Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω ειμαι εδω οπως παντα Βιργινακι, αλλα δεν προλαβα σημερα να γραψω, εχω γαμο, μποτε και βυζι εξω για να τρωει η καραμελα...

θα τα πουμε αυριο!

ε τοτε εισαι δικαιολογημενη !!!

αλλα τσουπριτσες... θα αρχισω να βαζω απουσιες μου φαινεται !! χιχι!!

Μαρακι μου καλα να περασεις ! Αληθεια την καραμελιτσα θα την παρεις μαζι σου ??? κ αν ναι που θα θηλασεις ? κ αν οχι εβγαλες γαλα ??? εχει ξαναπιασει μπουκαλι ???

Οπως βλεπεις εχω λιγες αποριες ! εχω κ γω στις 24/9 το γαμο της κουνιαδας μου κ αγχωνομαι πολυ γιατι αφενος δεν θελω να την βαλω τη μπεμπα μεσα στην αιθουσα με τοοοοσα τσιγαρα αναμμενα, κ αφετερου φοβαμαι οτι δεν θα κατσει χωρις εμενα πουθενα(συγκεκριμενα στους γονεις μου) ! εχω βεβαια αρχισει κ μαζευω κ γαλα για εκεινο το βραδυ αλλα κ 2-3 προηγουμενα να εξασκηθει λιγο στο μπουκαλι η καλουλα μου !

Καλημερούδια σας!

Παραδόξως κοιμούνται όλοι, σκυλιά, γατιά, παιδιά, σύζυγος...και βρήκα ευκαιρία να σας γράψω! Εχθές αλωνίζαμε όλη μερα και το ίδιο ελπίζω να κάνουμε και σήμερα ;)

Μου θυμίζει η κατάσταση σας το γιο μου, όλη μέρα στο βυζί βρε παιδί μου, η μικρή πάλι όχι, για να δούμε.

Ωχ...και πότε σταμάτησε αυτό το "όλη μέρα στο βυζί"????

Να σας πω με πολύ μεγάλη μου χαρά ότι ο μικρός με τον τραυλισμός, σαν να μην υπήρχε ποτε, είμαι πολύ χαρούμενη. Απ' ότι μου είπαν μπορεί πάλι να εμφανιστεί αλλά είνια καθαρά ψυχολογικό, τελικά. Η μπέμπα του έχει κάτσει στο σβέρκο φαίνεται και ο καημενούλης τα κρατάει μέσα του.

Καταπληκτικά νέα!!!! Μια χαρά ο νέος ;)

Γεια σας κοριτσακια]

Ειμαστε στην ευβοια, κανουμε μπανακια και τωρα βρηκα λιγο χρονο να σας διαβασω.

Τα δικα μας νεα ειναι σχετικα καλα. Αλλεργια δεν ξαναεμφανισε, μια δυο φορες λιιιγο πρασινο-μουσταρδι κακα αλλα δεν εδωσα σημασια. /επισης τωρα αρχισα να θηλαζω δημοσια!! καλα, μην φανταστειτε, στην παραλια ημασταν και πεινασε το καμαρι μου οποτε το εβγαλα και τον ταισα :rolleyes:. Γενικα δεν προλαβαινω να κανω πολλες αντλησεις, οποτε αναγκαζομαι να του δινω ζιζι και μεχρι στιγμης παει σχετικα καλα, απλα δεν θελω να τον πιεζω πολυ. Παντως θελω να πιστευω οτι μεχρι να παει 3 μηνων θα αφησουμε πισω μας τα μπιμπερο γιατι πραγματικα εχω κουραστει πολυ.

Καλά μπανάκια Μινούλα :)

Μια χαρά και ο δημόσιος θηλασμός....άντε να κόψετε και το μπουκάλι σιγά σιγά να ησυχάσεις!

Μαράκι, πως ήταν ο γάμος?

Βιργινία, παραπονιάρα, καλημέρα! Μη μου βάλεις απουσία...εδώ είμαι, πάω να μαγειρέψω λαζάνια τώρα και μετά για καφεδάκι όλοι μαζί στην παραλία!

Βανιλάκι, που είσαι κοριτσάκι?...

Mopep2.png1LxNp2.png

Αληθεια την καραμελιτσα θα την παρεις μαζι σου ??? κ αν ναι που θα θηλασεις ? κ αν οχι εβγαλες γαλα ??? εχει ξαναπιασει μπουκαλι ???

Βιργινακι στην εκκλησια θα την επαιρνα,

αλλα χαλασε ο καιρος και φυσουσε και δεν την πηρα.

Στο τραπεζι θα την αφηνα με την μαμα μου.

Τελικα δεν πηρα καθολου, την θηλασα πριν φυγω, της ξαναεδωσα μετα την εκκλησια γιατι περασαμε απο το σπιτι, (ειναι μικρες οι αποστασεις) και ειχα αφησει και στην μαμα μου τρια μπουκαλακια.

το μωρο κοιμηθηκε στις 10 και ξυπνησε 3 και το μπουκαλι το επινε μια χαρα.

Της ειχα ξαναδωσει αλλη μια φορα που πηγαμε με τον αντρουλη στους Πυξ-Λαξ.

Μια χαρα το παιρνει το μπουκαλακι η ψυχουλα μου...

Γυρω στα 100ml ηπιε και δεν εδειχνε να θελει αλλο.

Ωχ...και πότε σταμάτησε αυτό το "όλη μέρα στο βυζί"????

Μαράκι, πως ήταν ο γάμος?

Oχι "βυζι" ΤΣΙΤΣΙΟ EIΠΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;););)

ο γαμος ηταν τελειος, ο γαμπρος και φιλος μου κουκλος και η νυφη φανταστικη με ενα λευκο νυφικο με μαυρα κεντηματα, καλα πολυ πρωτοτυπο και διαφορετικο!!

περασαν κατω απο τα σπαθια και του εκαναν τρομερα καψονια του γαμπρου, ειχε πολυ γελιο!!!!!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Τερμα η λεξη βυζι ! ΤΣΙΤΣΙΟ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ! γιατι αρεσει στο μαρακι μας !! χιχιχιχ!!!

Καλημερουδια μανουλιτσες !!!!!!!! Τι κανετε ????

Μαρακι εισαι κ εδω τυχερη !!! βρε τι καλοβολο νινακι εχεις εσυ ε ?? φτου φτου σκορδακια στην καραμελιτσα μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμενα μια κ μοναδικη φορα ειχε πιασει μπουκαλι στο χωριο ημασταν ακομη κ ειχα βγαλει 60μλ ετσι απο περιεργεια να δω αν θα το θελει ! με τα χιλια ζορια κ εννοειται με το που τελειωσε εκλαιγε ηθελε κι αλλο, κ τη θηλασα !

Πραγματικα το εχω πολυ αγχος ολο αυτο !!!!

Ενταξει δεν ειναι μακρυα ενα τεταρτο αποσταση με το αμαξι αν γινει κατι κ δεν το θελει θα παω απο το σπιτι, αλλα θα στεναχωρηθω πολυ να ξερω οτι κλαιει απο πεινα μεχρι να φτασω !!! κλαψ κλαψ !!!

εκτος αν μεχρι τοτε δεν ξυπναει πια τα βραδυα !

Οπως κ χτες η ψυχη μου κοιμηθηκε απο τις 4 μεχρι τις 7.15... εκατσε μεχρι τις 9 οπου κ ξανακοιμηθηκε για μιση ωριτσα κ μετα απο τις 10.30 μεχρι τις 6 το πρωι ! (μα καλα δεν πεινανε ηθελα να ηξερα τοσες ωρες) εφαγε κοιμησμενη κ ξανασηκωθηκε στις 9.30 παλι !

Κ τωρα κατα τις 11.30 παλι και ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ κοριτσια !!!

Μεχρι τωρα ηθελε να τη νανουριζω κ κοιμοταν ΜΟΝΟ στην αγκαλια μου ! Μου κακοφανηκε κ ο μπαμπας γελουσε !!!! Τη σκατουλα !!! Αφου ηθελα να τη σηκωσω ντε κ καλα να την κουνησω ! χαχαχα! αλλα δεν το εκανα !! χαχαχαχα !!!!!

Καλημέρα μανουλιτσες, όλα καλα διαβάζω!! Φτου φτου!

Κι εγω εχω πάθει έρωτα με τον γιο μου :))) αυτα που κοροιδευα, χαχα! Ελπίζω να μη γίνω κ κακιά πεθερά!!

Ούτε εγω εχω FB αλλα λέω να φτιάξω για σας κ να βάλω κι εγω φωτογραφίες του μπεμπακου.

Μαρακι τι τυχερή με το τόσο ήσυχο νινακι! Ρωτα κι εμάς που δεν κάθεται λεπτό μόνος!!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Γεια σας, γεια σας!! Τι κανετε;; Λιζακι μου, που χαθηκες;; Ολες καλα ειστε, ετσι; Κι εμεις μια χαρα ειμαστε, λιγο ζορι με τα κακα μας εχουμε ακομα, φτασαμε και 7 κιλα, καλε!! :tongue::tongue:

Πολλα φιλακια σε ολες σας!!!!!!!!!!!!!!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

καλησπερα κοριτσακια,

τι κανετε?

Λιζακι ολα καλα ε? πολυ χαιρομαι , μπραβο!!

Κατερινουλα ο μπεμπης μας ακομα δυσκολευεται? το πουλακι μου...

κοριτσια ειμαι στεναχωρημενη, το κοριτσακι μου εχει γεμισει σπυθουρακια σε ολο της το σωμα.:-(:-(

και μολις την παιρνω αγκαλια για να την θηλασω κοκκινιζει σε ολη της την κοιλια.

Φοβηθηκα για αλλεργια.

Πηρα την παιδιατρο και μου ειπε πως μαλλον ειναι δερματιτιδα, μου εδωσε μια αλοιφη ενυδατικη και την Τριτη θα μας δει που εχουμε και εμβολιο.

Μου ειπε να μην βρεχω παρα πολυ και να μην ακουμπαει σε υφασματα παρα μονο στα δικα της.

Μαλλον εχει πολυ ευαισθητο δερμα γιατι και στο λαιμο της κοκκινιζει πολυ εκει που διπλωνει το δερμα..

Βεβαια η ψυχουλιτσα μου ειναι μια χαρουλα, γελαει και ειναι ζωηροτατη αλλα εγω στεναχωριεμαι πολυ:-(:-(

αυριο θα παρω την κρεμα και θα δουμε..

Διαφημίσεις

Κατερινακι μου χαθηκα γιατί ο μπεμπης δεν κοιμάται καθόλου τη μέρα κ θέλει συνέχεια αγκαλιές κ παιχνίδια. Ευτυχώς το βράδυ πέφτει ξερος στις 9.30 μέχρι τις 10-11 το πρωι. Ξυπνάει μόνο γύρω στις 5 για φαγακι.

Τι ωραία που φτάσατε τα 7 κιλά!! Θα έχει πολλές διπλες :))

Κι εσυ φόρμουλα δεν του δίνεις; Στα ποσά γεύματα είστε τώρα κ πόσο περίπου πινει;

Μαρακι μου περαστικά στην κουκλιτσα σου. Κ ο δικός μου πάντως εκεί στο λαιμό είναι κοκκινουλης επειδή δεν αναπνέει το δέρμα κ λερωνεται κ απο το γάλα κ άντε να το καθαρίσεις εκεί! Τι κρεμουλα είναι αυτη;

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

γεια σου Λιζακι και παλι,

η κρεμα ειναι η atoprel Emollient της frezyderm, θα της βαζω κανα 2-3 φορες την μερα.

θα σας πω αυριο, τωρα παντως που κοιμαται και ειναι ηρεμη το δερματακι της ειναι πεντακαθαρο..

Γεια σας κοριτσακια!

Μαρακι μην ανησυχεις για τα σπινθουρακια, λογικα ειναι απο τον ιδρωτα και τη ζεστη. Ο ντρουλης μου (απο το χοντρουλης :tongue:) ειχε βγαλει κατι σαν φουσκιτσες κατω απο τον λαιμο του, γιατι ειχε πολυ προγουλι και δεν αεριζοταν καθολου η περιοχη. Τον επλενα συχνα, τον στεγνωνα καλα και εβαζα fissan. Τωρα ειναι μια χαρα.

Βιργινακι μενω Αγιους Αναργυρους. Δεν ξερω γενικα αν μπορω ναρθω με το μωρο, αντλω καθε 2 ωρες, και αν πεινασει το μικρο πως θα το ταισω; Πιανει ζιζι αλλα οχι παντα, αν νευριασει και αρχιζει να χτυπιεται μεσα στον κοσμο και κλαιει; Δεν ξερω, μου φαινεται θα κλειστω στο σπιτι μεχρι να αποθηλασω :(.

Τα δικα μου τωρα. Θα παρω τηλ αυριο την παιδιατρο να κανονισουμε μεσα στην εβδομαδα για το πρωτο μας εμβολιο.

Κανονισα να ερθει η συμβουλος θηλασμου αυριο γιατι ο μικρος παλι εκανε πρασινα κακα. Εκει που πηγαν να φτιαξουν τα πραγματα, παλι απο την αρχη... Θα δουμε μου ειπε την διατροφη μου, και θα αρχιζουμε να κοβουμε τροφες μεχρι να ειναι ολα καλα..

Εντωμεταξυ, με εχει πιασει η αλλεργια μου και εχω γεμισει σπυρια παντου. Δεν μπορω να παρω αλοιφη ή σιροπι για την φαγουρα λογω θηλασμου και ΥΠΟΦΕΡΩΩΩ. Φαγουρα παντου, νιωθω σαν να περπατανε ζωυφια πανω μου και δεν μπορω να κανω τπτ γιαυτο. Και δεν εφταναν ολα τα αλλα, σημερα ξυπνησα με νευροκαβαλικευμα και το κεφαλι δεν στριβει απο τα αριστερα :rolleyes:. Εκλαιγα απο τον πονο, πρωτη φορα το παθαινω αυτο τοσο πολυ...

Κανα ξεματιασμα καμια;; Γιατι δεν τον βγαζω τον Αυγουστο, ειμαι σιγουρη :cool:

wcBmp3.png

Καλησπερα κοριτσακιααααα ή μηπως καλημερα...!!! Βρηκα χρονο να σας γραψω, πριν λιωσω και εγω στον υπνο. Τωρα μολις εφαγε το ζουζουνι μου, ειχε ξαναφαει τις 10 και κοιμοταν και τωρα συνεχιζει τον υπνο του. Ειμαι στα πεθερικα μου στην παραλια απο το Σαββατο και θα φυγω αυριο το βραδυ. Το Σαββατο το μεσημερι ο μικρος αποφασισε να κανει κακα του, στην γνωστη μορφη και εβγαζε λες και του ειχα δωσει καθαρτικο. Ειχε μερες να κανει...και απο τοτε σχεδον μετα απο καθε γευμα κανει κακα του. Ειναι φυσιολογικο τωρα αυτο ή να ανησυχησω... τωρα ξερω θα με πειτε παρανοικη, γιατι δε τα κανει γκρινιαζω, τα κανει παλι γκρινιαζω...αλλα το τελευταιο μηνα και παραπανω δε με ειχε συνηθισει ετσι. Κατα τα αλλα μια χαρα! Ελαχιστα πονακια,λιγα αερια και εχτες πολλα ρεψιματα. Εχτες το πρωι, μου εβγαλε γαλα απο τη μυτη και τρομαξα τοοοσο πολυ... ρευοταν μετα το φαι 3-4 φορες και μετα απο αρκετη ωρα. Τι να πω.. καθε μερα κατι καινουριο. Παρολα αυτα ειμαστε ολο γελακια και λιωνει ολη η οικογενεια!!! Α! Πηγαμε σινεμα εχτες με τον αντρα μου και αφησα τον μικρο στη πεθερα μου. Αφου ειχε κοιμηθει... γυρναμε κατα τις 2 και ξυπναει ο μικρος στις 4.30 να φαει απο τις 10 και μετα αρχισε σφιγγοταν, εκανε κακα του, ποναγε και εμεινε ξυπνιος μεχρι τις 6.30. Κομματια εγω...!

Μαρακι, ελπιζω να περασες καλα στο γαμο! Οσον αφορα τασ πυθουρακια μηπως εφαγες κατι διαφορετικο? Αλλα, νομιζω οτι ειναι δερματικο και με την αλοιφη που σου εδωσε θα φυγει. Περαστικουλια σας!

Βιργινια, εγω στο γαμο που πηγα μονο στην εκκλησια πηγα με το μπεμπη και μετα τον αφησα. Θηλασα στην εκκλησια, γιατι τοτε του ηρθε να πεινασει :rolleyes: και μετα πριν παω στο τραπεζι και κατα τις 4 ξυπνησε και ειχα βγαλει γυρω στα 100 ml γαλα, οπου και το ηπιε και ξαναξεραθηκε στον υπνο. Στο μπιμπερο δεν εχει μεγαλο προβλημα. Το πιανει και πινει σχετικα ευκολα. Αλλα για καλου και κακου ειχα δωσει και οδηγιες για ξενο γαλα. Αλλα δε χρειαστηκε.

Μινουλα, μακαρι να τα καταφερεις να γνωριστουμε απο κοντα, αλλα να μην ταλαιπωρηθει και ο μπεμπακος! Τι τον πειραζει τον γλυκουλη αραγε και κανει πρασινα κακακια...? Περαστικα σου και εμενα παρολο την αλοιφη που εβαζα υποχωρησε μονη της η δερματιτιδα, εντελει! Απλα οσο μπορεις μη τα ξυνεις. Βαλε τον αντρουλη σου να σε τριψει στον αυχενα. Σε ματιασανε βρε Μινουλα...απαπαπα!

Λιζακι, μια χαρα ο μπεμπακος σας και παρεουλης!!! Και πιστεψε ολες θα γινουμε κακιες πεθερες που εχουμε γιους και ουτε εγω τον χορταινω και ειμαι αλλη μια ερωτευμενη χαζομαμα! Τον κραταω αγκαλια, τον κοιτω στα ματια και του λεω σ'αγαπω και μου γελαει και λιωνω...!!!!!! Και του δικου μου ο λαιμος το ιδια χαλια...βαζουμε κρεμουλες-πουδρα και καπως την παλευουμε...ΑΑΑΑΑΑΑ-Κανε φεις!!!

Κατερινακι, σουπερ ο μπεμπακος!!!

Μπλουμπλου μου, κουκλια τα παιδακια σου!!! Εχω παθει σοκ με το ποσα μαλλια γεννηθηκε η ζουζουνα σου!!! Να σου ζησουν!!!

Αοβατσαν, θεα η κορη σου!!!! Και το βλεμμα της-ολα τα λεφτα!

Σας καληνυχτω και σας φιλω γλυκα μου κοριτσακια!!! Φιλακια και στα μπουτακια των ζουζουνιων σας!!! Παω για νανακι!

Υ.Γ.Ψηφιζω τσιτσιο- χι!χι!χι!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

κλικ κλακ κλοκ !!!

ξεκλειδωνω πορτα κ ανοιγω!!

καλημερουδια σας!!!!!! ειμαι με το νινι αγκαλια κ θελει παιχνιδια<1!!! κ γω σκουντουφλαω!!! χαχαχαχα!!

κατερινακι κα΄λως ηρθες!!!!!!! σουπερ τα κιλα καλε !!!!!!!!

αγγελικουλα θηλασες στην ακκλησια η μεσα στο αμαξι ? καλε γιατι εδωσες εντολη για ξενο?μια χαρα ηταν τα μλ που εβγαλες!!!!!!!!!!!!!!

μινουλα αν επαιρνες τα μπουκαλια με το γαλα μαζι κ να τα φτιαχναμε στην καφετερεια ???

μαρακι μου ελπιζω να περασει αν κ δε νομιζω οτι θα σας ταλαιπωρησει αυτα ερχονται κ φευγουν!!

.............

Καλα κοριτσια αυτο το παιδι θα με τρελλανει τελειως !! χτες ειχα κοσμο τ'αδερφια του αντρα μου κ ειπαμε να ψησουμε στο μπαρμπεκιου !! ε λιγα πραγματα εγω σαφως μπορω να κανω γιατι η μικρη δεν θελει να ειναι σε καμια αγκαλια παρα μονο στη δικια μου !!

Καλε την περνουνε αγκαλια κ παιρνει ενα υφος κ αρχιει να κλαει σα να λεει ''μανουλα βοηθησε με'' χαχαχαχα!! την καημενη !!! τεσπα ! ηρθενε που λετε στις 5, ειχα ετοιμασει καποια πραγματα απο νωριτερα, και αφησα για τελευταια τις πατατες κ τη σαλατα ! ε καποια στιγμη λεω θα κοιμηθει που θ απαιε !!! αμ δε!!!! ευτυχως κ τις ειχα καθαρισμενες τις πατατες απο νωρις στο νερακι ! κατι ηξερα ! το αποτελεσμα ηταν να καθεται να τηγανιζει κ να φτιαχνει τη σαλατα κ να στρωνει επισης τραπεζι η κουνιαδα μου ! το ποσο ντραπηκα δεν φανταζεστε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

κ μετα ειχε τον ανα-νουριστο !!!! δεν κοιμοταν με τιποτα !!! τς τς τς !! με τσακισε σας λεω κ δεν εφαγα κ τιποτα !!!αν ειναι δυνατον !!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...