Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Λέω φέτος μήπως ξεκινήσω να κάνω καμιά βόλτα με τον άντρα μου μπας κια του πάρω τον αέρα.

Για mall δεν σε βολεύω με τρένο μετρό, σε ρωτάω γιατί δεν έχω ιδέα απο Αθήνα. Να μην ταλαιπωρείς και τον αντρούλη σου.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σε ολες!!!!!!!!!!

τι κανετε? κανονιζετε συναντησουλα και ζηλευω ρε γμτ......:-(:sad:

θελω και εγω!

χτες πηγαμε βολτα στα μαγαζια μαζι με την κορη μου για κατι ψωνια, αχ! ειναι πολυ ωραια παρεα η κορη για ψωνια!!

Βρε κοριτσια εχω ενα γαμο το Σαββατο και ενω ολα τα φορεματα μου μου κανουν εχω θεμα με το στηθος.. ειναι σαν πεπονακια αργιτικα και δεν χωρανε πουθενα!!!!!:rolleyes::rolleyes:

Να σας ρωτησω κατι? επιθεματα φορατε? εγω βαζω αλλα πιο συχνα χρησιμοποιω γαζουλες για να παιρνει αερα καλυτερα το στηθος. Μονο εξω φοραω επιθεματα για να μην εχουμε ατυχηματα...:shock:

Μπλουμπλουδακι, να περιμενουμε περιοδο μετα απο 6 μηνες??? μωρε μπραβο ο θηλασμος... παντα την βαριομουν την περιοδο!!!

Αγγελικουλα πες λεπτομερειες για το επιδομα σε παρακαλω...

Κατερινουλα, καλη αρχη με τον γυμναστηριο, αντε θα ξαναγινεις κορμαρα... Κανεις κατι συγκεκριμενο λογω τοκετου και καισαρικης?

Βιργινακι φιλακια!!!!!!!!!!!

Καλημεραααα κοριτσακια μου!!! Βloublou μου, απο τον οαεδ το παιρνουμε και ειναι ανεξαρτητο απο το επιδομα μητροτητας. Εσυ που εχεις 2 παιδακια θα παρεις παραπανω χρηματα. Δε μου λεγες οτι ηθελες διαδρομο...πηραμε πριν 2 χρονια εναν πολυ καλο. Ειχε φαγωθει ο αντρας μου! Ειχαμε δωσει πανω απο 1000?. Χρησιμοποιηθηκε ελαχιστα... μετα εγινε μια ωραια κρεμαστρα και τωρα ειναι σε αποθηκη στα πεθερικα μου γιατι δε χοραγε στο σπιτι, λογω κουνιας! Και ελεγα να τον πουλησω...

Βιργινια μου, θυμαμαι οτι θελανε βιβλιαρια υγειας, ταυτοτητα, αριθμο λογαριασμου εθνικης τραπεζης και δε θυμαμαι τι αλλο, θα κοιταξω αν εχω κρατησει το χαρτι που μου ειχαν δωσει να σου πω. Εγω πηγα στις 14 Αυγουστου να πληρωθω το μηνιατικο μου ως επιδοτουμενη ανεργη και τους ρωτησα αν το δικαιουμαι και μου το περασε κατευθειαν το αιτημα. Θα βρουμε μερος να ταισουμε-μη μου ανησυχεις!!!! Πεισε τον αντρουλη σου να σε φερει να γνωριστουμε και απο κοντα!!!!

Και κοριτσια ξαναπιαστε το τιμονι γιατι ειναι πολυ χρησιμο ειδικα τωρα με τα παιδια, που μεγαλωνοντας θα εχουν διαφορες ασχολιες που θα πρεπει να τα τρεχουμε και οι αντρες μας μπορει να μην ειναι παντα διαθεσιμοι λογω δουλειας! Εγω οδηγω απο την πρωτη μερα που πηρα το διπλωμα 6 χρονια δηλαδη και κατευθειαν καινουριο τουτου που μου πηρε ο αντρας μου. Τωρα παιρνω και το δικο του, το τζιπ, γιατι ειναι πιο ευρηχωρο αν εχω να παω καπου με τον μπεμπη και εχω και αλλα πραγματα-γιατι το δικο μου πορτ παγκαζ δε χωραει τιποτα, μα τιποτα!!!

Σημερα ηρθαμε για δουλεια-σας φιλωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Καλημερα, κοριτσακια και μπεμπακια, χουζουρεψαμε σημερα μαμα και γιος, ωραια ηταν..

Μαρακι, κανω τα παντα απλα με προσοχη. Διαδρομο εχουμε κι εμεις, κανω καθε βραδυ.. Πορωμενη, παιδι μου, σου λεω..:tongue::tongue:

Κοριτσια μου, εγω παω οπου θελετε για τη συναντηση. Θα ειναι αδειο το καθισμα του συνοδηγου και τα δυο τριτα του πισω καθισματος για οποια ενδιαφερεται, χεχε.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλημερούδια :)

Επιτέλους επιστρέψαμε σπιτάκι μας κι εμείς :D

Περάσαμε υπέροχα, η μικρή μας χαλάρωσε πολύ και βρήκε ρυθμούς...ελπίζω να τους κρατήσει κι εδώ...και αναφέρομαι στους ύπνους στη διάρκεια της ημέρας!!!

Διάβασα τα νέα σας, όλα καλά τα βλέπω, υπέροχα πάμε :)

Άσε προσπαθούσα και προσπαθώ να μαζέψω όσο πιο αθόρυβα γίνεται αφού έχω χρόνο μόνο όταν κοιμάται η μικρή...Τώρα όμως έχουν μαζευτεί τόσες κούτες που για να κάνουμε βόλτα μέσα στο σπίτι με τη μπέμπα αγκαλιά κάνουμε του κόσμου τις μανούβρες...για το καροτσάκι δεν το συζητώ καν...

Ωχ! Μετακόμιση!!!! Καλό κουράγιο κοριτσάκι!

φυσιολογικο λετε κοριτσια ε ? τι να πω, εμενα μου κανει για πολυ νευρικο το ολο θεμα !!!!!!! ασε που φοβαμαι μη βγαλει κ κανα ματι ετσι οπως κανει !

Κι εμένα μου τα κάνει Βιργινία κάτι τέτοια σπαστικά-νευρικά...κυρίως όταν είναι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου! Φυσιολογικά τα λέω κι εγώ...

σημερα πηγα εβγαλα αμκα της μπεμπας, κ ανοιξα λογαριασμο στην εθνικη για να με πληρωνει ο οαεδ ! να κανω χαρτια κοριτσια δικαιουμαστε κ το μισο επιδομα παιδιου να ξερετε 100 ευρω ειναι κανονικα αλλα θα μας δωσουν 50 ! γιατι να τους τα χαρισουμε ? κ επεισης πριν το 6μηνο μας, ειναι να μας πληρωσει η δουλεια ενα μηνιατικο !!!!!

Τι δικαιολογητικά χρειάστηκες για το επίδομα αυτό? Το οικογενειακό είναι?

Ρε κορίτσια το επίδομα μητρότητας από τον ΟΑΕΔ, το πήρατε?

Πήγα το πρωί να καταθέσω τα χαρτιά και μου είπε πως μου λείπει ένα χαρτί από το ΙΚΑ. Μια "απόφαση" που ανφέρει όλα τα επιδόματα και λοχείας και τοκετού, που πήρα από το ΙΚΑ και γράφει ότι είναι για χρήση του ΟΑΕΔ...αλλά τέτοιο χαρτί εγώ δεν έχω :( Τα έχω μεμονωμένα. Αλλο χαρτί για την λοχεία και άλλο για πριν αλλά δεν τα δέχονται! Να μην μου έχει έρθει ακόμη???

Γεια σας!!!!!!!!! Τι κανετε;; Καλε, βλεπω φωτογραφιες στο φβ και ειναι κουκλια τα μωρακια μας!!!!!! Δεν μπαινω πολυ συχνα, ειμαι στη μαμα μου τις περισσοτερες ωρες με τον μπεμπη για να μην ειμαστε μονοι μας οσο ο μπαμπας μας δουλευει. :) Ο μπεμπακος ειναι μια χαρα, αυριο εχουμε το δευτερο εμβολιο, ελπιζω να μην ταλαιπωρηθει.

Αχ, θέλω κι εγώ fb! Όποια θέλει να γίνουμε φίλες ας μου στείλει πμ να σας δω να σας χαρώ :)

Μια χαρά ο μπεμπάκος Κατερινιώ...πάει για δευτερο εμβόλιο!!! Εμείς ούτε το πρώτο ακόμα δεν κάναμε!! Στο μπρατσάκι ή στο μπουτακι τα κάνουν?

Για τη συνάντηση είμαι κι εγώ μέσα :D To mall, μια χαρά ακούγεται...είναι ολίγον μακριά βέβαια για μένα, αλλά νομίζω πως είναι ιδανικός τόπος συνάντησης ;)

Αυτά προς το παρόν

Φιλάκια σας

xxx

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

Kalhmeroydia !!!!!!!!!!

Κατερινακι τολμω να σε κλεισω απο τωρα !!! χαχαχα!!! που μενεις καλη μου ?

μπλουμπλουδακι μου καλα θα του κανεις να του παρεις τον αερα !!! μας χρειαζεται ! εγω απλα δεν εχω τα κοτσια !!!!!!! πως να μπω σε τρενο μετρο κ τετοια μωρε με το μικρουλι κ ετσι στριμωγμενοι ? δεν το ρισκαρω απο τοσο νωρις ασε που δεν ξερω κ αν μπορω να κουμανταρω το καροτσι μεσα εκει ! ουπς !!

αγγελικουλα μου δικιο εχεις αλλα να που ο φοβος επικρατει !!! οτνα πηρα το διπλωμα ημουν πολυ ζεστη με το θεμα, ημουν κ 18 χρονων βλεπεις ! τωρα ομως !ΔΕΝ !!!

μαρακι μου παρε την κορακλα σου κ ελατε ! σε φιλοξενω κ στο σπιτι μου αν θες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα aobatsan μου !!!!!!!! ΑΝτε πια κεφαλια μεσα ! καλο χειμωνα λοιπον !!!!

Στα γρηγορα επειδη βγαινω για δουλιτσα να σου πω οτι το χαρτι αυτο θα επρεπε να στο εχει δωσει το Ικα που γραφει συγκεντρωτικα τι εχεις παρει ! πηγαινε ζητησε τους το !

Για το επιδομα παιδιου δεν εχω κανει ουτε κ γω χαρτια ακομα κ νομιζω πως ειναι το ιδιο με το οικογενειακο επειδομα !!! καντε τα κοριτσια γιατι μεχρι σεπτεμβρη το δινουν νομιζω μετα το χανουμε ! ειναι 50 ευρακια γιατι να τα χαρισουμε ???????

το κανει κ σενα λοιπον αυτο το νευρικο - σπαστικο ε??? εμενα παντως πολυ με φοβιζει μη βγαλει κανενα ματι ! πολλες φορες τη γλυτωσα τελευταια στιγμη ! ελπιζω να μην παθουμε τιποτα !!!!! σου στελνω πμ για φεις !!!! βγαινω κ τα λεμε αργοτερα !!!!!!!

καλημερα!

τι κανετε κοριτσακια? εμεις μια χαρουλα, χτε το βραδυ το παιδακι μου κοιμηθηκε στις 11:30 και μεχρι τις 4:30 δεν ειχε ξυπνησει, το στηθος μου ομως ειχε γεμισει, πηγα και την ξυπνησα και της λεω ωρα για μαμ αγαπη.....!

την ταισα με το ζορι δεν ειχε σκοπο να ξυπνησει η σκατουλα μου!!!!!

μετα ξυπνησε στις 8:30 και τωαρ ξανα νανι...

Αχ! εχω και δουλιτσες να κανω...

aobatsanνακι καπως ηρθατε, καλο χειμωνα! εμεις εχουμε την Τριτη το πρωτο εμβολιο μας..

Οσο για τις νευρικες κινησεις νε τα χερακια τους, το κανει και η δικια μου, δεν ειναι τιποτα αλλα ειναι λιγο φοβιστικο να το βλεπεις..

μαρακι μου παρε την κορακλα σου κ ελατε ! σε φιλοξενω κ στο σπιτι μου αν θες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλο μου Βιργινακι σε ευχαριστω... στα προθυρα ειμαι να αφησω τον μπαμπακα και να την κανω ...

Καλημερα!! Λιγο γκρινιτσα εχουμε απο το εμβολιο, αλλα κατα τα αλλα καλα. Αχ, βρε μανες, μου εχει λειψει ο υπνος ο καλος ο βαθυς..:tongue::tongue:

Βιργινακι, κηφισια μενω, δεν εχω προβλημα καλε, ερχομαι!! :D

Αομπατσαν, κι εμενα στος διοκοπες εστρωσε προγραμμα και μου το κρατησε κι εδω με μικρες εξαιρεσεις βεβαια. Στο fb ειμαι Katerina Roussou Stefanou. :D

Aχ, Μαρακι, πως θα γινει να εισαι κι εσυ οταν βρεθουμε;;;:rolleyes::rolleyes:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλημερα aobatsan μου !!!!!!!! ΑΝτε πια κεφαλια μεσα ! καλο χειμωνα λοιπον !!!!

Στα γρηγορα επειδη βγαινω για δουλιτσα να σου πω οτι το χαρτι αυτο θα επρεπε να στο εχει δωσει το Ικα που γραφει συγκεντρωτικα τι εχεις παρει ! πηγαινε ζητησε τους το !

Θα αναγκαστώ να πάω από εκεί να το ζητήσω! Δεν τους χαρίζω τίποτα...θα το ψάξω για το επίδομα,σ' ευχαριστώ ;)

καλημερα!

τι κανετε κοριτσακια? εμεις μια χαρουλα, χτε το βραδυ το παιδακι μου κοιμηθηκε στις 11:30 και μεχρι τις 4:30 δεν ειχε ξυπνησει, το στηθος μου ομως ειχε γεμισει, πηγα και την ξυπνησα και της λεω ωρα για μαμ αγαπη.....!

μετα ξυπνησε στις 8:30 και τωαρ ξανα νανι...

Αχ! εχω και δουλιτσες να κανω...

aobatsanνακι καπως ηρθατε, καλο χειμωνα! εμεις εχουμε την Τριτη το πρωτο εμβολιο μας..

Οσο για τις νευρικες κινησεις νε τα χερακια τους, το κανει και η δικια μου, δεν ειναι τιποτα αλλα ειναι λιγο φοβιστικο να το βλεπεις..

Σ' ευχαριστώ Μαράκι μου :)

Ότι είναι φοβιστικό είναι...δεν το συζητώ! Ένα πρωί την βρήκα στην κούνια της με κατανυχιασμένο το μουτράκι της!!! Ποιος ξέρει τί έκανε όλη νύχτα!!!

Κι εμένα γεμίζει το στήθος όλη νύχτα και έχει και κάποια μέρη σκληρά, γι αυτό αφού ξυπνήσει και φάει βγάζω με το θήλαστρο και αποθηκεύω στην κατάψυξη για μια ώρα αναγκης που θα χρειαστούμε ;)

Καλημερα!! Λιγο γκρινιτσα εχουμε απο το εμβολιο, αλλα κατα τα αλλα καλα. Αχ, βρε μανες, μου εχει λειψει ο υπνος ο καλος ο βαθυς..:tongue::tongue:

Αομπατσαν, κι εμενα στος διοκοπες εστρωσε προγραμμα και μου το κρατησε κι εδω με μικρες εξαιρεσεις βεβαια. Στο fb ειμαι Katerina Roussou Stefanou. :D

Ααααααχχχ, αυτός ο ύπνος ο βαθύς!!!! Μάλλον θα πρέπει να τον ξεχάσουμε...

Σε έκανα add Κατερινιώ :)

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

εκεινη την μερα θα ειμαι να σκασω...

θα παρει καποια απο εσας λαπτοπ μαζι και θα ειμαι και εγω εκει μεσω skype...

καλα στο τηλ. θα μιλησουμε σιγουρα σε ανοιχτη ακροαση αλλα θελω και να βλεπω...

εν τω μεταξυ τοσο που δεν το θελω το fb τοσο μου εχει καρφωθει να φτιαξω ενα μονο για εσας...

Να το κανω λες με ονομα maria-elpida?

Κι εμένα γεμίζει το στήθος όλη νύχτα και έχει και κάποια μέρη σκληρά, γι αυτό αφού ξυπνήσει και φάει βγάζω με το θήλαστρο και αποθηκεύω στην κατάψυξη για μια ώρα αναγκης που θα χρειαστούμε ;)

πηρα την παιδιατρο πριν λιγο και μου ειπε να μην χρησιμοποιω πολυ συχνα θηλαστρο γιατι θα κανω υπερπαραγωγη (τοσο ακομα θα εχω πια????:shock:).

Να το βγαζω με μαλαξεις και κομπρεσσες μου ειπε.

καλα πολυ γαλα βρε κοριτσια...

με ποιο θηλαστρο το βγαζεις? και με ποιο τροπο το αποθηκευεις?

για πες μου μηπως αρχιζω και εγω..

φοβαμαι μη κανω καμια ζημια στη παραγωγη μου..

Α! κατι αλλο βρε κοριτσια, ποση ωρα τρωνε τα καμαρια σας?

εμενα τρωει κατα 7λεπτο και μετα κοιμαται 4 ωρες...:cool::cool::rolleyes::rolleyes:

καλημερα!

καλο μου Βιργινακι σε ευχαριστω... στα προθυρα ειμαι να αφησω τον μπαμπακα και να την κανω ...

Σε προκαλω λοιπον !:D:D:D:D:D:D

Οσο για τον υπνο ποτε να μην της τον χαλας τον βραδυνο ! βγαζε με το θηλαστρο !!!!!!;)

:shock::shock::shock::shock:αν ειναι ποτε δυνατον ! καλε θα φυγεις απο εκει να ερθεις μια ωρα δρομο για να ξαναπαμε εκει ??? χιχι !!! οχι, δεν θελω να σε ταλαιπωρησω ! θα βρω λυση που θα μου παει !
εκεινη την μερα θα ειμαι να σκασω...

θα παρει καποια απο εσας λαπτοπ μαζι και θα ειμαι και εγω εκει μεσω skype...

καλα στο τηλ. θα μιλησουμε σιγουρα σε ανοιχτη ακροαση αλλα θελω και να βλεπω...

εν τω μεταξυ τοσο που δεν το θελω το fb τοσο μου εχει καρφωθει να φτιαξω ενα μονο για εσας...

Να το κανω λες με ονομα maria-elpida?

πηρα την παιδιατρο πριν λιγο και μου ειπε να μην χρησιμοποιω πολυ συχνα θηλαστρο γιατι θα κανω υπερπαραγωγη (τοσο ακομα θα εχω πια????:shock:).

εμενα τρωει κατα 7λεπτο και μετα κοιμαται 4 ωρες...:cool::cool::rolleyes::rolleyes:

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!! ΚΑΝΕ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕ !!! ΝΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ??? ΧΙΧΙΧΙ !!! ΚΑΝΕ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕ !!!!!!!!!!!!

Για μενα να χρησιμοποεις θηλαστρο γιατι ναι μεν εχουμε γαλα αλλα το θεωρω αμαρτια να το πεταμε, οταν μπορουμε να το αποθηκευουμε ! εστω κ για ωρα αναγκης !!!! κριμα ειναι ξανασκεψου το ! τιποτα δεν θα παθεις ! θα το χρησιμοποιεις μονο οταν γεμιζει κ σε ποναει το στηθος ! οχι καθε μερα !!!! ετσι κανω κ γω ! τωρα μαζευω σιγα σιγα γιατι στις 24 εχω το γαμο της κουνιαδας μου κ δεν θελω το παιδι μεσα στο κεντρο με τα τσιγαρα οποτε θα την αφησω στη μαμα μου κ θα της εχω γαλα δικο μου γιατι το βραδακι ξυπναει για μαμ!

για την ωρα εμενα πολλες φορες αρκειται κ σε 3-4 λεπτακια! συνηθως 10 λεπτα μας κραταει ο θηλασμος κ μονο απο το ενα στηθος ! τρωμε ομως καθε 2ωρο, κ καποιες φορες 3ωρο ! με τον υπνο δεν εχουμε τοσο καλη σχεση ακομα εκτος απο τον βραδυνο !!!!!!!!!!:D:D

Εγώ βγάζω αφού κοιμηθεί το βράδυ και το πρωί αφού ξυπνήσει και θηλάσει.

Το βράδυ βγάζω από το στήθος που δεν θήλασε και της δίνω αυτό το στήθος το πρωί. Και το ανάποδο το πρωί. Έτσι, γεμίζουν μεν τα στήθη μου αλλά δεν πάει χαμένο το γάλα. Βγάζω κάθε φορά 120-150ml...ολόκληρο γεύμα!! Χρησιμοποιώ το mini electric, της medela.

...για την ωρα εμενα πολλες φορες αρκειται κ σε 3-4 λεπτακια! συνηθως 10 λεπτα μας κραταει ο θηλασμος κ μονο απο το ενα στηθος ! τρωμε ομως καθε 2ωρο, κ καποιες φορες 3ωρο ! με τον υπνο δεν εχουμε τοσο καλη σχεση ακομα εκτος απο τον βραδυνο !!!!!!!!!!:D:D

5λεπτα-7λεπτα ακούω...2ώρες και 4 ώρες ακούω....και θα μου φύγει το σκαρπέλο!!!!!

Εμείς ρε κορίτσια, με εξαίρεση το βράδυ που κοιμάται ανενόχλητη, όλη την υπόλοιπη μέρα οι θηλασμοί της διαρκούν τουλάχιστον 20λεπτά και σε 1 ώρα το πολύ θέλει να ξαναφάει και πάλι από την αρχη!!! Ακόμη και με μπουκάλι που τρώει (δικό μου γάλα) μετά από 1ώρα, βία 1μιση ξαναζητάει!!! Και δεν πολυκοιμάται κιόλας την ημέρα, οπότε καταλαβαίνετε τι γίνεται...μ' ένα τσιτσίο όλη μέρα στο χέρι είμαι :P :p :P :p

ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ???? :(

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...