Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Bιργινακι μου, δεν πολυ θελω να χρησιμοποιω θηλαστρο, γιατι φοβαμαι την υπερπαραγωγη..

μεχρι τωρα εβγαλα μια μονο φορα που θα πηγαμε στους Πυξ-Λαξ και θα βγαλω και αυριο για ενα γαμο που εχω το Σαββατο.

εχεις δικιο το λυπαμαι δεν θελω να το πεταω αν και με τις μαλαξεις δεν βγαινει και παρα πολυ και ανακουφιζομαι αρκετα...

Παντως μια στις τοσες φορτωνει το στηθος μου, τις πιο πολλες φορες ειμαι ενταξει.

Οσο για τον υπνο δεν το ειχα ξανακανει αν και δεν καταλαβε και τιποτα το ησυχουλι μου, το αλλαξα και το ταισα κοιμισμενο:cool::cool::cool:!!!

θα το σκεφτω για λιγο ακομα και θα δω αν θα κανω fb..

δεν το γουσταρω ρε γμτ.. αλλα εσεις ειστε αλλο..

να σε ρωτησω, αγορασες κορδελες για τα μαλλια απο μια κοπελα που εχει κανει αναρτηση εδω μεσα?

εσυ εισαι που εχεις φωτο το μωρο με το τζην και την κορδελα υπερπαραγωγη??????:D:D

το κοιτουσα χτες και μαλλον εσυ εισαι απο το ονομα το καταλαβα...

το ιδιο θηλαστρο εχουμε, δηλαδη με αυτο που κανεις δεν γεμιζουν τα στηθη σου κατα την διαρκεια της μερας?

καλα και εμενα τυχαινει να θηλαζει ανα μια ωρα αλλα οχι παντα.

αν δω οτι συνεχιζει να γεμιζει το τσιτσιο:P να κοιταξω να το βγαζω και να κανουμε τραπεζα..

Μην ανυσηχεις για τον υπνο, μπορει να ειναι φαγανη και να την πειραζει και η πολυ ζεστη...

και εμενα μου λειπει η Βανιλλιτσα μας!!!!!!!!!!!!!

...επίσης, σήμερα είδα λίγη ροζ-καφέ βλένα...λέτε να μου έρθει η σιχαμένη?? :(

νωρις ειναι ακομα πιστευω..

το ιδιο θηλαστρο εχουμε, δηλαδη με αυτο που κανεις δεν γεμιζουν τα στηθη σου κατα την διαρκεια της μερας?

καλα και εμενα τυχαινει να θηλαζει ανα μια ωρα αλλα οχι παντα.

αν δω οτι συνεχιζει να γεμιζει το τσιτσιο:P να κοιταξω να το βγαζω και να κανουμε τραπεζα..

Μην ανυσηχεις για τον υπνο, μπορει να ειναι φαγανη και να την πειραζει και η πολυ ζεστη...

νωρις ειναι ακομα πιστευω..

Κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν προλαβαίνουν να γεμίσουν, μάτια μου, αφού θηλάζει κάθε μισή με μία ώρα...μιλάμε για βαμπιράκι!!!!

Με 1-2 φορές το 24ωρο που θα το χρησιμοποιήσεις δεν θα σου χαλάσει την παραγωγή...ίσα ίσα που θα σε ανακουφίσει. 5'-7' θα το αφήσεις...δεν χρειάζεται περισσότερο...θα στο αδειάσει τσακ-μπαμ ;)

Για τον ύπνο της δεν ανησυχώ...για τα τσιτσία μου ανησυχώ που θα τα σαπίσει μέσα στο στόμα της :P :p :P

Όσο για τη σιχαμένη, νομίζω πως δεν θα τη γλυτώσω...:( :( :( :( :( :( :(

Mopep2.png1LxNp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου!!! Καταρχην, οσον αφορα το επιδομα του οαεδ σε αυτο το site τα λεει ολα http://www.oaed.gr/Pages/SN_81.pg

Μαρακι μου, και εγω το ιδιο θηλαστρο εχω και το χρησιμοποιω μονο οταν χρειαζεται. Παντως εγω δεν νομιζω οτι εχω τοοοοσο γαλα. Βεβαια ο μικρος συνηθως τρωει απο 10 εως και 40 λεπτο εχουμε φτασει... και κοιμαται 3 ωρες σιγουρα. Το βραδυ κοιμαται 5-6 ωρες. Παντως οταν πινω πολλα υγρα αισθανομαι και εγω οτι εχω περισσοτερο γαλα, αλλα το ελλατωμα μου ειναι οτι δεν πολυ πινω νερο-για αυτο το ριχνω στο γαλα και στους χυμους!

Αobastan μου, καλως ηρθες!!! Στο φεις θα με βρεις pigaditou aggeliki.

Φιλακιαααααα, παω για ταισμα!!!!!!

Υ.Γ. Βανιλλιτσα και εμενα μου λειπεις και σκεφτομαι πολυ εντονα και την μαματοπολλινα...

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

μπηκα για καληνυχτα εχω το μωρο αγκαλια κ δεν μπορω να γραψω τπτ!

μονο οτι ναι μαρακι εγω ειμαι ..για την ακριβεια η κορη μου!! χαχαχαα!! ωραια η κορδελα ε ? εχω τρελλαθει με τη δουλεια της κοπελας! ειμαι πολυ ευχαριστημενη !! φιλια τα υπολοιπα πρωτα ο θεος αυριο..

ουφ ! μια καλημερα τωρα που μπορω γιατι μετα δεν υποσχομαι !

κ τι καλημερα ! με απορια !!!

βρε μανουλες δωστε τα φωτα σας ! ενω το μπανιο της αρεσει παρα πολυ (πλεον τη βαζω στο μπανακι κανονικα ) βαζω κ μια πετσετα εκει στο κεφαλι να μην ακουμπαει στο σκληρο κ ολα καλα !!! μολις βγει απο κει ξεσπαει σε κλαμματα με λυγμους σας λεω ..λες κ κλαιει κανενας μεγαλος ανθρωπος ! τι στο καλο κανω λαθος ! να κρυωνει δε νομιζω εδω την τυλιγω καλα με τη πετσετα ! με κουραζει πολυ αυτο το μπανιο ! το μετα μπανιου δλδ !!!! υποτιθεται οτι τα μπανακια το βραδυ τα χαλαρωνουν τα παιδακια ! εμενα μονο την τσιτωνει........ουφ !!!!!!!!! βοηθεια !!!!!!!!

ΑΟΒΑΤΣΑΝΑΚΙ νωρις ειναι πιστευω για τη σιχαμενη ειδικα τωρα που θηλαζεις καθε μια ωρα ! αποκλειεται ! κ γω λιγο καιρο πριν ειχα πονους περιοδου κ ελεγα τωρα ερχεται αλλα πουθενα !!!!!

Αγγελικουλα πως ειστε εσεις ? ηρεμησατε η μπα ???

μαρακι ειχες ρωτησει για τα επιθεματα !!! τωρα θυμηθηκα ! εγω εξω φοραω παντα ! κ στο σπιτι φοραω οταν ειναι πολυ γεματο το στηθος ! αν κανω λαθος κ δε βαλω το βραδυ ξυπναω παντα μουσκεμα απο το γαλα !!! γγκκκρρρ !!! κ εχει κ μια μυρωδια ..καθολου δεν μαρεσει ! μπαινω για μπανιο κατευθειαν !! χχαχα!!!

Καλημέρα κοριτσάκια και μπεμπάκια :)

Εμείς σήμερα είχαμε ολονυχτία :( Για κάποιο ανεξήγητο λόγο χορεύαμε μέχρι τις 3 το πρωί!!!! Πρώτη φορά το κάνει αυτό κι ελπίζω να είναι και η τελευταία...τα είδα όλα!!! Ευτυχώς που δεν γκρίνιαζε κιόλας...ήθελε αγκαλίτσες, κουβέντες και τσιτσίο...

Ξύπνησε στις 7 πάλι, με τρελή διάθεση! Όλο γέλια και κουβέντα. Έφαγε και κοιμήθηκε πάλι πριν λίγο...για να δούμε για πόσο...

Γεια σας κοριτσακια μου!!! Καταρχην, οσον αφορα το επιδομα του οαεδ σε αυτο το site τα λεει ολα http://www.oaed.gr/Pages/SN_81.pg

Μαρακι μου, και εγω το ιδιο θηλαστρο εχω και το χρησιμοποιω μονο οταν χρειαζεται. Παντως εγω δεν νομιζω οτι εχω τοοοοσο γαλα. Βεβαια ο μικρος συνηθως τρωει απο 10 εως και 40 λεπτο εχουμε φτασει... και κοιμαται 3 ωρες σιγουρα. Το βραδυ κοιμαται 5-6 ωρες. Παντως οταν πινω πολλα υγρα αισθανομαι και εγω οτι εχω περισσοτερο γαλα, αλλα το ελλατωμα μου ειναι οτι δεν πολυ πινω νερο-για αυτο το ριχνω στο γαλα και στους χυμους!

Αobastan μου, καλως ηρθες!!! Στο φεις θα με βρεις pigaditou aggeliki.

Αγγελικούλα σε βρήκα!

Μια χαρά ο μπεμπούλης σου!

Εμένα γιατί τρώει τόσο συχνά γμτ?

ωραια η κορδελα ε ? εχω τρελλαθει με τη δουλεια της κοπελας! ειμαι πολυ ευχαριστημενη !!

...για δώστε λεπτομέρειες ρε κορίτσια για τις κορδέλες...Βιργινία, αυτή που έχεις είναι υπερπαραγωγή!! Υπέροχη!!!

βρε μανουλες δωστε τα φωτα σας ! ενω το μπανιο της αρεσει παρα πολυ (πλεον τη βαζω στο μπανακι κανονικα ) βαζω κ μια πετσετα εκει στο κεφαλι να μην ακουμπαει στο σκληρο κ ολα καλα !!! μολις βγει απο κει ξεσπαει σε κλαμματα με λυγμους σας λεω ..λες κ κλαιει κανενας μεγαλος ανθρωπος ! τι στο καλο κανω λαθος ! να κρυωνει δε νομιζω εδω την τυλιγω καλα με τη πετσετα ! με κουραζει πολυ αυτο το μπανιο ! το μετα μπανιου δλδ !!!! υποτιθεται οτι τα μπανακια το βραδυ τα χαλαρωνουν τα παιδακια ! εμενα μονο την τσιτωνει........ουφ !!!!!!!!! βοηθεια !!!!!!!!

ΑΟΒΑΤΣΑΝΑΚΙ νωρις ειναι πιστευω για τη σιχαμενη ειδικα τωρα που θηλαζεις καθε μια ωρα ! αποκλειεται ! κ γω λιγο καιρο πριν ειχα πονους περιοδου κ ελεγα τωρα ερχεται αλλα πουθενα !!!!!

Αυτό με το μπάνιο μου το κάνει κι εμένα αρκετές φορές...δεν θέλει να βγει από το νερό παιδί μου. Όταν μου το κάνει την τυλίγω όπως είναι με την πετσέτα και τη σηκώνω και βγαίνουμε έξω από το μπάνιο να ξεχαστεί. Μόλις ησυχάσει ξαναγυρίζουμε και με γλύκες και λογάκια συνεχίζουμε. Συνήθως πιάνει αυτό ;)

Ησιχαμένη δεν ήρθε τελικά και πολύ το χάρηκα!!! Πρεπει να ήταν ψευδοπερίοδος αυτό που είδα. Θα το πω και στη γιατρό την επόμενη εβδομάδα που θα πάω για το τσεκ μου. Λέω να κάνω κι ένα Παπ...

Αυτά τα πρωινά...πάω μπας και με πάρει λίγο ο ύπνος γιατί είμαι σαν το ζόμπι σήμερα.

Mopep2.png1LxNp2.png

καλημερα κοριτσακια,

ξυπνησαμε φαγαμε, παιξαμε και τωρα μας ξαναπηρε ο υπνος,

παω να φτιαξω μια φανουροπιτα (ειναι αυριο του Αγιου Φανουριου) και θα τα ξαναπουμε...

μαρακι ειχες ρωτησει για τα επιθεματα !!! τωρα θυμηθηκα ! εγω εξω φοραω παντα ! κ στο σπιτι φοραω οταν ειναι πολυ γεματο το στηθος ! αν κανω λαθος κ δε βαλω το βραδυ ξυπναω παντα μουσκεμα απο το γαλα !!! γγκκκρρρ !!! κ εχει κ μια μυρωδια ..καθολου δεν μαρεσει ! μπαινω για μπανιο κατευθειαν !! χχαχα!!!

τωρα εγω να πω οτι το δικο μου το ησυχουλι εχει θεμα με το μπανιο, ψεμα θα ειναι...

Βιργινακι μου εμεις και σε αυτο το δωματιο του σπιτιου ειμαστε παρα πολυ ησυχες!!!

εμεις εχουμε το μπανακι τις φισερ με το δυχτακι, την ακουμπαμε εκει, την πλενουμε και μετα την τυλιγουμε και κανουμε το κεφαλακι μας..

ξετρελαινεται και καθεται και ακουνητη:rolleyes::rolleyes:

Οσο για τα επιθεματα και εγω παντα εξω φοραω, η μυρωδια ομως μου αρεσει πολυ...!

Α! οταν γινεται η αλλη η "πραξη", βγαζετε το σουτιεν? εγω το εκανα μια φορα και κοντεψαμε να πνιγουμε απο το γαλα!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια και μπεμπάκια :)

Εμείς σήμερα είχαμε ολονυχτία :( Για κάποιο ανεξήγητο λόγο χορεύαμε μέχρι τις 3 το πρωί!!!! Πρώτη φορά το κάνει αυτό κι ελπίζω να είναι και η τελευταία...τα είδα όλα!!! Ευτυχώς που δεν γκρίνιαζε κιόλας...ήθελε αγκαλίτσες, κουβέντες και τσιτσίο...

Ξύπνησε στις 7 πάλι, με τρελή διάθεση! Όλο γέλια και κουβέντα. Έφαγε και κοιμήθηκε πάλι πριν λίγο...για να δούμε για πόσο...

...για δώστε λεπτομέρειες ρε κορίτσια για τις κορδέλες...Βιργινία, αυτή που έχεις είναι υπερπαραγωγή!! Υπέροχη!!!

Λέω να κάνω κι ένα Παπ...

ειχατε ξενυχτια ε? αχ, μου ειχε ακι κανει και εμενα αυτο κανα 2 φορες...

κουραγιο, ελπιζω να μην το ξανακανει.

Παντως εμενα η δικια μου αν ειναι ανυσηχη, της δινω λιγο τσιτσιο (καλα με τρελαινει η λεξη, πολυ την γουσταρω!!) και ησυχαζει..

http://www.facebook.com/pages/Angelic-Beauty-headbands-and-clippies-for-angels/155234257876505

αυτη ειναι η σελιδα με τις κορδελες..

Παπ μετα απο 6 μηνες, δεν χρειαζεται ακομα..

Διαφημίσεις

Καλημερούδια, η μπουμπού σήμερα απο της 9.00 ξύπνησε 3.30 και μετά της 8.00, μια χαρά τα πάμε.

Μαράκι μου βγάζω με το θήλαστρο σχεδόν κάθε πρωί, έχω κάνει απόθεμα σε περίπτωση που πάω για δουλειά πριν τους 6 μήνες, να έχω. Δεν θα έχεις υπερπαργωγή με το να βγάλεις για 5 το πολύ λεπτά, ίσα για να ξαλαφρώσεις, πάρε σακουλάκι medela να το αποθηκεύεις Και ναι κάνε fb με το όνομα maria-elpida γιατί όχι

Αobatsan θα με βρεισ fb charitini moschopoulou.

Όσο για την περίοδο δεν νομίζω ότι έχει φτάσει η ώρα ακόμα. Μου θυμίζει η κατάσταση σας το γιο μου, όλη μέρα στο βυζί βρε παιδί μου, η μικρή πάλι όχι, για να δούμε.

Αγγελικούλα ευχαριστούμε για το λινκ, θα σε ψάξω στο fb.

Βιργινάκι κανονίσε να έρθεις. Βρείτε ημερομηνία 14 απόγευμα 15 πρωί μέχρι και μεσημέρι θα μπορώ να βρεθούμε, δυστηχώς την επομένη φεύγουμε.

Να σας πω με πολύ μεγάλη μου χαρά ότι ο μικρός με τον τραυλισμός, σαν να μην υπήρχε ποτε, είμαι πολύ χαρούμενη. Απ' ότι μου είπαν μπορεί πάλι να εμφανιστεί αλλά είνια καθαρά ψυχολογικό, τελικά. Η μπέμπα του έχει κάτσει στο σβέρκο φαίνεται και ο καημενούλης τα κρατάει μέσα του.

Κατά τα άλλα μας έχει φάει η ζέστη σήμερα.

Πάω να παίξω λίγο μαζί του πριν ξυπνήσει η μπουμπού.

Σας φιλώ.

dYU4p3.png

Μαρακι μου, ουτε κ μενα γκρινιαζει οση ωρα διαρκει το μπανακι ! το απολαμβανει γιατι εχω ενα που μεσα ειναι ειδικη θηκη να το ετσι που καθεται η μικρη σαν αρχοντισσα ! εκει ειναι καλα, το θεμα μας ειναι μολις βγουμε γαμωτο !!! εκει τα βαζει τα τσιριδια της !

Οσο για το γνωστο θεμα, οχι δεν εχω βγαλει το σουτιενακι 3 φορες ολες κ ολες που εχω κανει ! ουπς !!

Αομπατσανακι μου, την τυλιγω για λιγο στην πετσετα αλλα δεν βγαινω απο το μπανιο ! αν το κανω αυτο το χειμωνα που θα χει κρυο τι θα κανουμε ????????? το εχεις σκεφτει αυτο ? γιατι εμενα το σπιτι ειναι κρυο το χειμωνα !!!!

τις κορδελες ειδα σου εβαλε η μαρια λινκ , απο κει τις εχω παρει σου λεω εχει ξετρελλαθει κοσμος με αυτες !!!! πολυ καλη δουλεια κανει η κοπελα !!!

μπλουμπλουδακι μου, πολυ χαιρομαι που ο μικρος σου ειναι μια χαρα ! τι να κανουν μωρε κ αυτα ζηλευουν νομιζουν χανουν την πρωτια....βλεπω κ απο τα ανιψια μου !!!! θα στρωσει με τον καιρο !

Κοριτσια 15 ισως με βολευει περισσοτερο συνηθως πεμπτες παιρνει ρεπο ο καλος μου ! συνηθως γιατι υπαρχουν κ εξαιρεσεις !!!!

Κ μιας κ θα ειναι πρωι για να μην τα ταλαιπωρησουμε μεσα στον ηλιο καλο ειναι να βρεθουμε νωρις !! ε ? τι λετε ?? οεο ???

Οποτε εχουμε σιγουρες Την κατερινα, την βιβιαν, τη μπλουμπλου, την αομπατσαν κ εμενα για την ωρα ???????

Καλησπερα και απο μενα! Τι μου κανετε? Εμεις καλα! Εχτες ο μικρος εφαγε στις 9.30 και ξυπνησε στις 5.30 και μετα στις 8.30. Μια χαρα...

Ειμαι και εγω μεσα στη συναντηση μη με ξεχνατε :-(:sad::-(!!! Και εγω προτιμω στις 15-το πρωι. Βρε κοριτσακια μου, ο μικρος σχεδον ολη μερα σφιγγεται και τιποτα... ειχαμε κανει αρκετα κακακια την προηγουμενη Παρασκευη, μετα λιγα την Τριτη και τιποτα αλλο. Αερια εχουμε αρκετα...το οτι δε τα κανει ειναι συμπτωμα των κολικων και αυτο? Χρησιμοποιησαμε και την μεθοδο του λαδιου και τιποτα. Να παρω τον παιδιατρο ή θα μου την πει,επειδη ειχε κανει την Τριτη...

Βιργινια μου, και εμας γκρινιαζει οταν βγει απο το μπανακι του, αλλα μαλλον γιατι κρυωνει μεχρι να του βαλουμε κρεμουλες και να τον ντυσουμε. Η κορδελα τελειααααααα-ζηλευωωωωωω!!!!

Bloublou μου, πολυ χαρηκα για τον γιοκα σου. Ακουσα στην τηλεοραση ενα αντιστοιχο περιστατικο και ως συμβουλη ειπαν οτι αν το ξαναπαρουσιασει το παιδι να μην δωσουν καμμια σημασια ή παραπανω προσοχη στο παιδι οι γονεις. Γιατι, το καταλαβαινει και το κανει κατα καποιο τροπο επιτηδες.

Εμενα το γαλα μου δεν πλημμυριζει και δεν βαζω επιθεματα...να ανησυχησω????? Μηπως δεν εχω πολυ γαλα?????? Σημερα το πρωι, εβγαλα απο το 1 στηθος 60 ml για 10', γιατι πηγα ενδοκρινολογο. Μου ειπε τις Κυριακες να παιρνω μισο χαπι και οσο θηλαζω οι ορμονες θα ειναι λιγο τρελαμενες. Επισης μου ειπε οτι μια γνωστη του θηλαζει αποκλειστικα 1 χρονο, δεν εχει αδιαθετησει καθολου και ειναι 3 μηνων εγκυος :shock:!

Αοβασταν μου, και εγω ειχα δει λιγο ροζ αλλα δεν ηρθε τελικα η ακατανομαστη... θα μπω να σε κανω add. Ελπιζω και ευχομαι να μην σας ξαναξενυχτισει το μωρακι!!!

Μαρακι, κανε φεις!!!!!!!

Σας φιλω γλυκα-κοιμηθηκε ο μικρος και παω και εγω να ξαπλωσω λιγακι!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Γεια σας κοριτσακια]

Ειμαστε στην ευβοια, κανουμε μπανακια και τωρα βρηκα λιγο χρονο να σας διαβασω.

Βλεπω κανονιζετε συναντηση, ειμαι μεσα και γω, αλλα 15 πρωι δεν μπορω, δεν εχω τουτου και δεν θα μπορεσω να ερθω με το μωρο. Μονο απογευμα μπορω να με φερει ο αντρας μου. Αν δεν γινεται, δεν πειραζει, αλλη φορα.

Θα σας ψαξω στο fb να σας κανω και γω add. Απο δω δυσκολευομαι να μπω οποτε απο αυριο που θα γυρισουμε πισω.

Τα δικα μας νεα ειναι σχετικα καλα. Αλλεργια δεν ξαναεμφανισε, μια δυο φορες λιιιγο πρασινο-μουσταρδι κακα αλλα δεν εδωσα σημασια. /επισης τωρα αρχισα να θηλαζω δημοσια!! καλα, μην φανταστειτε, στην παραλια ημασταν και πεινασε το καμαρι μου οποτε το εβγαλα και τον ταισα :rolleyes:. Γενικα δεν προλαβαινω να κανω πολλες αντλησεις, οποτε αναγκαζομαι να του δινω ζιζι και μεχρι στιγμης παει σχετικα καλα, απλα δεν θελω να τον πιεζω πολυ. Παντως θελω να πιστευω οτι μεχρι να παει 3 μηνων θα αφησουμε πισω μας τα μπιμπερο γιατι πραγματικα εχω κουραστει πολυ.

Ξυπνησε ο μικρος τρεχω!! Αν προλαβω θα ξαναμπω!

Μπλουμπλου μου χαιρομαι που ειναι ολα καλαμε τον μεγαλο σου. Ηταν θεμαχρονου τελικα!

wcBmp3.png

Καλησπερα μανουλες ! Μα που χανομαστε ολες ??? κλαψ κλαψ !!!

Αγγελικουλα μου, δεν σε σε ξεχναμε ! χιχι ! συγνωμη !!

Για το μπανιο παντως ειλικρινα εχω δοκιμασει τα παντα, αλλα τιποτα ! το μονο που με σωζει ειναι να την κανω μεσημερι αλλα αυτο με δεσμευει απο την αποψη οτι δεν μπορουμε μετα να βγουμε εξω ουτε κ στο μπαλκονι γιατι ειμαι κ στον 5ο κ εχει αερα πολυ ..ξερω κ γω .. μην παθει κ καμια ψυξη φοβαμαι γμτ !!!!

Μινακι μου πολυ χαιρομαι που πηρες αποφαση κ θηλασες δημοσια ! εγω ακομα μονο στο αμαξι τσιτσιδωνομαι !!!! Ο μικρος μια χαρουλα κ εχεις τοση θεληση...που ειμαι απολυτα σιγουρη οτι θα καταφερεις μια χαρα στο χρονο που υπολογιζεις !!!!

Που μενεις εσυ αγαπη ??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...