Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Κορίτσια μου χαθηκα . Δεν εχω πρόσβαση internet παρά μόνο από κινητό. Έτσι είναι δύσκολο να σας διαβάσω. Λυπάμαι που χάνω την επαφή μου μαζί σας...

Πήρε το μάτι μου κάτι για συναντηση.. Ενημέρωσε με στο fb σας παρακαλώ η μα πμ εδώ. Θα καταφέρω να το διαβάσω.

Σας φιλω και εύχομαι να είστε όλες καλά..

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οι μανουλες ιουνιου κοιμουνται ολες????

για να ξυπναμε, εμεις ειμαστε εδω!

Η καραμελιτσα ειχε πολυ ησυχο υπνο και τωρα το πρωι ηταν ολο κεφια και γελακια!!!

τωρα φυσικα ξανακοιμαται.

Κατερινακι μου ποτε επιστρεφεις? καλα να περνατε!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.....ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΚΟΠΕΥΩ...ΨΑΧΝΩ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ....ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΑΝΤΑΝΑΣΗ ΘΕΟΦΙΛΟ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ

Λιζακι καλημερα, με το καλο να μεινεις συντομα εγκυουλα.

Καλυτερα να ρωτησεις διπλα στο parents για τον γιατρο που θες.

πατα εδω και http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=26104&highlight=%E1%ED%E1%E6%E7%F4%E7%F3%E7+%E3%F5%ED%E1%E9%EA%EF%EB%EF%E3%EF%F5

ρωτα για τον γιατρο που θες.

καλη επιτυχια!!

καλο αυτο με την γκρινια, δεν το ηξερα!!!!!!!!!!

εμας μας ειπε η παιδιατρος οτι οσο ησυχη ειναι τωρα τοσο θα μας χορεψει στο ταψι αργοτερα:cool::cool::cool:!!

ωραιο το σλινκ ε? δεν καταφερα να παρω ρε γμτ.

καλα για τον θηλασμο, εγω το κανω σαν να μην συμβαινει τιποτα.

σε οποιον δεν αρεσει ας μην κοιταει.

δεν αφηνω περιθωρια για σχολιασμο απο συγγενεις, να κοιτανε τα μουτρα τους!:mad:

εχεις δικιο που λες οτι θα σε κανει να αισθανθεις ασχημα αλλα να σου πω κατι?

οποιος ντρεπενται πολλα στερευεται!!

χιχιχιχιχιχι ετσι σας ειπε ? χμ ! τωρα που το σκεφτομαι ετσι ηταν κ ο αδερφος μου ! τον ετρεχαν στους γιατρους να δουν γιατι ειναι τοσο ησυχος ! δεν θες να μαθεις ομως τι τους κανει τωρα ! :mad::-x:-x:-x

Καλα κανεις κ δεν δινεις περιθωρια !!!! ετσι πρεπει! νομιζω πως μεχρι το χειμωνα θα το εχω ξεπερασει ! που θα μου παει με ενα ρουχαλακι παραπανω κατι θα κανω !

Διαφημίσεις

Γεια σου λιζακι με το καλο να γινεις μανουλα, δεν τον ξερω τον γιατρο ομως στο λινκ που σου εβαλε η μαρια θα βοηθηθεις σιγουρα !!!

Κατερινακι μου ! που εισαι καλη μου ! θα σε ενημερωσουμε κ σενα φυσικα !!!!!!!!!! ειναι ομως καθημερινη μωρε θα σε βολεψει ? θα τα καταφερεις?

ΧΜ ! ΒΓΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ Κ ΑΠΟΨΕ !!!!!!!!!!!!!!

χιχι!

Kαλησπερουδια και απο μενα!!! Χαθηκα λιγο, αλλα η συνδεση μας κανει κολπα... Ο μπεμπινιος μας ειναι καλα, αν και απο τη Δευτερα εχουν γινει χειροτερα τα πραγματα με τους κολικους. Ποναει πολυ ο γλυκος μου... Εμεις αντι να καλυτερευουμε-χειροτερευουμε...αντε να δουμε θα περασουν στο τριμηνο... Μιλησα με τον παιδιατρο και μου ειπε εκτος απο τις σταγονες να του δωσουμε και infacolik, αλλα δεν ειναι και πολυ συμφωνος-αυριο θα παμε για το εμβολιο και θα τα συζητησουμε απο κοντα. Πηγα εχτες γυναικολογο. Με βρηκε μια χαρα, εκτος του κολπου...απ'οτι καταλαβα δεν του πολυαρεσε που δεν ειχε επανελθει οσο θα ηθελε και μου ειπε να μην σηκωνω βαρυ, να μην παρω βαρος, να μην βηχω εντονα και να κανω ασκησεις kegel. Τι να πω... Οσον αφορα το θηλασμο-περιοδο-νεα εγκυμοσυνη, μου ειπε οτι μαλλον μεσα στο Σεπτεμβρη θα αδιαθετησω-γιατι ειχα ωορηξια! Και ειναι μυθος το οτι οσο θηλαζεις δεν εχεις περιοδο και οτι δε μενεις εγκυος!!! Γι αυτο προσοχη...!!!

Μαρακι, αυτο μου το λεγανε και εμενα για τον μπεμπινιο οτι θα με χωρεψει μεγαλωνοντας!!! Βιργινακι, μην ανησυχεις για το υψος του παιδιου...αν ηταν κατι ανησυχητικο θα στο ελεγε υποθετω ο γιατρος. Βloublou, καλη σχολικη χρονια!!!! Μακαρι, να μην γυρισεις νωριτερα στη δουλεια για να χαρεις τα παιδακια σου!!! Κατερινακι, σε περιμενουμε κα εσενα στη συναντηση. Κοριτσια πρεπει να που ωρα και που ακριβως στα mall. Μηπως εξω απο κανα παιδικο καταστημα... Εvi μου, να σου ζησει ο μπομπιρακος!!!! Μοmm, να σου ζησει και καλως μας ηρθες παλι!!!! Πολυ χαρηκα που εμαθα τα ευχαριστα της mamatopolinas!!! Ελπιζω τωρα που τελειωσαν οι εκπτωσεις και πεφτει η δουλεια μας , να βρει λιγο χρονο να μπει να μας πει τα νεα της... Βιργινια, ειχε κανει μετακομιση καταστηματος. Αοβατσαν, και υπολοιπα κοριτσακια σας φιλω γιατι αρχισει η γκρινια...!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Καλημερα αγαπουλες !

αγγελικουλα προσοχη λοιπον οπως ειπε κ ο γιατρος μεχρι να ερθει το συστημα στα ισια του !

Οσο για το οτι μενεις εγκυος οσο θηλαζεις το ξερω οτι γινεται, μου το ειχε πει κ ο γιατρος απλα δεν ειναι τοσο ευκολο υποθετω ! ! ! εγω παντως χμ ! θελω κ αλλο οποτε δεν προσεξα κ πολυ οσες φορες εγινε η καλη ! τη δευτερα εχω γιατρο αν δωσει κ το πρασινο φως μια χαρα τελεια ! χιχιχιχι!!!!

Κοριτσια πηγαμε παιδιατρο κ σιγκηνηθηκα πολυ ! πρωτη φορα πηγα σε αυτην κ με εκανε να πεταξω στα ουρανια ! χαρηκα τοσο πολυ !

Μας ειδε τη μπεμπιτσα, μας ειπε οτι ειναι παρα πολυ καλη με υψηλο αι κιου κ φαινεται οτι ειναι πολυ επικοινωνιακη ! ρε κοριτσια 2,5 μηνων σκατο κ της μιλαγε η παιδιατρος κ αυτη εκτος οτι ειχε ξελυγωθει στα γελια παλευε να της μιλησει ! κ την κοιτουσε μες τα ματια !!! καλα χαρα εγω οσο ελεγε ! η κουκουβαγια η μανουλα κ γω !!! σηκωνε το λαιμουδακι της κ εκανε α ου ααα αα κ τετοια ! ααχαχαχαχχα!!!!!

ειπε οτι ειναι πολυ καλα ανεπτυγμενη, κ πολυ ψηλη ! αμε !

την εξεταζε κ οση ωρα την ακροαζοταν της χαιδευε μια το κεφαλακι κ μια το πατουσακι της ! κ ολο ελεγε τι διαμαντι εισαι εισαι εσυ ? εισαι απιθανη ! γυφτικο σκερπανι εγω ! ντεμακι σαν εσενα ! αχαχαχχα!!!!!!!

γενικα εμεινα πολυ πολυ ευχαριστημενη απο αυτην!!

αυτα τα νεα μου παω να φαω γιατι πειναω !!! χιχιχι!!!

μακια σε ολες !!!

α κ λεει εσυ θα μεγαλωσεις το παιδι σου με κλειστα ματια! τοσο καλο ειναι !!!

Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗς ΜΟΥ ΣΥΓΚΗΝΗΘΗΚΕ !!! ηθελε να κλαψει στην αρχη που εβλεπε τη μεπμπα να ξελιγωνεται στα γελια με τη γιατρο ! κ αυτη ρε παιδια ! της μιλουσε με τον τροπο που μιλαω εγω στο παιδι μου ! με γεμισε σαν ανθρωπος !!!

ΟΥΦ ΑΥΤΑ !

παω να φαω πρωινο, κ να παιξω με το νινι μου ! α κ μου ειπε να τη βαζω στο ριλαξ κ να της μιλαω ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ !!!! ΑΝ Κ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΗΔΗ !! ΧΙΧΙΧΙΧ!

Καλημερα !!!!!!!! Καλε καλο μηνα δεν ειπα χτες... καλο μηνα!!!!!!!!! Εμεις φαγαμε πριν λιγο, παιξαμε, καναμε γελακια και φωνουλες και τωρα κοιμομαστε!!!! Βιργινια μου, και εμεις ειπαμε να το αφησουμε στη τυχη του και αν ειναι να ερθει, με το καλο!!! Ολα τα λεφτα η μπουμπου σου-ξεπεταγμενα τα σημερινα παιδια!!!! Ζω για τη στιγμη που θα ερθουν σε επαφη τα μπεμπακια, για να δω πως θα συνεννοουνται!!!!!!! χα!χα!χα! Ευτυχως, ακουγεται καλυτερη αυτη η παιδιατρος!!!! Σημερα εχουμε εμβολιο και εγω φοβαμαι πιο πολυ απο τον μπεμπινιο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:!!!

Που ειναι τα υπολοιπα κοριτσια?????????????? Εμεις σημερα δουλεια!

Φιλακιααααααα!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Αγγελικουλα μου στο ευχομαι λοιπον ! χιχι !πολυ χαιρομαι !!!

Αντε ναι να δω τι θα λενε αυτα τα πιτσιρικια ολα μαζι ! χαχαχα !!!

Οντως η παιδιατρος καλυτερη κ κυριως με ηρεμησε ! πρωτη φορα μπηκα σε ιατρειο (γιατι τσεκαρα 6 στο συνολο παιδιατρους) και γελουσαμε τοσο πολυ με τον αντρα μου ! κ πρωτη πρωτη η μπεμπιτσα !!! αν ειναι δυνατον ! ποσο χαρηκα δεν φανταζεσαι !!!

Οσο για το εμβολιο αχ ετσι κ γω .. 2 μερες πριν ημουν σε μαυρο χαλι κ πως και αχ και βαχ ! κ οταν εκατσα στο σκαμνακι κ την κρατουσα αγκαλια μου ρθε λυποθυμιά !!! αλλα παει περασε και αυτο κ μαλλον πρεπει να το συνηθισουμε γιατι καθε μηνα αυτο θ αγινεται !!!! σωστα ??

Δουλιτσα ε ?? και το νινι μαζι σου ? και αν εχεις κοσμο κ θελει ταισμα τι κανεις ? σου ετυχε αυτο ??

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου :)

Χάθηκα αλλά αφενός με πετάει συχνά πυκνά η σελίδα εδώ και 2 μέρες και αφετέρου μαζεύτηκε ο κόσμος από τας εξοχάς και έχω όλο επισκέψεις!!!Όλα τα σόγια στην πίστα!!!

Η Βικτώρια, ευτυχώς, τα πάει αρκετά καλά με την πολυκοσμία, τους γελάει, τους μιλάει και μόλις κάνει να τα μπήξει τους διώχνω πακέτο για το σπίτι τους :D Βρίσκω δικαιολογία πως πρέπει να θηλάσει και ησυχάζει το κεφάλι μου...δεν θέλω και αρμένικες βίζιτες ;)

Εμβόλιο εμείς θα κάνουμε Δευτέρα ή Τρίτη...αλλά παραδόξως δεν το έχω πάρει βαρέως...είμαι ψύχραιμη...αφού πρέπει να το κάνει...

Κατά τα άλλα μας έχει πάρει τα μυαλά!! Όσο περνάει ο καιρός, τόσο μεγαλώνει η λαχτάρα μας γι αυτή!!! Τη βάζουμε στο ριλάξ και τη χαζεύουμε σαν χάνοι :D :D :D :D :D :D και το σκατούλι τόσο μας χαχανίζει και μας κάνει νάζια!!! Αγαπάκι μου γλυκό!!!

Βιργίνία, έτσι και η δικιά μας παιδίατρος...όλο γλύκιες της έκανε και είπα "αυτή είναι" από την πρώτη στιγμή ;) Επλίζω να είναι και η τελευταία που θα δείτε :)

Αγγελικούλα, κουράγιο για σήμερα...ένα τσιμπιματάκι είναι, θα περάσει :)

Ξύπνησε, φεύγωωωωω

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια

xxxxxxx

Mopep2.png1LxNp2.png

Κοριτσάκια μου μόλις μπήκα, έριξα έναν ύπνο μαζί με την μπέμπα και ο μπαμπάς με το μικρό και μόλις ξύπνησα, οι άλλοι ακόμα κοιμούνται.

Ο μικρός πριν φύγει για παιδικό κια χθες και σήμερα έκλαιγε, έλεγε ότι δεν θέλει να πάει, χθες τελικά δεν έκατσε καθόλου, γιατί κάνανε απολύμανση κια σήμερα έκατσε κοντά δύο ώρες. Τον πήγε ο άντρας ήταν αρκετά ψύχραιμος ο μικρός όταν έφυγε ο μπαμπάς μου, ναι μεν μουρμούρισε αλλά δεν χάλασε και το κόσμο, στην μία ώρα πήγε ο άντρας μου να τον πάρει, αλλά του είπα ότι ήταν εντάξει και έπαιζε με τα άλλα παιδάκια και τον είδε και αυτός απο την πόρτα οπότε και τον άφησε άλλη μια ώρα. Όταν ήρθε σπίτι ήταν χαρούμενος, μου είπε ότι ζωγράφισε, ότι έπαιξαν μπάλα και τραγούδισαν ένα τραγουδάκι με την αράχνη και γνώρισε και δύο αγοράκια τον Παύλο και τον Κων/νο, αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΆΩ ΣΧΟΛΕΙΟ, ο καημένος δεν τον έχει πάρει απόφαση.Η ουσία ότι ήταν θετικός κια ευδιάθετος όταν γύρισε και ότι πέρασε καλά. Κάθε αρχή και δύσκολη. Εν τω μεταξύ ρε κορίτσια μετά τον τραυλισμό λες και λύθηκε η γλώσσα του, τι να πώ φάση ήταν και πέρασε.

Η μικρούλα μου μου κάνει ζουζουνιές μέχρι να κοιμηθεί δεν βρίσκει να βολευτεί παρά μόνο ριλάξ, το μεσημέρι χθες και σήμερα κοιμηθήκαμε ξάπλα στο στήθος, αυτά μου τα κάνει τη μέρα, το βράδυ μια χαρά κοιμάται στην κούνια της, Αυτή η κούνια νομίζω ότι είναι εντελώς διακοσμητική, άμα ξεκινήσουν και δόντια, παρεούλα θα την βγάζουμε στο κρεβατάκι.

Βιργινάκι μου καλά έκανες και άλλαξες παιδιάτρος και μένα η πρώτη που πήγαινα το γιο μου πολύ κρύα βρε παιδί μου, καμία επαφή με τον παιδί, η καινουργια που έχω και στην μικρή άψογη και υπέρ του θηλασμού, το πρώτο της γιο 3 χρόνια.

Αγγελικούλα μου ο θηλασμός συνήθως καθυστερή την περίοδο αυτό δεν είναι και κανόνας, γνωστή μου αδιαθέτησε στους 2 μήνες, έχει να κάνει και με τον οργανισμό της γυναίκας τη να πω, πάντως όσες δεν θέλετε νινί προσέχετε, οι υπόλοιπες, εύχομαι με το καλό να έρθει.

Έχουν χαθει πολλά κορίτσια, μα που έχουν πάει όλες, το οζαλινάκι επίσης, το βανιλάκι, μαμά τοπολίνα, και πολλές, μάλλον τρέξιμο, περιμένουμε νέα τους.

dYU4p3.png

γεια σας κοριτσακια!!!

τι κανετε? χαθηκα και δεν μπηκα σημερα το πρωι γιατι πηρα την μικρη με το αμαξι τα δυο μας και πηγαμε βολτουλα σε μια φιλη μου.

Πολυ ωραια ηταν, ειχα λιγο αγχος επειδη δεν την εβλεπα αλλα κοιμηθηκε η σκατουλιτσα οποτε ολα καλα. περασαμε και απο το μπαμπα μας και τρελαθηκε που μας ειδε, του καναμε εκπληξη!!!

κατα τα αλλα ειμαστε μια χαρουλα, κοιμουνται τωρα και οι δυο.

Μπλουμπλουδακι, καλη αρχη ο μικρουλη μας.. μια χαρα ξεκινημα αφου δεν εκλαιγε πολυ! και με τον τραυλισμο τελεια τα παει, αντε του περασε μαλλον!!

να σε ρωτησω την αφηνεις πολλες ωρε την μικρη στο ριλαξ? κανει? δεν ειναι καλυτερα να κοιμουνται στην κουνια τους που εχει καλυτερο στρωμα?

aobatsanακι κοινωνικοτατη η Βικτωρια ε? μπραβο η κοπελα μας!!

Μην ανησυχεις για τον εμβολιο δεν κλαινε πολυ.

Εγω φοβομουν για το μετα και ειχα αγχος.

Αγγελικουλα πως πηγατε με το εμβολιο σας?? ολα καλα ο μπεμπτιτος μας?

μου αρεσουν πολυ τα πατουσακια και φαινονται και τα μπουτακια σας!!!!

Βιργινακι μεγια η κανουρια γιατρος! να σε ρωτησω γιατι αλλαξες τοσες? τι δεν σου αρεσε? εμενα βρε παιδια με εχει ικανοποιησει η δικια μας, δεν εχω και μετρο συγκρισης, ο,τι εχω ακουσει απο φιλους για αλλους γιατρους..

Αλλα ρωτω, πως τους κρινετε τους γιατρους?

Καλησπέρα κοριτσάκια μου :)

Χάθηκα αλλά αφενός με πετάει συχνά πυκνά η σελίδα εδώ και 2 μέρες και αφετέρου μαζεύτηκε ο κόσμος από τας εξοχάς και έχω όλο επισκέψεις!!!Όλα τα σόγια στην πίστα!!!

Η Βικτώρια, ευτυχώς, τα πάει αρκετά καλά με την πολυκοσμία, τους γελάει, τους μιλάει και μόλις κάνει να τα μπήξει τους διώχνω πακέτο για το σπίτι τους :D Βρίσκω δικαιολογία πως πρέπει να θηλάσει και ησυχάζει το κεφάλι μου...δεν θέλω και αρμένικες βίζιτες ;)

και πολυ καλα κανεις ! εμενα το δικο μου σοι δεν πτοειται απο αυτα ! εγω παω μεσα στο δωματιο να θηλασω κ ερχονται οταν θυμηθουν κ ανοιγουν πορτα κ μπαστακωνονται απο πανω μου θελω δε θελω !!! η δε θεια μου ...εχω να σας λεω ιστοριες κ ιστοριες ! μεχρι κ το παιδι απο το στηθος μου τραβηξε προκειμενου να την παρει αγκαλια ! για ονομα του θεου :mad::x
Αγαπάκι μου γλυκό!!!
ετσι λεγαμε τη μπεμπιτσα απο οταν ηταν στην κοιλια ακομα ! ειχαμε κ τραγουδακι ! αμε ! κ τωρα μας εχει μεινει κ την φωναζουμε πακι (απο το αγαπακι) χαχαχαχ!!!! κ καναμε κ οικογενεια ! ο αντρας μου ειναι ο πακης εγω κ η μπεμπα τα πακια ! αχαχχαχαχα!!!!:shock::shock::shock::shock:
Βιργίνία, έτσι και η δικιά μας παιδίατρος...όλο γλύκιες της έκανε και είπα "αυτή είναι" από την πρώτη στιγμή ;) Επλίζω να είναι και η τελευταία που θα δείτε :)
εμ ετσι θελει ! η εισαι παιδιατρος ρε γμτ η δεν εισαι !
Κοριτσάκια μου μόλις μπήκα, έριξα έναν ύπνο μαζί με την μπέμπα και ο μπαμπάς με το μικρό και μόλις ξύπνησα, οι άλλοι ακόμα κοιμούνται.

Ο μικρός πριν φύγει για παιδικό κια χθες και σήμερα έκλαιγε, έλεγε ότι δεν θέλει να πάει, χθες τελικά δεν έκατσε καθόλου, γιατί κάνανε απολύμανση κια σήμερα έκατσε κοντά δύο ώρες. Τον πήγε ο άντρας ήταν αρκετά ψύχραιμος ο μικρός όταν έφυγε ο μπαμπάς μου, ναι μεν μουρμούρισε αλλά δεν χάλασε και το κόσμο, στην μία ώρα πήγε ο άντρας μου να τον πάρει, αλλά του είπα ότι ήταν εντάξει και έπαιζε με τα άλλα παιδάκια και τον είδε και αυτός απο την πόρτα οπότε και τον άφησε άλλη μια ώρα. Όταν ήρθε σπίτι ήταν χαρούμενος, μου είπε ότι ζωγράφισε, ότι έπαιξαν μπάλα και τραγούδισαν ένα τραγουδάκι με την αράχνη και γνώρισε και δύο αγοράκια τον Παύλο και τον Κων/νο, αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΆΩ ΣΧΟΛΕΙΟ, ο καημένος δεν τον έχει πάρει απόφαση.Η ουσία ότι ήταν θετικός κια ευδιάθετος όταν γύρισε και ότι πέρασε καλά. Κάθε αρχή και δύσκολη. Εν τω μεταξύ ρε κορίτσια μετά τον τραυλισμό λες και λύθηκε η γλώσσα του, τι να πώ φάση ήταν και πέρασε.

Η μικρούλα μου μου κάνει ζουζουνιές μέχρι να κοιμηθεί δεν βρίσκει να βολευτεί παρά μόνο ριλάξ, το μεσημέρι χθες και σήμερα κοιμηθήκαμε ξάπλα στο στήθος, αυτά μου τα κάνει τη μέρα, το βράδυ μια χαρά κοιμάται στην κούνια της, Αυτή η κούνια νομίζω ότι είναι εντελώς διακοσμητική, άμα ξεκινήσουν και δόντια, παρεούλα θα την βγάζουμε στο κρεβατάκι.

Βιργινάκι μου καλά έκανες και άλλαξες παιδιάτρος και μένα η πρώτη που πήγαινα το γιο μου πολύ κρύα βρε παιδί μου, καμία επαφή με τον παιδί, η καινουργια που έχω και στην μικρή άψογη και υπέρ του θηλασμού, το πρώτο της γιο 3 χρόνια.

Αγγελικούλα μου ο θηλασμός συνήθως καθυστερή την περίοδο αυτό δεν είναι και κανόνας, γνωστή μου αδιαθέτησε στους 2 μήνες, έχει να κάνει και με τον οργανισμό της γυναίκας τη να πω, πάντως όσες δεν θέλετε νινί προσέχετε, οι υπόλοιπες, εύχομαι με το καλό να έρθει.

Έχουν χαθει πολλά κορίτσια, μα που έχουν πάει όλες, το οζαλινάκι επίσης, το βανιλάκι, μαμά τοπολίνα, και πολλές, μάλλον τρέξιμο, περιμένουμε νέα τους.

ειδες μια χαρα ! φαση ηταν κ περασε καλη μου !!! του ηρθε αποτομα η αλλαγη του καημενουλη μωρε !!! αχ !!! μπλουμπλου μου κ μενα διακοσμητικη ειναι κ η κουνια κ το λικνο για την ωρα ! στο λικνο δεν τη βαζω πια γιατι φοβαμαι γυρναει κ βαζει τα χερια κ τα ποδια αναμεσα στα καγκελα ! η κουνια ειναι στο δωματιο της ενω εγω θελω ακομα μαζι μου το παιδι ! στις24 παντρευεται η κουνιαδα μου κ θα ντυθει σπιτι μας ! οποτε κ δεν θελω να χαλασω το δωματιο γιατι θα ναι κοσμος κ θελω να ειναι ομορφο ! οποτε 25 πρωι πρωι η κουνια της στο δωματιο μου κ η μπεμπα πια εκει για υπνο ! για την ωρα κοιμομαστε 2 μηνες αγκαλιτσα !!!!!!!!
γεια σας κοριτσακια!!!

τι κανετε? χαθηκα και δεν μπηκα σημερα το πρωι γιατι πηρα την μικρη με το αμαξι τα δυο μας και πηγαμε βολτουλα σε μια φιλη μου.

Πολυ ωραια ηταν, ειχα λιγο αγχος επειδη δεν την εβλεπα αλλα κοιμηθηκε η σκατουλιτσα οποτε ολα καλα. περασαμε και απο το μπαμπα μας και τρελαθηκε που μας ειδε, του καναμε εκπληξη!!!

κατα τα αλλα ειμαστε μια χαρουλα, κοιμουνται τωρα και οι δυο.

Βιργινακι μεγια η κανουρια γιατρος! να σε ρωτησω γιατι αλλαξες τοσες? τι δεν σου αρεσε? εμενα βρε παιδια με εχει ικανοποιησει η δικια μας, δεν εχω και μετρο συγκρισης, ο,τι εχω ακουσει απο φιλους για αλλους γιατρους..

Αλλα ρωτω, πως τους κρινετε τους γιατρους?

μαρακι μου ομορφο, μια χαρα σε βρισκω ! τελεια που πηρες τη μικρη σου κ πηγες βολτα ! στα μικρα αρεσει πολυ το αμαξι κ πατα κοιμουνται !!! οποτε μην εχεις αγχος αλλα κ παλι αν θες να τη βλεπεις υπαρχει ενα καθρεπτακι ειδικο που μπαινει καπου εκει πισω στο τζαμι κ μπορεις να την ελεγχεις ! το εχω δει σε μια γνωστη μου !!! για ψαξτο λιγο αν θες !!!!

Οσο για την παιδιατρο ηταν πολυ ψυχρη αυτη που ειχα κ αποτομη κ στο τηλεφωνο κ δεν μου εδινε θαρρος να την παρω ξανα ετσι ! επισης ηταν κ πολυ ψυχρη με το παιδι αλλα κ ποτε δεν μου ειπε κατι για να με ενθαρρυνει κ το ειχα παραπονο ! καλα εχω τσεκαρει κι αλλους κ απο το κεντρο μανας κ απο το χωριο που ειδα κ κει καποιους γιατρους !

Αυτη ομως επιασε το παιδι τοσο ηρεμα, αρχισε να της μιλαει με εναν πολυ γλυκο τονο φωνης, να τη χαιδευει οση ωρα την ακροαζοταν μια στο ποδι μια στο κεφαλακι, να της μιλαει κ η μπεμπα ειχε ξεκαρδιστει μαζι της ! κ οσο γελαγε η μπεμπα κ η παιδιατρος ειχε παθει πλακα κ μας το ελεγε τοσο ξεκαρδιζομασταν εγω κ ο αντρας μου !!!! καλα αυτος παραλιγο να κλαψει κιολας ! χαχαχα!!! επισης μας εδωσε θαρρος λεγοντας οοοσα ειπε κ φυσικα που με ενθαρρυνε κ μου ειπε πως ειναι ενα παιδι που θα το μεγαλωσω με ''κλειστα ματια'' !!! κ επισης δεν μας ξεπεταξε στο 5λεπτο οπως η αλλη, ασχοληθηκε μαζι μας ! κ ειναι κ κατα 15ευρω οικονομικοτερη απο την αλλη !!!!!!:shock::D:D;););)

γενικα δεν χριεαζεται να εχεις εμπειρια για να κρινεις μια γιατρο ! ενστικτο ειναι πιστευω! αυτη που ειχα μου την ειχε συστησει φιλη μου, ως την καλυτερη κ μπλα μπλα !!! εμας ομως δεν μας αρεσε απο το πρωτο ραντεβου στο σπιτι για να καταλαβεις ! κατι μας βρωμουσε !!!:eek::-o

καλημερα κοριτσακια,

Βιργινακι οι δυο μας ειμαστε εδω?

τι κανεις κουκλα μου? εμεις μια χαρουλα, κοιμαται το πουλακι μου και θελω να κανω και καμια δουλεια αλλα δεν με αφηνει η κουβεντα!!!:D:D

τα ξερω τα καθρεπτακια θα παω να ρωτησω, πρεπει να ειναι βολικα.

Ενταξει ειναι ησυχα μεσα στο αμαξι αλλα καλυτερα να βλεπεις!

Μωρε να παρω το αμαξι και την περδικα και να κουβαληθω Αθηνα για καφεδακι???:lol::lol::lol::lol:

Για του γιατρους που λες και η δικη μας ετσι ειναι πολυ γλυκια με το παιδι και παντα την βρισκω στο τηλ. και μου απανταει κανονικα οχι ξεπετα.

και ενθαρρυνει και εμενα, μου λεει οτι λαμπω με το μωρο, οτι να συνεχισω με τον θηλασμο, οτι τα παω πολυ καλα και τετοια..

Στην κλινικη που της ελεγα τις αποψεις μου για τον θηλασμο, μου ειχε πει να σε ηχογραφησω να το βαζω και σε αλλες που δεν θελουν να θηλασουν???;);)

Βεβαια εγω θα κρινω αν ειναι καλη οταν και αν το παιδακι μου αρρωστησει καποια στιγμη και δω τι αντιμετωπιση θα εχει, π.χ εγω δεν πολυθελω να δινω φαρμακα ας πουμε...

Υπαρχει παιδιατρος εδω που δινει depon πριν κανει το παιδι εμβολιο προληπτικα λεει..:shock::shock::shock:

καλα ακομα δεν εχεις βαλει την μικρη στην κουνια? κοιμοσαστε αγκαλιτσα στο κρεβατι?

δεν σε κατηγορω, καλα κανεις... απλα βολευεστε? δεν ειναι πιο ανετα στην κουνια της?

εγω την εχω απο 15 ημερων στην κουνια και βαζω την καμερα και την κοιταω.

τα πρωινα ομως που φευγει ο μπαμπας μας, την παιρνω και την βαζω στο κρεβατι, σαν μυγακι ειναι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...