν !!!!!

Μαρακι μου καλο δεν με στεναχωρησατε βρε !!! κουβεντουλα κανουμε !!

να γι απαραδειγμα οπως ηταν η δικια σου χθες ετσι ειναι εμενα την περισσοτερη ωρα της ημερας !!! με γκρινιτσα !!

Για το μετα μπανιου δεν θες να σου πω !! κ γω την κανω μονη μου συνεχεια !!!!!!!!!!!!!!!! οταν ειναι στις καλες της γινομαι κ γω παιδι μαζι της ! ειδικα μεσα στη μπανιερα ! αντι να πλατσουριζει η μπεμπα βαζω μεσα τα χερια μου κ το κανω εγω !!! ουπς !!!!

αυτα τα ολιγα, ελπιζω σημερα να ειναι ομορφη μερα για ολες ! κ ηρεμη !! την εβαλα στο ριλαξ και παιζει τωρα ! παω για σιδερο!!! φιλακια σας !!!!!!!!!!!

τωρα αυτο πως το εξηγητε?? κοιμαται το λουκουμακι μου σημερα ολη την μερα..

ξυπναει για τσιτσιο, καθεται λιγο και μετα παλι κατω..

χτες ηξερε να χορευει τσιφτετελι........

Ξυπνα βρε μπεμπουλα να παμε βολτα!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα μανουλες τι κάνετε?σας διάβασα στα γρήγορα,πόλο Βιργινία και εμείς αγκαλιά τη βγάζουμε κοιμάται όλη τη μέρα πάνω μου,πας να τον αφήσεις κάτω και ξυπνάει,βρε κορίτσια πως γίνεται αυτό?δηλαδή πως συνηθισε?τελοςπαντων το βράδυ ευτυχώς κοιμάται,μαζί μας κοιμάται γιατί στην αρχή ξυπναγε κάθε μια ώρα για φαΐ,οπότε δεν αντεχα να σηκωνομαι,τώρα μου αρέσει να τον έχω αγκαλιές,αλλά προσπαθούμε να τον βάζουμε στην κούνια του τουλάχιστον μέχρι το βραδυνο ξύπνημα,εμένα κοιμάται νωρίς στις 10 και ξυπνάει κατα τις 3,δυστυχώς δεν ξυπνάει εκεί κατα τις δώδεκα μπας και γλιτωναμε το ξύπνημα,τελοςπαντων θα δούμε πως θα παει,αύριο κάνουμε και εμείς εμβόλιο,θα δούμε,α και εμάς είναι όλο γέλια και βγάζει και φωνουλες,τρέλα σας λέω!!!!!

Φιλακια σε όλες!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...