Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Μαρία μου είμαι μια χαρά, απο τότε που σταμάτησαν οι κολικοί της μπουμπούς σταμάτησαν και τα ξενύχτια μου (αν δεν είχα και μετακόμιση σε 5 μέρες θα ήμουν σούπερ)

εσείς διαβάζω οτι τα πάτε τέλεια, πολλά μπράβο (άσε το παιδί να κοιμάται όσο θέλει και μην ανησυχεις...άκου να πάρει τηλ το γιατρο?!?!!?) :D

Ασε, ολοι μου λενε να μην ανυσηχω για τον υπνο και οτι εχω ενα ησυχο παιδακι και να λεω οτι ειμαι τυχερη!!!:):) αλλα μωρε φοβαμαι μηπως και δεν τρεφεται σωστα.

Παντως και πανες βρεχει και βαρος παιρνει αρα αδικα μαλλον αγχωνομαι.

Μετακομιζεις ε? μπορεσες να μαζεψεις ολοκληρο σπιτι με το μπεμπε???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ασε, ολοι μου λενε να μην ανυσηχω για τον υπνο και οτι εχω ενα ησυχο παιδακι και να λεω οτι ειμαι τυχερη!!!:):) αλλα μωρε φοβαμαι μηπως και δεν τρεφεται σωστα.

Παντως και πανες βρεχει και βαρος παιρνει αρα αδικα μαλλον αγχωνομαι.

Μετακομιζεις ε? μπορεσες να μαζεψεις ολοκληρο σπιτι με το μπεμπε???

Άσε προσπαθούσα και προσπαθώ να μαζέψω όσο πιο αθόρυβα γίνεται αφού έχω χρόνο μόνο όταν κοιμάται η μικρή...Τώρα όμως έχουν μαζευτεί τόσες κούτες που για να κάνουμε βόλτα μέσα στο σπίτι με τη μπέμπα αγκαλιά κάνουμε του κόσμου τις μανούβρες...για το καροτσάκι δεν το συζητώ καν...

Και ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ!!! ;)

an1cJQqVM2J0000MDAwMDYxMmR8MDAwMDExMWRhfHRvIG1wb3VtcG91a2kgbW91IGVpbmFp.gif

Γεια σας αγαπουλες !!!!!!!!

Λινζακι μου μετακομιση ε ? ποπο πικρα ! αλλα ευχομαι να πηγαινετε σε μεγαλο σπιτακι κ να αρεσει πολυ του μωρου σας !!!

φυσιολογικο λετε κοριτσια ε ? τι να πω, εμενα μου κανει για πολυ νευρικο το ολο θεμα !!!!!!! ασε που φοβαμαι μη βγαλει κ κανα ματι ετσι οπως κανει !

.............αχ βρε μαρακι !!!!! αν σου πω οτι σημερα σηνειδητοποιησα οτι ειμαι απο καισαρικη θα με πιστεψεις ????? κ ναι το ειχα ξεχασει !!!! ποπο !!! βεβαια οταν ειχα ρωτησει το γιατρο μου μου ειχε κανονικα 6 μηνες αλλα ενταξει απ οσο καταλαβα δεν μου εβαλε μαχαιρι στο λαιμο ! της φιλης μου παραδειγμα, της ειχε πει κ ενα μην αμετα μπορει κ μαλιστα κ να γεννουσε κ φυσιολογικα αν ηθελε ! αλλα ναι εχεις δικιο ! κ στ'ορκιζομαι το ειχα βγαλει τελειως απ το μυαλο μου !!!!!!! κ το σχολιαζα σημερα στο συζηξ..κ του λεω παμε καλα './??? ειπαμε θελουμε γρηγορα κ αλλο...αλλα οχι κ ετσι !!! χαχαχαχαχχα!!!!!!!!!!!! βεβαια οπως ξερεις ειμαι κ απο εξωσωματικη οποτε δεν θα καθοταν ετσι με την πρωτη κ τοσο ευκολα... δυομιση χρονια ηταν αυτα !!! κ εκτος απο αυτο ο αποκλειστικος θηλασμος δεν βοηθαει στο να μεινεις καπακι εγκυος ! οποτε ενταξει ! τωρα για να πω κ την αληθεια 6μηνο δεν θα περιμενω αλλα αντε 2-3 μηνακια ακομα ας κανω πισω !!!! βασικα δεν ηθελα να γυρισω κ στη δουλεια ! δεν θελω να αφησω το μωρακι μου !

σημερα πηγα εβγαλα αμκα της μπεμπας, κ ανοιξα λογαριασμο στην εθνικη για να με πληρωνει ο οαεδ ! να κανω χαρτια κοριτσια δικαιουμαστε κ το μισο επιδομα παιδιου να ξερετε 100 ευρω ειναι κανονικα αλλα θα μας δωσουν 50 ! γιατι να τους τα χαρισουμε ? κ επεισης πριν το 6μηνο μας, ειναι να μας πληρωσει η δουλεια ενα μηνιατικο !!!!!

α και που σαι μαρακι ! μην το πεις ουτε του παππα οτι εχεις τοσο ησυχο νινακι !!!!!!

αλλα κ η δικια μου χτες κυρια ! κοιμηθηκε ολο το μεσημερι κ μεις μαζι της 2μιση ωρες, κ το απογευμα πηγαμε για καφε κ κοιμηθηκε κ κει, κ το βραδυ εφαγε στις 10 κοιμηθηκε 11,30 κ ξυονησε στις 6 !!! ω ναι ! δεν το πιστευα ! αλλα να πω την αληθεια μου δεν θελω να ξυπναει πρωι ! θελω κ στις 3 να ξυπναει για να αδειαζει κ το στηθος γιατι σημερα πονουσε πολυ ειχε μαζευτει πολυ γαλα !!!!!!!

Βρήκα χρόνο τώρα που κοιμούνται, και η μικρή μου το βράδυ είναι πολύ ήσυχη τι μέρα μια απο τα ίδια, μπουνίζεται συνεχώς και τα χέρια στο στόμα, ο γιος μου στη φάση αυτή είχε βρει το δάχτυλο του, και γύριζε μπρούμυτα ο κύριος και κοιμόταν, έκανε τους καλύτερους ύπνους.

Βιργινάκι μου περιμένω και εγώ κάτι λεφτά απο οαεδ, γιατί το ταμείο είναι μείον.

Λοιπόν κανονίστε να βρεθούμε, τελικά θα είμαστε εκεί 14 Σεπτέμβρη οπότε από το μεσημέρι και μετά μπορούμε να συναντηθούμε κάπου ή 15 Σεπτέμβρη το πρωί μέχρι και της 4 που έχουμε το ραντεβού, την επόμενη μέρα δυστυχώς φεύγουμε.

Όποια και όποιες μπορούν να βρεθούμε θα χαρώ πολύ, καθώς οι εξορμήσεις μας στην Αθήνα δεν θα είναι συχνές, είναι ευκαιρία.

Linjaki μου μετακόμισει, μια χαρά σε βρίσκω με το μπεμπέ, μια χαρά θα τα καταφέρετε, φαντάζομαι μετακομίζετε λόγο μωρού για περισσότερο χώρο.

Μαράκι μου να χαίρεσαι που είναι ήσυχη η μικρή σου, αν δεν χόρταινε σου λέω σίγουρα, ότι θα νιαούριζε για γαλατάκι, οπότε μια χαρά είναι, θα παρακολουθείς πάνες και το βάρος της.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Μπαμπας και κορη κοιμουνται παρεα και εγω ξαγρυπνησα..

το απογευμα εχει βολτουλα και η κορη μου μαλλον στρωνει επιδερμιδα, κοιμοταν απο τις 1εως τις 4, ξυπνησε για φαι και κουβεντα και 5 ξανακοιμηθηκε..

Βιργινακι και εγω ανυσηχω μην βγαλει κανα ματι, αφου της λεω οτι απο το πλυ τριμιψο θα βγει κανα τζινι!!:D:D

Αυτο με την εξωσωματικη μην το λες καθολου, αυτη τη φορα μπορει να ειστε πιο τυχεροι και να μεινεις φυσιολογικα, μην το γελας καθολου... δεν ξερεις τι ρολο παιζει το αγχος??? Ξερεις....

Οσο για τον θηλασμο δεν ειναι τροπος αντισυλληψης... το νου σου Βιργινια!!!!!

εχεις αδιαθετησει ή οχι ακομα? εγω οχι.

και εγω θελω συντομα αλλο μπεμπε αλλα κανα χρονο θα περιμενω σιγουρα.

Θελω και να ευχαριστηθω την μπεμπουλα και να ηρεμησει το σωμα μου και να μαζεψουμε κανα λεφτο...

αλλα κ η δικια μου χτες κυρια ! κοιμηθηκε ολο το μεσημερι κ μεις μαζι της 2μιση ωρες, κ το απογευμα πηγαμε για καφε κ κοιμηθηκε κ κει, κ το βραδυ εφαγε στις 10 κοιμηθηκε 11,30 κ ξυονησε στις 6 !!! ω ναι ! δεν το πιστευα ! αλλα να πω την αληθεια μου δεν θελω να ξυπναει πρωι ! θελω κ στις 3 να ξυπναει για να αδειαζει κ το στηθος γιατι σημερα πονουσε πολυ ειχε μαζευτει πολυ γαλα !!!!!!!

δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα εμενα η δικια μου αυτο το κανει καθε μερα, και το μεσημερι κοιμαται και το βραδυ και οταν βγαινουμε βολτα...:cool::cool:

Αλλα μωρε Βιργινακι, μερικες φορες ανυσηχω, τοσος υπνος πια? δεν χορταινει? κουρασμενο γεννηθηκε το παιδι μου.....

Ανησηχω για καμια αφυδατωση αλλα και πανες βρεχει και βαρος παιρνει.

Εμενα το στηθος μου δεν πρηζεται σχεδον καθολου, μαλλον εχει προσαρμοστει στο προγραμμα της μπεμπας:tongue::tongue::tongue:!!!

μπλουμπλουδακι μου τελεια !!! αντε κοριτσια για δηλωστε συμμετοχη ! αλλα σας προειδοποιω μονο αν με φερει ο συζηξ εκει που θα συναντηθουμε με βολευει ! δεν οδηγω κλαψ !!!!

μαρακι μου αντε βρε που ανυσηχεις ακου εδω τι λεει ! μια χαρα ειστε !!!!ετσι θα επρεπε να ειναι ολα τα παιδια στην ηλικια τους ! χαχχαχα! απλα εμενα εχει βγει ταλιμπανακι !!! το στηθος δεν ξερω αν εχει προσαρμοστει στις αναγκες της μπεμπας γιατι πραγματικα ακομα δεν εχει κ στανταρ ωραρια ειδικα την ημερα ! το βραδυ ενταξει εχει ! αλλα τωρα που δεν ξυπνησε ηταν σου λεω πετρα !!!

οσο για το επομενο... ναι ξερω ποσο ρολο παιζει το αγχος .... κ γι αυτο ακριβως ειπαμε ξεκιναμε ετσι κ οποτε θελει ας ερθει ! αλλα σημερα....που το ξανασκεφτηκα καλυτερα του ειπα με τη νεα χρονια παλι μπρος !!! αν περασει λοιπον το εξαμηνο αυτο μια χαρα θα ειμαι ! κ το σωμα επισης !!!! δεν σκαω γι αυτο !!! κ για το θηλασμο που σου λεω, ετσι εχω διαβασει.... !!! οσ για την περιοδο οχι δεν μου εχει ερθει ακομα κ αλλος ενας λογος να μπορω να μεινω κατευθειαν ! σπανιο μεν αλλα συμβαινει ! ε τι τετοια τυχη εγω θα την εχω ??? μπα... !!!! χιχιχιχι!!!!!

κ οσο βλεπω τη μικρη θελω τοσο να τη χαρω ... ετσι μονη της... αλλα σκεφτομαι το σπιτ μου με 2 μωρα κ ξετρελλαινομαι απ τη χαρα μου ! σημερα καθως ειχα τη μικρη αγκαλια...ερχεται ο καλος μου κ ανοιγει την αγκαλια του να μπουμε μεσα !!!! κ του λεω πως θα ειναι κ με αλλο παιδακι η αγκαλιτσα μας ? κ ανοιξε ακομα πιο πολυ τα χερια του κ μου λεει τοτε θα ειναι ετσι.... εσυ θα κρατας το ενα κ γω το αλλο κ θα ειναι κ οι δυο αγκαλιες γεματες........κ ολο αυτο θα ειναι μια !!!!!!!! ΑΧ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΛΕΩ !

Γεια σας!!!!!!!!! Τι κανετε;; Καλε, βλεπω φωτογραφιες στο φβ και ειναι κουκλια τα μωρακια μας!!!!!! Δεν μπαινω πολυ συχνα, ειμαι στη μαμα μου τις περισσοτερες ωρες με τον μπεμπη για να μην ειμαστε μονοι μας οσο ο μπαμπας μας δουλευει. :) Ο μπεμπακος ειναι μια χαρα, αυριο εχουμε το δευτερο εμβολιο, ελπιζω να μην ταλαιπωρηθει.

Κοριτσια, ξεκινησα γυμναστηριο και χαιρομαι πολυ, με τραβαει βεβαια η τομη λιγο αλλα που θα παει, θα περασει. Σκεφτηκα οτι αφου δε θα δουλεψω για αλλους εξι μηνες πρεπει οπωσδηποτε να γυμναστω τουλαχιστον, να δω τι θα γινει και με αυτα τα κιλα πια..:-(

Καλε, σκεφτεστε απο τωρα για δευτερο;:rolleyes::rolleyes: Εμενα ουτε που μου περναει απο το μυαλο, ενω ο αντρας μου μου το λεει συνεχεια.. Αχ, τι θα τον κανω.. Ευχομαι παντως σε οσες θελετε δευτερο να πανε ολα πολυ καλα και να το αποκτησετε συντομα!!!! :D:D

Για τη συναντηση οποτε θελετε και Βιργινακι αν θελεις ερχομαι και σε παιρνω εγω, που μενεις; Αντε, αντε, να κανονισουμε!!!!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Κατερινουλα μου σε τραβανε τα ραμματακια ακομα ? εγω οπως διαβασες το ειχα ξεχασει εντελως οτι εχω κανει καισαρικη !! ουπς !!! κ γω θελω να παω γυμναστηριο αλλα με το θηλασμο αποκλειεται κ αν πεινασει νωριτερα η μικρη τι θα κανω ? δεν ρισκαρω ! αν κ θελω πολυ !

Ναι ναι σκεφτομαστε ηδη για δευτερο κ αν ηταν στο χερι μας κ ηταν καλα τα λεφτα μας μη σου πω οτι θα σκεφτομασταν κ για τριτο ! χαχααχ!!!!! κ τελικα μιας κ τωρα που το εψαξα λιγακι γιατι αγχωθηκα, δεν υπαρχει προβλημα να μεινουμε αμεσως κ ας ειναι καισαρικη !!!!! οπως διαβασα μια πληγη αν ειναι να κλεισει θα κλεισει μεσα σε 9 μηνες που κραταει κ η εγκυμοσυνη ..οποτε το να περιμενεις παραπανω ειναι ενα κ το αυτο ! βεβαια ειναι αναλογα κ το γιατρο που αναλαμβανει !!! διαβασα κ τις υπερβολες των 2 χρονων ! ε οχι !! χαχχααχαχ!!!!! απλα σε τοσο συντομο διαστημα δεν μπορεις να προσπαθησεις για φυσιολογικο ! κατι που εω ειχα ζητησει απο το γιατρο πριν ακομα γεννησω ! του ειχα πει οτι η επομενη θελω να παει με φυσιολογικο! ιχιχιχιχι!!!

Κατερινουλα μου κ ο δικος μου κουκλι ειναι !!!

οσο για το που μενω..βυρωνα αγαπουλα αλλα χλωμο να βολεψουμε 2 καροτσια σε ενα αμαξι ! χαχαχαχ! το δικο μου καροτσι πιανει ολο το μπροστινο καθισμα ηδη !!!!!!

Γεια σας ζουζουνες μου!!!!! Τι κανουν τα μπεμπακια σας? Εμεις καλα λεμε...γιναμε 2 μηνων και ακομα ταλαιπωρουμαστε με τους κολικους... και κακακια καθε 3 μερες! Ας ελπισουμε οτι θα περασουν συντομα! Κατα τα αλλα και εμεις κοιμομαστε αρκετα. Τη νυχτα μπηκαμε σε προγραμμα τρωμε γυρω στις 10 ξυπναμε στις 4 και μετα στις 8-9. Μια χαρα δηλαδη...! Ο μικρος εχει αρχισει και γκρινιαζει, γιαυτο στα γρηγορα θα πω οτι και εγω ειμαι μεσα για την συναντηση. Τι λετε για τα mall? Που μπορουμε να κινηθουμε και ανετα με τα καροτσια και εχει και συγκοινωνια.

Βιργινια και Μαρια ουτε εγω εχω αδιαθετηση ακομα. Οσο θηλαζω αποκλειστικα μου ειπαν οτι δε θα ερθει. Παιδακι θελω και εγω παρα πολυ, αλλα ο αντρας μου λεει οχι ακομα γιατι το ταμειο ζοριζεται. Το οικογενειακο επιδομα το εμαθα τυχαια και πηγα τα χαρτια ειμναι κατι λιγοτερο απο 50?.

Κατερινα, καλα εκανες και ξεκινησες γυμναστηριο,αλλα κανει απο τωρα???

Φιλακιααααααααααααα!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερούδια, κατ' αρχήν Αγγελικούλα είμαι μέσα για mall και εμένα ο σύζυγος θα με φέρει.

Βιργινάκι περίοδος στο γιο μου μου ήρθε 13 μήνες μετά την γέννα, οπότε λειτουργεί σαν αντισύλληψη και ειδικά οι συχνοί θηλασμοί. Περίοδο θα περιμένετε μετά το 6μηνο οπότε και αρχίζουν τα φαγητά τα μικρά και εκεί μειώνουν.

Κλαίει σας κλείνω.

dYU4p3.png

Αχ Βιργινάκι μου ένα θέμα η οδήγηση, έχω δίπλωμα εδώ και 4 χρόνια, αλλά δυστυχώς ούτε εγώ οδηγάω. Κανονίστε κορίτσια να βρεθούμε ωραία θα είναι με τα ζουζούνια.

Κατερινάκι καλή αρχή με το γυμναστήριο, χρόνο φέτος με δυο παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση, πήραμε διάδρομο, θα μας έρθει αύριο, θα τον βάλουμε στο κάτω διαμέρισμα που μένουν οι δικοί μου στοδωμάτιο, να μη μας πιάνει και χώρο και να πηγαίνω με την ησυχία μου.

dYU4p3.png

καλημερουδια! ωραια ιδεα το mall αν καταφερουν να με φερουν ειμαι μεσα!!! να δω που θα ταισουμε ? η θα κατσουλες ολες με το βυζο εξω?? χαχαχαχαχα θα κοιτανε με γουρλωτα ματια!! χαχαχαχα!! πλακα θα χει!!!!

οντως ετσι ξερω λειτουργει σαν αντισυλληψη! μπλουμπλου μια χαρα 13μηνες μετα ε ???

αγγελικη στο εδωσαν απο τωρα το επιδομα ? νομιζα οτι το δινουν το σεπτεμβρη.ξερεις τι χαρτια θελει ???

κ φευγω γιατι θελει νανουρισμα!

Αχ Βιργινάκι μου ένα θέμα η οδήγηση, έχω δίπλωμα εδώ και 4 χρόνια, αλλά δυστυχώς ούτε εγώ οδηγάω. Κανονίστε κορίτσια να βρεθούμε ωραία θα είναι με τα ζουζούνια.

Κατερινάκι καλή αρχή με το γυμναστήριο, χρόνο φέτος με δυο παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση, πήραμε διάδρομο, θα μας έρθει αύριο, θα τον βάλουμε στο κάτω διαμέρισμα που μένουν οι δικοί μου στοδωμάτιο, να μη μας πιάνει και χώρο και να πηγαίνω με την ησυχία μου.

εχμ... εγω το εχω 10 χρονια το ρημαδι. ψιλο οδηγουσα μεχρι πριν λιγα χρονια κυριως εκτος αθηνας αλλα τωρα ουτε να το συζητω δεν θελω!!! κακο αυτο γιατι κρεμομαι παντα απ τον αντρα μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...