Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια και τα μωρακια!!!

τι κανετε? εμενα η κορη μου κοιμηθηκε απο τις 11 εως τις 3:30 και μετα ξυπνησε 7:30, φαγαμε και τωρα ξανακοιμαται αλλα η μαμα ξυπνησε και δεν το ηθελε καθολου.

Το δερματακι της ειναι πιο ηρεμο σημερα, θα παρω και την κρεμουλα μετα και θα δουμε.

εγω κοριτσια δεν εχω ξενο γαλα στο σπιτι, και εμενα παιρνει πολυ ευκολα το μπουκαλι.

Στον γαμο αφησα 100ml και σε αλλο μπουκαλι 60ml.

Μεχρι στιγμης δεν εχουμε απομακρυνθει παραπανω απο 10 λεπτα δρομο..:rolleyes:

Βιργινια, ενα συμπερασμα βγαζω απο τα καμωματα της κορης σου, δεν της αρεσει το μπαρμπεκιου!!!:shock::shock:

βρε Μινακι τι αλλο θα παθεις καλη μου?? μην το βαζεις κατω... περαστικα σου.

Αγγελικουλα ο μπεμπης σου, μαζευει ολα τα κακα της εβδομαδας και στα σερβιρει μια μερα μαζεμενα ε???

Αυτην την εβδομαδα εφαγα την Τεταρτη χοιρινο και χτες τονο.

Δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο, η γιατρος μου ειπς πως αν ηταν αλλεργια θα ειχαμε αλλα συμπτωματα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα, κοριτσακια και μπεμπακια! Εμεις ξυπνησαμε απο τις 7 παρα να προλαβουμε τη μερα.. :rolleyes::rolleyes:

Μαρακι μου, μηπως τα σπυρακια ειναι απο τη ζεστη και τον ιδρωτα; Κι εμενα εχει που και που και ειδικα οταν σφιγγεται φουντωνουν αυτα.

Μινα μου, περαστικα σου, κοριτσι μου, μπραβο σου που το παλευεις τοσο πολυ.

Αγγελικη, για τα κακα δεν ξερω τι να πω, κι εμεις ταλαιπωρουμαστε, μια ετσι μια αλλιως..

Λιζα μου, μια χαρα που κοιμαται τοσες ωρες ο μπεμπης σας κι ας ειναι ξυπνιος ολη μερα. Σιγα σιγα θα απασχολειται και με παιχνιδακια και δε θα σε θελει απο πανω του συνεχεια. Ναι, κι εμενα φορμουλα πινει, κανει 6 γευματα απο περιπου 150 μλ σε καθε γευμα.

Βιργινακι μου, κουρασμενη εισαι, ε; Υπομονη..

Φιλακια σε ολες σας!!!!!!!!!!!!!!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

«I've carried a child within my body. I've slept with it on my chest. I have kissed boo boos, mended broken hearts, been puked on & peed/pooped on, spent sleepless nights, kissed away tears & stared down danger. But I wouldn't have it any other way. My body isn't perfect, but when I look in the mirror I see a Mom and there is no greater honor or blessing in the world».

Καλημέρα :)

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

«I've carried a child within my body. I've slept with it on my chest. I have kissed boo boos, mended broken hearts, been puked on & peed/pooped on, spent sleepless nights, kissed away tears & stared down danger. But I wouldn't have it any other way. My body isn't perfect, but when I look in the mirror I see a Mom and there is no greater honor or blessing in the world».

Καλημέρα :)

Τι γλυκό!!!!

Καλημέρα κορίτσια :)

Απόχθες προσπαθώ να μπω και δεν μπορώ...και σήμερα με τα χίλια ζόρια...:(

Είμαστε καλά, εχθές είχαμε γκρίνια...δεν ξέρω γιατί...

Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερη μέρα

Τρέχω γιατί ξύπνησε......

φιλιάαααααααα

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!

τι κανετε??

Λιζακι τι γλυκο!! τραγουδακι ειναι?

aobatsan ειστε καλυτερα σημερα?

εμεις εχουμε το πρωτο μας εμβολιο, ειμαστε παρα πολυ καλα και καθομαστε και παιζουμε στο ριλαξ τωρα.

Τα σπυθουρακια εχουν υποχωρησει θεαματικα! και οι κοκκινιλες.

Καλημερα μανουλιτσες !!!!!!

Κοριτσια που ειναι οι καλες εποχες που ειμασταν μεσα ποση ωρα κ συζητουσαμε ??? ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΑΣ ΛΕΩ !!!!!!!!!

Μαρακι εμβολιακι ε ??? με το καλο, το πιτσουνακι μου θα του κανουν βαβα στα μπουτακια !!!! ειδες που υποχωρουν σιγα σιγα ? να δεις που τιποτα δεν ειναι παρα μονο αυτα που πανε κ ερχονται με τις ζεστες !!!

ναι ετσι πιστευω και εγω, η ζεστη και η υγρασια εφταιγε.

και εμενα μου λειπει οι κουβεντες μας οι παλιες..

να σου πω, εσεις τα κοριτσια το fb, δεν μπορειτε να βρειτε την mamatopolina?

που χαθηκε βρε παιδι μου?

Δεν ξερω αν ειχε φεις η μαματοπολινα ! δεν θυμαμαι να ειχε αναφερει κατι !!!

καποια στιγμη ειχε μετακομιση η θυμαμαι λαθος ? μηπως δεν εχει δικτυο κ εχει εξαανιστει γι αυτο ??

Εσυ εχεις επικοινωνια με το βανιλακι μας ? αν ναι, πες της ...ειπε η βιργινια να τσακιστεις να δωσεις το παρων ! χιχιχιχι!!!!!!!

αντε βρε κοριτσια γυριστε πισω !!!!! ελατε να αναλυσουμε τιποτα !! ολο κ κατι θα μας ερθει !!! χαχαχαχ!!!

Γεια σας μανουλες ιουνιου,γεννησα και εγω στις 30 ιουνιου και σας ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ στο δικο μας καφε(ιουλιου) δεν υπαρχει πολυ κινηση!μπηκα να σας πω οτι γεννησα ιδια μερα μτ η mamatopolina στο ιδιο μαιευτηριο,ειδα τα αγορακια της ειναι κουκλια και μαλλον θα τρεχει και δε θα φτανει!παντως ολα καλα ειχαν παει απο οτι θυμαμαι! πολλα φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου ευακι ! να σου ζησει το μωρακι σου ! να το χαιρεσαι γιατι βλεπω σημερα ειναι ακριβως 2 μηνων !!!!!

Αν εχεις επικοινωνια μαζι της να της πεις οτι την σκεφτομαστε κ μας λειπει !!!!!!!!!

Πως τα πας εσυ με το μικρουλι |? ειναι καλο ????

εμενα εχει βγει γκρινιαρουλα.... !!!!!

Καλημέρα σας!

Τι μου κάνετε κοριτσάκια? Τα μπεμπάκια μας?

Εμείς εχθές είμασταν πολύ καλύτερα, ούτε γκρίνια ούτε τίποτα! Κυρίες...ποιος ξέρει τι είχε το μικράκι μωρέ κι έκλαιγε...ούτε το στήθος δεν ήθελε και τόσο με έπιανε απελπισία εμένα!! Anyway...

Σήμερα ξύπνησε στις 5,30 (κοιμόταν από τις 10,30 το βράδυ) έφαγε και ξανακοιμήθηκε...ακόμη κοιμάται το αγγελάκι μου :)

Το άσχημο είναι πως εγώ πρέπει να έχω καντιντίαση στο στήθος ;(

Θα πάω αύριο στη γυναικολόγο και μετά στην παιδίατρο να δω τι θα μου πουν...προληπτικά έχω πάρει daktarin και βάζω, κι έκοψα μαχαίρι ζάχαρη και σιτηρά...για να δούμε, γιατί ο πόνος είναι ανυπόφορος!!!!!

Γεια σας μανουλες ιουνιου,γεννησα και εγω στις 30 ιουνιου και σας ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ στο δικο μας καφε(ιουλιου) δεν υπαρχει πολυ κινηση!μπηκα να σας πω οτι γεννησα ιδια μερα μτ η mamatopolina στο ιδιο μαιευτηριο,ειδα τα αγορακια της ειναι κουκλια και μαλλον θα τρεχει και δε θα φτανει!παντως ολα καλα ειχαν παει απο οτι θυμαμαι! πολλα φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!!

Εύη, καλώς μας ήρθες! Να σου ζήσει το βλασταράκι σου :D

Αγοράκι? Κοριτσάκι? Πως τα πάτε?

Λοιπόν, πάω να κάνω καμιά δουλίτσα γιατί αύριο έρχονται και τα πεθερικά μου για επιθεώρηση :P :p :P :p

Φιλάκια στα πατουσάκια σας!!!

xxx

Mopep2.png1LxNp2.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες,τελευταία φορα που εγραψα ηταν τη νυχτα πριν γεννησω.Απο τοτε ημουν τοοοοοοοοσο πηγμενη και αγχωμενη που δεν ειχα κουραγιο για τιποτα,ειχα και την πεθερα μου εναμιση μηνα στο σπιτι και τωρα που εφυγε ηρεμησαμε ουσιαστικα.Φιλια σε ολες να χαιρομαστε τα μωρακια μας.:D

Καλημερα μανουλιτσες!εχω ενα μπεμπουλη σκετη γλυκα,ο οποιος κοιμαται τωρα(σπανιο για μερα)και σας γραφω

λοιπον με τη μαματοπολινα δεν εχω εποικινωνια,δυστυχως αλλα θα σας πω πως τη γνωρισα

30 ιουνιου πηγα το πρωι στο μαιευτηριο για το καθιερωμενο Nst,τα οποια απο την αρχη του μηνα δεν μου ηταν πολυ καλα,ολο μου εδιναν να τρωω γλυκα για να δραστηριοποιειται ο μπεμπης,ειχα πητ 5 ιουλιου,στο δωματιο που εκανα Nst ηταν η μαματοπολινα την οποια ετοιμαζαν για καισαρικη,αναφερει τα ονοματα των γιων της και πως μου ηρθε και το σκεφτηκα και της λεω,"δε νομιζω να εισαι η μαματοπολινα",ναι μου λεει,ειπαμε λιγα πραγματα,την πηραν μεσα,εμενα με κρατησαν μου ειπε ο γιατρος να περπατησω και να ξανακανω την εξεταση,και στο διαδρομο ειδα τον αντρα της και τα παιδακια της,

ξανακανω την εξεταση ε και με εβαλαν για καισαρικη δυστυχως και μενα,φοβηθηκε ο γιατρος,τελικα ο μπεμπης ηταν μια χαρα,3500 και μαλον δεν χωραγε,δεν ειχε εμπεδωθει οποτε δυσκολα τα πραγματα!

πηγα για εξεταση και βγηκα με μωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπν βιργινια τα μωρακια μας εχουν πολλα κοινα/1

θηλαζουμε καθε δυο δυομιση ωρες,το βραδυ ευτυχως κοιμομαστε(αγκαλιτσα με τη μαμα και το μπαμπα)

ειχαμε κια εμεις λιγο γκρινια τα απογευματα οποτε τον βαζαμε στο αυτοκινητο με τον αντρα μου και καναμε βολτες στην πολη,κοιμοταν του καλου καιρου!!!!1

τωρα εχει ηρεμησει αρκετα γκρινιαζει μονο οταν θελει να κοιμηθει/1

ειναι αγκαλιτσας αλλα ευτυχως καθεται και στις αλλες αγκαλιες!και τωρα τελευταια του αρεσει και νανουριζεται στο relax chicco με τη δονηση!

επειδη μαλλον σας κουρασα θα σας γραψω ξανα αργοτερα!φιλακια στα μωρακια σας!!!!!!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

καλησπερα κοριτσακια!!

βρε τι ερημιες το καφε μας, μου εχει λειψει πολυ που κουβεντιαζαμε παλια με τις σελιδες!!!! (οπως λεμε με τις ωρες....!)

Χτες πηγαμε στην γιατρο μας, γιναμε 5320γρ και 65 ποντους!!

καναμε και το εμβολιο μας,δεν εκλαψε η ψυχουλιτσα μου, μονο λιγο μετα την πηρα αγκαλιτσα και την θηλασα και ηρεμησε το πουλακι μου...

το αλλο ηταν ποσιμο.

Μια χαρουλα μας βρηκε, οσο για τις κοκκινιλες μου εδωσε ενα σαμπουαν της νοβαλου και την κρεμα της frezyderm που ηδη εχω.

μου ειπε να μην της βαζω τα avenno, λογω της βρωμης που εχουν την πειραζουν.

Εχουμε παρα πολυ ευαισθητο δερμα:rolleyes::rolleyes: τι να κανουμε....

Μετα πηγαμε και της πηρα μερικα φθινοπωρινα ρουχαλακια.

Το βραδυ ειχαμε το νου μας για πυρετο και τα λοιπα αλλα μια χαρουλα βραδακι περασαμε.. ηταν πολυ ησυχη.

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες,τελευταία φορα που εγραψα ηταν τη νυχτα πριν γεννησω.Απο τοτε ημουν τοοοοοοοοσο πηγμενη και αγχωμενη που δεν ειχα κουραγιο για τιποτα,ειχα και την πεθερα μου εναμιση μηνα στο σπιτι και τωρα που εφυγε ηρεμησαμε ουσιαστικα.Φιλια σε ολες να χαιρομαστε τα μωρακια μας.:D

Γεια σου βρε κοριτσακι να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!

μην χανεσαι, γραψε τα νεα σου!!

aobatsanακι, περαστικα βρε με την καντινιαση, τι ειναι και αυτο παλι??

η μικρουλα γιατι ειναι ανυσηχη?? πως ειναι τωρα?

Ευακι, καλως ηρθες και να σου ζησει ο μπεμπουλης!!!

καλα τι μικρος που ειναι ο κοσμος.. να βρεις την mamatopolina!

δεν μας κουρασες καθολου με τα νεα του μικρου σου.. αντιθετα μαλιστα, μας αρεσουν!

και εμενα τρελαινεται με το ριλαξ της φισερ πραις που εχει δονηση!!

Βιργινακι γουεαρ αρ γιου????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...