Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

την εβαλα στο ριλαξ μολις κ αμφιβαλλω αν κατσει παραπανω απο τεταρτο ! τεσπα !!

γεια σας κ χαρα σας μανουλιτσες !!!

μαρακι μου αστερι η μικρη στο εμβολιο ε ? μπραβο του πουλακι μου ! βρε ψηλωσε πολυ η μουφαινεται /?? εμενα ρε συ τον προηγουμενο μηνα πηρε μονο 1 ποντο γμτ ! κ απο 51 που γεννηθηκε ειναι μονο 57 ! κλαψ ! να ανυσηχω ???? για να δουμε το βραδυ θ αμιλησω με παιδιατρο να κλεισω ραντεβου ! επισης αλλαζω παιδιατρο δεν με καλυπτε η αλλη !

ψωνισατε ???? τι και απο που !!! ελα για πες !!! οπως καναμε παλια !!! αχ !!! ΝΟΣΤΑΛΓΩ !!!

Ευακι εσενα παει κ σε αλλες αγκαλιτσες ! εμενα δεν παει γμτ !!!

Η αληθεια ειναι πως ειναι τελεια να κοιμαται το νινι μαζι μας ! αχ ανοιγεις ματια κ βλεπεις λαχταριστο μουτρακι !!!!! δεν υπαρχει ωραιοτερο !!!

δεν μας κουραζεις ! μας αρεσει να τα διαβαζουμε οπως ειπε κ το μαρακι ! ελπιζω να σαι συχνα στην παρεα μας !

γμτ τι κριμα να μη μαθουμε παραπανω για τη μαματοπολινα !

Μπλουμπλου μου εσυ δεν ειχες επικοινωνια μαζι της ???????

Αομπατσανακι μου, τελεια η βικτωρια!!!

ετσι ειναι αυτα μια ειναι μια χαρα αγγελουδια, μια σκετα διαολακια!!!!

χτες στη παιδιατρο θηλαζα παρεα με μια κοπελα που γεννησαμε μαζι την ιδια μερα και θα εκανε και αυτη εμβολιο.

ολα τα τσιτσια στη πιστα ελεγε ο αντρας μου!!!!!

Βιργινακι πηγα σε ενα μαγαζι που εχει ιδιαιτερα ρουχαλακια κυριως mexx και της πηρα ενα καρο-λιλα παντελονακι ενα κολαν απαλο ροζ με μπορντω λουλουδακια ασορτι με μπορντω μπλουζα και ενα τζηνακι.

οπως καταλαβες κανενα ροζ!!!!!!!!!!

ωχ! ξυπνησε, τα λεμε μετα...

ωωωω τελεια !!! με γεια σας λοιπον !!! τα ξερω τα mexx ! Εχω κ γω ενα σετακι κ τα εχουμε κ στο καταστημα που δουλευω !! εχουν κ καλες τιμες !!!!

μπραβο ρε μαρακι ! ποσο σε χαιρομαι που θηλαζεις ! εγω τιποτα ! ακομα στο αμαξι τη βγαζω !!!

βεβαια δεν εχω κ μπλουζες θηλασμου ! για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω κοντα μου καταστημα με τετοια, με τη μπεμπα δυσκολο να παω καπου κ να με αφησει να δοκιμασω οποτε καταλαβαινεις !

Ενα εχω να πω ! Ολοκληρο καλοκαιρι κ δεν εκανα πυτε μια αγορα των 5 ευρω ! αληθεια σας λεω !!!

το μονο που πηρα ειναι το φορεμα για το γαμο της κουνιαδας μου !!!!!!

κ αυτο ημουν τυχερη γιατι η μπεμπα ειχε κοιμηθει στην αγκαλια της μαμας μου ! Κατι που αμφιβαλλω αν θα ξανασυμβει ! ουφ !!!

ΚΑΛΟ ΤΑΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΤΣΙΟ!!! ΑΧΑΧΑ!!! ΦΟΒΕΡΟΣ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ !!!

Διαφημίσεις

Mωροπατουσάκια τι μου κάνετε;

Εμείς αύριο ξεκινάμε παιδικό σταθμός και ο θεός βοηθός, με καλή διάθεση τον βλέπω, από τραυλισμό δεν υπάρχει λέμε, προς το παρόν τουλάχιστον, αν δεν αλλάξει κάτι. Η μικρή είναι μια χαρά, όλο γελάκια και γλύκες, το βράδυ κοιμάται απο τις 9 και θα ξυπνήσει κατά τις 4 και μετά το πρωί, τουλάχιστον αυτό έκανε σήμερα, ένα άλλο βράδυ ξύπνησε της 6 το πρωί, τσιτσίο και ξανακοιμήθηκε. Τι μέρα όπως έχω ξαναπεί έχει ένα θέμα, βολεύεται στο ριλαξάκι, να δω μέχρι πότε.

Μας έχει πεθάνει η υγρασία αυτές τις μέρες στο νησί, μπανάκια σας είπα 10 μέχρι τώρα.

Βιργινάκι μου κατά πρώτο χαλάρωσε και απόλαυσε θηλασμό έξω, γιατί να κλείνεσε μέσα στο αυτοκίνητο. Πάρε μπλούζες με κουμπιά και τώρα το φθινόπωρο ένα φανελάκι απο μέσα και ζακετάκι απ' έξω, μην κολλάς καθόλου. Όσο για τη μαμά τοπολίνα, δεν ξέρω τίποτα, δεν είχε fb απ' οτι θυμάμαι.

Μαράκι μου πολύ πιθανό να σπυράκια απο τη ζέστη ή ίσως κάτι που έφαγες, εμένα είχε κάνει στο πιπί της όταν για μια βδομάδα έτρωγα ακτινίδιο, οπότε και το έκοψα, και έστρωσε.

Λοιπόν κανονίστε πότε θα βρεθούμε και πού. Όποιες είστε μέσα δηλώστε συμμετοχή, να ανταλλάξουμε κινητά.

Και το βανιλάκι που χάθηκε και τα άλλα κορίτσια; Που θα πάει θα χειμωνιάσει και θα χουχουλιάσουμε πάλι.

Κορίτσια απο δουλειά εσείς πότε ξεκινάτε;

Εγώ αν ζορίζονται στο γραφείο θα ξεκινήσω Νοέμβρη αλλιώς θα το τραβήξουμε μέχρι τέλος Φλεβάρη, ελπίζω το δεύτερο, αν και οικονομικά δεν με συμφέρει, αλλά προτιμώ να κάτσω με τη μπλουμπλούκα μου.

dYU4p3.png

Miνούλα μου τώρα είδα το τελευταίο μήνυμα σου, θα σου πρότεινα να κόψεις γαλακτοκομικά, το πρώτο που ενοχλεί, να ξέρεις ότι θέλει ένα μήνα για να δεις διαφορά 15 μέρες να καθαρίσει η μαμά και άλλες 15 το μωρό, οι αλλεργίες είναι κληρονομικές, γράφεις ότι είσα και εσύ αλλεργική, το ίδιο και ο άντρας και ο μικρός, η μικρή ακόμα δεν έχω δει κάτι φοβερό. Η ομοιοπαθητική βοηθάει πάρα πολύ και για σένα αλλά και για το μωρό, ο λόγος που ανεβαίνω Αθήνα, για να επισκεφθούμε παιδιάτρο ομοιοπαθητικό. Φέτος το χειμώνα ότι ίωση και να πέρασε ο μικρός δεν πήραμε ούτε ένα φάρμακο, μόνο ομοιοπαθητικά. Ψάξτο λίγο το θέμα. Όσο για τον θηλασμό, να τον βάζει να θηλάζει όταν δεν είναι πολύ πεινασμένος, οπότε είναι και πιο ήρεμος, σιγά σιγά έτσι θα αυξήσει την παραγωγή σου και θα σταματήσεις και εσύ τις αντλήσεις, καταλαβαίνω, είναι βάσανο.

dYU4p3.png

μπραβο ρε μαρακι ! ποσο σε χαιρομαι που θηλαζεις ! εγω τιποτα ! ακομα στο αμαξι τη βγαζω !!!

βεβαια δεν εχω κ μπλουζες θηλασμου ! για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω κοντα μου καταστημα με τετοια, με τη μπεμπα δυσκολο να παω καπου κ να με αφησει να δοκιμασω οποτε καταλαβαινεις !

δεν καταλαβαινω που κολλας με τον θηλασμο!

το παιδι σου ταιζεις, δεν κανεις γυμνισμο...

η κοπελα χτες φορουσε μια μπλουζα με μεγαλο ντεκολντε και απλα το κατεβασε και το παιδακι αρχισε να τρωει, ειχε βαλει και το χερι της πανω στο στηθος και το καλυπτε.

Ειμουν διπλα και δεν ειδα τιποτα!!

κανε καμια προβα στο σπιτι και θα δεις, δεν ειναι τιποτα.

Εγω απο τοτε που θηλαζω εξω ειμαστε ολο βολτες!

θα δεις, θα σωθεις.. πλακα-πλακ- ο θηλασμος ειναι το ο πιο ευκολος τροπος να ταισεις το παιδι σου.

Το Σαββατο που ειχαμε γαμο, τρια μπουκαλια αποστειρωσα και μου φανηκαν βουνο!

Τα ρουχαλακια που λες ειναι σουπερ, μου εκαναν και αλλα δωρο και μακραν ηταν τα πιο χαριτωμενα και πρωτοτυπα.

καλα εμεις 2 ωρες ειμασταν χτες στα μαγαζια και η μικρη κοιμοταν..

γαμω τα παιδια εχω τελικα!!!:tongue::tongue::tongue:

Το μεσημερι η μικρη μου ηταν λιγο γκρινιαρα, τωρα κοιμαται ευτυχως, πυρετο δεν εχει.

το απογευμα εχω και επισκεψεις, ποσο βαριεμαι.. ελπιζω μονο να μην κλαει η μικρουλα μου..

Μπλουμπλουδακι, πολυ χαιρομαι για τον μικρο σου, αντε καλη αρχη με το σχολειο!!

καλα η μικρη σου σουπερ! και εμενα κοιμαται ευτυχως..

δεν νομιζω να με πειραξε κατι που εφαγα, μαλλον απο την ζεστη ηταν, γιατι τωρα που επεσε λιγακι η θερμοκασια εφυγαν τελειως.

μπλουμπλουδακι εγω ειμαι μεσα λογικα, για πεμπτη πρωι που θα μπορει να με φερει ο αντρας μου εκτος απροοπτου παντα ! ειδες ? μια χαρα ο μικρουλης σου μωρε ! ! αντε καλη αρχη στον παιδικο ! τελεια βλεπω κ η μικρουλα ! μπραβο βρε κοριτσια ! μα μονο η δικια μου ειναι ζορικη ? αν κ εδω που τα λεμε κοιμαται ολο το μεσημερι ! καταφερα κ εκενα μπανιο κ λουστηκα ! αμε !!! χαχαχαχ!!!!!! τωρα οπου να ναι θα ξυπνησει γιατι τη βλεπω κανει δεξια αριστερα το κεφαλακι της !!!!

μαρακι μου, δεν ξερω που και γιατι κολλαω ! ισως γιατι εξω ειμαι παντα με συγγενης μας πχ γονεις μου(ενταξει στη μαμα μπορστα θηλαζω αλλα οχι κ στον μπαμπα) η τα αδερφια του αντρα μου κ παει λεγοντας !

ξερω οτι ειναι το πιο φυσιολογικο αλλα δεν ξερω γιατι δεν τολμαω ! εχω κ μεγαλο τσιτσιο χμ.. που να βγαινει εξω ολο αυτο!!!

τα κουμπια δεν με βολευουν αλλα το ντεκολτε ναι ! αλλα κ παλι στο αμαξι χωνομαι !!!

οσο για την αποστειρωση ξερω εχω κανει κ γω καποιες φορες που ηθελα να δωσω χαμομηλι (αλλα δεν το θελε) κ τα ειδα τα ζορια της !!!!! απαπαπα!!!! δεν θα μπορουσα καθολου να το κανω σε καθημερινη βαση ! θα βαριομουν κυριως !!!

μαρακι μου, δεν ξερω που και γιατι κολλαω ! ισως γιατι εξω ειμαι παντα με συγγενης μας πχ γονεις μου(ενταξει στη μαμα μπορστα θηλαζω αλλα οχι κ στον μπαμπα) η τα αδερφια του αντρα μου κ παει λεγοντας !

ξερω οτι ειναι το πιο φυσιολογικο αλλα δεν ξερω γιατι δεν τολμαω ! εχω κ μεγαλο τσιτσιο χμ.. που να βγαινει εξω ολο αυτο!!!

τα κουμπια δεν με βολευουν αλλα το ντεκολτε ναι ! αλλα κ παλι στο αμαξι χωνομαι !!!

κοιτα τα πουκαμισα ουτε και εμενα με βολεψαν, τα ντεκολντε ναι και φυσικα οι μπλουζες θηλασμου.

απο μεγαλα τσιτσια και εδω τα ιδια!!!!!:shock::shock:

Οσο για την ντροπη που λες εγω το ξεπερασα, και μπροστα στον μπαμπα, φορα παρτιδα και στο πεθερο (καλα οχι ολο το τσιτσιο εξω, δεν φαινοταν..)

στα αδελφια μου επισης τα πεταω εξω εκτος απο τον κουνιαδο μου που εκεινος ντρεπενται και φευγει!!

και εμενα κοιμαται ξερο.. ε ρε τι κανει το εμβολιο!!!

τελικα και εσενα μια χαρουλα ειναι το παιδακι ολο υπνο ειναι!!

Διαφημίσεις

ειναι μερες που ειναι καλη κ ησυχη ! μα τις περισσοτερες γκρινιαζει γμτ !

τωρα ξεκινησε να γκρινιαζει κ στο αλλαγμα πανας ! που εκει ξελυγωνεται στα γελια συνηθως ! τι να πει κανεις ! εχω παρατηρησει ομως οτι μετα απο τοσες ωρες υπνου αλλες τοσες ειναι κ η ωρα γκρινιας ! χαχα!!! οταν ξυπνησει θα την ταισω θα την βαλω στο σλινκ κ θα βγω εξω περιπατο !!! ετσι την ξεγελαω συνηθως !

οσο για το θηλασμο ! μπραβο σου ! σε χαιρομαι απιστευτα ! εγω νομιζω δεν θα τα καταφερω ποτε, γιατι με την κουνιαδα μου που της το εχω πει οτι κ καλα αν χρειαστει θα θηλασω δημοσια... χμ ! καπως ηταν ! κ καλα ε οχι κ μπροστα σε κοσμο ! οποτε που να τα πεταξω κ μπροστα τους ! θα με κανουν να νιωσω ασχημα κ δεν τολμαω !

εχω παρατηρησει ομως οτι μετα απο τοσες ωρες υπνου αλλες τοσες ειναι κ η ωρα γκρινιας ! χαχα!!! οταν ξυπνησει θα την ταισω θα την βαλω στο σλινκ κ θα βγω εξω περιπατο !!! ετσι την ξεγελαω συνηθως !

οσο για το θηλασμο ! μπραβο σου ! σε χαιρομαι απιστευτα ! εγω νομιζω δεν θα τα καταφερω ποτε, γιατι με την κουνιαδα μου που της το εχω πει οτι κ καλα αν χρειαστει θα θηλασω δημοσια... χμ ! καπως ηταν ! κ καλα ε οχι κ μπροστα σε κοσμο ! οποτε που να τα πεταξω κ μπροστα τους ! θα με κανουν να νιωσω ασχημα κ δεν τολμαω !

καλο αυτο με την γκρινια, δεν το ηξερα!!!!!!!!!!

εμας μας ειπε η παιδιατρος οτι οσο ησυχη ειναι τωρα τοσο θα μας χορεψει στο ταψι αργοτερα:cool::cool::cool:!!

ωραιο το σλινκ ε? δεν καταφερα να παρω ρε γμτ.

καλα για τον θηλασμο, εγω το κανω σαν να μην συμβαινει τιποτα.

σε οποιον δεν αρεσει ας μην κοιταει.

δεν αφηνω περιθωρια για σχολιασμο απο συγγενεις, να κοιτανε τα μουτρα τους!:mad:

εχεις δικιο που λες οτι θα σε κανει να αισθανθεις ασχημα αλλα να σου πω κατι?

οποιος ντρεπενται πολλα στερευεται!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...